hits

 • inspirasjon

  FANGIRL


  24.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen og etter det dro jeg for å trene. Føltes utrolig godt, spesielt etter å ha dusja og hoppet inn i kosetøy etter en ganske så hard økt. Har sagt det før, men sier det igjen. Jeg må ha musikk når jeg løper på mølla. Ikke når jeg løper ute alen, men på mølla blir det bare for kjedelig å ikke høre på noe. Jeg deler av og til litt av min favorittmusikk med dere og jeg tenkte å dele et par låter i dag! Hører på disse sangene når jeg trener, er på bussen, på skolen, hjemme....hele tiden egentlig. 

  1. I Wanna Know - feat. Bea Miller

  Jeg har faktisk møtt "Bea Miller" tilbake i 2015. Her er meg på 14 som fangirler litt hih!

  2. Say Love - James TW

  3. In My Blood - Shawn Mendes 

  Hva er din favorittsang for øyeblikket?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  inspirasjon

  BARE 65 DAGER IGJEN...


  18.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har prøvd å være produktiv siden jeg kom hjem fra skolen i dag og det må jeg si at jeg har vært. Har øvd til presentasjon i morgen, gjort lekser, ryddet og vasket litt og så har jeg jobbet litt. Nå sitter jeg med macen og blogger før jeg slenger meg i sofaen med en bok jeg må ha lest ferdig og analysert til fredag hehe. Selv om jeg har litt å gjøre stopper det meg ikke fra å ta en liten pause og gjøre noe jeg liker, som å søke rundt på "inspo" bilder! Hihi! Viktig å ta en pause i arbeidet man driver med en gang i blant. Om jeg sitter for lenge med en oppgave ender jeg bare opp med å bli skikkelig sliten og oppgitt. Da er jeg lite produktiv. Derfor slår jeg meg ned med en episode av en serie jeg liker, ser en morsom video på youtube eller søker på litt sommerinspo som jeg har gjort nå. Det er faktisk bare 65 dager igjen til ferien og det er inkludert helger og fridager, som vil si at det er enda færre skoledager.  Frem til sommeren nå er det mange terminprøver og selvfølgelig eksamenstrekk mot slutten av skoleåret. Det er bare 20% som kommer opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke gjør det haha! 

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  inspirasjon

  MONDAY FAVS


  09.04.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg koste meg ute i regnet og filmet for media på skolen. Haha! Det hørtes kanskje litt ironsikt ut, men det var faktisk ganske gøy. Litt vått og kaldt...men gøy! Da jeg kom hjem hoppet jeg ut av det våte tøyet tok på meg noe varmt, lagde meg en kopp te og fikk unnagjort litt skolegreier. Det har jeg gjort det meste av dagen. Av en eller annen grunn har jeg vært veldig trøtt i dag og duppa nesten i stad. Det var nok om min dag heh. 

  I dag tenkte jeg å dele noen profiler jeg liker veldig godt på instagram med dere. Har gjort dette en gang før og tror det kommer til å bli en "greie" her på bloggen som jeg gjør en gang i blant. Jeg finner stadig vekk nye brukere med kule, morsomme, søte, hyggelig, og bra innlegg. Jeg koser meg med å se på brukeren og blir lett inspirert. Jeg har plukket ut tre i dag som jeg liker veeeeldig godt. 

  1. @SUMMERMCKEEN

  Supersøt og morsom amerikansk youtuber! Variert innhold, fine bilder med venner, familie, natur, kjæreste, kjæledyr og mer! Hun byr mye på seg selv<3

   

  2. NORTTHWOOD

  Kom tilfeldigvis over denne brukeren og likte bildene. Interesserer meg jo for stil og mote og her er det mye inspirasjon å plukke fra:-)

  3. LOUISENMADSEN

  Dansk jente som også driver med youtube I think! Bildene hennes er veldig naturlig, no filter og jeg liker den stilen veldig godt også! Hun poster mye forskjellig<3

   

  Sjekk dem ut og kommenter gjerne en konto du liker godt!

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  inspirasjon

  DRØMMENDE MANDAG


  26.02.2018


  Hei folkens!

  Skolen har startet og jeg finner motivasjon i tanken på at det snart er ferie igjen og at det "bare" er 116 dager igjen til det er sommerferie. Egentlig en god stund til, men vi har kommet oss ganske langt inn i det nye året og det har faktisk gått veldig fort. Vi er straks i mars! Jeg har kost med på pinterest i dag med digg musikk i bakgrunnen fra en liste søstra mi har slått sammen. Jeg slo sammen noen av bildene jeg likte og lagde noen collager. Jeg drømmer meg virkelig vekk i disse bildene. Jeg har sååå lyst til å ta slike bilder til sommeren. Haha! Får se hva det blir til! Jeg håper på å få vlogget litt i sommer i hvert fall. Jeg vil ta dere med på hva enn jeg ender opp med å finne på<3

   

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  inspirasjon

  NYTT ROM ?!


  09.08.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag, selvom det regner. Eller, jeg er ikke sikker på om det gjør det der du er, men her jeg bor pøser det ned. Siden jeg bare er inne i dag med tanke på at det er så dårlig vær, tenkte jeg å style opp rommet mitt litt med noen nye plakater i fra Desenio. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har flere plakater derfra og dere ser de stadigvekk i bakgrunnen av youtubevideoene mine. Siden bakgrunnen min ellers bare er hvit liker jeg å bytte ut bildene mine bak for å gi den litt mer liv og farger. Jeg følte det var på tide å bytte de litt ut nå. Jeg var så heldig og fikk lov til å velge meg noen plakater på siden deres og jeg er superfornøyd med resultatet! De har mange fine plakater på nettsiden deres.  Flere av rammene jeg har på plakatene er også fra deres nettsiden. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Dette er definitivt favorittbildet mitt ut av de jeg har plukket ut! Elsker fargene, de forskjellig mønstrene og "viben" jeg får av det. Kan drømme meg bort av å se på det. Deretter satte jeg opp et bittelite bilde rett under av en jente som sitter. Jeg syns det er supersøtt.

  Processed with VSCO with a5 preset

  London og Oslo...de to stedene jeg er mest utenom Nesodden vil jeg si haha. London har jeg vært i 3 ganger i år allerede og Oslo er jeg alltid i med tanke på at kjæresten min bor der, møter og andre avtaler. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Digger også disse plakatene. Spesielt den med de store palmene<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Det vil endelig "poppe" om noen nye bilder i bakgrunnen min fremover! Can`t wait! Jeg blir også veldig lett lei av rommet mitt, så det å bare bytte ut litt plakater gjør det nærmest nytt i mine øyne haha. Digger det!

  Heldig som jeg er har jeg også blitt gitt en rabattkode som dere kan bruke om dere har lyst. Koden " JENNIESOFIE" gir deg 25% på plakater (ikke handpicked eller rammer). Den varer ut 10.august, altså hele i dag og ut morgendagen!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  inspirasjon

  FRA MEG TIL DERE


  16.05.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Håper at dere har hatt en fin dag. Jeg er endelig ferdig med matteeksamen og nå er det bare muntlig eksamen igjen. Etter det er det bare å senke skuldrene og telle ned dagene til sommeren. Siden jeg er i et så godt humør etter tentamen tenkte jeg å dele en kul rabattkode med dere. Jeg har nettopp kjøpt meg ny telefon, ettersom min gamle var blitt ødelagt. Den har vært dårlig siden i sommer og jeg tenkte det var på tide å kjøpe seg en ny, så nå har jeg Iphone 7. Siden jeg har ny telefon passer ingen av min gamle deksler. Jeg gikk derfor litt crazy på CaseApp sin nettside og bestilte meg flere nye deksler i tillegg til et skin til Mac booken min. Jeg bestilte deksler som de allerede hadde i nettbutikken og så designet jeg også noen selv! 

  Dette er noen av dekslene<3

  Processed with VSCO with p5 preset
   

  Det i midten har jeg designet selv, mens de på sidene er fra siden deres:-)

  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Adidas - dekselet har jeg også designet selv. 

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Om du bruker rabattkoden "JENNIE20" får du 20% på dine kjøp på CaseApp sine nettsider! De har deksler til de fleste mobiler og mac`s. 

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  inspirasjon

  MONDAY INSPIRATION


  24.04.2017


  Hei!

  Jeg var vel ikke den eneste som våknet til snø og regn i dag? Jeg som var klar for sol og sommer haha! Etter en lang skoledag og gym i regnværet, lagde jeg meg en kopp te da jeg kom hjem og søkte etter fine inspirasjonsbilder. Det finnes flere brukere på insta som poster slike bilder og jeg bladde meg igjennom feed etter feed, drømte meg bort til de vakreste steder og tok et skjermbilde av de bildene jeg likte spesielt godt. Jeg satte de så sammen i en collage. Disse bildene gjør meg skikkelig gira på sommer. Vi har ingen planer helt ennå for ferien, men bare tanken på fri, være med de jeg er glad i og spise masse melon og is gjør meg skikkelig glad. Hahah!  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  inspirasjon

  SOMMERFØLELSE


  11.01.2017


  Hey!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! For litt siden tok jeg en tur innom WOW og plukket meg ut dette kule og sporty settet. Det får meg til å tenke på sommer og sol nå som det er ganske dårlig vær her jeg bor. Plutselig snør det, så begynner det å regne og det blåser maaaaaaasse. Det er derfor bare vått, glatt og kaldt. Dette settet er i hvert fall super "cozy" og det matcher på en måte rommet mitt haha. 
   

  Det finnes også et skjørt i samme mønster som jeg synes er veldig kult. Dette bilde er tatt fra WOW sin instagram som heter @wowandme. Trykk //HER for å komme til brukeren deres!   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Jeg trives enda bedre på rommet mitt etter at jeg fikk meg ny seng. Det var jul/bursdagsgave. At det er dårlig vær er ikke alltid dumt heller. Da kan man kose seg inne med god samvittighet og høre på god musikk og slappe av. Denne uken har jeg en del lekser, jeg skulle virkelig ønske at vi ikke hadde så mye lekser. Føler liksom at det stjeler litt av fritiden min. 

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  inspirasjon

  ROMMET MITT


  28.12.2016


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg hadde egentlig planer i dag men så endret det seg. Det var litt vanskelig å komme på noe jeg kunne gjøre. Tenkte jeg kunne filme en video med hadde ingen hjemme som kunne hjelpe med dette ettersom jeg ikke kan filme en slik video uten hjelp. Det andre jeg tenkte at jeg kunne gjøre var en snapchat Q&A, eller spørsmålsrunde som man også kaller det. Jeg delte derfor et bilde på instagram der følgerene mine fikk mulighet til å stille meg spørsmål som jeg senere svarte på på Snapchat. Jeg liker veldig godt å ha slike spørsmålrunder på snap og jeg håper dere også liker det! Jeg fikk spørsmål om alt mulig men et av de var hvordan den nye senga mi så ut og om jeg kunne ha en room tour. Jeg har nettopp satt den opp og jeg tenkte mye på hvor jeg ville plassere den siden den var større enn den forrige jeg hadde, men med hjelp fra foreldrene mine løste det seg. Jeg planlegger å henge et til bilde over senga mi slik at det blir to bilder og jeg plalegger og heve hylla over klesstativet, så bildene synes bedre. Så det er altså flere ting på bildene som vil bli annerledes. Jeg kommer ikke til å ha en roomtour med det første, men jeg kan selvfølgelig vise dere litt bilder fra rommet mitt akkurat nå<3

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Følger du meg på snap? Om du ikke gjør det heter jeg . jenniesofiesnap 

  Klem Jennie
   
  21 kommentarer


  inspirasjon

  FØRSTEHJELP


  20.09.2016


  Hei

  Sommerferien over og jeg føler at hverdagen kom litt kastet på meg. Jeg jobbet faktisk en uke før skolen startet og med en gang skolen begynte fikk jeg skolearbeid slengt på meg i tillegg til alt det andre jeg gjør. Denne uka og neste har vi masse prøver og fremføringer og jeg gleder meg til det er ferdig. Det er jo faktisk ikke så lenge til høstferien heller. 

  I tillegg gikk ukene på Malta alt for fort og i de få dagene jeg var hjemme mellom Malta og Østerrike var jeg blant annet på innspilling med "God sommer Norge" og hadde besøk av en venninne. Ukene i Østerrike og Italia gikk enda fortere og plutselig var jeg hjemme i Norge igjen. Etter at jeg kom hjem hadde jeg noen fridager og en god del jobbdager. 

  Jeg har holdt på med innspillinger for Disney Channel,  det har derfor vært pugging av manus i tillegg. 

  Jeg holder på med et annet utrolig kult prosjekt og har i forbindelse med det vært på to møter og det blir nok enda fler etter hvert. Dette gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle dere mer om. Jeg hadde håpet å kunne dele det med dere for noen uker siden, men det blir nok ikke før neste møte at jeg kan slippe hemmeligheten.

  Så var jeg jo med Nobe Aloe Vera og spilte inn en Nobechallenge i Norsjø Kabelpark for ikke så lenge siden også, fikk du med deg den kule videoen? Om ikke kan du se den HER. 

  Siden jeg kom hjem fra Malta har jeg publisert 6 videoer på Youtube. Summer Haul og Del 1 og Del 2 av spørsmålsrundene i fra språkreise, Nobe Challenge, Junkyard unboxing Haul og en vlogg! 

  Det har derfor vært mye som har skjedd for meg i det siste. Godt å vite at det snart er høstferie men her en noen "FØRSTEHJELPSTIPS" som jeg liker når jeg trenger en pause for å få hodet over vannet.

  1. Lage meg en god kopp te og koble av med god musikk.

  2. Ta meg et herlig bad, gjerne med en badebombe og en god hårkur.

  3. Legge meg i boblebadet ute, gjerne på kvelden og telle stjernene.

  4. Se på bilder i fra en ferie og drømme meg tilbake.

  5. Se på bilder i fra en destinasjon jeg skal til og planlegge og glede meg

  6. Gå meg en kveldstur, om det regner er det nesten ekstra koselig. Ikke høre på musikk men bare høre på at det er stille og konsentrere på pusten. Puste godt inn og ut.

  7. Se på Americas funniest home videos eller en serie jeg liker for å tenke på noe annet. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Har du noen gode tips til hva man kan gjøre for å koble av?

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  inspirasjon

  TOPP 8 TING JEG LIKER MED


  13.09.2016


  Hei

  Noen andre enn meg som gleder seg til det blir " skikkelig" høst? Til bladene faller ned fra trærne i fargene røde, oransje og gule og vi kan krype inn i store "overzised" gensere med en kopp te. Jeg gleder meg nesten litt til det blir enda kjøligere så jeg kan gå i deilig jakker, kåper og skjerf ikke minst. Dette er derfor 8 ting jeg liker ved høsten. 

  1. Alle de fantastisk fargene! Jeg elsker virkelig når alle bladene skifter farge og jeg se ut av vinduet mitt på alle de nydelige fargene. Det gjør meg rett og slett utrolig glad.

  2. Det kjølige været. Jeg liker når det blir litt kaldt og jeg kan finne frem varme jakker, skjerf, lue og votter. Personlig liker jeg også å ha en lang jakke som går over rumpa så den ikke blir kald heller. 

  Bilde fra i fjor høst. Noen kjenner det kanskje igjen!    

  3. Varm drikke! Høsten er nok den tiden jeg drikker mest te. Jeg elsker te og det gir meg en god og varm følelse. Spesielt om du er litt småklad når du kommer hjem fra skolen, så passer det perfekt å lage seg en kopp med te, kakao eller varm saft. 

  4. Det at det blir mørkere tidlig. Jeg liker utrolig godt at det er lyst om sommeren siden jeg er lenger ute, men om høsten er jeg ikke så lenge ute og da liker jeg å sitte inn og se ut i mørket. Det gir meg en slags ro som det er veldig vanskelig å forklare. Kroppen min blir innstilt på at det er kveld og jeg slapper mer av. 

  5. Turer i skogen eller på fjellet med familien. Du svetter ikke i hjel siden det ikke er sommer lenger og den friske luften føles god å puste inn. 

  Dette bilde er fra høsten for 2 år siden   

  6. Serier! Høsten er tiden for å å krype inn i ett teppe og se på favorittserien din. Slik er det i hvert fall for meg. Jeg har sett " The Vampire Diaries" , " Gossip Girl", "Stranger Things" , en del av serien "The Carrie Diaries" , " Pretty Little Liars" , "Teen Wolf" og nå holder jeg på med " The 100". Jeg har ikke fullført alle seriene men jeg liker alle veldig godt. 

  7. Stearinslys! Hvor koselig er det ikke å tenne noen stearinlys. Spesielt de som lukter godt. 

  Bilde fra i fjor høst   

  8. Bade med venner i jacuzzien. Det er mørkt så lysene i jacuzzien gir vannet en fantastisk farge. Det er utrolig deilig å sette seg oppi det varme vannet samtidig som du kjenner den litt kjølige vinden. 

  Er det noe du bare elsker ved høsten som jeg ikke nevnte?

  Klem Jennie

   

   

   
  8 kommentarer


  inspirasjon

  INSPO ONSDAG


  09.03.2016


  Hei

  I dag var jeg enda en dag på WOW kontoet og jobbet. Gjort alt i fra å steame klesplagg til morgendagens fotoshoot og  jobbet på lageret til å sette samples på kommende produkter og jobbet med moodboards. Nå nærmer det seg sakte helg og turen går snart til Bodø, i morgen må jeg pakke. Deretter skal jeg kose meg på WOW-shoot i 4 dager på Cran Canaria i sol og varme. Ahhhhhhh.....! Jeg klarer virkelig ikke forklar hvor mye jeg gleder meg. Bare tanken av å gå på flyet og kjenne den kalde luften for så å gå av flyet og kjenne varmen!!! Æhhhhhhhhhhhh! Det er alt jeg klarer å si nå. Det blir så deilig med en forsmak på sommeren. I tillegg digger jeg kolleksjonen og gleder meg til å ta masse kule bilder. I tillegg skal jeg kanksje prøve å vlogge litt. Jeg skal hvert fall snappe,instagramme og blogge. Her er en liten collage jeg satte sammen av masse sommerlige bilde. 

  Vil du at jeg skal vlogge fra Cran Canaria?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  inspirasjon

  HVA SYNS DU ?


  08.02.2016


  Heyy!

  //Annonselinker

  Nå sitter jeg foran Mac-en min her og ser på bilder av kjendiser!? Hahahha ja! Det er mange kjendiser jeg beundrer klesstilen til og det er mange antrekk de bruker som jeg synes er kule. Jeg fant et antrekk jeg digga og tenkte jeg kunne ha et "stjel stilen til" innlegg. I dag er antrekket inspirert av Gigi Hadid.

  Tights // HER     Jakke //HER    Sko //HER     T-skjorte// HER    Solbriller //HER

   

  Været for tiden er pyton syns jeg. Det pøsregnet da jeg dro til skolen, begynte å snø tungt i løpet av dagen og nå er det bare masse masse sørpe ute. Jeg gleder meg til våren og til vårsko og vårjakker. I mars reiser jeg både nordover der er det nok langt i fra vårlig  og så reiser jeg sørover og gleder meg til vår/sommer-følelsen i noen dager. 

  Håper du fikk litt inspirasjon. Disse innleggene har vært veldig etterspurte. 

  Ønsker du flere innlegg av denne typen?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  inspirasjon

  INSPO TIL BURSDAG


  03.02.2016


  Hei

  I dag har lillebror bursdag, han blir 6 år. Han er i superfornøyd og gleder seg til middag og kake med familien og presanger. I dag feirer bare vi her hjemme med bestefar som bor rett ved. I helgen skal han ferie med noen kompiser. Da blir det minionbursdag.   Mange liker innleggene om bursdagen min og jeg tenkte derfor å legge ut litt inspo i fra bursdagen til lillesøster også. Hun feiret bursdagen sin helgen etter jeg feiret og ble 13 år 14 januar. Vi har ganske ulik stil, men jeg syns hun fikk det kjempefint. Kanskje dette inspirerer deg mer enn bildene fra min feiring.

  Neste helg feirer som sakt lillebror bursdagen sin, det tror jeg blir kjempegøy. Han skal ha temabursdag :) Jeg skal selv i en bursdag på lørdag og han feirer på søndag. I fjor var jeg med og hjalp til med barnebursdagen hans og det var gøy og koselig. Skal nok hjelpe litt til i år også. 

  I fjor var lillebror sitt tema for bursdagen Super Mario. Om du vil de bilder fra det, kan du trykke //HER 

  Har du allerede feiret din bursdag i 2016?

  Når har du bursdag? 

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  inspirasjon

  DA VAR DET FØRSTE JANUAR


  01.01.2016


  //Innlegget inneholder annonselinker

  Hei!

  Da er det første januar og året har begynt ganske så bra. Jeg sov lenge og godt i natt, før jeg måtte så opp og gå på en forfriskende tur med familien. Nå har jeg sittet og tegnet en stud til et bilde jeg skal ramme inn og henge opp og jeg har nettopp hatt besøk av to venninner som jeg har bada med og sett på serier. Utrolig koselig<3 Har har jo ikke sett de siden i fjor....tok du den? Hahahaha. Men nok om det. For litt siden fikk jeg en pakke i posten fra MAKESTYLE. Jeg blir alltid glad av å få pakker derfra ettersom de har så mage kule og bra produkter.

   

  Den hvite sminkemappa var en del av et GLOMINERALSSETT der det var et miniøyeskyggepalett, en øyeskyggebørste, en leppestift som bare er super fin, en maskara, en eyeliner og en blush/highlighter stick. (HER)

  Noe annet som jeg også likte utrolig var 2 andre THE BALM produkter jeg fikk. Det var en nude eyeliner for å ramme inn øynene (HER) og et øyeskyggepalett som heter NUDE DUDE (HER).  Det palette er sååååå fint. Jeg brukte det både på julaften, på nyttårsaften og flere dager i mellom det. Jeg har aldri vært en jente som har vært så interessert i øyeskygge men jeg synes det er morsomt nå. Å lage nye looks osv.... Jeg har faktisk lagd en del på lillesøster og hun har lagd på meg. 


  Her en en enkel "look" jeg lagde på lillesøstra mi som jeg syns passer utrolig fint til en bursdag eller lignende. Dette er da et bilde av søstra mi sitt øyet. Er det ikke fint?! Jeg bare elsker de<3 


   

  Hvordan farge har du på øynene dine?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  inspirasjon

  Hva jeg forbinder med...


  18.09.2015


  Høsten!

  Hei hei

  Da er det endelig fredag igjen og jeg ser frem til en morsom helg der jeg skal mye gøy. En shoppingrunde med vinneren av GAVEKORT på WOW til 3000,-  , jeg skal i bursdag og jeg skal på kinopremiere av filmen DESENDENTS. Gleder meg masse. I tillegg reiser jeg onsdag neste uke til Gran Canaria. Mye å se frem til.

  Jeg gleder meg også til etter høstferien. Ikke fordi det skal skje noe spesielt, men fordi jeg gleder meg til det blir skikkelig høst! Med blader i mange farger, mørke leppestifter, varme jakker og sko, drikke masse "chai tea". Det er hvert fall noe av det jeg forbinder med høsten. Sitte inne på kvelden og se på en serie og tenne stearinlys og slappe av. Jeg er faktisk også ganske glad i å våkne opp til regnvær en lørdag eller søndag av og til og det er kjempedeilig å legge seg til å sove om kvelden til lyden av regn mot vinduet også. 

  Lagde en liten collage som gir meg høstfølelse. Nedeste bilde til høyre er fra kolleksjonen min med WOW og jeg elsker den høst/vinterjakken. Jeg hadde sett en lignende da jeg var i London i fjor men den hadde ikke noe innsving i livet og ikke det foret som jeg liker aller best heller. Da  jeg fikk mulighet til å desige noen klesplagg så passet jeg på å lage en jakke akkurat som jeg ønsket den og jeg er kjempefornøyd. Veldig klar for høsten med den.   Hva er det beste med høsten syns du?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  inspirasjon

  MINE MUST HAVE`S FOR SCHOOL


  18.08.2015


  Hei

  Da har jeg kommet hjem fra første skoledag i 9. klasse og visste med en gang hva jeg ville blogge om. Det var ikke så mye jobbing denne dagen men mer det å få snakket sammen, bli kjent med nye på trinnet om det er det, få nye bøker, beskjeder osv.. 

  Det verste med første skoledag er nok det å ta med seg bøker hjem for å ta på bokbind. Jeg hadde glemt låsen min hjemme så kunne ikke bare la noen bøker ligge igjen.

  Dagens blogginnlegg skal være om mine " MUST HAVE`S FOR SCHOOL " altså det jeg " MÅ HA FOR SKOLEN"  Dette er jo bare det jeg føler jeg trenger, men kanskje du behøver andre ting. 

   

  1. En mappe å ha alle arkene mine i. På barneskolen var jeg dårlig på det og arkene endte opp krøllete og stygge. Derfor syns jeg det er viktig med en mappe så arkene holder seg fine og du mister dem ikke.

  2. Dette er aller viktigst for første skoledag. Ha med sekk! Siden jeg bærer masse bøker tar jeg alltid med en stor sekk så jeg slipper å bære så mye. Bruker sekk nesten hele tiden men av og til blir det en bag eller veske. 

   
  3.  Solbriller om det er sol den dagen <3

  4. Noen notatbøker å skrive i om vi får viktige beskjeder eller om jeg kommer på noe jeg vil si, som jeg ikke vil glemme.

  5. Penal er nok noe mange har, men det er viktig at jeg har orden i det. Tok ikke bilde av alle tingene jeg har i penalet men her er det første du ser når jeg åpner det.


  6. Noe annet er viktig for meg er en leppepomade, avhengig av det.

  7.  Markers!!! Jeg elsker å bruke markers. Ikke bare gir det alt mer farge, men det er fint når du stryker ut lekser du skal gjøre eller markere ord som er viktige eller ting som du må huske. Disse søte markeringstusjene kjøpte jeg i en liten butikk i Østerrike i sommerferien.

  Sekken min er den samme som jeg brukte litt i 8 klasse, fikk den til jul i fjor av familie i Østerrike. Penalet kjøpte jeg hos Norli, gull bok hos Notabene, den andre notatboken hos Søstrene Grene. 

  Er det noe andre skoleting du vil at jeg tar bilde av? 

  Håper du har hatt en fin skoledag

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  inspirasjon

  Nå nærmer det seg nok romvideo


  20.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nesten ikke så jeg tror det selv, men jeg tror det nærmer seg romvideo. Jeg har lenge vært på jakt etter bilder/plakater til å ha på rommet og nå har jeg funnet noen. Denne nettbutikken er ganske ny i Norge og den har mange fine plakater og bilder i ulike størrelser som ikke er så dyre :) Trykk //HER for å komme til nettbutikken. 

  Nettbutikken Desenio har masse inspirasjon og forslag, de to bildene under er fra nettsiden. 

   

  Jeg har bestilt bilder til bildelisten min over senga, noen har kanskje lagt merke til at jeg har bodymistene mine stående på den akkurat nå. Jeg bestilte også noen andre plakater til noen vegger på rommet også. Nå har de kommet og jeg kan nesten ikke vente med å få de opp på rommet mitt. 

  Nå har jeg jo reist på ferie igjen, så må faktisk vente en stund til med å sette i gang med prosjektet. Men når jeg kommer tilbake til rommet mitt skal jeg finne rammer og plassering til plakatene.

  Noen av mine plakater

   

  DENNE ØNSKER JEG I NÆRHETEN AV KLESSTATIVET

   

  LIKER GODT EIFFELTÅRNET, DEN ANDRE PLAKATEN ER EN GAVE JEG HAR BESTILT :)

   

  DISSE TO TROR JEG BLIR FINE OVER SENGA MI

   Hva dekorerer du med på veggene på ditt soverom?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  inspirasjon

  YEY, MOTE FOR MIN LILLE


  22.06.2015


  Hei

  //Sponset

  I de siste dagene har jeg hatt masse å gjøre og jeg kjenner stresset med å få pakket før avreise allerede på onsdag. Jeg har det virkelig med å utsette alt til siste liten og angrer bittert hver eneste gang. Nå ligger det alt for mange klær på senga på rommet mitt og jeg vet at jeg ikke kan ta med alt. Nå skal vi snart en tur til foreldrene til Ella og snakke litt om språkreisen vår. Da får vi kanskje kommet frem til hva vi skal ha med oss. Hvor mange bukser tenker hun å ha med seg og hvor mange tenker jeg osv..... Kanskje en av oss har kommet på noe lurt å ha med seg som den andre ikke har kommet på. Da har vi morgendagen til å fikse dette på. 

  Noe jeg så at jeg manglet for sommeren er mobildeksler faktisk. Jeg har jo iPhone 6 og det er faktisk ikke så lett å få tak i morsomme og fine deksler til den, ganske kjedelig. De dekslene jeg har sett at man kan bestille på nettet har heller ikke hatt woweffekt på meg. Derfor ble jeg superglad da jeg ble tilbudt å designe mine egne iphonedeksler hos www.caseapp.com . 

  Det er jo ikke sånn at jeg ikke kan reise på ferie uten deksler, det er bare litt ekstra koselig å ha noe litt fint som beskytter telefonen når den skal være med på langtur. Jeg er veldig fornøyd med de dekslene jeg designet meg og kommer til å kjøre en konkurranse på å vinne deksler om det er interesse for det her på bloggen.

  Jeg bestilte dekslene mine i går  og håper og regner med at de ligger og venter på meg når jeg kommer hjem i fra Brighton om drøye 2 uker. Da kan jeg pakke de med meg til Østerrike. Jeg blogger selvfølgelig og tar bilder av dekslene når jeg får dem, men her er en liten sniktitt på bestillingen min av 5 ulike deksler (her ser du tre av dem)  Favoritt iphonedeksel av disse er det med ananas <3

   

  Ønsker du konkurranse om å vinne gavekort på dette? Caseapp

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  inspirasjon

  FRISTELSE


  18.05.2015


  Hei

  Mandag i dag og som alltid like vanskelig å våkne om morgenen, men ble ganske glad da jeg kom på skolen. Fikk faktisk beskjed om at vi ikke har noen lekser denne uken. Utrolig digg, hahahaha! Neste uke har vi tentamen i engelsk og norsk så kanskje de tenker at vi må få tid til å forberede oss til det. Håper allikevel at det ikke tar lang tid før det igjen er helg. Skal nemlig på noe gøy i helgen som jeg gleder meg utrolig masse til. Det blir en sporty helg med mange venner og denne helgen kjøpte jeg litt treningstøy, men trenger nok litt til. Har egentlig ikke så mye og man trenger vel litt når man er borte i flere dager. Har derfor søkt litt rundt på nettet og funnet litt inspirasjon. Som dere ser har jeg begynt å like neon gul. 

  Hva trener du?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  inspirasjon

  BESTE FROKOSTEN


  15.05.2015


  Hei

  Jeg har hatt 2 utrolig koselige dager med Tuva. I går filmet vi video og deretter dro vi på konsert. Det vil kommer mer om konserten i et annet blogginnlegg. Våknet til sol i dag og fikk bare lyst på en frisk og god frokost. Ville gjerne lage noen amerikanske pannekaker med bær, men hadde ikke melk. Vi fant defor en oppskrift der vi ikke trengte melk men kesam. Hadde heldigvis kesam hjemme så vi lagde heller det. 

  Vi gjorde litt om på oppskriften men den bestod i hvertfall av kesam, sukker, mel, egg og bakepulver. Var ganske spent på resultatet og det var faktisk utrolig godt. Det er noe jeg helt klart kommer til å lage igjen. Trenger ikke å ha noen ting på heller. God helt alene også. 

  Lagde også smoothie med appelsinjuice, kokosyougurt, ananas, mango, jordbær og blåbær. Ble litt syrlig men deilig og frisk. 

  GOOD DRINKS!!!


  Syns du det høres godt ut?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  inspirasjon

  Fargerikt kick


  12.05.2015


  Hei

  Blogget for noen dager siden en oppskrift på en smoothie jeg er glad i å lage. Samtidig så søkte jeg litt på nettet etter ny inspirasjon, for nå har det jo kommet ekstra mye god frukt i butikkene. Elsker sommeren med vannmelon, honningmelon, jordbær, blåbær og andre fristelser. Du kan også prøve nye ting med smoothien som for eksempel å fryse den ned i isbitformer og ta de i fryseren. Om du får dårlig tid kan du slenge oppi noen av "smoothiebitene" i en blender + veske og mikse smoothien! he he he he 

   

  COLLAGE AV BILDER JEG GOOGLET   Fikk inspirasjon til å forsøke å lage smoothies i ulike farger og smoothies som et mellommåltid og ikke bare en drikke. Ser ikke dette supergodt ut?

  OPPSKRIFTEN KOMMER HER 

   

  2 Fulle hender med frosne bær (bringebær og blåbær må alltid være med)

  1 banan

  1 kiwi

  Litt bringebærbiola

  Vann til passende tykkelse på smoothie.

   

  Forrige uke var jeg også skikkelig forkjølet. Den grønne smootien heter "Vekk med forkjølelsen" og skal prøves ut om jeg blir forkjølet igjen. Er du forkjølet kan du jo forsøke den nå, oppskriften er under bildet:)

  OPPSKRIFT HER 

   

  1 kiwi, skrelt og delt i biter

  1/2 Papaya, skrelt og delt i biter

  2 appelsiner, skrelt og delt i biter

  3 isbiter

  2 ts revel ingefær

  3 dl appelsinjuice

   

  Hva er din favorittfrukt?
  Klem Jennie  19 kommentarer


  inspirasjon

  FABTASTIC


  30.04.2015


  Hei

  //Annonse

  Ååååå, som jeg gleder meg til sommer, og til å bruke enda mer av FAB Tattoos. Det ser sikkert enda bedre ut med litt sommerglød i huden. Noe jeg egentlig må se lenge etter siden jeg smører meg med faktor 30 hele tiden og ikke har tid til å legge meg i sola. Men solfylte dager i Østerrike og Italia gjør jo alltid susen ;) Men fant et filter som ga litt glød på bildene, he he.

  Jeg har forelsket meg FAB Tattoos og er superglad for at jeg får lov til å bruke dem også. For mamma er ganske streng med huden, men godkjente disse fordi at produktene er giftfrie og de er allerede testet på allergikere. Jeg har tidligere nemlig reagert på ulike produkter og hatt hudproblemer, jeg har det man kaller sensitiv hud. 

   

  FAB Tattoos


  Slike metallic tattoos kan man jo sikkert kjøpe flere steder, det er dette merket som flere norske kjendiser har brukt - blant annet Tone Damli og Kristine Ullebø. Det fins flere ulike pakker og hver pakke inneholder 4 ark med mange fine tattoos.

  De har masse flott inspirasjon på sin IG bruker @fabtattoosnorge, trykk for å komme dit.  På Facebook er det mer informasjon og inspirasjon også, trykk for å komme dit.

  For en drøy uke siden fikk jeg en testpakke av FAB Tattoos i posten og i dag klarte jeg ikke vente mer med å teste dem ut. De var superlette å ta på for de festet seg raskt med en fuktig klut.

  Hva syns du om slike tattoos?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  inspirasjon

  Smoothie på 1-2-3 !


  29.04.2015


  Hei

  Vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg elsker smoothies! Lager det ofte før trening eller bare til hverdag. Har tidligere lagt ut bilder av smoothiene jeg lager og mange spør om " oppskrifen" / Hva jeg tar oppi. Valgte derfor å lage et lite blogginnlegg om det pluss fremgangsmåte.

  Jeg lager litt forskjellige smoothies hver gang men jeg har en favoritt. Den lager jeg av banan, blåbær, jordbær, yougurt og appelsinjuice. Har ogå fått en ny veldig praktisk blender. Har ønsket meg en slik lenge så ble velig glad den dagen mamma og lillebror kom hjem med den.

   

  1. Det første jeg gjør er å finne frem ingrediensene mine og lar de tine på benken i minst 7 minutter. 


  2. Deretter tar jeg å fyller opp flasken til litt under halvparten med juice. Om du ikke har en slik blender kan du bruke et glass. ( Det kommer helt ann på hvor mye du vil lage)


  3. Så tar jeg oppi 4-5 ss med yougurt ( her velger du om du vil ha vanlije eller naturell. Denne gangen brukte jeg vanilje)


  4. Till slutt tar jeg oppi bærene og frukten. ca en halv banan og fyller resten opp med jordbær og blåbær.

   

  5. Sett på lokket og miks til alt er blanda sammen. 


  6. Håper det smaker!!

  Skal du prøve smoothien?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  inspirasjon

  Sommertilbehør


  24.04.2015


  Hei

  For en liten tid tilbake kjøpte jeg meg en vårhatt. Jeg har ikke brukt den på skolen og i byen, men mye hjemme og med venner. Veldig deilig å ha på seg hatt når man sitter ute i sola og jeg kommer garantert til å se etter flere hatter fremover til sommergarderoben. 

  Sommergarderoben eksisterer ikke ennå, for forrige dagen da det var varmt og jeg skulle finne noe å ha på meg oppdaget jeg fort at mye ikke passet :( Litt kjedelig, men litt gøy å se etter nye klær også.

  Satt sammen en collage som inspirerer meg

   

  Liker du hatter?

  Bruker du hatter?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  inspirasjon

  SUMMER WANTS


  19.04.2015


  Hei

  //sponset

  Denne uken startet faktisk sommerhalvåret, så nå er det sommer :) De siste ukene har faktisk været vært kjemperart. Ene dagen sol, full vår og varmt, neste dag....sludd :( Jeg vet jo at det ikke kommer til å bli full sommer selvom årets første sommerdag har vært, men denne helgen har vært utrolig varm og delig. Så er det bare å være ute og nyte været, for plutselig kan det bli perioder med kaldt vær igjen også. 

   

  Tanken og følelsen av sommer fikk meg til å lage denne collagen, med produkter jeg ønsker meg i fra Makestyle

  Shell Lip Balm, økologisk leppepomade. Du ser den ved å trykke //HER  Lalicious Butter, bodybutter som lukter super godt. Ønsker meg kanskje enda mer den som lukter kokos men denne som heter Kiss passet bedre inn i collagen, he he. Du ser Kiss ved å trykke //HER og coconut ved å trykke //HER Victorias secret duften Angel i super søt flaske, se den ved å trykke //HER

  Jeg syns Makestyle har mye fint og tenkte å ha en giveaway til dere blogglesere allerede neste uke :)

  Syns du det skal være konkurranse for å kunne vinne, eller bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet?

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  inspirasjon

  LOVE


  12.04.2015


  Hei

  //annonselenke

  Da er måndens GLOSSYBOX kommet. Alltid like spennende å åpne den hver gang. Denne gangen var det også noe som falt meg i smak.  Gleder meg masse til å teste det ut.

  LÒREAL PROFESSIONNEL Mythic oil
  Hårolje til alle typer hårtupper :-)  GLAZEL VISAGE Loose Eyeshadow  MAKE UP STORE Lipstick


  NAOBAY NATURAL & ORGANIC Moisturizing Peeling


  ELIZABETH MOTT You`re So FINE Liquid Eyeliner, Glitterati

  Dette er en total black eyeliner med sølv glitter. 

  Helt til slutt her vil jeg gratulerer verdens beste pappa med dagen. Utrolig glad i deg!

  Har du glossybox? Du kan sjekke det ut //HER

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  inspirasjon

  NEI, NEI, NEI!


  26.03.2015


  Hei

  Nå som jeg var skikkelig klar for våren, så måtte det selvfølgelig begynne å snø. Ikke bare litt, men flere cm med snø. Hadde allerede satt ut vårskoene og begynt å gå i de. Så måtte den forbaska snøen komme igjen. Var faktisk så ille med snø i dag at skolebussen vår kom 20 min for sent til holdeplassen der jeg står. Det skal egentlig gå 3 skolebusser men i dag kom det bare en. De andre måtte tydeligvis ha satt seg fast. Den bussen som kom var jo selvfølgelig full så det gikk bare på noen få før de bare lukket dørene og kjørte videre. Måtte derfor ta vanlig rutebuss som først går ned til brygga og så kjører opp til skolen. Huff huff huff. 

  Vi får håpe snøen snart forsvinner. Vår/sommer sesongen er det beste jeg vet. Gå i lette klær og bare henge rundt. Alt er mye mer avslappende. Har allerede noen "must haves" for denne vår/sommer sesongen. Søker meg bort på tumblr, insta og finner så mye kul inspo. Valgte å lage en collage av akuratt det jeg ønsker meg nå.( Skriver under )

  Ønsker meg skikkelig "FLASH TATTOOS" som det blir kalt. Det er fake tattoos i gull/sølv i mange fine mønstre og former. Så fint når du begynner å gå i T-skjorte og shorts. 

  Har også lett lenge etter en fin sommerhatt. Håper det kommer noen stilige ut i butikkene snart.

  Ettersom at jeg har ødelagt enda et par med solbriller ønsker jeg meg et smashing par med pilotbriller:)

  Synes det er superfint med ganske naturlig farget leppestift. Går mye med det for tiden.

  Et fint par sko er alltid gøy å ha. 

  Hvordan er været hos deg nå?-

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  inspirasjon

  CUPCAKES


  20.03.2015


  Hei

  I dag var det kakefredag på skolen. Jeg var dessverre syk, fått streptokokker og har veldig vondt i halsen. Jeg var derfor ikke på skolen, men pappa var snill og kjørte til skolen med cupcakes til klassen min.

  Jeg var veldig fornøyd med resultatet av bakingen med Nora og Selma i går og syns at klassen skulle få smake så klart. Flere har spurt om oppskriften og her kommer den :)

   

  VANILJE CUPCAKES 

  Cupcakesrøre: (ca 12 cupcakes)

  150 gram mykt smør

  150 gram sukker

  3 egg

  225 gram hvetemel

  2 ts bakepulver

  2 ts vaniljesukker

  1 dl matfløte

   

  Visp smør og sukker til en luftig blanding. Miks så inn ett egg om gangen i blandingen. Bland alt det tørre og tilsett dette vekselsvis med matfløten inn i smørkremen. Fyll cupcakesformer 2/3 fulle og stek dem midt i ovnen på 200 grader i 18 - 20 minutter. Avkjøl kakene på rist før de dekoreres. 

   

  SMØRKREM TIL PYNT

  100 gram margaring

  300 gram siktet melis

  1 1/2 ts vaniljesukker

  3 ss melk eller annen væske 

     Vi pyntet dem jo på to ulike måter. Jeg syns begge ble fine og de er verdt å prøve å lage. Kan værelitt vanskelig men det er lov å feile en gang i blandt. 

   

  Fikk du lyst til å bake?

  Klem Jennie 

   
  30 kommentarer


  inspirasjon

  Ahhh HERLIG.....


  11.02.2015


  //annonselink

  Hei

  Nå skal jeg snart på skirenn, men tar meg tid til å blogge litt først. Som mange av dere vet så er jeg veldig glad i sport og ser vel på meg selv som en sporty person. Det blir mange ettermiddager i treningstøy og helger i kampdrakt. 

  Noe som er utrolig deilig etter å ha trent er å dusje og bruke gode lukter. Jeg får ikke nok av bodymister og parfymer og veksler ofte etter hvordan jeg føler meg eller etter hva jeg har på meg. Ønsker meg mange fler som LOVE SPELL og PURE DAYDREAM. Om du vil komme rett til produktene trykk HER.

  Da jeg var i London kjøpte jeg noen Bodymister fra Victoria`s Secret, men nå er de også å få tak i her i Norge. Nettsiden Makestyle som også sponset siste Giveaway selger disse herlige duftene. 

  Noen har dere sikkert sett i "Månedens favoritter" som jeg har hatt noen ganger på bloggen. Mange av dere etterlyser "månedens favoritter" Jeg kommer helt klart til å lage slike innlegg/videoer igjen, men akkurat nå så har jeg veldig mye annet å tenke på og å gjøre.

   

  Fra venstre: Min favoritt - Sun Blissed. Passion Struck - minner meg om Abercrombie duften, så den minner meg om London. Sensual Blush- den søteste duften passer ekstra bra når jeg er godtesyk, he he. Sheer Love - lukter en frisk beholder nydusja følelsen lenge :). Aqua Kiss - minner om sommer og sol, en følelse man gjerne vil kunne ha året rundt. Bruker den noen ganger som romspray, he he.

  Min nye favoritt<3


  Hva er din favoritt duft?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  inspirasjon

  MY NEW HAIR


  21.12.2014


  Hei

  Som jeg nevnte på bloggen i går var jeg hos Centrum frisør og fikk en liten forandring. Har syntes at håret mitt var ganske kjedelig og jeg har villet gjøre noe med det lenge. Valgte derfor å gjøre håret litt mer jevnt og lysere med noen stiper. I starten av sommer ferien fikk jeg en svak ombre som vil si at jeg gjorde tuppene lysere og det var den fargen jeg ville ha nå oppover også. Liker det veldig godt og trives godt med det. 

  Fikk med noen produkte som lukter utrolig godt og får håret mitt til å se og føles bedre.  Det hjelper mot "fliser/frizz i håret og gir mer shine. Utrolig fint.

  På bildet under ser dere at Ombre effekten er jevnet ut
   


  Hva syns du?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  inspirasjon

  GLOSSY


  03.12.2014


  //annonselink til de som lurer på hva Glossybox er

  Hei

  I går fikk jeg en ny Glossybox  men rakk ikke å ta bilder av den så gjorde det heller i dag etter skolen. Denne gangen var det mye kult og jeg hadde det utrolig gøy med å ta bildene. Det jeg fikk denne gangen er ting jeg helt klart kommer til å bruke en gang. Noe av dette var også veldig nyttig nå som viteren kommer osv...  Denne tørshampooen lukter supergodt og jeg gleder meg til å prøve den. Likte også veldig utseende på srayboksen.

  Denne lipglossen var veldig lett og fin og jeg tenker å bruke den på juleballet, bare for å få litt "shine".

  Eyebowfix med farge. Uvant, men skal forsøke meg frem

  Fint å ha håndkrem på viteren. Jeg blir ofte veldig tørr og har hørt at denne er veldig bra.  Jeg har vært veldig " in to" parfymer og bodymister for tiden men har ike funnet en jeg spesielt liker .Fikk en parfymeprøve også og den var fatisk ganske god.  I morgen kan det være lurt å titte innom bloggen ;)

  Klem Jennie

   Lurer du på hva Glossybox er, trykk //HER

   
  15 kommentarer


  inspirasjon

  Før 2015


  10.11.2014


  Hei

  Det er november og det pøsregner ute. Jeg har fått skikkelig vondt i halsen og hodet værker. Forsøkte å gjøre litt lekser da jeg kom hjem, men måtte nesten gi opp. 

  Det er under 1 måned til jul, for jul for meg er 1 desember. Gleder meg til julekakebaking, kalender på TV (se på med lillebror i armkroken) julelys, handle julegaver, pakke inn julegaver og mye mye mer. 

  Jeg tror jeg kommer til å savne noen ting med Østerrisk jul også. Julestemningen i fjor var helt fantastisk, med konserter og julemarkeder i Graz med familie. 

  Det betyr jo også at 2014 går mot slutten og i den anledning, er det noe jeg gjerne skulle ha gjort og må gjøre.

  Har du begynt å tenke på jul?

  klem Jennie
  32 kommentarer


  inspirasjon

  ØNSKER <3


  26.09.2014


  Hei

  Nå begynner jeg å kjenne at sommerklærne ikke duger så bra lenger, søker derfor rundt på dette for å finne deilige og varme høstklær. Ønsker meg noen deilige kosegensere og varme sokker. Stylet noen antrekk jeg kanskje kan se etter eller bare inspirere dere med. 


  Ikke spør om merker eller butikker hvor disse tingene kan kjøpes, jeg bare googlet og satte sammen collager. 

  Hva syns du om antrekkene?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  inspirasjon

  Cupcakes til min kjære......


  11.09.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på innspilling og etter det har jeg gjort lekser og bakt cupcakes til min kjære klasse. Vi har begynt med noe som heter kakefredag og det var min tur til å bake til i morgen. Det er andre gang jeg baker denne uken, for jeg bakte brownies til idresttsdagen også.

  I morgen er det fredag igjen, syns uken har gått veldig fort. Gleder meg til håndballtrening og helg.

   

  Hvor mange er dere i klassen? Vi er 23.

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  inspirasjon

  OHHHH, må lage :-O


  05.09.2014


  Hei

  I dag etter at jeg kom hjem i fra håndball så jeg på Nerdy Nummies igjen og har funnet noe jeg har lyst til å lage. Nå trenger jeg bare tid, og en venn....he he.

  Bruker jo en del tid på Instagram og bruker en god del emojies, og alle har jo sine favoritter.  Noen av dere fikk kanskje med dere min siste bursdagsfeiring som også hadde emojies i seg og hashtags. Det var flere innlegg om bursdagen. Trykk HER for å komme til innlegg 1

  I dag er det jo også fredag og jeg er ferdig med enda en skoleuke. Nå har jeg allerede gått på ungdomsskolen i 3 uker. 

   

  Her er videoen, kanskje du får lyst til å lage disse også

  Favorittene mine her er den med hjerteøyne og latterfjes, såååå søte.


  Hva syns du? Har du sett på "Nerdy Nummies" før?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  inspirasjon

  DRØMMER MEG VEKK


  29.08.2014


  Hei

  Som sikkert mange av dere har fått med dere så elsker jeg å reise, men jeg elsker også å drømme meg bort til varmere strøk og spennende reisemål. I dag har jeg sittet på nettet og søkt på reiser innenfor alle feriene frem til sommerferien og funnet mine favorittplasser.

  Om jeg skulle reist noe sted i høstferien hadde jeg mer enn noe annet ønsket å dra tilbake til mitt favoritt reisemål Nausicaa Beach på Kypros. Var der i høstferien 2012, beste plassen. Det var et Blue Village hotell, anbefaler det veldig. Der fikk vi også nye ferievenner.


  Om jeg skulle valgt storby i høstferien hadde jeg valgt Barcelona. Kjenner flere som har vært der og bilder der i fra ser helt fantastiske ut. Det å kunne kombinere sol og bading med storby og shopping er jo også perfekt. Så har de også eneste "eyescream and friends" isbutikken i verden.  Om jeg skulle reist i juleferie/vinterferie hadde jeg valgt Gran Canaria. Har ikke vært der siden 2002, sommeren jeg var 1 1/2 år. Sett på bilder og har veldig lyst til å reise tilbake. Jeg hadde valgt Puerto Rico, en solsikker plass.   Om jeg skulle valgt storby hade jeg valgt London i Desember og Los Angeles i vinterferie. Var jo i London i sommer, men elsket byen og skulle gjerne opplevd London med julestemning. Hørt mye positivt om blant annet julemarkeder der og Winter Wonderland. Er det ikke nydelig? :-O

  LONDON

  LOS ANGELES

  Husker litt i fra jeg var i Los Angeles, men da var jeg 5 år og husker nok mesteparten fordi vi har bilder i fra turen dit. Litt lang reisevei, men det er jo verdt det. Også en plass som er varm selv om det er vinter og så kan man kose seg i Fornøyelsesparker, som hele familien min liker.   Påskeferie ville jeg lagt til Madeira. En opplevelsesferie med sykling og vandring. Syns nesten at Madeira ser best ut av alle plassene, nydelig natur. Her kan man også gå fine turer og flotte sykkelturer.   Storbyferie.....da hadde jeg ønsket Roma. En spennende by med mye historie og fantastiske bygninger akkurat som Barcelona. Veldig glad i å feriere i Italia, men har aldri vært i Roma. Jeg har feriert i Venezia og i Grado noen ganger. Her vild et jo også være deilig vårvær i påsken tipper jeg. Det vil være godt etter en lang vinter. Har også lest masse om Roma på skolen så det er ekstra interessant.  Sommerferien til neste år blir til Østerrike pluss Italia eller Kroatia, så ingen Chartertur da. Gleder meg allerede til å tilbringe masse til med familien vår i Østerrike. 

   
  40 kommentarer


  inspirasjon

  INSPIRERENDE


  27.08.2014


  Hei

  Jeg vet at mange av dere søker på internett selv, men jeg vil bare dele noe jeg kom over i dag som jeg syns var utrolig kult. Det er en instagram bruker som heter @laurajenkinson. Hun har over tid brukt ansiktet sitt som et lærret og malt imponerende malerier av kjente tegneseriefigurer rundt munnen sin med både teatersminke og vanlig sminke. 

  Se de kule bildene eller sjekk ut brukeren på Instagram om du har IG bruker.   Utrolig kreativt og kult, ikke sant?

  Hvilket av bildene likte du best?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  inspirasjon

  VENTER PÅ


  25.08.2014


  Hei

  Akkurat nå tar jeg meg en liten pause i fra lekser. Sitter og leser tyske gloser og gjør hoderegning, og det er det jo ganske kjedelig å både blogge om og å lese om. Derfor blogger jeg heller om noe annet ;)

  Jeg venter nå på å få en utrolig fin vannflaske hjem i posten. Jeg har noen vannflakser allerede, men falt veldig for denne i glass. Syns vann smaker mye bedre fra glass enn plastikkflaske. Flasken er superfin, kjemikalfri og miljøvennlig :)

  Jeg kom over flasken på nettet og fant deretter ut at den kan bestilles fra norsk nettbutikk. Makestyle.no selger disse superfine vannflaskene. 

  Hva syns dere om en giveaway på en slik flaske?

  Hvilken farge tror dere jeg bestilte meg? 

  Klem Jennie

   

  HER ER BILDET JEG KOM OVER PÅ NETTET


  //innlegget inneholder link til nettside som selger vannflaskene
  47 kommentarer


  inspirasjon

  JEG BARE ELSKER


  22.05.2014


  Hei

  Nå skal jeg snart på sommeravslutning med håndballaget og andre lag fra Nesodden. Skal forsøke å få tatt noen bilder der i fra, som jeg kan dele med dere om dere ønsker det. Siden det blir ganske travelt med lekser, middag og så rett på avslutning legger jeg ut et innlegg med noe godt jeg har tenkt til å prøve å lage en dag. Jeg elsker kokos, og fikk veldig lyst til å forsøke å lage hjemmelaget Bounty sjokolade. 

   

  HJEMMELAGET BOUNTY SJOKOLADE
  OPPSKRIFT

  • 280 ml kokosmelk
  • 250 gram kokosmasse
  • 2 ss delfiafett
  • 1 1/2 dl lys sirup

   

  GLASUR

  • 400 gram lys kokesjokolade 
  • 4 ss delfiafett til å tynne ut sjokoladen 

   

  SLIK GJØR DU DAG 1

  1. Smelt sammen delfiafett, sirup og kokosmelk.
  2. Bland inn kokos.
  3. Kle en form med bakepapir og klem massen godt og hardt sammen ned i formen. 
  4. Settes i fryser til dagen etter.

   

  SLIK GJØR DU DAG 2

  1. Del opp i passe store biter.
  2. Dypp i smeltet sjokolade tilsatt delfiafett.
  3. Avkjøles på bakepapir og oppbevares i kjøleskapet.
  4. Pynt eventuelt med smeltet hvit sjokolade eller strø over litt kokos.

   

   

  En annen ting jeg også har lyst til å prøve å lage en dag er disse fristende ispinnene her.

   

  Noen som vil ha oppskriften på dem?

  Klem Jennie 

   
  56 kommentarer


  inspirasjon

  Min dag


  13.05.2014


  Hei

  I dag da jeg kom hjem fra skolen fortsatte jeg å rydde ut ting fra de gamle møblene og inn i de nye, men med meg går det ikke veldig fort.I mens jeg rydder ut kommer jeg over blader så jeg begynner bare å lese i dem. Da kommer man ikke særlig langt. Hehehe........<3 I dag leste jeg det nyest bladet til JULIA. Der var det veldig mye kul inspirasjon, antrekk, ting du kanskje ikke visste og noe som letter på humøret og selvtiliten. 

  Veldig fint forsidebilde. Taylor Swift er så pen:)


  Jeg syns baggen på bilde er utrolig fin. Hva liker du best???

  Så kult at begge idoene mine var på plakat i bladet. Bilde av Isac ble tatt da jeg var med å intevjue han. Så utrolig gøy!!!


  Denne siden syns deg det var spennende å lese<3

  Nå kom jeg på at jeg må gjore leksene mine til i morgen.

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  inspirasjon

  Vi er i gang


  12.05.2014


  Hei

  Nå har vi begynt litt med rommet mitt. Det litt  dumme var at vi ikke fikk plass i bilen til et stort bilde jeg gjerne skulle kjøpt da vi var på Ikea, men vi fikk fiksa noen andre ting. Noe jeg er ekstra glad for å ha fått på plass er svart rullgardin, nå kan jeg sove uten at jeg blir vekket av sola...he he.

  Skulle gjerne fått malt den sjokkrosa veggen på rommet mitt også, men det får bare vente. Kanskje jeg får gjort det en dag i løpet av sommerferien. AKkurat nå skjer det veldig mye frem til ferien begynner, kommer til å gå fort til siste skoledag tror jeg. 

  Jeg får jobben med å rydde ut ting av gamle møbler og pappa setter sammen de nye, så fort vi er ferdig kommer jeg til å legge ut resultatet på bloggen. 

   

  Gleder meg til alt blir ferdig.

  Klem Jennie

   

   

   
  27 kommentarer


  inspirasjon

  Fornøyd


  06.05.2014


  Hei

  Reklame fordi jeg fikk den tilsendt

  I dag var egentlig planen å reise til byen for å fikse bankkort til meg, men på grunn av skikkelig drittvær utsatte vi det litt. Må nemmelig inn til Oslo for å fikse det og det er jo kjedelig når det regner. I stedet foreslo mamma at vi kunne ta oss en tur til Ikea og fikse noen av de tingene til rommet mitt, vi drar så fort pappa kommer hjem fra jobb :)

  Det er så utrolig kjedelig at det herlige varme "sommerværet" vi hadde for noen uker siden er borte, gleder meg virkelig til sommeren. Noe annet som minner meg om sommer hver eneste dag er sminkekostmappa mi. Tuva og jeg ødela jo noen koster da vi lagde den tullete Fjortissminkevideoen, så måtte bestille noen nye. Jeg bruker ikke noe særlig sminke, men litt for å dekke over eventuelle urenheter og jukse litt farge i kinnene mine når jeg føler at jeg ser trøtt og slapp ut. Samtidig har jeg jo blitt ett år eldre siden jeg begynte å blogge, så det er vel ikke så rart at jeg liker sminkekoster. Det er flere jeg vet om som er like gamle som meg som bruker øyeskygge, eyeliner osv, folk må gjøre som de selv vil tenker jeg og det de føler seg vel med. 

  Denne mappen har alt man trenger og mer enn det tror jeg, he he. Jeg har ikke brukt kostene ennå, men de kjennes veldig behagelige og gode ut. I tillegg er de supersøte syns jeg.

  Her er videoen av meg og Tuva også, for dere som ennå ikke har sett den. Eller kanskje du fikk lyst til å se den en gang til nå. Så får jeg legge til at det som tidligere sakt er en tullevideo og jeg ville ALDRI ha sminket meg slik, he he

   

  Mange lurer på hvor jeg lager videoene mine og de lager jeg i iMovie, får også alltid mange spørsmål om hvor jeg finner ting på nettet og hvor jeg kjøper ting osv, så her har dere en link til den søte sminkekostmappa http://www.sheinside.com/12-pcs-Makeup-Brush-Kit-with-White-Rose-Print-Case-p-148311-cat-1865.html Når jeg legger med link i innlegget blir jo dette Reklame, men så slipper jo dere å spørre om hvor den er i fra og hvor dere kan finne den. 

   Vil du at jeg legger med linker, eller ikke?    

  //Annonse

  Klem Jennie

    
  56 kommentarer


  inspirasjon

  INSPIRANSJON FOR 17.MAI


  05.05.2014


  Hei

  Nå er det ikke så lenge til 17 mai. Vanligvis pleier jeg å ha på meg østerrisk drakt på nasjonaldagen, men har desverre vokst ut av min. Skulle ønske at jeg hadde bunad, men tror ikke jeg får det før jeg konfirmerer meg. I dag etter at jeg hadde gjort lekser søkte jeg litt på nettet etter tilbehør til en kjole jeg kanskje skal ha på meg på 17 mai. Vet ikke en gang om jeg skal ha sko med hæler eller om jeg skal ha flate sko, noen som har noen tips? 

  I dag kom jeg også på at det er 5.mai!!! Nå er det jo akkurat ett år siden jeg begynte å bloggen. Tiden går utrolig fort. Har blogget hver eneste dag siden jeg started med blogging. 

   

   

  Elsker brillene. Hva liker du best?  Bildene er fra ulike nettsider.

  Hva skal du ha på deg på 17 mai?

  Klem Jennie
  80 kommentarer


  inspirasjon

  Goodiebag


  25.03.2014


  Hei

  #reklame fordi jeg fikk produktene gratis i goodiebag

  I går var jeg som sagt på førpremiere med Alida til filmen " Natt til 17." Filmen var utrolig bra og jeg møtte mange hyggelig og morsomme mennensker. Jeg og Alida koste oss masse. Det ble tatt en god del bilder der så jeg tok ikke så mange selv. Skal legge ut bilder fra kvelden så fort jeg får tilsendt bildene. Da vi var der fikk også alle bloggerne en GOODIEBAG. En GOODIEBAG er en slags gave-bag. Inni baggen var det masse fint og noe av det vil jeg gi dere mulighet til å vinne+ noe annent. Har du tips til ny konkurranse????  Ville vise hva jeg fikk i gave da jeg kom på kinoen, det er altså ikke noe jeg har kjøpt selv. Har ikke prøvd produktene, annet en lipglossen for jeg hadde en sånn fra før av.

  Kom med tips til konkurranse

  Klem Jennie

  #gave #isadora #sminke #goodiebag 
  54 kommentarer


  inspirasjon

  Hårfin


  22.03.2014


  Hei

  I dag dro jeg og lillesøster til Tangen for å bli stylet på håret. Frisørsalongen hadde spurt om jeg og Emilie Mari kunne være med å demonstrere noen ulike metoder å krølle håret på. De viste hvordan man kan krølle håret med mange forskjellig krølltenger og i tillegg hvordan man kan krølle med rettetang. Alle butikkene på senteret skulle på en måte ha en demo eller gode tilbud og jeg og Emilie Mari var med på Centrum Frisør sin. Det var veldig gøy og vi koste oss masse. "LOOKEN" var ikke helt hverdag men mer sånn 17.mai og bryllup. 

                         UTEN BLOMSTER                                                                                 MED BLOMSTER                                   

  DETTE ER NOEN AV KRØLLTENGENE

  Hva syns du??

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  inspirasjon

  Masse fint


  09.03.2014


  Etter at jeg la ut noen antrekk på bloggen på fredag fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage noen inspirasjonsbilder med klær jeg syns er fine. Jeg titter egentlig ikke noe særlig på merker når jeg kjøper klær og i klesskapet mitt er det en lett blanding av klær i fra Bik Bok, Wow, Cubus, Superdry, Gina, H&M og enda flere. 

  Da jeg intervjuet Isac ga jeg han en hettejakke i fra Superdry og da jeg var i butikken så jeg veldig mye fint til både gutter og jenter. Jeg gikk inn på nettsiden deres for å sjekke ut vår/sommerkolleksjonen, så mye fint. Lagde 4 collager i programmet Picmonkey :)

  Oransj er kult, jakken jeg ga Isac fra Superdry hadde oransj logo :)

  Knall rosa + denim = LOVE IT <3

  Ååååå, vil ha sol og sommer nå. 

  Flere som gleder seg til sol og sommer?

  Kanskje noen av dere som reiser til syden i påsken også? 

   

  Nå kommer snart Tuva til meg og skal overnatte, vi har nemlig skolefri i morgen :)

  Klem Jennie


   

   
  42 kommentarer


  inspirasjon

  22.02.2014


  22.02.2014


   

  Hei

  Har fått spørsmål om jeg kan vise rommet til søsteren min på bloggen så tenkte å gjøre det nå. Hun var ikke så fornøyd med rommet sitt før men nå har hun stylet det litt opp og hun liker det myyyyyyye bedre. Noe jeg ønsker meg som hun har er et klesstativ der jeg kan henge opp antrekk for hele uken. Veldig smart. Klesstativ, seng og nattbord er fra IKEA. Putene er fra Kremmerhuset.

  I dag var jeg også i brattbakken igjen. Det var veldig gøy og jeg koste meg masse med de jeg var med. Da jeg kom hjem så vi litt på OL før det ble middag. Nå har jeg tenkt å dusje og så se på TV. 

  Hva syns du om rommet???

  Klem Jennie

  #interiør #interior #room #kartell #rom #farger 
  76 kommentarer


  inspirasjon

  GAVE


  16.02.2014


  Hei

  På valentinsdagen fikk jeg en liten gave av mamma som jeg synstes var veldig fin. Ville derfor lage et kort innlegg om det. Ellers på valentinsdagen fikk jeg kort og sjokolade. Sjokoladen er allerde spist opp.

  Leppestift: GOSH,  Maske: H&M, Neglfiler: VITA  Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie

   
  42 kommentarer


  inspirasjon

  I morgen er det....


  13.02.2014


  Hei

  I morgen er det Valentinsdagen. En dag jeg egentlig ikke har noe forhold til. Det er jo en dag som er ganske stor i Amerika og som også har kommet litt til Norge. Jeg har ingen spesielle planer for dagen. 

  Ikke har jeg kjæreste heller. JA, der fikk jeg svart på det spørsmålet. Mange som har spurt om jeg har kjæreste og svaret er nei. 

  Søkte litt på nettet og lagde to inspirerende collager etter skolen i dag. Søkte bare på valentine+ gifts, candy osv....

   

  ER DU MEST GLAD I SØTSAKER 

  ELLER LIKER DU MER EN GAVE SOM VARER 

  HER ER ET BILDE SOM PASSER TIL MEG PÅ VALENTINSDAGEN, HE HE

  Skal du gi kort til noen i morgen?

  Klem Jennie

  77 kommentarer


  inspirasjon

  Superlørdag


  08.02.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem etter en tur i byen med Alice. Dro inn for å kjøpe bursdagsgave til en venninne og var også innom Starbucks. Klarer ikke å la være å kjøpe noe på starbucks når jeg først er i nærheten av en. Kanskje bra at vi ikke har det her jeg bor. Da jeg kom hjem hadde mamma kjøpt noen nye saker til rommet mitt og det ble jeg kjempeglad for.

  Kvelden i dag kommer til å bli superduper, men jeg har fått bloggforbud når det gjelder den tingen så kan dessverre fortelle noe...... selv om jeg har veldig lyst. 

  Under finner dere bilder i fra jeg var i byen med Alice og bilder av tingene mamma kjøpte til rommet mitt i dag. Ønsker dere alle sammen en god helg. 

   

  NYTT PÅ ROMMET (godteri i krukke, duftlys, T-shirt og kleshenger med perler)

   

  NYTT PÅ ROMMET (Gjennomsiktige oppbevaringsløsninger, kleshenger formet som en sky til å henge smykker på)

   

  PUTE <3 <3 <3 

  Hva skal du i dag?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  inspirasjon

  WANTS


  06.02.2014


  Hei

  Mange spør meg om jeg kan legge ut inspirasjonsbilder av ting jeg liker. I dag så kjedet jeg meg litt og da søkte jeg på nettet etter vårklær. Vet det er en stund til det blir varmt ute, men jeg savner liksom klær med spreke farger, pastellfarger og neonfarger. Da kom jeg over en nettside som heter Sheinside som hadde mye morsomt og mye fint. Det er ingen norsk nettside, men man kan bestille og få varene sendt til Norge.Jeg har ikke bestilt noe der i fra, men så mye som jeg nå ønsker meg. 

  Fikk noen penger til bursdagen min, så må høre med foreldrene mine om jeg kan bestille. Har ikke sett noen av disse klærene i noen butikk, har du?

  Så her kommer et inspirasjonsbilde med ting jeg liker godt. 

  TOPP  10

  SHEINSIDE

  Har du handlet fra den nettbutikken før?

  For å slippe alle spørsmålene om hvor man finner produktene, så er linken her :) www.sheinside.com

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  inspirasjon

  Turtles-kake


  06.02.2014


  Hei

  I dag har jeg daffedag. Orker ikke skitrening etter å ha gått skiatlon i går. Det var først klassisk og så fristil, med skibytte. Var veldig moro, men jeg ble kjempesliten og i dag så skal jeg bare slappe av hjemme.  Det er jo ikke så spennende å blogge om at man bare vil være slapp, så her kommer kaken som mange har spurt om å få se. 

  Denne kaken lagde jeg til lillebror i sammen med mamma på søndag. Han hadde den med i barnehagen på bursdagen sin og var veldig stolt. Fordi at vi lagde kaken etter familiebursdagen på søndag så valgte vi en lettvint og rask løsning også denne gangen. Dette er Langpanne sjokoladekake i ferdigmix. Veldig enkelt og resultatet blir jo alltid veldig bra. Vi pyntet den med samme smørkrem som jeg pyntet cupcakes med forrige dagen og fondant. Vi farget fondanten med matfarge, kjevlet fondanten flat og skjærte ut former som til slutt formet en kul  Ninja Turtlesfigur. Vi tegnet konturene med en tynn kremsprøytespiss med mørkegrå smørkrem.  

  Nå er det veldig lenge til barnebursdag i denne familien igjen. Lurer på hva slags tema han ønsker neste år. Kanskje Supermario, Spiderman eller noe nytt og spennende som dukker opp i løpet av 2014.  

   

  Legger ut bilde fordi mange ønsket at jeg skulle gjøre det. 

   

  Har du en lillebror som kanskje kunne tenke seg en slik kake?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  inspirasjon

  Hårfin


  04.02.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hos en utrolig koselig og flink frisør som heter Lise. Hun har faktisk vært bekjent av familien min helt siden min onkel begynte å klippe seg hos henne som liten. I vår familie er det faktisk lillebror som klipper seg oftest, he he. Mamma, lillesøster og jeg har jo langt hår og jeg klipper meg for å holde håret sundt og ikke for langt. I dag krøllet Lise håret mitt på en måte jeg aldri har hatt det før, og det syns jeg var kjempegøy.

  Litt kjedelig å alltid ha håret hengende rett ned eller opp i hestehale. Disse krøllene lagde henne med en tynn krøllstav og da hun hadde krøllet hele håret mitt så delte vi opp hver korketrekk i to. Når jeg har krøllet håret hjemme har jeg ikke vært flink nok til å bruke beskyttelsesspray, men det SKAL jeg alltid huske nå. Den sprayen henne brukte på meg fikk også krøllene til å holde lenger og de ble også litt stive men samtidig blanke. Et annet tips jeg lærte er at når man ruller håret på krøllstaven, skal man også tvinne håret samtidig. 

  PÅ BILDENE UNDER SER DERE HVORDAN HÅRET BØR LIGGE PÅ KRØLLSTAVEN. HER ER HELLER IKKE KRØLLENE HELT FERDIGE


  Jeg sliter også litt med en irritert hodebunn og har vært hos hudlege med problemet. Jeg ble testet for noen uker siden og fant ut at jeg ikke er allergisk mot normale ting i sjampoer. I frisørsalongen hadde de sjampo og balsam som kan hjelpe meg med problemet og det beste er at de ikke er så kjedelige som de uten parfyme i fra matbutikken og apoteket. Det gjorde heller ikke noe at produktene ser fine ut og har en fin farge, he he. 

  NYE HÅRPRODUKTER

  MINE LITT KJEDELIGE TIDLIGERE HÅRPRODUKTER  Her er den ferdige frisyren hun lagde på meg i dag. For å se flere kule hårfrisyrer så kan du jo for eksempel se deres Facebook side Centrum Frisør. De er dessverre ikke på Instagram ennå, men jeg sa til Lise at det er Instagram som er det kule nå for tiden ;) 

  I morgen tenkte jeg å ha en liten konkurranse på bloggen, så da må du huske å titte innom :)

  Liker du å krølle håret?

  Klem Jennie

  #hår #inspirasjon #hair 
  66 kommentarer


  inspirasjon

  FOR EN LØRDAG :-O


  01.02.2014


  Hei

  Det hele begynte med en liten tur på senteret for å kjøpe ting jeg trenger for å bake kake til lillebror. Da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle rydde klesskapet og litt på rommet. Men i 4 timer så det mer ut som en tornado hadde gått gjennom rommet for jeg har det med å tømme alt ut i stedet for å rydde litt og litt. Er ikke helt ferdig  med å rydde alt tilbake, så må nok fortsette litt i morgen. Jeg fikk i såfall kastet en god del og gleder meg til jeg blir helt ferdig.  

  Jeg merker at rommet mitt er noen år nå og at smaken min har forandret seg en god del i løpet av de årene. Jeg drømmer om å gjøre om litt på rommet mitt.

  Vet ikke om jeg skal bake kaken i kveld eller i morgen før selskapet, men det blir i såfall en ANGRY BIRD kake som lillebror har ønsket seg. 

   

  Siden jeg ikke orker å rydde mer, så bare drømmer jeg om nye ting til rommet mitt

  Mye fint jeg har googlet meg frem til :D

  Noe du syns er fint?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  inspirasjon

  Drømmer om Sommer


  17.01.2014


  Hei

  Forrige uke fikk vi katalog i posten fra et reisebyrå. Jeg begynte med en gang å drømme meg bort til sommer og sol, elsker sydenferier. Samlet noen av favorittbildene mine i en collage. 

  Jeg elsker å reise og å oppleve nye spennende ting. Når jeg reiser med familie så blir det jo mange besøk til familie i Østerrike, men vi er også glade i charterturer til varmere strøk. Når vi reiser på charterturer pleier vi å reise til familiehoteller. Alle i familien har noen ulike krav de ønsker å få oppfylt. Før vi reiste til Kreta i høstferien i 2013 og Kypros høsten 2012 la alle i familien frem sine ønsker før vi bestemte oss for reisemål. Nå har jeg begynt å drømme meg bort til herlige feriedager igjen.

  Mine tanker

  1. Jeg liker hoteller som ligger i nærheten av en flott sandstrand

  2. Jeg liker at det er lett å komme seg til litt shopping på kveldene

  3. Jeg liker underholdning på hotellene

  4. Hoteller hvor det er barn på min alder

  5. På Kypros hadde vi All inclusive på Nausicaa Beach og det var helt fantastisk :)

  6. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var på et hoell med vannsklier for meg, jeg elsker jo vannsklier. Var visst på et hotell i Tyrkia som hadde det en gang, men da var jeg jo så liten at jeg ikke husker noe særlig. Hadde vært kult å bo på et hotell med vannsklier. 


  Så nå setter jeg meg ned og gransker kataloger :D

  Har du et hotell du kan anbefale meg?

  Klem Jennie

  #inspirasjon #sommer 
  92 kommentarer


  inspirasjon

  Inspirasjon


  02.01.2014


  Hei
  I dag var jeg som sagt hjemme fra skolen fordi jeg var syk. Er det fremdeles og tror ikke jeg skal på skolen i morgen. De dagene man er syk er det ikke så gøy å legge ut bilder av seg selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage noen inspirasjonscollager. Alle disse bildene er funnet på suuuper kule instagram brukere.

  Hvordan har du følt deg i dag?
  Klem Jennie
  51 kommentarer


  inspirasjon

  Vennegaver?


  19.12.2013


  Hei

  WOW, innlegg nr 2 i dag :D

  Sitter og ser litt på Claire`s nettside. Skal jo kjøpe med meg noen venninnegaver hjem. Blant annet til min gode venninne Lea som jeg fikk julegave av i posten i dag. Julegaven henne sendte meg tenker jeg at hun og jeg kan bruke i sammen, kan du gjenne hva det var?

  Fant disse søte smykkene i ekte sølv som jeg syns er veldig søte. De betyr jo noe spesielt også <3 

  Hvilket syns du er finest?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  inspirasjon

  FØRJULSGAVE


  18.12.2013


  Hei

  reklamelinker i innlegget

  Som jeg tidligere har skrevet på bloggen så har jeg allerede åpnet noen julegaver. Jeg skal også lage en julegavevideo etter ferien, mange som har ønsket seg det. I dag åpnet jeg en gave jeg likte veldig godt, og måtte bare legge det ut på bloggen. Jeg får alltid masse spørsmål om hvor man kan finne/kjøpe ting som jeg legger ut på bloggen, så nå skal dere få informasjon med en gang. Disse dekslene kan man for eksempel kjøpe hos Lux-case. 

  Dette kule dekselet finner du HER   
   

  Og dette kjempesøte finner du HER

     I dag er det håndball på TV igjen :D I morgen er siste skoledag før ferien. Fredag skal jeg til frisøren og klippe meg. JIPPI

  Ser du på  håndball VM?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  inspirasjon

  Julegaveønsker


  11.12.2013


  Hei

  Da jeg fikk spørsmål for flere uker siden om hva jeg ønsker meg til jul så kom jeg ikke på så veldig mange ting. Men nå som det snart er jul kommer jeg på fler og flere ting. Det er jo steder man kan bestille på nett som har rask levering og det er jo superdupert. Disse ønskene satte jeg på lista mi i dag. Legger ut et innlegg om dette fordi jeg har fått så mange spørsmål om hva jeg ønsker meg. Legger også ut informasjon om hvor jeg fant produktene på nettet, fordi mange alltid spør om det også <3 Fint med tips og ønsker i fra dere om hva dere ønsker at jeg kan blogge om.   1. Toalettmappe fra "Makestyle.no"  2. Canon Eos 600D 3.snowboardbrille 4. Sengesett fra "H&M Home" 5. Galakse cover fra "innkjopet.no"  6. Pug Plugs fra "Accessorize" 7. Color Cam Selection Linse cover fra "Lux-case.no" 8. Rosa hårføner fra "Makestyle.no" 9. Rosa lue fra "Superdry" 10. Toalettmappe i gull fra "WOW" 11. Genser i fra "Superdry" 12. Kabuki fra "Makestyle.no" 13. Sett med sminkekoster fra "Makestyle.no" 14. Tøfler fra" H&M" 15. Luer i fra "WOW"

  Ser du noe du ønsker deg?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  inspirasjon

  Snart helg


  13.11.2013


  Hei

  I morgen skal jeg ikke på skolen fordi jeg skal på jobb, og det betyr at det bare er en skoledag før det er helg. På fredag får jeg helgebesøk av Lea-min, gleder meg veldig. Vi skal være superkokker igjen tenker jeg. Lurer på om vi skal lage pepperkaker, eller noe annet. Hva med cupckes, vafler eller noe annet godt. kom gjerne med forslag. I morgen skal jeg kåre en vinner av konkurransen jeg la ut i går. Kommet utrolig mange koselige bilder. Syns det er kjempekoselig at mange bilder er samlet på instagram under #jenniefashionbff , å se på bildene gjør meg glad. Den andre som kan signere premien om ønskelig er altså Lea, som spiller Emilie i Jenter. 

  SUPERKOKKENE

  Pepperkaker vi bakte i fjor og pyntet med lillebror

  CUPCAKE Kjeks, laget til mammas bursdag

  Om lillebror får velge blir det muffins som dette. Disse har vi laget til Halloween.

  Søte cupcakes 
  Hva syns du jeg og Lea skal lage i sammen denne helgen?

  Har du et godt forslag?

  Klem Jennie
  77 kommentarer


  inspirasjon

  Reiselyst


  28.10.2013


  Hei

  Jeg vet at jeg er heldig som reiser en del, men de fleste turene går jo til Østerrike for å besøke familie. Jeg har i flere år hatt lyst til å reise til London, noe jeg fremdeles drømmer om. Jeg vil jo ikke bare reise til London for å se og oppleve, men også for å shoppe og da forstår jeg jo at en slik tur kommer til å koste en del. Men nå har jeg bestemt meg for å begynne å spare til en Londontur, så kanskje jeg kan reise om ikke så ALT for lenge. Et annet reisemål som står høyt på ønskelisten er Paris. 

  Jeg er veldig glad i farger og er svak for sjokolade så en handletur hos m&m`s i London hadde virkelig vært fantastisk.

  HARODS SHOPPING I LONDON

  KULE KLÆR OG TING I KULE BUTIKKER

  Har du vært i London?

  Hvilke butikker bør man sjekke ut i London?

  Klem Jennie
  119 kommentarer


  inspirasjon

  Ønsker


  24.10.2013


  Hei

  Nå har akkurat Andrine blitt henta. Hun ble med meg hjem etter skolen og vi har hatt det moro i sammen. Etter middag fikk vi årets første julebrus i fra mamma og da kom jeg også til å tenke på at det i dag akkurat er 2 måneder til julaften. Akkurat nå sitter jeg og ser litt på nettet på ting jeg kan skrive på ønskelista mi som skal sendes til de i Østerrike. Først så tenkte jeg å ønske meg gavekort i fra favorittbutikkene mine der nede, men det er jo litt hyggelig å få gaver også. Jeg syns også det er koseligere å gi gave enn å gi gavekort selv også. Vi reiser jo bort i jula, så jeg må jo prøve å ikke ønske meg tunge ting også, he he.

  Lagde et par collager med noe jeg fant på nettet.  

  BILDENE I DENNE COLLAGEN ER FRA SuperDry, Claire`s, Urban og drikkekopp fra Bodum

  BILDENE I DE TO NESTE COLLAGENE ER ALLE Victoria Secret og Juicy Couture. Tante skal til Bangkok før jul og håper derfor på at noen av ønskene kan bli innfridd :D

   

   

  Dette var årets første julegaveønsker. 

  Syns du det er tidlig å tenke på å skrive ønskelister?

  Klem Jennie

  #victoriasecret #superdry #ønskeliste #rosa #pink #inspirasjon
  41 kommentarer


  inspirasjon

  Inspirasjon


  17.10.2013


  Hei

  Dette er et av bloggforslagene jeg har fått av lesere. Ser også at dette er noe flere andre bloggere har gjort før meg. Det er selvfølgelig mange andre ting jeg også ønsker å gjøre i livet mitt, men satte sammen denne collagen av bilder jeg fant på google. Endelig er det snart helg. I morgen skal jeg i badebursdag, gleder meg veldig. Det skal til og med være disco i bassenget. 

  Starter nok en spørsmålsrunde i løpet av denne helgen, bare å følge med. 

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  93 kommentarer


  inspirasjon

  PINK DAY


  16.08.2013


  Hei

  I dag regner det, men det er en fantastisk dag uansett. Det er fredag, det er helg og jeg fikk pakke i posten - jippi. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere bruker jeg ikke sminke, da er det i såfall bare til bursdager/fest at jeg tar på mascara og lipgloss for gøy. Lipgloss kaller jeg ikke akkurat for sminke, så det bruker jeg ganske ofte. Jeg har fått mange spørsmål om å ha sminkevideo, men det har jo vært litt vanskelig ettersom jeg ikke bruker sminke og ikke har noen bra produkter. Jeg syns personlig at man bør unngå sminke om man ikke trenger det til hverdags, men forstår også at folk vil dekke urenheter. I dag fikk jeg en pakke i posten fra Isadora med produkter som kan passe oss i min alder. Jeg gleder meg til å teste ut produktene og dele erfaringene mine her på bloggen.

  Isadora Twist-Up Gloss stick har jeg allerede testet og den har en kjempefin farge og lukter supergodt. Denne fargen heter 03 Sugar Crush. 

   ISADORA TWIST-UP GLOSS STICK

  En annen kul ting er at pappa kjøpte HerStyler krølltang i dag til alle oss tre jentene hans. Beste pappa EVER :D Den er også rosa og jeg er glad for at jeg nå kan ha krøller av og til. Nå håper jeg bare at det ikke er alt for vanskelig å krølle håret på seg selv. 


  LIKER VELDIG GODT DENNE TOPPEN FRA WOW SOM ER SUPER DEILIG

  Siden det regner ute har jeg nå tenkt til å krype under et varmt teppe med de beste koseklærne og kose meg med siste utgave av TOPP, med artikkel om <3 <3 <3 Selena Gomez <3< 3< 3. Nå er det bare 16 dager til konserten.

  Skal du på konserten 1 september?

  Klem Jennie   

  #wow #wowers @wowandme

  / / GAVE
  104 kommentarer


  inspirasjon

  Stem på min godtepose


  29.06.2013


  Hei

  I dag har det vært skikkelig drittvær, men det har egentlig vært ganske greit. Jeg trengte en rolig daffedag hjemme. I dag har jeg designet min egen godtepose og har nå muligheten til å vinne 100 slike poser. Hadde syns at det hadde vært såååååå gøy om jeg vant for da kunne jeg sendt slik pose til maaaaange av dere snille og gode følgere på Instagram og lesere av bloggen.


   Håper du tar deg tid til å stemme. Kanskje nettopp du får en pose om jeg vinner. Du må følge denne linken. http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107 Nå er jo nesten denne uken over, så det er enda viktigere å stemme neste uke egentlig. 

  Klem Jennie

  http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107
  70 kommentarer


  inspirasjon

  Claire´s


  03.06.2013


  Hei 

  I dag var det mandag og skole igjen. Jeg hadde en matteprøve kl 09.30 og i friminuttene hoppet jeg tau. Etter skolen ble en vennine med meg hjem og vi hoppet masse på trampolina. Nå er det jo snart sommerferie også. Skal være masse med venner. Gleder meg sykt. Om ca 46 dager skal jeg også til Østerrike i 2 uker!!! Der skal jeg være ute, gå på fjellet og sist men ikke minst dra til byen. Favorittbutikken min der heter Claire´s, og jeg kommer nok til å kjøpe mye der. Liker å gå på nettet og se litt hva de har. Her er noen søte ting jeg fant.

  Hva skal dere i sommerferien??? Har du vært i butikken Claire's ?

  Klem Jennie
  67 kommentarer


  inspirasjon

  FRISTELSER


  29.05.2013


  Hei

  I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening fikk jeg skikkelig lyst på noe godt. Da er det typisk meg å begynne å se i kokebøker eller søke på nettet. Resultatet blir jo alltid at jeg får enda mer lyst på noe godt, og i dag er det milkshake som frister meg. I helgen får jeg overnattingsbesøk og mamma sa at vi kan få lov til å lage oss milkshake da. Nå er jeg på jakt etter en kjempegod oppskrift. I morgen skal jeg ikke på skolen og på fredag får jeg besøk, jeg gleder meg kjempemasse. 

  HERLIGE FRISTELSER  Hvilken smak er din milkshake-favoritt?

  Min er Oreo og sjokolade

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  inspirasjon

  VIDEOER


  22.05.2013


  Hei

  Ut i fra kommentarer og lesere på bloggen i går så likte dere min Mini-mågjørevideo. Jeg fikk mange spørsmål om jeg kan ha flere videoer og svaret er selvsagt JA. Jeg shopper ikke akkurat ofte, så når det eventelt kommer en innkjøpsvideo vet jeg ikke, men hva med å lage en video som "MIN DAG PÅ TUSENFRYD" neste gang jeg er der? Mågjørevideo var det kjempegøy å lage, men jeg kommer jo ikke til å lage en ny en med en eneste gang. Da jeg la ut bilde på Instagram hvor dere kunne komme med forslag til hva jeg og Amanda skulle gjøre på videoen, kom det mange kule forslag. Mye av det var vanskelig å gjøre fordi det var helligdag, butikker hadde stengt og det var ikke så mange folk hjemme/ute i det området hvor jeg bor. Derfor kan jeg love at det vil komme en ny MÅGJØREVIDEO, nettopp fordi jeg vet at det er mye mere morsomt, flaut og latterlig vi kan gjøre. Håper veldig på en tur til Tusenfryd allerede til helgen, men ingen ting er sikkert ennå. I dag blir jeg med en venninne hjem rett etter skolen og i ettermiddag er det håndballtrening. 

  Jeg har sett på noen andre blogger at lesere ofte setter pris på fine bilder fra Google. Jeg søkte litt på nettet i går og lagde en collage meg bilder jeg liker veldig godt. Jeg elsker å reise og setter stor pris på vakre steder. Jeg har vært heldig og har fått reist mye, drømmen nå er en tur til Paris.  Har dere noen forslag om hva slags videoer jeg kan lage utenom MÅGJØREVIDEO?

  Klem Jennie
  66 kommentarer


  inspirasjon

  CRAZY DAG!!!!


  20.05.2013


  Hei 

  I går kveld fikk jeg besøk av en god veninne som også overnattet. Vi lagde smoothie med blåbær, banan, mango og masse andre gode frukter. Da klokka ble ti gikk vi på rommet mitt og så på morsomme videoer på Youtube. Etter det tok vi mange morsomme bilder i senga. Vi hadde også glowstick sugerør som vi drakk vann fra. Vi bestemte oss for å pussen tenner etter vi hadde tatt bilder. Så skrudde vi av lyset og la oss i senga, men da var klokka blitt 00.30.

     SER UT SOM HUN DRIKKER EN FLAMME

   Vi sov veldig lenge i dag og var veldig trøtte. Til frokost lagde vi havregrynspannekaker med sirup og litt blåbærsyltetøy. Nam nam<3 


  HER ER INGREDIENSENE TIL PANNEKAKENE  Nå skal vi lage MÅ GJØRE VIDEO etter å ha fått masse gode forslag på Instagram. Gleder du deg til videoen?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  inspirasjon

  Hurra for 17 mai


  17.05.2013


  Gratulerer med dagen alle sammen.

  I går kveld kom vi frem til Quality Resort Kristiansand og etter en fantastisk 17mai-frokost i dag tok vi turen til Dyreparken. Været var ikke helt tipp topp tommel opp, men det gjorde ingen ting. Vi har billetter til i morgen også og da er det meldt sooooool. I dag har vi vært på løvepresentasjon og vært med på foring av dyrene i barnas Afrika. Kjempekult å se på mating av løvene, fikk tatt noen stilige bilder.

  LØVENE I DYREPARKEN I KRISTIANSAND MÅ JOBBE LITT FOR GODBITENE SINE  I tillegg har vi fått gjort mye av det vi liker aller best uten å måtte stå i kø. Lillebror har kjørt Reli Safari fem ganger, den store tømmerrenna Nilen har vi kjørt 2 ganger og Jungel Bob 3 ganger etter hverandre. I morgen har mer av parken åpent og vi skal blant annet på tivoliet. Hotellet er kjempefint og jeg gleder meg allerede til, den deilige frokosten i morgen også. Dumt at jeg ikke er 100% i form og at bassenget ute ikke har så varmt vann som vi trodde, det er nok helt perfekt her på hotellet om sommeren.
  Nå blir det film og snop på hotellrommet. Håper du har hatt en finfin dag. Hvor mange is har du spist? 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  inspirasjon

  PAKKE PAKKE


  15.05.2013


  I dag pakkes det for i morgen reise vi bort i et par dager. Syns det er superteit at det ikke blir knallfint vær på 17 mai hverken her hvor jeg bor eller dit hvor vi skal. Gleder meg veldig til å bo på hotell igjen, og lillesøster og jeg skal få eget rom denne gangen også. For dere som følger meg på instagram så dere at jeg hadde en veldig fin helg i sammen med familien min på Quality Resort Sarpsborg i slutten av April, men det er ikke dit vi skal denne gangen. Jeg pakker både for overskyet vær, men også for pent vær i tilfelle solen skulle ombestemme seg og komme allikevel. Vi optimister har det best :) Jeg pakker ikke så veldig pent tøy for vi skal ikke gå i 17-maitog. Jeg pakker også badetøy i tilfelle det blir så dårlig vær at vi heller vil bade inne enn å være ute og leke. Drar i morgen ettermiddag, kanskje i nærheten av der du bor :D 

  BILDET ER I FRA MIN FORRIGE HOTELLFERIE I SARPSBORG

  MAMMA OG PAPPA SITT ROM I SARPSBORG

  Hvor skal du feire 17 mai?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  inspirasjon

  ELSKER TRENING


  15.05.2013


  Hei

  I går etter Tinestafetten søkte jeg litt på nettet etter treningstøy. Jeg elsker å trene og liker så og si alt av sport. Om høsten og vinteren går jeg på skitrening og går på skirenn her hvor jeg bor. Til vinteren igjen skal jeg begynne å gå renn andre steder også, og det gleder jeg meg veldig til. Før jeg ble med i JENTER danset jeg også hiphop, men sluttet da det begynte å kræsje med både skitreningen og innspilling. Nå har jeg begynt på håndball og det syns jeg er veldig gøy. Flere av vennene mine spiller på laget, og vi har det veldig moro i sammen. Ellers så er jeg er glad i å klatre, danse, turne, svømme, løpe, stå på slalom/snowboard og å spille alt mulig av ballspill.  Det er så utrolig mye fint treningstøy man kan få tak i, man får jo energi bare av å se på det og sikkert enda mer energi av å ha det på seg. 

  Her er noe av det jeg likte veldig godt, er det ikke superfint?  Men nå må jeg løpe, skal på håndballtrening :) 

  Hva trener du? 

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION