• JULEKALENDER

  ARIANA GRANDE YEAH!


  26.12.2016


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin 2. juledag! Dagen min gikk faktisk til å bygge en seng som jeg fikk til jul. Det var nok mest pappa som fiksa det, men ja ja. He he<3 Dere som har fulgt med på youtubekanalen min og her på bloggen visste kanskje at jeg ønsket meg det. Siden dette er den "dobbelseng" måtte jeg ommøblere litt på rommet for at det skulle passe. Nå må jeg bare fikse noen få ting så er det ferdig!

  Nå tenkte jeg å kåre vinneren av to Ariana Grande billetter! Konserten skal jeg på selv og jeg gleder meg masse. Jeg husker sist hun hadde konsert og jeg ikke skaffet meg billetter. Så utrolig mange kule bilder og videoer fra konserten og syntes det så så gøy ut. Utrolig glad jeg derfor har billetter denne gangen.

  Vinneren av de to billettene ble Eva Celine ( @evacelinekl på instagram)


   

  Nå er alle vinnere kåret og julekalenderen er avsluttet. Nå er det tilbake til blogghverdagen og dele mer i fra mine dager og opplevelser. Jeg har noen videoer jeg skal filme, men denne uken begynner jeg også med å lese manus igjen. Allerede første uken i januar reiser jeg til London for spennende oppdrag. 

  I morgen deler jeg en hemmelighet her på bloggen, så følg gjerne med. 

  Liker du at jeg har kalender på bloggen i desember? Vil du ha det igjen til neste år?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  JULEKALENDER

  NEST SISTE LUKE FOR DESEMBER 2016


  23.12.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Tenk at det er lille juleaften! I morgen er det jul, noe som betyr god mat, familiekos og julestemning! Dette blir altså den nest siste luken her på bloggen og i morgen kommer den siste til å bli lagt ut. Morgendagens luke er nok en av mine favoritter, men det er nok ikke alle som har mulighet til å delta.  Du burde helst bo i nærheten av Oslo om du vil delta i den. Jeg skal ikke avsløre hva det er ennå, men det er bare å følge med!

  I dagnes luke finner du et gavekort på Junkyard med en verdi på 1000kr! Dette er også en luke jeg liker utrolig godt fordi jeg elsker klærne de har! Helt min stil! Jeg mottok en pakke av de for litt siden så det kommer nok snart en fjerde "Junkyard Haul" eller " Look Book" ! Husk at det trenger ikke bare være jenter som deltar i denne luken. De har masse klær for både menn og kvinner. Du kan sjekk ut nettsiden deres ved å trykke //HER

  Her er  "Junkyard" videoene mine:-)

   

   

  For å delta må du svare på følgende i kommentarfeltet:

  1. Hvor gammel er du?

  2. Hvilket merke liker du best fra Junkyard?

  3. Nevn et produkt fra hver av de tre videoene som jeg har

  Husk å ha med en email eller instagrammen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

   

  LYKKE TIL!

   

   

   
  252 kommentarer


  JULEKALENDER

  ALLE DE SISTE LUKENE


  22.12.2016


  Hei!

   Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul! Bare 2 dager! Tiden går så utrolig fort og jeg begynner å stresse med kalenderen siden jeg har flere premier igjen! Jeg skal derfor kåre alle vinnerne av de lukene jeg har åpnet på blogg, instagram og snap den siste tiden. Det vil si wowgavekort, 2 abonnement på juliabladet, 2 signerte Marcus og Martinus bøker, Vapor Brush fra Gammapiu og mango klokke! Jeg håper vinnerene blir glad for premiene!

  1. Gavekort på wow vant Rina ( @rina_pll på instagram)

  2. Første abonnement på juliabladet får Silje ( @silje.mari på instagram)

  3. Andre abonnement på juliabladet får Emilie ( @emilied04 på instagram)

  4. Første signerte M&M bok vinner Benedicte ( @mm.benedicte på instagram)

  5. Andre signerte M&M bok vinner Delina ( @delina.ia på instagram)

  6. Vapor Brush fra Gammapiu får Sandra- Helen ( @sandra_helen_ på instagram)

  7. Mango klokke får Ingeborg ( @ingeborghellerud2824 på instagram)

  Jeg kommer til å kontakte vinnerene i løpet av kvelden så dere som vant trenger ikke sende meg noen mail eller direktemelding på instafram:)  Deretter vil jeg minne om at jeg har lagt ut en ny video på youtubekanalen min der jeg tester ut økologiske og naturlige produkter. For å komme til videoen tryk HER!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  DENNE LUKEN TREKKES FORT


  21.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Denne luken trekkes fort. Allerede i morgen. Jeg har tenkt meg på posten for å sende alt i fra Mango klokke, TY Bamser, WOW gavekort og Makestyle premien som var i går :) Selv om den premien jeg skal trekke nå, ikke er noe jeg trenger å sende.

  Premien er to abonnementer av Bladet Julia. Du vil i løpet av et år motta 8 nummere av bladet rett hjem i din postkasse. Juliabladet er et magasin stappet med spennende intervjuer med dine favoritt kjendiser, morsomme quizer, tips til gode oppskrifter og inspirasjon fra moteverdenen. Altså en super premie spør du meg. Du kan sjekke ut nærmere ved å trykke //HER

  For å være med her på bloggen svar på følgende

  • Hvor gammel er du?
  • Hvem er redaktør i Juliabladet
  • Hvem er din favorittkjendis?

  For å doble din sjanse kan du dele bildet under på IG. 


   

  Tagge det med #jenniesofiejulekalender og skrive: Jeg ønsker å vinne dagens luke i Jennie Sofie @jenniefashion sin julekalender .

  Lykke til

  Nå har jeg også offisielt ferie! Jeg har gleda meg så utrolig lenge til dette. I dag var det siste skoledag og vi slutta allerede klokken 11.00. På den korte tiden fra vi startet til vi sluttet hadde vi fellestime i gymsalen, vi spiste rester fra ballet i går og vi fikk utdelt karakterkort! Nå er jeg klar for å sove lenge og kose meg med venner og familie!

  Klem Jennie

   
  62 kommentarer


  JULEKALENDER

  FOR MANGE LUKER!


  20.12.2016


  Hei!

  Jeg beklager for at det nesten ikke har vært noen "vanlige" innlegg på bloggen så langt i desember! Jeg har kommet ut med en video og noen vanlig innlegg, men det er alt. Resten har vært julekalender! Når julekalender er over vil det komme flere innlegg fra hverdagen min! jeg har faktisk "for mange" premier igjen for hvor mange dager det er igjen til jul, så en av dagene nå før jul vil det bli åpnet 2 luker på en dag. (Kanskje mer)  Jeg har vært mer aktiv på snap med noen stories og det har vært gøy og flere har gitt tilbakemeldinger på at de likte dette.

  I dagens luke er det en kul premie i fra Makestyle, en Vapor Brush fra Gammapiu. Det er en elektrisk børste med damp, som retter håret i mens du børster det. For å ta en komme til produktet trykk //HER. 

  I dag har jeg faktisk juleball så nå skal jeg faktisk gå og fikse meg for det. Jeg har kjolen min, sko og så skal jeg sminke meg<3 Jeg krøller håret med Mast Volume 2, jeg kan forsøke å få tatt noen bilder som jeg senere kan dele med dere her på bloggen. Noen av dere vil kanskje se kjolen min også. Jeg er veldig fornøyd med den og gleder meg masse til å ha den på. 

   

  DAGENS PREMIE
  For å delta må du svare på følgende i en kommentar her på bloggen:

  1. Alderen din

  2. Beskriv kjapt håret ditt ( farge, lengde, rett, bølgete ol.)

  3. Hvilken dato la jeg ut " Christmas tag 2016 feat. min lillebror" på youtube?

  ( Sist men ikke minst må du skrive inn en email eller Instagrammen din så jeg kan kontakte deg om du eventulet vinner)

  LYKKE TIL!

   

  Klem Jennie
  243 kommentarer


  JULEKALENDER

  NY LUKE!!!!


  18.12.2016


  Hei!

  //Samarbeid

  I går kom det ikke noe innlegg på bloggen ettersom at jeg kom hjem ganske sent. Jeg dro til byen for å handle litt julegaver, kjøpe sko til juleballet mitt, et antrekk til en spennende anledning ( dere skal få vite om senere) og for å møte Isac som flere kanskje så på instagram. I dag har jeg spilt kamp og så filmet jeg nettopp en video. Nå skriver jeg et raskt innlegg før jeg skal se resten av EM finalen i håndball i mellom Norge og Nederland. Kampen er faktisk slutt nå, og vi VANT. Det var nesten litt for spennende det der. Litt trist at EM nå er slutt, bare elsker å se kampene. 

  Jeg tenkte jeg kunne kåre vinnerne av TY bamsene. Hver av vinnerne vil få sin favoritt i tillegg til to andre tilfeldig. Vinnerne ble:

  1. Norah på 10 år som aller mest ønsket seg snømannen. ( på instagram @norahwow)

  2. Sarah på 14 år som ønsket seg den svarte og hvite hunden ( på instagram @sarah_moen)

  Nå som en luke er trukket må vi vel åpne en til! Denne gangen blir det på den siste Mango time klokka fra Frithjof E.Rasmussen! Jeg synes denne klokka er superfin. 

  For å delta må du svare på følgende her på bloggen:

  1. Når var den forrige Mango klokken premie i julekalenderen her på bloggen?

  2. Hva er verdien til klokken du kan vinne i dagens luke?

  3. Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  183 kommentarer


  JULEKALENDER

  Utrolig søte


  16.12.2016


  Hei

  //samarbeid

  Endelig fredag, føles helt fantastisk. Ikke flere prøver eller presentasjoner før juleferien. Nå går nesten dagene frem til selve julaften litt for fort. Denne helgen håper jeg på å få filmet (eller det må faktisk gjøres og redigeres), så vil jeg også få tid til å møte familie som er i Oslo i helgen og også en venn som også er i hovedstaden akkurat denne helgen. 

  En annen ting er at jeg må finne meg antrekk til noen ulike anledninger som snart kommer opp. Allerede 20 desember har vi juleball. Kjolen er heldigvis klar, men jeg mangler sko. Den 25. desember skal jeg være med på en TV sending og trenger noe litt mer pyntet enn mine dagligdagse "chille" plagg. 

  Ja, så jeg har litt jeg må få gjort. 

  Jeg har redigert ferdig filmen med lillebror og den er litt....ja, hva skal man si? Dere får nesten se den selv. Han er verdens herligste med god fantasi kan man vel si, he he.

  Men først åpner jeg en ny luke her på bloggen. 

  To vinnere vinner 3 herlige TY bamser hver. Disse bamsene er så urolig søte med de store glitrende øynene sine og de vant faktisk prisen "årets leke" i år.  

  Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere i kommentarfeltet :

  • Hvilken av de seks bamsene som er din favoritt
  • Hvor gammel du er
  • Gjerne ditt instagram navn om du har IG
  • Huske å oppgi mailadressen så jeg kan kontakte deg om du vinner

  Lykke til

  Klem Jennie

  186 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERNE AV PRODUKER FRA MAKESTYLE!


  14.12.2016


  //annonselinker

  Hei

  Da tenkte jeg det var på tide å trekke vinnere av luken jeg åpnet for noen dager siden på snapchat og instagram. Jeg viste 3 forskjellige produkter fra MAKESTYLE på snapchat og dere som ønsket å delta måtte kommentere under konkurransebilde på instagram, hvilket produkt dere ønsket mest. Det var hele 2000 kommentarer, så det var utrolig mange å "velge" ut i fra. 
      

  De premiene det var mulighet til å vinne var:

  1. Gizmo  Straightener - MAST Rettetang

  2. Energy Saving Hairdryer Yellow fra Gammaqiu 

   3. Iron Bubble Rainbow - Gammaqiu  Gizmo  Straightener - MAST Rettetang HER // Energy Saving Hairdryer Yellow fra Gammaqiu HER //  Iron Bubble Rainbow - Gammaqiu HER

  Dette ble vinnerene: 

  1. Marte ( @martesveen på instagram)

  2  Amalie ( @amaliejvik på instagram) 

  3. Kamilla ( @kamillavollen på instagram)

  Husk at det er enda flere luker som skal åpnes! 

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   

   
  4 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE!!!!


  09.12.2016


  Hei!

  God fredag! Endelig er denne skoleuka ferdig og det er bare litt over en skoleuke igjen til juleferie!! Jeg har nevnt det utrolig mange ganger nå, men jeg gleder meg syyyyyyykt til ferien! Bare det å kunne slappe av, sove lenger, være med venner og familie og det å ikke ha noe skolearbeid. Skolearbeidet er ikke helt ferdig ennå. Fikk beskjed i går og i dag om at jeg har en prøve og en presentasjon neste uke, men det skal gå fint. 

  Som jeg har skrevet i de tidligere innleggene min fra denne uken skal jeg trekke vinnere i dag. To gavekort på DESENIO der hvert kort har en verdi på 1000kr og en mango klokke til en verdi av 798kr. 

  Jeg har gjennomgått kommentarene og plukket ut vinnere helt tilfeldig og dette er de:

  Vinner av første gavekort fra Desenio er Mia ( @miakalleberg på instagram)

  Vinner av andre gavekort fra Desenio er Kajsa (@kajsasande på instagram)

  Vinner av mango klokke er Maria ( @mariaamadland på instagram)

  Det er bare å følge med videre på bloggen min, instagrammen min og snappen min for flere luker som åpner seg!

  På instagrammen min poster jeg bilder ofte så følg meg gjerne der om du ikke gjør det ennå. ( @jenniefashion)   

  I helgen tenker jeg å få filmet litt, redigere videoer og kanskje få unna  litt juleshopping!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  TIDEN SIER...NY LUKE!


  07.12.2016


  //sponset premie

  Hei alle sammen!

  God onsdag! I dag var det på tide med en ny luke her på bloggen og det er en mango time klokke fra Frithjof E. Rasmussen AS! Jeg har selv en klokke fra mango time og jeg synes den er skikkelig fin. Jeg har enda til klokke men jeg valgte å ha de i hver sin luke! 

  For å delta må du:

  1. Svare i kommentarfeltet under dette innlegget på spørsmålene jeg stiller på Snapchat.

  2. I tillegg skriver du i kommentaren hvor gammel du er. 

  2. Skriv enten email eller instagram i kommentaren slik at jeg kan kontakte deg om du vinner:-)

   

  På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

  Lykke til!

  Som jeg nevnte i går, trekker jeg ukens vinnere på fredag.

  Klem Jennie
  278 kommentarer


  JULEKALENDER

  VIL DU VINNE?


  05.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Enda en dag nærmere juleferie. Det er faktisk det jeg teller ned til, og ikke til julaften. 

  I desember føler jeg det blir mye julekalender på bloggen og ikke så mye blogging om andre ting egentlig og det er jo litt synd. Derfor tok jeg en lukefri dag på bloggen i går. Fikk du med deg innlegget HEMMELIGHET PÅ VEI, om ikke kan du lese det ved å trykke //HER

  I dag er det premiedag igjen og jeg trekker ut to vinnere av hvert sitt gavekort på kr 1000,- i nettbutikken Desenio. De har utrolig mange fine plakater å velge mellom. Jeg viste noen av plakatene jeg har i den nyeste videoen min på Youtube. For å se Desenio sine mange plakater trykk //HER for å komme til deres nettbutikk.

  Du får mange plakater for 1000,- Her blir det mulighet for å finne noe til deg selv og kanskje også en julegave til en venn. Det er alltid så koselig å glede andre <3

   

  HER ER NOEN BILDER I FRA ROMMET MITT 
   

  For å delta på bloggen, svar på følgende spørsmål:

  1. Hvilken dato kommer bladet OH MY VLOG ut? (Hint, gårsdagens innlegg)

   

  FOR Å DELTA PÅ IG:

  Del bildet under på instagram med teksen:

  Jeg følger julekalenderen til @jenniefashion og ønsker å vinne dagens luke. Tagg med #jenniesofiejulekalender


   

  Jeg trekker vinner på fredag, da trekker jeg vinnere av alle lukene som åpner seg frem til da.

  Lykke til 

  Klem Jennie
  376 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE AV LUKE 3


  04.12.2016


  //sponset premie

  Hei!

  Nå tenkte jeg å avsløre hvem som vant gårsdagens luke som var to sett med spillene "KOKKELI MONKE" og "KJAPPE SVAR". Begge vinnerne ble faktisk trukket fra instagram! Det var utrolig koselig å se alle de fine editene dere lagde og alle gjorde det på sin egen måte! Noen redigerte et bilde av meg, noen av seg selv og noen med både meg og jeg selv. Alt var lov og nå er vinnerne trukket. 

  Den første vinneren ble Alma! Hun lagde denne editen!  Den andre vinneren ble en som kaller seg @gunnarsen_goals_ på instagram med denne editen!   

  Husk at det er mange flere luker igjen, så bare følg med på bloggen! Se gjerne youtubevideoen min der jeg viser kalendergavene, om du ønsker å de hva som kommer! Trykk HER for å komme til videoen!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  JULEKALENDER

  LUKEN SOM VIL GLEDE MANGE


  03.12.2016


  Hei

  //Sponset premie

  Dagens premie er en premie som vil glede mange og faktisk en av mine favorittpremier. Det er spillpakke bestående av det supermorsomme spillet KOKELI MONKE og KJAPPE SVAR. Nå er det jul og snart også ferie og for meg er bare det å ha ferie og mer kvalitetstid med familien det aller aller beste. Vi er faktisk veldig glade i å spille brettspill og kortspill og som oftes har vi det bare morsomt når vi spiller,  men av og til så har vi litt uenigheter også....he he.

  Jeg trekker faktisk to vinnere denne gangen, for jeg syns det er viktig å få sendt spillene til vinnerene i god tid før ferien slik at dere kan ha mye moro  både med venner og familie. En fredagskveld eller lørdagskveld rundt stuebordet med pepperkaker, klementiner og spill er for meg mye bedre enn en fredagskveld i sofaen med popcorn og film. For å være med i trekningen om en spillpakke må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet til dette innlegget. Jeg trekker TO vinnere allerede i morgen. Spillene er sponset av Tactic, trykk //HER for å se flere av deres spill og produkter

  Fordi det blir TO vinnere denne gangen kan du delta på to ulike måter og eventuelt doble din vinnersjanse om du deltar på begge måter ;)

  For å delta på bloggen svarer du på følgende:

  • Hvilken aldersgruppe er spillet Kokelimonke for?
  • Hvilken sport spiller jeg på min fritid?

  For å delta på Instagram:

  Lag en edit med luke nummer 3 og tagger bildet med #jenniesofiejulekalender. Under bildet skriver du: Jeg følger @jenniefashion sin julekalender og ønsker å vinne dagens luke.

  Du skal lage editen selv men her er en som kanskje gir litt inspirasjon. 

  Vinner av luke 1 og et gavekort på kr 1000,- i nettbutikken Junkyard ble: Hanna ( @hannaringdal på instagram)

  Vinner av luke 2 og et gavekort på kr 1000,- i en valgfri WOW butikk ble: Natalie ( @prinsessenatalie på instagram)

  Lykke til!

  Klem Jennie
  174 kommentarer


  JULEKALENDER

  Er det ny luke på bloggen i dag?


  02.12.2016


  Hei

  //Samarbeid

  I går åpnet den første luken seg i min julekalender. For å ha mulighet til å vinne måtte man kommentere i  kommentarfeltet under det aktuelle innlegget. Det kom maaaaaange kommentarer på veldig kort tid. Mange sendte også svar under IG bildet og på  mail, som ikke hjelper noen ting. Vinneren for luke 1 blir trukket tilfeldig bandt kommentarene på bloggen.

  Jeg var usikker på om jeg skulle ha en ny luke på bloggen i dag, men så fant jeg ut at jeg ville det. Premien i går sa jeg på snapchat at kanskje passet best til mine eldre følgere og i dag blir det premie til de litt yngre. Vinneren får et gavekort i fra WOW på kr 1000,-  

  Dagens premie trekker jeg også på lørdag og jeg sender ut premien etter helgen. Da får du kanskje kjøpt deg et fint festantrekk til jul og kanskje en deilig pysj du kan kooooose deg med i juleferien, eller hva med et matchende antrekk til deg og en venninne?

   

  Så hva må man gjøre for å være med i trekningen?

  Svare på følgende i kommentarfeltet til dette innlegget

  1. Når kom jeg ut med min første WOW kolleksjon?
  2. Hvor var VIP-lanseringen av min første og andre kolleksjon med WOW?

  Husk  å oppgi enten E-mail eller brukernavnet ditt på IG, da kan jeg kontakte deg om du vinner :) Veldig koselig med brukernavnene deres. Elsker å sjekke noen brukere av og til <3

  Lykke til

  Klem Jennie
  276 kommentarer


  JULEKALENDER

  Bak luke 1 finner du


  01.12.2016


  //samarbeid

  Hei

  Nå er det endelig DESEMBER. Jeg har gledet meg masse til å ha julekalender her på bloggen. Selv så deler jeg en kalender med søsknene mine, som vil si at jeg får en liten pakke hver tredje dag. Lillebror har i tillegg en laktosefri sjokoladekalender og gleder seg masse til en liten sjokoladebit til barneTV hver dag frem til julaften.

  I dag sparker jeg i gang julekalenderen i mine sosiale medier. Det vil lønne seg å følge meg på Snapchat der jeg heter jenniesofiesnap og Instagram der jeg heter @jenniefashion.  Dette fordi at plutselig en dag er konkurransen kanskje der og ikke her på bloggen....har ikke bestemt meg helt ennå. Med det mener jeg at jeg kanskje en dag ønsker at noen skal dele et bilde på IG, eller bare kommentere på IG eller for å se premien må man se på snapchat, eller noe annet. Kanskje dere har noen tips?

   

  LUKE 1

  Gavekort fra JUNKYARD (link)

  Det trekkes en vinner av ett gavekort på kr 1000,- 

  For å delta må du svare på følgene spørsmål

  1. Hvor mange Try on Haul/Unboxing videoer har jeg med Junkyard på min Youtube-kanal?

  2. Hvilken dato la jeg ut den første videoen med Try On Haul  med Junkyard?

  3. Din alder

  Denne luken foregår bare på bloggen så ikke svar på disse spørsmålene under instagrambildene mine. Husk e-mail adresse eller brukernavn på IG så jeg kan kontakte deg dersom du vinner. DU MÅ KOMMENTERE I KOMMENTARFELTET UNDER DETTE INNLEGGET. Jeg trekker vinner lørdag 3. desember. 


   

  Svea Jakke HER // FILA genser HER // Carhartt genser HER

   
  1299 kommentarer


  JULEKALENDER

  Siste luke har åpnet seg


  24.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  God jul alle sammen, hvor enn du er i verden. Jeg har akkurat kommet hjem i fra julegudstjeneste og gleder meg nå til at duften av ribbe skal spre seg i huset. Det kom ingen snø som jeg hadde håpet på, men jul blir det uansett. 

  Jeg lurer på om det blir rekordmange kommentarer på årets julekalender i dag. Det er ikke helt sikkert, for mange har allerede reist på ferie og færre leser blogg i juleferien. Samtidig er premien i dagens luke kjempefin og bra og jeg brukte den senest denne uken på meg selv. 

  På mandag var det jo juleball på skolen min, det vil komme et eget innlegg om ballet og antrekket mitt. 

  Men nå åpner luken seg med MAST Volume 2 krølltangen i fra MAKESTYLE. Jeg syns denne krølltangen er superbra. Den blir fort varm, viser temperaturen i displayet og krøller håret i løpet av sekunder. Jeg bruker den for å få myke krøller nederst i det lange håret mitt. Du får mer informasjon om krøllstaven ved å trykke //HER  Jeg pleier ikke akkurat å krølle håret mitt så ofte, men ser at mange andre gjør det. Jeg må nok øve meg litt, men syns også at det er fint når det ser naturlig ut og ikke som store korketrekkere som henger på ryggen. 

  For å være med i trekningen om denne premien må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet. Husk å oppgi IG-navn eller mailadresse. 

  1. Når begynte jeg juleferien min?

  2. Når begynte du juleferien din?

  3. Hva er mitt brukernavn på Instagram?

   

  Lykke til

  Klem Jennie
  294 kommentarer


  JULEKALENDER

  GAVEKORT NUMMER 2


  21.12.2015


  Hei 

  I kveld skal jeg på skoleball,  men jeg er ikke den typen som bruker så mye tid på å gjøre meg i stand,så først skal jeg blogge litt, så hjelpe til med middagen. Det begynner jo ikke før på kvelden så jeg tenkte å kanskje filme noe også før jeg begynner å gjøre meg i stand også.

  I dag åpner det seg en ny kalenderluke her på bloggen. I dag er det det siste gavekortet i fra WOW på kr 500,- som du kan vinne. 

  Jeg tenkte å vise dere produkter som jeg kunne tenke meg å kjøpe for kr 500, her er noen tips. 

  Sokker fra kr 19,- Skjerf kr 179,- Lue fra kr 99,- Genser fra kr 249,-

   

  Den som vinner gavekortet får også med en liten håndskrevet hilsen i fra meg. Om du ikke vinner så var dette kanskje noen gode tips til hva man kan ønske seg eller kjøpe til en søster eller venninne. 

  For å ha mulighet til å vinne gavekortet må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet: Husk å oppgi mailadresse eller brukernavn på IG.

  1. Hvilken dato ble julekalenderenluken med det forrige WOW gavekortet lagt ut?

  2. Hvor gammel er du?

  3. Hvilken WOW butikk jobbet tuva og jeg hos da vi hadde OD dag i 2015?

  Lykke til 

  Klem Jennie
  189 kommentarer


  JULEKALENDER

  Flott premie syns jeg


  20.12.2015


  Hei 

  For noen dager siden så etterlyste jeg noen jenter her på bloggen. Noen av de jentene har kommentert på nytt under det innlegget slik at jeg har fått deres brukernavn på IG eller e-mail.  Grunnen til at jeg etterlyste de var at de var de eneste som hadde kommentert under et annet innlegg jeg hadde skrevet i desember som ikke var et julekalenderinnlegg. Jeg ser at mange tar seg tid til å kommentere når det er noe som kan vinnes, men disse jentene kommenterte også under et helt vanlig innlegg. Det er jo ikke slik at det ikke kommenteres ellers, men jeg setter pris på kommentarene jeg får. Det er vanligvis ikke så mange som kommenterer sammenlignet med hvor mange lesere jeg har. 

  Så da jeg skrev et helt vanlig innlegg for noen dager siden bestemte jeg meg på forhånd for at en av de som kommenterte på det innen en viss tid skulle få muligheten til å vinne en premie. Det var 7 jenter og for dem er det 1/7 dels sjanse for å vinne denne gangen. En som ble med på konkurransen på rettetangen i fra MAST hadde til sammenligning 1/678 dels sjanse for å vinne.

  Premien er en Ricci Grande hårbørste fra MAST. Jeg elsker den og bruker den selv. Den løser opp floker mye fortere og masserer hårbunnen og gjør håret mer glansfult. Les mer om børsten ved å trykke //HER

  Vinneren ble en jente som heter Mathea. Hun hadde ikke Instagram selv, men jeg fikk mail og søsteren sin IG som er @flettemathilde, jeg håper hun liker premien. 

   

  Pleier du å kommentere når du leser blogger?

  Jeg setter stor pris på alle kommentarer. Jeg forsøker å svare en del på blogg, men jeg er vel kanskje mest aktiv på Instagram, akkurat som mange av leserene mine er også.  Vinneren av et års abonnement på ungdomsbladet Julia blir trukket litt senere i dag. 

  Klem Jennie 
  26 kommentarer


  JULEKALENDER

  DETTE LIKER MANGE


  17.12.2015


  Hei 

  //Sponset premie

  Jeg vet det er sent, men jeg fant ut at jeg kunne legge ut innlegget i kveld. Da ligger det klart på bloggen til alle dere lesere i morgen. I morgen har jeg nemlig en travel dag med dugnad rett etter skolen. 

  Ja, jeg har sett at mange av dere liker godt at jeg har kalender her på bloggen. Nok en ny luke åpner seg i kveld for dere som ennå er våkne:)  Det er flere luker som må åpne seg frem mot julaften ;)

  Denne gangen kan du vinne et helårs abonnement på ungdomsbladet Julia, vinner trekkes i helgen.    

  Jeg har hatt abonnement på dette bladet selv og gledet meg alltid til det kom. Nå er Juliabladet et av bladene som er fast følgesvenn for meg på reise og turer. Et abonnement på et blad man liker er jo dessuten en super ting å føre på ønskelista si til jul. Gaven kan jo vare hele året og det er jo alltid koselig å synke ned i en godstol med noe godt å drikke og kult lesestoff. SØsteren min og jeg får alltid et ungdomsblad hver i julestrømpa vår om morgenen på julaften. Ved å trykke //Her kommer du til en side hvor det går ann å bestille bladet og se ulike typer abonnementer

  For å være med i konkurrasen om å vinne et abonnement må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

  1. Hva heter den nye redaktøren i Julia?

  2. Jeg møtte Isac Elliot med Julia, hva het redaktøren som jeg var med da?

  3. Hvor gammel er du?

   

  Lykke til, premie blir trukket i løpet av helgen :)

  Klem Jennie
  216 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNERE AV KALENDERLUKER


  13.12.2015


  Hei, dette er innlegg nr 2 i dag.

  Dagens andre innlegg kommer her. Har faktisk hatt flere innlegg de siste dagene noe jeg synes er ganske bra. Skal forsøke å få til det av og til. I dette innlegget skal jeg kåre vinnere av de 3 siste kalenderlukene her på bloggen. Altså MAST sin rettetang, 4 tørrsjampoer fra Batiste, og et av de 3 spillene "EGGMOVE", "KOKKELIMONKE" og "VIL DU VEDDE?". 

  Vinner av tørrsjampoene ble en jente som heter @theajurgenseen

  Vinneren av spill ble @private_tilde , hun ønsket seg Kokkelimonke. 

  Vinneren av MAST rettetang ble en jente som oppga sin mailadresse, ser ut som navnet er Engla. 

  Gratulerer til vinnere <3 Jeg kontakter dere på mail eller IG :)

  I dag er det 13 desembe og vi er litt over halvveis til julaften. Flere luker vil åpne seg så det er bare å følge med fremover. Dette var faktisk innlegg nummer to i dag så det er et annet innlegg du kan lese rett under dette. Ha en fin fin søndagskveld, jeg gleder meg til håndballkampen. 

  Følger du med på Håndball VM?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  JULEKALENDER

  I dag er det 11 desember, alle .........


  11.12.2015


  //Sponset premie

  HEI 

  Litt senere i dag kommer det enda et innlegg på bloggen. Det blir litt mer en oppdatering i fra meg om denne uken som har vært og hva som skjer fremover. Det var en kommentar på bloggen i fra en leser som savnet et slikt innlegg nå. Jeg vil bare gjøre det klart at jeg ikke får betalt for å ha disse julekalendergavene på bloggen. Jeg har fått premiene og det er det, så jeg gjør det kun for dere. Jeg syns det er kjempekoselig :)

  Nå åpner det seg enda en ny luke i dette innlegget og i helgen skal jeg kåre vinner av rettetang, spill og også denne luken her.

  Denne gangen er premien 4 tørrsjampoer i fra Batiste. Elsker slike "Dry shampoos" som gjør at jeg kan føle at håret blir friskt om jeg ikke rekker å vaske det. Dette er kanskje spesielt på denne årstiden når jeg ikke får lov til å løpe ut med vått hår. Det tar jo ganske lang tid å tørke så langt hår som jeg har, og med tørrsjampo slipper jeg det om jeg har dårlig tid. Da holder det å ta seg en dusj og passe på at håret ikke blir vått. 

   

  Bidet ble tatt samme dag som jeg tok bilder med rettetangen, flaks at jeg hadde gjort det klart :)  Det du må gjøre for å være med i trekningen av denne premien er å svare på følgende spørsmål: 

  1. Når var konserten til "The Main Level"  i Oslo?

  2. Hvilken hårfarge har du?

  3. Hva het blogginnlegget fra 12 desember i fjor på bloggen min?

   

  Lykke til 

  Klem Jennie
  129 kommentarer


  JULEKALENDER

  Luke nummer 4 :D


  08.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  Ny dag, ny luke i julekalenderen her på bloggen og denne gangen er premien igjen noe som passer til jenter og gutter. I slutten av november hadde jeg en spillekveld i sammen med et par venninner hvor vi testet ut noen nye brettspill. Det hadde vi det veldig morsomt med å gjøre og i dag kan du vinne det spillet du syns virket morsomst. Du kan lese innlegget om spillene ved å trykke //HER

  Jeg syns det er veldig gøy å spille spill i sammen med venner og i sammen med familien og nå som det snart er ferie får man mer tid til å gjøre slike koselige ting i sammen også. 

  For å være med i trekningen om det brettspillet du aller helst vil ha, så må du gjøre følgende. 

  1. Kommenter hvilket spill du ønsker å vinne 

  2. Hvilket av spillene var min favoritt?

  3. Dette er luke nummer 4 på bloggen, hvilke premier har det vært i luke 1, 2 og 3?

   

  Husk at vinnere kommer på bloggen første helgen etter kalenderluken. 

  Vinner av luke 1 ble: @heddaasb

  Vinner av luke 2 ble: @kinehall13

  Luke 3 og 4 blir trukket til helgen i sammen med andre luker som eventuelt åpner seg denne uken :)

  Lykke til 

  Klem Jennie
  154 kommentarer


  JULEKALENDER

  HVA SKJULER SEG HER?


  06.12.2015


  Hei

  //Sponset premie

  Jo, her skjuler det seg nok en kalenderluke :)

  I dag kan du vinne Rettetangen fra MAST, du kan se og lese mer om den ved å trykke //HER. Om du liker å krølle håret ditt har Makestyle  to ulike krølltenger fra Mast også, det er jo kanskje noe å sette på ønskelisten til jul.  

  Her har jeg rettet håret mitt med rettetangen og selvfølgelig brukt varmebeskyttende spray. Det jeg liker med denne rettetangen er at det går fort å rette håret med den. Man skal jo helst ikke stresse håret og dra rettetangen "hundre" ganger gjennom håret, og det slipper man med denne. Det holder å dra den en gang gjennom hvert parti som man deler opp i.   Syns det er litt uvant med så rett hår, men i det siste liker jeg jo veldig å variere mellom utslått hår, oppsatt, fletter, sideskille og midtskille. Kanskje jeg skal variere litt mer mellom rett, bølgete og krøllete hår også.......

   
  For å være med i trekningen om denne rettetangen må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

  1. Hvor langt hår har du?

  2. Hvor mange søsken har du?

  3. Hvilken dato bakte jeg pepperkaker med lillebror i år?

  Lykke til

  PS: 

  I skal jeg også kåre vinnere av de forrige lukene. Det var mulig å vinne et gavekort på WOW til 500,- og et gavekort på Junkyard til 500,-

  Vinneren av Junkyard er en jente som heter Kine. Hun vil bli kontaktet på INSTAGRAM i løpet av morgendagen. 

  Vinneren av Wow sitt gave kort er en jente som heter Hedda. Hedda skal også bli kontaktet på Ig, også i løpet av morgendagen. 

  Klem Jennie

   
  684 kommentarer


  JULEKALENDER

  JENTER OG GUTTER ;)


  04.12.2015


  Hei

  //Sponset gavekort

  I kveld skal jeg på teater i Oslo i sammen med familien og det gleder jeg meg veldig til. Heldigvis sluttet det å regne også, da blir det koseligere å gå på julemarkedet som ligger rett utenfor teateret. 

  I dag kom også julekalenderene i fra Oma og Opa i posten og jeg får endelig åpnet noen luker :D Ellers så deler jeg pakkekalender med søsknene mine og der har jeg åpnet en gave så langt. 

  Men i dag blir det ny kalenderluke her på bloggen og den syns jeg er veldig kul. Det er fordi den passer like godt til jenter og gutter. Premien er et gavekort i fra Junkyard på kr 500,- Butikken har mange kule produkter også innenfor snowboard og skating. Du kan sjekke ut nettbutikken ved å trykke //HER.  For å være med i trekningen må du svare på følgende spørsmål i kommmentarfeltet. (Husk mailadresse eller IG bruker)

  1. Skriv 3 varemerker Junkyard selger

  2. Er du gutt eller jente?

  3. Hvor skal jeg feire jul i år? (Lurt å se svar på spørsmålsrunde på youtube)

  Vinner trekker jeg i løpet av helgen og legger vinner ut her på bloggen. Da skriver jeg vinnere av kalenderlukene så langt i desember. 

  Lykke til og god helg. 

  Klem Jennie
  292 kommentarer


  JULEKALENDER

  ALLE STORE OG SMÅ ÅPNER LUKENE NÅ


  02.12.2015


  Hei

  //Gavekortet er sponset

  I dag åpner det seg en luke her på bloggen og julekalenderen er med dette offisielt i gang :D 

  I dag kan du vinne det første av to gavekort i fra WOW som man kan vinne frem til julaften. Gavekortet kan du bruke i en valgfri WOW butikk og beløpet er på kr 500,- Er du gutt så kan du jo bli med på trekningen og vinne det som en julegave til en søster eller venninne. 

  Før jul vil det også komme en konkurranse om et gavekort til en kul butikk med både klær til jenter og gutter, gøy at det blir noe til guttene som leser bloggen også.

  For delta i konkurransen må du svare du på følgede tre spørsål i kommentarfeltet

  1. Hvilken WOW butikk pleier du å handle i?

  2. Vil du ha gavekortet selv eller gi bort?

  3. Hva ville du kjøpt til deg selv eller i gave til noen i fra WOW butikken? (Eksemelvis, nattøy, festantrekk, ytterjakke ol)

  Husk å oppgi mail adresse eller IG bruker. Alle kommentarer med telefonnummer blir slettet.

   

  GAVEKORTET KOMMER IKKE TIL Å SE SLIK UT ;) BILDET ER KUN FOR JULEKALENDEREN HER PÅ BLOGGEN

   Resten av denne skoleuken har jeg treninger (om jeg blir bedre av forkjølelsen), fremføring i engelsk og prosjektoppgave. Gleder meg utrolig mye til juleferie og fri fra alt dette som har med skole å gjøre. Har allerede måttet takke nei til invitasjoner og andre kule ting :( Pass på å følge med her på bloggen om du ønsker å delta når neste julekalenderluke åpner seg. Det kan skje når som helst ;)

  Vinner blir trukket til helgen så følg med;)

   

  Lykke til 

  Klem Jennie
  463 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN


  30.11.2015


  Hei

  //sponsede premier

  I morgen er det 1 desember og kalendertid. Jeg ble faktisk overrasket med at mamma har laget en felles pakkekalender til meg og mine to søsken. Det vil si at vi får 8 små pakker hver frem til julaften :) I tillegg fortalte Oma at hun hadde sendt kalendere i posten til oss, men de har ikke kommet frem ennå. 

  En ting jeg syns er veldig gøy er at det blir julekalender her på bloggen også. I fjor hadde jeg julekalender og da var det kalenderluker hver søndag i advent, pluss et par ekstra. I år blir det slik at det kan åpne seg en ny kalenderluke hvilken som helst dag, så det lønner seg å følge med. Ikke sikkert jeg informerer om ny luke på IG heller. 

  Noen av premiene kan jeg røpe, andre blir overraskelse. En premie som er veldig stor i mine øyne røper jeg ikke ennå. 

  Dette er noen av lukene  Det blir 2 gavekort i fra WOW av kr 500,- :D

  Andre kalenderluker er spill i fra Tactic, jeg testet ut tre spill fra dem forrige helg og det var veldig morsomt. Luke som åpner seg vil inneholde familiespill :) Og så vil det komme andre premier også, så bare å følge med. 

  Ønsker alle en super siste dag i november.

   

  Kommer du til å følge med på kalenderen her på bloggen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  JULEKALENDER

  PASSER DÅRLIG


  11.01.2015


  Hei

  Sitter her i stua og kjenner at halsen er sår og kroppen er sliten. Det passer så utrolig dårlig nå, fordi vi har så mange presentasjoner vi skal jobbe med på skolen. Lærerene har klart å gjøre det slik at vi jobber med dette i tre ulike fag samtidig. Veldig stressende syns jeg. 

  Denne helgen har jeg vært med på "Flyball turnering" med håndballen. Har aldri vært med på det før, men det var kjempegøy.  I dag spilte vi håndballkamp, som jeg syns gikk veldig greit med tanke på at vi faktisk ikke hadde en keeper. Det vil si, Maja på laget var kjempe tøff og stilte seg i mål for oss for aller første gang. Jeg syns hun var superflink, selv om vi tapte. 

  Det var også en utfordring for oss med noen forldre på tribunen fra det andre laget som tydeligvis syntes det var gøy at det ikke gikk så bra for oss. Heldigvis er vi jentene på laget flinke til å oppmuntre hverandre.

  I dag tar jeg derfor å legger meg litt tidlig og håper at jeg vil føle meg bedre i morgen. Neste uke tenkte jeg å blant annet å vise dere noen antrekk jeg fikk til bursdagen min og jeg tror også at jeg endelig får avsløre en av hemmelighetene mine som jeg gleder meg veldig til i 2015.

  Tusen takk for mange fine edits på instagram,  her er 4 stykker <3 

  Ønsker dere at jeg legger ut edits fra instagram her på bloggen med jevne mellomrom?

  Klem Jennie

   

  Edit av  @ F.a.a.i.i.t.h

  Edit av @edits.jenniesofie
  Edit av @jenter.fanpage.no

  Edit @pastelldrawings


  16 kommentarer


  JULEKALENDER

  NY KONKURRANSE


  28.12.2014


  Hei

  I dag gikk jeg og familien opp til idrettsbanen for å gå litt på ski. Lillebror skulle prøve ut de nye skiene sine og jeg trente litt teknikk. Ikke lenge igjen før skirennene her begynner og vil få gått litt på ski før det første rennet. Her på Nesodden har det blitt veldig kaldt for tiden så fingrene mine ble utrolig kalde. Heldigvis hadde jeg med mine nye Therese Johaug votter, Unset Mitten. Dette er hverdagsvotter, men de var faktisk de eneste av alle de ulike skihanskene og vottene vi hadde med oss som varmet opp hendene mine etter å ha gått flere runder rundt banen. Det pleier jo ikke å være så kaldt når jeg går skirenn, så jeg gleder meg også til å få testet ut mine nye fine Kollen Thermo Glove. Akkurat i dag ble de skihanskene i kaldeste laget for meg. Vottene har isolasjon som gir ekstra varme og de funket veldig godt å gå på ski med også fordi de har skinn i håndflaten som gir gode gripeegenskaper.

   

  Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Kollen Thermo Glove   Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Unset Mitten

  I dag tenkte jeg å ha en konkurranse på de lilla vottene, Unset Mitten. Likte de utrolig godt selv og  jeg er glad for at jeg kan gi ut et par til en av dere. Konkurransen skal foregå på både Instagram og her på bloggen. Om du deltar på begge dobler du sjansen.

  For å delta på blogg må du svare på disse spørsmålene:

  - Hvor feiret jeg jul i år?

  - Hvor feirert du jul?

  - Hva liker du best å gjøre om vinteren?

  Husk å ta med kontaktinformasjon i tilfelle at du vinner.

  For å delta på instagram må du: Dele et av bildene med de lilla vottene og skive under: Jeg vil vinne! Tag også bilde ditt med #Jenniefashionkonk #jenniesofieblogg  

  #Jenniesofiekonkurranse @jenniefashion

  Lykke til!

  Klem Jennie
  217 kommentarer


  JULEKALENDER

  FØRSTE JULEDAG


  25.12.2014


  Hei

  Da er julaften feiret og første juledag snart tilbakelagt også. Som dere sikkert forstår så er det ikke akkurat det å blogge som står øverst på listen over ting jeg har lyst til å gjøre akkurat på julaften eller dagen i dag heller. Vi er sammen med familie som vi ellers ikke ser så ofte, koser oss i sammen, spiller spill, går turer og slapper av. 

  I morgen skal vi hjem igjen og hjemme er det snø, noe det ikke er i Kragerø og jeg gleder meg til å stå på ski. Det er visst ganske kaldt på østlandet også. 

  Legger med noen bilder og ønsker dere fortsatt en god juleferie


  Klem Jennie

   (PS, kommer ingen julegavevideo eller innlegg om hva jeg fikk til jul)
  29 kommentarer


  JULEKALENDER

  MIN BALLKJOLE og vinner av kalenderluke


  22.12.2014


  Hei

  I dag dro Ella og jeg på en koselig førjulstur i sammen til Oslo. Vi tittet i butikker, gikk i Slottsparken, var på Cafè i sammen og koste oss. Veldig fin stemning i byen med snø og julelys. Da jeg kom hjem var det middag før vi igjen dro på en liten levere gaver og besøksrunde.   Jeg har fått mange spørsmål om min ballkjole og jeg har svart på kommentarer både her på bloggen og på IG. Jeg kjøpte kjolen på et salg på nettsiden Nelly. Størrelsen jeg kjøpte var størrelse 34. Liker egentlig ikke å svare på spørsmål om størrelser, men forstår at mange får et bilde av hvilken størrelse de trenger selv om de ønsker å bestille seg en slik kjole. Den sitter akkurat og jeg kunne ikke hatt den mindre eller større. 

  Jeg syns det er supert å ikke bruke mange penger på en ballkjole som man kanskje bare får brukt en gang. Denne kjolen er ikke en typisk ballkjole heller og kan jo brukes til andre festlige anledninger også. Da den var på salg kostet den 249,- og orginalprisen var 499,-

  Etter jul er det flere nettsider og butikker som begynner med januarsalg og da kan det jo være lurt å følge med og kanskje kjøpe seg en juleballkjole til 2015 allerede da. 

   

  Her er jeg i ballkjolen min 2014  Vinner av kalenderluken ble @benedictelwang , gratulerer :)

  Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring. Jeg skal blogge i ferien og er også å finne på instagram som @jenniefashion

  Klem Jennie

  22 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDERLUKE FJERDE SØNDAG I ADVENT


  21.12.2014


  HEI

  //Annonselink, sponset

  Tidligere i dag kunne dere se håret mitt etter at jeg var hos frisøren i går. Da var håret mitt rett (ikke brukt rettetang, kun antifrizz-spray) og MAST hårbørsten.

  Da jeg kom hjem etter julebesøk hvor vi også så den superspennende håndballfinalen, forsøkte jeg MAST Vol. 2 krøllstaven fra Makestyle. Jeg er veldig glad i en litt tykkere krøllstav som gir litt mykere krøller i håret. I og med at håret mitt er langt så er det jo litt tyngere også som gjør at krøllene dras litt nedover i tillegg. 

  Dette er hva som gjemmer seg bak kalenderluken denne fjerde søndagen i advent. (Jeg tror faktisk det kommer til å åpne seg enda en luke innen 24.12, så det er bare å følge med her på bloggen)

  Du kan lese mer om produktet ved å trykke //HER

   

  DET DU MÅ GJØRE FOR FORSØKE Å VINNE DEN ER Å SVARE PÅ FØLGENDE SPØRSMÅL:

  1. Hvor feiret jeg jul i fjor?

  2. Si en av mine tre favorittjulesanger i år

  3. Hvem pynter juletreet i familien min?

  4. Hva heter bloggen til hun som har laget det nye designet mitt?

   

  For å doble din sjanse, gi meg en shoutout på IG og tagg bildet med @jenniefashion #jenniesofiesjul 

  Klem Jennie

   

  Stem på meg til "Årets Ungblogg" ved å trykke HER, eller på bildet under

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif
  178 kommentarer


  JULEKALENDER

  GLITRENDE TIL JULEBALLET


  17.12.2014


  Hei

  I dag etter skolen ble Nora og Selma med meg hjem før håndballtreningen. Vi bakte en kake vi skal ha med på juleballet i morgen. Nå er også antrekket mitt endelig klart og jeg gleder meg veldig. Jeg bestemte meg ikke før i går for hvilken kjole jeg skal ha, og fikk kjøpt sko som passer til. 

  Nå skal jeg redigere videoen jeg har lovet dere, slik at den kan legges ut om få dager. Tenker at det passer å legge ut videoen når jeg er ferdig på skolen på fredag og har JULEFERIE, for dette er en julestemningsvideo <3

  Her er en sniktitt av hva jeg skal ha på meg i morgen. 

   

  Ja, utydelige og små bilder i dag. Etter ballet kan jeg legge ut bedre

  Når begynner din juleferie?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  JULEKALENDER

  Innlegg nr 2 i dag :-O


  15.12.2014


  Hei

  Tidligere i dag delte jeg en herlig julesang sunget av tre herlige og flinke gutter i fra Bergen. Den finner du i innlegget under dette ;)

  I dag har vi feriet bestefar sin bursdag, ser på håndballkamp (blogger i pausen, he he) og jeg har lest til tyskprøve i morgen og filmet en video som snart blir å se her på bloggen.

  Vinner av Donutsjernet er en jente som ikke hadde instagram denne gangen, hun heter Martine. Gratulerer <3 (Jeg har kontaktet vinneren)

  I morgen etter skolen skal jeg avgårde for å finne sko til juleballet som er på torsdag og handle noen få julegaver til venninner. 4 dager til juleferie- gleder meg VELDIG.

   

  BILDER FRA IG
  Følger du med på håndball EM?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN TREDJE ADVENT


  14.12.2014


  HEI

  I dag tenner vi det tredje lyset i adventstaken. Vi har hatt besøk av familie, spist julegrøt, drukket gløgg og spist pepperkaker og mini donuts. En fantastisk dag med masse julestemning. 

  Mini donuts har jeg aldri laget før, de ble kjempegode. Pyntet de også med søt juledekor. 

  De var kjempelette å lage og det tok ikke så lang tid med donutsjern. I jernet kunne man steke 7 mini donuts om gangen og de steker ca 5 minutter. Røren lagde vi på få minutter. 

   OPPSKRIFT

  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss kokosmasse
  • 1 ts salt
  • 2 vispede egg
  • 1 dl melk

  Blandet først det tørre så hadde vi i egg og melk. Blandet godt. Hadde røren i frysepose og sprøytet røre i formene. 


  I dag har du mulighet til å vinne et slikt mini donutsjern fra ALPHAGEEK, her på bloggen. For å være med i trekningen svar på spørsmålene under i kommentarfeltet. (Ps, det står at kommenteren din må godkjennes først og JA, de vil bli godkjent - men  alle kommentarer skal kontrolleres før de publiseres på bloggen)

  1. Hva var premien i kalenderluken på bloggen min,  2 søndagen i advent?
  2. Nevn en av tingene som jeg nevnte i ØNSKE SEG TIL JUL innlegget på bloggen min denne uken
  3. Hva var min favorittdrikke i november, nevner det i videoen min "MÅNEDENS FAVORITTER FOR NOVEMBER"

  Om du vil lese mer om dagens premie, se nærmere på jernet eller kanskje bestille, kan du trykke //HER  Husk å legge ved kontaktinformasjon. Enten E-mail, eller IG bruker

  Lykke til

  Klem Jennie

   
  289 kommentarer


  JULEKALENDER

  MEG SOM JULENISSE, GRATULERER TIL VINNEREN


  12.12.2014


  Hei

  Nettopp kommet hjem fra bursdag. Ganske sliten etter mattetentamen på skolen, nissedag på skolen, håndballtrening og bursdagsfeiring. 

  Tuva overnatter hos meg, så det blir nok en sen avslutning på kvelden uansett og en treg start på dagen i morgen, he he.

  Vinner av rettetangen ble @dortea01 , Gratulerer. Ønsker deg en riktig god jul også og håper flere i familien vil få glede av den. 

  På søndag er det en ny luke som åpner seg i adventskalenderen, men som dere faste lesere vet, kan en luke når som helst åpne seg utenom søndagene også ;)


  Klem Jennie 
  8 kommentarer


  JULEKALENDER

  ENDELIG


  12.12.2014


  Hei

  Endelig helg, endelig ferdig med mattetentamen og uken sine foredrag. Endelig fredagstrening, feiring av venninne sin bursdag og deretter venninne på overnatting hos meg. 

  Det er bare en skoleuke igjen før juleferie og det er under en uke til juleballet på skolen. Har enda ikke HELT bestemt meg for kjole til ballet og kjenner meg kanskje litt stresset, men det ordner seg nok i siste liten som det alltid pleier å gjøre med meg, he he.

  Nå må jeg forte meg, dårlig tid....som vanlig ;)

  Ønsker deg en fantastisk fredagsklveld. (vinner av rettetangen trekker jeg sent i kveld etter bursdagen)

  Selvom jeg ser at jeg har litt dårlig tid med noen juleaver, med å bestemme meg for kjole til ballet, lese til  prøver på skolen osv....så er jeg kjempeflink til å blokke det helt ut og slapper av med en kopp kakao, høre på julemusikk og nye disse desemberdagene.


  Har du meldt deg på kalenderluken fra onsdag?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  JULEKALENDER

  EN NY LUKE HAR ÅPNET SEG ;)


  10.12.2014


  Hei

  //annonse, sponset innlegg

  Nå har jeg langt hår igjen, det vokser virkelig fort syns jeg. Syns det var veldig deilig å klippe meg rett før jeg reiste til Tyrkia i sommer. Da klippet jeg jo en god del.  Du kan se før og etterbilder fra da jeg klippet meg i sommer ved å trykke HER

  Nå har jeg veldig lyst til å bestille meg time til frisøren igjen. Jeg får mange spørsmål om hvor lenge jeg har spart for å få langt hår, men jeg har liksom aldri spart. Jeg klipper meg minst to ganger i året, bruker ikke styling i håret og bruker varmebeskyttelse om jeg krøller det med krølltang eller bruker rettetang.

  Jeg bruker krølltang og rettetang veldig sjeldent. Rettetang har jeg faktisk aldri hatt før, men nå har jeg endelig fått meg en Gizmo Straightner av merket MAST, fra MAKESTYLE. Når jeg vil ha litt fall i håret eller litt krøller sover jeg med flette. Noe jeg gjør ofte, for det beskytter også håret en god del når man sover. Om jeg vil ha det rett sover jeg ikke med flette og bare børster det, men helt rett og glatt blir det jo aldri om jeg ikke retter det da.   Se nærmere på rettetangen ved å trykke //HER

  I dag rettet jeg håret og da så jeg virkelig hvor langt det har blitt igjen. Tangen var lett å bruke og grunnen til at jeg også liker den veldig godt er at den er skånsommere enn mange andre rettetenger, den retter håret raskere og det utsettes derfor for mindre varmepåkjenning. Du kan lese mer om Gizmo Straightner ved å trykke //HER   Den er visst også super å krølle håret med, så om du ønsker deg både krålltang og rettetang kan jo denne være super å sette på ønskelista si til jul.

  Til alle dere som har lest hele innlegget helt ned til hit kan dere nå få muligheten til å vinne en slik rettetang :-ODet du må gjøre er å svare på følgende spørsmål i dette kommentarfeltet.

  1. Hvem fikk jeg rettetangen av?
  2. Hvor langt hår har du?
  3. Hvor mange søsken har du?
  PS, husk å oppgi kontaktinformasjon i tilfelle du vinner 

  (Vinner trekkes fredag) 

  Klem Jennie 
  1169 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN ANDRE ADVENT


  07.12.2014


  Hei

  //annonselenke

  I dag jobber jeg bare med skoleoppgaver snøen har regnet bort og jeg har så mye å tenke på at julefølelsen har tatt en brå pause. Må nok forsøke å få den litt tilbake i kveld.

   

  Nå nærmer 2014 seg slutten og mange lager seg nyttårsforsetter for det nye kommende året. Selv skal jeg forsøke å ha enda mer orden og struktur i tingene mine, og rydde litt på rommet ukentlig. 

  Da jeg begynte på skolen i høst skaffet jeg meg en Personlig almanakk som jeg har blogget om tidligere. For å lese innleggene og se bilder -  trykk HER  og HER . Når du designer, bestemmer du også startdato for almanakken. I dagens luke befinner det seg et gavekort på en slik Personlig almanakk. Kanskje du også ønsker deg mer struktur og orden og her kan du skrive inn alt i fra karakterer på prøver, lekser, treninger osv. 

  Om du ikke skulle vinne, kan du kanskje ønske deg en til jul. Trykk //HER for å komme til nettsiden.

  MIN FORSIDE


  Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å:

  Kommentere i dette kommentarfeltet. Skriv hvor gammel du er og hvorfor du ønsker deg dagens premie. Trekker vinner allerede i morgen.

  Mvh

  Jennie
  539 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDER LOVE


  06.12.2014


  Hei

  Jeg har fått spørsmål om jeg kan vise det jeg har fått i julekalenderen hittil og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Dette er da de 6 første lukene og jeg er svært fornøyd. Det er ikke bare neglelakker jeg får men også tilbehør til neglene som perler og glitter. fargene jeg har fått er utrolig fine og har brukt flere av dem allerede. 


  Noe jeg liker spesielt med kalederen er at inne i hver luke er det også en slags quote som får meg som oftest til å føle meg mye bedre.

  Helgen ble ellers litt kjedelig, ettersom jeg måtte være hjemme og jobbe med skoleoppgaver i mens familien var på julegaveshopping. Jeg har også filmet Månedens favoritter for november og skal redigere videoen i morgen.

  Er så glad for at det nærmer seg juleferie. 2 foredrag og mattetentamen venter på meg neste uke. Det har kommet litt snø og blitt litt kaldere, det gjør julefølelsen enda sterkere for meg.

  Er det snø der du bor? 

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  JULEKALENDER

  VINNER OG SNART NY KALENDERLUKE :D


  05.12.2014


  Hei

  Dette er innlegg nummer 2 i dag. Håper du har sett innlegget jeg la ut litt tidliegere i dag, for det gjorde meg så ufattelig glad. At dere følgere og lesere har tatt  av deres tid og har nominert meg slik at jeg nå er semifinalist i Vixen Blog Awards.

  For å stemme på meg slik at jeg kanskje blir Årets ungblogger kan du trykke HER

   

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   

  Vinneren av gårsdagens kalenderluke ble også en som har IG, denne gangen @sinnammah, gratulerer. Det er jo ikke lenge til søndag da en ny luke åpner seg, og som jeg har informert kan det plutselig åpne seg en luke utenom søndagene før julaften. 

  jeg har forresten planer om å snart bytte design på bloggen, har derfor tatt noen nye bilder. Bildet øverst i forrige innlegg blant annet, bildet under og flere. Spent på hvordan designet blir. Jeg har en veldig flink jente som hjelper meg, jeg vil blogge mer om dette når det nye designet er klart på bloggen

   

  Spent på hva det er bak neste kalenderluke?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  JULEKALENDER

  KALENDERLUKE MED PREMIE


  04.12.2014


  Hei

  //lAnnonselink

  Da er det fjerde desember og en kalenderluke åpner seg overraskende på bloggen. 

  I dag har du mulighet til å vinnen hårbørsten Ricci Grande fra MAST. Jeg var så heldig å få teste ut børsten av Makestyle på det lange håret mitt og den er utrolig god å børste med og gjør det skinnende og glatt. 

     Nå er det jo ofte litt fuktig vær med litt snø i lufta som gjør håret fuktig når man kommer inn. Da pleier mitt hår å kruse seg litt, men da jeg børstet håret etter at det tørket ble det glatt igjen. Denne blir med med i veska, og den ligger fint i oppbevaringsposen som følger med.   Siden jeg er så fornøyd ønsker jeg og Makestyle å gi dere muligheten til å vinne en slik børste her på bloggen min. Om du ikke skulle vinne kan du kanskje ønske deg børsten til jul, du kommer til nettside ved å trykke //HER

  Vinner trekkes allerede på fredag :D

  DET DU MÅ GJØRE ER

  • Kommentere her i kommentarfeltet, at du ønsker å vinne og hvor gammel du er.
  • Husk kontaktinformasjon.

   Lykke til

  Klem Jennie

   
  894 kommentarer


  JULEKALENDER

  GRATULERER til vinner og info om kalenderluker ;)


  01.12.2014


  Hei

  Det var veldig mange som var med på adventskalenderen min i går, det var veldig gøy. Neste søndag er det ny premie og ny mulighet. 

  Vinneren denne gangen ble @Camillaek_   Gratulerer til deg. 

  GOD FØRJULSTID TIL DERE ALLE
  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra to avtaler i Oslo, skal hive i meg middag og komme meg på skitrening. 

  Blir du med på adventskalenderen, andre søndagen i advent? 

   

  PS, VIKTIG BESKJED - Noen luker kan plutselig åpne seg utenom søndagene før julaften også,  så lurt å titte innom bloggen om du ønsker mulighet til å vinne giveaways :D

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN


  30.11.2014


  Hei

  //Link til premie

  Endelig 30.november og første søndag i advent. Denne dagen har jeg ventet lenge på og i morgen er det allerede 1 desember.

  Premien i dag er den populære MAST KRØLLSTAV NR 1. Den gir kjempefine krøller og det går superfort å krølle håret med staven også syns jeg. I tillegg er fargen kjempefin, lilla som adventstiden <3

  Det du må gjøre for å være med i trekningen er å svare på de 5 spørsmålene under. Husk å registrere enten mail eller IG slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

   


  SPØRSMÅL OG BILDE 

   1. Hvilken dag hadde jeg engelsktentamen?

  2. Hvilken farge er det på polaroidkameraet mitt?

  3. Hvilken film så Ella og jeg på denne uken?

  4. Hvem gjesteblogget på bloggen denne uken?

  5. Hvor gammel er du? 

   Husk å legge ved informasjon så jeg kan kontakte deg på mail eller IG :D

  Lykke til

  Vinner trekkes allerede i morgen. Til dere som ikke vinner er jo dette en fin ting man kan ønske seg til jul, trykk //HER for å se mer om produktet.

  Klem Jennie
  1103 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION