hits

 • Familie

  TAKKNEMLIG


  11.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag/morsdag/fastelaven og bare en helt super helg. Jeg har kost meg masse med familien og tante som er på besøk, jeg har vært i bursdag og i dag var det full fest med kake og boller hihi. Nå er jeg klar for en nye skoleuke og når den er ferdig er det endelig friiiiiii! Jeg vet om hele 3 innleveringer som skal være ferdig i løpet av uka noe som er litt stressende med tanke på at jeg også skal få tid til å trene og tid til å møte Thomas på valentines! Haha dette er faktisk min første valentine med kjæreste og det syns jeg er skikkelig koselig! Det er faktisk over et år siden vi var på vår første "date" hihi. Får "tusenvis" av spørsmål om når vi ble sammen så svarer her nok engang. Vi ble sammen den 21.april i fjor, altså vi har vært offisielt kjærester i ca 9,5 måneder. Elsker han bare mer og mer for hver dag som går. Noen har nemlig spurt om hvordan det går mellom oss, og det går helt fantastisk!

  Dagen i dag startet med frokost, gaver og kort til mamsen. Merker at det blir vanskeligere og vanskeligere å skrive kort til noen man er glad i fordi jeg føler at alt mulig bra om den personen allerede er sagt. Jeg setter utrolig stor pris på moren min og jeg kunne ikke takket nok for at hun ble akkurrat min mor. I feel blessed<3 Etter frokost gikk vi søndagstur noe som var veldig forfriskende, så ble det middag litt senere. Nå har vi nettopp spist boller og kake og jeg kjenner at jeg er god og mett<3 Det er i tillegg siste dag til tante og oppholdet hennes skal avsluttes med spillkveld. Vi spiller alltid spill sammen, spesielt når vi er i Østerrike på ferie!

  Husk å følg meg på instagram om du ikke gjør det ennå!

  Klem Jennie 
  0 kommentarer


  Familie

  Tårevåt avskjed


  31.07.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har nettopp kommet inn døra hjemme på Nesodden og ligger nå i senga mi. Jeg kjenner at det er godt å være hjemme igjen selvom Østerrike var fantastisk! Jeg har virkelig kost meg med familien og Thomas. Vi har vært heldige med været of hatt det skikkelig moro. Vi kjørte med en stor leiebil til flyplassen i Wien fra Graz i dag tidlig. Det er alltid vanskelig å si ha det og noen begynner som oftest å gråte. Selvom det tok 2 timer føltes det mye kortere i godt selskap. Denne ferien har vært ekstra viktig for meg siden Thomas har fått møtt en stor del av familien min. Alle i familien liker han utrolig godt. Han kommer spesielt godt over ens med begge søsknene mine og det betyr utrolig mye for meg. Etter mye stress på flyplassen med bagasje var vi raske i gjennom sikkerhetskontrollen og spiste kjapt noe mat før vi gikk om bord på flyet. Vi var alle klare for å ta av, men så var det visst noen som ikke møtte opp på gaten, men som hadde bagasje på flyet. Av sikkerhetsmessige grunner måtte de derfor finne disse koffertene og ta ut bagasjen til de som ikke møtte opp. Etter litt tok vi av og Thomas og jeg så på film nesten hele turen. Vi landa trygt i Oslo og alle fikk bagasjen sin. Deretter måtte vi si ha det til Thomas, for så å dra til bilen vår. Jeg kjenner det skikkelig i kroppen etter tur opp på fjellet, mye basketball, volleyball, jogging og styrketrening i sammenheng med håndballen. Forhåpentligvis kommer det også en liten vlogg fra turen. Ferien er ennå ikke over og jeg har flere spennende og koselig planet fremover❤

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Familie

  Kragerø


  25.03.2016


  Hei

  Som flere sikkert fikk med seg på snapchat er jeg i Kragerø. Vi annkom i går og blir her til søndag. Elsker å være i Kragerø! Det er bare så avslappende og jeg får kost meg med familie jeg ikke ser så ofte men også min egen familie. I dag tok vi en liten tur til byen for å få strekt litt på beina og så har vi spilt spill i flere timer. Nå har vi nettopp spist middag og venter på å la maten synke.

  Vi spilte for det meste "monopol" men vi har også med en kortstokk og "villkatten". Mitt favorittspill er personlig "Kokkelimonke" eller "vil du vedde".

  Har du noe favorittspill?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Familie

  BIG SIS


  10.01.2016


  Hei

  I går kveld tok jeg og familien min oss tid til å se på litt gamle hjemmevideoer fra da jeg og søstra mi var ganske små. Vi lo så mye at vi nesten ikke fikk puste. Vi var veldig livlige og rare på den tiden (er nok litt det fortsatt). Hehehhe<3 . I dag så jeg derfor igjennom noen gamle bilder også. Jeg oppdager alltid nye bilder som jeg aldri har sett før , noe jeg synes er kjempe gøy. Mamma og pappa tok veldig mange bilder. Nesten litt for mye spør du meg, men jeg er samtidig veldig glad for at jeg har så mange minner å se tilbake på. Dette innlegg skal derfor være noen bilder av meg og Emilie fra vi var ganske små. 


  Har du søsken? 

  Er du lillesøster, storesøster, begge deler, lillebror, storebror eller begge deler? Eller kanskje tvilling også?

   

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Familie

  TAKE IT EASY


  18.09.2014


  Hei

  I dag bestemte mamma og pappa at vi skulle spise middag på en strand i nærheten av her vi bor, dette fordi været var så fint. Det var ikke bare fint vær men også veldig varmt. Vi satte oss ved et skjær ved vannkanten og nøt maten vår. Måtte jo benytte oss av dette flotte været.

  Nydelig<3

  Dette er livet :-)

  Slik som vi gjorde i dag gir meg god energi og mye glede. Bare det å sitte i sola var veldig avslappene og fint og jeg tenkte ikke noe på lekser eller prøver. 
  Hva gjør deg avslappet?
  Klem Jennie  12 kommentarer


  Familie

  FANTASTISK SØNDAGSTUR


  14.09.2014


  Hei

  Denne helgen har det vært fantastisk vær. Tenk at vi er i midten av september, men fremdeles har vi sommertemperaturer her på Østlandet. I dag dro jeg med familien til Bærum for å gå til Kolsåstoppen. Vi startet fra Stein Gård og gikk opp til  342 moh, til Søndre Kolsås. Der spiste vi lunsj med fantastisk utsikt. 

  Da vi kom tilbake til parkeringsplassen hadde vi gått 10 km, herlig.


  Nå skal jeg ut og møte venner

   

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  Familie

  SISTE DAG


  08.06.2014


  Hei

  I dag var det siste dagen her i Kragerø, før vi reiser hjem tidlig tidlig i morgen.  På morningen fikk vi besøk av to søte jenter vi var med helt til vi skulle en tur ned til Gundersholmen. Der vasset lillebror og vi tok litt bilder. Været var av og på hele tiden. Da vi dro var det sol, så overskyet, så sol, så sky osv....

  Etter at vi var der tok vi oss en is før vi ruslet hjem igjen. Da var vi med jentene igjen. Deretter badet vi fra brygga rett uten for huset. De har en egen brygge. Vannet var faktisk overraskende varmt, men jeg bada ikke såååå mye. Vi har spilt både yatzy og kort. Nå ble vi nettopp ferdig med middag og etterpå skal vi ha rabarbragrøt. Mmmmm......

  HVA JEG VÅKNET TIL I DAG<3

   BILDER VI TOK PÅ GUNDERSHOLMEN. 

  ME AND SIS MED FLOTT BAKGRUNN<3  Har du smakt rabarbragrøt før?

  Klem Jennie

   
  29 kommentarer


  Familie

  FUNNY SUNNY DAY


  29.05.2014


  Hei

  I dag har vært første dag i Korshamn i Lyngdal. Vi våknet til strålende solskinn og spiste en deilig frokost ute. Ellers i dag har vi vært på båttur til en vakker plass i skjærgården. Fant oss en liten strand der vi koste oss og spiste lunsj. 

  Da vi kom hjem fra båtturen grillet vi og deretter hadde vi tidenes fotballkamp med hyttenaboer. Det ble store lag med både voksne og barn og laget mitt vant 10 - 5 :D

  Nå har vi kommet tilbake etter en spontan vannkrig etter fotballkampen og har planer om å nyte en lang sommerkveld med lek, moro og grilling av marshmallows. 

   

  HER ER NOEN BILDER FRA DAGEN

  Våknet til denne utsikten

  Bilde fra IG, vind i håret :)
  "Onkel" Tore kjører båten

  Koselig i båten

  Nydelig plass

  Er du heldig og har fri i morgen også?

  Klem Jennie

   

   
  58 kommentarer


  Familie

  SISTERTAG


  23.03.2014


  Hei

   

  En video som ble etterspurt var SISTERTAG. Nå hørte jeg med lillesøster om hun ville være med på en slik video, og det kunne hun. Når det gjelder videoer med familien min og huset vårt, så er det ikke jeg som bestemmer det. Så det kommer ikke video med familien min eller huset jeg bor i. 

  Vi fant noen sistertag spørsmål på nettet som vi skal svare på. 


   Videoen lager vi i løpet av uken.

  Er det noe spesielt du ønsker vi skal ha med i SISTERTAG videoen?

   Klem Jennie
  56 kommentarer


  Familie

  Oma sin bursdag


  27.12.2013


  Heihei!
  I dag feirer vi oma( bestemor) sin bursdag. Vi feirer den på en restaurant ikke så langt fra huset deres. Nå er det levende musikk og dans. Har allerede dansa med opa( bestefar) to ganger. Han er litt av en danseløve?? Det ser ut som festen skal vare ganske lenge så jeg blogger nå før det blir for sent. Det kommer nok flere bilder i morgen som er tatt med kamera. Disse bildene har jeg bare tatt på toalettet.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Familie

  DAGEN FØR DAGEN


  29.08.2013


  Hei

  I dag er det dagen før Jennie Sofie kommer hjem. Jeg gleder meg veldig til å høre hvordan hun har hatt det og til å se bilder i fra leirskolen. Håper mamma kan fremkalle bildene allerede på lørdag. Hun fikk jo bare ha med engangskamera så vi må til fotobutikk for å fremkalle bildene. Det er stor sjanse for at også jeg skal til denne leirskolen når jeg går i 7 klasse, så jeg håper hun har hatt det supergøy.  I helgen får vi også besøk av kusinen vår Thea, for henne skal være med oss på konserten på søndag <3 

  Men nå må jeg forte meg på bordtennistrening. Jeg trener 2-3 dager i uken og syns det er kjempegøy. I sommer var jeg også på bordtennisleir i en uke i Drøbak. 

  JEG VIL OGSÅ GRATULERE FRIDA @FRIDAJEKTVIK på instagram. Hun vant konkurransen til MAKESTYLE. Gratulerer suuuupermasse

  Hva har du gjort i dag ?

  Klem Emilie 
  19 kommentarer


  Familie

  GJESTEBLOGGER


  27.08.2013


  Hei  Det er jeg som skal være gjesteblogger på denne bloggen i noen dager, her kommer 5 FAKTA om meg

  1.Jeg er lillesøsteren til Jennie Sofie og heter Emilie Marì.

  2. Jeg er 10 1/2 år.

  3. På fritiden min spiller jeg bordtennis 2 - 3 ganger i uka og skal også begynne på skitrening denne høsten. 

  4. Elsker å sykle og gå tur med hunder.

  5.  Jeg er høy for aldren min, 156 cm.

  Disse dagene på bloggen tenkte jeg å legge ut en video av Jennie Sofie. Jeg ser at det ligger en ny film klar i imovie, så jeg poster den her på bloggen i morgen. Jennie Sofie får ikke vært på instagram eller bloggen før på fredag kveld, så det er jeg som legger ut bilder på Instagram også. Jeg har ikke egen instagram bruker og har heller ikke egen blogg, kik, vine eller snapchat, men det kan hende jeg får en av de tingene snart. Jeg kan love dere at det kommer overraskelser på bloggen denne uken, så følg med.   Vinneren av Makestylekonkurransen ble kåret på søndag og vinneren er kontaktet med mail. Det er en @gmail.adresse, så om du ikke har sjekket mailen din kan det jo være du har fått en mail. Spurte vinneren om jeg kunne legge ut navnet på bloggen, men har jo ikke fått noe svar. Gratulerer uansett :D

  Noe dere som har instagram vil ha bilder av denne uken?

  Klem Emilie 
  101 kommentarer


  Familie

  PHOTOSHOOT


  06.08.2013


  Hei

  I dag har vi hvert hjemme og nede på stranda. Vi bada ikke men bare gikk en liten tur ned dit og kastet fiskesprett og vassa. Da vi kom hjem lagde vi taco og koste oss. Vi hadde også en liten photoshoot med noen av jentene som er her. De drar i morgen da, ganske trist. I morgen har jeg også planer om å begynne på innkjøpsvideoen i fra Østerrike, det blir nok moro tror jeg. Lillesøster er jo på leir, det er derfor ikke henne er med på noen av bildene. Hun kommer hjem på fredag, litt rart men jeg savner henne faktisk.

  SMIIIIIL:D


  SØTINGENE MINE<3

  PEACE!

  <3

  Hva syns du om bildene???

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Familie

  BESØK


  05.08.2013


  Hei

  I dag fikk vi endelig besøk i fra familie fra Vestlandet. Vi sees dessverre alt for sjeldent, men det er alltid superkoselig når vi treffes og det føleles som vi aldri har vært borte fra hverandre. Det er mamma sin tremening som er på besøk i sammen med den morsomme mannen sin og deres fire søte jenter. Nå har vi spist snop, gått på tur i nabolaget og lekt i hagen og etter på blir det film. Nå har mamma lovet meg at det ikke skal gå så lang tid mellom hver gang vi treffes, det er så koselig. 

  Når de reiser hjem skal jeg begynne på innkjøpsvideoen i fra Østerrike, men de skal sove her til onsdag altså <3 <3 <3

  Har du stor familie? 

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION