Hverdag

IKKE SÅ GIRA


17.04.2017


Hei!

Da var ferien ferdig, over, finito. Jeg kjenner at jeg ikke er såååååå gira på skole i morgen. Det å gå på skolen er ikke så ille i seg selv altså, fordi jeg har det fint med vennene mine på skolen. Det er bare det at jeg vet at det blir mye arbeid og mye å gjøre. Jeg vet om en presentasjon jeg må ha, to prøver, flere sportstester og så eksamen. Dette blir i tillegg lagt opp veldig tett , så det vil si at med en gang jeg er ferdig med en prøve må jeg forberede meg til en annen. 

Når det er så mye som skjer går i hvert fall tiden raskere til sommeren...det føles slik i hvert fall. Jeg har flere spennende prosjekter og andre ting som kommer til å skje frem til sommeren. Det gleder jeg meg veldig til. Skal blant annet på et event og et møte denne uka og i mai skal jeg på Ariana Grande konsert! 

Høydepunkter fremover

1. Ariana Grande konsert 10 mai

2. Fotoshoot i Danmark 3-4 juni

3. Oslo Sommertid 2 Juli

4. Håndballcup i Juli

5. Å dele flere høydepunkter med dere

Innimellom dette er det selvfølgelig og heldigvis flere hverdagsgleder. Det å henge med venner, cafèbesøk, alt i fra å sykle, spille "sendeplate golf" spille volleyball, dager på stranda, lage videoer til dere, familieturer/søndagsturer, grilling, 17 mai og mye mye mer. Lett med gode dager når noe av det beste bare er å eksistere rundt noen som gjør meg glad.Bilde tatt av Håkon Jørgensen

Gleder du deg til skole i morgen?

Klem Jennie
8 kommentarer


Hverdag

STRESSA!


06.02.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg vært ganske stressa faktisk. Jeg har prøvd å planlegge uken min litt, når jeg skal få gjort lekser, øvd til prøver i tillegg til andre ting utenom skolen. Denne uka har vi faktisk en del prøver. Jeg har en presentasjon i engelsk, en matteprøve, en musikkhistorieprøve, en danseprøve og i tillegg skal jeg skrive en oppgave i norsk som jeg også skal få karakter på. Jeg tror det var det, men det kan godt hende jeg har glemt noe. I dag har jeg da vært på skolen og når jeg kom hjem gjorde jeg så og si alle leksene mine for uken. Deretter har jeg prøvd å planlegge uken min litt og fortsatt litt på redigeringen av den kommende videoen min. Jeg kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra videoen og tenkte jeg skulle gjøre det nå. Kanskje det er et lite hint om hvordan video jeg har filmet? haha!Nå er det i hvert fall ikke lenge til vinterferien og jeg gleder meg masse til det! Det er også snart premiere av The Club Radio og jeg har snart shoot for den nye kolleksjonen min! Det blir utrolig gøy!

Hvordan video tror du jeg har filmet?

Klem Jennie
14 kommentarer


Hverdag

" ER DE KJÆRESTER?"


04.02.2017


Hei!

I dag har jeg filmet en ny video til youtubekanalen min og jeg gleder meg masse til at den blir ferdig. Jeg skal ikke avsløre hvordan video det er, men håper virkelig dere kommer til å like den. Har ikke laget en video som dette før haha! Etter å ha filmet gikk jeg LIVE på instagram. Jeg fikk kommentarer fra dere, venner og Marcus ( som i Marcus og Martinus). Jeg synes alltid det er koselig når han (eller Martinus) ser på. Fordi at de kommenterer hos meg, jeg hos dem og vi legger ut bilder sammen har folk trodd at Marcus og jeg er sammen. Folk deler bilder på instagram og har mange teorier. At vi er hemmelige kjærester, at vi er søsken, i familie og masse masse mer. Mange sa at folk måtte være glade på "våre" vegne mens andre ble skikkelig sure og sinte over dette ryktet. Jeg tenkte derfor å avkrefte det: Marcus og jeg er ikke sammen. 

Ja vi er glad i hverandre men vi er venner, og det må vel være lov. Venner kommentere hos hverandre, deler bilder i sammen og snakker sammen...ikke sant? Han er nok en av mine beste venner!

Deretter vil jeg si at det er jo litt trist. At noen kan få så mye negative tilbakemeldinger fordi folk tror du er sammen med noen. Jeg digger for eksempel Shawn Mendes. Han har en superfin stemme, han er utrolig flink på gitar og han er kjekk. Han virker som en veldig hyggelig og jordnær person og det er derfor jeg ser opp til han. Om han hadde fått seg en kjæreste i morgen hadde jeg ikke sluttet å like han, og jeg hadde i hvert fall ikke hatet den personen han fant seg. Det er kjendiser der ute som må holde forhold hemmelig for fansen sin del, men er det virkelig fans da? Jeg mener jo at om man er fan av en så er du glad på den personen sine vegne. Jeg er fan av Shawn fordi han har musikk jeg digger, ikke fordi han er singel og kjekk. Det var kanskje litt vanskelig å forstå men poenget er at jeg ikke er sammen med Marcus. Hehe! Så dere kan ta det med ro nå<3

Processed with VSCO with b1 preset
 

Klem Jennie

 
25 kommentarer


Hverdag

GØY MED FORANDRING!


02.01.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! For meg begynte dagen allerede klokken 08.00 selv om jeg ikke hadde skole. Pappa vekket meg fordi at det ikke skal bli så tungt i morgen å stå opp for skolen. JA, ferie er deilig men jeg gleder meg faktisk litt til skolen i morgen. Jeg gleder meg til å se vennene mine, snakke om ting vi ikke har fått snakket om på lenge og om hvordan julen har vært for oss alle. Jeg kommer sikkert til å angre på å ha sagt at jeg gleder meg til skolen når jeg sitter i alt skolestresset, men ja ja. Denne uka har jeg også bare 3 dager med skole, så det begynner litt forsiktig!

I dag har jeg jobbet det meste av dagen i tillegg til å ha vært litt ute. Mye av det jeg jobber med er på pc-en min, så jeg velger som oftest da å gå en tur for å blant annet få litt frisk luft. Nå var jeg også nettopp å henta de nye brillene mine. Jeg har faktisk fått mange spørsmål fra folk om jeg bruker linser eller briller, og svaret er ja. Jeg bruker både linser og briller, men mest linser. Jeg liker utrolig godt de nye brillene og de er ganske forskjellig fra de forrige jeg hadde. Alltid gøy med litt forandring he he:-)

Siden jeg henta brillene så seint ble det noen photobooth bilder haha!

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Begynte du på skolen i dag eller begynner du i morgen?

Klem Jennie
27 kommentarer


Hverdag

MINE DAGER


30.12.2016


Hei!

I går kom det dessverre ikke noe innlegg. Jeg brukte starten av dagen min på å filme en video som jeg lenge har gledet meg til, nemlig en ny "junkyard haul". Jeg har sagt det så utrolig mange ganger, men jeg sier det igjen! Jeg liker skikkelig godt å filme disse videoene! Utrolig gøy å åpne pakken og stette sammen antrekk. Etter jeg hadde filmet måtte jeg være rask og skifte til noe litt "finere" siden jeg skulle i et juleselskap. Jeg kom derfor litt sent hjem og valgte heller å legge ut et bilde på instagram. 

Da jeg kom hjem fikk jeg også impulsivt overnattingsbesøk av en venninne og det var veldig koselig! Hun sov over til i dag og når hun hadde dratt begynte jeg å jobbe med noe kommende jeg gleder meg veldig til, som foreløpig er hemmelig. Deretter ville jeg komme meg litt ut, så jeg gikk ut og løp. 

Her er noen bilder fra videoen som forhåpentligvis kommer ut snart<3

  
 

Er du innom bloggen min hver dag?

Klem Jennie
32 kommentarer


Hverdag

IT´S FRIDAY!


18.11.2016


//annonselink

Hei!!!

Noen andre enn meg som er superglad for at det endelig er helg?!? Haha! Etter en stressende skoleuke er jeg endelig ferdig med prøvene for denne uka og det er den beste følelsen! Jeg har tentamen og slikt neste uke men bare en liten pause er så fantastisk! Haha! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før jeg kanskje begynner morgendagen med å filme en video til dere.

 I går var også siste mulighet for å nominere til Vixen Blog Awards. Jeg satt og øve til prøve da jeg kom på det, så jeg snappet at det var siste mulighet og jeg la det ut på instagram! Da er det bare å vente og se hva som skjer. Jeg er veldig spent men utrolig takknemlig for at så mange av dere har nominert meg. At dere leser bloggen min, følger meg på instagram, snap of abonnerer og ser på youtubevideoene mine! 

Photo booth ble det vist i dag:-O

Processed with VSCO with a6 preset
 

Til dere som kommer til å spørre så er jakken fra Junkyard. Link for å komme til jakken finner du //HER

Klem Jennie
7 kommentarer


Hverdag

TILBAKE TIL SKOLEHVERDAGEN


26.10.2016


Hei

Nå sitter jeg i sofaen og jobber med etterarbeid I fra turen jeg hadde til Polen forrige uke. Vi har fått flere oppgaver i samfunnsfag, norsk, engelsk, tysk og KRLE. Det er alt fra å skrive tekster til å lage dikt og presentasjoner.  Dette skal jeg ha ferdig innen fredag så jeg jobber så hard jeg kan for å bli ferdig. I tillegg har jeg vært syk siden jeg kom hjem fra turen så formen er ikke helt på topp. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med alle oppgavene og har blitt frisk igjen, fordi jeg nettopp mottok noen superkule pakker i posten og jeg klarer knapt vente med å åpne de. Jeg skal filme at jeg åpner disse pakkene på bloggen så det er bare å glede seg. 

Noen selfies jeg tok i går, he he

 

Jeg håper dere alle er friske og til dere som ikke er det ønsker jeg masse god bedring!

Klem Jennie
8 kommentarer


Hverdag

HA DET BRA NORGE


17.10.2016


Hei

I dag er jeg faktisk superstressa, men tar meg uansett tid til å koble av med å skrive et lite blogginnlegg. For klokken 06.00 i morgen tidlig har jeg oppmøte på skolen og da går bussene videre til Gardermoen for avreise til Polen. Jeg gleder meg masse, masse, masse, selv om jeg vet at dette også blir en tur med masse inntrykk og spesielle opplevelser. Jeg er også i overkant en følsom person og kommer nok til å ta mye veldig tungt. Vi skal blant annet besøke et par konsentrasjonsleire fra 2 verdenskrig, men vi skal også besøke en polsk skole og det blir spennende. 

Jeg er alltid treg med å få pakket når jeg skal ut å reise, så jeg sitter fremdeles og ser oppgitt rundt meg i et virrvarr av klær og forsøker å finne ut av hva man trenger å ta med seg.

Da jeg var i byen på fredag sikret jeg meg i hvertfall et veldig behagelig reiseantrekk, så det har jeg i hvert fall klart.

Dette stilige settet i fra Wow. 

Mange lurer på om det vil bli oppdateringer i sosielemedier når jeg er i Polen og det vil det. Men jeg lurer på hvor dere syns det er viktigst at jeg er aktiv. Blogg? Instagram? Snap?

Hva syns du?

Klem Jennie
47 kommentarer


Hverdag

LENGE SIDEN


12.10.2016


Hei!

Håper alle sammen har hatt en fin dag. På skolen i dag hadde jeg valgfag og det var utrolig gøy. I år har jeg fysisk aktivitet og helse som valgfag og det trives jeg veldig godt med. Vi gjør alt mulig! Vi sykler, løper, driver med friidrett og masse moro ballspill som basket, vollyball, håndball og fotball. Ellers i dag har jeg jobbet med skolearbeid og tatt et deilig bad!

Nå er det også en stund siden jeg har delt instagrambilder her på bloggen! Jeg har faktisk lagt ut en del og det blir alt fra 1-2 bilder daglig ( som oftest). Prøver i hvert fall å legge ut oftere hehe. Så her er de! Tror faktisk jeg har lagt ut flere bilder enn dette siden sist, så om du vil se flere er det bare å sjekk ut instagramprofilen min HER. 

 

 

Hva er din favorittsport?

Klem Jennie
 
17 kommentarer


Hverdag

JEG ER LITT NERVØS...


07.08.2016


Hei folkens!

//annonselinker

I dag har jeg brukt litt tid på å planlegge tiden min frem til skolen starter. Jeg har faktisk jobbet med noe utrolig spennende og kult siden jeg kom hjem I fra Østerrike. Jeg kan ikke fortelle hva det er ennå, men tiden vil komme. Hehe! Jeg har fremdeles mer jobb foran meg, pluss at jeg skal få filmet " spørsmålsrunde for Malta med EF DEL 1" og en "Summer Haul". Da jeg pakket ut fra etter Østerrike så jeg at jeg hadde kjøpt nok til en HAUL. Da tar jeg også med det jeg kjøpte på Malta. 

Neste helg skjer det også noe spennende. Jeg har nemlig blitt utfordret av @nobealoeveranorge på instagram til en superspennende og kul challenge, Jeg vil fortelle mer om den når tiden nærmer seg. Som dere ser har jeg litt å gjøre. Jeg vil sikkert finne på noe med vennene mine før vi starter på skolen og jeg vil på en liten shoppingrunde. Jeg vet ikke om det er sånn for dere også, men jeg liker å finne meg et førsteskoledagsantrekk. Det gjør at jeg gleder meg mer til skolen starter. Jeg begynner faktisk i 10.klasse og jeg skal innrømme at jeg er litt smånervøs. For dere som også liker å planlegge det første antrekket dere skal bruke første dag på skolen, her er litt inspirasjon fra meg!


 

De fleste tingene i denne collagen er satt sammen av kjær fra WOW. Du kan sjekke ut nettsiden deres ved å trykker //HER og instagrammen deres ved å trykke //HER. Skoene du går meg spiller ikke så utrolig stor rolle. Jeg går som oftest med det jeg har, men jeg satte inn disse skolene får å se et helt antrekk. Skoene fant jeg på junkyard sin nettside. 

Hvilket trinn begynner du i til høsten?

Klem Jennie
64 kommentarer


Hverdag

SOVER IKKE HJEMME I DAG


16.06.2016


Hei

For en dag! Det har gått i et kjør! Etter skoleN i dag dro jeg hjem og ryddet rommet før jeg måtte av gårde på trening. Etter trening måtte jeg være rask hjem så jeg kunne dusje og pakke. Jeg skal nemlig sove hos Ella i dag med Tuva og Elizabeth. Ja det er ukedag, men siden det ikke skjer så mye på skolen fikk vi lov. I morgen har vi også kokkekamp på skolen, hvis dere har hørt om det. Jeg måtte derfor også planlegge hva jeg skal lage og hva jeg trenger. I morgen får jeg også besøk så jeg har fikset litt til det og forberedt meg. Det har derfor vært en litt stressende men morsom dag! Nå gleder meg mag masse til å dra over til Ella og ha en jentekveld. 

Processed with VSCO with a5 preset

I dag var også min første dag med kort hår og jeg har allerde begynt å venne meg til det! Det er utrolig deilig å ikke ha så mye tungt hår hengende ned men lett og kort!

Har du klippet deg for sommeren?

Klem Jennie
20 kommentarer


Hverdag

JEG ER FORELSKA


09.06.2016


Hei

I dag var jeg på Tekninsk Museum i sammen med klassen min. Det var utrolig gøy og det er alltid like spennende på være der. Etter turen ble jeg igjen i byen med Tuva, Ella og Elizabeth. Vi gikk på Starbucks og tittet rundt i butikker. På Starbucks bestilte vil alle en "Cool lime fresha" og den var utrolig forfriskende. Jeg bare elsket den! Vi snakket om ferien, morsomme ting vi kan finne på sammen og masse mer. Elsker å være sammen med vennen mine, snakke om ting bestevenner bare sier til hverandre og kose seg. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

I dag er det ikke håndballtrening, men om få minutter kommer Ella og Tuva til meg så skal vi ha egentrening ute. Det blir en flott avslutning på en kjempefin dag.

Ønsker du å se bilder for dagen, legg meg til på snap: @jenniesofiesnap

Klem Jennie
8 kommentarer


Hverdag

HVA SØREN LIKSOM!


03.06.2016


Hei

I dag hadde jeg en bytur til Oslo med klassen for å gå på kino. Du tenker sikkert, " hvorfor sitte inne i en kinosal når været er så fint". Vel, jeg tenkte det samme først men i kinosalen var luften utrolig deilig. Nesten litt kjørlig. Etter filmen ble jeg igjen i byen med noen venner. Vi tittet litt i butikker og gikk på en café for å kjøpe noe å kjøle oss ned med. Utrolig koselig. Jeg har snappet litt gjennom dagen så om du ønsker å se flere bilder og videoer enn dette, leg meg til på snap: @jenniefashion

I dag har det vært over 30 grader! Hva søren liksom! Det er helt sykt. Nesten litt for varmt, men jeg skal ikke klage. Tenk så heldige vi er som har denne varmen! Det er bare å nyte det så lenge det varer. 

Klem Jennie
6 kommentarer


Hverdag

sååååååå deilig


31.05.2016


Hei

For et fantastisk vær. 25 grader og sol er ikke verst. I dag fikk jeg gått med et av antrekkene mine på skolen og det føltes utrolig fint. Digger klærne, så det å endelig få brukt noen av sommerplaggene er supert. Lurer allerede på hva jeg skal ha på meg i morgen. Da kommer jeg nok til å sitte inne meste av skoledagen, fordi at vi har nynorsktentamen, men det er kort dag så vi slutter 12.45.

I dag har jeg vært ute i hagen siden jeg kom hjem. Spilt ball med lillebror, badminton med lillesøster og spist middag og melon med familien<3 Nå drar jeg også snart på trening. 


 

Hvor varmt er det der du bor?

Klem Jennie
27 kommentarer


Hverdag

HVORDAN GÅR DET MED DERE?


28.04.2016


Hei

Hvordan går det med dere? Har dere mye å gjøre nå som sommerferien nærmer seg? Er det mange prøver, tentamen i ulike fag, avslutninger og dugnader? Skal du snart konfirmeres? Mange har det nok ganske likt på denne tiden av året. Klassen min har alltid hatt mye lekser, prøver og innleveringer. Vet at mange andre har det mye lettere enn oss på det området. Jeg har venner som bor andre steder som til og med har leksefri. Hvorfor skal det være så ulikt i fra skole til skole og klasse til klasse på samme skole til og med?

Uansett er ikke dette noe jeg får gjort noe med, så i dag har jeg igjen sittet med lekser fra jeg kom inn etter skolen og frem til jeg dro på trening. Tar en pause nå for å skrive noen ord til dere. Lykke til med alle prøver dere har. Neste uke blir heldigvis en kort skoleuke. Torsdag har vi alle fri og mange har vel fri på fredag også :)

Vi har spilt siste håndballkamp for sesongen, nå er det bare en cup før sommerferien. Men treninger er det heldigvis. Håper på å få tid til å redigert en video i løpet av helgen, men kan ikke love noe. Jeg planlegger også Lanseringsfest for "WOW by Jennie Sofie" i uke 20, det blir en kul ettermiddag/kveld som betyr veldig mye for meg. Kanskje jeg møter deg der <3 Jeg skal blogge nærmere om dette en annen dag,  da blir det mer info om sted og tid. 

I går fikk jeg se dette bildet fra fotoshooten:)  

Om du lurer på hvordan jeg sjonglerer alt som pågår så fikk VG formulert det ganske så bra i sin artikkel, som du kommer til ved å klikke //HER. Sikkert ikke alle som har fått den med seg. 

Så legger jeg med noen IG bilder til dere som ikke har Instagram. 

 


Vet at ikke alle har instagram og at ikke alle har snapchat heller, men om du trykker //HER skal du komme rett inn på min instagram også, selv om du ikke har instagram selv, så kan du i hvert fall se brukeren min. 

I dag lurer jeg veldig på hvor gamle mine lesere er, så hvor gammel er du?

Klem Jennie


 
91 kommentarer


Hverdag

SIST SNAPS!!!


29.02.2016


Hei

Da er vinterferien over og skole og håndball er i gang.  Det eneste jeg får tid til nå er å spise før jeg fyker ut av døra for å spille håndballkamp, pluss å snappe middagen min, he he. Pappa blir litt frustrert over prioriteringene mine når det kommer til hva jeg gjør når jeg har dårlig tid.

Siste dag i februar og "Gratulerer med dagen!!!" til alle dere som har bursdag i dag, skuddårsbarn :)Hvordan feirer man egentlig bursdag når man har bursdag 29 februar? Feirer man det bare hvert fjerde år? 

Gledet meg masse til denne måneden, det blir noen reiser som jeg er veldig spent på.  Ser også ut som at både april og mai vil inneholde turer til utlandet og jeg elsker jo å reise. Elsker flyplasser og å være på farta, så håper det ordner seg med planene i april og mai, selvom det er  tett opp til konfirmasjonen min. 

Hva hadde du til middag i dag/skal ha?

Min stressmiddag ser du på @jenniesofiesnap på snapchat ;)

Klem Jennie
 
22 kommentarer


Hverdag

VELFORTJENT PAUSE?


22.01.2016


Hei

Endelig fredag!!!! Denne uken har vært ganske stressende. Jeg har jobbet med flere presentasjoner og øvet til prøver. I dag hadde jeg en framføring i "Mat og helse teori" presentasjonen varte nesten 30 minutter. Et vanlig foredrag jeg pleier å ha er vanligvis på ca 10 min.  I dag stod jeg til og med opp litt ekstra tidlig for å få tid til å lese enda litt mer før skolen. Huff huff. Føler jeg nesten legger litt for mye press på meg selv, men foredraget gikk fint og jeg kan nå nyte hele helgen uten å tenkte på skolearbeid. Eller.....nei, jeg må ta en prøve på nettet :(  Jeg er så lei av å ha alt for mye skolearbeid og lekser.

Nå skal jeg snart av gårde på trening noe jeg også gleder meg til. Elsker å spille håndball og spesielt når jeg får gjøre det med gode venner. Jeg må derfor nå gå å skifte til treningstøy. 

To selfies jeg tok foran peisen nå før jeg må skifte. Godt og varmt ;-)


Hvordan har din uke vært?

Klem Jennie
27 kommentarer


Hverdag

TREIG


30.12.2015


Hei

Ahhhhhh... nå begynner jeg å få dårlig tid. Har ikke tenkt så mye på det men jeg har jo faktisk bursdag snart. 9 dager, og jeg har ikke kommet så veldig godt i gang med planlegging. Hvorfor skjer det alltid slik!? Hver gang det er noe viktig eller spesielt som skal skje tenker jeg på det lenge før det er, men sier til meg selv " ikke stress med det, det er lenge til".

Nå må jeg begynne å planlegge. Jeg ønsker nesten det motsatte av det jeg hadde i fjor. Sist bursdag da jeg fylte 14 var det en skikkelig "BLING BLING" bursdag med glitter og store fine kjoler. Om du vil komme til innlegget fra 14 års bursdagen min trykk HER. Nå ønsker jeg det mer avslappet. En skikkelig koselig kveld der det blir masse morsomme leker og tøys. For å komme til innlegget med lekene vi hadde i bursdagen min trykk HER.  Nå har jeg jo også testet ut noen andre spill med venner som jeg "digga" så de vil jeg også få brukt. 

Men selv om jeg ønsker en koselig og avslappet bursdag vil jeg lage kule desserter, cupcakes og godis.  Alt overfor frister meg og det er mye jeg har lyst å teste ut.

Hva liker du å spise i bursdag?

Klem Jennie
27 kommentarer


Hverdag

ALL PINK :-O


12.11.2015


Hei

Etter gårsdagens bilde på IG ble det mye forvirring. Jeg la ut et bilde av meg og noen jenter hvor jeg skrev at vi jobbet i  skolens kjolebutikk. Det var jo nesten det vi gjorde. Vi hadde et skolearrangement i går med show og forskjellige stands. Vi hadde en stand med masse ballkjoler. Vi fikk folk på skolen til å komme med gamle ballkjoler de ville selge eller leie ut som vi kunne selge til andre på skolen. Etter en del hardt arbeid fikk vi laget en søt liten butikk i et av rommene på skolen med stativ, skifterom; lys og cupcakes. Vi hadde til og med navnskilt. Hahahahahaha!


Elsket rosafargen i rommet<3 Vi fikk også solgt en del kjoler og det gikk noen glade jenter ut derfra:)

Har dere gjort noe lignende på deres skole?

Hva syns dere om noe som dette?

Klem Jennie
15 kommentarer


Hverdag

LAST UPDATES


13.10.2015


Hei

Ahhhhhh.... Nå er endelig 10 kilo løftet fra skuldrene mine. Vi er midt i en periode på skolen hvor vi har masse prøver. Jeg opplevde det flere ganger i fjor og kanskje du også har opplevd det. I dag ble jeg i hvert fall ferdig med den vanskeligste prøven jeg har hatt. Huff huff.....De siste dagene har bare gått til mye lesing og pugging. Må nok dessverre gjøre litt mer av det denne uka, jeg har en engelskprøve i morgen, 2 musikkprøver på torsdag, en skriveøkt i engelsk neste uke og en prøve der vi skal kunne skrive alle landene i Europa + hovedsteder og det å kunne plassere de. 

Men det er bare å øve ikke og ikke noe annen enn det. Det som er vanskelig er jo å finne tid og det å gidde. Går jo på håndball og har flere møter og avtaler i uka, men her må jeg bare finne en rytme. Nå har jeg gjort lekser, blogget og skal videre til håndballtrening. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg bare dusje og slappe av. Nyte resten av kvelden før jeg må legge meg og på skolen igjen i morgen. Kanskje se på litt " TEEN WOLF" Det er en ny serie jeg har blitt hekta på. Typisk meg! Hahahahha

Ble utrolig glad da jeg endelig fikk til denne fletten på meg selv. "Hard work pays off"  Hahahha

I morgen kommer det noen antrekksbilder her på bloggen så ta gjerne en titt da. Vil minne om det på IG i morgen etter det er lagt ut.

Har du hatt noen prøver i det siste?

Klem Jennie
25 kommentarer


Hverdag

HHHHHMMMMMM


04.06.2015


Hei

Dagen i dag har vært litt stressende og jeg har hatt mye å gjøre. Har mattetentamen hele morgendagen så har øvd en del til det. Pappa tok meg også med til butikken slik at jeg kunne kjøpe meg noe til i morgen. Man kan lett bli frustrert og sliten under tentamen, så det å ha noe snacks med seg er lurt. Flere har med seg godteri men jeg velger å ha med noe som gir meg litt mer energi. Valgte derfor å kjøpe meg en boks med litt forskjellige nøtter, iste og en sjokolade bar.

Mattetentamen består av 2 deler og vi har begge i morgen. Deilig å bli ferdig til helgen da. Trenger liksom ikke stresse med tentamen og prøver etter i morgen. Wish me luck! He he he

 

Har du hatt mye prøver i det siste?

Klem Jennie
45 kommentarer


Hverdag

DA ER JEG I GANG IGJEN


02.06.2015


Hei

Etter enda en dag hjemme har jeg begynt å føle meg litt bedre. Ikke tipp topp men helt grei nok til å gå på skolen i morgen. Kjedelig å være syk og jeg har ikke fått gjort noen ting som jeg hadde planlagt å gjøre. Skal jo ta bilder av håret og filme 2 videoer. Den ene er en challenge og den andre er en overraskelse. Kommer også kanskje en ny konkurranse snart som jeg håper dere liker. Jeg må jo også faktisk ut å shoppe denne helgen for å få tak i alt jeg eventuelt trenger til språkreisen.

 

FIKK TIL NOEN SMÅ SELFIES I DAG.  HAR HELDIGVIS VÆRT DEILIG Å BARE GÅ I KOSEKLÆR OG NULL SMINKE DISSE DAGENE.

Hvordan videoer tror du at jeg har på lur?

Klem Jennie 
40 kommentarer


Hverdag

Hva vil du ha?


09.04.2015


Hei

Nå som vinterlyd er over så glir jo sakte men sikkert bloggen min over til å bli min en hverdagsblogg igjen. Jeg er allikevel opptatt av at dere skal få gode innlegg og jeg hører ofte på forslagene deres og setter stor pris på tips.

Dere liker konkurranser, og for øyeblikket har jeg en konkurranse på bloggen min hvor fan av The Main Level kan vinne Artistkort med autografer fra gutta på. 

Det kommer nok helt sikkert en konkurranse til dere som er fan av Marcus og Martinus også. 

Så har det blitt etterspurt "Månedens favoritter" og det skal dere selvfølgelig også få. Jeg har ikke fått gjort dette de to siste månedene rett og slett fordi det har skjedd så mye annet. Pluss tror at videoene blir litt bedre om det går litt lengre tid mellom innleggene enn en måned. 

Det kommer også en ny mulighet til å stille meg spørsmål om alt mulig igjen, for om kort tid vil jeg starte en ny spørsmålsrunde. Da skal jeg også svare med video.

Jeg har kjempelyst til å reise til Bergen og eventuelt lage en "Bli med meg til Bergen Video" Altså ikke at noen kan bli med meg, men at jeg filmer og tar bilder i mens jeg er i Bergen og lager en film av det ;)

 

Så gir  jeg meg selv en nominasjon til "Årets tregeste til å få rommet sitt ferdig" Det kombinert med å være en liten rotekopp gjør at det aldri blir klart. Husker hvordan hjertet mitt nesten stoppet da hun fra NRK og Supernytt ville filme meg og venninnene mine litt på rommet mitt. Det var bare flaks at det ikke var bomba liksom. He he. Men jeg tenker i hvertfall å lage et inspirasjonsinnlegg med bilder av noen detaljer på rommet mitt, så blir det film når jeg føler for det. 

Jeg syns det kan være gøy å lage noen videoer fremover. Nå er det dessuten lengere lyst ute og da er det lettere å filme også. Husker at før Vinterlyd begynte da ble det helt mørkt ute kort tid etter at jeg kom hjem fra skolen. 

 

ELSKER FØLELSEN VÅREN GIR

Så kom med tips, hvordan video vil du ha?

Klem Jennie
46 kommentarer


Hverdag

EN ANNERLEDES SKOLEDAG


10.02.2015


Hei

I dag hadde jeg faktisk en ganske kul dag på skolen så ville derfor blogge om den. I dag skulle vi ikke møte opp på skolen men på båten. Siden vi skulle ta 10.00 båten inn til Oslo  kunne jeg sove i hvertfall en time lenger enn det jeg pleier og det var veldig deilig, men som vanlig var jeg treig og måtte løpe til bussen. Vi tok båten over og gikk litt rundt i Karl Johans gate. Fikk et oppgaveark der det stod mange spørsmål vi skulle svare på. Etter at alle spørsmålene besvart hadde vi 30 min på å gjøre det vi ville før vi måtte møte på kinoen. Vi tok derfor en kjapp matbit på Macern. Filmen vi så het THE IMITATONGAME og den var også veldig bra. 

Da filmen var ferdig dro jeg rett hjem siden jeg ikke orket å bli igjen i byen. Så gjenstod det lekser, deretter kunne jeg slappe av. 

La ut et bilde på IG tidligere i dag og da trodde mange at jeg var hjemme fordi jeg var syk. Dette stemmer altså ikke. Men jeg leste i kommentarfeltet at mange av dere er syke og ønsker dere derfor god bedring. 

Mitt tips om du er forkjølet. Drikk te med ingefær og legg deg under dyna og slapp av med god musikk.

Har du noen tips til alle de som er forkjølet nå?

Klem Jennie

 
15 kommentarer


Hverdag

MONDAY


26.01.2015


Hei

 Mandag igjen..... :( Helgene går så alt for fort. 

Mange spør meg når jeg skal lage video igjen og svaret er at det sikkert blir i vinterferien. Jeg har det alt for travelt med mye annet som skjer for tiden, men når jeg har vinterferie har jeg i hvertfall ikke skole, lekser, prøver eller treninger. Jeg kommer nok til å trene litt egentrening hjemme, men da trenger jeg ikke stresse med at jeg må være på treningen til et bestemt tidspunkt.

Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til ferie. Føler det er lenge siden juleferien, selv om det egentlig ikke er det. Gleder meg til late morninger igjen og å impulsivt kunne finne på noe med venner som også være hjemme i ferien.

Kanskje noen turer i slalombakken, skitur, bytur, cafèbesøk, vennebesøk osv....

Så skal jeg snart feire bursdagen min også, for nå er det nye kjøkkenet vårt sart ferdig :) 

 

MONDAY

Hva er ditt favorittfag på skolen egentlig?

Klem Jennie

 
20 kommentarer


Hverdag

BEAUTIFUL....


13.01.2015


Hei

I går spurte jeg om dere hadde tips til en type video jeg kunne lage. Det kom inn mange bra forslag, men jeg har kommet frem til to stykker jeg veldig gjerne vil lage. En "What´s on my Iphone video" og en "Morning routine video". Kom mange spørsmål om en "Room tour " men føler meg ikke helt klar for det ennå. Føler at det er noe som mangler i tilleg til at det er rotete. Hater egentlig at rommet er rortete men det bare bilr sånn. Huff huff...HA HA HA! Skal få til å filme en morning routine i vinterferien hvis kjøkkenet vårt er ferdig til da.

Her er noen bilder jeg tok i dag med kameraet mitt, fotograferte dem litt etter at jeg kom hjem i fra skolen


Hva syns du om bildene?

Klem Jennie
12 kommentarer


Hverdag

Endelig i gang


06.10.2014


Hei

I kveld har jeg vært på trening. Skitreningen har startet opp igjen og det er jeg kjempeglad for. En ting jeg er litt lei meg for er at det er veldig få jenter på min alder som går på skitrening her vi bor og denne sesongen sluttet også en av mine beste treningsvenninner. 

Men jeg elsker barmarkstrening og å være ute og løpe i skogen, og det gjør ingen ting at det er en stund til snøen kommer og skirennene begynner. På ønskelisten min står rulleski, og treningstøy til høst og vintersesong. Jeg tror ikke jeg kan få nok av superundertøy, ullundertøy og treningstøy.

Gleder meg også til snøen kommer for å kunne stå på langrenn og også til slalombakken åpner. Men først skal jeg nyte høsten og barmarkstrening. At det begynner å bli kaldt ute om kveldene er bare deilig og gjør det ekstra koselig å komme inn til en kopp varm te etter to timers trening. 

To andre ting jeg også er glad i er tekopper, fins så mange søte og fine og det å tenne telys og stearinlys i høstmørket.Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

 

 
18 kommentarer


Hverdag

GO GO WITH YOU


15.09.2014


Hei

I dag var starten på enda en skoleuke på ungdomsskolen og det er egentlig veldig deilig. Gleder meg masse til å se venner og er spendt på karakterer og tilbakemeldinger. I dag var det også Nasjonale prøver i engelsk på skolen. Litt stress men det gikk fint.

Fått unna en del lekser etter trening i dag, det går noen ganger lettere unna med litt god musikk. 

Har dere fått med dere siste musikkvideoen til The Mainlevel, "Go Go With You"? Jeg og Ella var jo heldige og var med dem på deler av promoteringsrunden av låten forrige måned, du kan lese om den dagen ved å trykke HER: THE MAIN LEVEL IN TOWN og HER: BILDERAS FRA EN FANTASTISK DAG.

Etter dette har guttene hatt flere opptredner, blant annet på cuper og festivaler. 

https://www.youtube.com/watch?v=TC6T3Qav7YcHar du hørt gutta synge live?

Jennie Sofie 
13 kommentarer


Hverdag

WORKING DAY


10.09.2014


Hei

I dag er det onsdag og det betyr kort skoledag for meg. På onsdager slutter vi 12.00 og treninga starter ikke før 17.00 så jeg har masse tid i mellom det. Etter skolen ble Selma (en venninne fra skolen og håndball) med meg hjem etter skolen. Vi koste oss med smoothie og NEW GIRL. NEW GIRL er en nye serie jeg har begynt å se på som jeg liker veldig godt.

Etter vi var hos meg tok vi bussen til håndball. Nå er jeg nydusja og klar til å få unnagjort noen lekser til fredagen. I dag hadde vi også naturfagsprøve. Håper det gikk bra<3


Har du noen lekser du skal få gjort unna?
Klem Jennie
30 kommentarer


Hverdag

PORTRETTBILDE 2014


01.09.2014


Hei

I dag tok vi portrettbilder på skolen og jeg gledet meg veldig. Sist gang ble jeg ikke så fornøyd så var glad jeg fikk en ny sjanse. Da jeg kom hjem så jeg bildene og jeg ble ikke så glad. Var ikke fornøyd denne gangen heller. Mamma sa hun kunne ta noen kjappe bilder av meg ute med en gang og det er de jeg skal vise. Det er kjekt når en som kjenner deg tar bilde av deg. Den vet jo hva som kjennetegner deg og hvordan du pleier å være. I dag fikk jeg beskjed om å stå på en spesiell måte, ha ansiktet den veien og håret på den måten. Kjente meg ikke igjen på 2 av bildene jeg. Mamma liker å ta bilder og hun har tatt mange av bildene på bloggen min. Den hvite bakgrunnen er rett og slett muren på huset vårt. 

 
Det ble tatt tre ulike portrettbilder og det jeg ble mest fornøyd med av de tre var dette bildet. Beklager dårlig kvalitet, men har jo ikke kjøpt bildet og da er det sånn. Mamma tok bildene ute, da blir lyset så fint syns jeg. Alltid koselig med klassebilder da. Rett før sommeren tok vi bilde med klassen på barneskolen og nå har jeg tatt med den nye klassen på ungdomsskolen. 

 

Hvilket av bildene likte du best?

Klem Jennie
47 kommentarer


Hverdag

SCHOOL


26.08.2014


Hei

Nå er det allered 2 uke på ungdomsskolen og jeg liker meg veldig godt. Gruet meg litt i starten men det er utrolig kult der. Har blitt ganske vandt med å ta buss hver dag og den nye klassen min. Vi er en spleisa gjeng og slettes ikke sjenerte.  Har fått mange nye venner jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. I morgen skal klassen min ut på en utrolig koselig tur hvor vi blandt annent skal padle kano og kajak. Det er også meldt fint vær i morgenpå toppen av det hele.

Meg, Alice og Brage etter skolen i dag.
Tobday`s quote<3
Klem Jennie

20 kommentarer


Hverdag

FØRSTE DAG PÅ UNGDOMSSKOLEN


18.08.2014


Hei

Da var første dag på ungdomsskolen over og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til å bli kjent med de i klassen min og på trinnet. Dagen startet med at de ropte opp klassene i gymsalen. Vi skulle egentlig ikke få vite hvem vi kom i klasse med før første skolendag men jeg fikk tips av en venn at klasselistene sto på ITL. Jeg går i 8A i sammen med Tuva og Ella!!! Trodde jeg bare skulle komme med EN venn men kom med to supergode venner. Utrolig fornøyd. I klassen er vi 22, 8 jenter og 14 gutter.

Var ikke ordentlig skole i dag men det blir vanlig skole i morgen. 
 

I morgen blir det vanlig skoledag og jeg skal ha tysk for første gang. Gleder meg allerede:)

Hvordan var din skoledag?

Klem Jennie  
81 kommentarer


Hverdag

MIN DAG


14.08.2014


 

I dag måtte jeg ha en dag her på Nesodden for å slappe av litt. Har vært så mye i byen i det siste og blir litt sliten av å reise frem og tilbake. I dag har jeg vært med Andrine og vi har hatt det veldig gøy. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og deretter så jeg DOKTOR PROKTORS PROMPEPULVER med familien. En fin og rolig dag før jeg drar ut og farter igjen.

Dette bilde tok mamma og jeg på tirsdag. Om du vil se flere bilder kan du se dem på instagrambrukeren min: @Jenniefashion

Klem Jennie

21 kommentarer


Hverdag

EN UKE IGJEN


11.08.2014


Hei

Ja, det er sant. Bare en uke igjen før første skolendag. Vil jo ikke at sommeren skal ta slutt så prøver å gjøre litt morsomme ting den siste uka. Jeg har nettopp hatt besøk av Lea i noen dager og vi har hatt det utrolig gøy. Vi bestemt oss også for å lage en video så jeg håper å få begynt å redigere den snart. Sier ikke når den kommer ut for det er jo ikke helt klart ennå. Vi tok også litt bilder den siste dagen som jeg nå skal vise dere. I morgen skal jeg møte enda en venn.

I dag har jeg vært hjemme med lillesøster og vi har spilt litt spill, slappet av med Tv og instagram<3

Pikekyss<3

OOOOOOO:)

You make me smile:)


Har du noen planer denne uka<3

Klem Jennie
34 kommentarer


Hverdag

LINSER


08.04.2014


Hei

På skolen i dag skulle vi møte de andre klassene vi skal begynne på ungdomsskolen i sammen med etter sommeren. Det ble bestemt at vi skulle ha håndballturnering og vi skulle ha blandet lag fra hver skole. Turneringen var utrolig gøy og jeg ble kjent med mange nye mennensker. 

Etter skolen dro jeg til optiker får å få linsene jeg har ventet på, men det er jo ikke bare å få linser. Jeg måtte også lære meg å ta de av og på. Trodde at det skulle være veldig lett men da jeg hadde prøvd 20 ganger for å få de på forstod jeg at det ikke var så lett alikevel. Fikk det selfølgelig til til slutt og da var jeg ganske stolt. Det er litt uvant å ha de på men blir nok snart vant til det.

Bruker du briller/linser ?

Klem Jennie
160 kommentarer


Hverdag

INSTAGRAM BILDER


10.02.2014


Hei

I dag er det et innlegg til dere blogg lesere som ikke ha instagram. Syns det er lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg så jeg tenkte å ha det nå. 

Etterpå skal jeg på skitrening igjen. Har skitrening mandag og torsdag og onsdag er det renn. Lurer på hvordan det kommer til å gå i dag. Det er veldig glatt ute nå så man må passe på.

Liker du at jeg har slike innlegg som dette?

Klem Jennie
35 kommentarer


Hverdag

FREDAG


03.01.2014


Hei

Nå er det endelig helg og jeg føler meg allerede mye bedre. Var hjemme alene hele dagen og bare tok det med ro for å bli helt frisk. Jeg har begynt å ordne klart ting til video også. Så kanskje jeg lager i helgen ( mest sannsynlig) Nå har vi spistt fredagstaco og kost oss. Etterpå skal jeg nok bare " DAFFE " foran TV´n. Nå er det ikke lenge til bursdagen min heller. 5 dager til ( 8.januar) Jooooohooooo........


Ikke så spennende dag...men men.
Når har du bursdag???

Klem Jennie
142 kommentarer


Hverdag

MAAAAANDAG


18.11.2013


Hei

I dag på skolen hadde vi 2 prøver i samfunnsfag. Ellers var det en helt vanlig mandag. I morgen begynner vi på en stor oppgave . Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og spiste litt. Kunne ikke dra på skitrening i dag fordi det regnet. Er ikke så gøy å løpe i regn å søle, så jeg "SKIPPA" i dag. Etter på skal jeg og mamma se på toppmodell Norge. ELSKER å se på toppmodell. Det er så bra.( Syns jeg) Jeg heier på Ingebjørg og Frida. Hvem heier du på???( hvis du ser på det da.) Noen andre programmer jeg liker å se på er også CHARTERFEBER. Det er bare så morsomt. Nå sitter jeg bare å slapper av med en kopp te og ser på TV. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med noen. Gleeeeeder meg.

I dag har jeg ikke tatt noen bilder så jeg bare ut noen bilder som er fra helgen til dere som ikke har instagram .
Ser du på toppmodell eller charterfeber???

Ser du på noe annet gøy???

Klem Jennie
94 kommentarer


Hverdag

SLITSOM, MEN FANTASTISK DAG


06.11.2013


Hei

I dag har det vært en ganske slitsom dag. På skolen ha vi hatt fysak og jobbet med tema vi har på skolen. Etter skolen satt jeg og noen venner igjen og gjorde litt lekser før vi måtte gå å ta bussen til håndball.Etter 1 1/2 time med trening kommer jeg hjem og leser manus, mens jeg spiser. Nå sitter jeg og blogger. Har sovet ganske dårlig i natt. Tenkte bare på at Isac Elliot følger meg på instagram. Helt enig med Isac - DREM BIG. Så tilføyer jeg DRØMMER KAN BLI VIRKELIGHET.

 

Hva syns du om denne sangen?

Klem Jennie
104 kommentarer


Hverdag

Regntung dag med boblelykke


22.10.2013


Hei

Kjedelig regnværs dag. Skal kaste meg over lekser så fort jeg er ferdig med dette innlegget. Etter skolen ble jeg med mamma og lillebror til Oslo, vi var blant annet innom Bubble Tea. Sittet i kø hjem fra byen, dødskjedelig. Spammet instagram med 3 filmer og 1 bilde i køen på vei hjem. I dag er min treningsfrie dag, skal daffe skikkelig, hoppe inn i koseklær og slenge meg på sofaen. 

HAR SKIKKELIG LYST PÅ NY HEADER, SÅ KOMMER TIL Å TA NOEN BILDER SNART SOM JEG VIL HA I DEN NYE HEADEREN. Fikk utrolig mange fine headere tilsendt på mail forrige gang jeg la ut headerbilder. Kommer til å legge ut noen av de headerene jeg fikk tilsendt på bloggen i løpet av denne uken. 

I dag legger jeg ut BUBBLE TEA bilder. Det var ingen kunder da jeg var der. Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg nok vært der veldig ofte i sammen med venner. Det er mange som har lurt på hva Bubble tea er og håper bildene vil forklare litt. Jeg bestilte green melkete med bobler av appelsin, jordbær og eple. Boblene er i teen og suges opp med et stort tykt sugerør. De kan du sprekke i munnen, syns det er veldig godt. 

MOBILBILDER

PÅ NETTET SER DET JO ENDA BEDRE UT


BILDE FRA INSTAGRAM

Har du smakt Bubble tea? Hva bør jeg bestille neste gang?

Klem Jennie

 #bubbletea #candy #yummy
41 kommentarer


Hverdag

READY OR NOT


25.09.2013


Hei ( Ja, overskriften er engelsk og bloggen er norsk)

Nå sitter jeg i stua etter en lang dag og skal faktisk legge meg om ikke så lenge. Kofferten står endelig helt klar og klær til i morgen ligger også klart. I dag har jeg vært på jentetur med jentene i klassen. Vi har vært på en øy som heter Steilene. Vi hadde en veldig fin dag ved vannet, selv om vi ikke var så heldige med været. Etter skolen så gjorde jeg ferdig alle lekser for denne uken og vasket buret til Elvis. Han skal bo hos min gode venninne Ella i høstferien. Nå har jeg akkurat levert han faktisk og er glad for at han skal få bo hos Ella. 

Men nå skal jeg gjøre meg i stand for kvelden og legge meg. Håper jeg klarer å sove så tidlig for jeg må stå opp KJEMPETIDLIG i morgen. Allerede klokken 04.00 må jeg stå opp igjen. Reisefeberen har kommet og det skal bli superdeilig med sommer og sol igjen. Har pakket kamera, Mac og overføringskabel, så jeg skal selvsagt blogge i fra Kreta også. 

BILDE FRA TUVA SIN INSTAGRAM

VI VAR IKKE SÅ HELDIGE MED VÆRET

MEN HAR VÆRT PÅ STEILENE I FINVÆR FØR, KJEMPEFINT DER


MEN NÅ GLEDER JEG MEG TIL SLIK UTSIKT 

 

Liker du best sommer, sol og varme eller vinter og snø? 

Klem Jennie
68 kommentarer


Hverdag

Laaaaaaang dag.


12.09.2013


Hei

I dag stod jeg opp supertidlig, 06.00. Pappa og jeg tok 07.20 båten til Oslo og jeg kom hjem 18.15. Hatt en super dag, men det var deilig å komme hjem. Glad for at det ikke er trening i dag for jeg hadde ikke orket å trene i dag. I morgen er det fredag og jeg gruer meg egentlig. Jeg skal jo ta sprøyte i morgen:( Måtte også avlyse en tur med klassen for at jentene skulle ta sprøyten. Nå har jeg gjort lekser og vil bare slappe av. Kommer kanskje til å ha litt vondt i hodet og armen i morgen, men skal blogge likevell. Som jeg sa i spørsmålsrunden så er det aldri en dag jeg har glemt å blogge.

Siden jeg ikke tok noen bilder i dag så legger jeg ut disse bildene fra Fjellstranddagen, jeg ikke la ut på bloggen den dagen.


Skal du ta sprøyta i morgen eller har du tatt den???

Klem Jennie
64 kommentarer


Hverdag

Fargerikt


09.09.2013


 

Nettopp kommet inn døra, vært sammen med Tuva og Embla etter skolen i dag. Tuva lagde noe til oss som het chai tea latte, og det var super godt.. vi har tulla,tatt bilder, spist og gjort lekser. Vi har faktisk en god del lekser syns jeg og det tar jo litt tid, derfor har jeg ikke like mye tid til blogg og instagram som før. 

Som jeg skrev på bloggen i går var jeg superheldig og fikk mange neglekakker da jeg var på besøk i går. Jeg fikk også lakket neglene mine med en veldig fin "gullakk"  Tok noen bilder med telefonen.  Jeg fikk underlakk, overlakk og noe som gjør at lakken tørker fortere. Fikk også så magnetik neglelakk og masse i forskjellig farger. Her er noen bilder fra i dag og i går:)

 Embla tok snikbilde av meg da jeg gjorde lekser:)

FRIENDS 4 EVER<3


Hva syns du om bildene????

Klem Jennie
43 kommentarer


Hverdag

Hmmmmmm


20.06.2013


Hei

Sitter og tenker på at i morgen er det siste skoledag før ferien. Det blir jo en kort kosedag og jeg gleder meg veldig. En ting som jeg syns er litt teit er at de har sluttet med en lang tradisjon på skolen. Før var det alltid lov til å ha med seg en brus og litt godteri siste dagen før sommeren, men det har vi ikke fått lov til på noen år nå. Gleder meg også veldig til å slippe å stå opp tidlig om morningen, jeg liker å sove litt lenge. Pluss at jeg ser frem til å være lenger oppe om kveldene. Så får jeg mer tid til å blogge, lage eventuelle videoer, bake og være med venner. Skal være en del hjemme i starten av ferien, men satser på flere turer til Tusenfryd, mange deilige dager på stranda og besøk i fra venner jeg ikke ser så ofte ellers. I dag har jeg vært sammen med noen klassevenninner og kamerater etter skolen. Vi hadde det veldig moro i sammen på kunstgressbanen. I dag var det soooool og i morgen er det meldt regn, kjempedumt. Om det  regner på lørdag håper jeg på litt shopping på et storsenter. 

VENNER PÅ SKOLEN


SOOOOOOL PÅ KUNSTGRESSBANEN

Neste video jeg tenker å lage er romvideo, om ikke dere har noen andre forslag da. Legger med et par bilder som forteller bittelitt om rommet mitt. Syns du jeg skal lage romvideo?

Klem Jennie
101 kommentarer


Hverdag

Vennskap


19.06.2013


Hei

Jeg er som en helt vanlig 12 åring. Jeg opplever de samme tingene som de fleste av dere på min alder. Rollen min som Hedwig i JENTER er veldig ulik meg selv, men mange av scenene er som tatt ut av livet mitt. Mange av dere kjenner dere vel også igjen i nettserien? Jeg ser stadig vekk på Instagram at flere unnskylder seg overfor venner med bilder og gode ord, og jeg syns det er superviktig å få bagateller ut av livet så fort som mulig. Det er utrolig sjeldent, ja jeg vil vel nesten si aldri at noen virkelig er SLEMME, det er vel heller tullete missforståelser, misunnelse eller andre dumme ting som er årsaken til teite krangler. Jeg opplever jo å få en del dumme kommentarer til meg både på instagram og blogg, men jeg velger heller å fokusere på alle de positive tingene. Jeg følger drømmen min og jeg vet at jeg bare må tåle dette. Jeg har et råd til alle dere som syns ting har blitt gjort feil, sakt feil osv, tørr å ordne opp. Det er ganske skummelt jeg vet det, men det føles veldig godt etterpå. Inviter til en kopp te, boller eller kveldsmat og snakk ut. Klemmen du får til slutt gjør så godt også. 

Krangler du med venner, savner du en venn? (akkurat som Maya i JENTER savnet Thea i JENTER)

Klem Jennie
56 kommentarer


Hverdag

Smooth dag


18.06.2013


Hei

I dag droppet jeg stranda med venner for å være hjemme og kose meg med familien. Det ble miniburgere til middag og mamma hadde også kjøpt Topp-blad til meg som hadde solbriller i seg. I tillegg fikk jeg også en ny lipgloss fra Isadora, elsker den fargen. Sent på ettermiddagen inviterte jeg Ella hjem til meg for å lage kvelds-smoothier og de smakte supergodt. Etter å ha kost oss med smoothiene hoppet vi på trampolina før det ble så sent at Ella måtte hjem. I morgen skal vi på stranda med klassen, så jeg håper på knallvær i morgen også. Og folkens, bare 3 dager til SoMmErFeRiE !!!


Dagen i dag har ikke bare gitt følelsen av sommer, men også smaken av sommer. 

Hvilken frukt er din favorittfrukt?

Klem Jennie

#smoothie
47 kommentarer


Hverdag

En bollete dag


13.06.2013


Hei

I dag har jeg ikke hatt det så greit, rett og slett en dum dag. Da passet det godt at mamma kjøpte inn ting for å lage skoleboller, for å muntre meg litt opp. Jeg har aldri laget skoleboller før, bare vanlige boller og kanelboller, så lurer på hvordan det vil gå. Uansett om det blir bra eller katastrofe skal jeg legge ut resultat her på bloggen. Ville bare skrive noen ord på bloggen og fortelle at det kommer enda ett innlegg litt senere i dag. 

Mulig at jeg har noen lesere som ikke følger meg på instagram, så legger ved et dikt som jeg syns passer bra i dag, og noen bilder jeg tok forrige dagen. Klem Jennie
23 kommentarer


Hverdag

Skitt fiske.......


10.06.2013


Hei

Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra fisketur med bestefar. Jeg kaller han faktisk for Bissi, har gjort det hele livet. Det begynte  bare med at jeg ikke klarte å si bestefar som liten. Vel, vi har vært nede på Hellvik og fisket fordi vi hadde hørt at makrellen hadde kommet i fjorden men vi fikk 2 sei og en liten torsk. Dette var sommerens første fisketur for meg og jeg gleder meg til mange flere og lengere fisketurer bare sommerferien begynner. Jeg elsker å være nede ved fjorden og det er veldig fint her vi bor. Nå skal jeg snart legge meg for jeg er kjempetrøtt, og i morgen er det sommerfest i Oslo som jeg gleder meg masse til. 

Liker du å fiske?

Klem Jennie
49 kommentarer


Hverdag

Hverdag


27.05.2013


Hei 

I dag når jeg våknet var det regnvær, og det var vanskelig å stå opp. Men det er jo litt gøy også fordi jeg får komme på skolen og møte vennene mine. I dag ble jeg med en vennine hjem etter skolen. Etter hvert ble det veldig fint vær så vi gikk ut og hoppet på trampolina til en annen venn. Har nettopp kommet hjem og er ganske sliten.  Med en gang jeg kommer hjem så må jeg gå på instagram og se komentarer der. Så blogg og masse mer. Har jo et annet liv utenfor instagram, blogg og Jenter. Så i dag er det bare et lite innlegg. Men nå skal jeg bare begynne på Fleip eller Fakta video.

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie
22 kommentarer


Hverdag

I OSLO


23.05.2013


Hei

Da sitter jeg på jobben til pappa og jeg skal snart dra på jobb selv. Veldig bra at pappa jobber i Oslo og at jeg kan ta følge med han inn til byen, pluss at de er veldig hyggelige på jobben hans. Det blir en ganske hektisk dag, men regner med å legge ut et kult innlegg senere i ettermiddag/kveld. Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg løper til T-banen.

Sorry for dårlig bilde, tatt med mobilkamera. Ønsker dere alle en finfin dag.

Sjekker du innom meg senere?

 Klem Jennie
29 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©