• Feiringer

  17 mai


  18.05.2017


  Hei!

  Håper at dere alle hadde en fin 17.mai feiring i går! Været var ikke helt på topp da jeg våknet i går og det var litt av og på med regn. Heldigvis ble det opphold en liten stund, så vi fikk sett toget uten å måtte ha oppe paraplyene. Jeg var ferdig med å gå i tog allerede da jeg begynte på ungdomsskolen, men jeg har sett på lillesøsteren min gå i tog. Nå er jo også hun ferdig på barneskolen, men broren min har nettopp begynt. Jeg dro derfor til skolen til broren min med resten av familien for å se han gå i sitt første tog! 

  Jeg gledet meg spesielt til 17.mai i år fordi jeg endelig har fått meg bunad. Jeg har fått utrolig mange kommentarer hvor folk spør hvilken bunad jeg har og hvorfor jeg valgte akkurat den. Jeg har Rogalandsbunad og jeg valgte den fordi jeg har familie derfra. 

  Etter å ha sett toget var det kake, is og lek. Broren min fikk dessverre gnagsår da han gikk i toget og ville derfor hjem litt før. Jeg ble igjen og møtte Tuva og Ella. Vi ble selv med på lekene og koste oss masse før vi ruslet hjem til meg og hadde en deilig lunsj som også venninnen vår Elizabeth ble med på! 
   

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Hva pleier du å gjøre på 17.mai?
  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Feiringer

  DET VAR PÅ TIDE


  04.08.2016


  Hei

  //Annonselinker

  I dag har jeg endelig fått bestilt konfirmasjonstakkekort. Det var et langt ord. Haha! Jeg konfirmerte meg i mai måned, sikkert flere av dere som fikk med dere det. Dagen var helt fantastisk, selv om det regnet litt og jeg følte meg finere enn noen gang i den utrolig flotte Rogalandsbunaden min i fra Norske Bunader. Den ble faktisk klar rett før 17 mai og jeg klarte faktisk ikke å vente med å bruke den. Hadde den på meg på Nasjonaldagen og besteforeldre og oldemor var snille og lot meg få ha på søljer som var konfirmasjonsgaver i fra dem. 

   

  MEG I MIN ROGALANDSBUNAD (Foto Mathilde Nicoline Bergersen)


   

  Jeg hadde Rogalandsbunad fordi en av mine oldemødre er i fra Jæren og vi har derfor røtter i Rogaland. Flaks for meg, for den bunaden er virkelig en av mine favoritter :) Vel...alle bunader er faktisk fine, jeg elsker å se alle de flotte menneskene i de ulike bunadene på nasjonaldagen. Om du trykker //HER kommer du til nettsiden til Norske Bunader som jeg bestilte min bunad i fra. De er raske, hyggelige og veldig flinke syns jeg. Det er jo konfirmasjoner ofte både på våren og høsten og det er absolutt ikke for tidlig å ta kontakt om bunad står på din ønskeliste. 

  På selve konfirmasjonsdagen hadde mamma ordnet med en tidligere kollega av seg å ta noen bilder både i selskapet og noen til takkekort. Mamma syns det var veldig fint å ha en som fanget de gode øyeblikkene og slippe å tenke på kamera denne dagen. Man skal jo faktisk bare nyte dagen, for den går veldig fort. Tusen takk til Mathilde, veldig koselig at du tok på deg oppdraget og foreviget fine øyeblikk. Om du vil besøke Mathilde sin nettside kan du trykke //HER

  Det regnet litt, men det gjorde ingen ting bortsett i fra at jeg fikk litt krusete hår, he he. 

  Fotograf:  Mathilde Nicoline Bergersen

  Hvordan bunad har du, eller ønsker du deg bunad? Hvilken bunad hadde du valgt?

  Klem Jennie

   

   
  38 kommentarer


  Feiringer

  JEG ER RIK


  23.05.2016


  Hei!

  Som sikkert mange har fått med seg så hadde jeg konfirmasjonen min i går. Det var for det først veldig koselig at så mange i familien min og nære venner kom for å feire MEG! Jeg fikk mange hyggelig og koselig ord i fra mange og jeg hadde det bare helt supert. Jeg vil si jeg er rik på kjærlighet. De fleste bildene fra konfirmasjonen er ikke klare ennå, ettersom vi hadde en fotograf som tok de fleste av bildene. Man får liksom ikke tatt så mange bilder selv i løpet av konfirmasjonen, ikke mamma eller pappa heller. Veldig koselig å glede seg til å få bildene også og noen få fikk vi jo knipset med mobilene. Likte borddekorasjonene utrolig godt og både mat og kaker smakte fortreffelig. Noe av det beste jeg vet er tapas/buffè så det var det vi spiste og til dessert var det mange forskjellig kaker, men jeg må si en kake tok virkelig pusten fra meg...Du kan se den i et av bildene under. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Meg og min fine (lille) søster. Hahahaha! Legg merke til at hun i tillegg har på lave sko og jeg høye ;-D

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Mamma hadde laget noen super søte hefter med sang og mer<3

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Kaka har en del "personlige touches" som gjør den veldig meg. Elsker å ta bilder og elsker sminke!! Haha. Liker utrolig godt mønsteret, fargene og blomstene! Den perfekte kaka for meg. For dere som lurer var innsiden en supersaftig sjokoladekake med sjokoladekrem. 

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
   
  25 kommentarer


  Feiringer

  SISTE STØTET!


  22.05.2016


  Hei

  Dette innlegget er fra i går, men blir lagt ut i kveld...he he. Det passer faktisk veldig bra for i dag har jeg hatt konfirmasjon selv og har masse å fortelle, men ikke tid akkurat nå. Dagen min har vært fantastisk og det er mye å ta innover seg etter en slik dag. Nå skal jeg slappe av med familie som reiser tilbake til Østerrike i morgen. Blogger om min konfirmasjon en annen dag. Så her kommer innlegget fra i går.

  ............Beklager for sent innlegg i dag! Hele dagen har jeg faktisk vært hos min kjære venninne Tuva og feiret hennes konfirmasjon. Det var faktisk den første konfirmasjonen jeg har vært i, noen gang. Det var så utrolig koselig og hun så helt nydelig ut i den nye bunaden sin. Tok ikke så mye bilder ettersom vi hadde det så gøy men i morgen blir det nok en del bilder "knipset". Det er nemlig min tur til å bli konfirmert i morgen. Jeg skal tidlig i kirken og så fest resten av dagen. Jeg gleder meg massen men er også litt nervøs. Tenk at vi skal ha en stor fest bare for MEG! Nå jobber alle i huste med å gjøre i stand til i morgen. Noen stryker skjorter, andre baker og det har vært fult kjør med å lage borddekorasjoner. Nå er det ikke lenge til vi drar bort til lokalet der festen skal være,  og gjøre det helt klart. 

  I morgen skal jeg igjen ta på meg bunaden min og jeg gleder meg allerede. Bare elsker den og skulle gjerne gått med den hele tiden! Haha! Det ble et litt rotete innlegg men det er slik hodet mitt er nå. Bare masse rot og mye å tenke på. 

  PEACE OUT!

  Har du noen gang vært i en konfirmasjon?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Feiringer

  GRATULERER MED DAGEN!


  17.05.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Gratulerer så mye med dagen til dere alle sammen. I dag var det endelig 17. mai, noe jeg har gledet meg til veldig lenge. Jeg har jo besøk av Oma og Opa fra Østerrike. Det er utrolig fint vær, men jeg fikk også gå med bunaden min for aller første gang. Jeg tenkte å bruke den for første gang i konfirmasjonen min, men så hadde jeg den og det frista bare for mye. Utrolig glad jeg valgte det fordi den holdt meg god og varm og jeg følte  meg så utrolig fin. Jeg hentet den faktisk bare for noen dager siden i Oslo. Hele prosessen med å få den klar har vært så spennende. Dagen bestod av at vi først stod opp i 7 tiden for å ordne oss. Det er et slik arrangement her jeg bor at man møter opp på barneskolen man går på, der det vil være tog, spill, kake, brus og masse mer. Jeg går jo ikke lenger på barneskolen men lillesøster gjør det så vi dro dit for henne. Der møtte jeg flere av vennene mine som har småsøsken på skolen. Vi gikk rundt, så barna gå i tog, spiste masse godt, (lagde musical.ly video) og koste oss. Haha! Til høsten begynner jo lillesøster på ungdsomsskolen, men da begynner lillebror på barneskolen. Veldig koselig å møte mange kjente og jeg syns også at det er så fint at alle er festkledde. Jeg ble også gående og se masse på bunader, de sier jo ofte litt om hvor folk kommer i fra eller har familie i fra. Min er en Rogalandsbunad, som man kan ha flere ulike forkler på og det fins vester i utallige farger og mønstre. Du kan se mer på bunader og sjekke hvilken type du liker best eller hvordan bunaden til de ulike fylkene ser ut ved å trykke //HER, da kommer du til butikken NORSKE BUNADER.

  Vi var på skolen til rundt klokken 13 før vi dro hjem for å spise en godt lunsj. På 17.mai pleier vi å ha tapas, så det ble det. Til dessert ble det vaniljeis men hjemmelagd jordbærsaus. Mmmmmmmm.....utrolig godt. Nå har jeg fått hoppet ut av bunaden min og ser allerede frem til konfirmasjonen min til helgen når jeg får bruke den igjen. 

  Til dere som har spurt så har jeg Rogalandsbunaden. 
  Lillebror, Opa og meg:-)

  Har du gått i tog i dag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Feiringer

  MINIONS EVERYWHERE


  07.02.2016


  Hei

  God søndag. I dag har vært en ganske stressende men spennende dag. Det begynte med at jeg våknet litt seint og måtte vare rask med å ordne meg før gjestene til broren min kom. Han feiret nemlig bursdagen sin i dag og hadde bedt meg om å ta bilder. Gjestene kom, det ble mat, pakkeåpning, spill og så kake. Midt i ble jeg spurt om jeg hadde mulighet til å stille opp på en håndballkamp til årskullet over fordi de trengte innbyttere. Jeg hastet med å få på meg håndballtøy for så å gjøre av sted til kamp. Der rakk jeg så vidt å varme opp før jeg gikk ut for å spilte. Det var i hvert fall utrolig gøy. Kampen vant vi og etter så jeg mitt eget lag spille som også vant. Utrolig gøy!

  Mathias hadde temabursdag, noe som er vanlig i den alderen. I fjor var det Mario bursdag og i år ble det minions!!! Han elsker minions og har sett alle "grusomme meg" filmene men også "minions" filmen.  Derfor ble det helt klart minions tema.

  Her er noen bilder!

  Nå blir det deilig med en liten "bursdagspause". Har hatt feiringer her hjemme nå tre helger på rad. Hva syns du om at jeg har gjort slike "feirings" innlegg med mye dekorasjon, leke tips ol?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Feiringer

  HVA GJORDE VI?


  27.01.2016


  Hei

  Da er det siste del av bursdagsferingsinnleggene! Hahahhahaha, langt ord! Gjestene mine og jeg hadde det utrolig gøy og tiden gikk utrolig fort. Jeg trodde bursdagen hadde vært 30 min men jeg titta opp på klokka og det hadde allerde gått 2 timer. Ventet til alle gjestene kom før vi valgt å gjøre noe, men da alle var samlet tok vi først bilder og åpnet gaver imens vi venta på pizzaen. 

  Når vi åpner gaver har vi en fast lek kan man si. Bursdagsbarnet sitter med ryggen til og gjestene steller seg tilfeldig i en kø bak. Gjestene skal deretter si noe med en forvridd stemme og bursdagsbarnet skal gjette hvem det er. Om man gjetter det går man gaven og hvis man ikke gjetter det får man ikke gaven....Nei da. Men om man gjetter feil må personen gå bak i køen igjen. Denne leken er alltid morsom :-)  Den andre leken vi hadde var mimelek. Lillesøstra min hadde på forhånd skrevet 10 lapper ( en for hver gjest) som vi puttet i en skål. I delte oss inn i to lag for deretter å begynne å mime. En fra det ene laget trakk en lapp og hadde 45sekunder på å mime det som stod der. Laget til personen kunna da begynne å gjette hva som ble mimet. Om man greide å gjette hva personen mimet innen tiden var ute fikk man poeng men om man ikke greide det fikk man ikke. 

  Den tredje leken vi hadde vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle. Kanskje "ping pong sprett" eller no. Men hvert fall gikk leken ut på å sprette en ping pong ball oppi en kopp på lenger avstand. Jeg hadde kjøpt inn 10 premier ( en til hver gjest) før bursdagen. Jeg satte opp 10 kopper og det hørte til en gave for hver kopp. Vi måtte stå på ca 1-2 meters avstad for så å sprette en ping pong ball i gulvet og få den til å treffe en kopp. Det tok sin tid og det var ganske vanskelig. Til slutt traff jeg i kopp 7 og jeg fikk derfor gave 7. Dette gjorde vi helt til alle gjestene hadde truffet i en kopp som ikke var tatt. 


  Den siste leken vi hadde var " Jeg har aldri". Denne leken hadde vi i fjor også på bursdagen min. Det første man gjør er å sette seg i en sirkel. Deretter må alle få 5 godteribiter hver. Vi begynner fra en person som sier en ting den aldri har gjort, f.eks " Jeg har aldri flydd i helikopter". Da må alle de som har flydd i helikopter ta et godteri. Så er det neste person sin tur til å s noe den aldri har gjort, og det som har gjort det tar en bit. Her er det da om å gjøre å spise flest. Så den som har gjort mest vinner. Jeg pleier å tape i denne leken men det er bare gøy. Hahahahha!

  I tillegg til at vi spise masse snacks og snakka gikk vi også ut en tur. Jeg hadde nemlig kjøpt inn stjerneskudd vi kunne tenne på. Det var utrolig koselig og vi hadde det skikkelig fint koselig de siste minuttene av bursdagen ute. 
  Det var da det siste innlegget fra årets bursdagsfeiring. Bursdagen ble ekstra bra siden alle gjestene kom og jeg feiret med de jeg er glad i?
  Hva synes du om at jeg delte bursdagsfeiringen min inn i flere deler?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Feiringer

  Nam Nam Nam / DEL 4


  21.01.2016


  Hei

  Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan legge ut bilde av hva vi spiste i bursdagen min, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Først spiste vi egentlig pizza, men etter mat kom all snacksen. Jeg og mamma hadde bakt cupcakes. For det først var de superkule og de passet utrolig godt til fargetemaet. Sølv, gull og lilla!!!! Det var faktisk så enkelt som å kjøpe muffinsmix, smør og melis. Konditorfarge og pynt hadde jeg hjemme fra før. 

  Jeg fikk spørsmål hvor jeg fikk de små muffinsene fra som var på toppen av muffinsen. De lagde jeg faktisk selv<3

  Bilder fra min 15 års dag

  Happy girl :-)
  Liker du cupcakes eller kake best ???

  Klem Jennie

   #bursdag #cupcakes #inspo
  28 kommentarer


  Feiringer

  MINE FINE / DEL 3


  18.01.2016


  Da er det DEL3 fra bursdag feiringen som blir lagt ut her på bloggen. I dette innlegg vil det være mest bilder med venner. Jeg ble utrolig glad da jeg fikk denne ideen om ha ha en slags bildevegg der vi tok bilder med slike " masker" på pinne. Jeg hadde noen hjemme fra før mens jeg også fikk en morsom pakke fra Den Lille Festfabrikken, trykk //HER for å komme til deres Facebookside med mye kult festutstyr. Utrolig glad for at jeg gjorde dette fordi bildene ble utrolig kule. Det vanskeligste var nok å finne et bilde der alle så i kamera og ikke blunket, hahahahha.   Elsker å ta bilder og skape minner. Spesielt tullete bilder! Hahahahah! Det holder også bare med en selfie om man ikke har kamera!
  Hva liker du å gjøre i bursdager?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Feiringer

  MIN BURSDAGSFEIRING DEL 1


  17.01.2016


  Hei

  //inneholder annonselink

  Som flere fikk med seg i går feiret jeg 15års dagen min med nære venner. Jeg blogget kjapt om det i går før gjestene kom, så det ble noen enkle mobiltelefonbilder. Jeg holdt også følgerne mine oppdatert under feiringen med bilder jeg la ut underveis på instagram.  Nå har jeg fått satt meg ned og sett på alle bildene som ble tatt, og det er såååå mange kule bilder. Både bilder av dekor, kaker, antrekk, med venner og litt hva vi gjorde . Så jeg kommer til å dele feiringen inn i flere blogginnlegg.  Den første delen jeg skal vise, altså i dag er dekor. Det vil også komme et innlegg senere i kveld med antrekket jeg hadde på. I fjor hadde jeg ballonger fra DEN LILLE FESTFABRIKKEN og måtte bare ha det i år også. Elsker ballongen i tall og i tillegg de andre ballongene i gull, lilla og sølv som matcha hele fargetema perfekt. Elsket årets dekor og gleder meg til å se hva jeg finner på til neste år. Da fyller jeg faktisk 16, men det tørr jeg ikke tenkte på nå. 


  Vi hadde blant annet en gave lek der det var mulighet til å vinne morsomme og søte premier. I stede for å pakke gavene inn i gammelt julepapir fikk jeg også disse såte posene fra den lille festfabrikken. Tror man også kan bruke den til å ha godteri opp men jeg valgte gaver og det fungerte helt supert. 
  Det var altså dekoren jeg hadde på bursdagen min. Som sikkert flere så var hovedfargene lilla, sølv og gull. Ønsket å ha noe litt anerledes fra sist gang hvertfall og det synes jeg det også ble. Mamma var med å pynte og hun er alltid flink til å komme på kule temaer. Glemte å ta bilde av helt ferdig borddekning, men la ut bilde av ett før glassene var plassert med sugerør.

  Den lille fesfabrikken kan du også følge på IG, trykk //HER for å komme til brukeren. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Feiringer

  ME,MY CAKES AND I


  09.01.2016


  Hei

  Her er de nye bildene fra gårsdags lille feiring av meg som fylte 15 år. Litt merkelig egentlig, men jeg har følt meg som en 15 åring en stund før jeg faktisk ble det. Nå ønsker jeg bare å være 15 en god stund. Synes 16 virker så stort.

  I går viste jeg bare bilder av den ene kaka men ikke av den andre vi hadde. Det ble laget en ostekake og en sjokoladekake, begge glutenfrie og laktosefrie. Og helt ærlig har jeg aldri smakt en så god sjokoladekake og ostekake. De smakte himmelskt. Det er heldigvis litt rester så jeg skal kose meg mer i kveld. Hahhahaha!

  Lillebror syns nok lysene var fine;-)


  Min favoritt var nok ostekaken selv om begge var gode. Kremen var søt og god, mens frukte på toppen gjorde den litt syrlig. Mmmmhhhhhhhhhhh..

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie 
  33 kommentarer


  Feiringer

  HADE BRA....


  31.12.2015


  ......2015

  Hei alle sammen!
  Da nærmer 2015 seg slutten og vi beveger oss inn i 2016. Dette året har gått alt for fort. Men selv om 2015 snart er over ser jeg tilbake på alle minnene. Jeg har opplevd så mye utrolig morsomt og møtt så mange snille og godhjertede mennesker. Jeg har fått hvert med på Vinterlyd turné som har er en egen kategori her på bloggen om du vil se tilbake. Jeg har hatt det gøy med venner på tusenfryd og hjemme, vært på stranda, jeg hadde lansering av kolleksjonen min, jeg dro på språkreise til Brighton med Ella, jeg hadde sommerferie hos familien i Østerrike, nøt varme dager på Gran Canaria, jeg har hatt en flott jul og jeg har fått vært med på kule radioprogrammer, musikkvideoinnspilling og lignende. 

  Men det er noe jeg ikke har fått gjort. Jeg har tenkt på å gjøre det veldig lenge men har aldri fått gjort det. Derfor skjer det den siste dagen i 2015. Som mange andre bloggere deler jeg bilder hele tiden. Og det er som oftest bilder jeg er fornøyd med selv. Men i dette innlegget har jeg samlet flere bilder som aldri ble vist på bloggen. Om det er at jeg blunker, ser rar ut eller hva det nå enn er skal dere få se. Hhahahahaha.   Hahhahaha! Hva har du likt best med 2015?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Feiringer

  Gratulerer med dagen!


  17.05.2015


  Hei og gratulerer med dagen!

  17. mai var endelig her og jeg har gledet meg skikkelig. Startet dagen med å dusje og sminke meg. Deretter tok jeg på med antrekket mitt. Det var ganske friskt ute så tok på meg en strikkajakke og et grått skjerf. Synd at ikke antrekket mitt syntes men viktig at jeg var varm og ikke frøs. Hadde det gøy allikevel. 

  Da jeg kom til skolen så jeg lillesøster gå i tog med resten av skolen. Litt merkelig følelse å ikke gå i tog men var koselig å gå med lillebror. På skolen igjen møtte jeg venner. Vi gikk rundt, spilte spill, spiste is,kaker og koste oss. Kjøpte meg også lodd. Elsker å være med på loddtrekning selv om det er litt kjipt å ikke vinne. Var mulighet til å vinne tusenfrydbilletter, colorline tur, sykkel, fruktkurv og masse masse mer. 

     Kom hjem og tok noen bilder med lillesøter og lillebror. Da jeg kom inn var bordet dekket med masse lekker mat. Har aldri hatt tapas hjemme før så var spennende. Vi hadde noen ting jeg aldri har smakt før. Koste oss virkelig<3
  Hvordan har ditt 17.mai vær vært?

  Klem Jennie

   
  16 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAGSLEKER


  23.03.2015


  Hei

  I går ble siste bursdagsfeiring for en god stund overstått med lillesøster og venner. Hun hadde ikke samme tema, men hadde noen av lekene jeg også hadde i bursdagen min. Etter alt som har skjedd den siste tiden har jeg ikke fått blogget om lekene vi hadde så tenkte at det passet fint nå. Jeg tenkte bare å ta lek for lek.

  PAKKELEKEN

  En morsom ting du kan gjøre når du åper gaver er å gjøre en liten lek ut av det. Alle gjestene stiller seg i en kø bak bursdagsbarnet. Bursdagsbarnet får ikke lov å se rekka bak seg. Første person i rekken begynner med å si noe med en rar stemme. Poenget er at bursdagbarnet skal gjette hvilken gjest det er. Klarer bursdagsbarnet å gjette riktig får hun/han åpne gaven, og om ikke så kan den personen stille deg bakerst i køen igjen. Fortsetter til alle gaver er åpnet. Hvem klarer å lure bursdagsbarnet lengst? JEG HAR ALDRI

  Alle gjestene sitter i en sirkel med 5 goderibiter forran seg. En av gjestene begynner med å si noe den aldri har gjort. Et eksempel kan være: "Jeg har aldri ridd på en kamel" Det personen sier skal den faktisk aldri ha gjort. Alle de som har gjort det den personen sa den ikke hadde gjort, må spise et av godteriene. Det går etter tur og det er første mann til å spise opp alle. ( I dette spillet må man snakke sant)

  BLEIELEKEN

  Dette var en stor favoritt i blandt mine gjester og meg. 

  Del inn alle i to lag. Få en i familien til å smelte 6 forskjellige sjokolader.  Du fyller en type smak i to bleier slik at hvert lag får hver sin. Gjør dette med alle de 6 forskjellige smakene . Så det blir 12 bleier med 6 forskjellige smaker. Husk å nummerer bleiene med tall. Ta et ark og skriv bleie1; bleie 2, bleie 3, bleie 4, bleie 5 og bleie 6. smak på den smelta sjokoladen og gjett hvilken skjokolade det er.

  Ser helt forferdelig ut men det er jo hele poenget. Hahahahaha:-)

   

  MIMELEKEN

  Mamma og lillesøster lagde 14 lapper med ting som var mulig å mime. 14 lapper siden vi var 14 personer. På lappen kunne det stå blomst, å bake, sprettball " bæ bæ lille lam" osv....

  Alle deles inn i to lag.  En i fra det ene laget går opp å trekker en lapp. Personen skal mime det på lappen og laget dens skal prøve å gjette hva hun/han prøver  mime. Personen har 1 minutt og om laget ikke greier å gjette det får det andre laget et poeng, men om de greier det får de poenget selv. Dette gjør lagene annenhver gang og alle skal få mime.

   

  NON STOP LEKEN

  Alle gjesten får 21 nonstop hver. Lag en " pyramide" med de hvor du legger 6 i bunn, 5 over, så 4, s, 2 og 1. Alle har en terning hver. En av personen begynner å kaste terningen sin. Om den får nr 2 må hun/han spise raden med 2 nonstop. Så er det neste. Om man får 2 igjen kan du ikke spise. Det tallet du får er raden med samme antall nonstop. Her er det første man til å bli ferdig. 

   

  Valgte å ha et slik innlegg ettersom at jeg selv lette etter morsomme leker man kan ha i bursdag. Har du hørt om noen av lekene?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Feiringer

  fjortissss bursdag


  01.03.2015


  Hei

  (minner om at bildene på bloggen har copyright, og ikke skal kopieres)

  //annonselinker 

  Fredag kveld feiret jeg altså endelig min 14 års dag. Jeg fylte 14 år, 8 januar men feiret den med venninner først da. Jeg hadde ikke noe spesielt tema denne gangen, men hadde valgt fargene gull og rosa til dekorfarger. Hadde også et ønske om at alle skulle pynte seg litt ekstra. Det ble veldig vellykket og alle var kjempenydelige.

  Det meste var i rosa og gull og disse utrolig fine heliumballongene er i fra en butikk som heter "Den lille festfabrikken" som ligger i Oslo. Ved å trykke //Her kommer du til deres nettside. Kjolen fikk jeg låne av en venninne, følte meg som en prinsesse i den <3 

   

  Stilig i ballkjole med sokker, hehe

   

  Borddekningen er også preget av gull og rosa og mamma har funnet pynt i flere ulike butikker. Noe er fra Festfabrikken, annet  er i fra TGR, nille og andre butikker. Lillebror hjalp meg med å blåse opp mange ballonger, ballonger gir alltid feststemning :)

   

  Noen bilder av dekorering

   

  På bodet står det som dere ser en liten Goodiebag til gjestene. De fikk en overraskelse i fra Inglot og en flaske med supergod Aloe Vera drikk i fra njie. Du kan se nærmere på drikken og smakene ved å trykke //HER Jeg syns de smaker kjempegodt og jeg hadde dem i smaken med Gojibær. På IG har de brukeren @aloeveradrikken

   

   

  Inglot har en utrolig kul butikk i Bogstadveien i Oslo, men også flere butikker i Norge. Jeg har blogget om dem før, butikken er utrolig fargerik og har alt av sminke og stort utvalg i farger. Se nærmere på butikken ved å trykke //HER De tester heller ikke produktene på dyr, superbra. 

  Noen lurt visst også på hva vi spiste og det var hjemmelaget pizza, kake og godis. Har noen bilder av noe av dette også, men glemte i farten å ta bilder av mat og smågodt og chips. Smågodten var også i uike rosanyanser, hvitt,  brunt og svart. 

   

  Marshmallow med smak av mango, kokos, grapefrukt og bringebær

  Kake med sjokoladekrem og bringebærkrem

   

  Dette er noen bilder av dekorering og noe av det vi spiste. Blogger en annen dag om leker, hva vi gjorde, viser flere bilder av kjolen jeg hadde på og andre fine kjoler som gjestene hadde på seg. Veldig fornøyd med feiringen min. Tenk at neste gang jeg fyller år, så blir jeg 15 :-O

   

  Fikk du noe inspirasjon?

  Klem Jennie 

   

   
  47 kommentarer


  Feiringer

  PYNTE PYNTE PYNTE


  26.02.2015


  Hei

  Som jeg i tidligere innlegg har skrevet skal jeg feire bursdagen min nå på fredag, altså i morgen. Nå er det fult styr med oppblåsing av ballonger, pynting, baking og masse som dere får vite mer om i morgen. Kommer ikke til å vise dekorasjonen i dag, det kommer mest sannsynlig i morgen. Har også flere overraskelser til gjestene så er nok ikke så lurt å legge det ut heller. Det er ikke noe spesielt tema på bursdagen men alle skal pynte seg fjonge og fine. Jeg har savnet slike bursdager der man pynter seg skikkelig så valgte å ta saken i egene hender og gjøre det selv. 

  Det blir hvertall masse tips, kule ideer og mye du kan ta inspirasjon fra til din egen bursdag om du vil det. Kjolen min får dere også se en annen dag. Nå må jeg tilbake til pyntingen<3

  KLARER IKKE ALT DETTE UTEN LILLEBROR


  Når har du bursdag?

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  Feiringer

  HELGEN, Vinner og ny konkurranse :)


  08.02.2015


  Hei

  Denne helgen har vært stappfull av ting å være med på og ting å gjøre. Begynte allerede på fredag etter trening, derfor det ikke kom et innlegg den dagen. Jeg kom ikke hjem før 23.15 og dette var noe jeg hadde fått beskjed om ikke å blogge om eller å legge ut på IG, men gøy var det (Noen hemmeligheter må man få ha, he he)

  Lørdag hadde lillebror barnebursdag, han hadde Super Mario Tema og stua var full av 11 herlige, morsomme og glade gutter.Etter bursdagen som jeg hjalp til med dro jeg til Askim og spilte Temaserie med Håndballaget. Det begynte på ettermiddagen og kom ikke hjem før etter 20.00, da var det deilig å slappe av på sofaen.   I dag er det morsdag og vi tar en rolig dag hjemme. Jeg jobber litt med et privat prosjekt, som jeg ikke kan fortelle om ennå....men det nærmer seg. Så gjør jeg litt lekser og forbreder uken. 

   Vinner av Giveaway med Victoria`s Secret Bodylotion, Bodywash og lite parfymesett fra Versace ble @Sanne.ja, som blir kontaktet på mail eller IG :) Gratulerer.  I dag startet jeg også en ny konkurranse, og den er for dere som liker Isac Elliot. Isac var med på VInterlyd i fjor, og da signerte han mange autografer på bilder for P4. Jeg har en fin liten bunke liggende og en konkurranse til dere som ønsker å få tilsendt en autograf. Les under hva du må gjøre.  Legg ut et bilde/edit med teksten #Vinterlyd og tagg bildet med #Vinterlyd2015  #P4  #p4radio #JFvinterlyd @jenniefashion @p4radio. Her er noen få forslag til hva du kan gjøre.

  1. Lag en edit med din favorittartist som skal være med på Vinterlyd 2015 og skriv #Vinterlyd på bildet.

  2. Skriv #Vinterlyd i snøen med farget vann, med skjerf, med blyanter...her er det bare å bruke fantasien

  3. Tegn en tegning og skriv #vinterlyd på den

   

  Trekker en vinner hver dag den kommende uken og legger ut 7 vinnere neste søndag :) Lykke til

  Lyst til å vinne?

  Klem Jennie 
  43 kommentarer


  Feiringer

  Feiring


  02.02.2015


  Hei

  I går hadde vi familebursdag hjemme hos oss. I morgen har lillebror bursdag så vi pyntet litt ekstra for han. Stakkars han har fått streptokokker igjen og får ikke feiret dagen sin i barnehagen i morgen. Men de får feire han når han blir frisk igjen da :) Til helgen skal han ha barnebursdag og det gleder han seg veldig til. 

  Han har "bestilt" seg Mario bursdag og Super Mario kake til barnebursdagen og en klovnekake å ha med seg i barnehagen. Jeg skal hjelpe mamma med å lage og gjøre i stand til bursdagen hans i helgen.

  I familiebursdagen valgte vi en fargerik feiring. Fargene i pinjataen gikk igjen i servietter, tallerkner mm. Fargene på kake og muffins gikk igjen i ballongene. 

  Bilder fra i går
  Nå skal jeg på skitrening, gleder meg. Forrige uke fikk jeg ikke gått skirenn, og det er første gang jeg ikke har gått renn på en onsdag på flere sesonger. Jeg var jo på Vixen Blog Awards med Tuva og Ella forrige onsdag. Det var en opplevelse for livet.

  Denne uken skal jeg ha en giveaway på bloggen, fordi dere er noen supre følgere å ha <3

  Pleier du å ha temabursdager?

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Feiringer

  HURRA MEG RUNDT


  01.02.2015


  Hei

  I dag hadde vi familiebursdagen for Mathias, Emilie Mari og meg. Mest Mathias siden han er den minste  Det var pynta med masse kult i mange farger. Tok mange bilder av pynten men siden det er gangske sent velger jeg å vise dere kaker og pynt i morgen. 

  Som noen av dere sikkert vet har Lila sluppet ut en ny singel, så hun har derfor vært i Oslo i noen dager. I dag var det den siste dagen hennes her så vi måtte selvfølgelig møtes før hun reiser i morgen. Har jo skole i morgen så kunne ikke møtt hun da. Lila kom med båten inn hit til Nesodden og vi henta hun på brygga. Vi spilte Wii og tok maaaaaaaaaasse bilder. Fint å se jenta mi igjen. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Feiringer

  GRATULERER TIL


  14.01.2015


  Verdens beste lillesøster!!!

  Ja, i dag er det lillesøster Emilie Mari sin dag, og hun fyller 12 år.  Vi feiret ganske likt som meg med bestilt mat og deilig dessert. Denne gangen hadde vi is kake og fruktsalat med vanilje saus. Har hatt det som dessert en god del nå og det er alltid like godt. 

  Siden jeg sluttet tidlig i dag hadde jeg tid til å være med venner før jeg måtte hjem og feire. Ella og jeg ble meg Tuva hjem rett etter skolen. Vi lagde te og spilte masse morsomme spill.   Nå må jeg komme meg av gårde på skirenn!
  Klem Jennie  9 kommentarer


  Feiringer

  ENDELIG!


  08.01.2015


  Hei

  Nå er jeg endelig fjortis! Hahaha. Har gledet meg masse til å bli fjorten år og nå er jeg det. Dagen begynte med gratulsjoner og en liten gave fra mamma og pappa.( Skulle åpne en større på kvelden) Fikk gratulasjoner og sang på skolen pluss deilig kake. Mmmmmmm<3  Skoledagen min i dag var litt annerledes siden vi hadde dansekurs i breakdance fra 12.00 til 14.30. Det var faktisk ganske spennede og gøy. Kan litt breakdance nå. 

  Da jeg kom hjem skjekket jeg IG og så alle de fine gratulasjonene fra alle dere. Ble utrolig glad og prøvde å svare så mange som mulig men kommentarer fosset inn så jeg håper dere rakk å se de før de forsvant. Uansett takker jeg dere alle sammen her og nå. Dere er fantastiske <3 Tusen takk :)

  Kvelden starte med sushi til middag og cupcakes til dessert. Utrolig lenge siden jeg har spist sushi og godt å ha det igjen.
  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Feiringer

  Siste dagen


  31.12.2014


  Hei

  Da er det endelig nyttårsaften da. Vel....egentlig er det vel ikke endelig, for jeg har ikke akkurat ventet på denne dagen. At det er nyttårsaften vil jo også si at juleferien snart er over. Men det er så utrolig mange morsomme og spennende ting som skal skje i 2015. Mye er fremdeles hemmelig, vel egentlig er vel alt hemmelig foreløpig - gleder meg sykt til å dele med dere så fort jeg får klarsignal. 

  Jeg har faktisk laget tre blogginnlegg i dag, men fant ut at jeg ikke skulle poste noen av dem. I dag vil jeg bare benytte sjansen til å ønske alle dere et fantastisk nytt år. Ønsker deg og alle dine nære og kjære alt godt. Om dere har det vanskelig akkurat nå som 2014 går mot slutten ber jeg om at dere skal få krefter og mot til å takle utfordringer som dere enten har eller som dere kan komme til å møte. Jeg ber om at det vil løse seg for dere og sender varme klemmer til alle dere som har delt med meg at dere har syke søsken eller syke foreldre, besteforeldre, venner eller er syke selv. Jeg heier på dere alle sammen. Også dere jeg ikke vet om. 

  Jeg ønsker også å si at positivitet faktisk gjør alt mye bedre og lettere. Jeg håper at dere som har plaget eller mobbet andre, i kveld vil gi dere selv et nyttårsforsett om å slutte med dette i 2015. Jeg håper på et kommentarfelt uten hat og stygge tilbakemeldinger, ikke for meg men for alle andre dere barn som har IG, facebook, snapchat, kik og andre sosialekanaler. 

  For 2015 ønsker jeg å se at flere bryr seg positivt om andre. Jeg har lest i aviser og sett på nyheter alt i fra at fremmede har tilbudt seg å betale for matvarer når en alenemor ikke fikk bankkortet til å funke i butikken, at en butikksjef kjørte gjennom snøstorm for å levere en julegave som ved en feiltakelse ikke inneholdt et spill som den skulle. At TV programmet "hvem bryr seg" faktisk viser at noen står opp for fremmede som blir behandlet feil og vondt av andre. 

  Jeg har lest om det tragiske utfallet om at gutten Odin begikk selvmord, jeg har felt tårer for han. Jeg har følt med Villemo og frydet meg over hennes mot om å stå opp for seg selv og andre ved å vise sitt ansikt og dele sin historie. Jeg har også selv fått hat og trusler mot meg. Det skal ikke få være slik at enkelte barn faktisk kan ødelegge livet til andre barn. At de knuser hele familier. 

  Jeg håper at flere voksne skal engasjere seg i barna sine og deres liv i sosialemedier. 

  Det ble et rotete innlegg dette her, fult av følelser, tanker og meninger. Alt jeg vil er å ønske dere ALT godt. 
  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Feiringer

  JULEN ER HER


  20.12.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hos frisøren og fått meg en liten forandring. Tenkte å blogge om det i morgen når jeg får tatt bilder i dagslys. Veldig fornøyd med resultatet.

  På torsdag var det som jeg nevnte på bloggen juleball. Jeg forsøkte å ta noen bilder den dagen, men siden det var så mørkt så ble jeg ikke så fornøyd med bildene. Tenkte å ta noen nye bilder av ballkjolen i morgen også. Jeg er som dere forstår mye gladere i å ta bilder ute enn å ta bilder inne. Jeg liker best å ta bilder uten blitz og det er jo litt vanskelig i vintermånedene. Det har jo vært mørkt når jeg har dratt til skolen og mørknet allerede på vei hjem fra skolen. Nå har jeg jo ferie og jeg skal utnytte dagslyset både til fotografering, turer og aktiviteter ute. 

   

  Her er et bilde i fra juleballet  I morgen kan du se min nye frisyre på bloggen, samt litt info om noen nye produkter jeg bruker. Så skal jeg få lagt ut bilde av meg i ballkjolen også, ettersom mange har spurt om det. 

  Hva  er noe av det beste du liker å gjøre i juleferien?

  Klem Jennie 
  12 kommentarer


  Feiringer

  ER PÅ JULEBALL


  18.12.2014


  Hei

  Brukt tiden etter skolen i dag på forbredelser til ballet og derfor ikke mye tid til å blogge, men noen ganger må det bare være greit. 

  I morgen er det siste skoledag for juleferien og da kommer det en video :D

   

  VIDEOEN BLIR PUBLISERT PÅ BLOGGEN I MORGEN

  Er dette en video du har ønsket at jeg skulle lage?

  Klem Jennie

   

   
  4 kommentarer


  Feiringer

  Juleavslutning med JENTER


  02.12.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg på en juleavslutning for JENTER i Oslo. Etter hver sesong er det en avslutning og dette var da for sesong 4 med Vanessa. Utrolig hyggelig å møte alle sammen igjen. Hadde ikke sett alle på flere måneder og vi hadde det utrolig koselig. Vi tok med oss mat inn i en sal der vi så på bloopers fra sesong 4 og litt i fra seson 3 + en overraskelse fra redaksjonen. Rakk også å ta noen bilder med polaroidkamera så nå har jeg enda flere bilder å henge opp på veggen min.

     Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Feiringer

  Gratulerer med dagen


  20.11.2014


  Hei

  I dag hadde min flotte mamma bursdag og det feiret vi med fantastisk mat og deretter fikk vi besøk av familie og venner. Utrolig koselig. Vi var ikke for mange, akkurat passe.

  Neste som har bursdag i familien er meg og det er bare 49 dager til. Gleder meg!

  Mange lurer på om jeg er 2000 modell, men jeg er altså bare født tidlig i 2001. Mange har også lurt på om jeg er er eldst i klassen min, og det er jeg ikke. Det er en som er eldre enn meg. Så allerede 8 januar er jeg 14 år og mange andre 2001 modeller blir jo ikke 14 før i desember, som nesten er ett år etter meg. 

  Har ikke tenkt helt på hvordan bursdag jeg skal ha ennå, men får vel begynne å tenke litt. 


  Hvordan liker du å feire din bursdag?

  Klem Jennie

   
  22 kommentarer


  Feiringer

  FARSDAG


  09.11.2014


  Hei

  Fra i går til i dag hadde jeg en venn som heter Hulda på besøk. Kvelden i går brukte vi mye på å snakke og kose oss. Så faktisk ikke på noen film eller sånt. I dag var det ganske så dårlig vær, og det fristet ikke helt å gå ut. Etter en god frokost  kom vi til at vi skulle klippe bilder ut i fra blader og lage collager. Siden det ble litt stille satte vi på The Vampire Diaries . Til slutt ble det vel til at vi bare satt med hver vår kopp te og så på TVD. Hahahaha.  Etter at Hulda hadde dratt kom bestefar og feiret farsdag med oss. Nå har bestefar gått og jeg og mamma har tenkt å begynne å male en vegg på rommet mitt.

  (Mamma som har bakt den store kaka. Flinke mamma<3)

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Feiringer

  HALLOWEEN


  01.11.2014


  Hei

  På Halloween var jeg på jentekveld. Ella og jeg gjorde oss i stand hjemme hos meg og vi  lagde også noen søte Oreo-flaggermus og Oreo-krypdyr som vi hadde med oss dit. 

  Tok noen få bilder før vi dro dit, men fikk ikke tatt bilder da vi var der. Blir alt for dårlig kvalitet på bildene med mobilen min, nå har jeg planer om å kjøpe meg ny telefon. Ella overnattet hos meg, som gjorde Halloween superbra. 

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Feiringer

  HALLOWEEN


  29.10.2014


  Hei

  Nå er det bare et par dager til Halloween og butikkene er fulle av ting til feiringen. Jeg syns at  Halloween er litt bedre i USA. Her i Norge virker det som om det eneste man kan kle seg ut som er ækle og skumle ting, i mens familien vår i USA kler seg ut i nydelige,  fine og morsomme kostymer også.

  Jeg liker faktisk mye bedre de søte tingene når det gjelder dekorasjoner, det jeg liker aller best er at man kan bruke dagen til å gjøre noe koselig og annerledes i sammen med venner. 

   

  På fredagskveld skal jeg på en jentekveld i sammen med noen venninner. Vi skal kle oss ut, spise middag i sammen, gå litt "knask eller knep" og se en film. Ekstra koselig at Ella skal overnatte hos meg.  

   

  Hva skal du på Halloween?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Feiringer

  JIPPI


  23.06.2014


  Hei

  I går kom Lea Mathilde til meg, det fikk kanskje noen av dere med dere på Instagram. Vi la ut trampolinevideo i går og en ny trampolinevideo tidligere i dag. Lea Mathilde er nemelig en perfekt lærer til å lære bort backflip og flikkflakk på trampolina. I starten syns jeg det var kjempeskummelt å prøve, men så bestemte jeg meg bare for at jeg måtte gjøre det. Nå syns jeg det ikke bare er morsomt men til og med lett.

  I dag har vi vært en tur på det lille nærsenteret på Nesodden hvor jeg bor. Først en tur på bakeren og så tittet vi litt i butikker og spiste is ute i sola. Da vi kom hjem igjen var vi på trampolina igjen, he he. Nå har vi spist middag og mamma og pappa gjør i stand ting så vi kan dra ned på stranda litt senere for å feire St. Hans Aften. Der blir det konsert og båltenning og kanskje vi bader litt også om det ikke blir alt for kaldt. 

   

  KLARE FOR Å DRA TIL STRANDA   Skal du feire St. Hans Aften i dag?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Feiringer

  FARGERIK HAGEFEST


  22.06.2014


  Hei

  Hagefesten i går var en stor suksess, vi hadde det kjempegøy i sammen. Da gjestene kom var hagen fylt av musikk og jeg serverte snacks og drikke. Først snakket vi og koste oss før vi spilte noen runder med dart. Etter det festet vi ballonger på dartveggen og skøyt med piler på ballongene. Da man traff en ballong fikk man velge seg en premie i fra premieskåla. Oppi der var det alt i fra solbriller og hårbørster til neglelakk og makeupkoster.

  Vi spilte også boccia og  nødt eller sannhet. 

  I løpet av kvelden serverte jeg også melon og fruktspyd pluss brownie, og de som ønsket kunne grille marshmallows. Festen varte fra 18.00 til 22.30.

   

  ELSKER AT FESTEN BLE SÅ FARGERIK <3

  OPPI DEN GRØNNE BALJA HADDE VI ISBITER OG BRUSFLASKER. ISBITENE HOLDT SEG HELE FESTEN!!!

   

  PILKAST PÅ BALLONGER    

  BILDE FRA INSTAGRAM. DETTE VAR BILDET ISAC KOMMENTERTE UNDER (siden så mange spør)

   

  BILDE FRA INSTAGRAM, BRILLENE VAR PREMIER I PILKAST


   

  FRUKTSPYD OG MARSHMALLOWS TIL GRILLING
   

  Nå er det lillesøster sin tur til å ha fest neste gang. 

  Fikk du lyst til å innvitere til hagefest?

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   
  55 kommentarer


  Feiringer

  PÅ DEN RØDE LØPEREN


  18.06.2014


  Hei

  I går hadde jeg og trinnet mitt skoleavsluting og det var utrolig gøy. Elevene kom på skolen litt før de voksne siden vi måtte varme opp stemmene våres. Da alle foreldrene hadde kommet gjorde vi en stor entre på den røde løperen med vår dansepartner. Så morsomt. Vi  hadde også en forestilling foreldrene som vi har laget selv og det så ut til at de ELSKET den. Vi sang alt fra kinesisk og tamilsk til  samisk og afrikansk. Vi danset både sving og merenge og alle koste seg. I tillegg hadde vi STOMP-orkester.

  DEN RØDELØPEREN<3  Etter en en flott forestilling gikk vi opp i klasserommet hvor det ble holdt tale til lærere fra foreldre, og fra lærere til foreldre og barn.Vi hadde også en overaskelsestale til lærerene våre. Deretter var det mat. Det var så utrolig mye god mat og kaker. Koste meg nesten litt for mye. Hehehe<3

  I pausen tok jeg noen bilder med vennene mine. Fikk dessverre ikke med alle, men ja ja. Dessuten er det ikke alle som vil ha bildet på bloggen. 
  I morgen er det siste skoledag på barneskolen.

  Når er din siste skoledag før ferien?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Feiringer

  Nasjonaldagen i bilder


  18.05.2014


  Hei

  I dag lastet jeg inn bilder i fra i går i fra kamera og mobilen inn på data. Ut i fra de bildene jeg legger ut på bloggen i dag ser det ut som jeg har feiret 17 mai med Tuva alene, he he. Det er en del bilder på mobilen av andre i fra klassen som blant annet har tatt maaaaaange bilder av seg selv med MIN mobil, men jeg vil ikke legge ut noen bilder uten at det er greit for dem. Jeg filmet også en del i går og holdt på å le meg i hjel av noen av filmene, men de må jeg også spørre om å legge ut. 

  Når det gjelder feiringen og 17 mai toget har jeg vel faktisk rett til å legge ut så mange bilder jeg vil i fra det, men igjen så vil jeg respektere andre og at de kanskje ikke vil på bloggen. Beklager...sånn er det bare. 

  I dag har jeg vært sammen med venner og vi har kost oss i sola, spilt volleyball og gått tur ned til stranda og vassa. 

   

  KLARE FOR Å GÅ I TOG FOR SISTE GANG PÅ BARNESKOLEN

   


   

  MIDT I TOGET,  FAMILIEN VINKER :)

  SØSKENBILDER  I morgen er det ny skoleuke igjen, men jeg tror det vil gå fort til sommerferien.

  Har du badet i sjøen i år?

  Klem Jennie     31 kommentarer


  Feiringer

  17.MAI


  17.05.2014


  Hei

  Gratulerer med dagen alle flotte lesere. I dag er det 17.mai, men ikke hvilken som helst 17.mai. I dag fyller også grunnloven vår 200 år. Som oftest feirer vi på skolen min ved å gå i 17.maitog og deretter spille spill, spiste pølser og brus og være sammen med folk vi er glad i. Det er også loddtrekning og quiz-konkurranser. Superkoselig er det. Denne gangen var det litt spesielt for meg. Dette var nemlig siste gangen jeg gikk i tog på 17mai. Neste år er det jo ungdomsskole og der har de ikke noe arrangement. Skal fortsatt være på skolen siden lillesøster går der men skal ikke i toget.

  Vi var også veldig heldig med været i dag. Sola skinte og det var heller ikke kaldt. Vet ikke helt hvor mange is jeg har spist i dag. Klarte ikke å holde tellinga. hahaha... Nå skal jeg bare nyte resten av lørdagskvelden og spise enda mer is.... hahaha...neida<3 Jo da :D

  Legger ikke med så mage bilder i dag, men det vil komme flere bilder fra dagen senere.


  Hvordan feiret du nasjonaldagen?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Feiringer

  PÅSKEEGG


  20.04.2014


  Hei

  Dette er faktisk innlegg nummer 2 i dag :D

  I dag skulle jeg, Emilie Marì og Mathias på jakt etter påske egg ute i hagen. Mange pleier å få påskeegg på lørdag med vi gjør det på søndag siden mamma er oppvokst med å ha det da. Egentlig veldig greit. Jeg fikk ganske mye i år men det var fordi jeg både fikk av mamma, pappa , tante, Oma og Opa. I denne måneden har jeg godterinekt så jeg kan ikke spise det godteriet jeg fikk fra de i Østerrike, men det gjør ingen ting. Kan bare spise det når måneden er over. Hahaha:) 

  Av mamma og pappa fikk jeg ikke så mye godteri med andre ting som var superfint. Veldig fornøyd med påskeegget mitt i år<3

  Baby Lips<3 OMG!!


  Hva fikk du i påskeegget ditt??

  Klem Jennie
  84 kommentarer


  Feiringer

  DEILIG SØNDAG


  13.04.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hjemme og kost meg. Jeg stod opp ganske sent og tok alt med ro. Etter det tok jeg noen bilder ute med mamma, som jeg tenker å bruke til den nye headeren min. For å være ærlig ble jeg veldig fornøyd med bildene og jeg gleder meg masse til å vise de.

  ET AV BILDENE JEG TOK I DAG.

  HAR TATT MANGE ANDRE UTEN SOLBRILLER OGSÅ, MEN DE KOMMER SENERE<3


   

  Så gikk jeg en søndagstur med hele familien. Dagen startet litt grå men så kom sola fram og da måtte vi ut en tur. Da vi kom hjem dekket vi på til kake og kaffe. Vi feiret ikke pappa med kake i går siden vi var så stappet etter EGON. Derfor spiste vi heller kake med Bissi og Elin i dag. Kakene var veldig gode og det syntes også lillebror. Vi har også begynt å pynte til påske her hjemme med egg, kyllinger og masse mer. Super koselig<3

  DETTE ER TYPISK PAPPA MUFFINS. HAN ER IKKE SÅ GLAD I TOPPING SOM MEG SÅ VI LAGDE NOEN ENKLE MUFFINS. DE VAR OGSÅ VELDIG GODE
  Har dere pyntet til påske?

  Klem Jennie

   
  24 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAG


  12.04.2014


  Hei

  I dag dro jeg og familien til byen for å feire pappa sin bursdag, men først måtte jeg til NRK. Da jeg var på innspilling  var  de andre på kino og så DOKTOR PROKTOR`S PROMPEPULVER. Etter innspilling hadde Mathias så utrolig mye å fortelle om filmen. Det hørtes ut som han koste seg masse og at filmen var veldig bra. Deretter dro vi på Bowling. Da vi kom inn tok jeg et kjapt blikk over banene og jeg så mitt store idol spille. Det var Marit Bjørgen. Det er jo nesten hun som får meg til å ville bli skiløper. Etter en liten stund med bowling spurte jeg om bilde, og det fikk jeg.

  Etter en super bowligtur dro vi til Ski og spiste middag på EGON. Der spiste jeg spareribs og koste meg masse. Det tror jeg pappa gjorde også. Nå sitter vi hjemme og bare slapper av etter en super 35 års feiring. Gratulerer masse med dagen pappa.  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   

   
  35 kommentarer


  Feiringer

  MORSDAG


  09.02.2014


  Hei

  I dag er det jo som dere sikkert vet morsdag. Vi feiret med at mamma kom til dekket frokostbord med deilig mat, kort og gave. Til lunsj stekte jeg vafler til henne før vi dro avgårde på håndballkamp. Kampene i dag gikk veldig bra, vi vant begge kampene. Den første kampen var kjempespennende og det avgjørende målet ble scoret sekunder før dommeren blåste av kampen.

   

   


  Jeg vil takke mamma for å være så utrolig støttende, hjelpsom og snill. hun er verdens beste mamma og jeg elsker henne av hele mitt hjerte <3 

  Jeg har forresten fått mange spørsmål om når svar på spørsmålsrunden kommer. Jeg hadde aldri trodd at det skulle komme så mange spørsmål og jeg hadde heller ikke trodd at det skulle ta så lang tid før jeg skulle få tid til å sette meg ned å svare på dem. Jeg har derfor bestemt meg for å svare på spørsmålsrunden i vinterferien. Da vil jeg ha tid til å filme og også å lage videoen i iMovie. Min vinterferie er i uke 8 :D

  Når er din vinterferie?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Feiringer

  bursdagsbilder


  03.02.2014


  Hei

  I dag er det 4 års bursdagen til min herlige lillebror. I går feiret vi med familie og noen venner av familien, det var veldig koselig. Jeg lagde Angry Birds kake til han som han ønsket seg. VI har som regel alltid temabursdag/temafest. Det er bløtkake med bringebærsyltetøy, vaniljekrem, krem og fondant. Fondant er en sukkermasse som du blant annet får kjøpt i enkelte matbutikker. I dag feirer vi ganske enkelt hjemme. Han har hatt med seg en superkul Ninja Turtles kake i barnehagen og til middag ble det "Turtles mat" Det vil si pizza. Nå skal han åpne gaver i fra mamma, pappa, meg og lillesøster. Han er jo siste av oss barna i familien som har bursdag i år, så nå er det ikke flere barnebursdager for oss før i 2015. Skulle kanskje tro at vi får årets første kakefrie helg den helgen som kommer.....men nei, da er det jo morsdag. Da må jeg jo bake noe fint til henne også. 

  Denne uken skulle vi forresten egentlig ha vinteraktivitetsuke på skolen, men den ble avlyst pga at snøen nå smelter og det er kjempeglatt over alt. Men på onsdag skal vi i slalombakken med klassen og det gleder jeg meg til. Nesten 1 år siden sist jeg stod på slalom.

  Har dere vinteraktivitetsuke på skolen deres?

  Noen som vil se Ninja Turtles kaka?

  Klem Jennie

  #matblogg #inspirasjon #barnebursdag #bursdag #kake #temafest 
  46 kommentarer


  Feiringer

  CUPCAKES


  02.02.2014


  Hei

  Familebursdagen i dag ble preget av ANGRY BIRDS, men i og med at det er familiebursdag for alle oss tre søsknene så lagde jeg noen søte cupckes også.

  Det er vanilje cupcakes, men jeg brukte Toro sin lyse muffinsblanding for de er glutenfrie. Jeg er ikke allergisk altså, men det er det noen andre som er. De er jo supergode. I tillegg lagde jeg Marshmellowskrem som jeg dekorerte med.

  Her kommer oppskriften. Det kommer flere bilder i morgen av kaken og festen i morgen <3 <3 <3 

   

  Marshmellowskrem/smørkrem med essens

  Ingredienser:

  200 gram margarin

  600 gram melis

  6 spiseskjeer melk 

  Marshmellow essens

   

  Fremgangsmåte:

  Pisk romtemperert margaring og siktet melis. ( det er lettest å bruke sånn piskemaskin men det sikkert gjøres for hånd og også)<3

  Tilsett melken litt etter litt.

  Smak til med marshmellow essens.

  RESULTAT   

  Kokos bollene er ikke lagd selv.

  Skal du prøve å lage disse søte cupcaksene?

  Klem Jennie

  #matblogg #inspirasjon #cupcakes #oppskrift #kosthold 
  67 kommentarer


  Feiringer

  Kult


  25.01.2014


  Hei

  I dag var jeg på Bowling og feiret lillesøster sin bursdag. Jeg blogget jo ikke om festen jeg var på i går, bare at jeg var klar for å dra på fest. Det var kjempegøy og komisk å se alle kledd ut som det motsatte kjønn. Guttene hadde vært veldig kreative og en i klassen minnet skikkelig om Miley Cyrus. På fester som dette blir det ikke til at jeg tar så mange bilder. Både fordi jeg ikke har tid til det, men også fordi at folk sikkert ikke ønsker at jeg skal legge ut slike bilder av dem. Jeg har faktisk sett noen bilder i fra festen på instagram, så de kan jeg jo dele med dere. Ellers så er jeg veldig nøye på å spørre folk før jeg legger ut bilder. Slik er det jo veldig greit med instagram direct. Da sender jeg bildet først til de som er på bildet og spør om tillatelse. På instagram er det veldig mange brukere som legger ut bilder av meg. På blogg.no står det faktisk at de bildene en blogger legger ut på sin blogg ikke skal deles videre uten tillatelse. Dette er jo også fordi at den dagen jeg velger å eventuelt fjerne mine bilder, kan jeg fjerne dem....men jeg kan jo ikke fjerne de bildene mange andre legger ut av meg uten min tillatelse. Heldigvis så er de aller fleste som gjør dette bare snille <3 <3 <3 

  NOEN BILDER AV HELGEN MIN SÅ LANGT

  I morgen har jeg en spennende avtale som jeg gleder meg til :D

  Hva kan det være? Det kommer i morgen på bloggen ;)

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Feiringer

  Snart party


  24.01.2014


  Hei

  Nå har jeg gjort meg i stand til bursdag. Hele trinnet er invitert til trippelfeiring, dette blir nok gøy. Har allerede vært på håndballtrening i dag og i morgen blir det feiring av lillesøster sin bursdag. Hun fylte jo 11 år 14 januar.  Søndag blir det ikke håndballkamp, for da har jeg en spennende avtale, kommer sikkert til å blogge mer om det etter å ha vært der på søndag. 

  Temaet for bursdagen er at vi skal komme som motsatt kjønn. Blir morsomt å se alle guttene som jenter, hi hi.

  Men nå må jeg dra  Ikke noe spørsmål nederst i innlegget i dag. Bare en stor takk fordi dere er så utrolig snille, trofaste og engasjerte lesere <3 <3 <3 

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAGSLEKER


  19.01.2014


  Hei

  Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et  etterspurt innlegg.

   

  LEK NUMMER 1

  Det første vi gjorde var Pakkeleken. Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes. Den leken går ut på at bursdagsbarnet sitter på en stol med ryggen til gjestene. Gjestene går en og en bak ryggen til bursdagsbarnet og forsøker å forvrenge stemmen sin slik at bursdagsbarnet ikke forstår hvem som står bak hun/han. Om bursdagsbarnet gjetter riktig får hun åpne gaven og personen er ute av leken. Om det gjettes feil, får gjesten stille seg bakers i køen igjen med gaven. Den som gir den siste gaven vinner.  LEK NUMMER 2

  Denne leken har jeg kalt for Gavepingpong. Man setter kopper i en trekant lengst bak på et spisebord. Deretter stiller man seg på andre enden av bordet. Til hver av koppene tilhører det en premie. Om du klarer å få ballen oppi en av koppene ved å la ballen kun sprette EN gang i bordet først får du den tilhørende premien. Om du treffer en kopp hvor en annen allerede har truffet er det ingen premie å få.   LEK NUMMER 3

  Sjokoladepyramide. Du legger opp en pyramide med seks rader av Nonstop. Nederste rad har 6 nonstop, deretter 5, 4, 3, 2 og 1 Nonstop. På tur slår man en terning og om terningen viser tallet 4, spiser du opp raden med 4 Nonstop i. Den som først får spist opp sin pyramide vinner :D

     LEK NUMMER 4

  Pappas handleliste. Den første starter med å si "Jeg var i butikken med pappa og han kjøpte" deretter legger hun/han til en matvare/ting man kan kjøpe i butikken for eksempel EGG. Neste person sier så "Jeg var i butikken med pappa og han kjøpte EGG" og så legger hun/han til en ny matvare/ting. Til slutt blir handlelisten lengere og lengere. Når man ikke husker alle varene er man ute av konkurransen. Vi fikk til slutt 18 ting på handlelisten. 

  LEK NUMMER 5

  Den blir av noen kalt Cubby Bunny og av andre Funny Bunny. Det skapte stor diskusjon på Instagrambrukeren min og helt unødvendig å diskutere det. Vi lekte FUNNY BUNNY. Det går ut på at man tar en Marshmallow i munnen og sier FUNNY BUNNY. Deretter tar man enda en i munnen og seier FUNNY BUNNY, slik fortsetter man til man ikke klarer å si FUNNY BUNNY og da er man ute av konkurransen. Utrolig morsomt faktisk. He he

   

  Håper du fikk noen gode tips til bursdagsleker :)

  Lenge til din bursdag?

  Klem Jennie
  99 kommentarer


  Feiringer

  Bursdagsfeiring del 3


  15.01.2014


  Hei

  Dette er siste delen med bilder i fra min bursdag. Vurderer å legge ut et innlegg med beskrivelse av lekene vi hadde, er noen som har spurt meg om det. Vi sov alle sammen inne på rommet mitt. Vi sov tre stykker i senga mi, den kan man dra ut slik at den blir dobbel. Vi legger en overmadrass oppå de to madrassene slik at man kan ligge behagelig på tvers i senga, da er det plass til tre stykker. Så sov det tre stykker på madrasser på gulvet. Fikk helt fint plass til alle sammen. På rommet så vi på filmen "We are the Millers", spiste snacks, snakket og tulla. Beste gjengen å være sammen med selvom jeg savnet en venninne som ikke kunne komme. 

  I dag har jeg bare vært på skolen og på håndballtrening. Ikke noe spennende å blogge om, da er det veldig greit å kunne blogge litt til om bursdagen min. 

  Ønsker du at jeg skal legge ut beskrivelse av lekene vi lekte i bursdagen min?

  Klem Jennie

   
  107 kommentarer


  Feiringer

  Bursdagsfeiring del 2


  14.01.2014


  Hei

  I dag har lillesøster bursdag, hipp hipp hurra. Hun ble 11 år gammel. Vi har feiret med kjempegod middag bestilt i fra en restaurant her vi bor og Brownies som bursdagsbarnet lagde selv i sammen med en venninne. Legger bare ut noen bilder i fra bursdagsfrokosten min på søndag. Vi koste oss veldig. Dagens bursdagsbarn ser du på noen av bildene i collagene. Bildet til venstre, midterste rad i første collage <3 

  Mulig jeg lager et lite innlegg fra overnattingen også, om det er ønskelig. Det var da vi alle sov på rommet mitt, så på film, spiste godis og hadde glowsticks, glow-ballonger og glow-briller.

  Skal jeg legge ut bilder i fra kvelden?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Feiringer

  Bursdagsfeiring del 1


  13.01.2014


  Hei

  I helgen feiret jeg som tidligere fortalt 13 års dagen min. Jeg hadde bare noen få venninner på besøk, akkurat slik jeg ønsket. Jeg lagde i forkant av feiringen et stooooooort "instagrambilde" en collage satt sammen av mange bilder av meg og gjestene mine. Bildet hadde også "tagger" slik at man kunne tagge hverandre i bildet. Dette innlegget viser ikke hele bursdagen, fordi jeg kommer til å skrive enda et innlegg i fra feiringen. Vi lekte mange mosomme leker og på kvelden hadde vi pyjamasparty på rommet. Der så vi på film spiste masse godis og snacks og hadde glow-briller, glowsticks og glowballonger. Bilder av dette kommer en annen dag. Det ble et slags Hashtag # tema over feiringen og jeg var veldig fornøyd med alt. Jeg kan ikke legge ut så mange bilder, for hverken jeg eller venninnene mine klarer å la være med å tulle for mye - så de fleste bildene blir jo helt katastrofe, he he. Her kommer i såfall noen bilder og kanskje du fikk noen ideer til din neste bursdag. 

  COLLAGEN HENGER NÅ PÅ ROMMET MITT <3 <3 <3 

  MINE CUPCAKES

  SELVFØLGELIG MED

  .
  DE OGSÅ :D

  HE HE, ALLE VILLE TA BILDE

  GAVELEKEN  FIKK FINE GAVER :D

  HADDE MANGE MORSOMME LEKER OG ALLE VANT PREMIER

  HELDIG SOM HAR SÅ HERLIGE  VENNiNNER <3

  Pleier du å ha ulike temaer når du feirer dine bursdager?

  Klem Jennie


  77 kommentarer


  Feiringer

  NYTTÅRSBALLET


  11.01.2014


  Hei

  Dagen i dag har gått så fort. Har ryddet rommet, vasket badet, bakt cupcakes og pyntet til bursdagen min i kveld. Men jeg lovte jo å blogge litt om ballet i går. Hadde det kjempegøy og alle var så utrolig fine. Det var dessverre ikke lov med kamera på festen, så jeg har ingen bilder. Det var noen lærere som tok bilder, så kanskje jeg kan få noen av dem som jeg kan legge ut en annen gang. Det er jo veldig viktig å få tillatelse i fra venner om de vil ha bilde av seg på blogg, facebook eller instagram, og det respekterer jeg. Vi spiste i såfall pizza og danset masse. Ballet varte fra 18.30 til 22.00.

  Mange har spurt hvor jeg kjøpte kjolen min og den er kjøpt i Østerrike i en butikk som heter Tally Weijl. Den var til og med på salg i romjulen, så jeg betalte bare 29 Euro. Halskjedet er i fra Glitter og var også på salg, så jeg betalte bare ca 79 kr. Skoene er i fra Shoeday de kostet 299,-  Veldig fornøyd med antrekket. 


  Men nå skal jeg feire bursdagen min. Kan nok være det kommer et innlegg til på bloggen i kveld :D

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Feiringer

  Klar for ball


  10.01.2014


  Hei

  I kveld er nyttårsballet. Det varer i fra 18.30 til 22.00. Jeg har fått lillesøster til å legge ut dette innlegget for meg. Hun skal være med å se klassen min gå polonese. I morgen blogger jeg selvsagt om kvelden min på ballet, gjør det før jeg får bursdagsgjester. 

  HER ER ET BILDE AV MEG FØR BALLET

  Trodde du at jeg skulle ha hvit kjole?

  Klem  Jennie
  78 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAG


  08.01.2014


  Hei

  Nå er jeg enelig 13 år<3 Har allerde fått masse fint. På skolen ga også mine beste venner meg kake som de hadde bakt og sang for meg. Det var så koselig og snilt. Til middag bestilte vi mat fra en resturant, det ble sushi og kinesisk. Etter middagen kom det noen på besøk for å spise kake.

  Fått masse hilsninger på Instagram også, setter stor pris på det, tusen takk alle sammen. 

  PS, halskjedet jeg har på meg, fikk jeg av lillebror. Han hadde laget det i barnehagen helt alene til meg og brukt masse tid på det <3 <3 <3


  Jeg hadde oreokake i dag, hva er din favorittkake?

  Klem Jennie
  136 kommentarer


  Feiringer

  Nyttårsaften


  31.12.2013


  Hei

  Nå er vi endelig hjemme i Norge etter en lang reise.....eller den var ikke så veldig lang men det føltes slik. Da vi hadde landet og skulle hente bagasjen kom ikke 2 av kofertene våre. Det var veldig mange som ikke hadde fått bagasjen sin. Etter 30 min fikk vi beskjed om at bagasjen hadde satt seg fast i bagasjesystemet og at vi nå kunne komme å hente dem. Mye stress, men nå er vi endelig hjemme. Tror vi kom hjem halv et i dag tidlig. Nå har jeg også laget de to siste armbåndene til de to siste vinnerne. Har allerde sendt dem mail.

  Jeg har kjøpt mine RAINBOW LOOM på Claire´s. Jeg har hørt det går ann å kjøpe det flere steder men jeg vet bare om Claire´s.                                                                 

  DETTE ER TIL MALENE                                           ALLE ARMBÅNDENE                                           DETTE ER TIL ELLA

  Etter på skal vi ha pølsefest og spille Mario. Det er jo nyttårsaften!!!! Nytt år, nye muligheter. Vi har bestemt oss for en rolig familiefeiring. 

  NOEN MINNER FRA 2013

  Hva skal du kveld?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Feiringer

  BILDER FRA BURSDAG


  29.12.2013


  Hei

  I dag er det siste dagen i Østerrike. Vi blir her til kl 16.00 i morgen da. Nå har jeg bare pakka ned tingene mine sånn at alt er klart til i morgen. I dag har jeg jo egentlig ikke gjort noe spesielt så jeg har bare tenkt å vise bilder fra bursdagen til Oma ( bestemor). Disse bildene er tatt med kamera. 

  Jeg syns tiden i Østerrike har gått utrolig fort. Det gjør det jo hele tiden når man har det gøy. Håper at de ikke er lenge til vi drar hit igjen. 

  Tante Karin og meg:) Jeg ser litt større ut men det er fordi jeg står foran hun<3 hehe

  Mathias som synger for oma

  Opa og jeg som danser. Opa er litt av en danseløve.


  Nå er et ikke lenge til skolen begynner igjen heller. Vi begynner torsdag 2.januar

  Når begynner du på skolen igjen???

  Klem Jennie

   
  120 kommentarer


  Feiringer

  Jippi 1 måned til julekvelden


  24.11.2013


  Hei

  I dag er det altså 1 måned til jul. Jeg skal som jeg tidligere har fortalt feire jul i Østerrike i år. Jeg har aldri feiret jul der før. Sist gang jeg var i Østerrike i julen var for så mange år siden at jeg ikke husker noe særlig. Jeg vet i såfall at det er kjempekoselig i byen Graz i desember og gleder meg veldig til å gå på markeder og til konserten til koret hvor tante synger. I dag har jeg gått på tur med familien og tenkt mye på en avgjørelse jeg snart må ta. Har også klart å svare på 100 spørsmål som inn under siste spørsmålsrunde og det innlegget legger jeg ut i morgen. 

  Legger ut noen bilder av hva som venter meg i Østerrike når jeg reiser dit. Syns det er utrolig fint der og kjempekoselig julestemning. 

  Håper det kommer snø til jul også.

  Er det snø hos deg nå?

  Klem Jennie
  68 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAG


  20.11.2013


  Hei

  I dag hadde mamma bursdag. Jeg måtte droppe håndball men det får gå bra for denne gang. Da jeg kom hjem rydda jeg litt på kjøkkenet og badet. Lekser også da. Da mamma og pappa kom hjem bestilte vi middag fra en resturant ikke så langt unna. Jeg og mamma tok sushi<3<3<3 Litt etter middag fikk vi besøk av bestefar og noen andre vi kjenner. Vi spiste cupcakes og oreokake. Mamma er suuuuuuuuuuuuuuuuuuper flink til å bake. I morgen skal jeg bare på skitrening......:) ELSKER bursdager, hehe! 

  I  dag var det også myyyyye kaldere en det pleier å være her. -1 til -5 grader. Brrrrrrrrrrr,brrrrrrrrrrrr...........  HVOR VARMT/KALDT VAR DET HOS DEG I DAG???

  Klem Jennie

   
  80 kommentarer


  Feiringer

  OVERNATTING


  10.11.2013


  Hei

  fra lørdag til i dag har jeg og noen venner overnattet hos en vennine. Vi koste oss skikkelig. Vi lagde pizza og spiste masse godis. Vi så på GRUSOMME MEG 2, men etter en halvtime orket vi ikke å se mer. Vi tok bilder og prøvde ut noen nye kule apper. Så snakka vi og koste og enda mer. Vi hadde en super overnattnig. Da jeg våknet var nesten alle våkene, så i mens vi venta på at de siste skulle våkne var vi litt på instagram og sånne ting. Til frokost var det søte små rundstykker med masse godt pålegg. Etter frokost ble jeg henta rett før vi skulle kjøre til Ski for å spille håndballkamp. Ble ganske fornøyd med resultatet. Da jeg kom hjem bakte jeg og lillesøster kake mens mamma, pappa og lillebror var på tur. Da de kom hjem inviterte vi bestefar og en han kjenner til å spise kake og drikke kaffe. Nå har jeg og Emilie Mari spilt litt Wii. Så helgen har vært helt tipp topp tommel opp. Det som er litt trist er at det er en ny lang skole uke i morgen. Ja,ja.

   Hva har du gjort på farsdag da???

  Klem Jennie 
  36 kommentarer


  Feiringer

  HALLOWEEN


  01.11.2013


  Hei

  I går var jeg som tidligere fortalt på fest hos en venninne. Vi var 10 jenter som gikk Knask eller Knep i sammen i nabolaget og hadde det superduuuupert. Etter festen overnattet jeg med Embla og Tuva hos Embla. Det gjorde kvelden perfekt. Det ble godis i bøtter og spann og jeg har ikke fått allergisk reaksjon. Jippi :D

  Legger med et bilderas til dere i dag. 

   

  MEG + TUVA

  MEG + EMBLA

  MEG + ALICE

  MOLLY + MEG  I dag har vi sovet lenge og hatt en finfin daffedag i sammen. 

  Ønsker dere en finfin helg. 

  Hva er det beste snopet du kan få?

  Klem Jennie

  #halloween #knaskellerknep #trickortreat 
  31 kommentarer


  Feiringer

  HAPPY HALLOWEEN


  31.10.2013


  Hei


  Vet det blir sent innlegg, men har nettopp kommet hjem i fra fest. Hatt det kjempegøy i sammen med venner. Nå er jeg kun kort hjemom for å pakke overnattingssaker for så å dra til Embla <3. Vi har fri fra skolen i morgen. Legger ut bilder på bloggen i morgen i fra Halloweenkvelden min, kostyme og venner. Mulig også litt video. 

  Vi fikk masse godteri på "Knask eller Knep" 

  Hadde du en fin kveld? Hva gjorde du? 

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Feiringer

  Klar for Halloween


  30.10.2013


  Hei

  I morgen er det Halloween. Jeg er heldig og har blitt innvitert til en veldig god venninne. Syns det er kjedelig å kjøpe nye kostymer hele tiden som man ikke får brukt annet enn på Halloween, så i år lager jeg det selv. Jeg har alltid funnet på noe med venner på Halloween og mange ganger hatt venner hjemme hos meg også. Det beste er at det er plandag på fredag, så da er det skolefriiiiiii :) Det er jo helt perfekt da, for da kan vi kose oss litt ekstra lenge. Legger ut bilde av meg med kostyme på bloggen i morgen.

  DETTE BILDET ER FRA 2010

  DETTE ER HALLOWEEN 2008

  MEG, LILLESØSTER MED VENNER

  Hva skal du kle deg ut som ?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Feiringer

  St.Hans


  23.06.2013


  Hei

  I dag hadde jeg besøk av en venninne og vi lagde mini-muffins fra Møllerens. Og da mener jeg virkelig MINI:)  Vi lagde også video men den kommer nok ut i morgen. Da de var ferdige pyntet vi de. Etter det tok vi på oss ansiktsmasker og så på film i mens vi koste oss med muffinsene. De var super gode, men de skulle vært litt større. Hihi<3

  SER DE GODE UT?  Etter på dro jeg og mamma,pappa,lillesøster og lillebror på resturant. Der bestilte jeg sushi. Elsker sushi<3 Det samme gjorde lillesøster. Det smakte super godt. Til dessert hadde jeg is med sjokoladesaus. Nam nam:)

  SUSHI:)

  Når vi var på vei hjem bestemte vi oss for å ta en tur ned på stranda. Der var det dans, musikk og bål. Super morsomt og se de danse i rare og morsomme kostymer. Nå sitter jeg bare og slapper av og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.


  SE SÅ FINT!  Apefrosk???? Hæææ....HIhi:)

  Hva tror du det er???

  Klem Jennie<3
  45 kommentarer


  Feiringer

  NERD


  14.06.2013


  Hei

  Endelig helg og i dag var det nerdekveld hos min bestevenninne i sammen med noen få andre venner også. I dag kom også verdens beste kusine på besøk til oss og henne overnatter heldigvis til i morgen. Nå har jeg nettopp kommet hjem og nå skal jeg hoppe rett i pysjamasen og lage en liten pysjamasfest på rommet mitt med søster og Thea. Potetgull, dip, godis, brus og film. Kanskje legger jeg ut flere bilder senere i kveld også, eller i såfall i morgen.  

   NÅR VENNINNER SAMLES PASSER DET ALLTID MED CUPCAKES

  TOK NOEN BILDER FØR JEG DRO HJEMMEFRA  GØY MÅ MAN HA DET  Hva syns du om antrekket mitt, he he

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Feiringer

  Temafest bursdag


  12.06.2013


  Hei

  Kom nettopp inn døra i fra bursdagsfest hos min venninne Ines. Tema for festen var 1912, altså enten lange fine kjoler eller, bukseseler og lignende. Jeg ble rett og slett en mann,  ha ha. Ines bor jo i Oslo og jeg bor på Nesodden, så det er jo litt reisevei, men familien til Ines var kjempesnille og hentet og leverte meg på brygga. Var kjempehyggelig å bli innvitert og vi hadde det supergøy i selskapet hennes. Tok selvfølgelig noen bilder og noen har kanskje allerede sett et bilde på Instagram fra tidligere i dag. Tenk nå er det bare to dager igjen av denne skoleuken og så begynner vi på siste skoleuke før ferien, syns dagene flyr avgårde. På fredag skal jeg i temabursdag igjen og min kjære kusine kommer også på besøk til oss i helgen, det blir sååååå koselig. Men nå må jeg faktisk få av meg dette kostymet.

  Noen som vil gjette hva temaet for temabursdagen på fredag er? Dere som vet det, ikke "gjett" da, der dere snille. Skal love å ta flere bilder da. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Feiringer

  sommerfest


  11.06.2013


  Hei

  Nettopp kommet hjem i fra sommerfest med Jenter. Spist god mat og hatt det superkoselig. Kommer til å savne alle sammen i sommer, men noen får jeg kanskje truffet i ferien også <3 I morgen får jeg allerede sett noen, for da skal jeg i bursdag til nydelige Ines. Fikk kul gave i fra Jenterteamet, se de stilige hettejakkene.  Fikk tatt noen koselige bilder som jeg skal få hengt opp på veggen på rommet mitt.

  JENTENE MINE <3

  LÆTTIS BILDE 

  Ble dessverre ingen video i dag, men håper dere liker bildene.

  Har du vært på sommerfest/avslutning for skoleåret ennå? 

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION