• Blogg

    MEG


    31.01.2014


    Hei

    Det er veldig mange som spør meg om jeg kan skype med dem, ringe dem være brevvennen dems osv. Jeg skulle gjerne gjort alt for alle, men sannheten er at jeg ikke har tid. Jeg trener 4 dager i uka og på søndager spiller jeg som oftest håndballkamp om jeg ikke har andre avtaler. Vi er i gang med sesong 3 med JENTER og det er veldig moro, fått flere venner som bor i Oslo også. Jeg gjør lekser, blogger og er på instagram. Gjør så godt jeg kan med å kommentere tilbake og syns det er veldig koselig med alle kommentarene. Setter stor pris på dere alle. Men dere er vel enig i at Instagram skal være gøy, det mener jeg i så fall. Jeg kommer aldri til å blogge eller ha instagrambruker om jeg ikke syns det er gøy og sannheten er at det ikke er gøy å bruke flere timer på dette. Jeg sitter altså ikke med mobil eller data hele tiden klar til å kommentere tilbake. Når jeg har tid så ønsker jeg å bruke den på klassevenner og venner som jeg ikke ser så ofte, de kan det hende jeg skyper med. Jeg skyper dessuten alt for sjeldent. Har litt dårlig samvittighet....noen jeg savner som jeg burde skypet med. Er det noe jeg liker å gjøre så er det å sende og motta direct meldinger på Instagram i fra gode venner. Er nok noen som blir spammet en del av min crazy side, men jeg blir masse spammet jeg også da ;)

    Ønsker dere en superduper fredagskveld <3 <3 <3 

    Her er noen spambilder fra denne uken

     Etter på skal jeg se på Norske talenter med mamma og pappa.

    Klem Jennie
    33 kommentarer


    Blogg

    DETTE KOMMER


    30.01.2014


    Hei

    Tenkte å lage et innlegg igjen om hva som kommer til å komme på bloggen fremover. Samtidig tar jeg gjerne i mot forslag til hva jeg kan blogge om, skriv det i kommentarfeltet. Ikke skriv SMINKEVIDEO eller MÅGJØREVIDEO. Jeg har hørt det maaaaange ganger før og jeg gjør det når jeg får tid og lyst.

     

    1. SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN. Kommer når jeg får tid til å gå igjennom alle spørsmålene, filme/skrive svar og lage eventuell video. Alt dette er ting som tar tid, men kommer om ikke så lenge :D

    2. NOE SOM GLEDET MEG DENNE UKEN <3 <3 <3 

    3. NY KONKURRANSE (Planlegger en ny konkurranse, men i og med at jeg ikke har sponsorer, så må jeg finne premie selv) 

    4. PAPPA GJESTEBLOGGER. Ha ha ha, det blir sikkert latterlig morsomt. 

    5. KAKEBAKING (Lillebror har bursdag snart og jeg skal lage kake til han <3)

    6. Favorittantrekk

    7. Ønsker meg

     

    Legger med noen bilder jeg tok i dag. I morgen blir det håndballtrening, lørdag forbredelser til bursdagsfeiring på søndag og på søndag bursdag. 

     

    ØVERSTE BILDET HAR FILTER I FRA PICMONKEY , DE TO ANDRE HAR IKKE FILTER


    Har du planer for helgen?

    Forslag til ting jeg kan blogge om?

    Klem Jennie 

     
    72 kommentarer


    MUSIKK

    SONGS


    29.01.2014


    Hei

    I dag blir det ikke et så langt blogginnlegg. Har hatt litt stress i dag. Nå må jeg snart gå og ordne meg til onsdagsrenn, så derfor legger jeg til noen sanger av Olly Murs. Bare digger sangene hans.

     

    Dance with me tonight

     

     Troublemaker


    Army of two

    Har blitt helt hekta på noen av sangene hans i det siste.

    Hva er din favoritt sang nå for tiden?

    Klem Jennie
    27 kommentarer


    Blogg

    HAPPY


    28.01.2014


    Hei

    I dag er jeg sliten, men glad. Mamma og pappa har drassa meg igjennom en svær sportsbutikk hvor jeg måtte passe på lillebror, det stjeler en del energi. Så pleier jeg jo å spise missag hver dag klokken 17.00 og i dag har vi ennå ikke spist middag. Pappa holder på å lage veldig god mat nå, gleder meg. Vi skal ha kyllingspyd med peanøttsaus, sitrongress og ris. 

    Jeg er glad i dag for en liten ting og en stor ting :D Den lille tingen er en Baby Lips Electro som heter Strike a rose. Kjempefin <3

    Den andre tingen er at vi i familien nå er helt sikre på at det blir en sydentur denne sommeren også. Nå er vi i gang med å planlegge, men har funnet ut at turen skal gå med Star Tour. Jeg elsker å planlegge reiser så selv om det er lenge til så er det jo også veldig gøy å glede seg og se frem til å reise. Så fort vi finner ut av avreisedato begynner jeg nedtelling. 

    Nå blir det mat.

          

    Hva hadde du til middag i dag?

    Klem Jennie
    110 kommentarer


    Antrekk

    DAGENS ANTREKK


    27.01.2014


    Hei

    Egentlig veldig sliten i dag, men tok noen bilder i full fart før jeg skulle på skitrening. Har vært en hektisk helg og jeg syns at  skoleuka kom alt for fort. I dag skal vi gå klassisk på skitreninga og det blir nok kjempegøy i all nysnøen som har kommet. 

    Nei, jeg har ikke farget håret. Ser kanskje slik ut på grunn av blitzen da jeg tok bildene, også har jeg brukt programmet Picmonkey til å legge filter på bildene. 

    DAGENS ANTREKK

    Likte du noe av dette?

    Alle plaggene er ikke helt min størrelse. Kjolen er litt for stor, men jeg syns den er kjempekul.

    Klem Jennie
    51 kommentarer


    Ekstra moro

    EN WOW DAG


    26.01.2014


    Hei

    Nå har jeg kommet hjem etter en superduperdag. Tidligere i dag tok jeg med meg 3 venninner pluss lillesøster og 2 av hennes venninner på en liten "jobb" Vi var så heldige og fikk i sammen med flere andre supre jenter sitte i Wow sitt kundepanel. Vi var jenter mellom 10 og 14 år. Vi møtte opp klokken 12.00 og var der i snaue 3 timer. Der var det satt opp mange klesstativ med utrolig mange kule klesplagg på. Dette var klær som eventuelt kommer i butikk rundt skolestart, høst og julen 2014.    Vi gikk fra stativ til stativ og merket av om vi likte klærene på lapper som hang på hvert klesplagg. De hadde også en inspirasjonsvegg der med bilder hvor vi også markerte av på produkter vi likte godt. Vi kunne også komme med forslag som i våre øyne ville gjort klesplaggene enda bedre. Det var utrolig mye fint og litt synd at dette ikke blir å se i butikken på en god stund.


    Vi fikk servert sunn snacks, godteri og pizza og hadde det veldig hyggelig i sammen. Da vi hadde gått igjennom alle 8 stativene, fylt ut spørreskjemaer om hvor vi shopper, hvilke blader vi leser, blogger vi leser mm, så fikk vi velge oss ut flere klesplagg hver som hang på et annet stativ som stod en etasje under oss. Dette var blant annet vareprøver, noen produkter som har vært i butikk og noen som snart kommer i butikk. Etter dagen hos WOW ble jeg og Ella med Tuva hjem og prøvde de nye klærene våre, tullesminket oss, drakk milkshake og spilte kort. 

    VELDIG FORNØYDE

    Nå som jeg har kommet hjem venter de kjipe oppgavene. Gå ut med søppel, rydde på rommet osv. enda en helg er snart over :(

    Jeg hadde aldri hørt om kundepanel før, men syns det var veldig kult. Så bra at de lytter til kundene sine og vil bli kjent med målgruppen sin. Syns ikke dere?

    Vi dere se hva jeg valgte meg?

    Klem Jennie
    98 kommentarer


    Feiringer

    Kult


    25.01.2014


    Hei

    I dag var jeg på Bowling og feiret lillesøster sin bursdag. Jeg blogget jo ikke om festen jeg var på i går, bare at jeg var klar for å dra på fest. Det var kjempegøy og komisk å se alle kledd ut som det motsatte kjønn. Guttene hadde vært veldig kreative og en i klassen minnet skikkelig om Miley Cyrus. På fester som dette blir det ikke til at jeg tar så mange bilder. Både fordi jeg ikke har tid til det, men også fordi at folk sikkert ikke ønsker at jeg skal legge ut slike bilder av dem. Jeg har faktisk sett noen bilder i fra festen på instagram, så de kan jeg jo dele med dere. Ellers så er jeg veldig nøye på å spørre folk før jeg legger ut bilder. Slik er det jo veldig greit med instagram direct. Da sender jeg bildet først til de som er på bildet og spør om tillatelse. På instagram er det veldig mange brukere som legger ut bilder av meg. På blogg.no står det faktisk at de bildene en blogger legger ut på sin blogg ikke skal deles videre uten tillatelse. Dette er jo også fordi at den dagen jeg velger å eventuelt fjerne mine bilder, kan jeg fjerne dem....men jeg kan jo ikke fjerne de bildene mange andre legger ut av meg uten min tillatelse. Heldigvis så er de aller fleste som gjør dette bare snille <3 <3 <3 

    NOEN BILDER AV HELGEN MIN SÅ LANGT

    I morgen har jeg en spennende avtale som jeg gleder meg til :D

    Hva kan det være? Det kommer i morgen på bloggen ;)

    Klem Jennie
    24 kommentarer


    MUSIKK

    Nattasang


    24.01.2014


    En nattasang fra meg til dere.

    En av mine yndlingssanger for tiden <3 <3 <3 

     

    MUSIKKVIDEO

     

     HER KAN DU LÆRE DEG TEKSTEN, DEN ER JO SÅÅÅ FIN

    Klem Jennie
    19 kommentarer


    Feiringer

    Snart party


    24.01.2014


    Hei

    Nå har jeg gjort meg i stand til bursdag. Hele trinnet er invitert til trippelfeiring, dette blir nok gøy. Har allerede vært på håndballtrening i dag og i morgen blir det feiring av lillesøster sin bursdag. Hun fylte jo 11 år 14 januar.  Søndag blir det ikke håndballkamp, for da har jeg en spennende avtale, kommer sikkert til å blogge mer om det etter å ha vært der på søndag. 

    Temaet for bursdagen er at vi skal komme som motsatt kjønn. Blir morsomt å se alle guttene som jenter, hi hi.

    Men nå må jeg dra    Ikke noe spørsmål nederst i innlegget i dag. Bare en stor takk fordi dere er så utrolig snille, trofaste og engasjerte lesere <3 <3 <3 

    Klem Jennie

     
    25 kommentarer


    Blogg

    Kos


    23.01.2014


    Hei

    I dag dro jeg ikke på trening fordi jeg er ganske sliten. Stod opp ganske tidlig i dag og har både vært i både Oslo og i Moss. I kveld ville jeg bare ta det rolig. Da er det veldig delig å kunne sette seg i kosestolen, ta en kopp te og lese et blad. Jeg får JULIA bladet i posten og jeg fikk deres nyeste nummer i dag (det bladet kommer i butikk på mandag). Elsker å lese i blader og skulle ønske jeg kunne gjøre det hver dag. 


    Liker du te?

    Hvilken te liker du best?

    Klem Jennie

     

     
    59 kommentarer


    Blogg

    ONSDAG


    22.01.2014


    Hei
    Nå er det endelig onsdag og jeg skal gå onsdagsrenn. Det blir det første rennet i år siden det ikke har vært nok snø ute, men det er det nå. Jippi! Jeg har gått skirenn så lenge jeg kan huske. Langrenn er min favorittsport og jeg syns det er suuuuper gøy. I dag har det egentlig vært en vanlig dag på skolen.
    Jeg har ikke trent ski mer en en gang i år så jeg lurer på hvordan det kommer til å gå. Heldigvis begynner vi med den stilen jeg liker best, fristil.

    Gleder meg masse.
    Er det skirenn der du bor?
    Klem Jennie
    40 kommentarer


    Ekstra moro

    BFF- DAG


    21.01.2014


    Hei

    I dag ble Embla og Tuva med meg hjem etter skolen. Vi lagde smoothie rett etter skolen og pizza til middag litt senere. Siden ingen andre i familien var hjemme tillot jeg oss å spise pizza nede på rommet mitt, samtidig som vi så på film. Veldig koselig. Det har kommet inn utrolig mange spørsmål til spørsmålsrunden allerede, over 500 kommentarer under innlegget. På dager som dette håper og tror jeg at dere forstår at jeg ikke blogger så mye. Men jeg blogger i såfall og sender en liten hilsen til mine trofaste følgere. 

    Når jeg lager smoothie så bruker jeg ingen oppskrift. Jeg blander bare ingrediensene til jeg syns at den er passe tykk og passe søt, men bruker samtidig ikke sukker. Det jeg blander når jeg lager smootie er

    - Yoghurt Naturell

    - Frosne jordbær og blåbær, det gjør smoothien deilig kald og isaktig.

    - Appelsinjuice

    - Banan for å gjøre den søt. Så pass på å tillsett akurat passe (smak til underveis)

    Alt blander jeg i en smootieblender :D


    GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN :D

    Hva slags smak på smoothie liker du best?

    Klem Jennie

     
    44 kommentarer


    SPØRSMÅLSRUNDE

    SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR


    20.01.2014


    Hei

    Veldig mange som har spurt om jeg kunne ha en ny spørsmålsrunde på bloggen. Det kan jeg selvfølgelig, men jeg håper at dere sjekker ut innleggene under kategoriene "SPØRSMÅLSRUNDE" og "Spørsmål" før dere stiller spørsmål under dette innlegget. Noen spørsmål kan jeg sikkert svare på to ganger eller mer, men ikke ALLE. Så om du ikke får svar på spørsmålet som du stiller under dette innlegget, så er det nok fordi jeg allerede har svart på det i tidligere innlegg. 

    Svar på denne spørsmålsrunden vil jeg ikke love når kommer. Jeg håper på å få svart på spørsmålene med video, men det tar litt lenger tid enn å svare i vanlig innlegg. 

    Så er det noe du lurer på så er det bare å skrive ditt spørsmål i kommentarfeltet til dette innlegget :D


    Klem Jennie
    767 kommentarer


    Feiringer

    BURSDAGSLEKER


    19.01.2014


    Hei

    Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et  etterspurt innlegg.

     

    LEK NUMMER 1

    Det første vi gjorde var Pakkeleken. Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes. Den leken går ut på at bursdagsbarnet sitter på en stol med ryggen til gjestene. Gjestene går en og en bak ryggen til bursdagsbarnet og forsøker å forvrenge stemmen sin slik at bursdagsbarnet ikke forstår hvem som står bak hun/han. Om bursdagsbarnet gjetter riktig får hun åpne gaven og personen er ute av leken. Om det gjettes feil, får gjesten stille seg bakers i køen igjen med gaven. Den som gir den siste gaven vinner.    LEK NUMMER 2

    Denne leken har jeg kalt for Gavepingpong. Man setter kopper i en trekant lengst bak på et spisebord. Deretter stiller man seg på andre enden av bordet. Til hver av koppene tilhører det en premie. Om du klarer å få ballen oppi en av koppene ved å la ballen kun sprette EN gang i bordet først får du den tilhørende premien. Om du treffer en kopp hvor en annen allerede har truffet er det ingen premie å få.     LEK NUMMER 3

    Sjokoladepyramide. Du legger opp en pyramide med seks rader av Nonstop. Nederste rad har 6 nonstop, deretter 5, 4, 3, 2 og 1 Nonstop. På tur slår man en terning og om terningen viser tallet 4, spiser du opp raden med 4 Nonstop i. Den som først får spist opp sin pyramide vinner :D

         LEK NUMMER 4

    Pappas handleliste. Den første starter med å si "Jeg var i butikken med pappa og han kjøpte" deretter legger hun/han til en matvare/ting man kan kjøpe i butikken for eksempel EGG. Neste person sier så "Jeg var i butikken med pappa og han kjøpte EGG" og så legger hun/han til en ny matvare/ting. Til slutt blir handlelisten lengere og lengere. Når man ikke husker alle varene er man ute av konkurransen. Vi fikk til slutt 18 ting på handlelisten. 

    LEK NUMMER 5

    Den blir av noen kalt Cubby Bunny og av andre Funny Bunny. Det skapte stor diskusjon på Instagrambrukeren min og helt unødvendig å diskutere det. Vi lekte FUNNY BUNNY. Det går ut på at man tar en Marshmallow i munnen og sier FUNNY BUNNY. Deretter tar man enda en i munnen og seier FUNNY BUNNY, slik fortsetter man til man ikke klarer å si FUNNY BUNNY og da er man ute av konkurransen. Utrolig morsomt faktisk. He he

     

    Håper du fikk noen gode tips til bursdagsleker :)

    Lenge til din bursdag?

    Klem Jennie
    99 kommentarer


    Helg

    Søt lørdag


    18.01.2014


    Hei

    Nå har jeg kommet hjem i fra en venninne som inviterte meg og noen andre venninner på boller og kakao. Vi spilte blant annet brettspill og hadde det veldig gøy i sammen. I morgen er det søndag og håndballkamp og jeg syns at helgene går alt for fort. På mandag er det skitrening og på tirsdag tenkte jeg også å trene litt skiteknikk, det har jo endelig kommet snø. På onsdag blir det sesongens første Amtarenn (lokalt skirenn her jeg bor), det blir spennende ettersom jeg ikke har hatt ski på bena på evigheter.    Nå venter jeg på at pappa og lillesøster skal komme hjem i fra bordtennis-turnering slik at vi kan spise Taco, vi hadde ikke tacofredag i går :-O Så skal jeg se på Klippkompaniet klokken 20.00. Lørdag er supert<3

    Hva liker du å se på TV på lørdager?

    Klem Jennie 
    50 kommentarer


    inspirasjon

    Drømmer om Sommer


    17.01.2014


    Hei

    Forrige uke fikk vi katalog i posten fra et reisebyrå. Jeg begynte med en gang å drømme meg bort til sommer og sol, elsker sydenferier. Samlet noen av favorittbildene mine i en collage. 

    Jeg elsker å reise og å oppleve nye spennende ting. Når jeg reiser med familie så blir det jo mange besøk til familie i Østerrike, men vi er også glade i charterturer til varmere strøk. Når vi reiser på charterturer pleier vi å reise til familiehoteller. Alle i familien har noen ulike krav de ønsker å få oppfylt. Før vi reiste til Kreta i høstferien i 2013 og Kypros høsten 2012 la alle i familien frem sine ønsker før vi bestemte oss for reisemål. Nå har jeg begynt å drømme meg bort til herlige feriedager igjen.

    Mine tanker

    1. Jeg liker hoteller som ligger i nærheten av en flott sandstrand

    2. Jeg liker at det er lett å komme seg til litt shopping på kveldene

    3. Jeg liker underholdning på hotellene

    4. Hoteller hvor det er barn på min alder

    5. På Kypros hadde vi All inclusive på Nausicaa Beach og det var helt fantastisk :)

    6. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var på et hoell med vannsklier for meg, jeg elsker jo vannsklier. Var visst på et hotell i Tyrkia som hadde det en gang, men da var jeg jo så liten at jeg ikke husker noe særlig. Hadde vært kult å bo på et hotell med vannsklier. 


    Så nå setter jeg meg ned og gransker kataloger :D

    Har du et hotell du kan anbefale meg?

    Klem Jennie

    #inspirasjon #sommer 
    92 kommentarer


    Antrekk

    Teater


    16.01.2014


    Hei
    I dag dro jeg med klassen på teater etter skolen. Vi skulle se Tonje Glimmerdal på Det Norske Teateret. Nå sitter jeg på BURGER KING og spiser kveldsmat. Ikke så spennende blogginnlegg, men men.

    Hva har du gjort i dag?
    Klem Jennie
    36 kommentarer


    Feiringer

    Bursdagsfeiring del 3


    15.01.2014


    Hei

    Dette er siste delen med bilder i fra min bursdag. Vurderer å legge ut et innlegg med beskrivelse av lekene vi hadde, er noen som har spurt meg om det. Vi sov alle sammen inne på rommet mitt. Vi sov tre stykker i senga mi, den kan man dra ut slik at den blir dobbel. Vi legger en overmadrass oppå de to madrassene slik at man kan ligge behagelig på tvers i senga, da er det plass til tre stykker. Så sov det tre stykker på madrasser på gulvet. Fikk helt fint plass til alle sammen. På rommet så vi på filmen "We are the Millers", spiste snacks, snakket og tulla. Beste gjengen å være sammen med selvom jeg savnet en venninne som ikke kunne komme. 

    I dag har jeg bare vært på skolen og på håndballtrening. Ikke noe spennende å blogge om, da er det veldig greit å kunne blogge litt til om bursdagen min. 

    Ønsker du at jeg skal legge ut beskrivelse av lekene vi lekte i bursdagen min?

    Klem Jennie

     
    107 kommentarer


    Feiringer

    Bursdagsfeiring del 2


    14.01.2014


    Hei

    I dag har lillesøster bursdag, hipp hipp hurra. Hun ble 11 år gammel. Vi har feiret med kjempegod middag bestilt i fra en restaurant her vi bor og Brownies som bursdagsbarnet lagde selv i sammen med en venninne. Legger bare ut noen bilder i fra bursdagsfrokosten min på søndag. Vi koste oss veldig. Dagens bursdagsbarn ser du på noen av bildene i collagene. Bildet til venstre, midterste rad i første collage <3 

    Mulig jeg lager et lite innlegg fra overnattingen også, om det er ønskelig. Det var da vi alle sov på rommet mitt, så på film, spiste godis og hadde glowsticks, glow-ballonger og glow-briller.

    Skal jeg legge ut bilder i fra kvelden?

    Klem Jennie
    45 kommentarer


    Feiringer

    Bursdagsfeiring del 1


    13.01.2014


    Hei

    I helgen feiret jeg som tidligere fortalt 13 års dagen min. Jeg hadde bare noen få venninner på besøk, akkurat slik jeg ønsket. Jeg lagde i forkant av feiringen et stooooooort "instagrambilde" en collage satt sammen av mange bilder av meg og gjestene mine. Bildet hadde også "tagger" slik at man kunne tagge hverandre i bildet. Dette innlegget viser ikke hele bursdagen, fordi jeg kommer til å skrive enda et innlegg i fra feiringen. Vi lekte mange mosomme leker og på kvelden hadde vi pyjamasparty på rommet. Der så vi på film spiste masse godis og snacks og hadde glow-briller, glowsticks og glowballonger. Bilder av dette kommer en annen dag. Det ble et slags Hashtag # tema over feiringen og jeg var veldig fornøyd med alt. Jeg kan ikke legge ut så mange bilder, for hverken jeg eller venninnene mine klarer å la være med å tulle for mye - så de fleste bildene blir jo helt katastrofe, he he. Her kommer i såfall noen bilder og kanskje du fikk noen ideer til din neste bursdag. 

    COLLAGEN HENGER NÅ PÅ ROMMET MITT <3 <3 <3 

    MINE CUPCAKES

    SELVFØLGELIG MED

    .
    DE OGSÅ :D

    HE HE, ALLE VILLE TA BILDE

    GAVELEKEN    FIKK FINE GAVER :D

    HADDE MANGE MORSOMME LEKER OG ALLE VANT PREMIER

    HELDIG SOM HAR SÅ HERLIGE  VENNiNNER <3

    Pleier du å ha ulike temaer når du feirer dine bursdager?

    Klem Jennie


    77 kommentarer


    Konkurranse/Giveaway

    VINNER AV LUEKONKURRANSEN


    12.01.2014


    Hei

    Nå har lillesøster trukket vinner av luekonkurransen. Blir nesten ikke glad av å kåre EN vinner for det er vel flere som blir skuffet.... enn en vinner som blir glad. Tante laget en ekstra lue til meg for at jeg skulle kunne ha en konkurranse. Det var veldig mange som ville at jeg skulle ha en konkurranse på bloggen, men jeg hadde aldri trodd at så mange skulle forsøke å vinne luen.

    Vinneren ble en i fra instagram denne gangen. Brukeren heter @live4ever4love og er kontaktet på instagram. Gratulerer gRaTuLeReR :D


     

    Nå lurer jeg på om jeg skal ha flere konkurranser eller om jeg skal slutte med det. Hva syns du?

    Klem Jennie
    102 kommentarer


    Blogg

    Trist


    12.01.2014


    Hei

    Nå hadde jeg egentilig tenkt til å blogge om bursdagsfeiringen min, men har valgt å vente litt med det. Leste avisen etter at venninnene mine hadde dratt hjem, og der var det dårlige nyheter. Ble veldig lei meg over å lese at det ikke gikk bra med jentene som ble påkjørt da de var ute på treningstur med hest i går. Jeg kjente ikke jentene men bare det at den ene var like gammel som meg og den andre på alder med min lillesøster ga meg en ekstra vondt følelse. Tenker på familien til jentene og på vennene dems. Den store sorgen de har nå og hvor urettferdig livet er. Jeg har selv mistet noen jeg var veldig glad i og vet hvor vond også følelsen av at alle andre går videre som om ingen ting har hendt er.

    Jeg vet også at noen tror at livet mitt er problemfritt og jeg kan si det en gang for alle, at livet mitt IKKE er problemfritt. Det består av det folk vil kalle bagateller til det jeg kaller for enorme tenåringsproblemer. Det består av krangler, uenigheter, mas i fra foreldre, savn, sorg og andre tenåringsproblemer. Jeg ser meg i speilet og får noen ganger bare lyst til å begynne å grine. Men hallo, jeg bestemmer meg for å blogge om positive ting og gleder, for jeg vet at jeg ikke burde klage i det hele tatt.

    Mine ting er jo bagateller, det sitter barn i dette landet som mangler en arm, som er syke som har mistet søsken/foreldre og som har mistet alt i husbrann. To av mine beste venner har mistet både hus og pappa og opplevd ulykke med masse operasjoner i ettertid. HALLO, jeg kan ikke klage, skammer meg noen ganger over at jeg klager over en kvise eller to. Jeg er kjempestolt av jentene mine, at de klarer å være så fantastiske selv om de har opplevd mye vobdt. Men jeg er jo tenåring og vi kommer alltid til å klage over bagateller, men jeg kommer ikke til å blogge om det.

    Så dette innlegget ble et helt annet enn det dere kanskje hadde forventet dere. 

    Varme klemmer til alle, ber om at familien til jentene vil bli fylt med styrke i denne vonde tiden. 

    Klem Jennie
    48 kommentarer


    Feiringer

    NYTTÅRSBALLET


    11.01.2014


    Hei

    Dagen i dag har gått så fort. Har ryddet rommet, vasket badet, bakt cupcakes og pyntet til bursdagen min i kveld. Men jeg lovte jo å blogge litt om ballet i går. Hadde det kjempegøy og alle var så utrolig fine. Det var dessverre ikke lov med kamera på festen, så jeg har ingen bilder. Det var noen lærere som tok bilder, så kanskje jeg kan få noen av dem som jeg kan legge ut en annen gang. Det er jo veldig viktig å få tillatelse i fra venner om de vil ha bilde av seg på blogg, facebook eller instagram, og det respekterer jeg. Vi spiste i såfall pizza og danset masse. Ballet varte fra 18.30 til 22.00.

    Mange har spurt hvor jeg kjøpte kjolen min og den er kjøpt i Østerrike i en butikk som heter Tally Weijl. Den var til og med på salg i romjulen, så jeg betalte bare 29 Euro. Halskjedet er i fra Glitter og var også på salg, så jeg betalte bare ca 79 kr. Skoene er i fra Shoeday de kostet 299,-  Veldig fornøyd med antrekket. 


    Men nå skal jeg feire bursdagen min. Kan nok være det kommer et innlegg til på bloggen i kveld :D

    Klem Jennie
    33 kommentarer


    Feiringer

    Klar for ball


    10.01.2014


    Hei

    I kveld er nyttårsballet. Det varer i fra 18.30 til 22.00. Jeg har fått lillesøster til å legge ut dette innlegget for meg. Hun skal være med å se klassen min gå polonese. I morgen blogger jeg selvsagt om kvelden min på ballet, gjør det før jeg får bursdagsgjester. 

    HER ER ET BILDE AV MEG FØR BALLET

    Trodde du at jeg skulle ha hvit kjole?

    Klem  Jennie
    78 kommentarer


    Video

    JULEGAVEVIDEO


    09.01.2014


    Hei

    Nå er endelig julegavevideoen klar. Det tok veldig lang tid å lage den fordi at pappa har oppdatert Imovie, så alt så helt nytt ut for meg der. Imovie er det programmet jeg bruker når jeg lager filmer. Men nå er endelig filmen ferdig. Det er første video jeg har laget med det nye kameraet mitt og også første film jeg har laget i den nye versjonen av Imovie. Jeg vil forsøke å finne ut hvordan jeg kan få enda bedre kvalitet på filmene mine, men det var slik det ble denne gangen. 

    HER ER FILMEN

    Kommer ikke til å lage gavevideo i fra bursdagen min. 

    Fikk du noe av det samme som jeg fikk?

    Klem Jennie
    99 kommentarer


    Feiringer

    BURSDAG


    08.01.2014


    Hei

    Nå er jeg enelig 13 år<3 Har allerde fått masse fint. På skolen ga også mine beste venner meg kake som de hadde bakt og sang for meg. Det var så koselig og snilt. Til middag bestilte vi mat fra en resturant, det ble sushi og kinesisk. Etter middagen kom det noen på besøk for å spise kake.

    Fått masse hilsninger på Instagram også, setter stor pris på det, tusen takk alle sammen. 

    PS, halskjedet jeg har på meg, fikk jeg av lillebror. Han hadde laget det i barnehagen helt alene til meg og brukt masse tid på det <3 <3 <3


    Jeg hadde oreokake i dag, hva er din favorittkake?

    Klem Jennie
    136 kommentarer


    innkjøp

    INNKJØP FRA ØSTERRIKE


    07.01.2014


    Hei

    Det ble ikke  vist ikke video av innkjøpene fra Østerrike. Jobber nå med julegavevideoen og mamma og jeg forstår oss ikke på den nye oppdateringen til Imovie. Jeg har også kjøpt meg ballkjolen min i Østerrike men den får ingen se før ballet på fredag. Gleder meg sykt. Noe annent jeg gleder meg til er i morgen fordi da har jeg bursdag!!!! Jippi.....<3 Da skal vi kose oss med god mat og dessert. Tenk da blir jeg 13. Tiden går fort. På lørdag skal jeg feire bursdagen min med noen venner. Hvordan bursdag tror du jeg skal ha?

    Koster fra CLAIRE´S

    Deo, ansiktskluter, solpudder, blush, øyebrynsfiks,leppestift fra DM

    Leppedeksel fra TALLY WEIJL

    LOVE deksel fra BERSKA

    SOM DERE SER, IKKE SÅ MYE SHOPPING DENNE GANGEN 
    TATT MED BLITZ
    Hva syns du???

    Klem Jennie
    112 kommentarer


    Blogg

    Jobber med video


    06.01.2014


    Filmet julegavevideo i dag, men må jo laste inn, redigere ol, før jeg kan legge den ut på bloggen. Usikker på hvilken dag den blir lagt du, men det blir jo denne uken. Når det kommer til å trekke vinner av lue konkurransen så blir det også i løpet av denne uken. Mye som skjer akkurat nå.....bursdag på onsdag, nyttårsball på fredag og bursdagsfeiring med venninner fra lørdag til søndag. 

    Det er jo bare å titte innom bloggen daglig, så vil du jo til slutt finne både julegavevideo, trekning av vinner av konkurransen, bilder og mulig liten film av forbredelser til ballet (ikke lov til å ha med mobil eller kamera dit :(  ),  og sist men ikke minst moro i fra bursdagen min. 

    I tillegg så har jeg jo lekser og treninger, så det er en hektisk, men fantastisk uke. Onsdag klokken 07.27 er jeg tenåring, JIPPI!!!!

     

    I DAG BEGYNTE DET Å SNØ MASSE, MEN DET SMELTET BORT :(

    RETT FØR FILMING

    DA JEG FILMET KOM LILLEBROR FOR Å SI NATTA <3    Noe moro du gleder deg til?

    Klem Jennie
    81 kommentarer


    Konkurranse/Giveaway

    DU KAN VINNE DENNE LUEN


    05.01.2014


    Hei

    Luen har min tante laget. Den er helt maken til den hun lagde til meg :) JA, det er en merkelapp på den, men det står jo også at den er SELFMADE. Når du kjøper garn osv for å lage luene selv så får du også kjøpt disse lappene. Hun selger ikke luene på nettet, dette er kun en hobby hun har. Om konkurransen blir veldig populær kan jeg jo spørre om hun kan lage en til :D


    Jeg skal nå forsøke å forklare dere konkurransen.

    1. Kommentarer under dette innlegget kan vinne

    2. Du kan også vinne ved å ha Instagram og delta i konkurransen der

    3. Om du kommenterer her og også blir med på konkurransen på Instagram har du dobbel sjanse til å vinne.

    DET JEG GJØR ER:

    1. Jeg skriver Instagram på en lapp og Blogg på en annen lapp.

    2. Når jeg skal kåre vinner får jeg lillesøster til å trekke en av lappene tilfeldig. Om det står Blogg på lappen er det en av kommentarene under dette innlegget som vinner. Om det står Instagram er det en i fra     Instagram som vinner.

    3. Jeg bruker så Random.org til å finne en vinner av alle kommentarene/IG-innleggene.

    Håper dere forstod. Til dere som vant armebånd og Rainbow Loom - premiene blir sendt på mandag :D    SÅ FOR Å BLI MED, KOMMENTER MED DIN E-MAIL,  ELLER INSTAGRAM UNDER DETTE INNLEGGET :D

    FOR Å DOBLE DIN VINNERSJANSE SE MIN BRUKER PÅ INSTAGRAM @JENNIEFASHION, DEL BILDET JEG LEGGER UT MED MEG OG LUA OG TAGG DET MED @JENNIEFASHION OG #JENNIEFASHIONLUEKONK

    Lykke til

    Klem Jennie
    1639 kommentarer


    Blogg

    BLIR SÅ GLAD


    04.01.2014


    Hei

    Jeg er utolig glad for alle kommentarene mine her på bloggen og jeg skulle gjerne svart alle. I dag fikk jeg denne kommentaren, den gjorde meg utrolig glad. Utrolig glad fordi jeg liker å få folk til å smile og å vite at jeg kan gjøre dagen til noen bedre med et innlegg, det er jo fantastisk. 

    Måtte bare dele den med dere. Bildet viser hvordan en kommentar ser ut før jeg godkjenner den og den vises på bloggen. 

    Ønsker dere alle en riktig god helg. 

    Klem Jennie
    50 kommentarer


    innkjøp

    Innkjøp


    04.01.2014


    Hei

    I dag var jeg og mamma på Ski-Storsenter for å handle inn ting jeg trenger til juleball som sko, halskjede og øredobber osv..... Jeg har allerde kjole som jeg kjøpte i Østerrike. Jeg hadde egentlig tenkt å ha en kjole fra et eller annent nett sted men det ser ikke ut som den hadde kommet frem i tide. Trengte også en ny pyjamas, men det var det utrolig vanskelig å finne. Heldigvis fant jeg en søt kanin pyjamas:) Hehehehe<3 

    Hvordan kjole tror du jeg skal ha?

    Klem Jennie
    66 kommentarer


    Ekstra moro

    TUSEN TAKK <3 <3 <3


    03.01.2014


    Hei

    Hei dere fantastiske lesere. Et innlegg for å takke dere alle sammen. Alle dere som er inne og leser blogginnleggene mine og kommenterer så fint og koselig til meg. Det er dere jeg fokuserer på og ikke på dem som er negative. Ikke dem som forsøker å skremme meg bort fra å blogge, for blogge er noe jeg ønsker å gjøre og noe jeg trives med. Selvfølgelig stopper jeg og tenker over enkelte ting i noen få minutter, men det ender alltid med at jeg rister på hodet over andres spydigheter. Som den personen som sa at jeg burde grue meg til å begynne på ungdomsskolen til høsten for jeg kom ikke til å få meg noen venner. Jeg føler meg heldig som har de vennene jeg har og jeg regner med at mine aller aller beste Embla, Ella, Tuva, Andrine, Amanda, Alice osv vil stå ved min side i tykt og tynt. Jeg føler meg rik som har dem, og andre venner i fremtiden vil uansett bare være en fantastisk bonus. Men igjen - TÅPELIG, selvfølgelig kommer jeg til å få meg venner. Jeg har også utrolig mange gode venner utenfor skolen og til og med noen instagram-venner jeg aldri har møtt eller bare møtt en gang eller to. 

    Men nok om det. Dette er bare en takk til dere leserene mine, se hvor dere har plassert meg :D

    Og som takk kommer jeg i løpet av helgen til å starte en ny konkurranse her på bloggen. Følg med.

    Stor klem

    Jennie
    95 kommentarer


    Hverdag

    FREDAG


    03.01.2014


    Hei

    Nå er det endelig helg og jeg føler meg allerede mye bedre. Var hjemme alene hele dagen og bare tok det med ro for å bli helt frisk. Jeg har begynt å ordne klart ting til video også. Så kanskje jeg lager i helgen ( mest sannsynlig) Nå har vi spistt fredagstaco og kost oss. Etterpå skal jeg nok bare " DAFFE " foran TV´n. Nå er det ikke lenge til bursdagen min heller. 5 dager til ( 8.januar) Jooooohooooo........


    Ikke så spennende dag...men men.
    Når har du bursdag???

    Klem Jennie
    142 kommentarer


    inspirasjon

    Inspirasjon


    02.01.2014


    Hei
    I dag var jeg som sagt hjemme fra skolen fordi jeg var syk. Er det fremdeles og tror ikke jeg skal på skolen i morgen. De dagene man er syk er det ikke så gøy å legge ut bilder av seg selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage noen inspirasjonscollager. Alle disse bildene er funnet på suuuper kule instagram brukere.

    Hvordan har du følt deg i dag?
    Klem Jennie
    51 kommentarer


    hits
    @instagram JENNIEFASHION