hits

 • Jul

  LILLE JULAFTEN OG VLOG!


  23.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin lille julaften og nå nyter kvelden før kvelden. Lillebror har gått runden rundt juletreet og sjekket ut noen av pakkene. Han kan jo fint lese pakkelapper nå. Det er så utrolig koselig å ha en lillebror som er så mange år yngre enn meg, han gir meg faktisk masse god julestemning også.

  I kveld skal han få sove på rommet mitt og avtalen er at han vekker meg i morgen tidlig slik at vi i sammen kan gå opp og se på tegnefilmer i sammen og sjekke ut julestrømpene våre. 

  Håper at vi våkner opp i morgen og at den lille snøen fremdeles er her, da blir det hvit jul og jeg kan nesten ikke huske sist gang det var det.

  I dag deler jeg Vloggen i fra London med dere, håper dere liker den og at dere kan sjekke den ut enten i kveld eller før julen ringes inn i morgen. For mange barn blir det jo laaaaange timer frem til julemiddagen og da er det jo kanskje fint å kunne se nettopp vloggen min. 

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Jul

  THOMAS, JULESHOPPING OG KOS


  21.12.2017


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg hadde siste skoledag i dag og jeg tror flere av dere også hadde det. Etter skoledagen sovnet jeg faktisk noen timer på sofaen før vi dro ut på besøk. Jeg er skikkelig trøtt og sliten i dag. Det har nok noe med at det ble sent på meg i går, pluss at jeg stod opp tidlig. I tillegg har det vært en ganske kort, men tøff uke på skolen med siste innspurt i flere fag. 

  I går dro jeg inn til Oslo etter skolen for å handle litt julegaver med Thomasen min<3 Vi tittet rundt i butikker, spiste litt, dro hjem, gikk ut og handlet for så og dra hjem igjen. Haha! Ganske hektisk. Det var skikkelig deilig å komme seg under en varm dyne og se på julefilm. Jeg kom faktisk på at dette er første julen min med kjæreste og det er ufattelig koselig. Vi la oss ganske seint og med tanke på at jeg måtte rekke skolen klokka 08.00 dagen etter var ikke så digg. Måtte stå opp litt tidligere enn jeg pleier fordi jeg måtte rekke båten. Nå skal jeg fikse meg for kvelden og få meg en god natts søvn før det blir utdeling av litt julegaver i morgen og mer besøk!

   

   

  Hvilken julefilm liker du best?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Jul

  Mitt julerom


  19.12.2017


  //annonse for Ellos

  Hei

  En uke igjen på skolen, så er det ferie. Det skal bli så deilig. Gleder meg over at vi feirer jul hjemme og at jeg kan kose meg og slappe av både i sammen med familien men også på julerommet mitt. I år var jeg var faktisk den første som fikk opp juletreet her i huset. Mitt helt egne juletre som jeg blir glad av å se på.
  Oppe i stua har vi selvfølgelig grønt juletre, vi har stort sett edelgran men på rommet mitt passet det best med et hvitt et. Jeg elsker å finne ting som matcher bra i sammen og på Ellos.no fant jeg tekstiler i samme farger som juletrekulene, det ble så fint. Thomas elsker også julen og jeg gleder meg til han får se hvor fint det ble på rommet. Dynetrekket jeg kjøpte er økologisk bomull og sengeteppet er deilig å bruke som pledd når jeg slapper av i senga og ser på julefilmer og gjør lekser med julemusikk. 

  Hvis du har lyst til å bestille noe på Ellos.no, kan du bestille helt fram til og med 20.desember for å rekke å få leveringen før jul hvis du bor i Oslo-området. Andre landsdeler må regne med 1-3 dager ekstra, alt ettersom hvor langt unna Oslo du bor. Alle varene man kjøper før jul kan byttes eller returneres fram til 14.januar, så man har ganske god tid! Og hvis du bestiller for over 499 kroner, får du fri frakt. 

  Det første jeg valgte meg på nettsiden til Ellos var juletreet som har innebygde lys, og de søte juletrekulene. Jeg ønsket da at resten skulle matche dette og fant putetrekk som matchet så og si helt perfekt. Et nøytralt men godt sengetøy og et sengeteppe som selvfølgelig også matchet alt det andre.

  Et hvert julerom trenger en julestjerne i vinduet og jeg falt for en av det romantiske slaget akkurat som kransen over senga. 

  Processed with VSCO with a5 preset
  Her finner du det kunstige juletreet, og her finner du julekulene.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Stjernelampa finner du her. Den blir kanskje stående etter jul også, syns den var veldig fin og den gir så fint lys også. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
  Sengesettet jeg kjøpte finner du her. Og det lilla teppet som matcher julekulene finner du her. Den søte kransen som henger på veggen finner du her.
   

  Processed with VSCO with a5 preset
  Røde putetrekk i lin finner du her. Putene som er inni de røde putetrekkene kan du finne her. De rosa putetrekkene kan du se nærmere på her. De mørkelilla putetrekkene matcher både teppet og julekulene, og de finner du her!

  Processed with VSCO with a5 preset
  Her finner du den fine stjerna til vinduet. En adventsstjerne i vinduet gir skikkelig julefølelse!

  Hva synes du om julerommet mitt? 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Jul

  Tiden strekker ikke til


  05.12.2017


  Hei

  Det er desember og jeg har sikkert 20 videoer jeg må/vil/skal lage. Det vil si... i hvert fall 5 videoer jeg vet at skal ut i løpet av et par uker og 15 jeg gjerne skulle ha filmet og redigert. Spørsmålet er bare hva kommer jeg til å få tid til. Skolen i desember er ikke som det den var på barneskolen eller til og med på ungdomsskolen. I går begynte jeg som jeg fortalte klokken 0900, som er en time senere enn vanlig. Da jeg gikk forbi barneskolen så det bare så utrolig koselig ut. Inne i klasserommene var det tent lys og flere klasser satt i ring med stolene sine i mens læreren leste for dem. Jeg husker den tiden så godt. Vi hadde pakkekalender på ungdomsskolen noen år og på barneskolen var det pepperkakekalender hvor det ble trukket vinner av et stort pepperkakehjerte med tallene fra 1- 24 for hver dag i adventstiden. Når jeg går hjem fra skolen er det ofte at lillebror ønsker å bli med meg hjem og det er så koselig det også. De aker akkurat i samme bakken som jeg gjorde og han forteller om opplevelser jeg også husker godt. 

  Adventstiden var da full av forventninger, spenning, forberedelser til jul og julekalender på TV.  Nå der i mot "NOT SO MUCH"  Jeg syns det er fint å få satt meg ned for å se på julekalenderen med resten av familien, det er en lang tradisjon, men utover det så er det skole og jobb. Flere av dere som leser bloggen har kanskje fått dere en deltidsjobb dere også. Flere jeg vet om jobber litt i butikker og bakerier etter skolen. 

  Nå har jo jeg en litt annerledes jobb, men jeg har oppgaver jeg skal gjøre og tidsfrister jeg skal holde og noen ganger blir det mye innenfor kort tid, men heldigvis ikke ofte. En ting som er et stort pluss for meg er å komme hjem til et hus som dufter av julebakst og noen julekaker og en kopp te, da kjenner jeg at det er jul, så får vi bare håpe snøen snart begynner å dale ned igjen.  I dag var det serinakaker som mamma hadde tatt ut av ovnen rett før jeg kom inn døra.

  Nå sitter jeg og redigerer et par videoer som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere. Tror dere kommer til å DIGGE videoene. 

  Hvilken julekake er din favoritt? 

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with a5 preset

  Mamsen er så flink til å bake. Vi kan så og si aldri kjøpe julekaker i butikk, fordi de må være glutenfri og melkefri. Hehe;-)

  Processed with VSCO with a5 preset
  2 kommentarer


  Jul

  REMINDER TIL PINGLA OG JULESTEMNING


  19.11.2017


  Hei!

  Dette er noe jeg alltid har mislikt. Jeg tåler selv hat og bryr meg som regel ikke om stygge kommentarer. Som jeg har skrevet tidligere får jeg utrolig lite av det, men ikke gidd å skrive stygt om de jeg er glad i. Jeg syns det er så pinglete at "alle" de "stygge" kommentarene er skrevet fra en "anonym".  Haha! Du klikker deg inn på en blogg, dømmer personen, så selvsikker på deg selv, prøver å opplære bloggeren eller bare skrive dritt og så tørr du ikke vise hvem du er en gang. Det er noe av det jeg liker minst med sosiale medier. At alle kan være anonyme og slenge tull uten at det får konsekvenser. Hva hadde foreldrene dine tenkt om de så at du skrev slikt til alle? Tror du de hadde blitt stolte? En liten reminder ;-)

  Nå som jeg har fått det ut kan jeg komme til dagnes innlegg. Dagen i dag har vært grei den. Mye som skjer på skolen til uka, litt jobb og mye som skjer. Blir på en måte ikke pause selv om det er helg. Men slik er det jo nesten alltid før jul og opplevde det slik på ungdomsskolen også. Da hjelper det å tenke at det bare er 32 dager til juleferie!!! What?!?! Håper også på en liten tur et sted jeg har vært maaaange ganger nå til desember, om det blir noe av det ser jeg jo frem til det også<3 Nå sitter jeg bare å jobber med litt skolearbeid og hører på julemusikk. Pappa satte på en spilleliste som heter så mye  som "Christmas is coming soon" i dag tidlig og den har bare stått på hele dagen haha! Noen julelys er hengt opp ut og klare til å settes på når desember er her<3
  4 kommentarer


  Jul

  GUTTER DETTE MÅ DERE FÅ MED DERE


  06.11.2017


  Hei

  Det nærmer seg visst jul. Ikke det at jeg har noen spesiell julefølelse, men på TV vises det reklamer med fokus på jul og i postkassa kommer det reklame med juleprodukter. Jeg har sett julegodt og julebrus i butikkene og faktisk drukket en eller to julebrus også. Det har ikke kommet opp julelys i gatene elle hjemme ennå og snø har vi jo ikke, men så fort i hvert fall en av disse tingene er på plass så kommer nok følelsen snikende. Vi har faktisk hatt julelys i klasserommet vårt siden vi starta og det er skikkelig koselig. Jeg har også fått spørsmål om å sette opp ønskeliste fordi familie gjerne vil begynne å tenke julegaver allerede nå. Desember vil vi gjerne bruke på kos og besøk i stedet for å stresse rundt på kjøpesentre. 

  Jeg syns faktisk dette med julegaver er ganske vanskelig. Det er jo ikke slik at jeg trenger noe sånn veldig og jeg er ikke en som blir lykkeligere av å ha mange ting. Jeg liker aller best gaver med en baktanke og veldig gjerne en opplevelse. Når det gjelder julegaver til og  fra kjæreste er dette helt nytt for meg. Hva kan man gi, hva kan man ønske seg? 

  Her er en liten liste med ting jeg hadde blitt glad for,  og virkelig noen gode tips til gutta. Dere jenter kan jo skrive flere tips til hva man kan ønske seg av kjæresten i kommentarfeltet. Jeg blir også veldig glad om dere gutter kan skrive hva dere ville ønsket dere i fra kjæresten til jul:-)

  1. Et smykke. Gjerne med forbokstaven til kjæresten, eller kanskje et hjerte eller noe annet med en historie bak seg. Om man har vært ute og reist i sammen for eksempel til et sted med palmer, så kanskje et armbånd eller smykke med en liten palme på. Slik vil man alltid huske reisen <3

  2. En opplevelse. Det kan være alt i fra en overraskelseskveld, hvor man kommer til hjemmelaget middag og levende lys, til en overraskelsesdag med skitur og pølser på termos. Det kan være kinobilletter, konsertbilletter, middag på en restaurant, en dag på spa og så mye mye mer. Selv er jeg bare glad om jeg får tilbringe tid med kjæresten min, uansett hvor det er. 

  3. Noe man lager selv. Man trenger nesten ikke være kreativ heller, ha ha. Hva med en spilleliste, et dikt, en sang. Nå er nok jeg litt påvirket av å ha en musiker som kjæreste og jeg hadde i hver fall smeltet av en sang i fra han, med litt gitar eller piano <3

  4. Pysjamaser. Ikke bare til kjæresten men til deg selv også, noe matchende liksom...ha ha! Syns det hadde vært ganske morsomt<3

  5. En stor teddybjørn som du kan kose med når kjæresten ikke er hos deg, sparyet med parfymen hans haha. Syns også det hadde vært koselig og morsomt. Syns Thomas lukter skikkelig godt, så en bamse med den lukten hadde vært kos! Sjokolade skader heller ikke haha;-)

   
  7 kommentarer


  Jul

  RUDOLF OG NISSEN?


  11.12.2016


  Hei!

  Håper alle sammen har hatt en fin helg! I dag har jeg fått filmet en veldig etterspurt videoen, nemlig en "Christmas TAG". Jeg hadde en slik video i fjor som jeg filmet med broren min og jeg tenkte derfor å lage en med han i går også! Denne gangen hadde dere mulighet til å sende inn spørsmål, så jeg har plukket ut i fra de. Noen svarte vi på i fjor og noen var nye! 

  Håper at denne videoen vil få frem julestemning i dere som kanskje ennå ikke har fått det. Her på østlandet er det ikke tegn til snø og jeg kan vel ikke akkurat si at jeg har så veldig julestemning ennå jeg heller. Men det hjelper virkelig med en entusiastisk og spent lillebror som gleder seg veeeldig. 

  Ellers i dag åpnet jeg en ny luke av kalenderen min, men ikke her på bloggen! Denne luken er for de som følger meg på instagram og snap. Jeg viste de premiene det er mulighet til å vinne på snappen min og for å delta må man ha instagram! Jeg syns det er viktig å ikke bare legge ut på blogg men og de andre sosiale mediene mine. Om du ikke har instagram eller snap vil du fortsatt ha mulighet til å delta i andre luker som vil bli åpnet på bloggen senere.

      

   

  Har du deltatt i dagens luke på instagram?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Jul

  DETTE VAR GØY


  22.11.2016


  Hei

  //Samarbeid

  For 14 dager siden skrev jeg innlegget STOOOR GIVEAWAY og postet en video med premiene på kanalen min på Youtube i samarbeid med Makestyle

  Videoen er i dag sett 19812 ganger, som er langt unna mine mest sette videoer, men dette er jo en annen type video også. Men innlegget på bloggen ble kommentert 1294 ganger, for det å kommentere var en del av konkurransen og under konkurransebildet på IG er det i dag 3341 kommentarer for ved å kommentere var man også med i trekningen. Antallet kommentarer på blogg og IG er altså laaaaaaaaangt over hva jeg normalt får av kommentarer. De fleste brukerene var ukjente, men kanskje også nye og jeg gledet meg til å trekke vinnere. 

  Nå er det gjort og jeg håper vinnerene er personer som liker bloggen min, liker instagrammen min og min youtube og ikke bare hiver seg på fordi det er en mulighet til å vinne noe. Selvfølgelig er det mange av de også, og de stiller jo med like stor sjanse til å vinne. I tillegg til å kommentere skulle man følge meg og @makestyle og dessverre var noen av de jeg først trakk som ikke hadde gjort dette og da gikk premien tapt.    

  Jeg setter stor pris på at folk tar seg tid til å kommentere i mine sosiale medier og de som har fulgt meg en stund vet også at jeg ofte tar meg tid til å svare en god del, jeg leser i hvert fall alt. Jeg sier det igjen også, jeg kjenner igjen maaaange av dere trofaste med navn og flere av dere går flere år tilbake som lesere og følgere og noen er nyere men allikevel funnet en plass i mitt hjerte. Da jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i Oslo forrige helg møtte jeg mange av dere og dere gjør meg så glad. Som kjære Norah, jeg er heldig som har følgere som deg.

  Så nå er denne giveaway avsluttet men det kommer en julekalender på bloggen min i desember og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal kjøre denne i mine sosiale medier. 

  Jeg sier ikke at man alltid må, bør eller skal kommentere under et blogginnlegg. Men vit at det gjør en blogger glad , i hvert fall meg og det føles litt rart når sååååå mange klarer å gjøre det når det er gevinster inne i bildet. 

   

  Her kommer vinnerene, jeg kontakter dere på mail eller instagram, avhengig av hva dere selv har oppgitt.

  Vinner av Mast Hårbørste ble en jente med navn Mathea @mmathea

  Vinner av Mast Rettetang  ble faktisk en fanbruker (det har aldri skjedd før, he he) @jenniesofie.edit

  Vinner av Mast Krølltang ble Sirawan :)

  Vinner av Hot Makeup Christmas Calendar ble @vildebucher

  Vinner av Revolution Adventskalender Dina Opheim

  Vinner av Sanctuary kalender ble Cornelia Mathea

   

  Gratulerer til vinnerene og lykke til ved en annen anledning til alle dere andre. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Jul

  Jeg trenger din hjelp


  15.11.2016


  Hei

  For tiden er jeg inne i en periode hvor jeg har masse tanker og ideer om videoer jeg vil filme, men så har jeg ALDRI tid, typisk.Nå har jeg jo filmet en god del videoer, men de er publisert på Disney Channel Norge sin Youtube, du kommer dit ved å trykke //HER.

  Siden jeg begynte på skolen i høst har det skjedd masse. Jeg har som sakt jobbet med Disney og også med det nye magasinet som jeg er medredaktør i. Bladet kommer ut 12. desember og inneholder mange kule tips, intervjuer med mange kule folk, plakater, DIY og mye mer. Jeg gleder meg supermasse til det kommer ut i butikkene. Jeg har filmet noen videoer selv også til min Youtube kanal, som Vlog fra en dag i Polen, tre JunkYard hauls (Som mange sier at de elsker), Vlog fra Reunion med EF, Vlog fra Disney Event, tester Finsk godteri i sammen med Bahare og sist men ikke minst den store Giveaway videoen. 

  Jeg har masse prøver, fremføringer og lekser på skolen i tillegg til håndball og at det er noen som jeg liker å tilbringe tid i sammen med også ;) For er det noe jeg ønsker mer av så er det tid til å være med venner og de jeg er glad i. Samtidig vil jeg også levere videoer til dere og ha enda mer tid til sosialemedier enn det jeg har hatt i det siste. 

  Jeg er veldig glad for å kunne fortelle at det blir Julekalender på bloggen min i desember. Det blir mange kule og fine premier og overraskelser. Jeg skal filme en video og vise frem flere av premiene. 

  Jeg har fått mange spørsmål om å lage en Christmastag video. Jeg har filmet dette tidligere også, men lurte på om dere kan hjelpe meg med å kommentere hva slags spørsmål og dilemmaer dere ønsker jeg skal ha med i den videoen. 

  FOR  EKSEMPEL

  • Favoritt julefilm?
  • "Alene Hjemme 1" eller "Alene  Hjemme 2" ?
  • Favoritt julekake?
  • Gløgg eller Kakao?
  • Hva ønsker du deg til jul?
  • Hva jeg kjøpe til mamma til jul?   

  Kommenter altså julespørsmål og juledilemmaer i kommentarfeltet så skal jeg svare på disse i en video som kanskje vil få frem julestemningen i oss. 

  Tusen takk :)

  Klem Jennie
   
  50 kommentarer


  Jul

  EN NY GJEST PÅ YOUTUBE


  22.12.2015


  Hei

  I dag var det aller siste skole dag for 2015. Jeg trengte virkelig det nå. Vi startet først kl 10.00 etter som skoleballet varte til halv tolv, altså 23.30. Vi sluttet kl 12.00 i dag så jeg kom i tillegg tidlig hjem, eVil nda bedre. I dag har jeg jobbet litt med innlegg men også en video. En video jeg har filmet med min kjære lillebror. Jeg har faktisk aldri hatt en video med han, så kan vel kalle han en "ny gjest". Han var ganske gira på å lage video siden vi begge hadde julegensere med Rudolf på. Gleder meg til dere får se den. 

  Vil minne om at det fortsatt er mulighet for at flere kalenderluker åpner seg på bloggen frem til julaften. I går åpnet det seg også en luke, så har du ikke deltatt har du fremdeles muligheten. Premien er et gavekort fra WOW på kr 500,-   Nå sitter jeg hjemme og venter på at tante skal komme fra flyplassen. Da er hele gjengen samlet for julefeiring, så koselig. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Jul

  LILLE VASKEDAME MEG


  19.12.2015


  Hei

  I dag har jeg tilbrakt det meste av tiden min hjemme på rommet. Jeg "mister" rommet mitt i noen dager ettersom vi får besøk av hele familien i fra Østerrike. Oma, Opa, tante og onkel. Jeg syns det egentlig er koselig at jeg låner ut rommet mitt og jeg har derfor brukt en del tid på å rydde, vaske og lage plass til deres ting. Huset kommer til å være fult i en ukes tid, og da mener jeg virkelig fult. Hahahaha! Men jeg gleder meg masse. Som sagt er det 3 år siden jeg feiret jul hjemme sist og det er enda flere år siden de alle var her.

  I kveld skal vi også pynte juletreet vårt og håper det får julefølelsen min mer på plass. Syns det er vanskelig å få julefølelse når det er så mye skole og til og med skole mandag og tirsdag også. Jeg har i hvertfall klart å skaffe noen julegaver og gleder meg til å sette på julemusikk og pakke dem inn. 

  I morgen skal jeg spille håndballkamp så jeg skal ta en rolig kveld, med julekongen på TV med lillebror og kanskje en julefilm med familien. 

   


  Når pynter dere juletre?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Jul

  LAR DU DEG FRISTE?


  16.12.2015


  Hei

  Det er jul og mye godt i butikkene. Selv så får jeg mye mer lyst til å lage julegodter enn å kjøpe. Jeg søkte litt på nettet og fant mange fine julefristelser. Man trenger ikke akkurat oppskrift, inspirasjonen holder i massevis.

  Dette er jo siste skoleuke, men vi har fult kjør allikevel. I går hadde jeg muntlig tentamen i norsk også. Jeg syns det er utrolig dumt at vi ikke får trappe ned litt før juleferien, men bare slite oss helt ut. Enda mer latterlig er skole til og med 22 desember. Vet at andre har siste skoledag på fredag denne uken.  Så jeg tviler på at jeg får tid til å lage noe av dette, er sååååååå skolelei nå. 

  Om du har tid til overs, så får du kanskje lyst til å lage noe lignende av det jeg har satt sammen i denne collagen. Jeg skal stå og selge juletrær fra klokken 17 - 20 i dag, og før det må jeg sette meg ned og finne ut hva jeg skal kjøpe i julegaver. Jeg har utrolig liten tid til å fikse det, så jeg må i hvertfall ha klart hva jeg skal kjøpe på forhånd. I morgen har jeg trening og mellom skole og trening rekker ikke jeg julegaveinnkjøp. Her på Nesodden hvor jeg bor har vi bare et bittelite nærsenter, så jeg må til Ski eller Oslo og det tar jo litt tid. I dag er jeg happy for at jeg rekker håndballkampen på TV i kveld :D

   

   

  Hva slags julefristelser har du laget i år?

  Jeg har bare laget pepperkaker og pyntet pepperkakehus.

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Jul

  FØRJULSTEMNING


  05.12.2015


  Hei

  I går var jeg med familien i Oslo og så på "Dyrene i Hakkebakkeskogen" på Teater. Utenfor Teateret er det også et koselig julemarked som vi pleier å besøke hvert år. Dette er med på å gi meg veldig julestemning. Sist gang jeg så på "Dyrene i Hakkebakkeskogen" på Teater var da jeg var 3 år gammel og min mormor startet tradisjonen med å ville ta med oss barnebarn på en førjulstur til Oslo. Min mormor døde dessverre allerede da jeg var 5 år gammel, men tradisjonen har vi forsøkt å holde hvert eneste år. 

  Jeg er jo veldig glad i skuespill og for meg er det like moro å se på en barneforestilling som en for ungdom og jeg håper vi vil fortsette med dette i mange år fremover.

  På markede har de nå også fått opp et digert hjul som lyser opp utrolig fint. 


  Meg og mine fine søsken<3


  Har dere noen fast juletradisjon?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Jul

  DET ER FØRSTE DESEMBER I DAG


  01.12.2015


  Hei

  Det blir ikke et langt innlegg i dag men ønsket bare å ønske alle en fin første desember. Nå skal jeg faktisk på et arrangement med konfirmasjonsgruppa mi, men måtte selvfølgelig se julekalenderen på TV først med hele familien. Alltid koselig! Deler kalender med søsknene mine i år så jeg får min på 3 desember. Ahhhhhh, så glad for at det er desember.

  Husk å titte innom på bloggen i dagene fremover. Kanskje åpner det seg en kalenderluke i morgen, det kan skje når som helst. På fredag skal jeg på Teater med familien og på julemarked. Da regner jeg med at julestemningen blir enda sterkere. 


  Har du gledet deg til desember?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Jul

  FØRSTE ADVENT


  29.11.2015


  Hei

  Endelig! Første søndag i advent og det første lyset er tent. Siden julefølelsen var helt på topp, hvorfor ikke bake pepperkaker? Jeg bakte ikke selv akkurat men jeg kjevla ut deigen og presset former. Hahahaha! Det var også koselig at både jeg og søsknene mine kunne sette oss ned og gjøre noe koselig, som å bake pepperkaker. Det ble presset ut alt fra hjerter og stjerner til drager og morsomme skapninger. Dessverre er det mandag igjen i morgen og jeg har maaaaaasse skole arbeid. Veeeeldig mye. Huff huff! 

   

  Har du allerde bakt pepperkaker?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Jul

  SEN JULEGAVE


  02.01.2015


  Hei!

  For noen dager siden fikk jeg en litt sen julegave i posten, fordi det tok ganske lang tid å sende pakken. Pakken var utrolig fin og jeg måtte derfor lage et blogginnlegg om den. Som noen av dere sikkert vet jeg jeg super glad i produkter som lukter godt og denne gaven hadde flere slike ting. Gaven var fra tante i Østerrike <3  Rub rub rub!!!

  Elsker denne kroppsskruppen fra Lush. Har hatt den før men så gikk den tom og jeg har ønsket meg den siden. Den lukter utrolig godt , og alt er helt naturlig.

  Urban Decay Naked Pasics Palet<3

  Dette palette liker jeg utrolig godt siden det er ganske naturlig farger. Så til en bursdag eller ball er det fint med litt øyeskygge.  Bath bombs!

  Når jeg først bader liker jeg veldig at det lukter godt. Fikk disse to badebombene i lukten Avo Bath og Honey bee, også fra Lush.


  Hva likte du best?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Jul

  PINK


  30.12.2014


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet inn etter en treningsøkt i sammen med en venninne av meg som også trener langrenn. Det er ikke så mye snø her jeg bor, men vi har i hvertfall benyttet oss av kunstsnøen de har fått lagt rundt løypa på idrettsbanen. Veldig gøy å stå på ski med Ingebjørg og å få trent litt klassisk og teknikk. 

  Tidligere i dag har jeg vært i sammen med en jente her på Nesodden som jeg aldri har vært med før,  og vi har hatt en fin dag i sammen. Vi har blitt bedre kjent og hun virker som en hyggelig jente.  

  Legger med noen nydelige bilder som er fotografert i dag. De er knipset i hagen vår, rett før solnedgang. Himmelen gikk i fra lysrosa til knall rosa/oransj, utrolig vakkert.  

   

  I dag og i morgen er siste mulighet til å stemme på sine bloggfavoritter til Vixen Blogawards. Du kan stemme på meg ved å trykke HER

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   


  I morgen er det nyttåraften.

  Har du noe nyttårsforsett?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Jul

  Something I got for christmas


  27.12.2014


  Hei

  I dag hadde jeg en stressende dag på Ski storsenter med mamma. Det var veldig mange der og det gikk sakte fremover. Vi kom for det første for å bytte et par ting jeg hadde fått dobbelt opp med til jul men siden det var salg tittet vi litt mer rundt. Jeg får fortsatt spørsmål om jeg kan ha julegavevideo, men det har jeg sakt at jeg ikke skal ha. Siden så mange har lyst ti å vite hva jeg fikk til jul tenkte jeg å vise et par bilder. Det er jo ikke alt men valgte å vise dere dette. Er utrolig takknemlig for alle gavene.

  Jeg syns at folk skal kunne gi meg ting til jul uten at jeg skal legge det ut i video eller på bloggen. Samtidig ser jeg at mange legger ut bilder på IG og mange har fått mye mer enn meg, andre omtrent like mye og andre igjen mindre. Jeg ønsker derfor ikke lage ett slikt innlegg, som fokuserer på hvor mye man får. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring med familie, er glad jeg har ferie og nyter juletiden. 

  Noen av julegavene dukker kanskje opp i månedens favoritter, eller på bloggen på en annen måte. 
  I morgen blir det konkurranse på bloggen<3 (Veldig fin premie)

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Jul

  HOME AGAIN


  26.12.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra Kargerø etter et supert opphold. Har fått pakket ut alt, pluss gavene som jeg har fått.

   Fint å få se familie som man ellers ikke treffer så ofte. Vi hadde det alle utrolig koselig og håper på å møte alle snart igjen. Vi spiste herlig julemat og masse gode julekaker og fruktsalater. Det ble nesten litt for mye av det gode. Hehehe

  En ting jeg savnet var snøen så nå gleder jeg meg til å gå på ski her på Nesodden. Da vi kom hjem var det hele -12 grader. Får håpe det kommer mer nedbør.    Håper dere alle har hatt en fin julefeiring.

  Er det snø der du bor?

  Klem Jennie

   
  18 kommentarer


  Jul

  JULEVIDEO


  19.12.2014


  HNå er det endelig juleferie, jeg er sååååå glad. Noe som også er veldig bra er at mamma og pappa også har ferie. Utrolig koselig<3 I morgen skal jeg til frisøren og det gleder jeg meg også til. 

  Nå blir det dager med fyr i peisen, gløgg, kakao, lek i snøen, brettspill og familie. Håper dere liker videoen og at den gir dere litt julefølelse.

   

  CHRISTMASTAG-VIDEO

   

  Husk å sette på kvalitet/quality 720p

   

  Hvor skal du ferie jul?

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Jul

  DERE FÅR MEG TIL Å SMILE


  15.12.2014


  Hei

  Siste skoleuke før ferien, jippi

  Legger med en musikkvideo jeg allerede har sett flere ganger,  og igjen er det gutta fra The Main Level  som får meg til å smile. Disse gutta skal dessuten være med på "Vinterlyd 2015" så mange kan glede seg til konserter med dem på nyåret.

  Mange av dere fikk sikkert med dere The Main Level da de varmet opp på Isac Elliot sine konserter i desember også. Dere bør virkelig se og høre dem synge "White Christmas" neders i innlegget <3

   

  Tusen takk Sander, Alex og Lauren for å gi meg skikkelig god julestemning

   

  VIDEOEN SER DU HER (Trykk på tekst eller bilde)

   

  Flinke, ikke sant :) Hva syns du om The Main Level?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Jul

  JULEKALENDER


  05.11.2014


  Hei

  //link til annonse

   Under 1 måned til 1 desember og kalendertid.

  I år blir det en superkul julekalender i fra Makestyle, med 24 mini neglelakker fra Ciatè. Du kan se nærmere på kalenderen ved å trykke //HER

  Det blir ca 25 kr pr kalendergave, noe mamma sier hun ikke hadde greid å få til om hun skulle ha laget pakkekalender til meg. Jeg har ikke hatt pakkekalender på mange år og det syns jeg ikke gjør noe i det hele tatt. Da jeg var liten husker jeg at jeg fikk ting som klistremerker, hårspenner, stempler, viskelær osv, men det har jeg ikke akkurat lyst på nå.  

  Så denne kalenderen syns jeg var fin. Etter å ha åpnet en luke for å vise dere hvordan neglelakkene er, gleder jeg mer enda mer. I tillegg til neglelakken kommer også dagens tekst :)

  BILDER AV MIN KALENDER   FANT DISSE BILDENE PÅ NETTET

  Skal du ha julekalender i år?

  Klem Jennie 
  27 kommentarer


  Jul

  Juletradisjon


  25.12.2013


  Hei

  Jeg har jo sakt at jeg skal lage et innlegg som viser julegavene mine. Jeg får jo ikke gjort det nå, siden jeg har halvparten av gavene i Norge og resten her. Lager derfor et innlegg om det først etter at jeg kommer hjem igjen til Norge.


  Julaften i Østerrike er veldig annerledes enn den vi pleier å ha i Norge. I går begynte vi dagen med å sette opp julekrybbe og å pynte juletreet. JA, de pynter ikke juletreet før på selveste julaften. De har masse godteri på treet og ingen julekuler slik jeg er vant til, men jeg syns treet ble kjempefint. Masse godteri har jeg heller ikke noe i mot. 


  Rett før det begynte å mørkne gikk vi med røkelse gjennom hele huset for å rense huset, etter det gikk vi over til naboen og gjorde det samme der. Når vi var ferdige med det slukket vi lyset og satte oss rundt spisebordet med stearinlys og adventsstake og leste i fra juleevangeliet og sang. Tante spilte gitar. Slik har pappa hatt det da han var liten. Etter det så tente bestefar levende lys på juletreet og stjerneskudd, det var veldig fint og koselig. Da stjerneskuddene var ferdig så ble det ringt i en bjelle og det betydde at gavene var klare for åpnes. Her hos Oma og Opa (bestemor og bestefar) er det slik at det er jesusbarnet som kommer og legger gaver under treet. 


  Vi fikk utrolig mye fint og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Etter vi åpnet gavene ble det julemiddag som var fonduè. Glad for at vi spiste ribbe med tilbehør i Norge før vi reiste hit. Til dessert var det faktisk litt sjokolade og godteri fra treet. Nå blir det nok to rolige dager før det blir shopping 3 juledag, for jeg fikk noen gavekort til jul. 27 desember ferier vi også bestemor sin 60 års dag med stor familiefest, det gleder jeg meg til. 

  Håper du hadde en super julefeiring

  Hva var det beste du fikk?

  Klem Jennie

   
  105 kommentarer


  Jul

  Østerrike


  21.12.2013


  Hei
  Nå er jeg endelig i Østerrike hos oma og opa. Flyet vårt ble også forsinka så vi venta i ca en time. Det tok 2 timer å fly fra Norge til Wien, så måtte vi kjøre bil i 2 timer til Graz. Nå skal jeg bare slappe av litt og pakke ut. Litt kjedelig innlegg nå men blir bedre i morgen. Da skal jeg på konsert.

  Skal du på julekonsert i år?
  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Jul

  Juleferie


  19.12.2013


  Hei

  Da er det juleferie :) :) :)

  Litt trist at snøen er borte igjen, det bare regner og regner her. Gleder meg til å dra til frisøren i morgen, gleder meg enda mer til å komme frem til Østerrike på lørdag. Det som er så bra når vi reiser bort er at vi alltid har bestefar som passer på huset, og vi passer alltid på huset hans når han er ute og reiser. Vi er jo naboer :) Har egentlig ikke så mye å blogge om i dag.

  Hva tror du jeg skal gjøre hos frisøren i morgen?

  Klem Jennie

  Gammelt julebilde av meg og lillesøster <3
  31 kommentarer


  Jul

  BFF DAG


  17.12.2013


  Hei

  I dag har jeg og Embla hatt  bestevenn dag. Sååååå utrolig koselig å bare sitte i armkroken til hverandre på sofaen og spilte et quizspill hvor du skal gjette kjendiser, filmer, land, karakterer osv...... Etter dette ble vi med på å pynte pepperkaker, men den harde jobben med å bake den overlot vi til lillesøster og lillebror, ha ha. Kommer til å savne vennene mine når jeg er i Østerrike, men gleder meg jo også til ferie og til å være med familie i Østerrike. Jeg har jo som tidligere fortalt åpnet noen julegaver allerede. Det vil komme et eget innlegg om alt jeg får til jul etter at jeg kommer hjem i fra ferie. Tenkter allikevel å legge ut noen kule småting jeg har fått i et innlegg allerede i morgen. 

  Utrolig koselig med alle tilbakemeldingene på at dere likte det nye designet og headeren min :) Tusen takk

  Har du bakt pepperkaker i år?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Jul

  Kalender


  14.12.2013


  Hei

  I dag blir det et tidlig innlegg.  Nå har det gått litt tid siden forrige kalenderinnlegg så jeg tenkte å ha et til. Disse tingene er fra 8-14 desember. Nå har det kommet litt flere ting som jeg liker i kalendern, som lipgloss, blusher, maskara osv....... jeg bruker jo ikke øyeskygge, men fargene syns jeg er " knalle" og fargerike!   Nå skal jeg sette på en julefilm og kose meg med familien. Gleder meg til huset begynner å dufte av julemat. 

  Hva er dine planer for i dag?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Jul

  HELGEN


  13.12.2013


  Hei

  Ja, da er det helg igjen da. Har en del planer denne helgen også som vanlig. 

  1. Feire litt jul i morgen med deilig julemat og åpner noen gaver vi ikke skal ha med til Østerrike

  2. Feire bestefar sin bursdag

  3. Bake pepperkaker

  4. Pakke inn julegaver

   

  Jeg begynner å få litt reisefeber, nå er det bare 4 skoledager igjen før det er JULEFERIE :D I julen skal jeg selvsagt også blogge, og har fått litt tips om hva jeg kan blogge om. Så i julen vil du alltid kunne finne innlegg å kose deg med på min blogg. Ting som kommer på bloggen

  1. Min reise til Østerrike, filme litt fra flyplass, fly, bil osv.....

  2. Konkurranser

  3. Julaften i Østerrike

  4. Julegaveinnlegg, skal lage innlegg om det jeg får til jul

  5. Innkjøpsvideo i fra Østrrike/shopping

  6. Inspirasjon

  7. Daglige innlegg
  På skolen i dag hadde vi også innlevering av en stor oppgave vi har hatt. Lærerne var så stolte av oss så de serverte oss is med nonstop. Mmmmmm......

  Selv om det er fredag den 13 i dag har jeg hatt en super dag.

  Har du hatt lykke eller ulykke i dag???

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Jul

  Christmas feeling


  12.12.2013


  Hei

  Nå er det bare en uke til juleferie og jeg gleder meg veldig. Vi skal jo ikke feire jul i Norge men i Østerrike, for første gang. JIPPI!!!!! Nå liker jeg å søke på kule julebilder og bare glede meg. Julefølelsen blir sterkere jo nærmere jul vi kommer. I helgen blir det julemat, vi skal åpne en del julepresanger, bake pepperkaker og feire bestefar som har bursdag på søndag.   

   

  GOD JUL TIL DEG FRA MEG  SATT SAMMEN DENNE SØTE COLLAGEN AV BILDER JEG GOOGLET


  Ville ikke akkurat hatt en rosa jul men er det ikke fint:)  JULESANG

   JULESANG

  Når pynter dere juletre?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Jul

  HEKTISK HELG


  08.12.2013


  Hei hei

  Jeg som trodde jeg skulle få blogget mer i helgen, men det fikk jeg altså  ikke tid til.

  På lørdag måtte jeg ut og handle bursdagsgave og etter det fikk jeg besøk i fra en klassevenninne og to venninner jeg ble kjent med på leirskolen i høst. Vi spilte venninnespillet i sammen og hadde det veldig moro. Etter det kom Embla til meg og vi ordnet oss til å dra i Pretty Little Liars bursdag, hvor vi også skulle overnatte. Det var en kjempekul bursdag :D Ble hentet i dag klokken 11.30 og a måtte jeg hjemom for å skifte til håndballkamp som vi skulle spille i Vestby. Etter håndballkampen var det hjem og dusje og ordne meg for juleverksted fra klokken 17.00 til 20.00 og nå har jeg nettopp kommet hjem etter et superdupert juleverksted med jentene mine i fra skigruppa. Vi har spist julegrøt, lagd julepynt og baka sirupssnipper. Nå sitter jeg her i godstolen i stua og forstår igjen ikke hvordan helgen gikk så fort. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å gå ut og glede meg over snøen som kom i natt, snøen som jeg har ventet så lenge på. 

  To lys ble tent i adventstaken og nå er vi altså allerede halvveis i denne skjønne adventstid. Irriterer meg over utrolig dårlige bilder på bloggen i dag, men slik er det når man bare tar med seg telefonen, tror jeg må begynne å ta med kamera. 

  Har du bakt noe i helgen?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Jul

  Kalender


  07.12.2013


  Hei

  I dag blir det et litt tidlig blogg innlegg. Det har kommet inn en god del spørsmål om hva jeg får i jule kalenderen min. Jeg har i hvertfall en sminkekalender fra vita. Alle tingene på bildene er fra 1-7 desember. Nei, jeg vet ikke hva den kosta for jeg har ikke spurt mamma eller pappa, men dere kan jo gå på vita og spørre selv.
  Hvordan kalender har du???

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  Jul

  Julestemning


  06.12.2013


  Hei

  Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke hatt sånn skikkelig julestemning ennå. Jeg syns det var superfint på julemarkeder i Bærums Verk, men savnet snøen. Jeg har ikke hatt tid til å se mer enn en episode av julekalenderene på TV og har ikke bakt pepperkaker eller andre julekaker. Alt er ganske hektisk. Men i dag etter håndballtreningen var familien invitert på julegrøt og koselig kveld hos venner av familien. Det var veldig koselig. Da kjente at jeg fikk fylt på enda litt julesteming. Denne helgen er også ganske hektisk for familien. Lillesøster har bordtennisturnering igjen, jeg skal i bursdag og spille håndballkamp og mamma og pappa har ting de skal forsøke og ordne med tanke på julepresanger, mat osv. På søndag etter håndballkampen er jeg så heldig og skal på juleverksted til en venninne og da skal vi spise grøt, lage julepynt og bake. Men det som er fint når det skjer så mye er jo at det er veldig lett å blogge. Kan nok være det blir mer enn ett innlegg om dagen i helgen også, for jeg har mye jeg kan skrive om og legge ut bilder av. 

  Nå håper jeg bare at julestemningen vil kommer mer og mer. 

  Sjakk og julegodis

   

  De vi var hos har verdens nydligste kosekatt

  Meg julen jeg var 2 år  Har du fått julestemning ennå?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Jul

  1 desember


  01.12.2013


  Hei

  I dag skulle jeg egentlig spilt håndballkamp, men har vondt i armen etter vaksine på torsdag. Da fikk vi en mulighet til å treffe familie som vi ellers ikke ser så ofte, så det måtte jeg bare bli med på. Vi tok turen til Bærums Verk, hvor det er veldig koselig, var der i fjor også. Vi spiste på Pannekakehuset og startet adventstiden med å få veldig julesteming. Det er utrolig fint der og tusenvis av julelys, utallige juletær, søte butikker og boder som selger alt i fra brente mandler til smykker og interiør.  Kan ikke forstå at helgen allerede er over, men heldigvis går det fort til juleferien. Nå må det bare komme snø.

  HER KOMMER NOEN BILDER JEG KNIPSET, MINUS DET ØVERSTE SOM JEG FANT PÅ GOOGLE

  Disse er fra instagram #bærumsverk viser litt hvor fint det er der  Har du vært på julemarked i år, eller skal du?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Jul

  Julekalender


  01.12.2013


  Hei

  I dag er det første dagen i desember og jeg gleder meg veldig til adventstiden. Det er så koselig med julelys, julepynt, kalendere og julekalender på TV. jeg kommer garantert til å se litt på julekelanderen på TV med lillebror, det gir sååååå julesteming. I går kveld kom Embla til meg og overnattet og vi hadde en super bestevennkveld. 

  Jeg har fått spørsmål om hvordan julekalender jeg skal ha og tenkte derfor å legge ut det nå. 

  Denne kalenderen fikk jeg av bestemor og bestefar i Østerrike. Det er en sjokoladekalender. Jeg har ikke åpnet den ennå fordi jeg alltid åpner sjokoladekalender på kvelden :D


  Denne kalenderen fikk jeg av mamma og pappa. Den er fra Vita og skal inneholde sminke. JA, sminke! Og man trenger ikke være sminkefreak for det.

  Nå er det 1 time til Embla blir hentet og jeg skal dra med familien for å besøke familie i Bærum. Gleder meg veldig til å dra til Bærums verk, det gir alltid super julestemning. Lillebror har tent den utrolig fine adventstaken han har laget i barnehagen, superfin start på dagen. 


  Hvordan kalender har du?


  Klem Jennie
  98 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION