hits

 • Helg

  SIKRUSARTIST


  20.01.2017


  Hei

  Det er endelig fredag igjen, litt tragisk at jeg alltid er så utrolig glad på fredager. Selv om det er veldig mye spennende som skjer for tiden, som også innebærer en del jobbing, så er det allikevel skolen som tar mest tid og krefter og skaper litt stress.  Huff, ille å si det men i dag føler jeg det må ut. Det er ikke det at jeg mistrives på skolen, jeg har det topp med venner og skolen er ikke et sted jeg gruer meg til å dra til, blir bare mye lekser. 

  Det er helt sykt hvor mange prøver, presentasjoner, innleveringer og lekser vi kan ha i løpet av en uke. Det kommer ikke bare i veien for meg, men også i veien for treninger for de som eksempelvis spiller fotball eller håndball. Jeg er jo på skolen fra 08.30 til 14.30 og det vil si jeg drar til skolen 08.00 og er hjemme nærmere 15.00. Det betyr jo ikke at jeg da har ettermiddagen til venner, trening og familie. Nei, det betyr i aller høyeste grad LEKSER. Jeg vet også at vi har mye mer lekser enn mange andre venner jeg har både på Nesodden, men også andre steder i landet. Noen jeg kjenner har til og med leksefri. 

  Nå er det ikke slik at jeg er dårlig på skolen, jeg er veldig fornøyd med mine resultater, men det er så mye jeg ikke ser viktigheten av. Det å lære seg å måtte kunne plassere USA sine 50 stater på kartet og huske hva de heter. Når skal jeg bruke det liksom? Det er jo en kjempefin måte å lære pugging på. Pugging, som ofte fester seg til hjernen i en dag eller to og så er det borte liksom.... Men pugging har jeg ofte bruk for. Jeg leser manus og manus må jo pugges og jeg trenger jo ikke huske replikkene mine etter innspilling.

  Så når fredagene kommer så er det ikke en gang sikkert at det betyr fri for ofte må jeg øve til noe også, men jeg føler i hvert fall at jeg kan slippe noen av "ballene som jeg har i lufta" og slippe å sjonglere like mye som en sirkusartist. 

  Så i kveld drar jeg med en venninne på "Singing in the rain". Alte Pettersen er blant annet med og jeg har hørt mye bra om showet.

  Nå har jeg også blitt bra nok til å endelig spille håndball igjen, og det er også bra. Neste uke blir en dag kortere enn vanlig også. Da tar jeg turen til London igjen, det gleder jeg meg til. Når jeg kommer hjem er det faktisk nesten februar. I februar blir det premiere på "The Club Radio" Fotoshoot av kleskolleksjonen min med WOW og mye annet gøy.

  Her er noen flere bilder fra gårsdagen<3  La ut noen videoer med gutta i går på musical.ly! Følg meg der som jenniefashion. 


   

  Ønsker deg en god helg og håper du vil svare på spørsmålet mitt. 

  Har du masse lekser og prøver?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Helg

  FLERE METER OVER BAKKEN!


  10.10.2016


  Hei!

  Jeg fikk dessverre ikke muligheten til å dele så mange bilder med dere i fra ferien min her på bloggen, så tenkte jeg kunne gjøre det nå. Hehe! Jeg fikk blogget en del om fredagen da familien og jeg gikk tur på fjellet. Vi hadde strålende vær og turen var utrolig koselig og jeg likte den utrolig godt. 

  Lørdagen dro vi ganske tidlig av gårde for å kjøre ATV!  For dere som ikk vet hva det er kan dere se det på bildet under! HELE familien kjørte det! Jeg syntes i hvert fall det var utrolig gøy og gjør det gjerne igjen!

  Senere på dagen fikk vi besøk an to venninner som bor i nærheten. Med de spilte vi minigolf, vi var ute på lekeplassen, vi spilte kort og vi koste oss med lørdagsgodt og spill.   Venninnene våre overnattet fra lørdag til søndag. ​Søndag morgen hadde vi en deilig frokost før vennene våre måtte dra. Vi sjekket ut av hytta og dro deretter til "Høyt oh laft" klatrepark! Der koste jeg meg virkelig. Jeg klatret flere meter over bakken, "hoppet i strikk", gjorde zipline og masse masse mer! Noe av det morsomste jeg har gjort.

   

  Turen hjem ble på 5 timer. De første dagene av ferien gikk som sagt til skolearbeid. Skrev om det i går:-)

  Hva gjorde/skal du i høstferien?
   
  10 kommentarer


  Helg

  Tapt ferie


  09.10.2016


  Hei

  For øyeblikket er jeg på vei hjem i fra noen herlige dager på fjellet. Er utrolig glad og takknemlig for at familien tok denne turen i sammen og fikk en opplevelsesrik langhelg i siste del av høstferien. Vi har ikke hytte selv, men leide en i noen dager. I går var vi og kjørte ATV og fikk besøk av venninner som bor like i nærheten av der vi var. I dag avsluttet vi ferien med klatring og zipline, kjempegøy og selv om vi nå sitter i veeeeeldig treg kø hjemover er det verdt det. 

  Starten av ferien var alt annet enn god. Jeg var trist og lei fordi jeg måtte bruke mye av fritiden min på å jobbe med en presentasjon som skal fremføres i morgen. Jeg følte rett og slett at deler av ferien min nærmest ble frastjålet meg. For meg er ferie utrolig viktig. Noen av dere legger kanskje merke til at når jeg har ferie så kobler jeg litt av. Jeg er ikke av den typen som tenker at når jeg har fri, da skal jeg blogge masse og filme masse for ha ting og innlegg å poste ved senere anledninger. Nei, jeg blogger ellers så mye at jeg heller senker skuldrene litt ekstra i ferier og tar meg ekstra tid til brettspill og familiekos. 

  Ferien er altså over. Det skjer masse spennende fremover. Overraskelser til dere, videoer og mye mer. Allerede om en uke reiser jeg til Polen.

   


   

  Er din høstferie over, eller begynner du ferien din nå? 

  Klem Jennie 
  14 kommentarer


  Helg

  JEG ELSKER DET!


  07.10.2016


  Hei!

  Flere av dere har kanskje fått med dere at jeg ikke er hjemme akkurat nå. I går dro nemlig familien og jeg til "Hallingdal feriepark". Vi har leid en hytte vi bor i og vi dro hit for å gå tur på fjellet, klatre, padle kano og kjøre motorcross. Siden vi kom i går gjorde vi ikke noe annet enn å pakke ut og bli kjent med området. I dag derimot dro vi opp på fjellet og gikk en tur på litt over en mil. Jeg elsker å gå på fjellet spesielt om høsten. Jeg liker å ta på meg turtøy og oppleve naturen. Jeg var nok litt ekstra gira fordi jeg nettopp kjøpe meg ny turbukse og turjakke. Hahaha!

   Vi var også utrolig heldige med været i dag og hadde så og si bare sol. Jeg tror det endte opp med at vi gikk i litt over 3 timer. I starten var det utrolig mange oppoverbakker og det føltes nesten litt som at vi aldri skulle komme frem, men vi gjorde det til slutt selvfølgelig hahah. 

  Litt kjipt at det er siste feriedag i dag, men det betyr kanskje at du begynner din ferie?

   

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie


   
  27 kommentarer


  Helg

  I TAKE IT TO THE NEXT LEVEL


  01.05.2016


  Hei

  I dag da jeg våknet visste jeg ikke helt hva jeg skulle bruke dagen min til. Det endte faktisk med at jeg filmet en video. Vet jeg la ut video sist i går men dere liker jo videoer så hvorfor ikke. Skal faktisk filme enda en video til uka, og den gleder jeg meg masse til. Jeg har begynt å teste ut og utforske litt når jeg lager videoene mine. Jeg synes det er supergøy å redigere videoer, spesielt når jeg får til noe nytt og kult. Det blir det nok i den videoen som kommer snart. Jeg tar det til det neste nivået. Haha!

  Etter at jeg filma videoen tok jeg og moren min en liten tur til byen. Jeg leverte en pakke til en som jeg virkelig håper liker den og så tok vi en tur på Starbucks...selvfølgelig. 

   


   

  I dag ble det en mocha frappuccino på meg, men favoritten er fortsatt en vanlig coffee frappuccino<3

  Liker du kaffe?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Helg

  Konfleir


  02.04.2016


  Hei!

  Da blir det et lite innlegg her i fra konfirmasjonsleiren. Det er ikke lov til å ha mobil på samlingene så det blir ikke så mange bilder i fra det, men selfies fra rommet har vi. I dag stod vi opp kl 08.15 og har siden da spist frokost, hatt flere samlinger og grilling. Selv om det er dårlig vær og regn er det utrolig koselig! Jeg kom på rom med de jeg ville og vi koser oss skikkelig💕

  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  PASS DEG, DU KAN DØ!


  14.03.2016


  Hei

  I helgen var jeg jo i Bodø og mange har spurt litt hvordan det var der. Som Jeg allerede har blogget kommer jeg til å legge ut mange bilder i fra dagen, men kan jo fortelle litt ettersom mange har spurt om hva jeg gjorde i Bodø. 

  Det var Vinterfest på kjøpesenteret City Nord. Dagen før jeg var der hadde "The Main Level" hatt konsert der og på lørdagen var Thea som vant MGP Junior der og så var jeg der også. Thea hadde konsert og jeg hadde "show" (ikke jeg som valgte det ordet altså, he he) En times tid før jeg skulle på scenen la senteret ut et bilde hvor de som ønsket kunne stille spørsmål til meg og så skulle jeg svare på en del av de som ble kommentert under dette bildet. Det kom inn over 400 spørsmål, noen like spørsmål også selvfølgelig. Det var mange spørsmål jeg ikke har svart på før og jeg fortalte om noe av det kleineste jeg har opplevd og også om min største frykt, det å være redd for ulykker. Jeg er nok en person som er litt ekstra forsiktig og ser meg for et par ekstra ganger før jeg går over veien, ikke går og ser ned på mobilen når øynene bør følge med på det som skjer rundt.....man kan jo dø. Så det jeg kan beskytte meg mot forsøker jeg å beskytte meg mot,  men jeg flyr jo selvom jeg ikke er noe glad i å fly og kanskje litt redd også.

  Rakk ikke møte The Main Level men veldig koselig at de la igjen en liten hilsen til meg :-)

  Etter å ha svart på en del som de fremmøtte lurte på så hadde jeg en challenge hvor 6 stykker kom opp på scenen og konkurrerte om å få en kjeks fra panna si og inn i munnen uten hjelp med hendene sine og kun ved hjelp av ansiktsbevegelser. Jeg hadde tre premier der den raskeste fikk et gavekort på kr 1000,-  til å bruke på City Nord og andre og tredjeplass fikk et gavekort hver på kr 500,- til å bruke hos WOW. 

  Deretter ble jeg flyttet over til andre siden av senteret hvor det var signering og foto. Jeg hadde signaturkort som senteret hadde trykt opp til meg og noen takplakater som de hadde hengende på senteret også. Det samme hadde "The Main Level" også hatt og også Thea. Signeringen tok en drøy time og jeg fikk møtt mange herlige mennesker. Skulle ønske jeg hadde hatt mer tid til hver og en av dere, men etter dette var jeg også så sliten at jeg nesten dro rett tilbake til hotellet. Armen min er ikke vant til å signere så mye på så kort tid så dagen etter hadde jeg faktisk kramper i hånda og armen, he he. 


  Beklager overskriften til dere som syns den var teit, men jeg ville teste ut og nesten bevise noe samtidig som jeg har et spørsmål? Hvorfor er det slik at blogginnleggene med de "dummeste", "mest negative" og "sjokkerende" overskriftene får flest lesere. Liker man bedre å lese om dette enn de positive tingene? Jeg kommer i hvertfall til å fortsette å skrive om mitt liv og mine dager. Om jeg en dag er på tivoli med mange venner og har det gøy, men senere  samme dag blir "hunden min" ( har ikke hund, men for å gi et eksempel) påkjørt og most, så ville ikke mitt innlegg mitt fokusert på den negative biten. Overskriften hadde i hverfall ikke vært "Hunden min most utover asfalten" men eventuelt "En trist dag"

  Hva liker du å lese om?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Helg

  BLURRY NIGHT


  11.10.2015


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra konfirmasjonsleir og jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg har blitt kjent med flere nye hyggelige mennesker og hatt det supert i sammen med dem og venner jeg hadde i fra før. Kvelden var så fin. Vi spiste først midddag alle sammen og dessert. Deretter gikk jeg og noen flere på rommet og skiftet til koseklær før vi gikk ned til kiosken og fells rommet. Der kjøpte vi brus og godteri før det var undervisning. Siden det var lørdagskveld valgte lederne å gjøre undervisningen ekstra morsom ved å se på en film med mye symbolikk. I løpet av kvelden gikk vi også rundt i mørket med lommelykter og skremte hverandre. 

  Rett før vi la oss hadde vi også en stillestund der vi tente flere stearinslys og sang sanger. Da kvelden kom ordnet vi oss og la oss til å sove. Gleder meg allerede til neste leir som er til våren. Da blir vi faktisk fra en fredag til søndag!!! Enda lenger enn nå!!    

  Nå må jeg faktisk forte meg veldig her...... Skal faktisk til kirken med flere av de andre konfirmantene. Vi skal på PULS, som er kveldsgudstjeneste ekstra tilpasset ungdommen her hvor jeg bor. Det er hver andre søndag i måneden. 

  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Helg

  Home sweet home


  03.05.2015


  Hei

  Nettopp kommet inn døra etter å ha kommet hjem i fra togstasjonen. Tok tog fra Lyngdal i dag 12.40 og kom hjem nå 19.30. Jeg har hatt en veldig fin helg i Lyngdal og dere som følger meg på IG, fikk kanskje med dere at jeg hadde dratt for å overraske Lila på fredagen.

  I dag orker jeg faktisk nesten ikke å blogge, men jeg blogget jo ikke i går. Jeg får love dere noen ekstrakule innlegg de kommende ukene.

  I dag blir det en Instagramoppdatering

  UTE MED VENNER OG OUTFIT

   

  MEG OG LILA, KOS I LYNGDAL, FLASH Tattoos


   

  Følg meg gjerne på @JENNIEFASHION, da får du også påminnelser om nye innlegg :)  Har du hatt en fin langhelg?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  Ut på eventyr


  01.05.2015


  Hei

  Denne helgen er jeg ute på eventyr :) 

  Kofferten ble pakket i går og det er noen sommerfulger i magen min. Elsker å reise, men vet ikke helt om mange timer på tog blir så utrolig morsomt. Kommer til å bruke tiden på blogg, IG, lese og musikk. Får nok tid til å planlegge de kommende ukene også for jeg har noen spennende avtaler som skal inn i avtaleboka mi.

  Jeg ser ganske ofte den siste tiden at jeg får noen luksusproblemer. Jeg kaller det luksusproblemer fordi det ikke er problemer man kan klage over selv om det av og til er ganskje kjipt. Det er for eksempel at man er invitert på to kule eller morsomme ting samtidig. Eller at to avtaler plutselig kræsjer, æsj. Opplevde jo det med Vinterlyd i Kristiansand og siste avgjørende skirenn denne sesongen. Og så har det vært invitasjoner og idrettsarrangementer som kræsjer også. 

   

  I sommerferien skal jeg jo på språkreise med EF og det gleder jeg meg masse til, men så fikk jeg også tilbud om noe supergøy de to ukene som jeg da måtte takke nei til :(  Gleder meg også utrolig mye til lang ferie hos familie i Østerrike, men da går jeg glipp av et idrettsarrangement jeg hadde lyst til å være med på. 

  Vel....jeg må i hvertfall planlegge så godt jeg kan. Mamma og pappa sier foresten at jeg kanskje kan få besøk av en venn når vi er i Østerrike og det hadde vært utrolig koselig. 

  Hva gjør du denne helgen?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Helg

  HEKTA


  17.01.2015


  Hei

  I dag var det en ganske rolig dag men jeg hadde det allikevel veldig fint. Spilt Mario Wii med lillebror, tatt litt bilder, stylet noen antrekk og frisyrer, og sett på den nye favoritt serien min, Gossip Girl. Har sluttet helt å se på Pretty Little Liars og kan ikke se mer på The Vampire Diaries så prøvde ut Gossip Girl og det er faktisk veldig bra. Er egentlig ikke så stor fan av serier med drama og slikt men denne er veldig bra. Har blitt helt hekta. 

  Til bursdag fikk jeg også et gavekort på  hull i øret og det valgte jeg å ta i dag da vi dro i butikken. Har 3 hull i det ene øret fra før av og  hadde bare ett i det andre. Mange sier jeg ikke bør ha så mange hull i ørene men det er helt opp til meg. Vil liker forskjellig ting alle sammen og jeg syns det er fint med hull i ørene. Nå har jeg tre øredobber i venstre øreflipp og to i høyre. 

   

  Til dere som lurer, så er den deilige pusegenseren på bildet i fra butikken WOW


  Ser du på Gossip Girl?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Helg

  Begynner å bli ferdig!!!


  15.11.2014


  Hei

  Fra i går til i dag overnattet jeg hos Tuva og vi hadde det skikkelig koselig. Vi drakk te og så mye på The Vampire Diaries. Siden Tuva måtte på dans dro jeg hjem og koste meg på rommet mitt. Det begynner å bli ganske bra og jeg trives der mye mer. Man kan si det er blitt mer et slags ungdomsrom. Nå har vi også fått mallt den rosa veggen på rommet mitt og alt virker også mye større. Bytta til en lys, lys gråfarge.

   

  Nå er jeg på vei ut døra igjen........

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Helg

  AUUUUUU


  02.11.2014


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra Legevakta i Oslo etter å ha tatt røntgen av armen. Jeg er så lykkelig for at den ikke er brukket, selv om det gjør veldig vondt fremdeles. Den er bare kraftig forslått og hoven etter at jeg landet oppå den da jeg kastet meg for å score på kampen i dag. En dytt i det jeg heiv meg fikk meg til å lande feil, men heldigvis så ble det mål. Må nå ha armen i fatle i noen dager, men det er jo myyyyye bedre enn gips. 

  Til tross for dette har dagen vært tipp topp. Tuva sov hos meg fra i går til i dag og vi har hatt det morsommere enn morsomst. Glemte nesten tiden men kom akkurat tidsnok til oppvarming før kampen og jeg skadet meg først helt mot slutten av andre omgang.

  Kommet hjem nå som sakt og familien har kost seg med Frozen yoghurt med jordbær, granateple og sjokoladesaus. 

  Jeg ser at noen henger seg opp i at jeg ikke svarer masse med en gang etter at jeg har lagt ut et bilde på IG. Det er faktisk ikke så rart at jeg ikke svarer hele tiden, for jeg gjør mye annet enn å sittte på IG hele tiden også. 

  Jeg er egentlig ikke klar for ny skoleuke i det hele tatt, men skal nok klare å komme meg gjennom den. Lurer på hvordan det ikke blir å trene så mye som det jeg er vandt til denne uken. Som sakt veldig glad for at det ikke ble brudd slik at jeg snart kan trene, spille igjen og gå på skitrening. 

   

  Hvordan har helgen din vært? 

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Helg

  MIN SØNDAG


  19.10.2014


  Hei

  I dag måtte jeg stå opp tidlig for å dra på håndballkamp. Eller, tidlig og tidlig. 08.00 er tidlig for meg på en søndag:) He he <3    Nå er det snart mandag og en uke fylt med mye lekser, heldigvis ingen prøver (Ikke som jeg vet om nå i hvert fall) 

  Legger ut videoen "Svar på spørsmålsrunde oktober del 2" i løpet av uken. Mange har lurt på hvilke dager jeg trener, og her er svaret: 

  Mandag- Skitrening

  Tirsdag - Ingen trening

  Onsdag - Håndball

  Torsdag - Skitrening

  Fredag - Håndball

   

  Neste uke har vi OD dag, operasjon dagsverk. Da skal vi en dag ut i arbeidslivet, gleder meg. Du kan lese om "Operasjon dagsverk 2014" ved å trykke HER.  Til neste år blir det en hel arbeidsuke :) 

  Dagen etter OD dagen, er det siste dagen i oktober, halloween. Tenk at det snart er November alt. 

   

     Hvis du skal ha OD-dag eller arbeidsuke, hva skal du jobbe som/med?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Helg

  I DAG SKJEDDE DETTE.....


  18.10.2014


  Hei

  I dag stod jeg opp ganske tidlig, noe jeg ikke pleier å gjøre på lørdager. Jeg tok 10.00 båten med ev venninne til Oslo hvor vi så på kino og var på Cafè. Ingebjørg går ikke på samma skole som meg, men vi trener sammen flere ganger i uken. 

  Kjempekoselig med en venninnedag i byen. Jeg bor jo på Nesodden og vi må ta buss og båt for å komme til byen. Senteret her jeg bor er så lite og det er bare et bakeri der, så jeg pleier ikke være der egentlig. Men det er samtidig litt fint også for når vi er med venner, så er vi som oftest hjemme hos hverandre og henger ikke rundt i byen. Da blir det jo ekstra kos også med en slik venninnedag som bi hadde i dag. 

  Vi så filmen OPERASJON ARKTIS som var en bra norsk film. Kan anbefale den. 
  Da jeg kom hjem så lekte jeg litt med lillebror, lagde pizza til middag og nå skal familien ha Wii-mesterskap. Pappa har utfordret oss i bowling, tennis, baseball og golf, moro. Kjempekoselig med slike familiekvelder.

  Håper du har en superduper lørdag.

  Hva liker du best å gjøre i helgene?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  OPS.....


  05.10.2014


  Hei

  Så det hadde sneket seg inn et gammelt innlegg på bloggen, som jeg nå har slettet.  Jeg er langt i fra "LEI MEG" som det innlegget het. De siste innleggene er de i fra vakre Hafjell, og senere i dag skal jeg blogge om blant annet sjokoladefontenen som jeg har fått mange spørsmål om på Instagram. 

  Kanskje du har kommet hjem fra høstferie du også, da kan du lese om min høstferie her på bloggen. Det var så deilig med en uke fri og skulle gjerne hatt noen dager til. Til deg som fikk høstferie på fredag. Kos deg masse, høsten er en herlig tid. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  HOME SWEET HOME


  04.10.2014


  Hei

  I dag dro vi hjem i fra Hafjell og jeg har kost meg masse. Gått på fjellet, bada i basseng og fått mye tid i sammen med familien. Vi hadde alle et fint opphold på Quality Resort Hafjell. I dag var det en litt regnfull dag så det ble ingen tur til Hunderfossen. Litt trist med dårlig vær men skal helt sikkert tilbake dit en dag det er sol.

  Hafjell er jo en av Vinterlyd sine konsertområder, jeg var på vinterlyd i påsken som var og innlegget kan du lese ved å trykke HER . 

   Rett før vi dro til Hafjell fikk jeg en sjokoladefontene og nå har jeg invitert Ella over på sjokolade og frukt. Gleder meg<3 Også godt å komme hjem til venner.

  Ønsker du å høre hvordan det gikk med sjokoladefontenen?

  Klem Jennie

   

   
  7 kommentarer


  Helg

  MUSIKK I MINE ØRER


  30.08.2014


  Hei

  Nå for tiden har jeg blitt helt hekta på noen forskjellige sanger. Går rundt og synger på de samme sangen 100 ganger om dagen uten å bli lei. Tuller faktisk ikke, tror jeg synger de 100 ganger om dagen. Hahaha...<3 Her er noen av sangene jeg liker akuratt nå. I dag er det også MGP jr og jeg kommer nok til å går rundt å synge på noen av de sanger en god stund også. Gleder meg. 

  Ellers i dag har jeg vært på en slags ekstra trening med laget og det var også veldig gøy. Etter treningen spiste vi pizza og koste oss. 

   Ariana Grande - Breake Free

   Taylor Swift - Shake it off

  Imens jeg søkte på nettet fant jeg noen morsomme "Quotes" hvis man kan kalle det for det. Disse likte jeg spesielt godt.
  Skal du se på MGP jr i dag?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Helg

  PÅ TUR IGJEN


  06.06.2014


  Hei

  Dette er jo enda en langhelg med skolefri på mandag. I den anledning er familien min igjen ute på tur. Nei, vi skal ikke til Lyngdal igjen, men jeg håper at vi slipper masse kø denne gangen. Jeg møtte veldig mange hyggelige jenter og gutter i Lyngdal, men denne gangen ønsker jeg ikke å skrive hvor jeg skal på forhånd. 

  Etter denne helgen regner jeg med at jeg ikke skal reise bort før sommerferien. Nå er det jo under to skoleuker til sommerFERIE :D Eller, det er faktisk bare en helg igjen og neste helg har jeg allerede planer med JENTER gjengen på lørdagen. 

   

  BILDER TATT I HAGEN RETT FØR VI KJØRTE AVGÅRDE

  Noen kommer kanskje til å kjenne seg igjen på bilder jeg legger ut på IG og bloggen i helgen. Kanskje jeg er der du bor.

   

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Helg

  I dag


  01.06.2014


  Hei

  Sitter i kø hjem fra Lyngdal, kjempekjedelig. Kø som er 17 km lang og den snegler seg avgårde.

  Langhelgen i Lyngdal har vært fantastisk og det gjør meg så glad å tenke på at dette skal bli en årlig tradisjon.


  Det er enda ett par timer til vi er hjemme, så blogger derfor fort fra bilen.

  I morgen har jeg en spennende dag foran meg, gleder meg til det jeg skal være med på da. Kommer til å dele litt på instagram og blogge om det i morgen, både når jeg er der og når jeg er ferdig.

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Helg

  FINALLY SUMMER


  24.05.2014


   Hei

  I dag var det utrolig deilig sommervær. Dagen startet skyet men veldig varm, så tittet sola frem. I dag var jeg og Ella med noen venner fra en annen skole. Vi var sammen nesten hele dagen og spiste is og skravla. Hmmmm.... vet ikke helt hvor mange is jeg har spist i dag, men det var i hvertfall veldig godt. Hehehehe<3 Etter vi hadde vært med de dro jeg og Ella hjem til oss selv for og hente babdetøy. Deretter kom Ella opp til meg, spiste middaf og så dro vi en tur ned til stranda. Jeg forventet ikke at jeg skulle bade så mye, men der tok jeg feil. Jeg bada ganske mye og vannet var utrolig deilig når du ble vandt til det.

  I går hadde jeg en liten photoshoot med mamma. Her et et av bildene. ( Dette la jeg også ut på instagram)  Var det sol eller regn der du bor i dag??

  Klem Jennie
   
  38 kommentarer


  Helg

  SØNDAG


  11.05.2014


  Hei

  Natt til i dag sov Tuva hos meg etter at vi hadde vært med noen venner samme dag. Vi så på Mgp og en veldig morsom film som heter BRIDEWARS. Navnet sier litt hva den handler om. Vi spiste chips og drakk fanta. Nam nam<3

  I dag da vi våknet spiste vi og ordnet oss. Vi tok på oss daffeklær siden vi ikke skulle gjøre noe spesielt i dag. Vi gikk deretter ut på trampolina og hoppa. Så kom jeg på en ide om at vi kunne ta noen kule bilder, så det gjorde vi:)

  Dette er bare to av de vi tok,  men syntes de er veldig kule. Hva syns du??  Etter vi tok bildene dro vi til Tuva og var med en av hennes venner som heter Anna. Vi lagde te, spilte volleyball og hadde vannkrig med hageslangen og bøtter fullle med vann. Jeg rakk og skifte og spille litt yatzy før jeg måtte dra hjem. Har hatt det utrolig gøy i dag og håper jeg snart kan gjøre dette igjen.

  Hva har du gjort denne søndagen??

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Helg

  Klar for klubben


  09.05.2014


  Hei

  I dag skal jeg dra på en ungdomsklubb i sammen med noen venner. Denne klubben er på Nesodden hvor jeg bor, men man må kjøre litt for å komme dit. Skal møte andre venner av meg som går på andre skoler enn den skolen jeg går på der også. 

  Etter skolen dro jeg rett på håndball. Etter håndball spiste jeg middag, dusja og ordnet meg. Nå er jeg klar og har derfor ikke noe mer tid til å blogge, for nå blir jeg snart hentet. 

  Ønsker deg en kjempefin fredagskveld. 


  Klem Jennie 
  25 kommentarer


  Helg

  FREDAG OG BURSDAG


  21.03.2014


  Hei

  Endelig fredag igjen og den begynner supert med bursdag. Snøen har smeltet og sola er tilbake og det er så herlig. Enda ikke fått somlet meg til å kjøpe vårsko, finner ikke tid til det...he he.

  Skal ikke på håndballtrening i dag. Skal dra for å kjøpe bursdagsgave etter at jeg har fått i meg litt mat og koset meg med noe annet enn lekser :) Dette magasinet fikk jeg med meg fra Vita sist gang jeg var der.


  Dere som har instagram kan følge meg der utover fredagskvelden, til dere andre en riktig god fredag :)

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Helg

  DAGEN I DAG


  08.03.2014


  Hei

  I dag våknet jeg og Embla til sol og varme. Det var veldig deilig. Lenge siden sol nå. Da Embla hadde dratt dro jeg med mamma, pappa og lillebror til Frogneparken. Etter det dro vi på STARBUCKS på Majorstuen. Etter det dro vi og så på lillesøster spille bordtennis.

  Denne collagen er fra i går:)

  Jeg har frappechino sjokolade uten kaffe og mamma har frappechino<3

  Etter på skal jeg til en en venninne på jenteskikveld. Gleder meg masse<3

  Hva har du gjort i dag?
  25 kommentarer


  Helg

  Fastelaven


  02.03.2014


  Hei

  I dag er det fastelaven, vi feirer dagen med tradisjonelle fastelavensboller med krem og syltetøy. Fastelaven betyr egentlig "Kvelden før faste" men vi faster ikke. Pappa sin familie er katolsk og det er mye mer vanlig med faste i de katolske landene.

  Begynte dagen med frokost så håndballkamp, deretter kortspill og fastelavensboller. Nam nam.   Her er CDen jeg fikk signert av Isac. Skulle egentlig ha konkurranse om å vinne CD med autograf men vi fikk bare tak i denne og den ville jeg ha selv selvfølgelig. Fikk derfor signert noen autografer på noen kort som det sener blir mulighet til å vinne. 

  MER INNFO SENERE:)

   

  Her er to sanger av Isac jeg driver å synger på for tiden. EEEELSKER de<3

  New way home akustisk

  My favorite girl

  Hvilke av sangene er din favoritt??

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Helg

  FRIDAY


  21.02.2014


  Hei

  Nå er det fredag igjen og bare helgen igjen før skolen starter. I dag har jeg tatt det helt med ro. I går sto jeg jo på langrenn og slalom så jeg er ganske sliten. Etter på har vi tenkt til å kose oss med is og se på TV. Bare EEEEEEEELSKER is. Gleder meg til å se hva slags is de har i Tyrkia når vi skal dit. Var masse god is på Kreta. 

  Det ble et kort nnlegg men må jobbe med video i IMOVIE:)

  Min favorittis er cookiedough eller kaffe...eller nei jeg tror kanskje mango..nei Oreo...mmmmmmm...høøøø...ja.. Hva er din???

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Helg

  LØRDAG


  15.02.2014


  Hei

  I dag dro jeg og familien på IKEA for å handle litt ting vi trengte. Jeg kjøpte meg ikke noe spennende. Bare noen kleshengere, men lillesøster fikk kjøpt seg et nattbord hun har ønsket seg lenge. Både jeg og hun vi ha nytt rom, men det er ikke mulig akuratt nå. Derfor rydder vi rommet for ting vi ikke trenger lenger og deretter kjøper vi litt pyntesaker slik at det blir mer koselig. Som puter, blomster,bilder osv..... Da blir det jo nesten et nytt rom.

  Lillesøster skal også sove over hos noen i dag så jeg skal bare slappe helt av på rommet mitt med te og the Carrie diaries. The carrie diaries er en ny ungdomsserie jeg har begynt å se på. Anbefaler den for dere som liker drama, mote, kjærlighet osv......

   
  Hvs syns du om bildene?

  Klem Jennie<3

   
  56 kommentarer


  Helg

  VINTERFERIE


  14.02.2014


  Hei

  Nå er det vinterferie. Vi har ingen planer for ferien, annet enn at Oma kommer på besøk i slutten av ferieuken. Jeg håper veldig på å få enda mer orden på rommet mitt, få mer tid til å blogge litt. Kanskje få besøk av venner og være hos venner. Akkurat nå er været ganske håpløst ut her hos oss. Det kom litt snø i går, men det  regnet og snødde om hverandre. Håper veldig at det vil bli litt kaldere igjen og at det kommer ny og fin snø som holder seg bra. Skulle gjerne fått gått litt mer på ski og skøyter.

  Selv om man er hjemme i ferien så syns jeg det aller beste med ferie uansett er å kunne ta det mer med ro om morningen. Ikke sette på vekkerklokken og ikke ha lekser hengende over meg hele tiden. Føler ofte at lekser stjeler min fritid. Skal jeg lese i ferien skal det være blader, og de skal jeg lese i joggedress i kosestolen med te eller kakao <3

  En bytur er alltid gøy så håper ikke alle venner reiser bort og at vi kan ta oss en tur på kino, Bubble tea eller Starbucks. Så skal jeg jo endelig få tid til å svare på spørsmålsrunden. 

  I vinterferien i fjor var vi også hjemme. Da var vi litt i Brattbakken og stod på slalom/snowboard og gikk turer på langrenn. Vi hadde perfekt vinterferievær :D

   

  PÅ VEI OPP MED HEISEN

  KALDT MED IS PÅ FJORDEN

  PERFEKT VINTERFERIEVÆR I FJOR

  Håper virkelig på flott vinterferievær :)

  Sol og snø.

  Hva skal du i vinterferien?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Helg

  Søt lørdag


  18.01.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra en venninne som inviterte meg og noen andre venninner på boller og kakao. Vi spilte blant annet brettspill og hadde det veldig gøy i sammen. I morgen er det søndag og håndballkamp og jeg syns at helgene går alt for fort. På mandag er det skitrening og på tirsdag tenkte jeg også å trene litt skiteknikk, det har jo endelig kommet snø. På onsdag blir det sesongens første Amtarenn (lokalt skirenn her jeg bor), det blir spennende ettersom jeg ikke har hatt ski på bena på evigheter.  Nå venter jeg på at pappa og lillesøster skal komme hjem i fra bordtennis-turnering slik at vi kan spise Taco, vi hadde ikke tacofredag i går :-O Så skal jeg se på Klippkompaniet klokken 20.00. Lørdag er supert<3

  Hva liker du å se på TV på lørdager?

  Klem Jennie 
  50 kommentarer


  Helg

  Siste dag i byen


  28.12.2013


  Hei

  I dag var det siste dagen i byen før vi reiser, så jeg handla inn det siste jeg trengte. Det kommer kanskje to videoer når jeg kommer hjem. En med gaver og kanskje en med innkjøp. I dag gikk vi gjennom de samme butikkene vi pleier og så om det var noe vi ville kjøpe. Var så opptatt av å titte å se så tok ikke så mange bilder. Skal gjøre det neste gang. Der jeg kjøpte mest i dag var egentlig på dm. Det er en butikk som vita.  Så var vi på et stort senter som heter K&Ö. Så titta vi innom claire´s og noen klesbutikker. Var også en tur innom bubbletea. Nå ligger jeg i senga til mamma og pappa. Etter på skal vi også se en film i sammen. I går ble det veldig sent så vi rakk ikke se film da.

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Helg

  LØRDAG


  23.11.2013


  Hei

  I dag dro jeg og familien til oldemor i Oslo, fordi hun hadde bursdag i går. Der spiste vi kake,pølse og spilte krig. Etter vi hadde vært der dro vi til Ski-Storsenter der vi skulle handle litt julegaver. Der gikk vi innom ToysRus, WOW, H&M, veromoda og Funky Frozen Yougurt. Mmmmmmm.........:) Kom hjem for en time siden. Nå har jeg nettopp skypet med noen gode venner. Snart er det også middag. Vi skal ha laks med poteter, grønnsaker og hollandaise saus. NAM nam!!!! Jobber også med den siste spørsmålsrunden og har planer om å begynne på videoen jeg og Lea filmet forrige helg også.   Hvor skal du feire jul i år?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Helg

  FREDAG


  22.11.2013


  Hei

  I dag var det endelig fredag og helg. På skole hadde vi også matteprøve. Etter skolen dro jeg og noen jenter på håndball. Da vi kom ditt tulla vi og lagde litt videoer før vi ble sluppet inn i garderoben. Da håndball var ferdig skulle vi bli henta, men de ble forsinket. Så vi måtte vente i ca 40 min før noen kom. Da jeg kom hjem var det taco. Mmmmm..... Pappa hadde også kjøpt knebeskyttere til meg som jeg skal bruke på trening og kamp. Etter på har jeg tenkt å se på TV og kose meg. Kanskje jeg også leser på noe lekser. 

  Hva skal du i kveld???

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Helg

  FREDAG


  25.10.2013


  Hei

  I dag er det endelig fredag igjen. Har vært en slitsom uke med mye jobb på skolen. Så i dag skal vi spise taco, se på TV og bare kose oss. Nå er det lenge siden jeg har lagt ut bilde fra instagram til dere som ikke har det. Det er god del bilder. I helgen har jeg tenkt å begynne på spørsmålsrunde så bare følge med. I dag har jeg også kost meg med lillesøster. Etter skolen dro vi hjem og spilte bordtennis. Hun lærte meg noen type sørver og hvordan reglene var. 

  Hv skal du i kveld???

  Klem Jennie

   
  28 kommentarer


  Helg

  13.10.2013


  13.10.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en super helg i kragerø. I dag var vi på Gunnarsholmen,  hvor vi tok litt bilder og bare koste oss med naturen. Kommer litt bilder vi tok med kamera denne helgen ut på bloggen i morgen, men tok noen blider med mobilen også. I morgen er det starten på enda en skole uke. I morgen skal jeg i hvertfall på skitrening. Nå har jeg skitrening mandag og torsdag og håndball onsdag og fredag. Vel nå skal jeg gå å hoppe i dusjen og legge alt klart for i morgen:)  Har du vært i Kragerø???
  Klem Jennie  47 kommentarer


  Helg

  PÅ BESØK


  05.10.2013


  Hei

  I dag besøkte vi en venn som ligger på sykehuset. Hun visste ikke at vi kom så hun ble veeeeeldig glad. Hun hadde kræsja på sykkel og måtte opperere flere ganger på grunn av at hun skadet indre organer :( Hun følte seg litt bedre i dag. Vi snakket, spilte bortennis, så på film, og spiste litt godis.  Mia og Malin er to herlige jenter vi møtte på kypros i fjor. (Det er Mia som har skadet seg) , så vi har holdt kontakten. Etter besøket ble Malin med oss hjem og hun skal overnatte. Synes veldig synd på Mia som måtte bli igjen på sykehuset, men når hun blir frisk skal begge to komme på besøk. I kveld har vi tenkt å se på TV og bare kose oss<3<3<3<3 

  ISTAGRAM BILDE  KOSER OSS MED FILM  BILDE JEG TOK PÅ VEI HJEM

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie

  #barnesenteret #barnesenteretpåullevål #ullevålsykehus
  47 kommentarer


  Helg

  Litt lei


  13.09.2013


  Hei

  Det gikk bra å ta sprøyta i dag, jeg syns ikke det gjorde så veldig vondt. Har til og med vært på håndballtrening i dag, men nå kjenner jeg meg faktisk litt øm i armen. Men det er jo ikke så rart heller, jeg har jo tatt en vaksine. Det var en oppdatering på det jeg har gruet meg til i en liten stund og til alle dere som ikke har tatt sprøyten men som skal ta den - IKKE GRU DERE. Klem


  Jeg er også litt leit for tiden. Jeg vet jeg er superheldig som har utrolig mange herlige følgere på instagram og bloggen, pluss flere gode venner. Men det som foregår utenfor nettet, det er mitt liv og er jo litt viktigere. Jeg en helt vanlig 12 åring, sett bort i fra at enkelte mennesker syns at fordi at jeg er med i en nettserie - så skal de få lov til å dømme meg og snakke stygt om meg uten å kjenne meg. Jeg driter i hatkommentarer på instagram altså, men det er når jeg hører at mennesker som jeg godt vet hvem er snakker usant om meg at jeg blir såra. Bare det å si at jeg for eksempel er selvdigger , det er jo sååååå feil. Jeg er usikker på meg meg selv jeg også. Jeg vet at jeg er langt i fra perfekt, men jeg er meg og jeg kan ikke være noen andre. Så fordi at jeg smiler på bilder og har en blogg, så elsker jeg liksom meg selv. Nei, tenk jeg gjør ikke det. Det er ofte jeg ser på bilder av mine følgere på instagram og tenker, ååååå så heldig hun er som er så pen. Jeg vet godt hva misunnelse er for jeg skal da ærlig innrømme at jeg ønsker meg ting som andre har uten å få det jeg også. Men hva hjelper det å gå gjennom livet å være misunnelig da. Hvorfor kan man ikke glede seg på andres vegne, i såfall om man er venner. 

  EKTE VENNER STØTTER DEG OG STÅR OPP FOR DEG <3 <3 <3 

  i

  Noen ganger blir det nok og da trekker jeg meg tilbake og vil bare være med familien min, eller bare være med meg selv. I kveld har jeg bare lyst til å skype en venn eller to og bare se på de siste episodene av Pretty Little Liars sesong 1. En venninne av meg har også sakt at jeg kan lånde sesong 2 av henne på DVD. Gleder meg allerede. Ønsker deg en finfin fredagskveld. 


  Ser du på Pretty Little Liars? Hvem av jentene er din favoritt?

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  Helg

  Sliten


  31.08.2013


  Hei

  Jeg har sovet lenge i dag men er allikevel veldig sliten. Var deilig å slippe å bli vekket av en kubjelle. Planen i dag blir derfor å slappe av enda mer enn det jeg gjorde i går slik at jeg har masse energi til konserten i morgen. Kan ikke forstå at jeg i morgen skal få se Selena Gomez. Et par dager før jeg dro til Høvringen fikk jeg en utrooooooolig gave av min supergode venn Ella. Hun klarte ikke å vente til bursdagen min med å gi meg parfymen hun hadde klart å skaffe til meg, så jeg fikk den som førbursdagspresang. Jeg ble så utrolig glad og det er jo litt morsomt også for jeg har jo ikke bursdag før i januar.

  INSTAGRAM BILDE FRA @selena_gomez_ilu

  I dag fikk jeg bare lyst til å lage dette innlegget da jeg stod opp, men det kommer i såfall enda et innlegg senere i dag. 

  Har du en favoritt parfyme?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Helg

  SISTE DAG FØR LEIRSKOLE


  25.08.2013


  Hei

  I dag så var jeg og Ella sammen. Hun tok meg med på en tur i båten hennes. Det var suuupergøy. Elsket å kjøre fort, hverfall når det kom store bølger. Det var også veldig varmt og sola skinte. Perfekt dag å dra ut med båt på. Da vi var ferdig dro vi hjem til meg og var på trampolina. Når Ella hadde dratt begynnte jeg på 10 TING SOM IRRITERER MEG VIDEOEN. Den kommer til å bli lagt ut når jeg er på leir. Jeg har også fått spørsmål om at folk vi være gjeste blogger, men det har jeg allerede funnet. Reiser jo i morgen. Gruer meg til å si hade til mamma,pappa,lillesøster og lillebror:( Men gleder meg til å møte mange andre mennesker. Jeg vet om noen av dere som skal på samme sted som meg. Sier i morgen tidlig hvor jeg drar.
  Har tenkt til å lage smoothie til kvelds igjen med mamma.

  Skal du lese bloggen når jeg er på leir?

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  Helg

  SHOPPING


  24.08.2013


  Hei

  I dag dro jeg  og mamma til Ski-Storsenter for å handle inn det siste til leirskolen, men da vi kom dit var det utrolig mange der. Det var fordi at på  taket var det "hundrevis" av boder med smaks prøver. Det var pølse, pizza, is, milkshake, laks, frukt, muffins og masse masse mer. Vi gikk en kjapp runde og smakte litt så gikk vi inn å begynnte å leter etter tingen vi trengte. Jeg måtte blant annent ha engangskamera på leir fordi det ikke var lov med digitalkamera. Litt teit men jaja. Gleder meg hvertfall. Fikk kjøpt inn alt vi trengte i så fall. Nå holder vi bare på med pakking, eller det er vel ikke bare,bare. Må jo pakke veldig mye. Nå tenker jeg å rine en å spørre om å overnatte. Her er en liten collage av "dagen" min:D Og da har jeg jo avslørt når jeg skal på leirskole- avreise MANDAG :D

  EEELSKEER TOPPEN JEG KJØPTE DER DET STÅR #LOVELIFE<3<3<3

  Var du på Ski-storsenter i dag????

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Helg

  COLORFUL FRIDAY


  23.08.2013


  Hei

  I dag er det endelig FREDAG. Jippi!!!! Da jeg kom hjem hadde jeg ikke mye tid før jeg måtte dra på håndball. Den begynnte kl.16 og sluttet kl.17, men jeg måtte først ta bussen ned til brygga og så ny buss. Elsker å være på på håndball med venner som jeg ikke ser så ofte ellers, fordi at de går på andre skoler. Deilig å begynne å trene igjen. Er blitt mye is i sommerferien. Da jeg kom hjem var det TACO. Elsker taco på fredager. Nå må jeg dusje så skal jeg ta på med "DAFFE" klær og kose meg. Blir så fristet av å se bilder av godteri som folk legger ut på instagram. Jeg tåler spesielt ikke sure og fargerike ting, som sure padder. Til dere som ikke har fått det med dere så er jeg allergisk, jeg får utslett. Og jo det er allergi, det har til og med legen sakt til dere som måtte tro noe annet.  Skulle gjerne trøstespist masse godis i dag, for er egentlig trist av flere grunner. 


  Hva liker du å spise på fredager???

  Klem Jennie  39 kommentarer


  Helg

  FROKOST


  04.08.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp spist frokost. Laget noe tante i Østerrike pleier å lage, men ikke helt likt. Kjempegod start på dagen. Vet at det er sent for frokost, men jeg var ekstra treg i dag og plukket også ferske villbringebær før jeg lagde frokosten. Nå får jeg snart besøk av Ella og vi skal til Oslo og se på Kino. Gleder meg veldig, det blir sikkert kjempe gøy for vi skal se på GRUSOMME MEG 2. 

  Hva spiser du helst til frokost?

  Klem Jennie

  #oppskrift
  27 kommentarer


  Helg

  Soldag/sunday


  09.06.2013


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra min venninne som jeg har sovet over hos i helgen. Jeg har brukt ganske lang tid på å lese alle de fine kommentarene på bloggen og å svare på noen av alle spørsmålene. Mange lurer veldig på hvor jeg kjøper alt mulig og jeg ønsker ikke alltid å svare eller å opplyse om det i innleggene. Mye på grunn av at folk tror at det er reklame om jeg skriver det. Jeg har aldri fått noe gratis på grunn av at jeg blogger, om man får noe gratis og skriver om det på bloggen skal man faktisk informere leserene sine om det. Det er da opp til leseren å velge å tro om det er reklame eller om det bare er hva bloggeren faktisk mener om produktene. 

  Noen ganger har jeg selvfølgelig lyst til å blogge om noen av tingene mine akkurat som den fine neglelakken som jeg lakket neglene med i kveld og den nyeste lipglossen min, men det betyr altså ikke at jeg reklamerer. Jeg vil bare vise dere noe jeg syns er fint. Jeg vil ALLTID opplyse på bloggen min om jeg skriver om et produkt som jeg får tilsendt, noe jeg ikke tror kommer til å skje uansett. Når jeg legger ut bilder av ting jeg liker eller ønsker meg er det fordi at jeg syns det er gøy å lage kollasjer og jeg søker ofte på produkter jeg liker, ikke for noe annet. 

  Denne uken kommer til å bli hektisk, gleder meg allermest til en sommerfest på tirsdag. Hvilken neglelakk syns dere jeg skal ha på tirsdag? En av disse, eller noe helt annet?


  Takk for at du tar deg tid til å svare og kommentere

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Helg

  Fin fredag


  24.05.2013


  Hei

  Da er det endelig fredag og i morgen skal jeg på Tusenfryd. Jeg er kjempesliten i dag og planlegger faktisk å legge meg ganske tidlig. Det er egentlig ganskje sjeldent jeg fullfører slike leggemegtidligplaner, men det er fordi at det plutselig skjer noe morsomt eller at jeg blir sittende å skype med en god venn.....og før man vet ordet av det er det sent. Men i morgen skal jeg tidlig opp og møte 3 venninner for så og dra på Tusenfryd, og jeg vil jo ikke være trøtt da. Gleder meg masse og det er til og med meldt sooooooooool. Kanskje jeg møter noen av de jeg følger/de som følger meg på Instagram i parken, da er det bare å rope "Heeeeeeeei" :)

  En annen ting jeg har lyst til å skrive her på bloggen er at jeg bare har en privat bruker på Instagram og det er @jenniefashion. Jeg kommer muligens til å lage et eget innlegg om det senere, om det dukker opp enda flere teite falske brukere. Så vil jeg også takke alle de som er så snille mot meg, setter stor pris på det. Jeg kan love dere at det ikke alltid er så utrolig morsomt å være meg heller. Det blir noen stygge kommentarer på Instagram i tillegg til de falske brukerene, og jeg må også rydde rommet og hjelpe til meg kjedelig ting hjemme. Men jeg velger å fokusere på de positive tingene.

  Nå skal jeg finne frem klær og det jeg skal ha med meg i morgen. Etter det skal jeg kose meg med noe av det jeg liker best, lakris. 

  Hva slags planer har du for helgen? 

  Og forresten, hva vil du at jeg filmer/tar bilde av på Tusenfryd i morgen

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Helg

  Sorry


  18.05.2013


  Ikke noe bra innlegg i dag, men skal blogge i morgen. Da skriver jeg både om siste dagen i Kristiansand og om hva jeg gjør i morgen. Nettopp kommet hjem etter over 4 timer i bil, så nå vil jeg bare slappe av. Er glad for at det er så utrolig fint vær her hjemme også, skikkelig sommer. Klem Jennie  4 kommentarer


  Helg

  LENGTER ETTER SOMMEREN


  11.05.2013


  Det var så utrolig deilig med noen dager med skikkelig sol og til og med varme, men så måtte det selvfølgelig begynner å regne og bli kaldere bare etter ett par dager med det fine været. I dag ser det ganske fint ut igjen, men det er ikke like varmt og godt som det var.

  Mamma tok en titt i klesskapet mitt i går og fant ut at jeg har dårlig med klær til sommeren, og det betyr jo en liten shoppingtur. Jippi! Er ikke sikkert det har kommet så mye sommerlig i butikkene ennå, men vi skal ta en tur på storsenteret for å sjekke. Denne sommeren blir dessuten litt ekstra lang, for vi skal forlenge den med en tur til Kreta i høstferien. 

  Men nå må jeg avslutte, drar snart til senteret for å lete etter noen sommerantrekk. Da er jeg klar om varmen også skulle komme tilbake, som jeg håper den gjør veldig snart. Håper jeg finner noe fint jeg kan vise dere på bloggen senere i dag.

  Er du klar for at sommeren kan komme?

   Klem Jennie
  24 kommentarer


  Helg

  Fredagskos


  10.05.2013


  Jippi, endelig helg. Fredag betyr fredagskos og fredagskos for meg er Idol, chips, godis og Coca Cola. Digger de nye Colaflaskene med navn og tekst på. Mamma kjøpte Søta til meg da hun kom over den flaska. I dag skal jeg dele en flaske med Søstern og Fineste <3

  I stedet for smågodt laget jeg noe super godt i dag. Ser dere hva det er?  Det er banan dyppet i sjokolade med kokos rundt, smaker kjempegodt. 

  Hva er fredagskos for deg?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION