Ekstra moro

DE SÅ DET FØR DERE


10.10.2017


 

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt en veldig fin dag så langt, selvom jeg ikke har gjort noe veldig spesielt. Har bare vært på skolen og var med noen venninner til frisøren fordi hun ene skulle klippe seg hihi! Jeg lurte litt hva jeg skulle blogge om i dag siden jeg ikke har fått redigert vloggen fra helgen ennå. Jeg kom så på at jeg for en liten stund siden postet et innlegg på facebook som jeg ikke har delt her! " Face saw it first" som folk pleier å si haha! Jeg vet at mange av dere ikke har facebook og noen har kanskje ikke blitt medlem av gruppen, så dere får ikke oppdateringene! Siden min på facebook heter i hvert fall " Jennie Sofie" for dere som lurer!

I innlegget fortalte jeg en liten "hemmelighet". Den er vel ingen så stooooooor hemmelighet, fordi jeg er sikker på at flere vet om den. Tenkte jeg skulle dele den her uansett. Flere av dere har vel kanskje hørt om VSCO? Jeg brukte appen før bare til å redigere, men så begynte jeg å poste ting der. Det er ingen mulighet til å kommentere og slikt der, men du kan se bilder jeg poster fra hverdagen min! Der legger jeg ut alt mulig uten å tenkte på feed! Sjekk den gjerne ut. Om du skriver inn i søkefeltet " vsco.co/jenniesofie" finner du profilen min<3

Her er noen få bilder fra profilen min haha! Har lagt ut siden høsten i fjor, så det er en del bilder å sjekke ut!

 

Bruker du VSCO?
Klem Jennie
3 kommentarer


Ekstra moro

Rene sommeren!!!


06.10.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde vi en fantastisk morgen her i Kragerø! Vi spiste varme boller og drakk kaffe i byen💛 Vi satt der en god stund og det ble skikkelig varmt! Sjekket varmen i sola her hjemme litt utpå dagen og det var nærmere 20 grader! Skulle nesten tro det var sommer igjen! Vi har vært litt hjemme, men også gått mye rundt. Vi har vært på en topp som heter Veten og vi har vært på Sjøbadet. Man må jo nesten nyte dette nydelige vært nå som vi har det. Vi reiser hjem i morgen og vi skal kose oss skikkelig den siste kvelden. Det blir tacofredag og spill. Jeg har også postet en liten hemmelighet på Facebook-siden min i dag, så sjekk det gjerne ut.

Jeg har både snappet i dag og lagt ut en del på instastory! Sjekk det ut!💛

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

Hvor er jeg nå?!?


04.10.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag, om du har vært på skole eller ikke! I går brukte jeg litt av dagen på å pakke siden vi i dag reiste til Kragerø for å besøke familie. Lillesøster er på tur med fotballen, så vi hadde en ekstra plass i bilen. Det er utrolig koselig at jeg har fått møte mye av familien til Thomas og han får møte min!❤ Bilturen tok vel rundt 3 timer og vi så på film hele veien. Det er vel tiende gangen jeg så "taken 3". Vi har nå spist deilig mat og dessert med familien og jeg kjenner at jeg er skikkelig mett haha. Tenkte jeg skulle blogg litt kjapt for dere før jeg går og nyter resten av kvelden med familien!

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

BLE NESTEN SLÅTT NED AV....


02.10.2017


Hei!
Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag! Jeg vet ikke med dere, men jeg har i hvert fall høstferie nå. Ferie betyr ikke alltid å kunne stå opp seint haha! I dag stod jeg opp klokken 07.00 fordi jeg skulle inn til byen og filme for EF hos Juliabladet! Det gikk faktisk fint å stå opp og noen ganger syns jeg det er deilig. Rett og slett fordi jeg føler jeg gjør noe produktivt og får mye ut av dagen! Jeg dro med meg kameraet og stativet mitt til byen i ren storm vil jeg si haha! Det blåste så mye at jeg nesten trodde jeg skulle bli tatt med vinden. Paraplyen min vrengte seg flere ganger, så den ga jeg opp på.

Jeg kom meg til Julabladet der jeg møtte Kirsti, Bahare og Frida som dere kanskje har sett på instagrammen min eller youtuben min før. Det var Frida og jeg som skulle filme. Vi har begge vært på to språkreiser hver og til helt forskjellige destinasjoner. Vi delte våre erfaringer, opplevelser og tips til pakking, få venner osv! Jeg gleder meg til å redigere den<3 Under innspilling hadde vi et lite uhell haha! Vi hadde nemlig i forkant blåst opp en store luftpalme og det var tydeligvis hull i den. Den tømte seg derfor sakte for luft og plutselig falt den over meg og raste litt ting vi hadde stående på et bord rett ved. Ikke noe alvorlig i det hele tatt, men jeg skvatt skikkelig. Tar det med i videoen så dere får sett det. Jeg ble nesten slått ned av en palme!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Etter innspilling fikset jeg litt ting med Kirsti og vi spiste en utrolig deilig lunsj! Du kan se den i instastoryen min! ( @JennieFashion)
Har du høstferie nå?

Klem Jennie
3 kommentarer


Ekstra moro

FIKK PANIKK, FACEBOOK-SIDE OG MER


30.09.2017


Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ryddet hele rommet i dag og vasket! Det føles veldig godt, men lurer på hvor lenge jeg klarer å holde det slik hehe! Skal gjøre mitt beste! I går etter skolen dro jeg til byen for å intervjue Dove  Cameron og Cameron Boyce! De var utrolig hyggelige og morsomme. Vi skulle egentlig filme samtalen, men dessverre gikk det litt galt og vi tok det ikke opp! Kirsti ( manageren min) og jeg fikk litt panikk, men heldigvis filmet de det! Det kommer derfor et intervju med de senere på youtubekanalen min! Etter intervjuet spiste vi pizza og gikk litt igjennom andre ting jeg skal fremover og vil få til. Noen har kanskje sett at jeg nå har fått meg bedriftsprofil på instagram! Dere kan se det ved at det står "offentlig person" i bioen min! Jeg kan endelig ha "SWIPE UP" på instastoryen min! Det blir derfor lettere for dere å lese blogginnlegg, se youtubevideoer jeg legger ut og andre ting jeg vil dere med dere!

For at dette skulle gå å lage en slik profil måtte jeg lage min egen facebookside! Klikk HER for å komme til den! Lik gjerne siden og følg den om du vil! Kanskje jeg kommer til å dele litt andre ting der enn på blogg og insta. Det er bare å følge og se<3<3

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Følger/Skal du følge siden min??

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

DERE VIL IKKE TRO DET!!!!


28.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en super duper dag! Min dag har vært fin den! Grei skole dag med en prøve på slutten i tysk. Deretter løp jeg etter at jeg kom hjem og det føltes veldig godt! Nå sitter jeg og forbereder meg til morgendagen. Jeg har skal nemlig intervjue to Disney- stjerner som jeg er sikker på at noen av dere vet hvem er. Intervjuet er over skype, men jeg er fremdeles veldig spent. Dere husker vel Jessie, Liv and Maddie og sist men ikke minst Descendants?! Jeg skal intervjue Dove Cameron og Cameron Boyce om filmen de spiller i, Descendants 2!!!! Helt sykt! Så på de da jeg var litt mindre i flere seirer på Disney! Kanskje flere av dere ser på det nå! Husker jeg elsket det! Har sett første filmen og skal neste uke seg den andre. Jeg skal derfor intervjue de i sammenheng med at den kommer ut. 

Jeg sitter nå og skriver ned litt spørsmål angående filmen<3 Om dere har noen spørsmål er det bare å skrive i kommentar! Trenger ideer haha! Helst om den kommende filmen selvfølgelig!

 

Har du sett de før?

Klem Jennie
7 kommentarer


Ekstra moro

Louis 1 år


23.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Slenger ut et kjapt innlegg her på bloggen! Jeg er hos Thomas nå og lille hunden hans Louis fyllet 1 år! Vi har spist en deilig middag og snart skal vi kose oss med litt dessert! I morgen blir det filming og vi tenkte kanskje å lage to. Kom gjerne med tips til en video vi kan filme!

Klem Jennie
8 kommentarer


Ekstra moro

VI SKAL GJØRE DET


22.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg...igjen! Jeg føler ukene går syyyykt fort, men dagene går ganske sakt. Det virker rart å si, men jeg følte det nettopp var helg. Samtidig syns jeg skoledagen i dag gikk syyyykt sakte og jeg ville bare hjem haha!

Gjett hva? Jeg skal til Thomas denne helgen også. Det blir som oftest i helgene vi møtes siden det er mye som skjer i ukedagene. Sist jeg var med han sa jeg til dere at vi skulle filme, men det ble det ikke noe av. Vi hadde vært ute på konsert som flere av dere kanskje leste den dagen, så det ble litt sent å filme den kvelden. Nå har jeg bestemt meg for at vi skal gjøre det og jeg har også sagt det til Thomas! Haha! Selv har jeg funnet mange spørsmål å stille han til "boyfriend-tag" videoen vi skal filme! Jeg har vært ganske kreativ med enkelte av spørsmålene om jeg kan si det, og jeg gleder meg til dere får sett det!

I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld i byen med Bahare som dere kanskje så på snappen min. Jeg dro inn til byen og vi møttes på Aker Brygge før vi dro sammen til Oslo Spektrum. Showet var veldig morsomt og jeg koste meg masse med henne. Veldig glad jeg har en venn som Bahare fordi jeg kan snakke med hun om så utrolig mye og vi har det alltid gøy! Senere fulgte hun meg til båten som jeg skulle ta tilbake til Nesodden og hun bestemte seg faktisk for å bli med. Bare for å ta båten inn og ut aha! Veldig koselig at hun gjorde det!

Slik var dagen i går og slik blir den i morgen! Jeg skal prøve å snappe litt mer enn hva jeg pleier også, fordi jeg vet flere av dere liker når jeg gjør det!

Processed with VSCO with a5 preset

Det eneste positivet ved å stå opp klokken 06.30<3

Båttur med Babba<3

Processed with VSCO with a5 preset

En kopp Chai Latte og FRIENDS på fredagen er helt perfekt!

 

Add meg på snap som " Jenniesofiesnap" og følg meg på instagram der jeg heter " jenniefashion".

Klem Jennie

 

 
1 kommentar


Ekstra moro

STORESØSTER


20.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde jeg matteprøve og det er deilig å være ferdig! Ikke bare er det deilig å være ferdig, men jeg føler også at det gikk veldig bra! Nå har jeg bare en prøve i tysk igjen neste uke og en innlevering, så er det høstferie. Prøven i tysk er kanskje ikke så morsom, men innleveringen er ganske gøy! Den er i medie og kommunikasjon og vi holder på med å designer plakater og lignende. Jeg lærer å bruke nye programmer og jeg gleder meg til å bli enda bedre! 

Nå kan jeg nyte resten av uken uten å stresse med noe skolearbeid. I morgen skal jeg faktisk kose meg på musikal med Bahare siden hun spurte om jeg ville være med på det. Vi var sammen for litt siden og hadde shoot, men det er en stund siden vi bare har funnet på noe hyggelig i sammen. Gleder meg masse til å tilbringe litt tid med storesøster tihi. Til helgen skal jeg få filmet med Thomas ( håper jeg), så er det bare en uke igjen til ferien. Jeg skal faktisk en del spennende ting fremover og jeg gleder meg til å dele litt etter litt! Nå må jeg bare få postet dette innlegge, drikke opp teen min og dra på mørkedemo. Etter at jeg har tatt mørkedemoen kan jeg øvelseskjøre hele året rundt! Jippi<3

 

Når har du høstferie?
Klem Jennie
10 kommentarer


Ekstra moro

Jeg har vært sammen med Thomas fra S16


14.09.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. Thomas kom nemlig hjem fra Marbella og jeg har ikke sett han på en stund. Han kom derfor til meg i går og vi hadde det skikkelig koselig! Fint å høre om turen, slappe av og kose oss! Vi tok oss også en tur på butikken og jeg kjørte! Jeg vet jeg nevner det ofte og jeg skal roe litt ned på det. HAHA! Bare ekstra stas nå som jeg nettopp har begynt. Pappa satt selvfølgelig ved siden av, ikke bare jeg og Thomas! Som dere hører har jeg og Thomas det veldig bra og "JA" vi er sammen! Jeg kom nemlig over en nettsiden her om dagen som ikke sa det sammen. Siden heter " famous birthdays" og det står når alle kjente personer i verden har bursdag! Det er syyykt mange personer på den siden og det er bare å søke opp den du vil. I tillegg til at det står fødselsdato og alder er det litt informasjon om personen der. Jeg leste infoen om meg for en stund tilbake og den er for så vidt riktig, men litt uoppdatert. Jeg tenkte derfor sjekke om de hadde oppdatert bilder, info og slikt da jeg så de skrev at " SHE HAS BEEN in a relationship with Thomas Strandskogen from Suite 16". Det står altså at jeg "HAR VÆRT i et forhold med Thomas".  Regner med at dette er skrivefeil, og det er et typisk eksempel på skrivefeil der noe blir misforstått. Vi har vel alle blitt vist det ene eksempelet på barneskolen om hva som kan skje hvis man skriver feil. Trykk HER for å komme til siden om meg. 

"Vent ikke, drep han"

Vent, ikke drep han"

Den er litt vel seriøs, men det er jo et godt eksempel på at komma og skrivefeil kan ødelegge ganske mye haha! 

Her er ei litta collage med bilder av meg og min bf! Nå må jeg hoppe inn i litt lekser og skolearbeid, så snakkes vi!
4 kommentarer


Ekstra moro

JEG ER OVER MARCUS OG MARTINUS, MADCON, VEGARD HARM...


29.08.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var faktisk veldig bra! Jeg hadde det morsomt med vennene mine noe som er viktig om jeg skal klare meg igjennom dagen haha! Jeg har nettopp kommet inn døra og jeg tok opp macen min med en gang for å blogge. Jeg har nemlig ikke så godt tid, ettersom at jeg skal på trafikalt grunnkurs, som jeg har nevnt før. Jeg rakk ikke å blogge i går, så nå måtte jeg være rask hjem. 

Jeg hadde også veldig lyst til å blogge i dag siden jeg har noe kult å dele med dere. Som jeg skrev i et innlegg for en drøy uke siden er jeg med i Anti Brandpeople og har mine gode venn Kirsti som manager. Du kan lese det innlegget ved å trykke HER.  Nå har det endelig kommet ut på nettsiden og jeg syns det er syyyykt gøy. Anti Brandpeople har nok flere artister/offentlig personer dere allerede vet hvem er. Du finner meg på lista over M&M, Vegard Harm og enda flere. (Den går i alfabetisk rekkefølge) 

Om du trykker på bildet over kommer du til siden deres og det som står om meg der. Alt i fra det jeg har gjort så lang i karrieren min til kontakt info. 

Jeg slenger i tillegg med noen bilder fra shooten jeg hadde på fredag for Julabladet! Dette var de litt mer "tøffe" bildene som dere kan se haha, men vi tok også morsomme, leken og glade! Gleder meg til å dele flere etterhvert!

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Klem Jennie
12 kommentarer


Ekstra moro

LONG TIME NO SEE


27.08.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Jeg har kost meg i sola på Aker Brygge i sammen med Tuva og to venner fra språkreisen til Malta. Selv om vi ikke hadde sett hverandre på ca et år føltes det virkelig ikke slik. Det var utrolig godt å se hverandre igjen og vi hadde selvfølgelig utrolig mye å snakke om. Vi gikk litt rundt på Aker Brygge før vi satte oss ned på en restaurant (måtte google det ordet haha) og spiste deilig mat. Vi ble sittende å snakke i flere timer, noe som bare føltes som noen minutter. Deretter måtte de dra ettersom at en av de måtte rekke flytoget. En av grunnene til at vi ikke ser hverandre så ofte er jo fordi vi bor urolig langt unna hverandre. 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Denne helgen har vært utrolig koselig. Jeg har møtt sett flere jeg ikke har sett på lenge både de fra språkreisen og Bahare som jeg møtte på fredag. Jeg har kost meg masse med folk jeg er glad i og i tillegg hatt en gøyal shoot for en sak som kommer i Juliabladet senere! I morgen er det skole igjen og trafikalt grunnkurs. Jeg gleder meg skikkelig til jeg er ferdig med kurset, så jeg endelig kan begynne å øvelseskjøre. Yeahyyyyy!

Klem Jennie
1 kommentar


Ekstra moro

HAN MISTET MEG I BAKKEN?!


26.08.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! I går etter skolen pakket jeg en minikoffert full med klær for så å ta turen inn til et studio i Oslo. Jeg skulle nemlig ta bilder for en sak til Juliabladet som kommer i desember. Jeg vet ikke akkurat når, men  det kommer ut, men jeg skal si i fra når jeg vet det. Jeg dro i hvert fall dit der jeg møtte Thomas, Bahare og fotografen Daniel som var så snill å ta bilder for oss. Thomas er også med i bladet, så vi tekte det hadde vært kult med litt bilder sammen og hver for oss. I tillegg får jeg da litt bilder jeg kan dele med dere! I bladet kommer det jo kanskje 3 bilder, men på en slik shoot tar man jo flere 100 bilder om ikke 1000. Haha! Jeg håper derfor på noen freshe bilder jeg kan legge ut her og på instagram! Jeg pakket med meg som sagt en del klær og Bahare tok med litt til meg også. Vi tok bilder i litt forskjellig antrekk med hver sin stil. Noen antrekk var litt pene og søte mens andre var litt mer rocka og kule! Vi tok også noen tullete bilder med nisseluer siden det er jul når bladet kommer ut. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Hahaha! Syns det siste bilde her er skikkelig morsomt! Han løftet meg opp selv om jeg ikke ville og jeg ble hengende fra beina med håret i ansiktet så jeg kunne ikke se noe. Jeg var livredd for at han skulle miste meg i bakken slik at jeg falt rett på hodet, men det gjorde han heldigvis ikke haha! (Selvom jeg sprelte skikkelig haha! )

I morgen skal jeg møte en venn fra språkreisen min til Malta og jeg gleder meg skikkelig! Der er ca et år siden vi så hverandre sist. Tiden går sykt fort!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem Jennie
1 kommentar


Ekstra moro

INTERVJU AV MEG PÅ ENGELSK


24.08.2017


Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Nå er det like før jeg kjører av sted for å endelig ta trafikalt grunnkurs. Jeg har hatt muligheten til å gjøre det i over et halvt år, men jeg har faktisk ikke hatt tid. Nå følte jeg virkelig at jeg bare måtte ta meg tid, så endelig kan jeg snart øvelseskjøre. Siden jeg har litt dårlig tid i dag passet det perfekt å dele et intervju jeg stilte opp på i Danmark da jeg var der. Nå har jeg nevnt den turen mye, men det er fordi vi gjorde masse morsomme ting og jeg jeg vil dere alt med dere hehe. Som jeg sa stilte jeg opp på et intervju. Det det var spørsmål om hvordan karrieren min startet og hvordan det er å være 16 år. Det var spørsmål om hvordan det er å være et forbilde og hva jeg synes om min egen generasjon. Jeg snakker om alt av samarbeid jeg takker nei til, ting med meg selv som flere kanskje hadde valgt å fikse på, men som jeg ikke gjør. Jeg er tross alt 16 også haha! For å komme til hele saken om meg trykk //HER. Intervjuet er på engelsk noe som gjøre det lett for mine utenlandske følgere å forstå. 

Her er mine nyligste instagram poster! Følg meg der som @jenniefashion

I did a interview in Denmark a little while ago. It is in English which I really like! The interview is all about how it is to be me, what I think about my own generation and what it is like being someone others look up to. Click HERE to se my answers. 

Klem Jennie
1 kommentar


Ekstra moro

ENDA EN FAMILIE


20.08.2017


Hei

I starten av denne uken skjedde det noe stort for meg. Vanligvis når "slike" ting skjer, så klarer jeg ikke vente med å dele det på blogg eller IG. Men denne gangen måtte jeg la det synke inn. For det er ikke snakk om noe som skal skje, det har skjedd. Det har skjedd og det er ikke for en helg eller en uke eller en måned, jeg har blitt del av enda en familie.

Det skjedde kanskje litt fort, og når det var gjort måtte det altså synke litt inn hos meg. For mange år siden ble jeg kjent med Kirsti. Vi går helt tilbake til slutten av 2013 og moteshowet med WOW på Oslo City. Etter det har jeg hatt mer med henne å gjøre og selv etter at hun sluttet i Juliabladet har vi hatt litt kontakt. Nå krysset veiene våre seg virkelig igjen og hun er fra nå av min manager. Jeg har blitt en del av Anti Brandpeople og er så stolt og glad som det nesten går ann å få blitt. Alle disse årene hvor jeg har vært i sosiale medier frem til nå har mamma og pappa hjulpet meg med. Det er masse jobb og nå kjente spesielt mamma at det var på tide å la noen andre ta over og hjelpe meg videre. Da er det jo kjempegøy å komme inn i enda en familie som også vil se meg videre og som jeg trives veldig godt i samme med. Nå har jeg ikke møtt HELE gjengen selvfølgelig, men en god del og de er morsomme, jeg kan slappe helt av rundt dem, være meg selv og ...ja, jeg tror dette virkelig blir bra. Kirsti kjenner jeg jo litt fra før av og er en jeg kan stole på og mamma og pappa kjenner Kirsti litt fra før av de også. Om du ikke kjenner til Anti Brandpeople kan du sjekke det ut ved å trykke //HER, kult...ikke sant!

Nå må jeg virkelig være strukturert og jeg er jo selvfølgelig også veldig spent. Jeg vil takke mamma og pappa for alt de har gjort for meg med tanke på "jobben" min. Mamma har vært en super manager og flere har ønsket å ha meg i deres nettverk, men jeg har tviholdt på mamma. Verdens beste "mamager"! 

Jeg vet liksom ikke helt hva mer jeg skal si. Det blir spennende å se hva vi får til fremover. Sjonglere dette og første året på Videregående, men jeg elsker utfordringer :) Så vil dere garantert få høre mer om dette fremover.  Mye nytt for tiden og mye å ta inn over meg. Ny skole, ny klasse, nye lærere, bestevenninner på andre skoler, nytt management. 

Litt rotete innlegg kanskje, men stokket tankene sammen så godt det lot seg gjøre nå. 

 

I morgen er det skole igjen og vi begynner med vanlig skolearbeid. Skoledagen i morgen blir spennende! Jeg har engelsk på starten av dagen, så har jeg medie og kommunikasjon resten av dagen. For der som lurer på hvilken klasse jeg går i, så er det 1MOKA.  Jeg vet flere av dere begynner på skolen i morgen også, så jeg ønsker dere masse lykke til. 

Så en litt morsom funfact: Jeg skulle være superstrukturert fra starten av skoleåret, men har visst glemt å kjøpe både bokbind, skrivebøker og penalet er ikke helt på plass heller. He he, da blir det en tur i bokhandelen i morgen.

Hvordan bokbind har du på dine bøker?

Klem Jennie
16 kommentarer


Ekstra moro

Støvel


16.07.2017


Heeeei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! I dag dro hele familien, altså mamma, pappa, Emilie Mari, Mathias, Oma, Opa og tante, til tanten til faren min for å feire hennes 60 års dag! Der møtte vi flere som det er ganske lenge siden vi har sett og noen jeg aldri har møtt før. Som dere kanskje vet forstår jeg veldig mye tysk og snakker litt , men denne delen av familien har skikkelig dialekt og de snakker veldig fort, så det kan være litt vanskelig å forstå. Heldigvis forstod jeg mye og snakket litt med det jeg kan. Vi spiste deilig tradisjonell Østerrisk mat, en deilig dessert og drakk kaffe. Til slutt hadde vi felles leker, noe som jeg faktisk syns var veldig gøy! De bor på en bondegård så vi endte med å spille " bondegolf" som de kalte det! Ahah! Det handlet om å kaste en gummistøvel og treffe forskjellige mål😂

Nå har vi kommet oss hjem igjen og jeg tror at jeg kanskje går ut og spiller litt basket i sammen med onkel!

I morgen er det melding deilig vær her i Graz og jeg gleder meg masse til å nyte en dag til i sola💞

Klem Jennie
1 kommentar


Ekstra moro

eksklusivt eksklusivt!


10.07.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag!  I går la jeg ut vloggen fra Oslo Sommertid på youtubekanalen min, men glemte helt å gjøre det her på bloggen! Vloggen er filmet og redigert av min fantastisk kjæreste Thomas som var med på både øvinger og selve dagen konserten var! Jeg elsker vloggen fordi jeg kan se tilbake på alt det morsomme jeg fikk være med på. Jeg syns videoen har en skikkelig god stemning og "summer vibe" med tanke på de freshe fargene, den superkule musikken og de glade ansiktene! Hele showet tror jeg vil bli lagt ut snart, men jeg har ikke fått sett det selv ennå. Utrolig gøy å se denne videoen og få en følelse av hvordan det så ut ettersom jeg var foran kameraet hele tiden. I denne videoen er det jo også flere ekslusive klipp som dere heller ikke har fått sett på de store skjermene under Sommertid! Jeg håper dere liker vloggen<3 Here it is!
 

 

Hva likte du mest med vloggen?

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

LIKER AT DET GÅR FORT!


07.07.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er helt utslitt etter flere dager med kamper! Vi hadde siste kamper i dag og jeg er ekstra sliten med tanke på at jeg både har spilt jenter 18 og jenter 16. Resten av dagen skal jeg bare kose meg med laget og nyte den siste kvelden. I går var vi på Liseberg og hadde det skikkelig morsomt! Jeg tok sååååå mye morsomt, til og med det høye tårnet som heter "ATMOSFEAT" haha! Jeg elsker berg og dalbaner og karuseller som går fort. Jeg er ikke like " fan" av karuseller som som går rundt, for eksempel "huska". Jeg blir så kvalm ahah!

Liker du berg og dalbaner?

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

Det sykeste jeg har vært med på!


03.07.2017


Hei!

Håper du dere alle har hatt en fin dag! Jeg ligger i senga mi her i Göteborg klar for cup! I går var det Oslo Sommertid og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si! Det var noe av det morsomste jeg har vært med på! Så utrolig mange mennesker dukket opp og stemningen var helt på topp! Som flere kanskje fikk med seg på snappen min og instagram møtte jeg Sval, Alex Aiono, Isac Elliot, Lisa&Lena og mange flere. Alle sammen var så utrolig hyggelig og snille! Ikke bare intervjuet jeg flere av dem, men jeg hadde også en lang og koselig samtale med Lisa og Lena! Supersøte var de! Jeg hadde det i hvert fall fantastiske! Hele showet vil bli lagt ut på nett denne uka tror jeg og det skal jeg selvfølgelig linke til! I tillegg filmet Thomas for meg, så det vil også bli lagt ut en video fra min side!❤❤ Her er noen bilder fra dagen!

Jeg gleder meg masse til å dele hele showet med alle dere som ikke fikk vært der!

Klem Jennie
7 kommentarer


Ekstra moro

Jeg er gira, men også nervøs!


01.07.2017


Hei folkens! 

Jeg vet jeg har nevnt Oslo Sommertid på Voldsløkka mange ganger nå, men det er faktisk i morgen! Jeg kan huska da vi pratet smått om det for et halvt år siden og nå er tiden her. Jeg kjenner at jeg er super gira og gleder meg masse, men også litt nervøs!  Ja, jeg har stått på en scene før og det meste jeg har stått foran er vel 15 000 på Vinterlyd i Trondheim 2015 om jeg husker rett. Nå er det snakk om 35 000 mennesker +! Dette er i tillegg et mye større arrangement og jeg kan love dere som kommer at det blir et skikkelig bra show! I dag var jeg oppe på Voldsløkka og fikk omvisning med flere av de som er med og vi gikk litt igjennom programmet og manuset. Det er en skikkelig fin gjeng de har satt sammen og selv om jeg bare har møtt noen av de et par ganger klikker vi utrolig godt sammen!

Heldige meg har fått med meg en kameramann for både dagen i dag og i morgen aha!

Litt høydeforskjell...<3<3<3

 

Jeg kommer sikkert til å snappe mye i morgen, så legg meg til der som jenniesofiesnap!

Er du like gira som meg?

Klem Jennie
13 kommentarer


Ekstra moro

VIKTIG!


30.06.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har bestått av å gå igjennom programmet hjemme for Sommertid som er nå på søndag! Jeg har lært meg spørsmålene jeg skal stille de forskjellige artistene og litt hva som skal skje. I tillegg har jeg begynt å finne frem klær og planlegge antrekk! I morgen er det øving hele dagen med resten av "teamet" som jeg liker å kalle det! Vi skal gå igjennom alt steg for steg, så vi alle er sikre på hva som skal skje på søndag når det braker løs! Ellers i dag har jeg hatt litt andre avtaler og vært på et spennende møte! 

Til dere som skal på Voldsløkka på søndag tenkte jeg bare å gi noen beskjeder. Jeg gikk gjennom de på snap i går, men dette er for dere som ikke fikk det med dere!

1. Del gjerne bilder fra dagen og tagg med #Oslosommetid. Bildene som tagges med dette blir vist på storskjerm og de beste bildene vinner også premier. 

2. De som steller seg i kø eller er på området før det åpner klokken 14.00 blir ført vekk. Det er ikke lov å komme før det åpner klokken 14.00.

3. Det er en lang dag, så ikke stress med å stå fremst hele dagen. Det er et stort område der det skjer mye. Gå rundt og kos deg!

4. Drikk mye vann og spis mat. Ikke bli dehydrert! Ta vare på dere selv<3 Det er meldt knall vær btw!

Processed with VSCO with b1 preset

Så vil jeg bare si at Thomas og bandet kom ut med ny låt i dag! Personlig elsker den og tror virkelig dette blir en skikkelig sommerhit! Sjekk den ut på spotify! "On Our Own" av Suite 16<3<3<3 

Klem Jennie
1 kommentar


Ekstra moro

MITT TEITE OG KJEDELIGE LIV


20.06.2017


Hei

Da jeg begynte denne bloggen for flere år siden het den faktisk "MITT LIV".  Jeg blogget om alt og ingenting, rett og slett livet mitt. Litt i fra innspillinsopplevelser med JENTER, litt baking, inspirasjonsinnlegg, antrekk, hva jeg gjorde med venner, hverdagsliv og feiringer. 

Det har faktisk ikke endret seg noe særlig. Jeg deler alt i fra bursdagsfeiringene mine, rommet mitt, inspirasjon, videoer, feiringer med familie, hverdager, ferier, jobbreiser, konserter, eventer, skole, venner, byturer, innkjøp og mye mye mer. Noen sier at det har blitt kjedeligere å lese bloggen fordi jeg bare blogger om konserter, eventer, reiser osv.......men glemmer de eller forstår de rett og slett ikke at det er det som er livet mitt. De sier det blir litt teit, men hva skal jeg ellers blogge om? Det er jo dette som fyller opp dagene, ukene, månedene mine. Slik er det nå, det er livet mitt, jeg liker det. Jeg liker det teite livet mitt.

Dere skulle bare visst hvor mye jeg takker nei til, for jeg skal faktisk ha tid til håndball, annen sport, familie, venner, kjæreste og det å bare slappe av uten å gjøre noen ting. Tid til å rydde rommet, for tro meg det blir rotete når man stort sett er travelt opptatt, er litt lite organisert akkurat på rommet og har en tendens til å ta alt ut av skapet og ikke legge det tilbake. Jeg har også "denne stolen som får et fjell av ting på seg". Jeg bruker faktisk "mye" tid på å lete etter ting. Flere som kjenner seg igjen?He he

De som syns bloggen er kjedelig, vel så syns dere mitt liv er kjedelig. Dere trenger ikke like den. Dere trenger ikke syns at alt det jeg syns er morsomt å være med på å jobbe med er morsomt. 

I går kom jeg hjem i fra London, for 14 dager siden var jeg i København om et par uker er det Oslo Sommertid. Førstkommende helg hadde jeg egentlig et jobboppdrag i Oslo, men datoen måtte flyttes. Det betyr at jeg plutselig har en frihelg. Vet ennå ikke helt hva jeg skal finne på. I morgen har jeg skolefri fant jeg ut, dette fordi vi har vitnemålsutdeling på kvelden og så er det SOMMERFERIE.

Men tilbake til mitt kjedelige liv. Hva vil dere lese om om det ikke er det jeg er med på og det jeg gjør og det som fyller ukene mine. Er det hva jeg har på brødskiva, at jeg sov lenge, lå på sofaen, gjorde lekser....det syns i hvert fall at jeg blir kjedelig 

Nå skal jeg snart gjøre meg i stand for klasseavslutning med foreldre. Ha en finfin kveld.

Så her 

10 "KJEDELIGE" FAKTA OM MITT LIV

1. Jeg sover gjerne lenge.

2. Jeg spiser helst ikke brødskiver til frokost eller kveldsmat. 

3. Favorittfrokost er: Stekt egg med bacon og tomatbønner.

4. Jeg er en som hopper ut i vannet og ikke går ut i vannet.

5. Jeg er ikke begeistret for torsk, men liker laks.

6. Jeg liker spagetti cabonara bedre enn spagetti bolognese.

7. Jeg spør ofte mamma/pappa hva jeg bør ha på meg fordi jeg er så ubesluttsom

8. Jeg biter ikke negler.

9. Jeg liker best action filmer.

10. Jeg bruker 1 minutt på å gå til bussen.

Processed with VSCO with b1 preset

 

Klem Jennie

 
9 kommentarer


Ekstra moro

Jeg er en taper


14.06.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ettersom vi på skolen har arbeidsuke var jeg ikke på skolen i dag. Siden arbeidet jeg skal gjøre skjer til helgen slipper jeg å være på skolen resten av uka. Dagen brukte jeg derfor på å øve inn manus for helgens innspilling før jeg så dro inn til Oslo på et møte om Sommertid konserten som skal være på Voldsløkka. Thomas ble med og det var utrolig gøy. Vi var i Google sine kontorer og jeg kan bare si WOW. De har et sykt kult lokale! Vi fikk omvisning, spiste pizza, minglet før det var en slags presentasjon om konserten, ideer og tanker. Crewet er i hvert fall super kult og jeg er sikker på at dette blir helt konge! Helt til slutt hadde vi en kahoot og premien var en spinner. Jeg tapte dessverre men Amalie vant! ❤❤Gratulerer til henne!

Det er jo heller ikke så lenge til konsert. Bare 18 dager til det braker løs! Jeg er utrolig spent og gira, men også litt nervøs. Jeg har aldri vært med på noe sååååå stort før!

Skal du på Sommertid?

Klem Jennie
14 kommentarer


Ekstra moro

ER KJÆRESTEN MIN SPANSK?


11.06.2017


Hei hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt det meste av dagen min på å lese manus siden jeg reiser til London. Jeg har fått mange spørsmål angående om jeg er singel, om jeg har fått meg kjæreste. Jeg tenkte aldri jeg kom til å skrive om dette i et innlegg, men føler dette er den beste måten å nå ut til alle på, så jeg slipper å svare hver enkelt person. Ja, jeg har kjæreste<3 Jeg har lagt ut både video på youtube og bilde på instagram av oss sammen, så flere begynte jo å lure litt. Han heter Thomas og flere kjenner han kanskje igjen fra bandet Suite 16!

For dere som ble litt nysgjerrige på Suite 16 legger jeg med en video fra deres siste opptreden. Bandet består av fire gutter. De er alle superhyggelig med hver sin unike personlighet! De opptrådte med "DESPACITO" på God Morgen Norge og jeg må si jeg er utrolig stolt. De fikk bare fem dager på seg til å lage en remix og lære seg hele sangen...husk nå at sangen er spansk! Det er ikke lett kan jeg tenke meg. Skulle nesten tro Thomas var spansk fordi det var så bra, men det er han ikke. De hadde med seg 50+ bakgrunnsdansere og det så super kult ut spør du meg! Sjekk gjerne ut videoen!

 

Snakker du et annet språk flytende? Hvilket språk tar du/ vil du ta på skolen?

Klem Jennie
36 kommentarer


Ekstra moro

BEHIND THE SCENES


05.06.2017


//samarbeid

Hei!

Da har jeg kommet hjem etter en morsom helg i København! Da jeg kom hjem i går var jeg helt utslitt etter all reisingen så jeg verken pakket ut eller begynte på videoen min. Jeg tok å la meg nesten med en gang! I dag har jeg der i mot redigert hele videoen, men venter med å legge den ut til i morgen fordi det begynner å bli litt sent! Jeg velger derfor å legge ut litt " sneak peeks" fra videoen! Jeg vlogget fra hele reisen så det er innhold fra hele tre forskjellige dager i vloggen som kommer ut! Det er litt fra kvelden jeg ankom, første dag da vi hadde shoot inne og spiste middag og siste dag med shoot ute og hjemreise! Det har vært helt fantastisk å få jobbe med så mange talentfulle folk som er så  hyggelige og utrolig dyktige innenfor yrket sitt. Hadde det superkoselig med de andre ambassadørene også.

Nå skal jeg begynne å gjøre ,meg klar for kvelden siden det er skolen igjen i morgen! Nå er det bare 16 dager igjen til skoleslutt, som også betyr 16 dager igjen på ungdomsskolen. Jeg har gledet meg nå en stund til ferien fordi det har vært så mye skolearbeid, men nå som alle tentamener og eksamener er over kjenner jeg at det blir trist å forlate skolen med alle de gode vennene jeg har fått. Noen begynner på samme skole som meg, men flertall reiser til Oslo og begynner der. Jeg gleder meg derfor til skolen i morgen og til å nyte enda en dag med de flotte vennene mine! 

Gleder du deg til skolen er slutt?

Klem Jennie
6 kommentarer


Ekstra moro

JEG FORLATER NORGE.........


31.05.2017


Hei

 

Endelig ferdig med muntlig eksamen !!!!! Om dere vil vite hvordan det var, så kan jeg godt skrive om det i et annet innlegg.  Dette var jo første gangen jeg var oppe i muntlig EKSAMEN og jeg var derfor veldig nervøs. Det gikk i hvert fall supert og jeg kunne ikke vært mer fornøyd:-) 

Det er så ufattelig deilig. Nå er det også snart langhelg og jeg skal ut på eventyr. Jeg skal til København fra fredag til søndag for å jobbe. Gleder meg til å bli kjent med nye mennesker i fra blant annet Finland og Nederland og til å bo på hotell igjen. Jeg kommer helt sikkert til å snappe i fra reisen, men vet ikke hvor mye jeg får dele riktig ennå. Jeg tar med vlog-kamera også. I dag må jeg tenke litt på pakking, for jeg har fått erfare at ting man vil pakke med seg bør vaskes litt før kvelden før man reiser. 

Så da er det opp i lufta igjen, en stund siden sist nå. Sist gang jeg fløy var til London i januar, om jeg husker riktig. Til København tar det enda kortere tid å fly, det er deilig for det er ikke SÅÅÅÅÅ gøy å fly. Kunne virkelig ønske at man kunne få til et gjennombrudd på teleportering. 

Det blir fulle dager med jobbing og opplegg så jeg får nok ikke opplevd København som turist men heldigvis skal vi jobbe en dag inne og en dag ute, visstnok i en park. Håper på herlig vær. Kanskje jeg plutselig møter noen av mine danske følgere. 

Processed with VSCO with p5 preset

 

Hvor bor du? 

Klem Jennie 
14 kommentarer


Ekstra moro

HVEM ER JEG EGENTLIG???


30.05.2017


Hei!

I dag trakk jeg tema for min muntlige eksamen i Norsk og det ble identitet. Så helt siden jeg trakk det kortet med tema på i dag tidlig har hodet mitt kvernet rundt dette med nettopp identitet. Identitet er jo langt i fra lett og kanskje aller vanskeligst for oss ungdom. I en tid hvor man kanskje føler at man ikke passer inn slik tilsynelatende alle andre gjør eller kanskje man rett og slett leter etter seg selv. Da jeg var liten så foreldrene mine raskt hvilke personlige egenskaper jeg hadde. Noen har jeg jo lagt i fra meg men jeg har mange av de samme personlige egenskapene den dag i dag. Jeg har alltid vært rettferdig, omtenksom, inkluderende og skravlete. En som hadde litt vanskelig for å sitte stille å leke men heller ville ut på eventyr, opp i tærne, opp ned og hit og dit.

Men samtidig som man kanskje vet litt selv hvem man er, så ønsker man jo også å passe inn og ha noen å identifisere seg med. Noen mer eller mindre like seg selv. Finner man ikke dem, så kanskje man vil begynne å tvile på hvem man er og sin egen identitet. Flere flytter egne grenser i tenårene og forsøker ting og blir med på ting som de kanskje innerst inne ønsker å ta avstand fra, bare fordi de vil passe inn. 

Jeg svinger nok helt av tema her nå, men følte for å bare få ned noen tanker. 

Men hvem er jeg egentlig, og hvem mener andre at jeg er?

For meg er det viktigste at jeg selv vet hvem jeg er. De tilbakemeldingene jeg får fra venner på hvordan jeg er stemmer med slik jeg ser på meg selv også. Samtidig så legger jeg ikke ut alt her på bloggen, så selv om jeg deler mye og mange kanskje føler at de kjenner meg så gjør de jo ikke helt det. Her er noen ting dere kanskje ikke visste om meg og noe jeg syns om meg selv både positivt og negativt. 

 

Jeg trodde bamsene mine var levende om natta da jeg var liten. Jeg havnet en gang på gulvet uten dyne fordi jeg ikke ville gjøre forskjell på bamsene mine og alle måtte få sove i senga med dyne på. 

 

Jeg kan til tider være så sliten at jeg begynner å grine om jeg har for mye lekser. 

 

Selv om jeg ikke får noe særlig hatkommentarer eller tar meg noe særlig nær av hat, så husker jeg fremdeles både kommentarer og navn på mine aller første "hatere" 

 

Jeg synger stort sett hele tiden og mamma har flere ganger fått "melt down" og utbrudd : jeg orker ikke leve i en forbanna musical. 

Jeg har vanskelig for å "klage" over ting som plager meg fordi jeg tenker at mange andre har større problemer. I dag kan jeg angre på at jeg ikke delte det med dere og kan for eksempel fortelle at jeg har hatt noe som heter pityriasis rosea. Det hadde jeg den perioden jeg var en del av Vinterlyd crewet. Jeg syns selv det var forferdelig og var redd det aldri ville forsvinne eller bli verre og verre. Det forsvant etter ca 8 uker. Kanskje det hjelper noen av dere som leser dette at jeg har hatt det, for det er visst ikke så uvanlig.

 

Jeg er egentlig ikke så glad i å pynte meg og trives best i litt mer casual stil. 

 

Jeg "slurve" snakker og har veldig tykk L når jeg prater.

 

Jeg får ofte høre at jeg er morsom. 

 

Jeg hater leverpostei.


 

Deilig å få noen rotete tanker ned på tastaturet igjen. Lykke til, alle dere som har eksamen i morgen. 

Hvilket fag kom du opp i? 

Klem Jennie 
4 kommentarer


Ekstra moro

Kroppsvisitering


25.05.2017


Hei alle sammen!

Sorry for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg var på den tredje konserten på tre uker! Denne gangen var det Bruno Mars og alt jeg har å si er WOW! Dagen startet med at jeg dro på en prøveinnspilling før jeg deretter dro for å filme en lookbook med Thomas! Litt senere dro vi til Telenor Arena klare for Bruno Mars! Det var fint å se at mange kom, selv etter det forferdelige som skjedde i Manchester. Erna Solberg sa selv at vi ikke må la slike hendelser stoppe oss fra å dra på konsert. Utrolig gøy å se hun sitte på tribunen rett ved! Vi kan ikke det onde vinne over det gode! I tillegg var sikkerheten skjerpet i forhold til Shawn og Ariana. Denne gangen sjekket de alle vesker og bagger og lille jeg ble kroppsvisitert 2 ganger.

Det var oppvarming en god stund før Bruno gikk på og i løpet av den tiden møtte vi på mange kjente. Blant annet Bahare, flere fra TOPP og andre venner! Konserten var helt fantastisk! Showet var utrolig bra! Lysene, flammene, musikken og dansen! Jeg sang med for full hals på alle sangene son jeg kunne og danset som bare det! Haha! Det var utrolig bra stemning jeg jeg koste skikkelig!

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Alle konsertene jeg har vært på for tiden har var bra, men jeg må innrømme at Bruno var best! Helt klart!

Klem Jennie
5 kommentarer


Ekstra moro

KJENDISOVERDOSE


20.05.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! I går kom det dessverre ikke noe blogginnlegg, men jeg snappet en god del. Jeg var så heldig å få billetter til Shawn Mendes konserten i sammen med Bea og Bahare! I tillegg var Herman med, altså Herman Dahl og det var utrolig koselig. Det er fortsatt mulig å se det jeg har lagt ut på snap. Under konserten satt vi oppe i en av skybarene og koste oss med brus, popcorn og utrolig bra musikk. Shawn var syyyykt flink! Etter konserten ble jeg kjørt til Aker Brygge og tok båten over til Nesodden og la meg til å sove! 

I dag stod jeg opp i 08.00 tiden for å møte Bea og Bahare i byen. Vi skulle nemlig "intervjue" Marcus og Martinus som hadde sommerfest i Oslo i dag! Det var utrolig hyggelig å se gutta igjen og videoen vi filma var syyykt morsom! Den vil komme ut på Juliabladet sin youtubekanal i løpet av neste uke! Vi fikk filmet med gutta før vi så de opptre med sin nye låt. Deretter dro vi!

Nå har jeg nettopp filmet en ny video her hjemme også og jeg kommer sikkert til å legge ut noen teaser fra den. Dette ble kanskje et litt rotete innlegg, men håper dere likte det allikevel....for livet mitt er ganske rotete.

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset
 

Haha! Mange kjendiser på kun to dager! Herman, Shawn, Marcus, Martinus, Bea....

Hva slags video tror du at vi filmet?

Klem Jennie
3 kommentarer


Ekstra moro

MØTTE ARIANA FØR KONSERTEN!


11.05.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ikke vært sliten i dag, med tanke på at jeg kom hjem ganske så seint i går kveld. Som jeg skrev på bloggen i går, så var jeg på Ariana Grande konsert i sammen med Nicoline. Dessverre kunne ikke Bahare være med, men vi fikk med oss en annen. Det var utrolig mye som skjedde i går, men jeg skal prøve å forklare dere så bra om mulig.

Jeg dro først til byen og møtte opp på Universal Music. Der ble Nicoline, jeg og noen fler hentet med buss for å kjøre til Telenor Arena. Nicoline og jeg var så heldig å få slippe inn litt før showet og hilse på danserne til Ariana og selveste Ariana. Det var veldig strengt der og derfor ikke lov med mobil under dette møtet. Vi stod rett nedenfor scenen og de stod oppå. Vi stilte litt spørsmål, snakka og dansa. Deretter måtte Ariana og danseren gå. Nicoline og jeg ble værende i Arenaen til folk begynte å strømme inn fra inngangene. Utrolig koselig at så mange av dere kom bort og tok bilde. Hørte dere ropte fra tribunene og måtte bare hilse på dere alle:-)

Vi møtte også på Bea og Katja, så vi stod også med dem igjennom hele konserten! Så utrolig koselig og morsomt. Om du vil se enda flere bilder og videoer sjekk snappen min! Der spamma jeg skikkelig. Det var to artister som hadde oppvarming før Ariana gikk på klokken 21.00. Jeg skal love dere, jeg dansa og sang med på alt. Skikkelig god stemning. Jeg kan ikke huske siste jeg hadde ståplassbilletter og jeg angrer ikke et sekund på at det var det jeg valgte. 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 

Pappa var så snill å hente meg etter konserten! Jeg slapp derfor å ta buss til brygga, så båt til Nesodden<3

Har du en favoritt Ariana Grande sang?

Klem Jennie
7 kommentarer


Ekstra moro

Bli med på Ariana Grande da!


10.05.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg har gledet meg til denne dagen utrolig lenge! I dag skal jeg på Ariana Grande konsert med noen venner!! Dessverre er det dårlig vær, men skal ikke la det ødelegge. Håper ikke jeg blir for våt av å gå igjennom byen, men heldigvis er konserten inne ahha! Jeg er også invitert på noe før konserten som jeg kommer til å fortelle om etter konserten! Om du vil få med deg Ariana Grande, add meg snap. Der heter jeg jenniesofiesnap❤

Har du hørt noen av sangene til Ariana?

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

MYE Å SE FREM TIL


06.05.2017


Hei!
 

Håper dere alle har kost dere nok en dag i varmen. Nå er det jo nærmest sommer, men ikke lenge. I morgen er det allerede meldt kaldere igjen. Til og med regn skal det bli her jeg bor. Været for tiden er skikkelig ustabilt. Først noen dager med sommervarme og sol, for deretter dager med regn og vind. Nå har vi hvert fall hat noen dager med strålende vær og får håpe på mer. 

Vår er herlig, spesielt nå. Denne vinteren har vært travel og jeg har ikke fått gjort så mange vinteraktiviteter som jeg pleier å gjøre fordi at jeg har reist og jobbet så mye. Jeg har faktisk ikke feiret 16 års dagen min heller. Vanligvis er vinteren fylt flere turer i slalåmbakken men denne vinteren dro vi ikke med klassen heller. Føler at jeg liksom har gjort så lite vinterlig. Nå har det jo ikke vært så mye snø heller da, så det får ta litt av skylda det også.

Men nå er det vår og jeg elsker det. For tiden er jeg syk me jeg gleder meg til jeg er frisk. Det er så mye å glede seg til: 

1.Være mer ute. 

2. Til turer til Tusenfryd. Det har jo nettopp åpna. Jeg er ikke mye på tusenfryd, en gang eller to i løpet av sesongen. Det er en fin ting å gjøre med venner en helg.

3. Klatrepark og andre uteaktiviteter. Jeg var jo med familien i klatrepark i høstferien og det var så gøy. Da stengte de fleste klatreparkene for sesongen, men nå har flere åpnet igjen.

4. Cafêbesøk i hovedstaden og bare det å gå ute i byen. Sette seg ned i en park med et teppe, noe kaldt og drikke og frukt. Ahhhh så digg. 

5. Sykle. Komme meg til og fra trening med sykkel. Til og fra butikken og til og fra venner. 

6. At sommerferien nærmer seg enda mer.

7. "Leke ute"! Spille basket, fotball, bordtennis mm

8. Gå turer. Går turer hele året men det er spesielt fint om våren.

9. Snart 17.mai! Jeg er ekstra gira på 17.mai nå som jeg har fått meg bunad! Flere av dere konfirmerer dere sikkert i år også<3

10. Grillings! Det er vel kanskje mer vanlig på sommeren, men en skikkelig varm vårdag som i dag kan man jo dra på stranda med noen venner og grille pølser eller bare grilling med familien er kjempekoselig!

Processed with VSCO with p5 preset
 

Det er noen av tingene jeg gleder meg til. Er det noe du spesielt liker med våren?

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

EN FARLIG DAME


04.05.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag og nyter det fine været nå som vi har det. Det er i hvert fall sol og varme her jeg bor. Dessverre for meg så er jeg syk og har ligget rett ut hele dagen. Hodet og kroppen fungerer ikke helt. 

Nå håper jeg bare på å bli frisk så fort som mulig. Jeg har 4 oppgaver jeg skal skrive, en presentasjon og en prøve jeg må øve til. Det bare passer ikke å være syk nå. Neste uke skal jeg blant annet på Ariana Grande sin Dangerous Woman konsert og jeg bare "mååååå" bli frisk til da. Har gleda meg skikkelig lenge til den konserten som jeg skal på med Bahare og Nicoline. Jeg elsker konserter, spesielt når det er til artister jeg kan alle sangene til. Jeg liker maaaange av sangene til Ariana og kan de fleste! Noe jeg synes er litt morsomt å tenke på er at sangene høres så bra ut på engelsk, men på norsk høres det helt merkelig ut. Jeg synger mye på sangen hennes "Dangerous Woman" men det hadde ikke vært like kult å synge " Du får meg til å føle meg som en farlig kvinne". Eller hva med " Du må må må må må elske meg hardere". Haha! 

Så jeg håper veldig på å bli frisk så jeg kan rokke til " Love me harder" og " Dangerous Woman" i Telenor Arena med Bahare og Nicoline.  

Om du kunne dratt på en artist/gruppe sin konsert i morgen, hvem ville det vært?

Klem Jennie
17 kommentarer


Ekstra moro

Henger med Isac og Alex Aiono


02.05.2017


Hei

Som dere sikkert har fått med dere så bor jeg ikke i Oslo, men et lite stykke utenfor Oslo. Det er ikke så ofte jeg drar inn til byen og kjører trikk, T-bane eller buss. Er jeg i Oslo, da går jeg. Handler jeg så er det i området fra Majorstua til Oslo City og venner bor også ganske sentralt i sentrum.

Jeg har i det siste fått mange meldinger  i fra venner i Oslo som sender bilder til meg i fra kollektivtransporten i Oslo, he he. De sender bilde av reklamen for "Oslo Sommertid" som er 2. juli, og på plakatene henger jeg jo ved siden av Isac Elliot og Alex Aiono. Jeg tok bussen en gang for litt siden da jeg skulle til TOPP for å filme, og da kom jeg også over denne plakaten. Det satt noen rett ved som snakket om den, litt morsomt. 

Bildet av meg på plakaten er det Håkon Jørgensen som har tatt, jeg har postet en del bilder på Instagram den siste tiden som er fra den nyeste shooten vi har hatt i sammen. 

Processed with VSCO with hb1 preset 

Gleder meg enormt til den dagen, det blir sommerens happening :D

Skal du på noen festival eller konsert i sommer?

Klem Jennie

 
8 kommentarer


Ekstra moro

KLOKKEN 00.30


29.04.2017


Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Jeg har slappet av det meste av dagen. Sov lenge ettersom at jeg kom hjem ganske sent i går. Jeg dro nemlig inn til byen litt etter skolen fordi jeg var så heldig å bli invitert i Bea sin bursdag. Hun fylte for litt siden 19 år!!! Jeg tok først t-banen opp til Egmont der Bahare jobber og fiksa gaven vi skulle gi til Bea. Deretter pynta vi oss og gikk bort til der bursdagen skulle være. Jeg møtte flere jeg allerede kjente, men også mange jeg ikke har snakket så mye med. Det var utrolig koselig å bli kjent med så mange hyggelige mennesker! Tiden gikk utrolig fort i godt selskap, og jeg dro derfra i nærmere 23.00-00-00 tiden i sammen med Bahare. 

Jeg oppdaterte snappen min og instastoryen min igjennom hele dagen! Noe av det er nok borte, men om du er rask er det kanskje noe igjen! 

På snap heter jeg "jenniesofiesnap" og på instagram heter jeg @jenniefashion!

Følger du meg på instagram og snap?

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

SJALU KJÆRESTE


27.04.2017


Hei!

Jeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har dessverre ligget syk hjemme i hele dag, men samtidig med en del skolearbeid. Føler meg heldigvis bedre, så jeg drar på skolen i morgen!
Jeg nevnte så vidt at jeg var hos TOPP på tirsdag på instagram, men ikke her på bloggen. Jeg vet at flere av dere ikke har instagram, så velger å skrive om det her også! Som sagt var jeg hos TOPP på tirsdag. Jeg dro dit rett etter skolen og jeg var så heldig å få være med å spille inn " I HODET PÅ HAN" som er en av spaltene deres. Jeg filmet den i sammen med Thomas og Andreas i fra Suite 16. Vi filmet to videoer med alt i fra jentetrender og guttetrender til sjalusi. Da ble vi gitt et senario som for eksempel " Hadde du blitt sjalu om kjæresten din hadde streak med andre jenter/gutter". Deretter skulle vi svare. Det var utrolig gøy og jeg skal definitivt si i fra når videoene kommer ut<3 I morgen er det endelig fredag og jeg er så klar for en morsom helg. 
 

 

Ser du på TOPP sin youtubekanal?

Klem Jennie
 
4 kommentarer


Ekstra moro

SÅ MYE SPENNENDE


20.04.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra byen etter et spennende møte, butikkåpning og et moteshow! Jeg var så heldig å bli invitert til åpningen av Daniel Wellington sin nye butikk i Karl Johans gate nr 25 i Oslo. Som flere sikkert har sett i tidligere innlegg og videoer jeg har lagd ut,  så har jeg flere av klokkene deres og jeg bare digger de. På eventet tok jeg med meg Bahare og vi møtte i tillegg flere bekjente der. De hadde burgere, makroner, jordbær dyppet i sjokolade, drikke og en fotoboks! Der koste vi oss veldig haha! Vi fikk også hver vår klokke! Har lagt ut bilde fra boksen på instagrammen min, pluss enda flere bilder. Jeg snappet også på eventet, så sjekk det gjerne ut. På snap heter jeg "jenniesofiesnap".

Det kommer nok et innlegg med enda flere bilder og lignende, men tenkte jeg måtte få ut noe kjapt siden det ble så sent! Natti natt alle sammen<3

Processed with VSCO with b1 preset

 

Nå skal jeg dusje før jeg hopper til sengs og leser litt til en naturfagsprøve jeg har i morgen. 

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

"PARTNERS IN CRIME"


11.04.2017


Hei folkens!

Håper at dere har hatt en fin fin dag! Dagen min har vært både spennende, morsom og koselig. Dagen startet tidlig med at jeg dusjet, sminket meg, fiksa håret og pakket en koffert full med klær. Jeg har lenge ønsket å få til enda en shoot med Håkon som har tatt bilder av meg før, men vi har liksom aldri fått tid. Begge har hatt mye å gjøre og sist vi tok bilder var vel for et halvt år siden. Endelig hadde begge to mulighet og jeg dro derfor inn til byen i dag for å shoote og ta noen freshe bilder. Alltid utrolig gøy å ta bilder med Håkon. Ikke bare det at jeg alltid blir fornøyd når han tar bilder av meg, men det er utrolig gøy å bare gå rundt og finne en kul spot å ta bilder ved. Noe som også er en god grunn til at bildene også blir bra i våre øyne er at vi jobber bra i sammen. 

Jeg tok bilder i syv forskjellige antrekk på 5 forskjellig plasser. Jeg gleder meg masse til å få bildene og vise de til dere!

Her er i hvert fall noen bilder mamma tok i dag fra shooten. Et av bildene han tok av meg på Operataket! 

Jeg ønsker ikke å dele alt med en gang, så det er disse bildene jeg velger å dele fra shooten i dag! Om du ønsker å se litt mer, så har jeg snappet litt fra dagen også! Add meg gjerne som "jenniesofiesnap".

Vil du se flere bilder? 

Klem Jennie
3 kommentarer


Ekstra moro

KJENDISKJÆRESTE


05.04.2017


Hei

Jeg hadde bestemt meg for å skrive noen innlegg som kanskje mange vil syns at er interessant å lese. Ikke fordi jeg ønsker at så mange leser det, men mer for å gi flere noe å tenke på. Innlegget om det å være skuespiller var det mange som likte og dagens innlegg blir nok også noe å tenke over.

Mange er så "forelsket" i en kjendis at de nesten lukker øynene for alt annet som er rundt dem. De drømmer seg helt bort i tanken på å bli kjæreste med personen og forestiller seg hvor perfekt det ville vært. Nå vil jeg ikke si at det ikke ville vært fint, men her er noen punkter jeg tenker du bør huske på  når det kanskje kommer til det å date en kjendis.

1. Personen har en hektisk timeplan og ofte mye å gjøre utenfor skole og aktiviteter. Å ha foreksempel konserter, TV opptreden eller Youtubekanal handler ikke bare om å stå på scenen, å synge eller gjøre noe fremfor kamera. Det ligger alt i fra øvelser, trening, manuslesing og klipping/redigering bak resultatet som blir vist til fansen.

2. Du kan ikke være sjalu eller usikker på deg selv. En kjendis er avhengig av fansen sin og det å være veldig hyggelig, ta søte bilder i sammen, bilder så det ser ut som de kysser med fans, har dem på ryggen og videoer hvor de tuller med andre jenter/gutter er noe du vil oppleve ganske ofte. Da må du være trygg på deg selv. 

3. Ikke nok med at de henger rundt kjæresten din og drømmer om å bli sammen med hun/han, det er stor sjanse for at forholdet deres må holdes hemmelig. Så ingen kan få vite at dere dater. Kanskje fordi forholdet er nytt, men også fordi en manager tenker/tror at det er dårlig for karrieren at personen har en kjæreste på det tidspunktet.

4. Ting blir avlyst. Du setter av tid og gleder deg til noe dere skal gjøre i sammen i neste ferie. Men innen ferien kommer er en ny jobb dukket opp og planer må endres. Dette må du tåle uten å bli skuffet, trist eller lei. 

5. Du tror kanskje du kan henge med på alt som skjer i kulissene, men sannheten er at når det øves, på konserter og lignende så er personen på jobb. Du kan ikke være der som noe som kan distrahere eller ta fokuset bort fra jobben. I tillegg skal det kanskje skal være hemmelig og da er det jo rart om du henger backstage liksom. 

Det er ikke slik som dette i alle tilfeller selvfølgelig, men det er flere som har det slik. Fortsett gjerne å være forelsket i en kjendis men husk å ha øynene oppe for andre fantastiske mennesker. Kanskje de glipper rett ut av livet ditt fordi du er så opphengt i den ene personen. Jeg mener at om noe er ment, så skjer det. Kanskje det er rett person, men feil tid...., da skjer det senere.

Til dere som sikker kommer til å spørre nå...nei, jeg har ikke kjæreste atm:-)

Har du et kjendis crush?

Klem Jennie
19 kommentarer


Ekstra moro

KJENDISKJÆRESTE ELLER MARCUS OG MARTINUS?


04.04.2017


Hei

I går skrev jeg et innlegg som jeg egentlig hadde tenkt til å poste på bloggen i dag, men så fikk jeg en kul nyhet og ble litt i tvil om hvilket innlegg jeg skal dele først.

Ikke et problem jeg pleier å ha, for jeg pleier egentlig å være sent ute med å blogge og aldri ha noen innlegg klare for travle dager ol.  Så.......what to do?

Innlegget i går var forresten veldig populært hos dere og jeg svarte på noen spørsmål i kommentarfeltet. Mange hadde samme spørsmål, så fint om dere ser hva jeg har svart til eventuelt enn annen ;)

Plutselig har jeg igjen masse ideer om hva jeg kan filme og hva jeg kan skrive om, men så er det denne tiden igjen da. Forrige uke toppet jo alt seg med tentamen i 3 fag og to lanseringer og i dag hadde jeg tentamen igjen. Jeg tror heller ikke at det kommer til å roe seg ned med det første heller, for jeg også snart har skriftlig og muntlig eksamen, pluss samfunnsfagprøve denne uka. Men neste uke er det jo påskeferie, jippiyay. Da har jeg foreløpig ingen store planer og får jo kanskje tid til å filme litt.

Tilbake til hvilket innlegg jeg skal poste senere i dag. Da blir det faktisk to innlegg på bloggen i dag og det er ikke dårlig, he he.

Hvilket innlegg vil dere ha?

KJENDISKJÆRESTE

eller

MORO MED MARCUS OG MARTINUS?

Processed with VSCO with b1 preset

Du kan også gå inn på instagrammen min og kommenterer under bilde som er likt som det over hvilket innlegg du ønsker først.

Klem Jennie
 
9 kommentarer


Ekstra moro

Hvem var siste du kyssa? Hva synes du om å være kjent?


10.02.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Det var litt stress på skolen siden vi hadde prøve, men det gikk så fint. Rett etter skolen dro mamma og jeg inn til byen for å dra til Topp siden lokaler. Det var et lite stykke dit men vi kom oss frem. Hehe! Der ble jeg møtt av Karen som også var hjemme hos meg i fjor sommer og skrev en sak om meg til bladet. I dag skulle vi filme litt forskjellige videoer. Jeg tror vi faktisk filmet tre videoer og jeg tror de kommer til å bli skikkelig morsomme. Du kan eventuelt sjekke snappen min og instastoryen min om du vil se flere bilder og videoer fra dagen<3

Jeg ble blant annet stilt mange morsomme spørsmål, som siste jeg kyssa, hvordan det er å være kjent, min største frykt og masse mer<3

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Det er bare å følge med så sier jeg i fra når videoene kommer ut!

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

HERMAN DAHL OG MEG


08.02.2017


Hei!

I dag etter skolen dro jeg til Oslo for å være med på NRK Skolefri LIVE med Penny og Herman Dahl. Det var utrolig gøy og vi fikk inn masse morsomme og bra spørsmål! For dere som gikk glipp av det eller vil høre det igjen så har jeg lagt en link til programmet under. Hør gjerne på hele men programmet,men for dere som lurer kommer jeg inn 59 min inn i sendingen. Så om du vil høre meg og Herman Dahl er det bare å spole dit!
 

Klikk HER for å komme til grogrammet!

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Har du hørt på programmet? Skal du?

Klem Jennie

 
7 kommentarer


Ekstra moro

TILBAKE HOS NRK


07.02.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen min har vært veldig bra faktisk! Jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært på skolen, øvd til prøve, jobba litt og skal snart trene men det har vært en veldig fin dag! Bare en dag hvor jeg nok en gang innser hvor heldig jeg er. Heldig som har mulighet til å få en utdannelse, heldig som har venner som lyser opp hverdagen min og heldig  som har mat på bordet hver eneste dag! Haha! Det var kanskje litt "dypt" men det er slikt jeg har tenkt i dag og dagen ble jo utrolig bra!

I morgen skal jeg faktisk på "Skolefri LIVE" etter skolen og det gleder meg meg også veldig til! Jeg vil være der fra klokken 15.00 så det er bare å skru på radioen eller søke på NRK Skolefri på google så kommer det opp. Da kan du stille meg spørsmål LIVE og i tillegg har du mulighet til å se oss i studio siden et kamera filmer oss. Haha! Sykt kult! Jeg synes alltid det er gøy å være på besøk der så jeg gleder meg masse!


Processed with VSCO with b1 preset
 

Skal du høre på Skolefri LIVE i morgen?

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

3 GANGER I LØPET AV EN DAG!


25.01.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg til byen med Tuva for å handle noen ting vi trengte. Utrolig koselig å bare gjøre slikt med venner synes jeg. Jeg fant også ut i går kveld hvordan jeg kan gjøre livestream på instagram, som vil si at dere kan se meg live og snakke med meg! Jeg syntes det virket utrolig kult, så Tuva og jeg gjorde det på vei inn til Oslo. Deretter gjorde jeg det når jeg kom hjem, to ganger faktisk! En gang før middag og en gang etter. Utrolig gøy må jeg si og det er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre det! Så jeg hadde faktisk tre livestreams i dag! Kommer kanskje til å gjøre det i morgen også! Om du følger meg på instagram vil du få muligheten til å se det i hvert fall. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

Det er egentlig det jeg har gjort i dag! Nå skal jeg dusje og jobbe litt før jeg tar å legger meg!

Vil du at jeg skal gjøre flere livestreams?

Klem Jennie
12 kommentarer


Ekstra moro

MIN BBY


23.01.2017


Hei

Ja, overskiften er sann. Jeg har en ny "bby", nemlig den nye gitaren min! Haha! Tipper en del lurer på hvorfor jeg sånn helt ut av det blå kjøpte meg en gitar, men greia er at jeg alltid har syntes det er utrolig gøy og avslappende å spille gitar. Jeg har alltid hatt lyst til å spille et instrument og det er gitar jeg synes er mest gøy! Så hvorfor ikke kjøpe en og begynne. Haha! Jeg er langt i fra en mester og det tar nok en god del tid og øving om man skal bli skikkelig god men tenkte det var fint å derfor ha en gitar, som er start i hvert fall. Synge har jeg alltid vært glad i og det høres jo så mye kulere ut når man kan noen akkorder på gitaren og spiller til også.

Ellers i dag har jeg gjort lekser og jobba litt. Jeg reiser som sagt tilbake til London på fredag så mye av tiden går også i å øve manus og forberedelser. Denne uken har vi faktisk ingen presentasjoner eller prøver så det passer perfekt med tanke på at jeg derfor kan jobber mer med manus. At lekseplanen ikke viste noen prøver eller presentasjoner, var nester uvirkelig.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

I dag "feiret" vi forresten bursdagen min litt med familien også. Jeg fikk velge middag og fikk en gave av mamma og pappa også. Jeg var jo i London da jeg hadde bursdag og fikk ikke den vanlige familiekosemiddagen da. 

Spiller du noe instrument?

Klem Jennie
21 kommentarer


Ekstra moro

SÅ UTROLIG GØY!


21.01.2017


Hei!

I går hadde jeg en skikkelig morsom kveld. Som jeg skrev på bloggen før jeg dro av sted, så skulle jeg på "Singing in the rain" forestillig i sammen med Bahare. Jeg gledet meg utrolig masse og var spent. Jeg må bare si det med en gang, det var fantastisk! For det første var det utrolig morsom og underholdene. Jeg lo flere ganger og koste meg skikkelig. De var alle utrolig flinke til både å synge og danse. Jeg ble skikkelig overrasket, på en god måte. Ikke nok med det men de hadde de kuleste effektene. Det regnet faktisk på scenen! Regn! Det var helt utrolig! Bahare og jeg var også så heldig å få gå backstage. Der hilste vi på noen av skuespillerene og tittet litt rundt. Om dere følger meg på snap og instagram så har jeg delt en del videoer fra kvelden, både av showet og backstage! De har snart ligget på snapchat og instastory i snart 24 timer, så om du vil se det add meg. Heter : jenniesofiesnap 
Processed with VSCO with b1 preset  

Liker du teater?

Klem Jennie
10 kommentarer


Ekstra moro

MARCUS OG MARTINUS FØRPREMIERE


15.01.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag. Dessverre har jeg blitt syk så jeg har prøvd å ta det veldig rolig. Som flere av dere fikk med dere på instagram og snapchat var jeg på førpremieren til Marcus og Martinus sin film " Sammen om drømmen". Jeg var også så heldig å få tre billetter, så jeg fikk med meg mamma og mine kjære venn Lila som var i Oslo denne helgen! Jeg og mamma dro inn til Oslo og møtte Lila. Deretter tok vi t-banen til Majorstuen og gikk til Colloseum. Det var utrolig mange mennesker der.  Kjendiser, presse, fans og mange,mange flere. Tusen takk til alle som kom bort til meg og tok bilde<3 Alltid koselig å møte dere. 

Det tok en liten stund men så kom endelig Marcus og Martinus på den røde løperen. Når de var kommet inn kunne vi andre også det. Mens jeg og Lila gikk ned den rødeløperen snakket vi blant annet med Juliabladet, toppbladet, NRK supernytt og noen flere. Vi ble stilt spørsmål og tatt bilder av. Aldri vært slik på en rødløper før, men der var veldig gøy. Utrolig koselig å hilse på dere andre som også stod rundt. Fikk mange gode klemmer i går for å si det sånn!

Et bilde av "daten" min og meg<3 ahah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi kom oss inn og fant plassene våre. Filmen startet ikke lenge etter og jeg koste meg utrolig masse. Filmen var utrolig bra og jeg må innrømme at jeg fellet en tåre eller to. Jeg skal ikke avsløre noe av filmen for dere som ikke har sett den, men som Marcus og Martinus har sagt er det en veldig ærlig film. Det skjer mye positiv men ting er ikke alltid like lett og det er noe man får kjenne på i denne filmen. Utrolig stolt av hele familien deres. Etter filmen måtte jeg egentlig forte meg for å rekke båten tilbake til Nesodden siden vi skulle feire bursdagen til søstra mi, men jeg rakk å si hei til gutta først. Utrolig godt å se dem igjen. Har jo sett dem i spektrum og lignende men ikke slik at vi har fått snakket. Nå fikk jeg i hvert fall noen gode klemmer før vi måtte si ha det.

Turen gikk så hjem til Nesodden der vi feiret søsteren min sin 14-års dag med gave, kake og kos. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

Hva er din favoritt Marcus og Martinus låt?
Klem Jennie
10 kommentarer


Ekstra moro

JEG SVARER PÅ ALLE SPØRMSÅLENE DERES


13.01.2017


Hei 

Håper dere alle har hatt en fin dag! Yeahhhhh! Nå er det endelig helg, men ikke hvilken som helst helg! Det er helgen for Marcus og Martinus sin førpremiere av filmen "Sammen om drømmen"! Flere av dere har spurt om jeg skal på den, men i steden for å svar hver og en av dere i kommentar skriver jeg det heller her på bloggen! Ja , jeg skal dit. Jeg gleder meg utrolig masse. Det er helt sykt å se alt disse gutta oppnår. Jeg møtte de for første gang på Vinterlyd i Hafjell 2014. På den tiden hadde faktisk jeg flere følgere enn dem, men nå har de flere og de har vært på Senkveld, hatt konserter i andre land og i selveste Spektrum. Nå kommer de med sin egen film. Jeg er utrolig stolt av dem begge og jeg vil alltid støtte dem!

Jeg får utrolig mange spørsmål om mitt forhold til Marcus og Martinus, men jeg svarer jo sjelden på dette. Jeg er utrolig glad i begge to, har det alltid gøy med dem og setter stor pris på vennskapet vi har. Selv om de bor langt unna meg holder vi kontakten og snakker mye. Jeg får også flere ganger hver eneste dag spørsmål om jeg kjenner dem, er kjæresten til en av dem (Eller begge..he he) om jeg er søsteren deres eller går i klassen deres. 

Et lite tilbake blikk til mai 2015. Da jeg var en del høyere enn dem begge to. Nå er de begge høyere enn meg haha! 

Processed with VSCO with b1 preset
 

Etter skolen i dag dro jeg derfor til byen for å fikse litt ting til i morgen. Jeg skulle faktisk kjøpe sko, kjole og strømpebukse, men det ble bare strømpebukse. Siden jeg har så snille venner fikk jeg låne sko av Tuva og kjole fant jeg rett og slett ikke. Det blir derfor en jeg har hjemme. Vi tittet derfor litt i butikker og dro på kafé etterpå. Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for kvelden. Dessverre har jeg fått vondt i halsen og håper på å være i form i morgen, i hvert fall viktig å slappe godt av nå.

Processed with VSCO with b1 preset
 

Klem Jennie

 
19 kommentarer


Ekstra moro

NÅ ER HEMMELIGHETEN INGEN HEMMELIGHET


27.12.2016


Hei

12.  desember ble en stor hemmelighet jeg har gått og bært på sluppet i bladet "Oh My Vlog". Det er virkelig mange som har kjøpt bladet og kanskje noen som har fått et i julestrømpa si også. Jeg har julestrømpe og det syns jeg er superkoselig. I strømpa får jeg alltid noe å lese på og noe å kose meg med i tiden frem til julemiddagen. 

Jeg skrev også at jeg skulle dele hemmeligheten her på bloggen og nå syns jeg at det er tid for det. Her kommer den: 

JEG SKAL GI UT MIN TREDJE KOLLEKSJON MED WOW!!!! Det er helt utrolig og dette blir den siste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" Det er en kolleksjon til ære for dere som liker det jeg gjør og plaggene blir kjempekule. En ganske chill og kul kolleksjon. Jeg har jobbet mye med designet og plaggene er nå i bestilling og i februar skal jeg ha fotoshoot og så blir det lansering på vårparten. Jeg er så utrolig glad, spent og stolt.

Jeg gleder meg også supermasse til å møte mange av dere igjen og slik det ser ut kommer jeg til to ulike butikker på Østlandet for Vip-lansering og Meetup. Dette er virkelig noe jeg elsker, det å møte dere på denne måten. Jeg setter utrolig pris på at dere kommer på lanseringene og stemningen er alltid fantastisk. 

Heldigvis har jeg også mye annet spennende som skjer før dette, så forhåpentlig vil tiden gå ganske fort.

Ta gjerne å sjekk kategorien "WOW" her på bloggen min! Der er det bilder fra de tidligere lanseringene, photoshoot på Gran Canaria og annet kult!

Det var i portrettintervjuet med meg hvor jeg avslørte hemmeligheten! Slik så de ut<3


Hvor ville du at jeg skulle hatt meetup og lansering?

Klem Jennie
 
67 kommentarer


Ekstra moro

Hemmelighet på vei


04.12.2016


Hei

Jeg går som tidligere nevnt og bærer på en ganske stor hemmelighet. Slike ting som gjør meg glad og som jeg vet at noen andre også kommer til å bli glad over å høre syns jeg noen ganger det er vanskelig å holde, helst vil jeg rope det ut. Samtidig så er jeg faktisk veldig god til å holde på hemmeligheter, selv hvor vanskelig det kan være. 

12. Desember kommer det nye bladet OH MY VLOG ut. Jeg har vært medredaktør i bladet i sammen med Bahare i fra Juliabladet, og tror dette magasinet vil glede mange i førjulstiden. Jeg vil ikke røpe så mye fra bladet annet enn at det inneholder alt i fra DIY, klestips, youtube-tips, mange bra intervjuer med kule folk, plakater og sist men ikke minst denne STORE HEMMELIGHETEN jeg fortsatt holder hemmelig. 

Jeg kommer helt sikkert til å fortelle om det her på bloggen også, så det er jo ikke slik at dere må kjøpe bladet for å finne det ut, men 12.desember er datoen da jeg kan dele nyheten med dere. 

Jeg håper virkelig at bladet faller i smak for dere leserene mine og dersom det gjør det vil jo dette kanskje bli et fast blad i butikkene. Selv elsker jeg magasiner. Jeg syns det er tusen ganger koseligere å lese et blad enn å lese på nettet, på en data eller en telefon. Jeg ser i et blad om og om igjen og leser det fra perm til perm. Begynner ofte med å bla gjennom hele for så å gå tilbake til det jeg syns så mest interessant ut. Deretter leser jeg usystematisk videre det jeg syns ser mest gøy ut, men til slutt er alt lest.

Selv har jeg nedtelling til bladet kommer ut i butikkene, i dag er det 8 dager.

En liten "sneak peek" av coveret! Dette er det første coveret mitt i et blad!! Helt sykt egentlig å tenke på at det skal selges i butikk! 

Et " behind the scenes" bilde fra shooten vi hadde. Bildet er tatt av @fotografamartinekolstad på instagram.  

Hvilke blader leser du?

Tror du OG MY VLOG blir noe for deg?

Klem Jennie
16 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©