• innkjøp

  IN LOVE WITH


  26.05.2015


  Hei

  I dag startet uken min med  engelsk tentamen. Har ikke bare en tentamen denne uka men tre. Både i morgen og på fredag har vi tentamen norsk. Har ikke gruet meg noe særlig og dagens tentamen gikk veldig fint. Jeg gleder meg til å bli ferdig på fredag. Har dessverre ikke hatt så god til til å øve, siden jeg har vært på Fredrikstad-Cup. Blogget om cuppen i går. Det var to ting jeg "bodde i" på cuppen. Den nye New York capsen min og de nye adidas skoene mine. Capsen var bare utrolig kul og skoene var utrolig gode å gå i. Liker speielt gulfargen på skoene, minner meg på sommer!! Det er jo heller ikke lenge til skoleslutt. For meg er det bare 28 dager. Gleder meg<3


  Bodde i capsen min på morningen, dagen og kvelden!  Dette var et slags New in/ nyeste favoritt innlegg.

  Har du noen prøver denne uka?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  innkjøp

  Shoppedag


  28.03.2015


  Hei

  I dag dro mamma, lillesøster og jeg til Ski storsenter på en liten shoppetur. I det siste har jeg ikke kjøpt meg noe når jeg har vært på sentre eller i byen men i dag fant jeg meg noe fint. Stylet også noen antrekk som jeg helt klart kommer til å ta med meg til Brighton. Kommer til å blogge mer om klærene i morgen. Var så sliten når jeg kom hjem ettersom at vi var der i over 3 timer. Da jeg kom hjem tok jeg bare noen kjappe selfier før jeg tok av meg sminken og tok på koseklær. Nå skal jeg bare nye lørdagskvelden. 
  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  innkjøp

  Innkjøp og outfits


  27.09.2014


  Hei

  I dag var jeg på Ski Storsenter med familien. Pappa var på kino med lillebror og lillesøster og mamma og jeg koste oss på senteret. Jeg har vært på jakt etter noen deilige høstgensere og i dag fant jeg i hvertfall en. Det var ganske vanskelig for det var veldig mange fine gensere, men de var så veldig fluffy eller alt for lange og så kjempeteite ut på meg, he  he.

  Endte opp med et antrekk, jeg er kjempefornøyd med og som jeg kan kombinere på mange måter. 

   

  NYTT ANTREKK  Her har jeg i tillegg på meg Cardigan jeg kjøpte i London og en T-shirt jeg har hatt lenge

  KLAR FOR HØSTEN

  Nå lurer jeg egentlig på hvor viktig det egentlig er for dere å få vite hvor jeg kjøper alt mulig. Får alltid masse spørsmål om hvor det jeg har på meg er kjøpt, og føler av og til at et enkelt bilde på instagram eller her på bloggen blir som en reklamekatalog. Disse tingene kjøpte jeg selv for septemberlønna mi. 

  Så syns du jeg skal skrive Klokke kjøpt hos ....... Genser kjøpt hos...... osv?

  Klem Jennie

   
  90 kommentarer


  innkjøp

  NÅ ER JEG KLAR


  16.08.2014


  Hei

  Nå er jeg endelig klar til skolen begynner og jeg føler at jeg er godt forbredt, selv om jeg har kommet på et par ting til jeg trenger. Har fått ny sekk og nytt penal. Gleder meg til å å fokuserer mye på skole og arbeid og til å få nye fag og nye utfordringer. Noe av det jeg gleder meg mest til er å få masse mye venner og ta fag jeg ikke har hatt før, som tysk og valgfag. 

   

  HER ER NOEN AV MINE SKOLESAKER:-)
   

  Jeg har vært innom flere ulike butikker som, TGR, Traktøren, Norli, G-sport

   

  I tillegg har jeg kjøpt en veske i Tyrkia til de dagene vi ikke trenger å ha med mange bøker til/fra skolen, pluss en ny treningsbag for gym, valgfag og håndballtreninger. Til bøkene har jeg kjøpt gråpapir denne gangen. Det jeg har kommet på at jeg trenger er kalkulator og paraply av alle ting, men tviler på at jeg trenger noen av disse tingene jeg har kjøpt og ikke har kjøpt første skoledag. Så må jeg finne ut hvordan lås jeg trenger til skoleskapet også.

   

  Er du klar for skolestart på mandag eller har du allerede begynt på skolen?

  Klem Jennie
  96 kommentarer


  innkjøp

  OMG, JEG FANT JEG FANT....


  28.06.2014


  Hei

  Kanskje ikke så veldig OMG, men jeg ble i hvertfall superglad da Tuva og jeg tilfeldigvis fant butikken Brandy Melville da vi var i Oslo på torsdag denne uken. Vi hadde litt dårlig tid ettersom uværet nærmet seg veldig og vi hadde en båt vi skulle rekke, men kjøpte meg tre plagg og så utrolig mye kult og fint. Jeg måååå bare tilbake igjen dit snart. 
  KJØPTE DET SVARTE SKJØRTET PÅ BILDE

  Jeg er veldig på jakt etter sommerkjoler, men har ikke funnet noen ennå. De kjolene jeg har prøvd som jeg har likt har vært for store. Jeg endte opp med en svart kjole...ikke akkurat så sommerlig, men veldig fin syns jeg. 


   

  Og en blå statement-topp, som jeg syns var veldig kul. Passer bra til deminshortser som jeg nesten bor i når det er sommer. 


  Har du vært innom den butikken?

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  innkjøp

  20.05.2014


  20.05.2014


  Hei

  Nå har jeg netopp kommet hjem i fra en laaang shoppingtur. Etter vi spiste middag dro jeg og mamma til Vinterbro for å prøve noen bikiner vi hadde holdt av. Det som var utrolig trist var de ikke passet meg. Vi fortsatte å lete men alle bikiene jeg likte passet ikke. Vi lette også etter shortser til sommeren men dessverre passet ingen av de jeg prøvde da heller. Ganske irriterende. 

  Fant  i hvertfall ett par ting da. Kjøpte meg en utrolig behagelig kjole og et veldig søtt deksel til telefonen min. Kjolen kan lett styles opp med smykke, skjerf, belte, veske ol. 

  KJOLE FRA CUBUS OG DEKSEL FRA H&M


  Beklager at blogginnlegget kom så sent. Hadde så mye stress i dag. Nå må jeg hoppe i dusjen og ordne meg for kvelden.

  I morgen er der jobb og ikke skole for meg. Tror rett og slett jeg må forsøke å bestille noen shortser på nettet, for orker ikke en slik leterunde til på storsenteret med det første. 

   

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  innkjøp

  NYESTE INNKJØP


  16.04.2014


  Hei

  I dette innlegge skal jeg vise mine nyeste innkjøp. Jeg bestilte flere klær fra Sheinside, siden de hadde så mye fint, men det som er litt dumt er at det er mye onesize så alt passet ikke. Jeg vokser nok inn i noe av det og resten skal jeg ha med i konkurranser. I dag var jeg også i byen med familien. Jeg kjøpte meg en suuuper fin vaffeljakke på ZARA som jeg har ønsket meg leeeeenge. Bare så dere vet det måtte jeg sefølgelig kjøpe den selv, men det var vært det. 

  I byen i dag skulle vi også møte Mia og Malin igjen ( venner fra syden). Sist gang vi så dem var da Mia var på sykehus i Oslo. Vi spiste lunsj sammen på Oslo City og gikk deretter oppover Karl Johan. Så tok vi en is på Mc Donalds. Etter en super dag med dem fulgte de oss til båten og vi sa hade. Avtalte også at det ikke måtte gå så lang tid før vi ser hverandre igjen. 

  GENSER FRA SHEINSIDE<3 

  SE HER

   

  JAKKE FRA ZARA<3


  Da jeg var i Karl Johan gikk jeg også en tur inn på d.n.a siden det var bra tilbud der. Fant meg noen superkule TOMS jeg bare måtte ha. Når du kjøper et par med TOMS gir du også et gratis par med sko til barn som trenger det i andre land. Både jeg og mamma kjøpte ett par hver.

  Hva likte du best?

  Klem Jennie
  76 kommentarer


  innkjøp

  Litt dumt


  09.04.2014


  Hei

  I dag fikk jeg kjolene jeg har ventet på, men da jeg prøvde de var de litt for store. Det var litt dumt men jeg tror jeg løste problemet med den ene kjolen. Der skal jeg feste et belte i livet så den ikke blir så løs. Den andre kjolen passet nesten så den skal jeg bare ha hengende i skapet til den passer. Men begge kjolene var veldig fine og jeg gleder meg til å kunne bruker de. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og på håndballtrening. Litt kjipt at det regnet. Det er jo også meldt drittvær i påsken. Huff huff. Håper det snart blir sol igjen.

  Bare to skoledager til påskeferie :)


  Får du påskeegg?

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  innkjøp

  Bestilt


  07.04.2014


  Hei

  Da var mandagen her og ny skoleuke. Lengter tilbake til fjellet men det var fint å se familien igjen. Skoledagen var som alle mandager, helt grei. Hahahaha. I dag søkte jeg litt rundt på nettet og fant to kjoler jeg syntes var super fine så jeg spurte mamma om jeg kunne bestille de, og det fikk jeg lov til. Har nettopp bestilt de og gleder meg masse til å få pakken.

  Vil se om jeg finner noen fine sommer klær siden det er salg<3 Alltid mer morsomt å shoppe når det er gode tilbud. Nå gleder jeg meg veldig til påskeferie og besøk i fra tante som bor i Østerrike. 

  Superfin tigerkjole Kr 109,-

   

  Svart blondekjole Kr 139,-

  Begge kjolene har jeg kjøpt fra NELLY

  Om jeg bestiller mer, ønsker du at jeg legger det ut her på bloggen?

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  innkjøp

  NEW IN


  17.03.2014


  Hei

  Det er så deilig å våkne opp til sol nesten hver dag. Man får liksom mer energi for dagen og positive tanker. For litt siden kjøpte jeg meg en ny, kul jakke fra VEROMODA. En svart skinnjakke med gullnagler. Det er ikke varmt nok til å bruke den ennå, men det blir det nok snart. Kjøpte også en T-skjorte...fra VEROMODA der det står #YES. Elsker topper med hastag på<3 Har allerede en med love life. #LOVEIT  Hva syns du om jakka?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  innkjøp

  INNKJØP FRA ØSTERRIKE


  07.01.2014


  Hei

  Det ble ikke  vist ikke video av innkjøpene fra Østerrike. Jobber nå med julegavevideoen og mamma og jeg forstår oss ikke på den nye oppdateringen til Imovie. Jeg har også kjøpt meg ballkjolen min i Østerrike men den får ingen se før ballet på fredag. Gleder meg sykt. Noe annent jeg gleder meg til er i morgen fordi da har jeg bursdag!!!! Jippi.....<3 Da skal vi kose oss med god mat og dessert. Tenk da blir jeg 13. Tiden går fort. På lørdag skal jeg feire bursdagen min med noen venner. Hvordan bursdag tror du jeg skal ha?

  Koster fra CLAIRE´S

  Deo, ansiktskluter, solpudder, blush, øyebrynsfiks,leppestift fra DM

  Leppedeksel fra TALLY WEIJL

  LOVE deksel fra BERSKA

  SOM DERE SER, IKKE SÅ MYE SHOPPING DENNE GANGEN 
  TATT MED BLITZ
  Hva syns du???

  Klem Jennie
  112 kommentarer


  innkjøp

  Innkjøp


  04.01.2014


  Hei

  I dag var jeg og mamma på Ski-Storsenter for å handle inn ting jeg trenger til juleball som sko, halskjede og øredobber osv..... Jeg har allerde kjole som jeg kjøpte i Østerrike. Jeg hadde egentlig tenkt å ha en kjole fra et eller annent nett sted men det ser ikke ut som den hadde kommet frem i tide. Trengte også en ny pyjamas, men det var det utrolig vanskelig å finne. Heldigvis fant jeg en søt kanin pyjamas:) Hehehehe<3 

  Hvordan kjole tror du jeg skal ha?

  Klem Jennie
  66 kommentarer


  innkjøp

  MER INNKJØP


  20.10.2013


  Hei

  I dag var det hånball kamp og jeg er ganske sliten. I går var vi jo på Ski-storsenter og ordna noen ting. Fikk tak i sko, bukse og jakke. Jakka la jeg ut i går så nå tenkte jeg å legge ut resten. Jeg har nå veldig lenge ønsket meg bearpaw så vi var på jakt etter det, men så kom vi over noen sko som så veldig ut som bearpaw og de er vanntette. Jeg syntes de var veldig fine, så det ble til at vi kjøpte dem. De er ikke like dyre som UGGS heller, de kostet 1599,- Buksa var på salg på Wow på SKI-dagene og kostet kun kr 99,- 

  EMU-SKO FRA DNA

  BUKSE FRA WOW  Hvilken farge liker du best på vintersko?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  innkjøp

  Slitsom shoppedag


  19.10.2013


  Hei

  Ja, du leste riktig. I dag ble jeg utrolig sliten av å shoppe og til slutt ville jeg bare hjem. Først var vi innom Vinterbro hvor det var ELLEVILLE DAGER, men dro videre til Ski både fordi det var så mange der og fordi vi ikke fant noe spesielt. I Ski var det SKI DAGENE og enda flere mennesker, det visste jo ikke vi. På grunn av veldig mange mennesker tok alt mye lengre tid og til slutt var jeg så sliten at jeg dro hjem før jeg hadde vært innom alle butikkene jeg ville se i. 

  Målet med dagens shopping var spesielt å få noen nye høst sko. Jeg liker godt UGGS, men de tåler jo ikke noe særlig fuktighet. Jeg ble derfor superglad da jeg fant EMU sko som var vanntette. Nå har jeg impregnert dem og i morgen er de klare til bruk. På Wow kjøpte jeg en ny bukse på salg til kun kr 99,-  . Skaffet meg også jakken som man kunne forsøke å vinne forrige uke på Wow sin instagrambruker @wowandme , heldig hun jenta som vant den. Syns den er suuuuperfin. Ellers så kjøpte jeg ny dusjgele fordi jeg nesten har brukt opp den forrige,  elsker Body Shop sin Moringa duft. Ikke så mange innkjøp, men nå er jeg i såfall klar for kaldere dager og i tilfelle det skulle begynne å snø. 

  Jeg har også lest igjennom spørsmålene lesere har sendt til meg under forrige innlegg SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER, det har allerede kommet 351 kommentarer....lurer på hvordan jeg best skal besvare disse spørsmålene. Mange stiller jo de samme spørsmålene også..... Hmmmmm, godt jeg har litt tid å tenke på. 

  Nok skriving for i dag. Slenger med noen bilder. Tok bildene da det var begynt å mørkne ute så måtte leke meg litt i Picmonkey med dem, for å få de litt lysere kule.  Bilde av skoene kan jeg legge ut i morgen. 
  Er du klar for kalde dager og snø?

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  innkjøp

  NEW SHOES


  24.09.2013


  Hei

  I dag var jeg med Ella og en annen vennine (Alice)  hjem etter skolen. Vi gjorde selvfølgelig lekser før noe annent. Vi har lekt, tullet, bakt og sett på Cake Boss. KOOOOOOS!!!!! I dag hadde mamma også kjøpt noen sko til meg og lillesøster, fra ROOTS. De var egentlig ganske dyre men det var på supersalg :-O Flaks for oss så passet de perfekt også. Så nå blogger jeg og finner frem de aller siste tingene som jeg må ha i kofferten. Legger med masse bilder i dag, håper dere liker bilder :)   

  OG TIL SLUTT EN SØT REFLEKS MAMMA OGSÅ KJØPTE I BYEN

  MEG, ALICE OG ELLA 

  Ja, ja Fjortissbilde av meg  Har du hatt en fin dag?

  Klem Jennie
  46 kommentarer


  innkjøp

  VINTERBRO


  21.09.2013


  Hei

  I dag følte jeg beg MYYYYE bedere (takk for nesespray) så jeg dro til Vinterbro i sammen med mamma. Jeg og mamma skulle bare kjøpe en ting hun trengte men det endte selvfølgelig med at jeg også kjøpte noen ting. Etter at vi hadde spist middag tenkte jeg at jeg kunne lage cupcakes, så da gjorde jeg det<3 hehe. Ble ganske fornøyd. Nå har jeg tenk å se en film og koooooooose meg med deilige cupcakes. 

  For å svare på spørsmålene med en gang. Deksel er kjøpte jeg på Glitter til 99,- Thights kjøpte jeg hos Lindex til 149,- Kabuki hos Kicks egentlig 169,- men jeg fikk 25% rabatt da jeg meldte meg inn i klubben deres. 

  LILLEBROR SIN DINOSAURUS ANGREP MINE CUPCAKES :-O

  HER ER RESULTATET

  Ønsker dere en finfin helg. 

  Har du planer for morgendagen? 

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  innkjøp

  TIPS PLEASE


  04.09.2013


  HEI

  Nå har konserten som jeg gledet meg så lenge til vært og jeg har allerede starta nedtelling til høstferien. Ukene går veldig fort for tiden og på søndagene fremover blir det håndballkamper. Har fått oversikt over kampene laget mitt skal spille denne sesongen og jeg gleder meg veldig. Kanskje jeg skal spille mot noen av dere som leser dette for jeg vet at det er flere av dere som spiller håndball. Det har også kommet inn utrooooolig mange spørsmål til spørsmålsrunden og jeg skal forsøke å svare på så mange som mulig men kan ikke lage video som varer mer enn 15 minutter, he he. Det er utrolig koselig med så mange lesere og kommentarer på bloggen min, så det er helt greit å lage den videoen for dere <3 <3 <3 Jeg tenkte at jeg skulle se litt på alle kommentarene og spørsmålene i dag og lage en liste med i hvertfall 100 spørsmål som jeg vil forsøke å svare på, lurer på hvor lang tid det vil ta, he he. 

  GLEDER MEG VELDIG TIL Å REISE TIL KRETA


  I dag har jeg vært på håndballtrening og da jeg kom hjem dro jeg for å kjøpe kampshorts og nye treningssko. Første kamp er allerede på søndag her på Nesodden. Jeg er kjempesliten i dag og gleder meg til å legge meg tidlig. 

  LAGSHORTS OG PANNEBÅND  Men nå trenger jeg faktisk noen bloggtips i fra dere. 

  HVA VIL DU AT JEG SKAL SKRIVE OM?

  LEGGE UT BILDER AV?

  LAGE VIDEO AV?

   

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  innkjøp

  Snart skoleklar


  14.08.2013


  Hei

  I dag har jeg vært sammen med en klassevenninne og vi har blant annet bakt sjokolade cookies, badet og vært på trampolina. Det var såååååå koselig å se Tuva igjen for vi har ikke sett hverandre hele ferien. I morgen er det skolestart og da får jeg se enda flere venner og jeg gleder meg faktisk. Har kjøpt noen få nye ting til skolen og antrekket ligger allerede klart. Legger ut bilde av outfiten i morgen. Dette blir siste år på barneskolen for meg,  tenk plutselig er vi eldst på skolen.I går var jeg jo på storsenteret i sammen med Ella og fikk meg manikyr. Det var min første manikyr og jeg syns det var veldig gøy å få lakket neglene ordentlig for en gangs skyld. Jeg er ikke så flink til å lakke neglene mine selv. Tok noen bilder så dere kan se resultatet. Fikk også krøllet håret av en dame som hadde demo på krølltang på senteret, ønsker meg slik krølltang. Legger derfor også ut bilde i fra Instagram slik at leserene mine som ikke har Instagram får se det de også. 

  NYTT DEKSEL

  DELER MED ELLA

  BILDE FRA INSTAGRAM

  Når begynner du på skolen? 

  Klem Jennie

   
  152 kommentarer


  innkjøp

  NEW IN OG KAKER


  10.08.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på shopping med familien. Det var lillebror som trengte mest, men vi fant også noen ting jeg trenger til leirskolen. Til alle dere som lurer på hvor og når jeg skal på leirskole, jeg ønsker ikke å legge det ut på blogg eller instagram, men dere får jo vite det etter at jeg har vært der. Selv om jeg kun kjøpte noen få ting har jeg fått spørsmål om å legge det ut på bloggen, så jeg tenkte at jeg kunne ta bilde av det og de kakene jeg har bakt til bestefar sin fest. Det eneste suuuuuuperdupre jeg kjøpte i dag var Selena sin nyeste CD, og til dere som lurer har jeg vært Selenator i snart 3 år.

  ELSKER MIN NYE CD  NEW IN  KAKER JEG HAR BAKT DENNE HELGEN


  LOGOKAKE FOR ASKELADDEN

  Er du glad i å bake?

  Klem Jennie

  #newin #baking 
  93 kommentarer


  innkjøp

  Nok en solskinnsdag


  22.07.2013


  Hei

  Tatt det ganske med ro i dag. Det vil si at vi har syklet til et shoppingsenter i nærheten for å handle mat, men det var selvsagt også noen andre butikker der som jeg tittet litt i. Vi har kost oss i hagen med vannkrig og is i varmen pluss at jeg har lest litt. I morgen skal vi spise hos tante og veldig sent i morgen kommer også bestemor og bestefar tilbake i fra Spania. Det gleder jeg meg veldig til for det er jo flere måneder siden jeg så dem sist. Når de kommer skal vi finne på mye gøy, som å gå på fjellet, dra på SPA og mye mer. 

  BILDER AV NOE AV DET JEG KJØPTE I DAG

  LITEN VIDEO I FRA SYKKELTUREN I DAG

  Jeg liker klærene jeg kjøpte, hva syns du om antrekkene? 

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  innkjøp

  Fantastisk Fredag


  07.06.2013


  Hei 

  I dag har jeg vært på sykkeltur med klassen. Jeg ble ganske sliten. Da jeg kom hjem slappet jeg litt av så dro jeg og mamma til Ski-storsenter. Der kjøpte jeg meg en Iphone, 4s!!!!! Er super glad og gleder meg sykt til jeg kan bruke den. Da er det mye letter for meg og legge ut bilder og sånt på instagram også. Tusen takk mamma & pappa<3 Her er noen bilder jeg tok da jeg kom hjem.  NYTT DEKSEL OGSÅ  I morgen skal jeg overnatte hos en vennine fra klassen. Gleder meg masse. Skal ta bilder og lage et innlegg:D Håper jeg får lagt ut dansevideoen i kveld eller på søndag.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie 
  22 kommentarer


  innkjøp

  DIY shorts (Do it yourself shorts)


  13.05.2013


  Hei

  For noen uker siden kjøpte jeg meg en svart shorts som jeg nå har stylet opp med nagler jeg kjøpte på H&M i helgen. Naglene fester du kun med hendene dine. Man må huske å tenke på at baksiden av naglene kan være ubehagelige rett mot huden, så jeg har festet dem på lomma til shortsen. Da vil baksiden av naglenen lukke seg inne i selve lomma.

  Det kan være lurt å legge naglene løst på plagget først og finne ut hvor du vil at de skal sitte før du begynner å feste de på. Du fester dem enkelt ved å presse taggene igjennom stoffet og deretter brette taggene innover på baksiden av stoffet. Kjempegøy måte å style opp et enkelt klesplagg på.

  Liker du å style ting?

  Klem Jennie

  #diy #newin
  34 kommentarer


  innkjøp

  INNKJØP


  11.05.2013


  Da har jeg kommet hjem fra senteret med noen få nye ting. Jeg fant egentlig ikke noe særlig og venter heller et par uker og håper på at det da har kommet enda flere nyheter inn i butikkene. Jeg må nok skuffe dere som hadde håpet på innkjøpsvideo, men det blir bare bilder denne gangen. Favorittinnkjøpet fra i dag er de nye ROOTS skoene mine med galaksemotiv, elsker dem. 

  Forrige uke kjøpte jeg noen kule pakker med nagler som jeg tenkte å style opp noen klær med. De ligger bare løst på bildene nå. Litt morsomt å ha noen klesplagg som man har stylet selv. Kjøpte også de to skjortsene på bildene. 

       
                                           

  Kjøpte meg også en rosa topp med runde, gull detaljer, som passer til sommer og sydenturer. Kom over en blå bandana som passer til skjortsen, så jeg kjøpte den. Elsker bandanaer<3

  Har kost meg masse i dag med mamma. Super glad for at jeg fant de kule skoene. Hva har dere gjort i dag???

  Klem Jennie

  #newin
  64 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION