hits

 • Konkurranse/Giveaway

  BLI VAKKER


  12.05.2016


   

  //Samarbeid

  Hei

  I dag har jeg trukket vinner av konkurransen med Blivakker. no

  Det er jo en superkul premie,og jeg har jo ønsket meg alt det premien består av selv. Vinneren mottar en pakke med like produkter som det jeg viser i Unboxing videoen min på Youtube, du kan se videoen under. 

   

  Vinneren ble @linnhavik. Gratulerer så mye. Jeg sender deg en DM på Instagram i løpet av kvelden.

  En konkurranse som dette er jo et samarbeid og jeg lurer på om dere ønsker flere konkurranser eller om dere liker bloggen bedre uten samarbeid.

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  INSTAGRAM KONKURRANSE DER DU KAN VINNE.....


  03.05.2016


  //Sponset premie

  Hei

  I dag blir det en konkurranse! Den kommer til å foregå på instagram men jeg velger å legge det ut her på bloggen så flere får vite om den. Det du kan vinne er alt jeg viser i "unboxing" videoen min, selvfølgelig HELT nye produkter. Mine ting beholder jeg helt klart selv, he he ;) Personlig eeeeeeeelsket jeg alt jeg mottok så det å kunne gi det  samme til noen andre er utrolig gøy. For å være med i trektningen må du jo ha instagram, og det du må gjøre er: 

  1. Følg @blivakker og @jenniefashion på instagram

  2. Under konkurransebildet tagger du fem venner, legg også gjerne til en kommentar.

  Det er to veldig lette steg så alle har mulighet til å delta. Konkurransen vil vare i en ukes tid. Lykke til! 

  Om du vil se produktene du kan vinne er det bare å se " unboxing" videoen min, som jeg la ut for litt siden. 

   

  Processed with VSCO with f2 preset

   

  Forstår at enkelte syns at det er dumt at konkurransen er på Instagram, fordi at de ikke har Instagram selv. Denne premien er som nevnt sponset og konkurransen er i samarbeid på IG. 

  Kommer nye konkurranser fremover og sikkert noen på blogg også. Denne premien syns jeg er veldig fin og den passer jo kanskje best for de som er gamle nok til å ha instagram også, dette er gode produkter og en premie verdt 2500,-

  Kommer ny video på kanalen min denne uken og veldig snart skal jeg få filmet: Tester "engelsk godteri" video.

  Trenger flere forslag til challenger dere ønsker at jeg skal ha. Kommenter i feltet her :D

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinneren


  14.02.2016


  Hei

  Forrige uke la jeg ut videoen "Hvordan jeg krøller håret" og hadde en liten GIVEAWAY i tillegg. Tusen takk til alle som deltok og så på videoen. Denne gangen ble vinneren en jente som heter Alexandra. På IG heter hun @Alexsandrasmi. 

   

  I dag er det også morsdag og Valentinesdagen. Jeg ønsker alle en fin Valentinsdag men også en herlig morsdag til alle mødre der ute<3

  Nå er det bare en skoleuke til vinterferie. Jeg har ingen bestemte planer for ferien ennå, men gleder meg masse uansett. Jeg syns faktisk det er kjempefint med tid hvor jeg kan få mulighet til å være litt impulsiv også. Uken som kommer er også full av planer. Etter vinterferien skal jeg bare være en uke på skolen før jeg skal ut i arbeidsuke og tiden etter det blir enda mer hektisk. Kanskje rett og slett bruke ferien til å lade batteriene litt :)

  Kanskje du har ferie nå. Hva gjør du eller skal du i vinterferien?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  TIL Å DØ FOR


  24.01.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Nå som det er masse snø og blitt skikkelig kaldt skal jeg ha en kul GIVEAWAY på en valgfri bikini. Hahahahhaha, ja jeg skal faktisk det. Jeg fikk nettopp en bikini i posten i fra TO DIE FOR SWIMWEAR og jeg bare elsker den. Jeg ønsket derfor å ha en konkurranse i samarbeid med dem og premien er en valgfri bikini fra siden deres. Denne konkurransen foregår på IG, så om du ønsker å være med skjer konkurransen der. En av grunnene til dette er fordi at de trekker en tilfeldig vinner.

  Jeg har denne bikinien,  Top som heter ONLY YOU og en underdel som heter GYPSY-WHITE.  Jeg har allerede prøvd på bikinien og den den passer helt perfekt. Glad jeg slapp det problemet med å få et produkt for deretter å finne ut at det er for stort eller for lite. Nå gleder jeg meg enda mer til MALTA :)
  Skal du delta?? 

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNERE AV DE SISTE LUKENE


  28.12.2015


  Hei

  Da skal jeg kåre de siste vinnerene av julekalenderlukene her på bloggen. Tusen takk til alle som deltok. Jeg er utrolig glad for at jeg får mulighetene til å ha en slik kalender på bloggen og  det å få glede noen med noe kult i jula. Det å se hvor glad vinneren blir gjør meg utrolig glad også. Til dere som ikke har vunnet, er ikke muligheten borte. Det er faktisk noen luker jeg ikke rakk å legge ut, så det kan komme en kul konkurranse når som helst.

  Vinneren av GAVEKORT 2 fra WOW ble en jente som kaller seg @ingeborg_andrea på instagram.

    Vinneren av krølltangen fra MAST ble en jente som kaller seg @malenehje på instagram. 

  Gratulerer! Dere vil bli kontaktet i løpet av kvelden:-)


  Har du deltatt i julekalenderen på bloggen i år?

  Klem Jennie

   
  31 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Julestemning fra dere


  22.11.2015


  Hei alle sammen

  I dag har det vært fult kjør for meg. Jeg spilte kamp på ettermiddagen for så rett etter å dra i bursdag til min nydelige oldemor. Etter å ha vært der dro jeg hjem og måtte gjøre ferdig en innleveringsoppgave til i dag. Så måtte jeg jo selvfølgelig trekke vinner/vinnere av billetter til The Main Level sin release konsert 6.desember. Det kom inn så mange kule og morsomme edits som ga meg skikkelig julestemning. Denne gangen ble det en jente som heter Ulrikke! Hun lagde denne super søte editen av guttene som ga meg en god julefølelse.

  Hun valgte å ha med to gode venninner som heter Nathalie og Emma. 


  Vinneren vil bli kontaktet på Instagram av meg i løpet av kvelden eller morgendagen. Til dere som ikke vant, ikke vær lei dere. Kanskje det kommer enda konkurranse....<3

  Deltok du i konkurransen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  HVA MED Å VINNE EN FØRJULSGAVE?


  18.11.2015


  Hei, 

  verdens beste følgere :)

   

  I dag har jeg en konkurranse her på bloggen, som jeg håper og tror mange vil bli glad for. Om det blir bra respons på konkurransen er det stor sjanse for at jeg lager enda en med samme premie, men først en liten historie.......

  For ganske så nøyaktig 1 1/2 år siden fikk jeg en mail i fra en gutt med navn Sander. Sander var en av guttene i gruppen "The Main Level" som jeg på det tidspunktet aldri hadde hørt om. De hadde frem til da gjort noen coverlåter men hadde nylig sluppet sin første singel "Blackout" og lurte på om jeg ville ta meg tid til å høre på låten deres. 

  .....Jeg får faktisk en del slike mailer, for omtale på blogg i riktig målgruppe det er ganske bra. Men igjen så ønsker ikke jeg å promotere noe som jeg personlig ikke liker veldig godt. Men da jeg hørte på låta hørte med en gang at dette både var noe for meg og mine lesere og følgere, ikke bare Blackout men også stemmene deres. 

  HER ER MUSIKKVIEDOEN TIL BLACKOUT

  De ønsket hjelp til å promotere, og drømmen til de tre gutta er å drive med musikk. 27.06.2014 skrev jeg mitt første innlegg om "The Main Level" og siden da har jeg fulgt dem. Innlegget kommer du til ved å trykke /HER Jeg husker at jeg sa at de burde bli med på Vinterlyd og tenkt allerede første vinteren etter dette så var de med på turneen med P4. Frem til Vinterlyd møtte jeg dem noen ganger og da vi var på tur med Vinterlyd var de utrolig gode for meg å ha rundt meg, for det var jo en spesiell og stor opplevelse for meg også med en del reaksjoner. 

  I desember i fjor varmet de opp da Isac Elliot hadde sin konsert i Oslo. Jeg var invitert men kunne dessverre ikke komme, men lovet at "den dagen dere blir varmet opp for som sikkert ikke er så lenge til, da kommer jeg. Ingen stopper meg da :)"

  Gutta skal nå ha sin første "album release concert" i Oslo 6 Desember, og det er billetter til denne konserten du nå skal få mulighet til å vinne. 

  Det du må gjøre er følgende for å delta på IG

  1. Rediger ett bilde av "The Main Level" med julefølelse :D

  2. Under bildet skriver du følgende: Ønsker å vinne billetter til @themainlevel sin "album release concert"  og da vil jeg ta med meg ___ og _____.  #themainlevel #concert # jul @jenniefashion #jennietml

   

  For å delta på bloggen: 

  Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

  1. hva heter The Main Level sin første singel?

  2. Hvem er eldst av guttene i The Main Level?

  3. Hvilket instrument spiller jenta i videoen "Blackout" når "Alex" ringer?

   

  FOR Å DOBLE DIN SJANSE DELTAR DU BEGGE STEDER :D

   

  Jeg trekker vinner av tre billetter allerede på søndag :)

  Lykke til

  Klem Jennie 
  84 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  INSTAGRAM KONKURRANSE


  01.10.2015


  Hei

  Da var det på tide med enda en konkurranse. Dette er nok en konkurranse for mange av dere fangirls der ute eller om du ellers bare liker å høre på ny og kul musikk. Jacob Whitesides kommer til Europa etter at hans forrige turnè solgte ut på rekordtid. "The Broke Billionaire Tour" er en unik turné der Jacob reiser rundt hele Europa med sin kritikerroste musikk og 4 oktober er det endelig Oslo sin tur og konserten finner sted på Parkteateret.

  Du har mulighet til å vinne 2 billetter til konserten som er allerede nå på søndag klokken 18.00.  Da kan du enten ta med et familiemedlem eller en venn<3 Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

  1. Få tillatelse fra foresatte at du i det hele tatt har mulighet til å kommer (om du er under 18 år) Om du har gjort det er det bare å gjøre det som står under.

  2. Del et bilde på IG med en screen shoot fra din favoritt musikkvideo/sang av han. Du kan også lage en kollasj med flere bilder eller lag en edit. Vær kreativ.

  3. Under skriver du " JEG VIL VINNE BILLETTER TIL JACOB WHITESIDES KONSERT PÅ PARKTEATERET 4 OKTOBER" 

  4. Deretter tagger du meg @jenniefasion og Jacob @jacobwhitesides i teksten under bildet. 

  5. Etter du han gjort det bruker du hashtaggene  #jenniesofieblogg #jenniefashion  #JWJSKONK

  Trykk her og du kommer rett til YOUTUBE kanalen hans. 

  Trykk her om du ønsker å kjøpe billetter

   

  Jeg gleder meg masse!

  Om du har privatbruker på IG, kan du gjerne legge igjen en kommentar her i feltet om hvorfor du ønsker å vinne 2 billetter til konserten. 

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  DERE ER DE HELDIGE


  17.09.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag virkelig bøtter det ned her hvor jeg bor. Det regner og regner og det er stor sjanse for at det gjør det der du bor også. På slike regntunge dager er det fint å kunne kose seg inne. Jeg har jo bloggen og instagram å holde på med og jeg liker å lage meg en god kopp te og slappe av med god musikk også. 

  Andre tips til hva du kan gjøre er å lage noe. Enten endre på noen klær du har om du er flink til å sy, tegne, perle, bake, lage et fotoalbum med fine minner,  eller som 5 stykker av dere  nå får mulighet til....designe sitt eget mobildeksel.

  Jeg har nå trukket vinnere av gavekort i fra caseapp.no og vinnerene ble: 

   

  Maiken - hun vil ta vare på minnet av en fin strand hun tok bilde av i sommer.

  Tobias - Endelig en gutt som vant og premien passer jo gutter og jenter. Han kunne tenke seg en alien emoji eller frukt på sitt deksel. 

  Marthe - Vil ha en oppmuntrende quote <3

  Sofia - Vil ha bilde av kjæledyret sitt som hun har mange søte bilder av.

  Ida - Som som meg ønsker seg et årstidsdeksel og bilder av høstblader. 

   

  Noe annet jeg elsker med høsten er koseklær og deilige gensere. På bildet under har jeg på "alice" genseren fra kolleksjonen min, min favoritt høstgenser, har den også i lyseblå.

   

   

  Gratulerer til dere som vant, jeg tar kontakt med dere på IG eller mail og sørger for at dere får tilsendt gavekortkode.  Om du ikke vant, kan du jo sjekke ut nettsiden og kanskje dette er noe å sette på ønskelisten sin. Trykk //HER for å komme til Caseapp

  Liker du konkurranser på bloggen?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner/vinnere av kino premiere


  13.09.2015


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å kåre vinner av 2 kino billetter til premiere filmen «Descendants» på en Oslo-kino. Vinneren ble en jente som heter/kaller seg for Kyla_ina. Utrolig kult navn btw! Hun skal ta med lillesøsteren sin på 11 år! Håper dere begge får en fin opplevelse. Jeg vil i kveld kontakte vinneren på IG.

  Jeg skal selv se filmen med Tuva og Petrine. Vi er hvert fall all ikke for gamle for DISNEY ennå så vi gleder oss masse. 


  Ta gjerne å delta i den andre konkurransen jeg har gående akkurat nå<3 Trykk HER for å komme til innlegg.

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Dekslene mine, vinn gavekort


  10.09.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Jeg får veldig mange spørsmål om hvordan deksler jeg har til telefonen min. Jeg kjøpte meg for ikke så alt for lenge siden iPhone 6 og da hadde jeg plutselig ingen deksler til telefonen min. Jeg har ikke like mange deksler nå som da jeg hadde iPhone 4s, for jeg opplever ofte at de dekslene jeg syns er fine bare finnes til de eldre iphone modellene enn den jeg har.

  Jeg designet meg derfor 5 deksler selv hos www.caseapp.no som jeg er veldig fornøyd med. I tillegg har jeg et gjennomsiktig som er kjøpt i en apple-butikk. De har allerede noen ferdige design, men du kan også lage dine egne akkurat som du ønsker dem selv. 

   Siden jeg ikke har så mange deksler syns jeg å lage en video ble tullete, så tok heller noen bilder. 

   

   

  De dekslene jeg laget meg før sommerferien er jo veldig sommerlige, kanskje jeg bør lage meg noen høstinspirerte deksler nå. 

  I dag starter jeg også en konkurranse hvor 5 stykker vinner hvert sitt deksel fra caseapp.no Dere mottar da en kode som gjør at dere gratis kan designe dere et deksel eller bestille et design som butikken allerede har. Det du må gjøre for å være med i trekningen er å skrive hva du helst ville hatt bilde av på ditt iphonedeksel. (Venner, quote, kjæreste, frukt, natur eller noe annet) Husk kontaktinformasjon slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Enten e-mail eller IG-bruker. Jeg sletter kommentarer som inneholder telefonnummer.

  Klem Jennie
   
  479 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY OG KUL KONKURRANSE!


  05.09.2015


  Hei hei

  //Jeg er invitert

  Søndag 20. september er det eksklusiv førpremiere på «Descendants» på en Oslo-kino. Jeg ønsker derfor å ha en liten GIVEWAY på 2 billetter til filmen. Kanskje du vil vinne til deg og en venn?  I samarbeid med Disney Channel lodder jeg i hvert fall ut to billetter til førpremieren. 

  LITT OM FILMEN + TRAILER

  I høst dukker en ny ond generasjon av Disneys mest beryktede skurker opp på Disney Channel. Spillefilmen ?Descendants? handler om tenåringsbarna til Disneys mest beryktede skurker -  Malificent, Den Onde Dronningen, Cruella De Vil og Jafar. De vokser opp og krever sin egen plass i historien. I filmen møtes godt mot ondt i en sterk historie som tar for seg følelsesladde temaer som selvtillit, frihet til å velge, personlig ansvar, samarbeid, rettferdighet og empati. Tiden vil vise om disse onde tenåringene følger i sine utspekulerte foreldres fotspor. 

   

  Jeg har sett på DISNEY helt siden jeg var liten og jeg kan fortsatt sitte den og kose meg med det. Har jo allerede sett filmen MALIFICENT med Angelina Jolie, som også er av DISNEY. Syntes den filmen var helt fantastisk og etter å ha sett filmen for den kommende «Descendants» håper jeg på en like bra opplevelse.

  Legg igjen en kommentar og fortell hvem du vil ta med deg på den eksklusive førpremieren av «Descendants». Husk kontaktinformasjon

  Før du deltar er det fint om du spør dine foresatte om du i det hele tatt har mulighetene til å stille opp denne dagen, førpremieren er i Oslo. 

   

  Klem Jennie
  71 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinnere av klokker


  15.07.2015


  Hei

  Nå har jeg trukket vinnere av Mango klokkene som jeg hadde konkurranse på forrige uke. Det ble 3 vinnere med åpen Instagram bruker og 3 vinnere med privat IG pluss 4 vinnere som har kommentert på bloggen. 

  Kjempegøy for meg å kunne ha en slik konkurranse på bloggen, for jeg ser hvor mange som engasjerer seg. Så selv om ikke alle kan vinne så vet jeg at 10 stykker som jeg ikke kjenner vil bli glade for en ting jeg sender til dem. Akkurat nå er jeg jo på ferie i Østerrike. Det er kjempefint vær her og her skal jeg kose meg masse i noen uker. Klokkene sender jeg til vinnerene så fort jeg kommer hjem. Jeg kontakter dere i løpet av dagen/kvelden. 

   

  Vinner av fargen sjøgrønn ble @kinebjerkeee med denne collagen


   

  Vinner av svart klokke ble @Karolinegundersen med dette bidet

  Vinner av lyserosa klokke ble @camsim02 med denne collagen


   

  Vinnere i kommentarfeltet under konkurransebildet mitt ble: @millasprivat, hun vant hvit klokke. @liljabyberg, hun vant lyslilla klokke og @vilde2106 vant ønsket sitt som var isblå klokke. 

  De fire vinnerne  på bloggen blir kontaktet enten på mail om det der det de har oppgitt eller instagram om de har informert om brukeren sin. Gratulerer til Celine Helen, du vant rød klokke, Ylva Wilisoo du vant petroleum og Kaia Vartdal vant fuksia. Helt til slutt vant Andrea Bjerknes mørk lilla klokke/mørk magenta :D

  Det vil komme flere konkurranser på bloggen fremover, og plutselig er det kanskje du som vinner en gang.

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Sommertiden er fantastisk og fargerik


  09.07.2015


  Hei

  BILDER AV KLOKKER I DETTE INNLEGGET HAR COPYRIGHT, SKAL ALTSÅ IKKE DELES AV ANDRE                 //Samarbeid

   

   

  Hei alle mine trofaste lesere som sitter og leser min blogg nå i sommerferien, for akkurat dere har jeg nå tenkt til å ha en kjempekul konkurranse. Akkurat nå er jeg selv på vei ut døra på et spennende oppdrag som jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere om, men tenkte derfor å kjøre i gang denne konkurransen først.

  I mai i år kom klokkemarket Mango ut med en ny kolleksjon som heter Colour, som er utrolig stilig. Klokkene er enkle og i ulike farger som gjør at det gir det perfekte fargekicket til å matche ditt fargerike antrekk eller å gi et lite fargekick til et nedtonet antrekk i eksempelvis hvitt eller sort. 

   

   Du kan se mere til klokkene inne på //www.feras.no , men jeg har også fått tatt noen kule bilder av klokkene selv. Nå har det seg slik at jeg har 7 av disse klokkene fordi 3 farger var utsolgt, men de kommer inn igjen i august. Om du vinner en av de fargene vil du få tilsendt klokken litt senere. Det er totalt 10 ulike farger og nå kan du få muligheten til å vinne din favoritt av disse klokkene som er designet i skandinavia. Feras har flere kokkemerker og om du er glad i klokker kan du se deres instagramprofil ved å trykke //HER 10 vinnere, vinner hver sin klokke :)
   


   

   Her er hva du må gjøre for å være med i trekningen:

  For å delta på bloggen :Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med en eller flere emoji i den fargen du liker best på klokken, samt skriv fargen.(Kan du ikke bruke emoji, bare skriv fargen) Husk kontaktinformasjon, enten mailadresse eller navn på Instagram. Kommentarer som inneholder adresse eller telefonnummer blir slettet. 

  For å delta på Instagram med privatbruker: Kommenter med emoji i den fargen du liker best på din klokke/skriv fargen under bildet som jeg legger ut i forbindelse med denne konkurransen. Du finner bildet under #jenniecolour 
   

  For å delta på IG med åpen bruker: Legg ut et bilde som viser den fargen du ønsker å vinne. Det kan være et jordbær om du ønsker rød, blått hav om du ønsker blå, rosa leppestift om du ønsker rosa osv.... Du kan lage en kollage og bilder av klokkene finner du //HER om du ønsker å ha det i collage. En ganske fri konkurranse hvor du også bare kan bruke bilde av klokken du ønsker. Under bildet må du skrive følgende: " Jeg ønsker å vinne en Mango Time Colour klokke på bloggen Jenniesofie.blogg.no Fargen jeg ønsker vises her på bildet. #jenniecolour #ferasklokker @jenniefashion 

   


   

  Da gjenstår det bare å ønske lykke til og jeg trekker vinner om 1 uke.

  Klem Jennie

  FARGENE SOM IKKE ER MED I INNLEGGET ER DISSE


   

  Fargene i rekkefølge fra toppen: Sjøgrønn, hvit, mørk magenta, fuksia, pastellrosa, sort rød, petroleum, lys lilla, isblå.
  539 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GREET


  18.06.2015


  Hei 

  I dag er dagen kommet, jeg skal si vinneren av "THE FOOO MEET AND GREET" konkurransen. Jeg gjorde slik jeg skrev i sist innlegg og vinneren ble trukket fra kommentarer under IG brukerene. Dette er en jente som jeg tydelig ser er fan av the fooo og hun kommer også hele veien fra Bergen. Da fortjener hun en skikkelig opplevelse tenkte jeg. Vinneren heter Ingrid og jeg gleder meg masse til M&G. 

  Nå drar jeg av sted i bursdag til en nær venn av meg. Tenkte derfor å legge med outfiten jeg bruker. Fikk den i dag så den er faktisk helt ny. Liker plaggene utrolig godt og kommer helt klart til å ta den med til Brighton. Nå er det akkurat en uke til jeg reiser. 

  Hva syns du om antrekket?
   

  Klem Jennie
  57 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINN MEET AND GREET MED THE FOOO CONSPIRACY


  14.06.2015


  Hei

  I går fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg får kjøre en MEET AND GREET KONKURRANSE her på bloggen/min IG. Førstkommende lørdag er det jo VG-Lista i Oslo og jeg gleder meg veldig. Allerede på fredag skal jeg være sammen med gutta fra The Fooo,  og i sammen med alle artistene som de skal opptre med på lørdag er det nødt til å bli magiskt på Rådhusplassen 20 juni.

  Det premien blir er at den som vinner får ta med seg en venn og møte gutta i The Fooo Conspiracy før konserten. Tid og sted vil vi komme nærmere tilbake til, så jeg og min kontaktperson i plateselskapet trenger derfor ditt mobilnummer, dersom du vinner. (Ikke skriv mobilnummer i kommentar, det kan du gi om du vinner)

  Det er superviktig at de som melder seg på konkurransen vet at de kan komme seg til Oslo før konserten og at de også får lov av foresatte om de er under 18 år. 

  Jeg kan kjøre konkurransen slik jeg ønsker deg og jeg har lurt veldig på hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg ønsker veldig at premien av en MEET AND GREET skal gå til en snill person som er fan. Disse gutta er utrolig talentfulle og om du ser videoene deres på Youtube forstår du fort at disse ikke bare kan synge men også danse helt rått.

   

  NYESTE VIDEO 

  Kjøres konkurransen her på bloggen kan jo alle delta, men om den kjøres på IG kan man jo dele bilder/video som viser at man virkelig har lyst. Samtidig så har jeg alltid trukket vinnere helt random på bloggen og syns det er mest problemfritt, rettferdig og også spennende. Sendt mange premier til alle deler av Norge. 

   

  Så det du må gjøre for å være med i trekningen er noe av følgende: 

  1. KOMMENTER UNDER DETTE INNLEGGET HVORFOR DU VIL VINNE, HVEM DU VIL TA MED DEG OG HVOR GAMLE DERE ER. (Forstår at mange vil skrive mye her, men skriv maks 10 setninger)

  2. OM DU HAR ÅPEN INSTAGRAMBRUKER SÅ KAN DU LEGGE UT NOE SOM VISER HVOR MYE DU LIKER "THE FOOO CONSPIRACY" UNDER BILDET/VIDEOEN SKRIVER DU I TILLEGG TIL DET DU SELV ØNSKER:  JEG ØNSKER Å VINNE MEET AND GREET MED THE FOOO CONSPIRACY, KONKURRANSE PÅ JENNIESOFIE.BLOGG.NO. #JSMAGTFC #JENNIEFOOO @JENNIEFASHION

  3. OM DU HAR LUKKET BRUKER KOMMENTERER DU UNDER BILDET MED INFORMASJON OM KONKURRANSEN PÅ MIN IG. (Jeg bruker taggene på bildet mitt, så du finner riktig bilde på #JSMAGTFC #JENNIEFOOO)

   

  VINNER TREKKES PÅ TORSDAG KVELD OG DU MÅ DERFOR HUSKE KONTAKTINFORMASJON OM DET ER PÅ BLOGGEN DU DELTAR. 

  Til dere som ikke skal på VG-Lista og som syns det er teit med et slikt innlegg fordi dere ønsker noe annet. Det er 2 nye videoer på vei :D

  Nyt dagen alle sammen

  Klem Jennie

   
  143 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY I GANG


  08.06.2015


  Hei hei

  Mandagen er her igjen. I dag etter skolen ble Petrine med meg hjem for å gå på håndball. Jeg har jo vært syk ganske lenge så har ikke vært på trening på veldig lenge. Merket at det var gansk så slitsomt men utrolig deilig da jeg ble ferdig.

  Mange som syntes jeg burde ha en GIVEAWAY  på de 2 T-skjortene jeg blogget om for noen dager siden, så det blir det.  Spurte dere hva dere hadde lyst på og det var dette jeg kom frem til.

  Det skal være en konk her på bloggen slik at de som vil kan delta.

  Du må kommentere :

  - Hvilken størrelse du bruker

  Svare på tre spørsmål

  1. Skriv 2 ting Tuva måtte spise i Tin Can Challenge og 2 ting jeg måtte spise. 

  2. Hvilken dato var jeg på NRK Super Skolefri?

  3. Hvor reiser jeg på språkreise i sommerferien?

  Husk å skrive kontaktinfo som gmail eller IG bruker slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 


  Om du vil se det nærmere kan du se det forrige innlegget mitt ved å trykke HER.

  Klem Jennie

  ( P:S. Dere som kommentere på IG har ikke mulighet til å vinne) 
  473 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  FREEEEEDAG


  29.05.2015


  Hei

  Endelig kom fredagen og jeg er ferdig med norsk og engelsk tentamen. Har matte neste fredag så trenger ikke stresse. I dag når jeg kom hjem følte jeg meg ganske slapp og sliten så kommer nok til å legge meg under dyna etterpå og se på film. 

  Som jeg sa for noen dager siden skal jeg nå trekke vinnere av ISAC ELLIOT boka. Denne gangen gikk jeg igjennom kommentarer på bloggen og hvertfall hadde en av vinnerene også lagt ut på IG. De andre hadde privatbruker. Vinnerene denne gangen ble noen som heter Sofie, Anne og Kaja. Dere vil jeg kontakte på mail eller IG senere. 

  I morgen skal jeg faktisk til frisøren og få gjort noen endringer. Håret mitt er blitt ganske slitt i tuppene og jeg er litt lei det jeg har nå. Gleder meg masse! 


  Har du kort eller langt hår?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  He he, her er jeg


  27.05.2015


  Hei

  Denne uken kom Kirsti som er redaktør i Juliabladet ut med sin bok " Isac Elliot-Gutten som turte å drømme stort", den offisielle Norske fanboken. Dette er boken for Ellioteers med masse info om Isac. Sikkert noe du visste før og kanskje noen hemmeligheter du ikke visste om allerede.  Kirsti har møtt Isac Elliot nærmere 10 ganger og i boken har hun satt ord på hvordan flere møter har vært,  også den dagen Kirsti og jeg intervjuet han i sammen i februar 2014. Her kan du lese om familien, musikken, Isac om søkelyset og fremtiden, og fansen er også inkludert i boka med sine egne bilder og ord om popidolet.  I dag tenkte jeg å gi dere muligheten til å vinne en slik bok. Jeg skal trekke 3 vinnere og for å være meg kan du:

  1. Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

  - Hva er hele navnet til Isac?

  - Hva het første singelen til Isac Elliot?

  Husk å legge ved kontaktinformasjon som e-mail eller brukernavnet ditt på Instagram. 

   

  FOR Å DOBLE SJANSEN TIL Å VINNE

  2.  Dele bilde på IG og skrive: Jeg ønsker å vinne giweaway på jenniesofie.blogg.no  @jenniefashion @juliabladet #isacboka

   

  Nå har jeg i løpet av kort tid hatt konkurranser med premier for fan av Marcus og Martinus, The Main Level og Isac Elliot. Trekker vinnere av bøker allerede på fredag. Det er ikke lenge til jeg kommer med en kul nyhet til dere som er fan av kjekke gutter som synger, jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om dette om veldig kort tid.

  Klem Jennie 
  228 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  M&M VINNERE


  15.05.2015


  Hei

  I dag er dagen mange har ventet på. Det var i hvertfall kommet inn 410 kommentarer da jeg trakk vinnere. 

  Fasiten på hvor mange ulike antrekk som ble brukt til sammen i musikkvideoen har jeg fått av Marcus og Martinus. Av de som hadde kommet frem til riktig svar, brukte jeg random.org til å trekke vinnere. Det riktige svaret er 16 ulike antrekk. 

  Gratulerer til Elisa, du vant capsen og signert CD. Jeg tar kontakt med deg på IG i løpet av kvelden :D

  Gratulerer til Hedda og Vilde, dere vant hver deres signerte CD. Jeg tar kontakt på mail i løpet av kvelden :)

   

  Noen som gleder seg til at gutta skal opptre på VG-Lista?

  Her kan du se videoen "PLYSTRE PÅ DEG"  igjen

   

  Ønsker dere enda et blogginnlegg litt senere i dag? 

  Klem Jennie

   
  19 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KUL KONKURRANSE


  11.05.2015


  Hei

  Jeg har lovet alle dere som er fan av Marcus og Martinus en kul konkurranse her på bloggen. I går var det premiere på musikkvideoen "Plystre på deg" på VG TV og nå ligger den ute på Youtube :)

  Jeg likte videoen veldig godt, den stråler av god stemning som jeg forbinder gutta med.  Alle dere som er fan av gutta vil nok være veldig fornøyde med videoen, for her er det mange flørtende blikk og herlige smil :)

  SCREENSHOTS FRA VIDEOEN

  BACKSTAGE FRA VIDEOINNSPILLING   

  Videoen ble spilt inn på flere utrolig flotte locations i Thailand i mars dette året og videoen har nesten like mange antrekk som det er ulike steder det filmes.....Så over til konkurransen og premiene.

  Du kan vinne: 

  1 Premie = Capsen til Martinus som brukes i videoen + signert CD

  2 og 3  premie = Signert CD

  EN PREMIE TIL ALLE MÅ JO VÆRE AT VG I GÅR FORTALTE AT MARCUS OG MARTINUS SKAL VÆRE MED PÅ VG LISTA :D

   

  BILDE AV PREMIENE HER 

  GUTTA SENDTE MEG BILDE AV CAPSEN SOM ER PREMIE

  Du ser jo også capsen på bildene og i videoen :)

   

  Det du må gjøre er å svare på hvor mange ulike antrekk Marcus og Martinus har til sammen i denne musikkvideoen. Legg igjen ditt svar som kommentar i kommentarfeltet og husk å opplyse kontaktinformasjon enten IG bruker eller mailadresse. 

  HER KAN DU SE VIDEOEN

  Nedest i blogginnlegget finner du en slik "knapp". Der trykker du for å kommentere. Blir ganske lei over at det ikke går å kommentere. Jo, det går ann å kommenterer. Har også slik at jeg må godkjenne kommentaret før de blir offentlig så de vil ikke komme opp med en gang. 

  Og husk du skal ikke trykke på "knappen" der det står KOMMENTER HER (39) det er et bilde. Du skal trykke NEDERST i innlegget. Tallet i parentes bak KOMMENTER HER, viser hvor mange som har kommentert på blogginnlegget til nå.

   

  Lykke til alle sammen, trekker vinner på fredag :)

  Klem Jennie
  418 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Fredagslykke, og snart enda en superkul konkurranse


  08.05.2015


  Hei

  Jeg er så glad for at det er helg, og glad for at sola er tilbake også. Å komme hjem i fra trening og rett til taco og det å vite at det er noen dager med skolefri og ingen planlagte avtaler er helt fantastisk. En helg hvor jeg kan være impulsiv, slappe av og bare kose meg. Neste uke har jeg noen spennende avtaler i Oslo som jeg gleder meg masse til og gleder meg til å fortelle dere om det til uken også :)

   

  BILDE FRA IG I DAG


   

  I dag har jeg trukket vinner av Parfymesettet og vinneren ble nok en gang en jente og denne jenta heter @Sirianordbo og hun har lagt igjen kommentar på bloggen og bilde på IG. Gratulerer! Utrolig gøy å se at så mange deltok. Det vil selvfølgelig komme flere konkurranser i fremtiden så det er bare å holde seg oppdatert. 

   


   

  Til dere som ikke vant vil jeg si at jeg skal ha en superkul konkurranse på bloggen om kort tid. Senest mandag vil jeg starte konkurransen her på bloggen og premien er utrolig kul for dere som er fan av Marcus og Martinus. Den bør dere virkelig ikke gå glipp av. 

  I morgen skal lillebror til Sandvika og høre på gutta synge og få signert sin CD. Marcus og Martinus har blitt hans store forbilder etter at han hang litt med dem på Hafjell i påsken, he he. Han hører på CD`en Hei, heeeeele tiden og synger med. Kanskje jeg blir med han dit. 

   

  STOLT STORESØSTER TIL HAN HER

  Disse bildene skal ikke deles videre, det er det copyright betyr.   

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ROSA DRØMME GIVEAWAY


  05.05.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Endelig tid for ny giveaway og en skikkelig fin en også. Dette er et Gift Set fra Victoria`s Secret med 6 små, superfine parfymeflasker i. Esken de oppbevares i er kjempesøt og parfymene lukter alle godt syns jeg. 

  Dette bildet er tatt fra makestyle


   

   

  Favoritten er BOMBSHELL og Victoria,  og det er jo supert at flasken er så liten at den er lett å ta med seg i håndveska. Dette settet kan man bestille fra Makestyle, trykk //HER for å komme direklte til siden.

  Jeg setter i gang en giveaway på et slikt sett og alt du trenger å gjøre er:

  1. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Husk å opplyse kontaktinformasjon som e-mail eller IG bruker. 

  2. Legg ut et bilde fra dette innlegget på din IG bruker og teksten : Giveaway på @jenniefashion sin blogg, Gift set fra @makestyle. Tagg med #JFgiveawayVS

   

  Jeg trekker en vinner allerede på fredag!

      

  Lykke til!

  Klem Jennie

   

   
  503 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vil du?


  10.04.2015


  Hei

  Først og fremst vil jeg takke for alle kommentarer og også instagram innlegg tagget med #jennietml :D Ingen tvil om at The Main Level har mange fans. Jeg har trukket 3 vinnere. Både på kreativitet og tilfeldig. 

  Skulle ønske flere kunne vinne og jeg skal nok kunne klare å lage noen kule konkurranser fremover for alle dere som digger disse gutta. Så en viktig beskjed. Jeg ser jo helt klart for meg "The Main Level"  som en del av VG Lista 2015, og det er jeg ikke alene om. Men om de faktisk skal få kunne delta så må alle som ønsker å se dem på Scenen under årets VG Liste Show, vise at de ønsker det.

  Så om dette er noe du ønsker så må du:

  Trykke HER. Da får du all informasjon du trenger for å hjelpe til for å få dette til.

  Kort fortalt så legger du ut en video på Instagram hvor du forteller at du vil at  "THe Main Level" skal være med på VG-lista og tagger den med #VGlista.

  Du kan også gå på Facebook siden som du kommer til ved å trykke HER og fortelle dem det der :D

   

  Vinnerne av konkurransen<3 De vil bli kontaktet på IG.
  Vil du ha The Main Level på VG lista 2015?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Konkurranse


  08.04.2015


  Hei

  Tenkte å kjøre i gang en liten konkurranse for dere som er fan av "The Main Level". Vet at mange av leserene og følgerene mine er det og flere av dere var også på Vinterlyd. Der gutta var, der var det stort sett jenter og det er jo lett å forstå da. 

  Nå tror jeg at alle som har vært med på Vinterlyd som en del av crewet eller som artister har begynt å lande litt og ettersom vi har vært på reise sammen i flere uker så savner vi hverandre litt også. Heldigvis er mange av oss flinke til å holde kontakten med hverandre. 

  Ok, så til konkurransen. Fikk gutta i The Main Level, altså Alex, Laurent og Sander til å signere Artistpassene i fra Hafjell (Artistene sine backstage-pass) Så om du ønsker å vinne et slikt pass så kan du:

  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen og fortelle meg hvilken av sangene til "The Main Level" som du liker best. 
  • Om du vil doble din sjanse til å vinne så lag en liten video hvor du enten synger litt av en  TML-låt, danser litt av koreografien deres viser noe The Main Level stæsj du har, tegner en tegning av dem eller noe lignende. Plusspoeng om du får meg til å le :D Tagg innlegget med #JennieTML # Jenniekonk og tagger @Jenniefashion  og @Themainlevel

  Trekker 3 vinnere allerede på fredag<3

   
   

  Kommenter kun under dette innlegge for å ha mulighet til å vinne.

  Klem Jennie
  219 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  05.02.2015


  Hei

  //Annonselink

  I dag tenkte jeg å ha en Giveaway her på bloggen. Rett og slett fordi dere er noen fantastiske lesere.

  Det dere kan vinne er: Et lite gavesett med parfymen Versace Bright Crystal (Fikk i goodie bag på Vixen, mamma har parfymen fra før av) og bodylotion og body wash i den herlige lukten "Love spell"  fra Victoria`s Secret. Du får nå kjøpt bodymister og andre produkter i dette merket hos Makestyle.no Trykk //Her for å komme til nettsiden for å se produktene.

  Det du må gjøre er å: Kommentere din yndlingsfarge og skrive hvor gammel du er i kommentarfeltet til dette innlegget.

  Jeg trekker en vinner på søndag. Husk å oppgi mailadresse eller IG brukernavn slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  Klem Jennie

   

   
  1735 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KAOS


  29.12.2014


  Hei

  I dag har faktisk pappa begynt med å rive kjøkkenet vårt og å fjerne parketten i stua. Det er litt kaos her nå, men jeg gleder meg veldig  til alt blir ferdig. Jeg har sakt at det er greit å utsette bursdagsfeiringen min til det blir ferdig og det må lillesøster også. Lillebror har bursdag i starten av februar, så da er det større sjanse for at alt er ferdig. 

  For å komne oss litt bort i fra kaoset dro jeg med mamma, lillesøster og lillebror på tur i dag med akebrett. Deilig å komme inn igjen og varme seg opp med kakao. 

  I dag har jeg også trukket vinner av de deilige Therese Johaug vottene, denne gangen ble det @emma_bakke02 , Gratulerer. Jeg tar kontakt med deg på IG.

  I morgen må jeg bare forsøke å finne på noe med noen, for jeg begynner å bli rastløs av alle disse rolige fridagene. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ELSKER DU SJOKOLADE, SE HER <3


  21.10.2014


  Hei

   Det var mange som ønsket seg sjokoladefontenen som jeg blogget om for noen uker siden, så tenkte å ha en konkurranse hvor premien er en slik fontene.

  Man får kjøpt ulike fontener ulike steder, den jeg har er i fra Alphageek  og den fungerte veldig bra syns jeg. Ønsker du å vinne en slik fontene trenger du bare å svare på hvilken dato jeg og Ella testet ut sjokoladefontenen og skrive hva som er din favorittsjokolade, svar i kommentarfeltet. Husk å oppgi e-mail eller instagrambruker så jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  Trekker vinner på fredag.

  Klem Jennie
  1222 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Tips, du kan vinne


  29.09.2014


  Hei

  Jeg blogget for noen dager om nominering til Vixen blogaward. Du kan lese inlegget ved å trykke HER :)

  I dag fikk jeg informasjon om at det er en konkurranse gående hvor man kan vinne et superkult bloggekamera fra Canon. Alle som nominerer sine favorittbloggere er med i trekningen og du kan lese mer om konkurransen ved å trykker HER

   

  Jeg vet at veldig mange har nominert meg til Årets Ungblogg, noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg får så mange koselige kommentarer her på bloggen, på instagram og også på mail, tusen takk <3 

  Alle de som har nominert er automatisk med i trekningen av et slikt kamera, og du kan nominere flere ganger om du ønsker det. Om du ønsker å nominere meg eller noen andre i de 15 ulike kategoriene kan du trykke HER, for å komme til nomineringsskjema

  Vil du stemme på meg må skjema fylles ut som på bildet under, pluss din e-mail

  Klem Jennie

   
  22 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BKR FLASKE


  09.09.2014


  Hei

  /inneholder reklamelenke

   

  Dette blir blogginnlegg nr 1 av 2 i dag. Jeg sitter nå og skriver et  innlegg om dagen min, som jeg poster litt senere :)

  Vinneren av Giveaway og den fine lilla BKR flaska fra Makestyle er VanessaNiilsen. Gratulerer <3 

  Om du ikke vant kan du sjekke ut de fine flaskene ved å trykke på linken http://www.makestyle.no/merker/bkr

  Til dere som ikke vant denne gangen heller, det vil komme flere muligheter. 

  Ønsker du flere giveaways?

   

  Klem Jennie

   
  18 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  06.09.2014


  Hei

  I dag fikk jeg endelig mine BKR flasker i posten, se på de fine fargene :)

  Favoritte min er den turkise/mintgrønne

  Den rosa tenkte jeg å gi bort til en venn 

  Den lilla skal jeg nå ha giveaway på.

   

  Kjører som vanlig en del her på bloggen og en på instagram. Deltar du begge steder dobler du din sjanse til å vinne. 

  Her i kommentarfeltet skriver du en kommentar og passer på at jeg får informasjon til å kontakte deg om du skulle vinne. 

  På instagram kommenterer du under DETTE bilde på @jenniefashion og tagger 5 venner du tror også har lyst til å være med i denne giveaway <3 Kult om du tagger Jenniefashiongiveaway også og @jenniefashion

  Har du lukket profil kommenter med tre lilla hjerter under bildet mitt på IG :)


     Om du ikke ønsker å være med i konkurransen men har lyst til å kjøpe en slik flaske kan du gå inn på www.makestyle.no under accessories og diverse.

  Lykke til. Trekker vinner på mandag :)

  Klem Jennie

  //innlegget inneholder reklamelenke
  674 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av GIVEAWAY


  24.08.2014


  Hei

  //Reklamelenke

  Nå er denne håndballcupen over og det endte på en fjerde plass for laget, etter en utrolig koselig helg. Tar det helt rolig i dag og forbreder meg til ny skoleuke. 

  Vinner av Giweaway av gavekort på en personlig almanakk fra Personligalmanakk.com  ble Frida, som designet denne forsiden. Man måtte ikke designe noe selv for det holdt med å dele bildet jeg la ut på IG eller kommentere på bloggen, men dette ble vinneren.

   

  GRATULERER

  Til alle dere som ikke vant vil dere få en ny sjanse i morgen her på bloggen. Det blir ikke Giveaway med samme premie som denne, men en annen fin ting :)

  Klem Jennie 
  14 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  DAGENS INNLEGG PLUSS GIVEAWAY


  21.08.2014


  Hei

  //Reklamelinker

  Nå er snart første skoleuke tilbakelagt for min del. En spennende uke på ny skole og koselige møter. Håndballen har startet opp igjen og jeg var også i byen med Ella og møtte gutta fra "The Main Level" Ukene mine består ofte av flere dager med trening og avtaler med venner. Jeg har ingen skoledagbok i år, men kom over Personligalmanakk som jeg likte utrolig godt på www.personligalmanakk.com . Satt i går kveld og designet mitt eget eksemplar som jeg ble veldig fornøyd med, og skal bestille meg med ettersom jeg har fått et gavekort. Noe annet som er bra er at man velger startdato selv, og så går den 1 år fremover :)  Her kan man virkelig designe det akkurat som man vil og jeg gikk for forside og bakside med bilder. Valgte bilder i fra min Instagrambruker og farger som passet til. Inni designer du også hvordan du vil at sidene skal være. Jeg valgte å legge til avkryssning for været, informasjonsboks om dagens trening og en egen kurve hvor man markerer inn humør, skole, stress, pengerull og enda et valgfritt emne. I tillegg til ukens gjøremål og ukens prøver med markering for karakterer. Nå skal jeg virkelig bli organisert. 

  Det var ikke vanskelig å lage den, for det var sånn steg for steg guide. Ganske morsomt også, så selv om man ikke bestiller så er det gøy å designe sine egne eksemplarer. 

   

  GIVEAWAY

  Jeg gir bort et gavekort på en slik personligalmanakk, det eneste du trenger for å være med er å kommentere dette innlegget, husk mailadresse eller IG-bruker slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. For å doble din vinnersjanse se min instagrambruker @jenniefashion hvor konkurransen også ligger. Om du ønsker tips og inspirasjon er det flere bilder på instagrambrukeren @personligalmanakk og under #personligalmanakk. Om du ikke har IG, har du kanskje Facebook eller snapchat hvor de visstnok også er.

  Trekker vinner allerede på søndag :)

  Klem Jennie 

   
  478 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV GIVEAWAY


  09.08.2014


  Hei

  I går kom Lea til meg i fra Oslo og hun skal overnatte her i noen dager, det er så koselig. 

  I dag skulle jeg jo kåre vinner av Giveaway, noe som jeg også har gjort. Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut innkjøpsvideo i fra London i dag også, men på grunn av en utrolig liten og teit feil i filmen, må jeg laste opp hele filmen på nytt. Men den videoen er sikkert klar til i morgen :)

   

  UTROLIG KJEDELIG Å VENTE PÅ AT FILMEN BLIR KLAR PÅ NYTT :(

  (Bruker iMovie)


   

  Det var utrolig mange som meldte seg på Giveawayen og selv om sjansen da blir mindre til å vinne, så er det jo en som vant. Vinneren denne gangen er en som heter Kristine Frivold fra Kristiansand. Jeg har sendt henne melding, Gratulerer så mye <3 

  Kanskje jeg kommer til å ha Giveaway en annen gang også :)

  Hva gjør du denne helgen i slutten av sommerferien?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONKURRANSE


  08.08.2014


  Hei

  Noen av mine faste lesere husker nok at jeg på onsdag blogget om filmen Step Up- ALL INN i 3 D, som snart har premiere på norske kinoer. (Aldersgrense 12 år) Jeg er så glad for at jeg i den anledningen kan gi dere lesere og instagramfølgere muligheten til å vinne en DRØMMEWEEKEND i Oslo med hotellopphold (Reisepenger er ikke en del av premien)

  Vinneren får i sammen med en venn (foresatt om du ikke er gammel nok til å reise alene) sjekke in på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16.august. Der venter goodiebags med overraskelser på rommet og deretter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking hos Subsdans. Samme kveld får dere se filmen på kino også.  Jeg holder denne konkurransen på Instagrambrukeren min @jenniefashion også, delta der for å doble din vinnersjanse. Det du må gjøre for å delta er veldig enkelt: 

  Legg igjen navn + Epost i kommentarfeltet  :)

   Vinner trekkes på søndag, Lykke til.

   

  Klem Jennie

  Premien er ikke noe jeg betaler, den er sponset ;)

  Nordisk Film

   
  725 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  05.08.2014


  Hei

  Nå har jeg rundet 74k følgere på IG og det er tid for Giveaway, gikk faktisk  litt fortere enn jeg hadde trodd. Det er delte meninger om hvor jeg bør ha Giveawayen. Noen vil at jeg bare har den på IG, andre bare på blogg. Jeg har bestemt meg for at den skal være begge steder. Fordi det ikke er alle som har Instagram og fordi ikke alle leser blogg heller, men alle skal ha sjansen til å vinne. Har du både blogg og Instagram dobler du muligheten til å vinne. 

  INFORMASJON

  1. Premien ser du på bildet under, og informasjon under bildet.

  2. Det blir en vinner.

  3. Jeg sender premien til vinneren (det har jeg alltid gjort)

  4. For å delta på blogg, legger du igjen en kommentar under dette innlegget  (kke glem kontaktinformasjon som for eksempel navn på IG eller mailadresse)

  5. For å delta på Instagram, følger du meg og deler bildet jeg har lagt ut av Giveawayen der. Tagg bildet med #giveaway #jenniefashiongiveaway @Jenniefashion.

  6. Jeg tar kontakt med vinner fra min instagrambruker @jenniefashion, eller fra min mailadresse jenniesofieheader@gmail.com

  7. Vinneren blir kåret lørdag

  DETTE ER BILDE DERE SKAL LEGGE UT PÅ IG.

  HER ER NOEN NÆRMERE BILDER PÅ DET DERE KAN VINNE.

  Victoria´s Secret sett. Kjøpt i Victoria`s Secret i London

  Godis, drikkekopp med sugerør i splast og en badesvamp, kjøpt hos Primark.

  Halskjede kjøpt hos Bik Bok og Top fra Sheinside 

  Jeg kårer vinneren ved først å trekke tilfeldig om vinner skal kåres på fra bloggkommentarer eller fra Instagrambilder. Deretter bruker jeg random.org til å trekke vinner blandt innsendte bilder eller bloggkommentarer. Om det er en bruker som har spammet, vil jeg trekke ny vinner. Om du har vunnet tidligere konkurranser har du like stor sjanse til å vinne igjen, da det er helt tilfeldig hvem vinneren blir.

  Lykke til <3

  Klem Jennie 

   
  2358 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNEREN ER.....?


  23.07.2014


  Hei

  Fra i går til i dag sov Alice over hos meg og vi så på film, koste oss og tok et morsomt og deilig kveldsbad. I dag var det enda varmere så jeg og familien dro på stranda som ligger ganske så nær oss. Der var jeg med Alice og Andrine og vi gjorde masse gøy. Hoppa fra stupebrett, stupte fra flåta, rodde i en gummibåt og masse morsome ting som tilhører sommeren.
  I dag skal jeg også kåre vinnere av redigeringskonkurransen jeg hadde på instagram. ( Til de som har vunnet: Dere kan vente dere en shoutout i løpet av i morgen)

  1. plassen går til @anne_elliot. Hun skal jeg følge og gi shoutout. ( P.S Jeg lar ikke shoutouts stå for alltid men lar disse stå i minst et døgn)

   

   


  2. plassen går til @minacharlsenpriv. Denne brukeren vinner shoutout og jeg kommenterer og liker noen bilder.

  3. plassen går til @nrksuperjenternytt med denne morsomme editen. Her skal jeg gi shoutout og like noen bilder.


  Vil du snart ha en ny konkurranse??

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY KONKURRANSE


  21.07.2014


  Hei

  Nå i Sommer har jeg fått spørsmål om jeg kan ha en ny IG konkurranse. Valgte derfor å ha den nå siden jeg er hjemme og kan kåre vinner. Vinneren blir trukket snart. Ikke i morgen men på onsdag. Det du kan vinne kommer ann på hvilken plass du kommer på. Det skal være 1, 2 og 3 plass.

  1. plassen vinner shoutout og jeg begynner og følge.

  2. plassen vinner shoutout og jeg kommenterer og liker bildene dens.

  3. plassen vinner shoutout og at jeg liker bilder.

  Det du må gjøre er å velge et av bildene neden for og redigere det du liker best på din måte. ( Du kan lage flere edits ) Deretter deler du bilde på IG og tagger det med #jenniefashionkonk  #Jenniefashionedit og @jenniefashion.

  Skal du være med?

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Ny vinner av billettene


  12.06.2014


  Hei

  Dette er det 2 blogginnlegget for i dag. Fant ut at hun som vant JENTER-billettene ikke kunne dra dit så det var veldig synd. Derfor valgte jeg å finne en ny vinner som kan gå. La ut et bilde på IG, og fikk hjelp av lillesøster til å finne vinner. Håper du og venninnen din kommer til å kose dere på MARATON!!! . Du får plass rett ved lillesøster<3 Hehe.

  Om du ikke skal på JENTERMARATON kan du jo møte meg mellom 14.00-15.00. på oslo city. Der skal jeg være på WOW som også har mange goooooode tilbud denne dagen.   Klem Jennie
  10 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  RETT PÅ NY KONKURRANSE


  11.06.2014


  Hei

  Jeg bestemte meg for å hoppe rett på ny konkurranse. Alle kan dessverre ikke vinne og denne konkurransen er nettopp for dere som ikke vant billetter til kinomaratonet med JENTER. Konkurransen vil foregå på Instagram denne gangen.

  I denne konkurransen han du vinne øredobber og armbånd/fotlenke med firkløver, som jeg håper vil bringe god lykke til vinneren pluss en shoutout. Jeg kjøpte smykkene på Glitter med tanke på følgerene mine <3

  For meg kan lykke være så mye. Det kan være den herlige følelsen av å ligge på stranda og kose seg, så plutselig kommer mamma kjørende med is til meg og venner. Lykke er når lillebror kaster seg rundt halsen min når jeg henter han i barnehagen og sier han er glad i meg og lykke kan være å plukke en fin blomsterbukett og se den du gir den til bli glad. 

  Lykke kan være mye. Mange har også for eksempel en ting som bringer lykke som de tar med seg om de skal ha en prøve på skolen, audition eller når de skal på noe de kanskje gruer seg litt til. 

   

  Det du må gjøre er.

  1. DELE BILDET UNDER PÅ INSTAGRAM

  2. TAGGE BILDET MED @jenniefashion #jenniesofieblogg #jenniefashionlykke 

  3. KOMMENTERE AT DU HAR GJORT DET UNDER DET SAMME BILDE PÅ MIN INSTAGRAMBRUKER (Da kan du også vinne om du har privatbruker)  Vinner trekkes allerede på lørdag <3

   

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BILLETTER TIL KINOMARATON


  11.06.2014


  Hei

  Først vil jeg bare si at jeg er utrolig imponert av alle bildene og videoene som har blitt postet på Instagram og som jeg har fått på mail. Noen smiler jeg litt ekstra av og tenker at det må ha vært litt av en jobb men også veldig moro å lage bildet/videoen. 

  Det var kjempevanskelig å trekke en vinner, for denne gangen var konkurransen både på mail og instagram. Jeg merket alle bidragene på Instagram med tall på lapper og alle på mail på samme måte. Deretter trakk jeg en lapp og vinneren ble nummer 16 på mail som var Sara med dette forslaget :)  Hun får to billetter til JENTER sitt kinomaraton nå på lørdag 14.juni. Maratonet starter 09.30 presis og varer til 17.20

   

  DETTE ER SCREENSHOT FRA NRK Super sin nettside : TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OM 14.juni  Jeg hører også at det er noen billetter igjen til maratonet, så det er bare å bli med på moroa :D

  Kanskje vi sees

   

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Hektiske sommerdag


  10.06.2014


  Hei

  Jeg merker godt at det nærmer seg sommerferie og i dag er det lillesøster som skal ha sommeravslutning med klassen sin. På torsdag skal lillebror ha sommeravslutning i barnehagen og neste uke skal jeg ha med klassen min. 

  På skolen øver vi mye på underholdningen vi skal ha på avslutningen vår og det blir litt mindre lekser også faktisk. I dag etter skolen dro jeg rett til Oslo fordi jeg endelig skal få meg bankkort, og da vi kom hjem fra Oslo dro vi rett i butikken for å ordne mat til lillesøster sin avslutning. 

  Nå har jeg sittet og sett igjennom mailene jeg har fått med bilder til konkurransen jeg la ut i går. Det er viktig at de som har privat profil på instagram sender bildet med mail, for ellers så kan jeg ikke se det. 

  Her er noen av alle de kreative bidragene så langt. Vinner trekkes i morgen.

   

  BILDE JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I GÅR. DE TRE BIDRAGENE FIKK JEG PÅ MAIL

  OGSÅ BILDER FRA MAIL

  FOR DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM, HAR DISSE BILDENE OG MANGE ANDRE BITT DELT MED #JENNIEFASHIONJENTER

  Blir du med på konkurransen?

  Lover ny konkurranse om ikke så lenge :)

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINN BILLETTER


  09.06.2014


  Hei

  Mange av dere har sikkert fått med dere at det skal være JENTER MARATON på Klingenberg kino lørdag 14 juni. Du kan lese mer om dette arrangementet ved å trykke HER. På den siden ligger det noen videoer og annen informasjon om denne kinodagen som strekker seg utover nærmere 8 timer. Helt sikker på at dette blir en morsom dag.

   

  Da salget åpnet kjøpte jeg noen få billetter, som jeg ikke skal bruke alikevel og derfor gir jeg nå leserene mine muligheten til å vinne disse.

  Jeg har blitt inspirert av Juliabladet sin konkurranse på IG, og hermer litt ;)

   

  For å være med på konkurransen må du gjøre:

  Skriv Jenter på din måte. Ta et bilde og legg ut på Instagram med taggen #Jenniefashionjenter eller send bildet på mail til jenniesofieheader@gmail.com og merk mailen JENTER. Vinneren av denne konkurransen får to billetter. VINNEREN BLIR KÅRET ALLEREDE PÅ ONSDAG SLIK AT VI REKKER Å SENDE BILLETTENE.

   

  DETTE ER BILDER FRA JULIA SIN KONKURRANSE. GJØR DET SAMME BARE SKRIV JENTER I STEDET FOR JULIA.

   

  Til dere som bor for langt unna til å komme på Kinomaraton, så går maratonet helt samtidig på TV. Det blir mye gøy for dere også, som at dere kan chatte med skuespillerene. Sjekk ut NRK Super ved å trykke HER.

   

  Lykke til

  Kanskje vi sees 14 juni :D

   

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BLOMSTERKRANS


  05.06.2014


  Hei

  Jeg får mange kommentarer på at folk ønsker at jeg skal trekke dem som vinner av konkurranser. At de som kun skriver svar og ikke lange kommentarer også kan vinne, eller de som ikke bruker emoji i kommentarene sine. Jeg trekker alltid vinnere helt tilfeldig og har så langt aldri kjent personlig noen av de som har vunnet. Når jeg trekker vinner bruker jeg noen ganger siden www.random.org. andre ganger har jeg skrollet fort opp og ned i kommentarfeltet til lillesøster har stakt stopp. 

   Noen lurer på hvordan vinnere får premien sin, og svaret er at jeg sender med post. Noen vinnere har hatt Instagram, andre ikke og jeg kontakter dem enten på e-mail eller Instagram direct for å få adressen deres. 

  Denne gangen er det for første gang at vinneren ble en i fra Nesodden hvor jeg bor, og det syns jeg at var gøy. Gratulerer til Emma <3 Håper du liker blomsterkransen.

   

  Kommer til å ha en ny konkurranse om noen få dager. Da kan du vinne billetter til JENTER MARATON :)

  Blir du med?

  Klem Jennie

   

   

   
  41 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  SOMMERKONKURRANSE


  03.06.2014


  Hei

  Tenk at det er juni, snart sommerferie.

  Mange fine blomster ute nå, som man kan lage seg en flott blomsterkrans av. Jeg har hatt på meg en hvit krans blant annet på  17 mai, som jeg har fått mange spørsmål om. Forrige dagen kjøpte jeg den siste som var igjen i butikken og hun som jobbet der sa at de var utsolgt for denne kransen i de fleste butikkene nå. Det er jo mange andre fine kranser i butikkene nå for tiden, men jeg har bare denne ene. 


   

  I dag vil jeg gi deg muligheten til å vinne en maken blomsterkrans som den jeg har, og jeg trekker vinner allerede på torsdag.

   

  Det du må gjøre for å ha muligheten til å kanskje vinne er:

  -  Svar på de tre spørsmålene lenger ned i innlegget

  -  Svarene skriver du som kommentar til dette blogginnlegget

  -  Huske å gi med kontaktinformasjon slik at jeg kan ta kontakt med deg om du vinner. (Enten e-mail eller instagramnavn)

   

  SPØRSMÅL

  1. Hvilken by var jeg i onsdag - søndag forrige uke

  2. Hvordan is kjøpte jeg fredag 30.mai

  3. Jeg spilte fotball på torsdag 29.mai, hva ble stillingen på kampen?


  Lykke til

   

  Klem Jennie

   #konkurranse #vinne #blomsterkrans
  672 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av hettejakke


  04.05.2014


  Hei

   Da har jeg kårte vinneren av JENTER hettejakka som det var mulighet for å vinne. Denne gangen ble det trukket en random slik det pleier.  Vinneren kommenterte på blogg og jeg tror også hun la ut på instagram. Vinneren har også lukket bruker på instagram. Svarene på spørsmålene finner du i kommentaren til vinneren.

  Gratulerer som vinner Aneesa!<3

  Klem Jennie
   

   

   
  26 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINN HETTEJAKKE


  01.05.2014


  Hei

  Da er det på tiden med en ny konkurranse!!!!!!

  Denne konkurransen er på både blogg og instagram så du kan delta på begge steder. Denne gangen kan du vinne en ny hettegenser med logoen til nettserien JENTER, i størrelse S.

  Hadde tilfeldigvis en ekstra liggende og tenkte derfor at en av dere flotte lesere kunne få muligheten til å vinne den. 

  Det du trenger å gjøre for å delta på blogg er å svare på tre spørsmål i kommentarfeltet.

  1. Hva heter min rolle i nettserien JENTER?

  2. Hvem hadde hovedrollen i sesong 1 av JENTER?

  3. Hvilken dato kom første episode av JENTER?

   

  For å delta på Instagram må du gjøre følgende: 

  1. Del bilde under på instagram, det ligger også ute på min bruker @jenniefashion

  2. Tag bilde med @Jenniefashion og #jenniefashionkonk

  3. Skriv JEG ØNSKER Å VINNE under bildet.    

  P.S Du har størst sjangse til å vinne med åpen instagrambruker og om du deltar på både blogg og instagram.

  Vinneren vil bli kåret på søndag. Lykke til!!!!

  Klem Jennie
  901 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av GIVEAWAY


  24.04.2014


  Hei


  Da har jeg funnet en vinner av GIVEAWAYEN og håper hun blir glad for genseren. Når jeg skulle finne en vinner gikk jeg bare gjennom kommentarene og valgte en random. Denne gangen er vinneren en jente som heter Celine og hun virker som en hyggelig jente.

  Vinneren blir kontaktet på mail<3

   

  Vinneren sin kommentar   

   

   

   

  Nå stikker jeg en rask tur på Tivoli med lillebror før jeg må hjem igjen for å pakke. I morgen reiser jeg :D


  Pleier det å komme tivoli dit du bor?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  22.04.2014


  Hei

  Jeg har en ny genser som er for stor til meg. Litt synd, for jeg syns den er veldg fin. Det er en genser i størrelse x-small i fra Sheinside, men den ser bare litt for posete og lang ut på meg syns jeg. Tenkte derfor å ha en etterspurt Giveaway her på bloggen. 

  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og husk informasjon slik at jeg kan kontakte deg om du eventuelt vinner. Trekker vinner på torsdag :D

  Det blir en konkurranse på bloggen om ikke så lenge også, pluss en egen konkurranse på instagram også. 

   

  DETTE ER GENSEREN

  Rosa dipdye genser med gullnagler på skuldrene<3<3<3   

  Så om du liker genseren er det bare å kommentere.

  Klem Jennie

   
  1230 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av konkurransen


  30.03.2014


  Hei

  Da er vinneren av konkurrasen kåret. Denne gangen trakk jeg også en tilfeldig og det ble det en jente som heter Synne. Vinneren blir kontaktet på mailen den skrev i kommentaren.

  SVARENE SER DU I KOMMENTAREN TIL VINNEREN

  I dag hadde jeg besøk av Ella. Vi var ute, syklet og hadde en liten photoshoot.

  Vil du se noen av bildene??

  Klem Jennie
   
  54 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Konkurranse


  28.03.2014


  Hei

  Nå er de endelig en ny konkurranse. Du kan vinne noen av tingene fikk jeg på førpremieren og resten har jeg skaffet selv.

  Det du kan vinn er:

   MASKARA, LIPGLOSS og EYELINER fra Isadora. En New York mappe og et sjokolade-deksel til Iphone 4/s.


  Det du tenger å gjøre er å svare på disse spørsmålene og sende de som kommetar på bloggen under dette innlegget. Husk at du må skrive inn din eller dine foreldres EMAIL andresse.

  1. Hva heter du?

  2. Hvor gammel er du?

  3. Hvor kommer du fra?

  4. Hvilken dato var jeg på førpremieren til filmen "NATT TIL 17."

  5. Hvor mange ganger om dagen grer jeg håret mitt?  (Sier det i videoen "Svar på spørsmålsrunde januar del 2"


  Trekker en vinner på søndag

   

  Klem Jennie
  923 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNERE AV AUTOGRAFER


  13.03.2014


  Hei

  Nå er de to siste vinnerene kåret. Jeg hadde bare 4 autografer som Isac signerte da jeg intervjuet han, pluss en til meg og en til lillesøster. Det er utrolig mange som har kommentert og jeg skulle mer enn gjerne ha sørget for at alle fikk autograf, men det kan jeg jo ikke. 

  Samtidig ser jeg at det er mange av dere som har vært heldige og både vært på konserter både en og flere ganger. En god del har også møtt Isac <3 

   

  Først vil jeg bare si at man ikke må bli for opphengt i ting man ønsker seg eller vil ha, men sette pris på det man har og det man har opplevd. 

  Fra superduper ferie på Kreta <3

  DETTE ER VINNERENE

  • Denne gangen ble det to Ellioteere som vant hver sin autograf. 
  • Ingen av dem har vært på konsert hvor Isac har sunget.
  • Begge drømmer om å møte han og hadde nettopp hørt på en av sangene hans da de kommenterte.
  • Navnet på jentene er Lisbeth og Annabeth. Litt morsomt at navnene er så like. 

  Gratulerer til dere begge. 

   

  Jeg sender dere en mail som dere kan svare på :)

   

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY ISAC- KONKURRANSE


  11.03.2014


  Hei

  Har fortsatt to autografer fra Isac, og de får du muligheten til å vinne nå.

   

  Det eneste du trenger å gjøre er å svare JA eller NEI på de fire første spørsmålene pluss å svare på spørsmål nr 5.

  1. Har du vært på en av Isac Elliot sine konserter?

  2. Har du noen gang møtt Isac Elliot? 

  3. Er du en Ellioteer? 

  4. Drømmer du om å møte Isac?

  5. Når hørte du sist på en av Isac Elliot sine låter og hvilken låt var det?

     Lykke til <3

  Sminkevideoen håper jeg på å få lagt ut på bloggen i morgen.

  Klem Jennie

   
  1383 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinnere


  06.03.2014


  Hei

  Etter en dag på skole og innspilling koser jeg meg nå med en kopp te og blogging. Det har kommet inn nesten 900 kommentarer så langt på konkurransen jeg la ut i går. Allerede i dag trekker jeg to vinnere og om få dager vil det komme en ny mulighet til å vinne Isac sin autograf. 

  Denne gangen gjorde vi det slik at jeg bladde meg fort oppover og nedover blant kommentarene til lillesøster sa stopp. Da hun stoppet viste musepekeren hvem vinnerene ble.

   

  Navnene på vinnerene er Nora og Hedda og jeg kommer til å kontakte de på mail i kveld. Syns det er litt spennende selv også, lurer veldig på hvem disse jentene er. Gratulerer <3 <3 <3 

   

  I morgen er det endelig fredag igjen og jeg håper veldig på at det snart kan komme sol også. Alt for lenge siden det har vært pent vær.  

   Blir du med på neste konkurranse også? 

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Ny konkurranse


  05.03.2014


  Hei

  Nå er det tid for en ny konkurranse. Det du kan vinne er en Isac Elliot autograf :-O

  Jeg har fire autografer totalt og denne gangen vil det vil bli trukket to heldig vinnere. Jeg fikk de signert da jeg intevjuet han med Juliabladet<3 De to siste autografene kommer det en ny konkurranse på, som gir deg muligheten til å vinne en annen dag. 

  DET DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA:

  1. Svare på de tre spørsmålene under. 

  - Hvilken av sangene sine liker Isac best å synge?

  - Rekorden til Isac på Flappy Bird

  - Hva heter den nye familiehunden til Isac?

  2.  Skriv også mailadressen din i kommentaren slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

  LYKKE TIL!!!

  Skal du være med?

  Klem Jennie

   
  990 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner og vinter


  20.02.2014


  Hei

  I dag har jeg både gått på langrenn og vært i slalombakken med lillesøster. Har også fått en fantastisk nyhet, men den er foreløpig helt hysj hysj. Når jeg kan si noe mer, så forteller jeg det på bloggen. Oma har også kommet i fra Østerrike, dagen kunne ikke vært bedre <3 <3 <3 

   

  Vinneren av Tangle Teezer og øredobber er en som svarte alt riktig på konkurransen. En som gadd å lese hele blogginnlegget og ikke bare "se på bilder". Jeg opplever nemlig at mange spør meg om ting i kommentarfeltet som man finner svar på i selve innlegget. Tenkte derfor å ha en konkurranse for å vise dere hva jeg mener. Mange har jo bare skrevet navnet på en gul eller rød frukt, andre har fått med seg litt mer. Men en som heter Selin er vinneren og hun hadde alt riktig. Det var veldig mange andre som også svarte riktig etterhvert, men Selin var rask og denne gangen trakk random.org ut nummer 1, og Selin var faktisk første som svarte alt riktig.

   

  Her er altså fasiten. Jeg har visket ut Ip-adresse og mailadresse.


   

  Vinneren er kontaktet på mail, gratulerer <3 

   

  I dag har jeg funnet 90 spørsmål jeg skal svare på og begynt å jobbe med svarene på spørsmålsrunden. 

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONKURRANSE


  17.02.2014


  Hei

  Etter litt frem og tilbake kom jeg frem til at dere skulle få vite hva premien er. Det er som dere ser en tofarget Tangle Teezer hårbørste og et par øredobber. Jeg har akkurat en slik hårbørste selv og jeg bruker den hver eneste dag.


  Det er ikke helt enkelt å finne på konkurranse. Det kom inn noen forslag men det går som sakt ikke med tegnekonkurranser, headerkonkurranser osv. Dette er fordi jeg ikke vil ha svar på konkurransen på mail og det skal heller ikke være en instagramkonkurranse.

  Jeg kommer til å forklare hvorfor jeg valgte denne konkurransen etter at en vinner er kåret. Vinneren blir kontaktet på torsdag :D

  Det du må gjøre er å skrive navnet på en gul eller rød frukt i kommentarfeltet. Det kan være en hvilken som helst gul eller rød frukt. Husk å registrere e-mail adresse eller skrive den i kommentarfeltet også. Litt merkelig konkurranse kanskje men jeg valgte å gjøre det slik.

  I dag har jeg vært hos bakeren på nærsenteret med lillesøster, der kjøpte jeg vaniljebolle og kakao. Lillesøster kjøpte skillingsbolle og kakao. Vi hadde det veldig hyggelig i sammen. 

  Da jeg kom hjem, så ringte jeg til  Ella og vi er sammen nå. Ella er hun som var i avisen i sammen med meg. For å ha muligheten til å vinne må du også skrive navnet på avisen som Ella og jeg ble intervjuet av, skriv det etter navnet på frukten du skrev.  Etter det skriver du fornavnet på lillesøsteren min og det hun spiste hos bakern.

  Alle har muligheten til å vinne, men om du virkelig skal ha sjansen må du ikke glemme å skrive hoppetau  i kommentarfeltet også. Jeg vet ikke helt horfor jeg valgte hoppetau, det ble bare sånn. Det siste du må skrive er:  Vaniljebolle, kakao og jeg vil gjerne vinne Tangle Teezer og øredobber.

   Blir du med? 

   

  Klem Jennie Sofie
  846 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ENDA EN KONKURRANSE


  16.02.2014


  Hei

  Jeg har premie klar til en ny konkurranse, men jeg trenger hjelp av dere. Har dere noen forslag til hva konkurransen kan være? Denne gangen skal også lesere som ikke har Instagram ha muligheten til å vinne. Jeg kan ikke ha konkurranse hvor jeg får svar på mail, for det blir for mange mail å ha kontroll på. 

  Premien er en ting jeg har selv også og som jeg bruker hver eneste dag. Hva med å gjette hva premien er og at en tilfeldig som svarer riktig kan vinne? Eller vil dere vite hva premien er og ha en annen form for konkurranse. 


  Litt kort innlegg, men kom med forslag da :D

  Kommer forresten enda et blogginnlegg senere i dag. 

   Klem Jennie
  138 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV HÅRFINKONKURRANSEN


  07.02.2014


  Hei

  Nå har jeg sjekket Instagram og #jenniefashionfrisyre. Det er kommet inn utrolig mange fine bilder og jeg takker også for inspirasjon i fra dere. Noen av disse frisyrene kommer jeg til å prøve meg på og noen ser alt for vanskelige ut for meg. Jeg er imponert. 

  HER ER NOEN BILDER I FRA  #JENNIEFASHIONFRISYRE (for dere som ikke har instagram)

   

  MEN VINNEREN DENNE GANGEN ER LENE MED BILDET UNDER

   

  I dag kjøpte jeg en ny premie, det er en ting jeg har selv også. En ting jeg bruker hver dag faktisk. 

  Ønsker dere en ny konkurranse?

  Nå sitter jeg og ser på åpningssermonien til OL, impnerende det også. 

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Hårfin konkurranse


  05.02.2014


  Hei

  I går var jeg som jeg blogget i går og krøllet håret. Da brukte Lise som krøllet meg en varmebeskyttendespray i håret mitt, det er det veldig viktig å bruke. 

  I dag gir jeg deg muligheten til å vinne denne sprayen og jeg trekker en vinner allerede på fredag. Konkurransen blir på Instagram og her er to ting som du må gjøre for å være med i konkurransen.

  1. Ta et bilde av deg selv eller enn venn med en kreativ frysyre. Du kan sette opp håret, flette det, krølle det eller gjøre noe annet du syns er fint. 

  2. Legg bildet ut på instagram og tagg bildet med #jenniefashionfrisyre 

  PÅ INSTAGRAM HETER JEG SOM SIKKERT DE FLESTE AV DERE VET @JENNIEFASHION

  Blir du med?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV LUEKONKURRANSEN


  12.01.2014


  Hei

  Nå har lillesøster trukket vinner av luekonkurransen. Blir nesten ikke glad av å kåre EN vinner for det er vel flere som blir skuffet.... enn en vinner som blir glad. Tante laget en ekstra lue til meg for at jeg skulle kunne ha en konkurranse. Det var veldig mange som ville at jeg skulle ha en konkurranse på bloggen, men jeg hadde aldri trodd at så mange skulle forsøke å vinne luen.

  Vinneren ble en i fra instagram denne gangen. Brukeren heter @live4ever4love og er kontaktet på instagram. Gratulerer gRaTuLeReR :D


   

  Nå lurer jeg på om jeg skal ha flere konkurranser eller om jeg skal slutte med det. Hva syns du?

  Klem Jennie
  102 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  DU KAN VINNE DENNE LUEN


  05.01.2014


  Hei

  Luen har min tante laget. Den er helt maken til den hun lagde til meg :) JA, det er en merkelapp på den, men det står jo også at den er SELFMADE. Når du kjøper garn osv for å lage luene selv så får du også kjøpt disse lappene. Hun selger ikke luene på nettet, dette er kun en hobby hun har. Om konkurransen blir veldig populær kan jeg jo spørre om hun kan lage en til :D


  Jeg skal nå forsøke å forklare dere konkurransen.

  1. Kommentarer under dette innlegget kan vinne

  2. Du kan også vinne ved å ha Instagram og delta i konkurransen der

  3. Om du kommenterer her og også blir med på konkurransen på Instagram har du dobbel sjanse til å vinne.

  DET JEG GJØR ER:

  1. Jeg skriver Instagram på en lapp og Blogg på en annen lapp.

  2. Når jeg skal kåre vinner får jeg lillesøster til å trekke en av lappene tilfeldig. Om det står Blogg på lappen er det en av kommentarene under dette innlegget som vinner. Om det står Instagram er det en i fra     Instagram som vinner.

  3. Jeg bruker så Random.org til å finne en vinner av alle kommentarene/IG-innleggene.

  Håper dere forstod. Til dere som vant armebånd og Rainbow Loom - premiene blir sendt på mandag :D  SÅ FOR Å BLI MED, KOMMENTER MED DIN E-MAIL,  ELLER INSTAGRAM UNDER DETTE INNLEGGET :D

  FOR Å DOBLE DIN VINNERSJANSE SE MIN BRUKER PÅ INSTAGRAM @JENNIEFASHION, DEL BILDET JEG LEGGER UT MED MEG OG LUA OG TAGG DET MED @JENNIEFASHION OG #JENNIEFASHIONLUEKONK

  Lykke til

  Klem Jennie
  1639 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Rainbow Loom


  26.12.2013


  Hei

  I dag har jeg lagd armbånd til 2 av de som har vunnet konkurransen. Det er 2 til som også skal få så det er forsatt mulighet for å vinne. Det er vanskligere å vinne hvis du skriver farger som vinrød, peach farge, koralblå osv.... fordi disse fargene har jeg ikke. Jeg har lys/mørke grønn, lys/mørke blå, oransje, rosa, lilla, gul, svart, rød og hvit.  De som vinner får også tilsent en liten pose med sånne strikker i forskjellige farger så de også kan prøve å lage noen selv.  

  Skal snart sende mail til 2 av vinnerne så de kan si hvor de bor, så jeg kan få sendt premien når jeg kommer hjem til Norge.

   Dette er til en som heter Maren


  Denne er til en som heter Vilde:)  Skal du bytte farger???

  Hva er dine tre yndlings farger?????

  Kommenter undre dette eller det andre innlegget:)

  Du må også skrive inn din mailadresse i kommentaren<3

  Klem Jennie
  474 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Du kan vinne .....


  23.12.2013


  Hei

  I dag var vi en lang tur i byen. Det var vanskelig å finne parkeringsplass fordi mange skulle finne de sitste tingene til julaften. Vi har en slags rutine. Vi går alltid i de samme butikkene, men i dag fant jeg en butikk jeg også likte veldig godt. På Claire´s fikk jeg kjøpt meg mer av sånne rainbow loomz, så jeg har nå tenkt å ha en konkurranse hvor du kan vinne et armbånd jeg skal lage. 

  For å delta må du kommentere med dine 3 yndlingsfarger under dette innlegget, og jeg vil plukke ut tre vinnere. Jeg skal lage armbåndene nå i juleferien så fort dere å kommenter.


  Vi skal snart til byen igjen for å gå på et julemarked.

  Hva er dine 3 yndligsfarger???

  Klem Jennie
  1190 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av konkurransen


  10.12.2013


  Hei

  I dag etter skolen ble jeg med en venninne hjem i fra skolen. Da jeg kom hjem sjekket jeg bloggen og det kom over 600 kommentarer på gårsdagens innlegg. For å finne vinner brukte jeg RANDOM.ORG til å plukke ut vinner av alle kommentarene. Da jeg fant frem til vinneren kom jeg over en kommentar som gikk litt inn på meg. Det var en som skrev til meg at hun hadde opplevd mye vondt og trengte en oppmuntring. Jeg valgte jo ikke vinner ut i fra hva folk skrev i kommentarene sine, vinner ble trukket automatisk. Jeg velger allikevel og sende et halskjede til denne jenta også, det er jo jul og om jeg kan gjøre ting litt bedre for henne så ønsker jeg altså det. 

  Vinneren som ble trukket automatisk heter Frida og er kontaktet på mail. Vet at flere heter Frida, men jeg har altså sendt mail til vinneren. Den andre jenta jeg også sender et halskjede til heter Silje <3, hun har jeg også sendt mail til. 

  Gratulerer begge to <3

  Legger med et bilde av meg som liten, som dere ser har jeg alltid likt å pynte meg :)

  Har du antrekket til julaften klart?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Du kan vinne


  09.12.2013


  Hei

  Ny skoleuke og i dag var det også ut i snøen. Det ble ikke skitrening med ski og jeg har ikke lyst til å løpe ute i dag. For det første fordi at jeg er redd for å dette og for det andre vil jeg ikke bli syk. Nå er det jo ikke så lenge til juleferie og avreise til Østerrike og det gjelder å holde forkjølelsen på avstand. Jeg sitter og lager en ønskeliste med bilder som jeg tenkte å legge ut på bloggen denne uken, men fikk også lyst til å legge ut en førjulsgave til en av dere leserene på bloggen. 

  Du kan vinne dette halskjedet. Kjempefint til juleball eller andre festlige anledninger.

  DETTER ER ET SMYKKE:)

  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar som også inneholder din en email-adresse. Trekker en vinner allerede i morgen. 

  Lykke til

  Klem Jennie

  Hadde smykker fra Glitter som gave til gjestene mine da jeg fylte 12 år <3 Har fortsatt noen smykker igjen fra den gang.
  676 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Elsker venner


  14.11.2013


  Hei

  I dag har jeg som jeg skrev i går ikke vært på skolen. Det var fint å møte andre venner jeg er glad i i Oslo. I dag så regner det, så jeg har bestemt meg for ikke å dra på trening i dag. Lillebror ville spille Mario med meg, og det er jo alltid gøy. 

  HER ER JEG OG NOEN AV MINE VENNER, KJENNER DERE DEM IGJEN?

  MEG OG SOFIA


   

  Har også sittet og sett på vennebilder på instagram og  de som jeg har fått i mail, det er så utrolig mange koselige bilder og veldig vanskelig å velge en vinner. Noen har skrevet litt til bildene også, veldig mange gode venner. 

  VINNEREN BLE ERLE som sendte meg denne bildecollagen og en veldig koselig tekst til bildet av seg selv og Ane.

  Håper dere kommer til å være venner til dere blir gamle og grå og at dere får det moro med spillet <3

  Det har  blitt tagget og mailet totalt over 1500 bilder og jeg håper dere forstår at jeg ikke kan legge ut alle bildene her på bloggen. Jeg har valgt ut 10  bilder som jeg ønsker å dele med leserene mine. I morgen kommer min gode venn Lea til meg. 

   

  JENNY OG HENNES BESTEVENN

  HANNAH MED VENNENE LISA OG ODA

  MARTINE OG HENNES VENNINNE

  JUDITH OG HENNES VENNINNE HAR FÅTT HÅRET FLETTET SAMMEN

  EN FLOTT VENNEGJENG SENDT INN AV IDA

  RUNA MATHILDE OG HENNES BESTEVENN

  HANNAH SOM LITEN MED VENNINNE

  TROLL INGVILD MED TROLLVENN

  Appen for å lage trollansikt heter #trollme

  Om du er glad i vennen din kommenter med et hjerte <3

  Klem Jennie
  112 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  En liten konkurranse


  12.11.2013


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen og på instagram, det er flere som har etterlyst dette. For dere som har instagram så tar du et bilde av deg selv med en venn og tagger #jenniefashionbff. For dere som ikke har instagram så kan dere sende bildet på mail til jenniesofieheader@gmail.com  husk å merke mailen med jenniefashionbff. Trekker en vinner på torsdag denne uken som vinner spillet VENNINNESPILLET. Vinneren får også publisert bildet sitt på bloggen og instagram. Om du ønsker kan du få spillet signert av meg og en annen av skuespillere i fra JENTER, for jeg får nemlig besøk i helgen :)


  Blir du med på konkurransen?

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONK


  23.08.2013


  Hei

  MAKESTYLE gir dere muligheten til å vinne et gavekort på kr 1000,-  Det høres jo helt fantastisk ut :D 

  Det er en konkurranse for de som har Facebook, men de av dere som ikke har Facebook, kan jo foreksempel be mamma eller pappa, storesøster eller storebror om å forsøke å vinne. Trykk HER for å komme til konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på et spørsmål. 

  DET ER IKKE MENINGEN Å LEGGE IGJEN SVARET I KOMMENTARFELTET PÅ MIN BLOGG. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

  Vinneren blir automatisk trukket allerede nå på på søndag.  Lykke til 


  / / konk fra Makestyle
  48 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION