hits

 • Hverdag

  SYKT DIGG!


  15.03.2018


  Hei folkens! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er jeg ferdig med prøver og presentasjoner for denne uka og har bare en prøve neste uke før ferien! Denne uka har vært ganske så hektisk, men jeg har kommet meg fint igjennom den og det føles godt! 

  I går var vel den beste dagen denne uka så langt! Sola skinte og det var faktisk ganske varmt. Haha! Det utnyttet jeg og tok på meg et lett og luftig antrekk. Endelig slapp jeg å slenge på meg den store anorakken min. La ut bilde av antrekket på instagram og fikk mange spørsmål om hvor de forskjellige plaggene var fra. Jakka er fra Urban og buksa er vel fra BikBok. Kjøpte buksa og jakka i høst tenker jeg, så vet ikke om de fortsatt er i butikk. Da har jeg i hvert fall sagt det. Super komfortabelt og kult antrekk. 

  Ikke bare deilig vær som fikk meg i et godt humør, men Thomas hadde også muligheten til å besøke meg! Jeg dro på et spennende møte i byen etter skolen og da det var over tok jeg båten med Thomas tilbake til Nesodden. Vi koste oss med taco på en onsdag og en veldig spennende serie! Altså en sykt digg dag!

  Nå gleder jeg meg masse til helg! Skal til byen og filme noen videoer til youtuben min med en jeg tror dere vet hvem er. Så blir det mer tid med Thomas. Hihi! 

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  Vanskelig å tilpasse alle, men...


  20.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Dagen min har vært ganske avslappende. Jeg våknet vel rundt 9.30 og hadde en veldig rolig morgen med mine fine søsken. Vi spiste frokost og så på film i sammen. Jeg valgte deretter å filme to videoer på engelsk. Jeg har fått mange spørsmål i det siste om akkurat det, så jeg bestemte meg for å snakke engelsk. Kanskje jeg lager undertekst på norsk for dere som har spurt om det, men vi får se. Jeg forstår at flere av mine yngre, norske lesere ønsker video på norsk,  samtidig som at jeg forstår at mine følgere som ikke forstår norsk vil ha engelske videoer. Det er ikke bare bare å tilpasse alle, men jeg gjør mitt beste<3 Videoene kommer nok ikke før neste uke med tanke på at resten av ferien min er ganske fullbooka og jeg har en del planer. I kveld skal jeg på kino med en venninne, i morgen tidlig reiser jeg på spatur med Thomas og kommer hjem torsdag, fredag er det M&M konsert og jeg får overnattingsbesøk av kusine og fetter. Jeg er glad det skjer litt i ferien og at jeg får gjort ting jeg ellers ikke får med tanke på at jeg går på skole. 

  Her er noen små knips fra videoene. Denne gangen filmet jeg en "Q&A" og en "Whats in my purse" video:-)

  Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Hverdag

  PUSTEN STREKKER IKKE TIL


  19.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg startet dagen og vinterferien med en tur på ski. Det var ikke en kosetur, men ment som en treningsøkt.Ski passet da veldig godt med tanke på at det er en av de tyngste sportene jeg noen gang har drevet med. Det var faktisk 2 gangen på 2 år jeg har gått på langrenn, men trente det fast før og gikk skirenn hver onsdag da jeg var yngre. Jeg har derfor litt av teknikken inne fremdeles. Dere kan selvfølgelig være uenig med meg, men ski er skikkelig hardt spør du meg. Melkesyra som svir som bare det når du går opp de tunge og bratte bakkene, ørene som svir og pusten som ikke strekker til. Det tar ikke bare på deg fysisk men også psykisk. Jeg må i hvert fall stadig vekk minne meg på at dette klarer jeg og at jeg ikke må gi opp. Da jeg konkurrerte var det noe jeg måtte gjøre. Langrenn er ikke som en lagsport der du kan støtte deg på andre spillere, spesielt når du er litt syk eller har litt vondt. I ski må du stole på deg og din egen styrke. Det var veldig godt å gå i dag og jeg var stolt etter å ha skøytet 7km i variert terreng. Ellers i dag har jeg slappet av, sendt litt mails og bestilt en spatur på Thomas og meg nå i ferien! Det blir skikkelig kos!

  Slenger med et intervju jeg så kom ut i dag! I januar (tror jeg det var) ble jeg intervjuet av det svenke bladet GIRL IT som jeg er sikker på at flere av dere har hørt om. Alle svarene mine er oversatt til svensk, men jeg tror dere norskefølgere også vil forstå en del. Det var ganske morsomt å lese over svarene mine på svensk faktisk ahah. 

  KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL SAKEN<3

  Hvilken sport syns du er skikkelig hard og tøtt? ( Som du har prøvd ut.) 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  I KVELD BLIR DET...


  08.02.2018


  ...LIVESTREM!

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har finfin dag<3 Skoledagen min var faktisk veldig morsom med tanke på at vi jobber med et morsomt prosjekt i tysken<3 I klassen jeg går i nå, altså media, er det ingen jeg gikk i klasse med fra ungdomsskolen. I tyskklassen min er nesten hele forrige klassen min aha! Utrolig koselig å ha et fag med de og timene med dem er alltid superkoselige. 

  Tante fra Østerrike kom også til oss i går og skal være her i noen dager! Det er skikkelig koselig. Pappa og mamma tok hun nettopp med på konsert og resten av oss er hjemme + pluss Thomas som kom over for litt siden. Vi skal ha en koselig kveld, spille litt spill, se film og ha livestream på instagram! Følg meg på insta for å få den med deg. 

  Instagram: @jenniefashion

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Nå er det også snart vinterferie og jeg gleder meg syyyykt! Jeg har det ikke neste uke, men uka etter der igjen. Håper på en spatur med kjæresten og noen skiturer i norsk, nydelig natur. Jeg elsker faktisk skiturer med familie eller venner. Ski, grillepølser, kvikklunsj, kakao, frisk luft og latter<3 Det er det beste!

  Når har du vinterfeire?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  DRAR MYE ALENE, MEN...


  06.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg er syyykt sliten etter øving i går kveld, prøve i dag og trening rett etter skolen...men det føles godt. Kan gi meg en liten klapp på skulderen for det. Det har vært en liten overgang fra å gå på organisert sport til å trene på egenhånd merker jeg. I begynnelsen var det vanskelig å finne motivasjon til å dra hele veien til treningsstudioet og det tok meg derfor litt til å melde meg inn. Det lette med organisert sport var at dagene og tidene var satt opp for meg, jeg trente med venner som var gøy og treningen var allerede planlagt av trenere. Nå drar jeg av og til med venner men mye alene, jeg må finne tid selv og økten må jeg lage selv. Det positivet med abonnementet mitt er at jeg får to gratis PT timer så jeg kan lage en treningsrutine med han/henne. Det tenker jeg er lurt å gjøre snart. Selvom det var gøy å trene med venner hele tiden, er det godt å trene litt alene. Det var lett gjort å sammenligne seg med andre som var raskere enn meg osv. Nå konkurrerer jeg bare med meg selv og det føles mye bedre. 

  Slik har altså dagen min vært. Jeg har ingen lekser til i morgen så denne kvelden skal nytes. Jeg liker å skrolle ned på Insta og se på eksotiske og vakre bilder etter en hard treningsøkt. Samtidlig liker jeg å finne inspirasjon og ideer til nye øvelser jeg kan teste ut. Prøvde en jeg fant i dag faktisk og fy den var slitsom haha! Jeg legger derfor med to instagramkontoer som jeg blir ganske så inspirer av. 

  1. Janni Delér ( @jannid ) 

  Denne flotte dama legger ut mye bilder fra reisene sine rundt om i verden, pluss at hun har superfin stil! Koser meg med å se på bildene hennes og kan skrive under på at jeg har tatt en del screen shots av bilder på brukeren hennes som jeg liker!

   

  2. Jørgine (@funkygine) 

  Av hu her får jeg masse motivasjon og inspirasjon på treningsfronten! I tillegg er hun veldig morsom og deler stadig vekk koselige knips fra hverdagen sin<3

   

  Følger du de instagram?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Hverdag

  MATHIAS MIN SØNN OG THOMAS MIN BROR?


  04.02.2018


  Hei!

  I dagens innlegg tenkte jeg å avklare litt ting som jeg har fått en del kommentarer på i det siste. Det er faktisk ganske morsomt, spesielt for Thomas og meg. Jeg skal komme tilbake til det, men først skal jeg skrive litt om helgen. I går feiret lillebror Mathias bursdagen sin på selve dagen. Dagen min begynte derfor klokken 07.30 med sang på senga for lillegutt og noen gaver. Det ble deretter frokost og bursdagsbarnet ønsket seg pannekaker. Vi spiste deilig melkefrie og glutenfrie pannekaker før vi fikset oss, pynta og var klare til å ta imot gjestene klokken 12. Han feiret med guttene i klassen, men i tillegg kom Thomas en tur. Jeg og han ble derfor derfor servitører, fotografer og lek-assisteneter. Både Thomas og jeg er veldig glad i barn og det var derfor ikke noe problem, det var bare gøy. En vanlig barnebursdag varer jo som regel 2 timer, men alle gjestene hadde dratt 14.30. 

  Mathias koste seg med gavene sine og viste oss det han hadde fått. Thomas dro inn til byen igjen og jeg koste meg med familien helt til kvelden da lillebror skulle legge seg. Jeg dro deretter inn til Oslo for å være hos Thomas. 

  Nå til det jeg skulle avklare! Jeg får stadig vekk nye følgere på instagram og her på bloggen og selvfølgelig vet ikke disse menneskene noe særlig om meg. Jeg fikk derfor en del spørsmål i går fra følgere som hadde flere spørsmål. Jeg la nemlig ut et bilde på instagram av Mathias, Thomas og meg med en gratulasjon til lillegutt. Det samme gjorde Thomas på sin profil der han refererte til Mathias som "lil bro". Da tikket det inn litt dm´s.

  "Er Mathias lillebroren til Thomas?"

  "Er Thomas broren din? Er du sammen med broren din?"

  Og et spørsmål fra en som tydeligvis ikke har lest under bildet hah:

  "Is that your kid?"

  Nope, nei, no. 

  Det er svaret på alle spørsmålene hih. Mathias er ikke broren til Thomas, men de har et veldig godt forhold. Kanskje litt "broraktig" og det er derfor Thomas valgte å skrive det tenker jeg. Thomas er altså ikke broren til verken meg eller Mathias. Thomas is just my boyfriend, not boyfriend AND brother. Den siste var jo veldig morsom, til tross for at jeg skrev "Brother" under bildet mitt. Nei, Mathias er ikke barnet til Thomas og meg;-) Om han hadde vært "my kid" hadde jeg født da jeg var 9 år gammel. 

  Det var dagens innlegg! Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Hverdag

  DETTE ER JEG DÅRLIG PÅ


  02.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiin dag! Jeg dro rett fra skolen inn til byen for å shoppe med min personal manager Kirsti hihi! Jeg har nemlig sagt at jeg vil ha litt mer penklær. Altså bluser, kjoler, skjørt og litt smykker. Shoppingen gikk faktisk veldig bra og jeg fikk handlet meg litt av alt og jeg er veldig fornøyd det jeg fant. Vi holdt på i noen timer og vil si vi var ganske effektive hih. Som jeg har nevnt før er jeg veldig dårlig på å shoppe, og jeg er egentlig ikke så glad i det. Det kan selvfølgelig være gøy i hyggelig selskap, og det hadde jeg i dag. Kan ikke huske siste jeg var ute og handlet en del plagg. Det gikk heldigvis veldig bra idag med litt hjelp fra snille Kirsi som ble med meg. 

  Etter en vellykket shopping kjente vi at vi trengte litt påfyll av energi! Vi stoppet derfor på Joe og spise litt<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det lillegutt sin bursdag og det blir utrolig koselig! Da har alle barna i familien hatt sin bursdag for i år:-)

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Hverdag

  JA, JEG HAR SLUTTA!


  25.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoleuka går mot slutten og jeg jobber på full spreng med noen skoleoppgaver som skal leveres i morgen hah! Den ene er en bokanalyse på engelsk og den andre er en norskartikkel om et valgfritt tema der jeg skal reflektere de forskjellige sidene av en sak. Heldigvis fikk jeg velge saken selv, så det ble om noe jeg syns er ganske spennende.I de andre fagene er det forberedelser til kommende prøver. Jeg kjenner det blir godt med helg og jeg tenkte faktisk å filme en til video! Kanskje den blir på engelsk? Hva vil dere se?

  Denne uka har jeg altså gjort mye skolearbeid og vært å trent. Jeg kom over en kommentar på bloggen her om dagen der noen spurte om jeg fremdeles går på håndball. Egentlig litt rart at jeg ikke har svart på det, med tanke på at har skjedd en stor forandring i hverdagen min. Nei, jeg går ikke lenger på håndball. Jeg sluttet litt etter sommeren og det av flere grunner. Jeg skal ikke begynne å forklare hvorfor, men slik ble det altså. Jeg meldte meg for litt siden inn på et treningsstudio i stedet og trener der flere dager i uken! Syns det er veldig gøy og koser meg masse der, både alene og med venner. I dag skal jeg faktisk trene der med noen venner og vi meldte oss på en spinningtime. Om du lurer på hva spinning er, så kan du eventuelt søke det opp på google<3<3

  Noen bilder som jeg har knipset med mobilen denne uka<3<3

  Jeg har altså sittet med skolearbeid siden jeg kom hjem og nå drar jeg snart på trening. Det var en liten stund jeg ikke trente å så mye og da ble jeg egentlig bare mer  slapp og sliten. Trening gir meg mye motivasjon, energi og det gjør at jeg føler meg bra! 

  Hva motiverer deg?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Hverdag

  FOLK VEDDER PENGER PÅ MEG


  19.01.2018


  Hei!

  På vei hjem fra skolen i dag kom jeg på den beste overskriften til et blogginnlegg etter en ganske morsom opplevelse. Jeg har opplev det før, men det var først nå jeg ville skrive om det. Kanskje litt fordi jeg håndterte situasjonen litt annerledes enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg gikk altså hjem fra skolen etter å ha sluttet 14.10 på skolen. Vi sluttet tidlig i dag noe jeg elsker med fredager. Jeg er ganske rask til fots og endte med å ta igjen en gjeng av barneskoleelever som sikkert hadde sluttet litt før meg på skolen. Da jeg passerer dem begynte de å kommentere meg og rope etter meg. Er du hun dere " Sophie Elise...nei, beklager. Mente Jennie Sofie". Jeg svarte bare "ja" og gikk videre. De begynte så å hviske...om meg. De snakket om at den som spør meg om et bilde skal få 10kr. En fyr var gira på tieren og meldte seg frivillig. Han kom løpende etter meg og ropte navnet mitt. Jeg stoppet, snudde meg og der stod han klar med mobilen sin før han spurte meg om jeg kunne ta et bilde med han. Jeg svarte " Selvfølgelig kan jeg det, da får du jo tieren du hadde så lyst på". Han så forvirret på meg og sa "hæ".

  "Ja dere veddet jo en tier på om noen turte å spørre meg om et bilde". 

  "Hæ hvordan visste du det" sa han overrasket og jeg svarte med et smil og litt latter at jeg rett og slett bare hørte dem. Vi tok bilde og han fikk tieren sin.

  Det er jo ganske morsomt egentlig. Hvorfor skal det være så flaut og pinlig å spørre meg om et bilde. Det er i hvert fall veldig lettjente penger spør du meg hihi! Jeg sier ikke nei til en selfie og syns ikke det er rart å bli spurt om det. 

  Skoledagen var elles bra. Jeg fikk gjort unna en del skolearbeid og er endelig klar for helg! Jeg skal filme video, være med Thomas og se lillebror spille fotballkamp<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Hverdag

  VIKTIG! SÅ UFATTELIG VIKTIG!


  07.12.2017


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen har vært ganske tung og både jeg og flere av vennene min har hatt fredagsfølelse i hele dag. Haha! Ikke særlig gøy, men jeg skal nok komme meg igjennom morgendagen før det endelig er helg igjen!

  Jeg så to videoer her om dagen med en blogger jeg vet veldig godt hvem er.  Det ble snakket mye om hvordan bloggere takker ja til utrolig mye skjønnhetsbehandling og da er det snakk om alt fra botox, det som gjøre leppene dine større ( vet ikke hva det henter en gang hah), extensions både til hår og vipper, neglebehandling osv. Bloggeren sa at hun tidligere takket ja til alle disse tingene, men at hun nå sluttet fordi hun følte at hun gjorde og oppfordret til ting som var uoppnåelig for følgerne hennes. Jeg er utrolig glad flere bloggeren enn meg syns dette er så ufattelig viktig. Jeg skriver om dette teamet ofte til dere, men det er fordi jeg syns det er så viktig. 

  Unge jenter blir daglig eksponert for disse tingene på sosiale medier.

  "Fikset vippene mine på dette stedet. Kontakt de om du også vil få så fine vipper".

  Først og fremst har denne personen mest sannsynlig fått behandlingen sponset og må derfor ikke betale for den. Det er faktisk utrolig dyrt å fikse slike vipper også. Flere jeg kjenner testet det ut, men stoppet med en gang. De sa at når vippene først var falt ut følte de seg "nakne" og de hadde heller ikke penger til å fylle på med vipper heeeeeeele tiden. Jeg vet om flere som har hår - og vippe extensions og de er supre personer, ingen tvil om det. Selv velger jeg å styrer unna slikt. Vil at dere superflotte følgere skal vite at ikke alle gjør dette og ingen trenger det egentlig. Mange fikk sikkert med seg at jeg klippet meg ganske kort for et års tid siden. Da håret var midt mellom kort og langt syns jeg det var litt "håpløst", men hallo.....har man klippet seg så har man klippet seg og det er jo hår, det vokser ut igjen.

  Ikke bare "opererer" folk seg og endrer på utseende, men de redigerer også bildene. Smalere mage og større rumpe. Man skal ikke være rask å dømme folk når de legger ut et bilde fordi du selv tror det er redigert. Jeg har selv blitt beskyld for å redigere lårene mine fordi knærne mine ikke "så ut som de skulle". Jeg ble faktisk ganske trist av å lese denne kommentaren. Jeg har en skade i hvert kne som ikke bare syns på utsiden, men det er ikke særlig behagelig heller. Vi er ikke perfekte og mange har sine usikkerheter. Om du ikke har noen usikkerheter så er det supert også! Det er ikke skrytete eller å være selvopptatt om man er fornøyd med seg selv slik man er uten å ha endret noe. Selv er jeg fornøyd med meg selv, selvom jeg har skadene mine. Det er tross alt det som gjør meg til meg. Det jeg syns er trist er at mennesker føler behovet for å redigere seg,  så de gjør det og er ikke klar over at de skaper usikkerheter blant unge. Jeg vil bare si det igjen. Aldri føl at dere må endre noe på dere selv. Lær å elsk deg selv for den du er. Se deg i speilet og smil til det selv! Men kanskje viktigst av alt, ikke bryt ned andre og gjør hverandre usikre. Ikke skriv unødvendige kommentarer til folk som gjør at de føler seg dårlig. Bruk energien til på å heller bygge andre opp!  Gi et kompliment til en i gangen, skriv en hyggelig melding til noen. Hadde ikke du blitt glad om noen kom opp til deg en dag og sa du ser bra ut, at du rocker de skoa eller at du er en super person? Det hadde i hvert fall jeg hah!

  Jeg håper dere alle får en fin kveld. Jeg skal kose meg med håndball etterpå, men først skal jeg redigere den tredje videoen min denne uka! Mye kommer til å skje på youtuben min fremover!!!

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Hverdag

  Seriøst, midt i panna


  18.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag<3 jeg har hatt en super dag så lang, bare litt stressende. Det er små mye jeg vil og må gjøre, men så lite tid haha! Jeg var hos Thomas fra i går til i dag og det var som alltid skikkelig koselig. Etter skolen i går så dusjet jeg og dro inn til byen for å møte han. Vi lå hele kvelden på sofaen og så på tv, spiste deilig mat og gele til dessert. I dag stod vi opp for så å spise en deilig frokost i sammen. Vi hadde også planlagt å filme, så etter frokost rigget Thomas opp et lite studio og jeg fant frem tingene vi skulle bruke i videoen. Jeg har lenge ønsket å lage denne videoen med han og endelig fikk jeg gjort det. Kan dere gjette hvordan video det er?

  BOYFRIEND DOES MY MAKEUP VIDEO!!

  Haha! Jeg var vel både spent og litt nervøs. Han har gått og sagt til meg at han faktisk tror han er flink med sminke. Jeg hadde derfor ganske høye forhåpninger. Jeg vil ikke legge ut et bilde som avslører hvordan jeg endte med å se ut, men har noen bilder fra han begynte å sminke meg. I tillegg redigerte jeg de i svart/hvit.  Det ene bildet viser bra en av reaksjonene mine. 

  I morgen skal jeg filme en til video og jobbe med en skoleoppgave, men først skal jeg nyte lørdagskvelden og se på finalen av "Skal vi danse" hihi!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Hverdag

  "F**N ÅHHH"


  14.11.2017


  Hei

  Jeg håper dere alle har hatt en super dag! Visste da jeg stod opp at det var meldt snø, men hadde ingen peiling på at det skulle bli så mye. Dum som jeg er tok jeg på meg sneakers og det var derfor ikke så lett å komme seg hjem fra skolen. Det har snødd skikkelig her jeg bor og jeg tror det har det enda flere steder også. Nå må jeg faktisk finne frem vintersko eller bruke varme ullsokker i sneakersene mine. Flere av vennene mine likte ikke at det kom snø. "Neeei, jeg vil ikke ha snø" eller "F**n åh" var mye av det jeg hørte i dag! Ja, snøen kan være kjip, men prøv å tenk på det positivet. Personlig håper jeg vi bare får litt snø til jul. Da er jeg fornøyd. Om den blir her inntil da eller forsvinner og kommer tilbake bryr jeg meg ikke om. Her er noen bra ting med snøen!

  1. Du kan gå langrenn. Jeg har gått langrenn siden jeg var 2 år og konkurrert i det. Jeg pleide å trene det fast, men måtte velge hvilken sport jeg likte best fordi alt tok så mye tid. Vi fikk bare trent ski fra høsten til tidlig vår, så da valgte jeg håndball siden det var året rundt. Uansett liker jeg det skikkelig godt, om jeg bare velger å trene det eller gå med venner. Pakk en sekk med pølser, pledd og kakao så har du alt du trenger for en koselig tur. 

  2. Jeg har mange venner som ikke liker langrenn, men de liker utrolig godt slalom. Digger det selv og gleder meg til å få stått litt.

  3. Det ser skikkelig pent haha! Må jo nesten nevne det. Jeg kommer personlig i skikkelig julestemning og det er bare så nydelig å dra inn til byen og se snøen og julelysene som begynner å bli satt opp.

  4. Begynner å gå tom her, men du kan lage snømann haha. 

  5.  Snø er bra fordi ehhh du kan ake haha!

  Kommer ikke på så mye mer og selv er det kanskje ikke så mange ting jeg liker ved snøen heller. Ja jeg kan jo gå på ski og det ser pent ut men utenom det er jeg ikke så begeistret. Her er noen ting jeg ikke liker med snøen for å gjøre dette innlegge litt bedre haha!

  1. Jeg kan ikke gå i sneakers:(Har opplevd flere ganger i fjor at jeg tok på meg sneakers, gikk ut og snøen rakk meg til kneet. Hihi! Måtte inn og bytte sko.

  2. Det blir utrolig glatt! Det er egentlig skikkelig skummelt og jeg tror seriøst jeg holdt på å falle sånn 10-15 ganger på vei hjem fra skolen i dag. Bor selv i en bratt bakke jeg må gå opp og ned for å komme meg til og hjem fra skolen. 

  3. Om du først faller blir du våt haha!. Gikk får å møte Thomas på bussholdeplassen i vinter (februar)og jeg falt alltid i bakken og ble kliss våt hah.

  4. Glatt på veien.

  5. Snøen er jo fin når den faller ned, men når den blir brun og sølete er det ikke så fint lenger.

  Dette var noen ting jeg liker og ikke liker meg snøen haha. Er det noe du liker eller ikke liker med snøen. Kommenter det gjerne<3

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   

   
  2 kommentarer


  Hverdag

  STOR FORANDRING


  07.11.2017


  Hei

  Nå har jeg snart gått på videregående i 3 måneder. Føles mye lengre faktisk. Flere av dere som leser bloggen min går fremdeles på ungdomsskolen og barneskolen og flere har lurt på hvordan det er å gå på videregående. Jeg syns det har vært en stor forandring og i dette innlegget vil jeg forklare noen av de største forandringene på godt og vondt. 

  SKOLESTART

  Før tok jeg bussen til skolen den gikk ca klokken 08.00.

  Nå begynner skolen min 08.00 og jeg må gå til skolen. (Nå skal det sies at jeg er heldig som har en mor som kjører forbi skolen min til jobb, så jeg sitter ofte på til skolen, men går hjem. I tillegg får jeg alltid med meg den fine soloppgangen rett før jeg går ut av huset. Noen ganger henter jeg lillebror på SFO, for skolen hans ligger ved siden av min. Det er koselig å ta følge med han og høre om dagen hans på vei hjemover. 

  KLASSEN

  Før gikk jeg i en klasse som hadde ca 24 elever. Vi var den klassen med færrest elever på trinnet, men jeg syns fremdeles det kunne være en del uro. Jeg syns det samtidig var et veldig godt miljø og hadde det veldig koselig med både klassevenninner og klassekamerater. 

  Nå er jeg i en klasse hvor vi er 11 elever. 10 jenter og 1 gutt. Først syns jeg det var litt rart og uvant og misunnet kanskje de andre klassene litt som hadde mange flere medelever. Det tok ikke lang tid før jeg syns det var helt topp. Det eneste faget jeg har med andre elever i fra de andre linjene er tysk. Det at vi er så få elever i klassen gjør at læreren har mer tid til oss og det vil kanskje være lettere at vi kommer oss litt ut på ting også. I pausen er vi med folk fra alle klasser da:-)

  MK

  På ungdomsskolen var det jo ikke ulike linjer, men nå går jeg Medie og Kommunikasjon. Dette valget vil gi meg full studiekompetanse, ettersom jeg har flere timer på skolen enn de som går vanlig studiespesialisering. Jeg har rett og slett flere timer på skolen i uken, men det er egentlig greit ettersom det er et fag jeg liker veldig godt ( medie altså).  Neste år vil jeg få enda flere timer MK og siste året enda flere timer enn i Vg2. Det blir jo veldig gøy.

  Processed with VSCO with b1 preset

  KANTINA

  På ungdomsskolen var det ingen kantine, men det er det på videregående. Jeg har som regel alltid med meg matpakke og vannflaske, men det er et godt miljø i kantina og hyggelig å være der med alle vennene mine. De nye og de fra ungdomsskolen. Det er også fint med kantine om man ikke rekker å lage matpakke.

  FRAVÆRSGRENSA

  Noe som jeg kan se at er positivt i noen tilfeller, men som i mitt tilfelle ikke er positivt i det hele tatt er fraværsgrensa. Det er jo slik at om du er borte mer enn 10% i et fag da får du rett og slett ikke standpunktkarakter i det faget og da må man jo ta det på nytt. Dette er en lov som ble innført for å få ned fraværet og forsøke å hindre at mange droppet ut av videregående. Nå har ikke jeg sett på noen statastikk, men jeg føler bare at dette er stressende. Forrige uke gikk jeg på skolen til jeg nesten kastet opp. Jeg var virkelig ikke i form og stresset med at jeg ikke måtte bli mer dårlig, noe som faktisk gjorde meg enda mer dårlig. Tenkte hele tiden at, jeg klarer sikkert å gjennomføre dagen, tenk om jeg er dårligere i morgen og det er da jeg eventuelt må være hjemme. Mamma og pappa stresset også, for de så jo at jeg var dårlig og hvor mye jeg presser meg selv. Dette tror jeg at mange gjør. Det skal ikke så mye til før man er oppe i 10% heller, for enkelte fag har jeg bare to ganger i uka og er man syk en av de dagene, da vil jo det si mange timers fravær i de to fagene. Jeg har fått ulike medisiner og er ferdig med den ene kuren nå og håper at energien min snart er tilbake, men jeg må virkelig jobbe med å ikke stresse så mye. Får så vondt i magen av det.

  Dette er bare etter 3 måneder. Jeg er spent på eksamen/tentamen før jul. Jeg har fått "strengere" lærere og må jobbe enda hardere for karakterene mine. Må lære å kjenne lærerne og hva de liker også. Det er faktisk ulikt i fra lærer til lærer hvordan presentasjoner og måte å svare på som de liker. 

  Alt i alt syns jeg det er veldig fint å gå på videregående og jeg er glad for at jeg valgte medie og kommunikasjon. Jeg vil samtidig si en litt sårbar ting, men som jeg er sikker på at jeg ikke er alene om og at kanskje noen vil syns er bra at jeg deler med dem. Jeg er noen ganger så sliten av skole, press, prøver og innleveringer at jeg rett og slett gråter. Det tapper meg helt for krefter. Man hører om voksne som blir utbrente, sykemeldte og de som "går på en smell" Dette gjelder i aller høyeste grad barn og ungdom også, men vi kan ikke gjøre som de voksne. Vi må bare fungere føles det ut som. Jeg ser til og med lillebror på 7 år bli sliten av lekser. Han er 7 år. Han er på SFO og skole store deler av dagen og burde da virkelig slippe ALT av lekser spør du meg. De legger seg jo tidligere enn oss som er eldre også og dagen blir jo nesten bare SFO, skole, mat og lekser. 

  What doesn't kill you makes you stronger. Hihi<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Hverdag

  Thomas flytter inn?


  02.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Flere var sikkert å jobbet med tanke på at det var OD-dagen i dag! Jeg jobbet selv hos Anti og gjorde egentlig litt forskjellig. Planla litt videoer og innlegg fremover og litt flere langsiktige mål.  Det var godt å komme seg litt ut i dag kjente jeg. Jeg var jo hjemme fra skolen de første dagene denne uken.

  Jeg følte meg heldigvis mye bedre i går kveld, så Thomas kom turen ut hit til Nesodden. Vi spiste middag, spilte spill og koste oss med litt snacks og Farmen på kvelden<3 Det har nesten blitt tradisjon å spille spill med mamma, pappa og Thomas når han kommer over. Elsker kvelder som dette. Bare det å kose meg med flere av de menneskene jeg er glad i uten å bekymre seg for skole og slikt. Skulle ønske Thomas bodde her slik at hver kveld kunne blitt slik<3 

   I morgen er det skole igjen, men heldigvis bare en dag til helg. Selv om jeg har vært hjemme de siste dagene kjenner jeg det blir godt med helg. Jeg er jo hjemme fordi jeg har vært syk og gjør det jeg kan for å bli frisk. Begynner å føle meg bedre og da er det godt å ha en helg å komme seg på. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Hverdag

  Nesten 10% fravær?


  31.10.2017


  Hei!

  Det ble ikke noe innlegg i går dessverre, rett og slett fordi jeg har blitt syk. Jeg var hjemme i dag og blir hjemme i morgen også. Jeg må si jeg har vært litt småredd for å bli syk med tanke på fraværsgrensa, men har heldigvis fått meg en legeerklæring. Så på itslearning at jeg hadde 5% fravær i et fag og det er fordi jeg har vært i begravelse og var syk i dag. Det er jo gyldig, men helt sykt at man er halvveis til 10% på to dager. For dere som ikke visste det så er det slik at om man får over 10% ugyldig fravær i et fag, så stryker man. 

  Jeg har derfor ingen bilder fra dagen jeg kan dele med dere, men velger å nok en gang dele vsco brukeren min med dere. Poster bilder der stadig vekk og det er ganske tilfeldige bilder. Det er fra skolen, venner, Thomas, hjemme, reiser, natur, mat og masse mer! Jeg håper dere vil ta en titt<3 

  K​likk HER for å komme til brukeren min!

  Har du Vsco?
  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Hverdag

  HVA DRIVER JEG MED?


  26.10.2017


   

  Hei

  Det går mot slutten av oktober. Dagene blir tidligere mørke og om morgenen frister det lite å stå opp i fra den varme dyna når det regner eller blåser surt. Det er rart å tenke på at det bare er drøye to måneder siden jeg begynte på videregående. Hvor ble det av sommeren? Før jeg vet ordet av det er det sikkert jul. Kjenner at jeg gleder meg til jul. Første jul med kjæreste og han er i tillegg enormt glad i julen. Håper bare at julen blir hvit i år. 

  Hva skjer ellers i livet mitt? Det skjer mye, selv om det på mange områder er mye roligere enn tidligere. Ikke designer jeg kolleksjon og ikke pugger jeg manus. Jeg har rett og slett valgt å takke nei til en del ting ettersom det å begynne på ny skole, i ny klasse og det å ha nye fag å sette seg inn i har vært nok for meg i en periode. Nå høres det jo ut som jeg ikke gjør noen ting, men jeg har det hektisk. Denne høsten fikk jeg endelig tatt "Trafikalt grunnkurs" og jeg øvelseskjører en god del. Jeg har spilt inn en Youtubevideo i samarbeid med EF som kommer i morgen. Jeg har redigert og lagt ut intervju med Dove og Cameron som dere kanskje har sett. Jeg har vært på Disneyarrangement, hatt shoot i sammen med managementet jeg er med i, jobbet med innhold til Juliabladet sin kommende utgave av "OH My Vlog" som kommer ut om ikke så alt for lenge.  Jeg har filmet,redigert og postet 4 videoer på min Youtubekanal, inklusive min første engelske video. Så hadde jeg en etterlengtet høstferie i Kragerø etter en spennende start på VGS. Klassen min består av 11 elever. 10 jenter og 1 gutt. Vi har hatt en del prosjekter i media, men også en del prøver, innleveringer og presentasjoner i andre fag som matte, naturfag, tysk og norsk. Dessverre begynner jeg å bli litt syk, så må passe på litt fremover. Kle meg godt med klær og ikke fryse. Ikke utsette meg selv for mye stress eller press fordi da blir det verre. Jeg har helgen på å bli bedre samtidig som jeg må øve til prøve på mandag. Hihi! Hverdagen er litt mer hektisk kjenner jeg når man går på VGS. Jeg får heldigvis til til å møte venner jeg ikke ser så ofte og kjæresten min og det er godt å være med de. De får meg over på andre tanker enn skole og stress<3

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen skal jeg ferie en venninne og det gleder jeg meg masse til!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  "HAN KLINTE MED EN ANNEN"


  24.10.2017


  Hei

  Du lurer sikkert på hva dagens innlegg skal handle om etter å ha lest overskriften? Da er det vel bare å lese hihi!

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på snapchat i helgen så har Thomas og jeg vært sammen i et halvt år nå. Vi hang faktisk veldig mye sammen i månedene før vi ble et offisielt par, så for meg føles det faktisk enda lenger. Jeg har en venninne som er kjent i Sverige som var i et forhold med en annen kjent svensk artist. Hun fortalte meg om episoder med folk som satte ut falske rykter om både henne og kjæresten, med et  mål om å ødelegge forholdet deres. Jeg har hørt dette i fra andre også hvor begge i forholdet er kjente personer men også der EN av partene er en kjent person. 

  Rykter og direkte løgner ble spredt av folk de rett og slett ikke kjente. Ting som "Jeg så kjæresten din leie på en annen jente i byen", "Vil at du skal vite at kjæresten din flørter sykt mye med en venn av meg", " Du burde ikke være sammen med kjæresten din for han/hun er direkte slem og egoistisk" og " Jeg så kjæresten din kline med en annen på byen i helgen" Noen av tingene forstod man var direkte løgn da det ikke kunne ha skjedd ettersom begge var sammen på det tidspunktet. 

  Jeg lurer veldig på hva som feiler og plager personer som får seg til å skrive slike ting til en annen person med det eneste formålet å såre og forsøke å ødelegge mellom noen andre. 

  I helgen fikk jeg en smakebit av dette og selv både Thomas og jeg lo godt av det, så er det ikke til å komme unna at jeg tenker på personen som skriver slikt. Min kjæreste fikk en melding der noen advarte han mot meg. At jeg bruker han og mer. Skal ikke gå helt i detalj men ble overrasket over at noen som ikke kjenner meg kan skrive slik. De tingene som ble skrevet om meg er adjektiver som jeg vil tro at INGEN som kjenner meg ville brukt om meg. 

  Men for all del. Jeg hørt i fra andre og vært bort i folk som vet hvem jeg er men som ikke kjenner meg som tar seg friheten til å lage historier og slikt for å få seg litt oppmerksomhet. Jeg vet godt selv hvem jeg er og hvilke verdier jeg har. 

  Jeg ønsker ikke at bloggen min skal være en " klageblogg" slik som enkelte andre men syns også det er viktig at jeg forteller dere sannheten og hvordan jeg føler det om ting. Også for å informere de som skriver slike ting at det bare er unødvendig. Jeg stoler på Thomas 110% og han på meg. Det sier mer om deg som person om du gjør noe slikt. Til slutt vil jeg takke alle dere som er så støttende og søte! Jeg vet jeg ikke får tid til å svare dere alle og de fine kommentarene deres, men bare vit at jeg er utrolig takknemlig! Dere er de søteste!

  To bilder fra daten vår på lørdagen hihi<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Dette ble mye tekst på en gang, men håper at du som tok deg tid til å lese likte innlegget<3

  Klem Jennie

   

   

   
  16 kommentarer


  Hverdag

  Det som ikke skulle skje, det skjedde


  20.10.2017


  Hei

  Endelig fredag, endelig helg. Jeg har noen planer, litt jobb og flere hyggelige ting som også strekker seg inn i neste uke. Helgen begynte også litt spesielt for meg. Jeg la meg i går og kom på at jeg ikke hadde blogget. For første gang siden jeg begynte å blogge har det gått to dager etter hverandre uten at jeg har postet et innlegg. Men jeg våknet jo opp i dag og verden er like hel, ingen skade skjedd, he he. Vel, vel. Kanskje jeg "skylder" dere mest trofaste en litt mer oppdatert helg. Skal forsøke å dele mer jeg. Jeg har jo lagt ut på Instagram og mange bilder på VSCO de siste dagene også . 

  Jeg begynte denne helgen med å klippe håret. Det måtte bare gjøres. Sist gang jeg klippet meg så klippet jeg det litt "opp" så det ble litt etasjer. Dette syntes nå mer en jeg ønsket, ettersom håret mitt har vokst mye siden den gang. Håret vil nok naturlig også se litt mørkere ut, ettersom det håret som er mest solbleket er det som nå blir klippet. Jeg syns faktisk det er litt skummelt å gå til frisør, he he. Den største forandringen gjorde jeg før sommerferien i fjor, da jeg klippet meg til skuldrene., jeg syns det var veldig deilig, men har uansett latt håret gro langt igjen. Dro i hvert fall rett etter skolen til Centrum Frisør på nærsenteret her jeg bor på Nesodden. Alltid like hyggelig å dra dit. Har alltid klippet håret der og vi vet godt hvem hverandre er der. Frisøren som klippet meg der i fjor sommer så meg og bare " Oi Jennie! Så langt har du har fått!". Haha! Skikkelig koselig!

  Nå får vi snart besøk hjemme av Lila og hennes mamma og det gleder jeg meg veldig til. Det er alt for lenge siden vi har snakket i sammen og vi har nok veldig mye å snakke om også. Veldig koselig at vi kan få besøk av dem hjemme hos oss igjen. 

  Processed with VSCOcam with b1 preset

  Tb Gran Canaria 2015 haha!

  Mandag har jeg en spennende avtale i Oslo som jeg gleder meg til. Jeg skal redigere litt video i helgen, lese litt og lade opp batteriene til ny uke. Jeg har dessverre vært litt dårlig til å ta medisinene mine siden sommerferien og fikk i dag vite at jeg fremdeles sliter med blodmangel. Nå må jeg virkelig skjerpe meg og passe litt på meg selv. Det er nok en god forklaring på at jeg er litt ekstra trøtt og "slapp" for tiden. 

  Ønsker hver og en av dere en riktig god helg

  Hva skal du gjøre i helgen?

  Klem Jennie

   

   

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  Dette blir jeg stressa av!


  17.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin tirsdag! Det ble ikke noe blogginnlegg i går ettersom at jeg hadde litt skolearbeid og utstilling med klassen min her på Nesodden. I dag har jeg sittet med en presentasjon jeg skal holde i morgen i sammen med en klassevenninne i tysktimen. Jeg skrev den faktisk helt ferdig nå og må begynne å øve snart hihi! En ting er å holde en presentasjon på norsk foran mennesker jeg kjenner godt, men blir litt nervøs av tanken på å snakke tysk foran en klasse jeg ikke har gått i så lenge. Vi har bare hatt skriftlige tester til nå og i morgen blir det første muntlige vurdering. Jeg vet dette er en bra måte å lære på og det kommer sikkert til å gå fint. Flere sier til meg " Du kan jo ikke bli nervøs. Du snakker jo foran mennesker hele tiden", men det er faktisk ikke sant. Jeg blir nervøs, jeg er et menneske hihi. Ikke det at de som ikke blir nervøs ikke er mennesker, men dere forstår hva jeg mener hihi.

  Jeg blir ofte nervøs og syns av og til det kan være vanskelig å roe meg selv ned. Drikker kanskje litt vann, puster dypt inn og ut, sier til meg selv av at kommer til å gå bra, men det er ikke alltid like lett. Da tenker jeg rett og slett at det verste som kan skje er at jeg dummer meg ut. Hva så? Jorda går ikke under haha.

  Blir ofte nervøs og stressa av småting, men har lært meg å takle det. Dette er noen ting jeg blir/pleide å bli nervøs/ stressa av:

  1. Å se at jeg kanskje ikke kommer til å rekke båten når jeg sitter på bussen et sted i Oslo. 

  2. Før en presentasjon. 

  3.  Måtte ringe noen ( blitt mye bedre her haha). 

  4. Om planer endrer seg kort tid i forveien. 

  5. Blir stressa av å oppdage at jeg har gjort noe feil og ikke kunne gjøre noe med det. 

  6. Våkne senere enn det jeg skal. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Jeg legger merke til at jeg deler mange av mine "svakheter" her på bloggen, men håper det går fint. 

  Hva gjør deg nervøs/stressa og hvordan håndterer du det? Kom gjerne tipsene deres til meg<3

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Hverdag

  JEG ANGRER IKKE


  25.09.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en tipp topp mandag! Det har jeg til tross for at det er skole igjen haha! Skoledagen i dag føltes egentlig ikke ut som skole. I de første to timene hadde jeg engelsk og da tegnet jeg bare. Resten av dagen hadde vi medie og kommunikasjon der arbeider vi med en oppgave vi skal levere på fredag! Vi måtte derfor ned i studio i dag og ta en del bilder så vi har litt materiale til oppgaven! Det var faktisk sykt gøy! Vi sminket hverandre og tok bilder til prosjektet. Vi endte også opp med noen skikkelig koselig venne-bilder som jeg hadde skikkelig lyst til å dele med dere. Her satte vi bare opp kameraet og stilte inn på selvutløser. Det er disse dagene jeg liker aller best på skolen og det er en av grunnene til at jeg er så utrolig glad for at jeg valgte media. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Vi har selvfølgelig andre fag som naturfag, matte og norsk for dere som lurer. Når jeg må ha disse fagene også er det godt å ha media der vi gjør mye morsomt. Alt er ikke like gøy, men slik er det jo alltid. Det må man bare leve med haha!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Jeg gleder meg skikkelig til denne skole uka er over. Ikke bare fordi det er ferie og jeg skal kose meg masse med familie, men jeg har også noen spennende oppdrag. Det først oppdraget er på fredag og jeg er supergira, men også litt nervøs.

  Kan du tenke deg hva jeg skal på fredag?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  JEG FØLGER TILBAKE/ I FOLLOW BACK


  19.09.2017


  Norsk:

  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I morgen har jeg matteprøve og jeg sitter derfor å øver til det nå. I tillegg har jeg en del tysklesker, men måtte bare slenge ut et innlegg oppi alle leksene og øvingen! Jeg må takke for all den gode tilbakemeldingen jeg har fått på videoen som jeg la ut i går! Kommentarer fra følgere som sa de endelig forstår meg og håper at jeg fortsetter med engelske videoer og kommentarer fra noen som var helt nye på kanalen min og som sa de likte videoen! jeg fikk til og med hyggelig meldinger fra mine norske seere/følgere som sa de likte videoen.

  Det var flere av mine norske følgere som skrev av de ikke ville at jeg skulle lage engelske videoer og at jeg må fortsette med norske.Frykt ikke. Jeg komme helt klart til å fortsette med norske videoer, de engelske blir vel mer en bonus. Jeg har følgere fra andre land også og dere betyr alle like mye for meg. Det er derfor viktig for meg å lage videoer til alle. Jeg kommer ikke til å slutte med norske, men lage litt engelske videoer inni mellom. Flere spør sikker om jeg kan fortsette med norske fordi de ikke forstår engelsk. Det er selvfølgelig noe man vil lære seg etter hvert på skolen, men å se engelske videoer på youtube kan jo faktisk gjøre deg bedere. Jeg ser ellers mye på engelske youtubere og serier. Jeg plukke opp begreper og andre nyttig ord når jeg ser på det<3

  English:

  Hey!

  I hope you all have had a great day! I just wanted to quickly thank you guys for the respons on my video yesterday! It really made my day and I`m so happy you all can finally understand. People have asked me if I`m only gonna do english videos from now on and the answer is no. I will continue making Norwegian videos but I will also post som english videos once in a while. I want to keep both my Norwegian subscribes and my subscribes from other countries. Therefore I`m going to make both in English and Norwegian<3

  Be sure to follow me on instagram as: JENNIEFASHION! Sometimes I follow back;-)

  Klem/hugs Jennie

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  URETTFERDIG


  12.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har vært på skolen i dag og det var greit det altså. Dagen var fylt med norsk, naturfag og matte og en del jobbing med prosjekter som må leveres i løpet av uka. Jeg har tidligere ikke klart å jobbe å høre på musikk samtidig, men det klarer jeg faktisk nå haha. Jeg syns faktisk det er deilig å høre på musikk når jeg jobber! Siden jeg også går på videregående har vi mye mer frihet til å velge selv, så jeg hører på musikk når jeg jobber (noe som ikke var lov på ungdomsskolen min).  Det er nok veldig forskjellig hvordan vi jobber best, men man må nesten bare finne en måte som passer best for seg selv. Jeg har laget meg en egen liste der jeg hører på mine favoritt sanger atm og den passer perfekt når jeg driver med skolearbeid! Tenkte bare å dele disse sangene med dere og kom gjerne med sangtips! Vi gjerne vite hva dere liker å høre på!

  1. What do I do - SJUR

  2. Think Before I Talk - Astrid S

  3. Nostalgi 3Millioner - Tomine Harket, Unge Ferrari 

  4. Urettferdig - cover av Ylva Olaisen

  5. Hot2Touch - Felix Jaehn, Hight,  Alex Aiono

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra butikken med mamma, pappa og lillebror! Jeg kjørte igjen og jeg syns det er skikkelig gøy. Ingen mester ennå, men lærer stadig vekk nye ting og forbedrer meg. Stakkars pappa må alltid kjøre ned og bakover setet hver gang han setter seg inn etter at jeg har kjørt. Jeg er ganske kort i beina og overkroppen så må kjøre sete godt opp og frem. Personlig liker jeg også å sitte litt høyere når jeg kjører så jeg ser hele veien foran meg haha!
  Processed with VSCO with a5 preset

  Bildet er forresten tatt før jeg begynte å kjøre for dere som kanskje lurte haha!

   

  Har du noen favorittsanger atm?
  Klem Jennie

   

   

   
  7 kommentarer


  Hverdag

  SLIK GIKK DET DA JEG ØVELSESKJØRTE


  06.09.2017


  Hei!
   

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var faktisk veldig bra! Jeg syns ukene går ganske fort nå. Det er allerede onsdag, i morgen torsdag, så er det fredag igjen. Både deilig at det går fort, men også litt stressende ettersom at jeg har noen oppgaver å få skrevet som skal leveres neste uke haha!

  Etter skolen bestemte jeg meg for å sette meg ned på rommet mitt med en kopp kakao, serien "Friends" og få ryddet i skapet mitt. Jeg sorterte ut det jeg ikke bruker lenger som fortsatt er fint. Jeg har litt forskjellige ideer om hva jeg kan gjøre med det. Om det ikke hadde regnet ute ville jeg gjerne ha øvelseskjørt litt, men da venter jeg heller til en annen dag! Jeg fikk nemlig beviset mitt for at jeg kan øvelseskjøre for noen dager siden og jeg var ute å kjørte i går! Jeg kjørte selvfølgelig litt på en parkeringsplass først, øvde på å rygge og kjøre i rundkjøring. Etter å ha kjørt litt på parkeringsplassen kjørte jeg faktisk hjem. Jeg vet ikke hvor god gjort det er til å være etter de første 30 minuttene med øvelseskjøring, men jeg syns det gikk greit! Jeg er ingen verdensmester, og det er derfor deilig å tenke på at det er to år til jeg skal ta lappen. Jeg har god tid på å lære meg dette og det er føles godt å endelig kunne øvelseskjøre<3

  Nå som det også regner og er ganske så kaldt drømmer vekk til varmen! Dette gjorde jeg ved å se igjennom albumet mitt på macen og så på bilder fra fantastisk opplevelser! Har utrolig mange fine minner!

  Høstferien 2015 på Gran Canaria, da jeg var 14 år<3 Var så heldig at Lila var det samtidig, så vi møttes!

   

  Dette bildet er fra våren 2016 da jeg hadde shoot, også på Gran Canaria, med WOW for min 2 kolleksjon! Etter en hel dag med shooting måtte Nicoline og jeg teste ut vannet!

  Malta sommeren 2016 med EF Språkreiser!

   

  På grunn av litt usikkerhet rundt sommeren og diverse oppdrag klarte ikke familien min å bestille sommerferie god tid i forveien. Det gjorde at det ble for dyrt å reise på sydenferie. Nå har foreldrene mine bestemt seg for å bestille tur for neste sommerferie om ikke så alt for lenge. Det kan se ut som det blir Kreta.  Jeg elsker Hellas.

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Hverdag

  På gulvet litt stressa


  31.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og har stress igjen! Haha! Jeg blogget ikke i går siden jeg jobbet litt med noen spennende greier som kommer i Desember og Thomas kom på besøk til meg! Vi spilte litt bordtennis med en gang han kom, men så gikk vi inn og jobbet. Vi jobbet faktisk en god stund og det var først ganske seint vi endelig hadde tid til å kunne slappe av litt<3

  Nå har jeg stress IGJEN fordi jeg skal om under en time ta bussen for å dra på min siste dag med trafikalt grunnkurs.  Dette varer lengst av de også alle fordi vi skal ha om førstehjelp. Jeg gleder meg faktisk veldig! Jeg har ikke spist noe ennå, så jeg må slenge i meg noe mat før jeg fyker ut døra igjen! Jeg håper og tror det vil komme flere innlegg neste uke og litt lengre. Jeg har bare ikke hatt tid denne uka til SÅÅÅÅÅ mye som jeg pleier med tanke på kurs, jobb og lekser! Nå er det i hvert fall snart helg og det kjenner jeg at blir deilig.

  Her er noen bilder dere ikke har sett, men som gir dere et lite innblikk i min hverdag nå om dagen ahah! Litt rotete bilder fra skolen og slikt, men det er jo sånn det er vettu!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Leter etter bøkene for neste time litt stressa....

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Et lite "Bathroom selfie" på skolen, som forresten har myyyye finere toaletter en hva jeg hadde på ungdomsskolen. Disse er lyse, er malt i farger som gul og rosa! I digg it haha!

  Deretter kommer jeg hjem til denne gutten som er klar for en bordtenniskamp. 

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Hverdag

  12 timer på skolen!


  18.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det kom dessverre ikke noe innlegg i fra første skoledag i går ettersom den varte fra 08.00 til 20.00. Det var selvfølgelig ikke skolearbeid vi gjorde men mye aktiviteter, "bli kjent leker" og hørte noen foredrag. Etter denne dagen hadde jeg så utrolig mange tanker som føyk igjennom hodet mitt. Dagen var veldig morsom, men jeg ble utrolig sliten og fikk litt vondt i hodet. Det var utrolig deilig å komme seg hjem og sove. I dag startet vi heldigvis klokken 09.00, så jeg fikk sovet litt lenger. Vi sluttet også tidlig, noe som var enda mer digg haha! Nesten uke begynner vi med vanlig undervisning og timer. Jeg er spent og nervøs, men det er det vel vanlig å være. Mange har allerede spurt meg om hvordan det var å starte på videregående, men det er vanskelig å svare. Disse to dagene har jo bare vært lek og moro, men snart begynner jo arbeidet. Tror jeg kommer til å skrive litt mer om det litt senere når jeg har gått her en liten stund, men så lang går det veldig bra<3

  Denne helgen skal jeg forsøke å få tid til å  filme en video som jeg må få postet innen august er over! Jeg gleder meg maaaaaaasse til å filme den og jeg håper resultatet blir bra! Den har noe med reisen mi til Danmark å gjøre som jeg var på rett før sommerferien! Kan du tenke deg hvordan video det er?

  Jeg vlogget hele turen til Danmark, så om du vil se den video legger jeg til under.

   

   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Hverdag

  DET VAR IKKE PLANEN, MEN...


  03.08.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! De siste dagene mine har vært bitte litt stressende. Jeg har hatt en del jeg skal gjøre, noen ting blir dessverre ikke helt som de skal og det er litt endringer i flere planer. Det blir dessverre ingen tur til Frankriket. I går filmet jeg en video og redigerte den og i dag delte jeg noe gøy på snap. Om du har lyst til å se hva det er add meg gjerne. Jeg heter : jenniesofiesnap!  I morgen har jeg litt jobb jeg skal få gjort unna før jeg reiser til Drammen med Thomas. Det gleder jeg meg helt syyyyyyyykt til. Det var egentlig ikke noen plan før jeg kom hjem fra Østerrike, men ble utrolig glad da han spurte. Blir skikkelig glad av å være med Thomas uansett hvor vi er. Jeg spammet dere nok med en del kjærestebilder på instagram fra Østerrike, men sånn er det haha! Når man er forelsket vil man gjerne dele mye bilder fordi man er stolt av kjæresten sin. Slik er det i hvert fall med meg!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Jeg skal ikke avsløre helt ennå hvordan video jeg har filmet, men jeg kan si at det har litt med skolestart å gjøre, trening og slikt<3 Her er noen bilder fra videoen!
  5 kommentarer


  Hverdag

  Flyturen var et mareritt


  10.06.2017


   

  Hei

  Etter å ha opplevd en flytur som var som et "mareritt" for meg, så forsøker jeg så godt jeg kan å unngå det å oppleve det samme igjen. Flyturen til Danmark forrige helg gikk veldig fint sett bort i fra en propp i øret ved landing, men den løste seg fort. Jeg sliter noen ganger med å få smerter i ørene når jeg flyr og en gang var det så ille at jeg trodde ørene og hodet skulle eksplodere. Jeg satt bare og gråt stille for meg selv. Men jeg er så glad for at det går ann å fly og å få reise lange avstander på en slik måte. Jeg er rett og slett avhenglig av å kunne ta fly når jeg jobber slik som jeg gjør. Litt i England, så Danmark, så Bodø osv.. I tillegg bor jo halve familien i Østerrike også.

  Her er mine tips til flytur enten den er kort eller lang.

  1. Tyggis, dette skal visst nok kunne hjelpe for å ikke få trykk i ørene.

  2. Ha drikke med meg inn på flyet, dette kan også hjelpe dersom man får dotter i ørene. Det tar jo litt tid før man eventuelt får kjøpt seg noe drikke på flyet.

  3. Ikke ha tett nese, så nesespray må med. 

  4. Å ha lagret noen episoder av en serie jeg liker eller en film på mobilen, slik at jeg har mulighet til å se på noe.

  5. Øretelefoner og spilleliste. Jeg har faktisk ikke dette ennå og jeg angrer bittert hver gang. Jeg har hatt to sanger tilfeldig lagret på telefonen min, så jeg har kun kunnet høre disse to sangene. Det har vært sangen "Try" og " Slalom" haha!

  6. Mamma pleier alltid å kjøpe et ukeblad, noe hun ellers aldri gjør og det kan være litt koselig å se i. Kanskje det er en sudoku eller noe i bladet også, det får tiden til å gå. 

  7. Om jeg reiser uten mamma, er det fint med plass ved vinduet for da kan jeg lene hodet mot veggen  og legge en jakke eller noe i mellom. Om mamma er med er hennes skulder også veldig bra :)

  8. Noe jeg stort sett gjør når jeg reiser til London er jo å lese manus, så da føler jeg virkelig at jeg bruker tiden effektivt.  Processed with VSCO with b1 preset

   

  En gang var flyet til mamma og meg 6 timer forsinket og i tillegg måtte vi sitte 2 timer inne i flyet på rullebanen før vi kunne ta av. Det var alt annet enn gøy og det er slike ting jeg nesten kan bli på grininga av, for alt vi ville var jo bare å komme hjem. Men da fant mamma ut noe litt gøy vi kunne gjøre på flyet i hvert fall. Flyturen tok nemlig også nærmere 6 timer. Vi bestilte akkurat det vi ville og hvor mye vi ville i fra serveringen på flyet. Så bare brukte vi masse tid på å sitte og kose oss. Jeg skal innrømme at det ikke var gøy hele flyturen selvfølgelig, men jeg klarte heldigvis å sove litt. "Stakkars" mamma  hun får aldri til å sove når vi flyr.

  Neste fredag er det ut på jobbeventyr igjen og reisen går til London. Flyturen er dobbelt så lang som til København, men heldigvis ikke alt for lang uansett. 

  Klem Jennie

   

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  JEG GRÅT PÅ SKOLEN I DAG


  08.06.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Dette været for tiden er så ustabilt og det irriterer meg sykt! Du vet verken om du skal ta på t-skjorte og skinnjakke eller om du skal ha på hettegenser og regnjakke. Vi hadde planer om å være ut hele skoledagen, men siden det plutselig ble meldt sikkelig mye regn ble vi på skolen i steden. Siden de andre klassene var på bowling ville lærerne at vi også skulle kose oss litt, så de satte på film og serverte oss blant annet brus og popkorn. Akkurat som på kino haha! Vi endte opp med å se Titanic og selv om jeg har sett den flere ganger før, har jeg ikke blitt lei ennå. Det er en skikkelig fin film, men også veldig trist og frustrerende! For dere som har sett filmen så vet dere jo at Jack dør, men jeg har alltid et lite håp om at han skal klare det neste gang jeg ser filmen haha! Dessverre døde han denne gangen også og det endte selvfølgelig med at jeg begynte å gråte. Jeg prøvde å holde det inne, men jeg klarte det ikke. Hehe!

  I morgen er det stafettdag på skolen og selvfølgelig regn! Jeg tuller ikke når jeg sier at det har vært regn alle årene jeg har hatt stafettdag på ungdomsskolen! Det er vel bare å kle seg godt som de voksene sier. 


   

  Begynner du lett å gråte av filmer?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Hverdag

  Angret da jeg satte meg på båten.


  13.05.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Min dag begynte med et møte i Oslo. Det er så utrolig mye morsomt som skjer for tiden og jeg gleder meg masse til jeg kan dele alt med dere! Litt stressende siden det er så mye å huske på og oppi alt dette er det eksamen. På fredag fikk vi vite hva vi kom opp i i eksamen og det ble matte på meg. Jeg ville helst komme opp i norsk eller engelsk, men det ble det desverre ikke. Prøver allikevel å se på de positive sidene ved det, som at jeg blir ferdig med eksamen før de som har engelsk og norsk. Haha! Jeg har eksamen på tirsdag, så mye av helgen vil gå til øving.

  Etter møtet gikk mamma og jeg innom litt butikker og handla litt. Tiden frem til sommeren nå kommer til å gå fort, så jeg trengte noen litt penere klær til skoleavslutninger, bursdager og lignende.

  Litt rotete innlegg, akkurat litt som hverdagen min er nå for tida. Haha! Bildet nederst til høyre la jeg også ut på IG i dag. Som jeg skrev kjøpte jeg ikke toppen, og etter alle de fine kommentarene deres angrer jeg nå sykt mye. Håper pappa gidder å fikse den for meg i byen på mandag. Hater å være så ubesluttsom. 


   

  Husk å følge meg på snap og instagram om du ønsker daglige oppdateringer fra min litt rotete men morsomme hverdag<3

  Snap: Jenniesofiesnap

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Hverdag

  IKKE SÅ GIRA


  17.04.2017


  Hei!

  Da var ferien ferdig, over, finito. Jeg kjenner at jeg ikke er såååååå gira på skole i morgen. Det å gå på skolen er ikke så ille i seg selv altså, fordi jeg har det fint med vennene mine på skolen. Det er bare det at jeg vet at det blir mye arbeid og mye å gjøre. Jeg vet om en presentasjon jeg må ha, to prøver, flere sportstester og så eksamen. Dette blir i tillegg lagt opp veldig tett , så det vil si at med en gang jeg er ferdig med en prøve må jeg forberede meg til en annen. 

  Når det er så mye som skjer går i hvert fall tiden raskere til sommeren...det føles slik i hvert fall. Jeg har flere spennende prosjekter og andre ting som kommer til å skje frem til sommeren. Det gleder jeg meg veldig til. Skal blant annet på et event og et møte denne uka og i mai skal jeg på Ariana Grande konsert! 

  Høydepunkter fremover

  1. Ariana Grande konsert 10 mai

  2. Fotoshoot i Danmark 3-4 juni

  3. Oslo Sommertid 2 Juli

  4. Håndballcup i Juli

  5. Å dele flere høydepunkter med dere

  Innimellom dette er det selvfølgelig og heldigvis flere hverdagsgleder. Det å henge med venner, cafèbesøk, alt i fra å sykle, spille "sendeplate golf" spille volleyball, dager på stranda, lage videoer til dere, familieturer/søndagsturer, grilling, 17 mai og mye mye mer. Lett med gode dager når noe av det beste bare er å eksistere rundt noen som gjør meg glad.  Bilde tatt av Håkon Jørgensen

  Gleder du deg til skole i morgen?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Hverdag

  STRESSA!


  06.02.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg vært ganske stressa faktisk. Jeg har prøvd å planlegge uken min litt, når jeg skal få gjort lekser, øvd til prøver i tillegg til andre ting utenom skolen. Denne uka har vi faktisk en del prøver. Jeg har en presentasjon i engelsk, en matteprøve, en musikkhistorieprøve, en danseprøve og i tillegg skal jeg skrive en oppgave i norsk som jeg også skal få karakter på. Jeg tror det var det, men det kan godt hende jeg har glemt noe. I dag har jeg da vært på skolen og når jeg kom hjem gjorde jeg så og si alle leksene mine for uken. Deretter har jeg prøvd å planlegge uken min litt og fortsatt litt på redigeringen av den kommende videoen min. Jeg kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra videoen og tenkte jeg skulle gjøre det nå. Kanskje det er et lite hint om hvordan video jeg har filmet? haha!  Nå er det i hvert fall ikke lenge til vinterferien og jeg gleder meg masse til det! Det er også snart premiere av The Club Radio og jeg har snart shoot for den nye kolleksjonen min! Det blir utrolig gøy!

  Hvordan video tror du jeg har filmet?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Hverdag

  " ER DE KJÆRESTER?"


  04.02.2017


  Hei!

  I dag har jeg filmet en ny video til youtubekanalen min og jeg gleder meg masse til at den blir ferdig. Jeg skal ikke avsløre hvordan video det er, men håper virkelig dere kommer til å like den. Har ikke laget en video som dette før haha! Etter å ha filmet gikk jeg LIVE på instagram. Jeg fikk kommentarer fra dere, venner og Marcus ( som i Marcus og Martinus). Jeg synes alltid det er koselig når han (eller Martinus) ser på. Fordi at de kommenterer hos meg, jeg hos dem og vi legger ut bilder sammen har folk trodd at Marcus og jeg er sammen. Folk deler bilder på instagram og har mange teorier. At vi er hemmelige kjærester, at vi er søsken, i familie og masse masse mer. Mange sa at folk måtte være glade på "våre" vegne mens andre ble skikkelig sure og sinte over dette ryktet. Jeg tenkte derfor å avkrefte det: Marcus og jeg er ikke sammen. 

  Ja vi er glad i hverandre men vi er venner, og det må vel være lov. Venner kommentere hos hverandre, deler bilder i sammen og snakker sammen...ikke sant? Han er nok en av mine beste venner!

  Deretter vil jeg si at det er jo litt trist. At noen kan få så mye negative tilbakemeldinger fordi folk tror du er sammen med noen. Jeg digger for eksempel Shawn Mendes. Han har en superfin stemme, han er utrolig flink på gitar og han er kjekk. Han virker som en veldig hyggelig og jordnær person og det er derfor jeg ser opp til han. Om han hadde fått seg en kjæreste i morgen hadde jeg ikke sluttet å like han, og jeg hadde i hvert fall ikke hatet den personen han fant seg. Det er kjendiser der ute som må holde forhold hemmelig for fansen sin del, men er det virkelig fans da? Jeg mener jo at om man er fan av en så er du glad på den personen sine vegne. Jeg er fan av Shawn fordi han har musikk jeg digger, ikke fordi han er singel og kjekk. Det var kanskje litt vanskelig å forstå men poenget er at jeg ikke er sammen med Marcus. Hehe! Så dere kan ta det med ro nå<3

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Hverdag

  GØY MED FORANDRING!


  02.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! For meg begynte dagen allerede klokken 08.00 selv om jeg ikke hadde skole. Pappa vekket meg fordi at det ikke skal bli så tungt i morgen å stå opp for skolen. JA, ferie er deilig men jeg gleder meg faktisk litt til skolen i morgen. Jeg gleder meg til å se vennene mine, snakke om ting vi ikke har fått snakket om på lenge og om hvordan julen har vært for oss alle. Jeg kommer sikkert til å angre på å ha sagt at jeg gleder meg til skolen når jeg sitter i alt skolestresset, men ja ja. Denne uka har jeg også bare 3 dager med skole, så det begynner litt forsiktig!

  I dag har jeg jobbet det meste av dagen i tillegg til å ha vært litt ute. Mye av det jeg jobber med er på pc-en min, så jeg velger som oftest da å gå en tur for å blant annet få litt frisk luft. Nå var jeg også nettopp å henta de nye brillene mine. Jeg har faktisk fått mange spørsmål fra folk om jeg bruker linser eller briller, og svaret er ja. Jeg bruker både linser og briller, men mest linser. Jeg liker utrolig godt de nye brillene og de er ganske forskjellig fra de forrige jeg hadde. Alltid gøy med litt forandring he he:-)

  Siden jeg henta brillene så seint ble det noen photobooth bilder haha!

  Processed with VSCO with a6 preset
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  Begynte du på skolen i dag eller begynner du i morgen?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Hverdag

  MINE DAGER


  30.12.2016


  Hei!

  I går kom det dessverre ikke noe innlegg. Jeg brukte starten av dagen min på å filme en video som jeg lenge har gledet meg til, nemlig en ny "junkyard haul". Jeg har sagt det så utrolig mange ganger, men jeg sier det igjen! Jeg liker skikkelig godt å filme disse videoene! Utrolig gøy å åpne pakken og stette sammen antrekk. Etter jeg hadde filmet måtte jeg være rask og skifte til noe litt "finere" siden jeg skulle i et juleselskap. Jeg kom derfor litt sent hjem og valgte heller å legge ut et bilde på instagram. 

  Da jeg kom hjem fikk jeg også impulsivt overnattingsbesøk av en venninne og det var veldig koselig! Hun sov over til i dag og når hun hadde dratt begynte jeg å jobbe med noe kommende jeg gleder meg veldig til, som foreløpig er hemmelig. Deretter ville jeg komme meg litt ut, så jeg gikk ut og løp. 

  Her er noen bilder fra videoen som forhåpentligvis kommer ut snart<3

    
   

  Er du innom bloggen min hver dag?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Hverdag

  IT´S FRIDAY!


  18.11.2016


  //annonselink

  Hei!!!

  Noen andre enn meg som er superglad for at det endelig er helg?!? Haha! Etter en stressende skoleuke er jeg endelig ferdig med prøvene for denne uka og det er den beste følelsen! Jeg har tentamen og slikt neste uke men bare en liten pause er så fantastisk! Haha! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før jeg kanskje begynner morgendagen med å filme en video til dere.

   I går var også siste mulighet for å nominere til Vixen Blog Awards. Jeg satt og øve til prøve da jeg kom på det, så jeg snappet at det var siste mulighet og jeg la det ut på instagram! Da er det bare å vente og se hva som skjer. Jeg er veldig spent men utrolig takknemlig for at så mange av dere har nominert meg. At dere leser bloggen min, følger meg på instagram, snap of abonnerer og ser på youtubevideoene mine! 

  Photo booth ble det vist i dag:-O

  Processed with VSCO with a6 preset
   

  Til dere som kommer til å spørre så er jakken fra Junkyard. Link for å komme til jakken finner du //HER

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Hverdag

  TILBAKE TIL SKOLEHVERDAGEN


  26.10.2016


  Hei

  Nå sitter jeg i sofaen og jobber med etterarbeid I fra turen jeg hadde til Polen forrige uke. Vi har fått flere oppgaver i samfunnsfag, norsk, engelsk, tysk og KRLE. Det er alt fra å skrive tekster til å lage dikt og presentasjoner.  Dette skal jeg ha ferdig innen fredag så jeg jobber så hard jeg kan for å bli ferdig. I tillegg har jeg vært syk siden jeg kom hjem fra turen så formen er ikke helt på topp. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med alle oppgavene og har blitt frisk igjen, fordi jeg nettopp mottok noen superkule pakker i posten og jeg klarer knapt vente med å åpne de. Jeg skal filme at jeg åpner disse pakkene på bloggen så det er bare å glede seg. 

  Noen selfies jeg tok i går, he he

   

  Jeg håper dere alle er friske og til dere som ikke er det ønsker jeg masse god bedring!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Hverdag

  HA DET BRA NORGE


  17.10.2016


  Hei

  I dag er jeg faktisk superstressa, men tar meg uansett tid til å koble av med å skrive et lite blogginnlegg. For klokken 06.00 i morgen tidlig har jeg oppmøte på skolen og da går bussene videre til Gardermoen for avreise til Polen. Jeg gleder meg masse, masse, masse, selv om jeg vet at dette også blir en tur med masse inntrykk og spesielle opplevelser. Jeg er også i overkant en følsom person og kommer nok til å ta mye veldig tungt. Vi skal blant annet besøke et par konsentrasjonsleire fra 2 verdenskrig, men vi skal også besøke en polsk skole og det blir spennende. 

  Jeg er alltid treg med å få pakket når jeg skal ut å reise, så jeg sitter fremdeles og ser oppgitt rundt meg i et virrvarr av klær og forsøker å finne ut av hva man trenger å ta med seg.

  Da jeg var i byen på fredag sikret jeg meg i hvertfall et veldig behagelig reiseantrekk, så det har jeg i hvert fall klart.

  Dette stilige settet i fra Wow.   

  Mange lurer på om det vil bli oppdateringer i sosielemedier når jeg er i Polen og det vil det. Men jeg lurer på hvor dere syns det er viktigst at jeg er aktiv. Blogg? Instagram? Snap?

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Hverdag

  LENGE SIDEN


  12.10.2016


  Hei!

  Håper alle sammen har hatt en fin dag. På skolen i dag hadde jeg valgfag og det var utrolig gøy. I år har jeg fysisk aktivitet og helse som valgfag og det trives jeg veldig godt med. Vi gjør alt mulig! Vi sykler, løper, driver med friidrett og masse moro ballspill som basket, vollyball, håndball og fotball. Ellers i dag har jeg jobbet med skolearbeid og tatt et deilig bad!

  Nå er det også en stund siden jeg har delt instagrambilder her på bloggen! Jeg har faktisk lagt ut en del og det blir alt fra 1-2 bilder daglig ( som oftest). Prøver i hvert fall å legge ut oftere hehe. Så her er de! Tror faktisk jeg har lagt ut flere bilder enn dette siden sist, så om du vil se flere er det bare å sjekk ut instagramprofilen min HER. 

   

   

  Hva er din favorittsport?

  Klem Jennie
   
  17 kommentarer


  Hverdag

  JEG ER LITT NERVØS...


  07.08.2016


  Hei folkens!

  //annonselinker

  I dag har jeg brukt litt tid på å planlegge tiden min frem til skolen starter. Jeg har faktisk jobbet med noe utrolig spennende og kult siden jeg kom hjem I fra Østerrike. Jeg kan ikke fortelle hva det er ennå, men tiden vil komme. Hehe! Jeg har fremdeles mer jobb foran meg, pluss at jeg skal få filmet " spørsmålsrunde for Malta med EF DEL 1" og en "Summer Haul". Da jeg pakket ut fra etter Østerrike så jeg at jeg hadde kjøpt nok til en HAUL. Da tar jeg også med det jeg kjøpte på Malta. 

  Neste helg skjer det også noe spennende. Jeg har nemlig blitt utfordret av @nobealoeveranorge på instagram til en superspennende og kul challenge, Jeg vil fortelle mer om den når tiden nærmer seg. Som dere ser har jeg litt å gjøre. Jeg vil sikkert finne på noe med vennene mine før vi starter på skolen og jeg vil på en liten shoppingrunde. Jeg vet ikke om det er sånn for dere også, men jeg liker å finne meg et førsteskoledagsantrekk. Det gjør at jeg gleder meg mer til skolen starter. Jeg begynner faktisk i 10.klasse og jeg skal innrømme at jeg er litt smånervøs. For dere som også liker å planlegge det første antrekket dere skal bruke første dag på skolen, her er litt inspirasjon fra meg!


   

  De fleste tingene i denne collagen er satt sammen av kjær fra WOW. Du kan sjekke ut nettsiden deres ved å trykker //HER og instagrammen deres ved å trykke //HER. Skoene du går meg spiller ikke så utrolig stor rolle. Jeg går som oftest med det jeg har, men jeg satte inn disse skolene får å se et helt antrekk. Skoene fant jeg på junkyard sin nettside. 

  Hvilket trinn begynner du i til høsten?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Hverdag

  SOVER IKKE HJEMME I DAG


  16.06.2016


  Hei

  For en dag! Det har gått i et kjør! Etter skoleN i dag dro jeg hjem og ryddet rommet før jeg måtte av gårde på trening. Etter trening måtte jeg være rask hjem så jeg kunne dusje og pakke. Jeg skal nemlig sove hos Ella i dag med Tuva og Elizabeth. Ja det er ukedag, men siden det ikke skjer så mye på skolen fikk vi lov. I morgen har vi også kokkekamp på skolen, hvis dere har hørt om det. Jeg måtte derfor også planlegge hva jeg skal lage og hva jeg trenger. I morgen får jeg også besøk så jeg har fikset litt til det og forberedt meg. Det har derfor vært en litt stressende men morsom dag! Nå gleder meg mag masse til å dra over til Ella og ha en jentekveld. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag var også min første dag med kort hår og jeg har allerde begynt å venne meg til det! Det er utrolig deilig å ikke ha så mye tungt hår hengende ned men lett og kort!

  Har du klippet deg for sommeren?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Hverdag

  JEG ER FORELSKA


  09.06.2016


  Hei

  I dag var jeg på Tekninsk Museum i sammen med klassen min. Det var utrolig gøy og det er alltid like spennende på være der. Etter turen ble jeg igjen i byen med Tuva, Ella og Elizabeth. Vi gikk på Starbucks og tittet rundt i butikker. På Starbucks bestilte vil alle en "Cool lime fresha" og den var utrolig forfriskende. Jeg bare elsket den! Vi snakket om ferien, morsomme ting vi kan finne på sammen og masse mer. Elsker å være sammen med vennen mine, snakke om ting bestevenner bare sier til hverandre og kose seg. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  I dag er det ikke håndballtrening, men om få minutter kommer Ella og Tuva til meg så skal vi ha egentrening ute. Det blir en flott avslutning på en kjempefin dag.

  Ønsker du å se bilder for dagen, legg meg til på snap: @jenniesofiesnap

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Hverdag

  HVA SØREN LIKSOM!


  03.06.2016


  Hei

  I dag hadde jeg en bytur til Oslo med klassen for å gå på kino. Du tenker sikkert, " hvorfor sitte inne i en kinosal når været er så fint". Vel, jeg tenkte det samme først men i kinosalen var luften utrolig deilig. Nesten litt kjørlig. Etter filmen ble jeg igjen i byen med noen venner. Vi tittet litt i butikker og gikk på en café for å kjøpe noe å kjøle oss ned med. Utrolig koselig. Jeg har snappet litt gjennom dagen så om du ønsker å se flere bilder og videoer enn dette, leg meg til på snap: @jenniefashion

  I dag har det vært over 30 grader! Hva søren liksom! Det er helt sykt. Nesten litt for varmt, men jeg skal ikke klage. Tenk så heldige vi er som har denne varmen! Det er bare å nyte det så lenge det varer. 

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Hverdag

  sååååååå deilig


  31.05.2016


  Hei

  For et fantastisk vær. 25 grader og sol er ikke verst. I dag fikk jeg gått med et av antrekkene mine på skolen og det føltes utrolig fint. Digger klærne, så det å endelig få brukt noen av sommerplaggene er supert. Lurer allerede på hva jeg skal ha på meg i morgen. Da kommer jeg nok til å sitte inne meste av skoledagen, fordi at vi har nynorsktentamen, men det er kort dag så vi slutter 12.45.

  I dag har jeg vært ute i hagen siden jeg kom hjem. Spilt ball med lillebror, badminton med lillesøster og spist middag og melon med familien<3 Nå drar jeg også snart på trening. 


   

  Hvor varmt er det der du bor?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Hverdag

  HVORDAN GÅR DET MED DERE?


  28.04.2016


  Hei

  Hvordan går det med dere? Har dere mye å gjøre nå som sommerferien nærmer seg? Er det mange prøver, tentamen i ulike fag, avslutninger og dugnader? Skal du snart konfirmeres? Mange har det nok ganske likt på denne tiden av året. Klassen min har alltid hatt mye lekser, prøver og innleveringer. Vet at mange andre har det mye lettere enn oss på det området. Jeg har venner som bor andre steder som til og med har leksefri. Hvorfor skal det være så ulikt i fra skole til skole og klasse til klasse på samme skole til og med?

  Uansett er ikke dette noe jeg får gjort noe med, så i dag har jeg igjen sittet med lekser fra jeg kom inn etter skolen og frem til jeg dro på trening. Tar en pause nå for å skrive noen ord til dere. Lykke til med alle prøver dere har. Neste uke blir heldigvis en kort skoleuke. Torsdag har vi alle fri og mange har vel fri på fredag også :)

  Vi har spilt siste håndballkamp for sesongen, nå er det bare en cup før sommerferien. Men treninger er det heldigvis. Håper på å få tid til å redigert en video i løpet av helgen, men kan ikke love noe. Jeg planlegger også Lanseringsfest for "WOW by Jennie Sofie" i uke 20, det blir en kul ettermiddag/kveld som betyr veldig mye for meg. Kanskje jeg møter deg der <3 Jeg skal blogge nærmere om dette en annen dag,  da blir det mer info om sted og tid. 

  I går fikk jeg se dette bildet fra fotoshooten:)    

  Om du lurer på hvordan jeg sjonglerer alt som pågår så fikk VG formulert det ganske så bra i sin artikkel, som du kommer til ved å klikke //HER. Sikkert ikke alle som har fått den med seg. 

  Så legger jeg med noen IG bilder til dere som ikke har Instagram. 

   


  Vet at ikke alle har instagram og at ikke alle har snapchat heller, men om du trykker //HER skal du komme rett inn på min instagram også, selv om du ikke har instagram selv, så kan du i hvert fall se brukeren min. 

  I dag lurer jeg veldig på hvor gamle mine lesere er, så hvor gammel er du?

  Klem Jennie


   
  91 kommentarer


  Hverdag

  SIST SNAPS!!!


  29.02.2016


  Hei

  Da er vinterferien over og skole og håndball er i gang.  Det eneste jeg får tid til nå er å spise før jeg fyker ut av døra for å spille håndballkamp, pluss å snappe middagen min, he he. Pappa blir litt frustrert over prioriteringene mine når det kommer til hva jeg gjør når jeg har dårlig tid.

  Siste dag i februar og "Gratulerer med dagen!!!" til alle dere som har bursdag i dag, skuddårsbarn :)Hvordan feirer man egentlig bursdag når man har bursdag 29 februar? Feirer man det bare hvert fjerde år? 

  Gledet meg masse til denne måneden, det blir noen reiser som jeg er veldig spent på.  Ser også ut som at både april og mai vil inneholde turer til utlandet og jeg elsker jo å reise. Elsker flyplasser og å være på farta, så håper det ordner seg med planene i april og mai, selvom det er  tett opp til konfirmasjonen min. 

  Hva hadde du til middag i dag/skal ha?

  Min stressmiddag ser du på @jenniesofiesnap på snapchat ;)

  Klem Jennie
   
  22 kommentarer


  Hverdag

  VELFORTJENT PAUSE?


  22.01.2016


  Hei

  Endelig fredag!!!! Denne uken har vært ganske stressende. Jeg har jobbet med flere presentasjoner og øvet til prøver. I dag hadde jeg en framføring i "Mat og helse teori" presentasjonen varte nesten 30 minutter. Et vanlig foredrag jeg pleier å ha er vanligvis på ca 10 min.  I dag stod jeg til og med opp litt ekstra tidlig for å få tid til å lese enda litt mer før skolen. Huff huff. Føler jeg nesten legger litt for mye press på meg selv, men foredraget gikk fint og jeg kan nå nyte hele helgen uten å tenkte på skolearbeid. Eller.....nei, jeg må ta en prøve på nettet :(  Jeg er så lei av å ha alt for mye skolearbeid og lekser.

  Nå skal jeg snart av gårde på trening noe jeg også gleder meg til. Elsker å spille håndball og spesielt når jeg får gjøre det med gode venner. Jeg må derfor nå gå å skifte til treningstøy. 

  To selfies jeg tok foran peisen nå før jeg må skifte. Godt og varmt ;-)


  Hvordan har din uke vært?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Hverdag

  TREIG


  30.12.2015


  Hei

  Ahhhhhh... nå begynner jeg å få dårlig tid. Har ikke tenkt så mye på det men jeg har jo faktisk bursdag snart. 9 dager, og jeg har ikke kommet så veldig godt i gang med planlegging. Hvorfor skjer det alltid slik!? Hver gang det er noe viktig eller spesielt som skal skje tenker jeg på det lenge før det er, men sier til meg selv " ikke stress med det, det er lenge til".

  Nå må jeg begynne å planlegge. Jeg ønsker nesten det motsatte av det jeg hadde i fjor. Sist bursdag da jeg fylte 14 var det en skikkelig "BLING BLING" bursdag med glitter og store fine kjoler. Om du vil komme til innlegget fra 14 års bursdagen min trykk HER. Nå ønsker jeg det mer avslappet. En skikkelig koselig kveld der det blir masse morsomme leker og tøys. For å komme til innlegget med lekene vi hadde i bursdagen min trykk HER.  Nå har jeg jo også testet ut noen andre spill med venner som jeg "digga" så de vil jeg også få brukt. 

  Men selv om jeg ønsker en koselig og avslappet bursdag vil jeg lage kule desserter, cupcakes og godis.    Alt overfor frister meg og det er mye jeg har lyst å teste ut.

  Hva liker du å spise i bursdag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Hverdag

  ALL PINK :-O


  12.11.2015


  Hei

  Etter gårsdagens bilde på IG ble det mye forvirring. Jeg la ut et bilde av meg og noen jenter hvor jeg skrev at vi jobbet i  skolens kjolebutikk. Det var jo nesten det vi gjorde. Vi hadde et skolearrangement i går med show og forskjellige stands. Vi hadde en stand med masse ballkjoler. Vi fikk folk på skolen til å komme med gamle ballkjoler de ville selge eller leie ut som vi kunne selge til andre på skolen. Etter en del hardt arbeid fikk vi laget en søt liten butikk i et av rommene på skolen med stativ, skifterom; lys og cupcakes. Vi hadde til og med navnskilt. Hahahahahaha!


  Elsket rosafargen i rommet<3 Vi fikk også solgt en del kjoler og det gikk noen glade jenter ut derfra:)

  Har dere gjort noe lignende på deres skole?

  Hva syns dere om noe som dette?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Hverdag

  LAST UPDATES


  13.10.2015


  Hei

  Ahhhhhh.... Nå er endelig 10 kilo løftet fra skuldrene mine. Vi er midt i en periode på skolen hvor vi har masse prøver. Jeg opplevde det flere ganger i fjor og kanskje du også har opplevd det. I dag ble jeg i hvert fall ferdig med den vanskeligste prøven jeg har hatt. Huff huff.....De siste dagene har bare gått til mye lesing og pugging. Må nok dessverre gjøre litt mer av det denne uka, jeg har en engelskprøve i morgen, 2 musikkprøver på torsdag, en skriveøkt i engelsk neste uke og en prøve der vi skal kunne skrive alle landene i Europa + hovedsteder og det å kunne plassere de. 

  Men det er bare å øve ikke og ikke noe annen enn det. Det som er vanskelig er jo å finne tid og det å gidde. Går jo på håndball og har flere møter og avtaler i uka, men her må jeg bare finne en rytme. Nå har jeg gjort lekser, blogget og skal videre til håndballtrening. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg bare dusje og slappe av. Nyte resten av kvelden før jeg må legge meg og på skolen igjen i morgen. Kanskje se på litt " TEEN WOLF" Det er en ny serie jeg har blitt hekta på. Typisk meg! Hahahahha

  Ble utrolig glad da jeg endelig fikk til denne fletten på meg selv. "Hard work pays off"  Hahahha

  I morgen kommer det noen antrekksbilder her på bloggen så ta gjerne en titt da. Vil minne om det på IG i morgen etter det er lagt ut.

  Har du hatt noen prøver i det siste?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Hverdag

  HHHHHMMMMMM


  04.06.2015


  Hei

  Dagen i dag har vært litt stressende og jeg har hatt mye å gjøre. Har mattetentamen hele morgendagen så har øvd en del til det. Pappa tok meg også med til butikken slik at jeg kunne kjøpe meg noe til i morgen. Man kan lett bli frustrert og sliten under tentamen, så det å ha noe snacks med seg er lurt. Flere har med seg godteri men jeg velger å ha med noe som gir meg litt mer energi. Valgte derfor å kjøpe meg en boks med litt forskjellige nøtter, iste og en sjokolade bar.

  Mattetentamen består av 2 deler og vi har begge i morgen. Deilig å bli ferdig til helgen da. Trenger liksom ikke stresse med tentamen og prøver etter i morgen. Wish me luck! He he he

   

  Har du hatt mye prøver i det siste?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Hverdag

  DA ER JEG I GANG IGJEN


  02.06.2015


  Hei

  Etter enda en dag hjemme har jeg begynt å føle meg litt bedre. Ikke tipp topp men helt grei nok til å gå på skolen i morgen. Kjedelig å være syk og jeg har ikke fått gjort noen ting som jeg hadde planlagt å gjøre. Skal jo ta bilder av håret og filme 2 videoer. Den ene er en challenge og den andre er en overraskelse. Kommer også kanskje en ny konkurranse snart som jeg håper dere liker. Jeg må jo også faktisk ut å shoppe denne helgen for å få tak i alt jeg eventuelt trenger til språkreisen.

   

  FIKK TIL NOEN SMÅ SELFIES I DAG.  HAR HELDIGVIS VÆRT DEILIG Å BARE GÅ I KOSEKLÆR OG NULL SMINKE DISSE DAGENE.

  Hvordan videoer tror du at jeg har på lur?

  Klem Jennie 
  40 kommentarer


  Hverdag

  Hva vil du ha?


  09.04.2015


  Hei

  Nå som vinterlyd er over så glir jo sakte men sikkert bloggen min over til å bli min en hverdagsblogg igjen. Jeg er allikevel opptatt av at dere skal få gode innlegg og jeg hører ofte på forslagene deres og setter stor pris på tips.

  Dere liker konkurranser, og for øyeblikket har jeg en konkurranse på bloggen min hvor fan av The Main Level kan vinne Artistkort med autografer fra gutta på. 

  Det kommer nok helt sikkert en konkurranse til dere som er fan av Marcus og Martinus også. 

  Så har det blitt etterspurt "Månedens favoritter" og det skal dere selvfølgelig også få. Jeg har ikke fått gjort dette de to siste månedene rett og slett fordi det har skjedd så mye annet. Pluss tror at videoene blir litt bedre om det går litt lengre tid mellom innleggene enn en måned. 

  Det kommer også en ny mulighet til å stille meg spørsmål om alt mulig igjen, for om kort tid vil jeg starte en ny spørsmålsrunde. Da skal jeg også svare med video.

  Jeg har kjempelyst til å reise til Bergen og eventuelt lage en "Bli med meg til Bergen Video" Altså ikke at noen kan bli med meg, men at jeg filmer og tar bilder i mens jeg er i Bergen og lager en film av det ;)

   

  Så gir  jeg meg selv en nominasjon til "Årets tregeste til å få rommet sitt ferdig" Det kombinert med å være en liten rotekopp gjør at det aldri blir klart. Husker hvordan hjertet mitt nesten stoppet da hun fra NRK og Supernytt ville filme meg og venninnene mine litt på rommet mitt. Det var bare flaks at det ikke var bomba liksom. He he. Men jeg tenker i hvertfall å lage et inspirasjonsinnlegg med bilder av noen detaljer på rommet mitt, så blir det film når jeg føler for det. 

  Jeg syns det kan være gøy å lage noen videoer fremover. Nå er det dessuten lengere lyst ute og da er det lettere å filme også. Husker at før Vinterlyd begynte da ble det helt mørkt ute kort tid etter at jeg kom hjem fra skolen. 

   

  ELSKER FØLELSEN VÅREN GIR

  Så kom med tips, hvordan video vil du ha?

  Klem Jennie
  46 kommentarer


  Hverdag

  EN ANNERLEDES SKOLEDAG


  10.02.2015


  Hei

  I dag hadde jeg faktisk en ganske kul dag på skolen så ville derfor blogge om den. I dag skulle vi ikke møte opp på skolen men på båten. Siden vi skulle ta 10.00 båten inn til Oslo  kunne jeg sove i hvertfall en time lenger enn det jeg pleier og det var veldig deilig, men som vanlig var jeg treig og måtte løpe til bussen. Vi tok båten over og gikk litt rundt i Karl Johans gate. Fikk et oppgaveark der det stod mange spørsmål vi skulle svare på. Etter at alle spørsmålene besvart hadde vi 30 min på å gjøre det vi ville før vi måtte møte på kinoen. Vi tok derfor en kjapp matbit på Macern. Filmen vi så het THE IMITATONGAME og den var også veldig bra. 

  Da filmen var ferdig dro jeg rett hjem siden jeg ikke orket å bli igjen i byen. Så gjenstod det lekser, deretter kunne jeg slappe av. 

  La ut et bilde på IG tidligere i dag og da trodde mange at jeg var hjemme fordi jeg var syk. Dette stemmer altså ikke. Men jeg leste i kommentarfeltet at mange av dere er syke og ønsker dere derfor god bedring. 

  Mitt tips om du er forkjølet. Drikk te med ingefær og legg deg under dyna og slapp av med god musikk.

  Har du noen tips til alle de som er forkjølet nå?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Hverdag

  MONDAY


  26.01.2015


  Hei

   Mandag igjen..... :( Helgene går så alt for fort. 

  Mange spør meg når jeg skal lage video igjen og svaret er at det sikkert blir i vinterferien. Jeg har det alt for travelt med mye annet som skjer for tiden, men når jeg har vinterferie har jeg i hvertfall ikke skole, lekser, prøver eller treninger. Jeg kommer nok til å trene litt egentrening hjemme, men da trenger jeg ikke stresse med at jeg må være på treningen til et bestemt tidspunkt.

  Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til ferie. Føler det er lenge siden juleferien, selv om det egentlig ikke er det. Gleder meg til late morninger igjen og å impulsivt kunne finne på noe med venner som også være hjemme i ferien.

  Kanskje noen turer i slalombakken, skitur, bytur, cafèbesøk, vennebesøk osv....

  Så skal jeg snart feire bursdagen min også, for nå er det nye kjøkkenet vårt sart ferdig :) 

   

  MONDAY

  Hva er ditt favorittfag på skolen egentlig?

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  Hverdag

  BEAUTIFUL....


  13.01.2015


  Hei

  I går spurte jeg om dere hadde tips til en type video jeg kunne lage. Det kom inn mange bra forslag, men jeg har kommet frem til to stykker jeg veldig gjerne vil lage. En "What´s on my Iphone video" og en "Morning routine video". Kom mange spørsmål om en "Room tour " men føler meg ikke helt klar for det ennå. Føler at det er noe som mangler i tilleg til at det er rotete. Hater egentlig at rommet er rortete men det bare bilr sånn. Huff huff...HA HA HA! Skal få til å filme en morning routine i vinterferien hvis kjøkkenet vårt er ferdig til da.

  Her er noen bilder jeg tok i dag med kameraet mitt, fotograferte dem litt etter at jeg kom hjem i fra skolen


  Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Hverdag

  Endelig i gang


  06.10.2014


  Hei

  I kveld har jeg vært på trening. Skitreningen har startet opp igjen og det er jeg kjempeglad for. En ting jeg er litt lei meg for er at det er veldig få jenter på min alder som går på skitrening her vi bor og denne sesongen sluttet også en av mine beste treningsvenninner. 

  Men jeg elsker barmarkstrening og å være ute og løpe i skogen, og det gjør ingen ting at det er en stund til snøen kommer og skirennene begynner. På ønskelisten min står rulleski, og treningstøy til høst og vintersesong. Jeg tror ikke jeg kan få nok av superundertøy, ullundertøy og treningstøy.

  Gleder meg også til snøen kommer for å kunne stå på langrenn og også til slalombakken åpner. Men først skal jeg nyte høsten og barmarkstrening. At det begynner å bli kaldt ute om kveldene er bare deilig og gjør det ekstra koselig å komme inn til en kopp varm te etter to timers trening. 

  To andre ting jeg også er glad i er tekopper, fins så mange søte og fine og det å tenne telys og stearinlys i høstmørket.  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   

   
  18 kommentarer


  Hverdag

  GO GO WITH YOU


  15.09.2014


  Hei

  I dag var starten på enda en skoleuke på ungdomsskolen og det er egentlig veldig deilig. Gleder meg masse til å se venner og er spendt på karakterer og tilbakemeldinger. I dag var det også Nasjonale prøver i engelsk på skolen. Litt stress men det gikk fint.

  Fått unna en del lekser etter trening i dag, det går noen ganger lettere unna med litt god musikk. 

  Har dere fått med dere siste musikkvideoen til The Mainlevel, "Go Go With You"? Jeg og Ella var jo heldige og var med dem på deler av promoteringsrunden av låten forrige måned, du kan lese om den dagen ved å trykke HER: THE MAIN LEVEL IN TOWN og HER: BILDERAS FRA EN FANTASTISK DAG.

  Etter dette har guttene hatt flere opptredner, blant annet på cuper og festivaler. 

  https://www.youtube.com/watch?v=TC6T3Qav7Yc  Har du hørt gutta synge live?

  Jennie Sofie 
  13 kommentarer


  Hverdag

  WORKING DAY


  10.09.2014


  Hei

  I dag er det onsdag og det betyr kort skoledag for meg. På onsdager slutter vi 12.00 og treninga starter ikke før 17.00 så jeg har masse tid i mellom det. Etter skolen ble Selma (en venninne fra skolen og håndball) med meg hjem etter skolen. Vi koste oss med smoothie og NEW GIRL. NEW GIRL er en nye serie jeg har begynt å se på som jeg liker veldig godt.

  Etter vi var hos meg tok vi bussen til håndball. Nå er jeg nydusja og klar til å få unnagjort noen lekser til fredagen. I dag hadde vi også naturfagsprøve. Håper det gikk bra<3


  Har du noen lekser du skal få gjort unna?
  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Hverdag

  PORTRETTBILDE 2014


  01.09.2014


  Hei

  I dag tok vi portrettbilder på skolen og jeg gledet meg veldig. Sist gang ble jeg ikke så fornøyd så var glad jeg fikk en ny sjanse. Da jeg kom hjem så jeg bildene og jeg ble ikke så glad. Var ikke fornøyd denne gangen heller. Mamma sa hun kunne ta noen kjappe bilder av meg ute med en gang og det er de jeg skal vise. Det er kjekt når en som kjenner deg tar bilde av deg. Den vet jo hva som kjennetegner deg og hvordan du pleier å være. I dag fikk jeg beskjed om å stå på en spesiell måte, ha ansiktet den veien og håret på den måten. Kjente meg ikke igjen på 2 av bildene jeg. Mamma liker å ta bilder og hun har tatt mange av bildene på bloggen min. Den hvite bakgrunnen er rett og slett muren på huset vårt. 

   
  Det ble tatt tre ulike portrettbilder og det jeg ble mest fornøyd med av de tre var dette bildet. Beklager dårlig kvalitet, men har jo ikke kjøpt bildet og da er det sånn. Mamma tok bildene ute, da blir lyset så fint syns jeg. Alltid koselig med klassebilder da. Rett før sommeren tok vi bilde med klassen på barneskolen og nå har jeg tatt med den nye klassen på ungdomsskolen. 

   

  Hvilket av bildene likte du best?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Hverdag

  SCHOOL


  26.08.2014


  Hei

  Nå er det allered 2 uke på ungdomsskolen og jeg liker meg veldig godt. Gruet meg litt i starten men det er utrolig kult der. Har blitt ganske vandt med å ta buss hver dag og den nye klassen min. Vi er en spleisa gjeng og slettes ikke sjenerte.  Har fått mange nye venner jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. I morgen skal klassen min ut på en utrolig koselig tur hvor vi blandt annent skal padle kano og kajak. Det er også meldt fint vær i morgenpå toppen av det hele.

  Meg, Alice og Brage etter skolen i dag.
  Tobday`s quote<3
  Klem Jennie

  20 kommentarer


  Hverdag

  FØRSTE DAG PÅ UNGDOMSSKOLEN


  18.08.2014


  Hei

  Da var første dag på ungdomsskolen over og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til å bli kjent med de i klassen min og på trinnet. Dagen startet med at de ropte opp klassene i gymsalen. Vi skulle egentlig ikke få vite hvem vi kom i klasse med før første skolendag men jeg fikk tips av en venn at klasselistene sto på ITL. Jeg går i 8A i sammen med Tuva og Ella!!! Trodde jeg bare skulle komme med EN venn men kom med to supergode venner. Utrolig fornøyd. I klassen er vi 22, 8 jenter og 14 gutter.

  Var ikke ordentlig skole i dag men det blir vanlig skole i morgen. 
   

  I morgen blir det vanlig skoledag og jeg skal ha tysk for første gang. Gleder meg allerede:)

  Hvordan var din skoledag?

  Klem Jennie  
  81 kommentarer


  Hverdag

  MIN DAG


  14.08.2014


   

  I dag måtte jeg ha en dag her på Nesodden for å slappe av litt. Har vært så mye i byen i det siste og blir litt sliten av å reise frem og tilbake. I dag har jeg vært med Andrine og vi har hatt det veldig gøy. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og deretter så jeg DOKTOR PROKTORS PROMPEPULVER med familien. En fin og rolig dag før jeg drar ut og farter igjen.

  Dette bilde tok mamma og jeg på tirsdag. Om du vil se flere bilder kan du se dem på instagrambrukeren min: @Jenniefashion

  Klem Jennie

  21 kommentarer


  Hverdag

  EN UKE IGJEN


  11.08.2014


  Hei

  Ja, det er sant. Bare en uke igjen før første skolendag. Vil jo ikke at sommeren skal ta slutt så prøver å gjøre litt morsomme ting den siste uka. Jeg har nettopp hatt besøk av Lea i noen dager og vi har hatt det utrolig gøy. Vi bestemt oss også for å lage en video så jeg håper å få begynt å redigere den snart. Sier ikke når den kommer ut for det er jo ikke helt klart ennå. Vi tok også litt bilder den siste dagen som jeg nå skal vise dere. I morgen skal jeg møte enda en venn.

  I dag har jeg vært hjemme med lillesøster og vi har spilt litt spill, slappet av med Tv og instagram<3

  Pikekyss<3

  OOOOOOO:)

  You make me smile:)


  Har du noen planer denne uka<3

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Hverdag

  LINSER


  08.04.2014


  Hei

  På skolen i dag skulle vi møte de andre klassene vi skal begynne på ungdomsskolen i sammen med etter sommeren. Det ble bestemt at vi skulle ha håndballturnering og vi skulle ha blandet lag fra hver skole. Turneringen var utrolig gøy og jeg ble kjent med mange nye mennensker. 

  Etter skolen dro jeg til optiker får å få linsene jeg har ventet på, men det er jo ikke bare å få linser. Jeg måtte også lære meg å ta de av og på. Trodde at det skulle være veldig lett men da jeg hadde prøvd 20 ganger for å få de på forstod jeg at det ikke var så lett alikevel. Fikk det selfølgelig til til slutt og da var jeg ganske stolt. Det er litt uvant å ha de på men blir nok snart vant til det.

  Bruker du briller/linser ?

  Klem Jennie
  160 kommentarer


  Hverdag

  INSTAGRAM BILDER


  10.02.2014


  Hei

  I dag er det et innlegg til dere blogg lesere som ikke ha instagram. Syns det er lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg så jeg tenkte å ha det nå. 

  Etterpå skal jeg på skitrening igjen. Har skitrening mandag og torsdag og onsdag er det renn. Lurer på hvordan det kommer til å gå i dag. Det er veldig glatt ute nå så man må passe på.

  Liker du at jeg har slike innlegg som dette?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Hverdag

  FREDAG


  03.01.2014


  Hei

  Nå er det endelig helg og jeg føler meg allerede mye bedre. Var hjemme alene hele dagen og bare tok det med ro for å bli helt frisk. Jeg har begynt å ordne klart ting til video også. Så kanskje jeg lager i helgen ( mest sannsynlig) Nå har vi spistt fredagstaco og kost oss. Etterpå skal jeg nok bare " DAFFE " foran TV´n. Nå er det ikke lenge til bursdagen min heller. 5 dager til ( 8.januar) Jooooohooooo........


  Ikke så spennende dag...men men.
  Når har du bursdag???

  Klem Jennie
  142 kommentarer


  Hverdag

  MAAAAANDAG


  18.11.2013


  Hei

  I dag på skolen hadde vi 2 prøver i samfunnsfag. Ellers var det en helt vanlig mandag. I morgen begynner vi på en stor oppgave . Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og spiste litt. Kunne ikke dra på skitrening i dag fordi det regnet. Er ikke så gøy å løpe i regn å søle, så jeg "SKIPPA" i dag. Etter på skal jeg og mamma se på toppmodell Norge. ELSKER å se på toppmodell. Det er så bra.( Syns jeg) Jeg heier på Ingebjørg og Frida. Hvem heier du på???( hvis du ser på det da.) Noen andre programmer jeg liker å se på er også CHARTERFEBER. Det er bare så morsomt. Nå sitter jeg bare å slapper av med en kopp te og ser på TV. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med noen. Gleeeeeder meg.

  I dag har jeg ikke tatt noen bilder så jeg bare ut noen bilder som er fra helgen til dere som ikke har instagram .
  Ser du på toppmodell eller charterfeber???

  Ser du på noe annet gøy???

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Hverdag

  SLITSOM, MEN FANTASTISK DAG


  06.11.2013


  Hei

  I dag har det vært en ganske slitsom dag. På skolen ha vi hatt fysak og jobbet med tema vi har på skolen. Etter skolen satt jeg og noen venner igjen og gjorde litt lekser før vi måtte gå å ta bussen til håndball.Etter 1 1/2 time med trening kommer jeg hjem og leser manus, mens jeg spiser. Nå sitter jeg og blogger. Har sovet ganske dårlig i natt. Tenkte bare på at Isac Elliot følger meg på instagram. Helt enig med Isac - DREM BIG. Så tilføyer jeg DRØMMER KAN BLI VIRKELIGHET.

   

  Hva syns du om denne sangen?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  Hverdag

  Regntung dag med boblelykke


  22.10.2013


  Hei

  Kjedelig regnværs dag. Skal kaste meg over lekser så fort jeg er ferdig med dette innlegget. Etter skolen ble jeg med mamma og lillebror til Oslo, vi var blant annet innom Bubble Tea. Sittet i kø hjem fra byen, dødskjedelig. Spammet instagram med 3 filmer og 1 bilde i køen på vei hjem. I dag er min treningsfrie dag, skal daffe skikkelig, hoppe inn i koseklær og slenge meg på sofaen. 

  HAR SKIKKELIG LYST PÅ NY HEADER, SÅ KOMMER TIL Å TA NOEN BILDER SNART SOM JEG VIL HA I DEN NYE HEADEREN. Fikk utrolig mange fine headere tilsendt på mail forrige gang jeg la ut headerbilder. Kommer til å legge ut noen av de headerene jeg fikk tilsendt på bloggen i løpet av denne uken. 

  I dag legger jeg ut BUBBLE TEA bilder. Det var ingen kunder da jeg var der. Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg nok vært der veldig ofte i sammen med venner. Det er mange som har lurt på hva Bubble tea er og håper bildene vil forklare litt. Jeg bestilte green melkete med bobler av appelsin, jordbær og eple. Boblene er i teen og suges opp med et stort tykt sugerør. De kan du sprekke i munnen, syns det er veldig godt. 

  MOBILBILDER

  PÅ NETTET SER DET JO ENDA BEDRE UT


  BILDE FRA INSTAGRAM

  Har du smakt Bubble tea? Hva bør jeg bestille neste gang?

  Klem Jennie

   #bubbletea #candy #yummy
  41 kommentarer


  Hverdag

  READY OR NOT


  25.09.2013


  Hei ( Ja, overskriften er engelsk og bloggen er norsk)

  Nå sitter jeg i stua etter en lang dag og skal faktisk legge meg om ikke så lenge. Kofferten står endelig helt klar og klær til i morgen ligger også klart. I dag har jeg vært på jentetur med jentene i klassen. Vi har vært på en øy som heter Steilene. Vi hadde en veldig fin dag ved vannet, selv om vi ikke var så heldige med været. Etter skolen så gjorde jeg ferdig alle lekser for denne uken og vasket buret til Elvis. Han skal bo hos min gode venninne Ella i høstferien. Nå har jeg akkurat levert han faktisk og er glad for at han skal få bo hos Ella. 

  Men nå skal jeg gjøre meg i stand for kvelden og legge meg. Håper jeg klarer å sove så tidlig for jeg må stå opp KJEMPETIDLIG i morgen. Allerede klokken 04.00 må jeg stå opp igjen. Reisefeberen har kommet og det skal bli superdeilig med sommer og sol igjen. Har pakket kamera, Mac og overføringskabel, så jeg skal selvsagt blogge i fra Kreta også. 

  BILDE FRA TUVA SIN INSTAGRAM

  VI VAR IKKE SÅ HELDIGE MED VÆRET

  MEN HAR VÆRT PÅ STEILENE I FINVÆR FØR, KJEMPEFINT DER


  MEN NÅ GLEDER JEG MEG TIL SLIK UTSIKT 

   

  Liker du best sommer, sol og varme eller vinter og snø? 

  Klem Jennie
  68 kommentarer


  Hverdag

  Laaaaaaang dag.


  12.09.2013


  Hei

  I dag stod jeg opp supertidlig, 06.00. Pappa og jeg tok 07.20 båten til Oslo og jeg kom hjem 18.15. Hatt en super dag, men det var deilig å komme hjem. Glad for at det ikke er trening i dag for jeg hadde ikke orket å trene i dag. I morgen er det fredag og jeg gruer meg egentlig. Jeg skal jo ta sprøyte i morgen:( Måtte også avlyse en tur med klassen for at jentene skulle ta sprøyten. Nå har jeg gjort lekser og vil bare slappe av. Kommer kanskje til å ha litt vondt i hodet og armen i morgen, men skal blogge likevell. Som jeg sa i spørsmålsrunden så er det aldri en dag jeg har glemt å blogge.

  Siden jeg ikke tok noen bilder i dag så legger jeg ut disse bildene fra Fjellstranddagen, jeg ikke la ut på bloggen den dagen.


  Skal du ta sprøyta i morgen eller har du tatt den???

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Hverdag

  Fargerikt


  09.09.2013


   

  Nettopp kommet inn døra, vært sammen med Tuva og Embla etter skolen i dag. Tuva lagde noe til oss som het chai tea latte, og det var super godt.. vi har tulla,tatt bilder, spist og gjort lekser. Vi har faktisk en god del lekser syns jeg og det tar jo litt tid, derfor har jeg ikke like mye tid til blogg og instagram som før. 

  Som jeg skrev på bloggen i går var jeg superheldig og fikk mange neglekakker da jeg var på besøk i går. Jeg fikk også lakket neglene mine med en veldig fin "gullakk"  Tok noen bilder med telefonen.  Jeg fikk underlakk, overlakk og noe som gjør at lakken tørker fortere. Fikk også så magnetik neglelakk og masse i forskjellig farger. Her er noen bilder fra i dag og i går:)

   Embla tok snikbilde av meg da jeg gjorde lekser:)

  FRIENDS 4 EVER<3


  Hva syns du om bildene????

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Hverdag

  Hmmmmmm


  20.06.2013


  Hei

  Sitter og tenker på at i morgen er det siste skoledag før ferien. Det blir jo en kort kosedag og jeg gleder meg veldig. En ting som jeg syns er litt teit er at de har sluttet med en lang tradisjon på skolen. Før var det alltid lov til å ha med seg en brus og litt godteri siste dagen før sommeren, men det har vi ikke fått lov til på noen år nå. Gleder meg også veldig til å slippe å stå opp tidlig om morningen, jeg liker å sove litt lenge. Pluss at jeg ser frem til å være lenger oppe om kveldene. Så får jeg mer tid til å blogge, lage eventuelle videoer, bake og være med venner. Skal være en del hjemme i starten av ferien, men satser på flere turer til Tusenfryd, mange deilige dager på stranda og besøk i fra venner jeg ikke ser så ofte ellers. I dag har jeg vært sammen med noen klassevenninner og kamerater etter skolen. Vi hadde det veldig moro i sammen på kunstgressbanen. I dag var det soooool og i morgen er det meldt regn, kjempedumt. Om det  regner på lørdag håper jeg på litt shopping på et storsenter. 

  VENNER PÅ SKOLEN


  SOOOOOOL PÅ KUNSTGRESSBANEN

  Neste video jeg tenker å lage er romvideo, om ikke dere har noen andre forslag da. Legger med et par bilder som forteller bittelitt om rommet mitt.   Syns du jeg skal lage romvideo?

  Klem Jennie
  101 kommentarer


  Hverdag

  Vennskap


  19.06.2013


  Hei

  Jeg er som en helt vanlig 12 åring. Jeg opplever de samme tingene som de fleste av dere på min alder. Rollen min som Hedwig i JENTER er veldig ulik meg selv, men mange av scenene er som tatt ut av livet mitt. Mange av dere kjenner dere vel også igjen i nettserien? Jeg ser stadig vekk på Instagram at flere unnskylder seg overfor venner med bilder og gode ord, og jeg syns det er superviktig å få bagateller ut av livet så fort som mulig. Det er utrolig sjeldent, ja jeg vil vel nesten si aldri at noen virkelig er SLEMME, det er vel heller tullete missforståelser, misunnelse eller andre dumme ting som er årsaken til teite krangler. Jeg opplever jo å få en del dumme kommentarer til meg både på instagram og blogg, men jeg velger heller å fokusere på alle de positive tingene. Jeg følger drømmen min og jeg vet at jeg bare må tåle dette. Jeg har et råd til alle dere som syns ting har blitt gjort feil, sakt feil osv, tørr å ordne opp. Det er ganske skummelt jeg vet det, men det føles veldig godt etterpå. Inviter til en kopp te, boller eller kveldsmat og snakk ut. Klemmen du får til slutt gjør så godt også. 

  Krangler du med venner, savner du en venn? (akkurat som Maya i JENTER savnet Thea i JENTER)

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Hverdag

  Smooth dag


  18.06.2013


  Hei

  I dag droppet jeg stranda med venner for å være hjemme og kose meg med familien. Det ble miniburgere til middag og mamma hadde også kjøpt Topp-blad til meg som hadde solbriller i seg. I tillegg fikk jeg også en ny lipgloss fra Isadora, elsker den fargen. Sent på ettermiddagen inviterte jeg Ella hjem til meg for å lage kvelds-smoothier og de smakte supergodt. Etter å ha kost oss med smoothiene hoppet vi på trampolina før det ble så sent at Ella måtte hjem. I morgen skal vi på stranda med klassen, så jeg håper på knallvær i morgen også. Og folkens, bare 3 dager til SoMmErFeRiE !!!


  Dagen i dag har ikke bare gitt følelsen av sommer, men også smaken av sommer. 

  Hvilken frukt er din favorittfrukt?

  Klem Jennie

  #smoothie
  47 kommentarer


  Hverdag

  En bollete dag


  13.06.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke hatt det så greit, rett og slett en dum dag. Da passet det godt at mamma kjøpte inn ting for å lage skoleboller, for å muntre meg litt opp. Jeg har aldri laget skoleboller før, bare vanlige boller og kanelboller, så lurer på hvordan det vil gå. Uansett om det blir bra eller katastrofe skal jeg legge ut resultat her på bloggen. Ville bare skrive noen ord på bloggen og fortelle at det kommer enda ett innlegg litt senere i dag. 

  Mulig at jeg har noen lesere som ikke følger meg på instagram, så legger ved et dikt som jeg syns passer bra i dag, og noen bilder jeg tok forrige dagen.   Klem Jennie
  23 kommentarer


  Hverdag

  Skitt fiske.......


  10.06.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra fisketur med bestefar. Jeg kaller han faktisk for Bissi, har gjort det hele livet. Det begynte  bare med at jeg ikke klarte å si bestefar som liten. Vel, vi har vært nede på Hellvik og fisket fordi vi hadde hørt at makrellen hadde kommet i fjorden men vi fikk 2 sei og en liten torsk. Dette var sommerens første fisketur for meg og jeg gleder meg til mange flere og lengere fisketurer bare sommerferien begynner. Jeg elsker å være nede ved fjorden og det er veldig fint her vi bor. Nå skal jeg snart legge meg for jeg er kjempetrøtt, og i morgen er det sommerfest i Oslo som jeg gleder meg masse til. 

  Liker du å fiske?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Hverdag

  Hverdag


  27.05.2013


  Hei 

  I dag når jeg våknet var det regnvær, og det var vanskelig å stå opp. Men det er jo litt gøy også fordi jeg får komme på skolen og møte vennene mine. I dag ble jeg med en vennine hjem etter skolen. Etter hvert ble det veldig fint vær så vi gikk ut og hoppet på trampolina til en annen venn. Har nettopp kommet hjem og er ganske sliten.  Med en gang jeg kommer hjem så må jeg gå på instagram og se komentarer der. Så blogg og masse mer. Har jo et annet liv utenfor instagram, blogg og Jenter. Så i dag er det bare et lite innlegg. Men nå skal jeg bare begynne på Fleip eller Fakta video.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Hverdag

  I OSLO


  23.05.2013


  Hei

  Da sitter jeg på jobben til pappa og jeg skal snart dra på jobb selv. Veldig bra at pappa jobber i Oslo og at jeg kan ta følge med han inn til byen, pluss at de er veldig hyggelige på jobben hans. Det blir en ganske hektisk dag, men regner med å legge ut et kult innlegg senere i ettermiddag/kveld. Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg løper til T-banen.

  Sorry for dårlig bilde, tatt med mobilkamera. Ønsker dere alle en finfin dag.

  Sjekker du innom meg senere?

   Klem Jennie
  29 kommentarer


  Hverdag

  TORSDAG


  16.05.2013


  Hei 

  I dag var jeg ikke på skolen fordi jeg er syk. Hadde veldig sår hals og litt tett nese i dag tidlig, men føler meg bedere nå. Tatt masse medisiner og de har hjulpet, men føler meg fremdeles litt slapp. Jeg har ligget på sofaen og sett på TV og hørt på lydboka "Heksene" av Roald Dahl.  Liker den lydboka veldig godt.     


  Vi skal jo reise bort etterpå og jeg gleder meg veldig til vi er fremme. Det kommer til å ta ganske lang tid da, så jeg må være tålmodig. Vi drar rundt klokken 16.00 og er fremme ca klokken 20.30. For at tiden skal gå fortere skal jeg se på film og høre på musikk.

  Hva har dere gjort i dag???

  Klem Jennie 
  20 kommentarer


  Hverdag

  KOSELIG DAG


  08.05.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke vært på skolen, fordi jeg har vært på innspilling. Det var så utrolig fint å treffe gjengen igjen. For å komme inn til Oslo må jeg faktisk ta buss og båt, men jeg syns det er en veldig koselig reisevei. Det var kjempefint vær i dag tidlig, men det skyet til utover dagen, jeg var glad for at det ikke begynte å regne før jeg kom hjem.

  Hver gang jeg  drar inn til Oslo går jeg forbi Wayne`s Coffee, og jeg eeeeeelsker deres Frappe med sjokolade og karamell. Det er jo ikke hver gang jeg kjøper en, men jeg kjøpte en med karamell i dag <3   Måtte nesten løpe til båten fordi jeg fikk litt dårlig tid, så de to nederste bildene ble tatt i mens jeg fortet meg avgårde.

  Da jeg kom hjem fra byen var det rett på håndballtrening og nå skal jeg pakke fordi jeg skal sove borte. Gleder meg, det er alltid gøy å overnatte i sammen med venninner.  Hva har du gjort i dag ?

  Klem Jennie

   
  44 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION