hits

 • Ekstra moro

  Drit bra lørdag!


  17.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt! Dette flotte været vi har i Oslo er bare helt fantastisk! Jeg blir sikkelig glad av det! I dag tidlig dro jeg inn til Anti sine lokaler for å filme noen morsomme videoer med Markus Bailey! Jeg kommer ikke til avsløre hvordan videoer vi filmet, men dere kan jo prøve å gjette. Hihi! Hadde også med manageren min Kirsti som hjalp oss med å gjøre i stand til de forskjellige videoene osv. Etter litt over en times filming tok vi oss en tur ut og spiste i sammen! Utrolig koselig! Etter en deilig lunsj dro vi hver vår vei! Nå er jeg med Thomas og skal nyte resten av lørdagen med han!!

  Hvordan videoer tror du vi filmet?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  SE MEG I KVELD PÅ STIAN BLIPP SHOW!?


  01.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg koste meg masse på i går på Stian Blipp Show, som noen av dere kanskje fikk med dere på snap og instastory! Jeg har aldri vært på et talkshow før, så det var veldig gøy. Jeg var ikke gjest men var så heldig å få billetter til å sitte i publikum. Stian er jo også en del av Anti slik som meg. I går var det også premiere og før showet startet spiste jeg middag med flere fra Anti-gjengen, noen profiler de har og Thomas fikk også bli med. En deilig middag hadde vi på Peppes og vi satt der lenge og snakket og lo. Vi tuslet så til studio som var like ved og stelte oss i kø for å komme inn. Showet var helt syyykt bra og ufattelig morsomt. Kult husband, kule gjester og ikke minst så er jo Stain helt rååå! Han var virkelig flink. 

  SHOWET HAR PREMIERE PÅ TV I DAG KLOKKEN 21.40! KANSKJE DU SER MEG BLANT PUBLIKUM HAHA!

  Etter show fikk jeg hilst på Stian. Ga han en god klem og sa hvor flink jeg syns han var. Thomas og jeg dro så hjem til han og der sov jeg over til i dag. Det betydde da at jeg måtte opp klokken 6 i dag og ta båten tilbake til Nesodden. Det gikk faktisk veldig fint å stå opp og jeg kom meg til skolen i tiden. Men fyyy så kaldt det er ut. Thomas lot meg låne en varm genser under jakka mi, fordi jeg var så dum å velge stil ovenfor varme i gårkveld hihi.

  Pakket meg godt inn!

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with b1 preset

  Etter skolen redigerte jeg en Q&A og nå drar jeg straks av gårde på trening!

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  M&M, GAVE, KONSERT...


  24.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Familien og jeg har hatt en avslappede dag så langt med fetteren og kusinen min på besøk. Vi var alle sammen på konserten til Marcus og Martinus i går og koste oss masse! Thomas var også med. Jeg fikk møtt gutta før konserten og gitt dem en liten bursdagsgave og klem før de inntok spektrum. Med hjelp fra mamma lagde jeg en gave kvelden før og jeg må si at jeg er ganske stolt. De digget i hvert fall gaven og det gjorde meg skikkelig glad. Etter en liten prat og klem måtte de dra og det måtte jeg også! Jeg møtte familien og Thomas i byen og vi dro til spektrum alle sammen! 

  Slenger med masse knips fra i går da jeg møtte Marcus og Martinus<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  GAAAVEN!!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Jeg tror alle sammen koste seg masse på konserten. Morsomt å se de danse mye, de gjorde ikke det på konserten deres i fjor. Vi tuslet så til båten og hadde en liten kveldspizza før vi la oss til å sove!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  HVOR HAR JEG VÆRT?


  22.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere av dere fikk med dere dro jeg til Larvik i går på en spatur med Thomas. Jeg ga det til han i julegave og det passet perfekt å dra nå! Jeg elsker å reise med Thomas og dra på småturer. Dette var vel første gangen vi har gjort det helt alene. Vi drar ellers mye med familie og venner som også er superkoselig. Men også kos med en skikkelig kjærestetur. Det var ikke lov med mobil inne på spaet så det blir derfor ingen bilder derfra. Det var egentlig ganske avslappende å ikke ha mobilen i noen timer, bare kose seg. Det var alt mulig rart der. Det var vanlig basseng, boblebad, jacuzzi, badestue, noe som het sauna og masse mer. Det var syyykt digg. Etter noen timer på spa slappet vi av litt før vi dro ut og spiste. Vi hadde så en rolig filmkveld før vi la os til å sove. I dag våknet vi, spiste frokost og satte oss på toget på vei hjem til Oslo igjen. Jeg var litt i byen med Thomas før jeg tok båten hjem. Nå skal jeg planlegge dagen i morgen og se hva jeg skal gjøre på dagen. Kvelden er booket til Marcus og Martinus konsert og jeg gleder meg masse!!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  HER ER SVARENE MINE // HERE ARE MY ANSWERS


  18.02.2018


  1. Hva gjør du med håret ditt for å få det så fint? Er det naturlig? // What do you do with your hair to make ut so pretty? Is it natural?

  Jepp, håret mitt er naturlig. Altså jeg gjør ikke så veldig mye spesielt. Jeg bruker en shampoo og balsam jeg har fått anbefalt av frisøren min og det fungerer veldig bra for meg. I tillegg bruker jeg litt moroccanoil i håret mitt etter jeg har dusja før jeg grer det ut.

  Yes, my hair is natural. I actually don´t do anything special. I use a shampoo and conditioner my hairdresser recomended for me. Other than that i use a little bit of moroccanoil in my toweldried hair. 

  Kan du fortelle hvordan Thomas og du ble kjent/sammen og når dere ble sammen? // Can you tell us how Thomas and you became a couple and when you did?

  Ja, jeg får vel gjøre det hihi. Jeg visste hvem Thomas var en god stund før vi ble kjent fordi vi begge alltid har vært ganske offentlige. For noen år siden begynte vi å se hverandre på eventer og vi endte med å adde hverandre på snap. Vi bestemte oss så for å møtes og det utviklet seg. Jeg hold på/datet Thomas noen måneder før vi faktisk ble sammen. Vi bestemte oss sammen den 21.april i fjor for at vi var kjærester, superkoselig. Vi har nå vært sammen i snart 10 måneder<3

  I guess so haha! I knew who Thomas was before we got to know each other, because we both are quite public people. We met at a few events a couple of years ago and we added each other on snap. We decided to met/go on a date i the beginning of last year. We became a couple a few months later on the 21. of April. We have been together for almost 10 mounts and i really, really enjoy it! 

   Er du høyere eller lavere enn Marcus og Martinus? // Are you smaller or taller than Marcus and Martinus?

  Liker at dette spørsmålet ble stilt av gutta selv. Skal jeg være helt ærlig så er jeg høyere enn dem. Vi har lurt dere hele tiden. Hver gang vi har tatt et bilde har jeg måttet bøye meg ned eller de har stått på hver sin krakk. Det er en grunn til at bildet under ikke viser beina våre vettu Haha!

  I like that the boys asked this question themselves. I have decided to be honest. Yes, I am taller than them. Every time we take a picture I have to bend down or they have to stad on a chair. That is for example why the picture underneath is cropped haha!

  ( It was a joke) 

  Hva er favorittfargen din? // What is your favorite color? 

  Favorittfargen min er fremdeles blå, men jeg liker veldig godt gul og rød også!

  My favorite color is still blue, but I also like yellow and red a lot. 

  Hvor høy er du? // How tall are you?

  Jeg er 165 cm. 

  I´m 1,65 m.

  Hvor gammel er moren og faren din? // How old is your mom and dad?

  Moren min er 37 og faren min er 38 år gammel.

  My mom is 37 and my dad is 38. 

  Beskriv deg selv med 3 ord // Describe youself with 3 words

  Godhjertet, morsom og ærlig. 

  Good hearted, funny and honest. 

  Hvordan sminker du deg? // How do you do your makeup? 

  Jeg har lagt ut en video på youtubekanalen min av hvordan jeg sminker meg til hverdags.

  I have posted a video on my youtube channel on how I do my everyday makeup. I know it is in norwegian but you are still able to see how I do it. I promise to make more looks for you in english in the future. 

  Klikk HER for å se den // Click HERE to watch it

  Hvordan ble du valgt til Elektrisk musikkvideoen? Gikk du på audition? // How did you get picked for the "Elektrisk" music video? Did you go to an audition?

  Jeg ble faktisk spurt om å være med. Vi har som sagt kjent hverandre i flere år og de ville gjøre videoen med noen de kjente.

   I actually got asked. As I have said before we have known each other for some years and they wanted to do the video with someone they knew. I am very thankful and grateful that they asked. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

   

  Favorittfilm? // Favorite movie?

  Det er faktisk veldig vanskelig. Jeg kan umulig velge en favorittfilm, men skal jeg komme med et filmtips jeg tror få av dere har sett så er det " Ghost". Lurt å sjekke trailer fordi tittelen kan misforstås. Den er litt gammel, men likte sjarmen og humoren i den.

  That is actually a really hard question. It is impossible to choose one favorite but I do have a great recommendation. I don´t think that many of you have seen it. It is called " Ghost" and is a bit old but really good. You should check out the trailer, because the title is a bit misleading. 

   

   

   
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  HEEELT SYKT...VIRKELIG!


  17.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg passer lillebroen min med søstra mi i dag og vi har så langt kost oss masse. Vi har stått på skøyter, perlet, sett på film og nå ville lillegutt stå på snowboard. Snart kommer Thomas og da skal vi lage burgere til middag med pommes frites og sweet potato fries. Det er lov å kose seg litt vettu. Så skal vi se på programmet " Alle mot 1" og spise litt lørdagsgodt! Blir superkoselig! 

  I går skjedde det forresten noe helt sykt og det mener jeg virkelig! Jeg syns i hvert fall at det er helt sykt og det er jeg sikker på at dere også gjør dersom dere faktisk prøver å sette dere i min posisjon! Musikkvideoen til "Elektrisk" er sett over 100 millioner ganger!!!! 100 000 000! Den ble spilt inn sommeren 2015, jeg var altså 14 år gammel. Nå er 17 år gammel, men det føles som om vi spilte den inn i går! Husker det såååå godt! Trykk //HER om du vil se videoen nok en gang. 

  Nå skal jeg nyte resten av kvelden med gjengen min! Her er noen bilder lillesøster tok av meg i dag tidlig<3

  Buksa er fra Monki til dere som spør<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hva skal du i kveld?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Ekstra moro

  FØRSTE VALENTINE MED T


  15.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ble ikke noe blogginnlegg i går dessverre, men det var en grunn til det. Som de fleste av dere sikkert fikk med dere var det Valentines i går og jeg har jo faktisk fått meg kjæreste haha. Det ble derfor til at jeg dro inn til byen for å møte Thomas. Han hadde lagt noen planer for oss som jeg ikke hadde fått vite om, så det var spennende å gå igjennom byen uten å vite hvor jeg skulle hihi! Min skjønne gutt hadde bestilt spa til oss og vi hadde noen avslappende timer med blant annet bading, badestue, kos og en liten "nap" hihi! Det var så deilig og avslappende at jeg duppet av i en halvtime. Etter noen skikkelig deilige timer på spa tuslet vi hjem og fikset oss for kvelden før vi dro ut og spiste på en syyykt kul og fin restaurant som heter Sumo. Vi delte et brett med sushi og til dessert delte vi også noe digg. Vi satt der i flere timer, snakket, spiste, lo og koste oss. Det ble ganske seint da vi bestemte oss for å dra hjem og det tok ikke lang tid før vi la oss til å sove, men før vi gjorde det tok vi noen bilder hihi! Jeg måtte jo å skolen i dag så det ble 07.15 båten fra Oslo til Nesodden på meg. Det var egentlig ganske deilig å ta båten så tidlig, blant annet fordi det var så få på båten,  jeg kunne slappe av litt og så gjorde jeg unna litt jobb på macen. Turen varte ikke mer en 23 min, men føltes lenger hih!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Jeg drar straks på trening og er klar for siste skoledagen før ferie! Gleder meg!

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  NYTT FAMILIEMEDLEM<3


  13.02.2018


  Hei folkens!

  I dag kom jeg på at jeg har helt glemt å si at vi har fått oss et dyr her i huset. Mamma, lillebror og spesielt jeg har hatt lyst på hund en god stund, men det passer bare ikke akkurat nå. Når man får en valp må man jo være hjemme med den i noen uker først og det er mye arbeid med en hund. Vi har har hatt hund før, men husker ikke så mye siden jeg var så liten. 

  Lillebror innså at det ikke ble hund og fant et annet dyr som det er mye lettere å håndtere, nemlig en hamster. Jeg hadde faktisk hamster selv da jeg var liten og navnet hans var Harry. Harry hamster. 

   

  Processed with VSCO with b1 preset 

  Mathias har sett bilder av Harry og brukte faktisk bilde av han som bakgrunn på ipaden i huset og den gamle Ipoden min. Hihi! Han er den skjønneste. Til bursdagen hans overrasket vi han derfor med et hamster. Dere skulle sett ansiktet hans, det lyste av glede. Mathias ga han navnet Koko og elsker han mer en noe at the moment. Ettersom at hamstere er nattdyr er han ikke våken på dagen. Det blir derfor mest koselig på kvelden når han våkner til live hihi. Veldig overrasket over hvor komfortabel Koko er. Når vi åpner buret og tittet ned på han, kommer han ut av huset sitt og ser på oss. Om jeg tar hånda ned i burdet hopper han oppi. Hihi! Veldig stas med hamster. 

  Her er noen bilder av vårt nye familiemedlem hihi!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du et kjæledyr?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG HAR GLEMT ALT


  09.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en suuuuper dag. Endelig er det fredag og helg! Jeg skal kose meg med familien og tante og så skal jeg i en bursdagsfeiring. Etter helgen er det bare en uke igjen, så er det vinterfeire. Jeg gleder meg så sykt. Om du leste gårsdagens innlegg fikk du det kanskje med deg. Av en eller annen grunn begynte jeg å gå igjennom gamle bilder etter skolen i dag og fant flere søte bilder fra da jeg var liten.  Det er faktisk noen som har etterspurt noen bilder fra da jeg var en liten jente og da skal jeg seff vise dere noen. Jeg er så utrolig takknemlig for at foreldrene mine tok masse bilder av søstra mi og meg som små. Vi har i tillegg flere kassetter med utrolig morsomme videoer som vi ler av hver gang vi ser de.  Jeg har forandret meg veldig fra da jeg ble født til nå...sjokk ikke sant. Hah jeg er klar over at det er ganske tydelig, men syns det er kult at jeg gikk fra å ha svart hår, lys blondt og til lysbrunt som jeg vil si at jeg har nå. Selv om det er superkoselig å se tilbake på slike minner, er det litt rart å ikke huske halvparten av dem engang. Det er jo helt vanlig det vet jeg, men tenk alt vi opplever som barn og plutselig er alt glemt. Det vi vet ser vi på bilder og hjemmefilmer. Jeg lurer på hvor mye jeg vil huske fra alderen jeg er i nå når jeg er 40-50 år gammel. Hihi!

  Nå skal vi spise en sen middag før vi slenger oss i sofaen og er på Norske Talenter! Gleder meg!

  Håper at dere alle får en fin fredagskveld!

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  BORTE PÅ ET *BLUNK*


  15.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg og at uken deres har startet bra! Dagen i dag føltes ganske så lang og jeg blir så fascinert og litt irritert av det. Hvordan helgen plutselig er over på et blunk og når uka kommer så tar det "100 år" før det er helg igjen haha! Denne helgen koste jeg meg også virkelig! Jeg feiret 17-års dagen min med flere av vennene mine og vi hadde det skikkelig gøy. Det var godt å se de som jeg ikke ser så ofte som jeg gjorde før, men også de jeg ser hver dag på skolen. Vi er jo splittet i forskjellige klasser og skoledagen starter og slutter på forskjellige tider. 

  Lørdagen startet dagen med at jeg dro ut på skøyter med hele familien, som var skikkelig koselig! Sist jeg stod på skøyter var jo for over et år siden og det føltes godt å ha mine snart 6 år gamle skøyter på beina igjen hihi! De er faktisk sykt behagelige til tross for at jeg har hatt de såpass lenge. Senere på kvelden dro jeg til en venninne med noen andre og hadde en skikkelig jentekveld med deilig mat, brettspill og Mario-cart! Super kooooos!

  Søndag var det lillesøster sin bursdag og vi startet dagen med en familiefrokost og åpning av en gave. Vi sparte resten av gavene til kvelden, noe vi alltid pleier å gjøre. Søstra mi skulle på trening denne dagen så jeg bestemte meg for å melde meg inn på et treningssenter og dro og trente selv i sammen med en venn. Da alle var hjemme igjen spiste vi middag. Deretter ble det dessert og hjemmevideoer<3

  Utrolig fin helg og masse tid med familie og venner<3

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  IKKE VOKST SIDEN 6.KLASSE


  13.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag!! Gårsdagen var super og jeg koste meg masse. Vi spilte "rykte går" og hadde mimelek, vi spiste pizza og kake pluss masse godis og vi tok syyykt mange bilder. Jeg satte nemlig studiolyset mitt i stua så man kunne ta bilder i sammen i sykt bra lys! Det ble hyppig brukt for å si det sånn hah!

  I dag sov jeg ganske lenge egentlig og våknet til at hele familien var på vei ut døra for å stå på skøyter! Jeg hadde jo selvfølgelig lyst å være med så jeg spiste raskt frokost, skifta og fant frem skøytene. De hadde allerede dratt, men det tok meg ikke mer enn 10 min å gå dit. Ikke veldig langt. Er veldig takknemlig for å ha skøytebane, skiløype, tuftepark og slike ting så nære. Enten går jeg på 10 min eller så tar jeg buss i 5min. Der gikk jeg med hele fammen og det var sykt gøy å se hvor flink lillebror var blitt. Bedre enn meg vil jeg si haha<3 Der gikk vi vel noen timer, møtte på litt bekjente, snakket og koste oss. Etter en stund kjente vi at det var nok og dro hjem igjen. Jeg har dusja og fikset meg litt nå og er klar til å besøk en venninne<3 Gleder meg!


  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Til dere som kommer til å spørre, så har jeg ingen anelse hvor skøytene er fra. Har hatt de siden 6 klasse tror jeg og de passer fremdeles. Har ikke vokst noe særlig siden da haha!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN TUR ENDELIG


  12.01.2018


  Hei folkens!
  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin fredag! Dagen min har vært super og siden jeg kom hjem har ting gått veldig fort. Jeg ferier nemlig bursdagen min i dag med noen av mine nærmeste venner! Jeg gleder meg skikkelig, spesielt med tanke på at det ikke ble noen feiring i fjor. Det blir superkoselig å se venner som går på andre skoler igjen og venner fra skolen min nå, både nye og gamle<3 Vi skal spise digg mat og dessert og ha det supergøy! Det går ikke ann å kjede seg med den gjengen som kommer. De er her straks, så jeg må gjøre meg helt klar! Vi snakkes!

   

  Knipset noen bilder av dekorasjonen! Liker å pynte<3

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

   

  Kanskje du fikk litt inspirasjon! Håper det!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  BARE JEG HAR DEN


  10.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen har vært fin og jeg har kost meg både på skole og hjemme. Det har ikke skjedd noe spesielt, men gode venner og noe som får opp humøret er bra! Etter skolen leste jeg litt før jeg nå trente. Det føltes veldig godt og det var deilig å ta en dusj. Nå skal jeg mest sannsynlig lage meg en kopp te og slenge meg i senga med noen episoder FRIENDS! Det slår aldri feil. 

  Noen knips fra dagen!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Et lite bathroom-selfie haha. Til dere som kommer til å spørre om genseren, så er det faktisk ikke noe sted dere kan få tak i den ( ennå i hvert fall. Jeg vet ikke) Thomas lagde den til meg og du kan de på brukeren hans på IG at han har lagd  flere slike plagg. Digger den! Jeg er den eneste som har den, veldig gøy. 

  9. JANUAR (I GÅR):

  I går fylte min fine kjæreste 20 år!! Da han var hos meg dagen før på min bursdag fikk han åpne gavene sine fra meg, så ble det deilig middag i går.  Morsomt å ha bursdag rett etter hverandre men litt stress også haha! Jeg skal feire til helgen i tillegg til at søstra mi har bursdag på søndag. Hun fyller 15<3 Mathias har også snart bursdag. Det er derfor mye som skjer nå på begynnelsen av året. I går fikk Thomas og jeg billetter til en superkul forestilling om ikke så alt for lenge og vi gleder oss skikkelig. Kommer sikkert til å forteller dere om den senere. 

  8 JANUAR:

  Jeg rakk så vidt å blogge på bursdagen min som var for to dager siden. Vi spiste i hvert fall god mat og deilig dessert. Det var gaveåpning, latter, tårer og hele pakka. Skrev om det den dagen og du finner innlegget //HER. Litt senere på kvelden så vi på hjemmevideoer fra da jeg var veldig liten, ikke et år en gang. Det var veldig stas med tanke på at jeg ikke har sett videoer av meg selv så liten! 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det var altså det som har skjedd de siste dagene. I morgen blir det nok mye forberedelse med tanke på at jeg feirer med venner på fredag. Det kommer nye venner fra klassen, venner fra gamle klassen og venner jeg ser svært lite. Gleder meg veldig!

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  LAG DET SELV!!!!


  06.01.2018


  Hei alle sammen!
  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin lørdag! Jeg dro til byen i går og var med Thomas fra i går til i dag! Superkoselig å se han igjen! I juleferien  var vi jo sammen så og si hver dag. Fra å se hverandre hver dag til en eller to ganger i uka er litt uvant haha. Vi koste oss litt med "FRIENDS" før vi planla å bestille no mat. Vi tenkte først å kjøpe fra et sted like ved som har sykt god sushi, men de hadde stengt. Vi sjekket litt andre steder med fysøren så dyrt sushi skal være, spesielt når man er flere. Vi bestemte oss derfor for å lage det selv! Jeg har aldri lagd sushi før, så det var veldig spennende og nytt. Har sett flere gjøre det på youtube men flere har faila skikkelig. Det som var digg med å lage det selv var at vi kunne veldige alt vi skulle ha inni selv, hvor mye ris vi skulle ha osv. 

  Det endte med at Thomas gjorde det meste haha! Han var så flink, så jeg tenkte det var best å la han holde på. Jeg stekte litt løk og stod der som støtte haha! 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Til dere som kommer til å spørre og spekulere....nei det er ikke vår vin haha! 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Vi lagde noen ruller med scampi og avokado og noen andre ruller med kylling, agurk og vårløk! 

  Vi hadde laks, avokado, agurk, kylling og scampi på siden. 

  Vi hadde seff soyasaus, syltet ingefær og sweet chilisaus!

  Helt magisk...og det smakte ekstra godt når vi hadde lagd det selv.

  Nå har jeg kommet hjem etter å ha tutlet litt i byen i dag og vært å handla inn litt bursdagen min på mandag! Jeg har fått bestemme middag og dessert som er tradisjon at vi får gjøre! Gleder meg til å bli 17<3

  Liker du sushi? Hva er din favoritt?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  JEG ANGRER IKKE, MEN SYNS DET ER LITT KLEINT...


  03.01.2018


  Hei!

  Jeg får spørsmål om det ikke er flaut å se tilbake på gamle videoer og blogginnlegg laget av meg. Svaret er vel både og. Ja, det kan vær litt flaut å se tilbake på en gammel video av den litt sjenert, spinkle jenta jeg var haha! Ikke helt vant foran kamera og ny på blogg. Ja, det er flere småkleine bilder av meg der ute, men om jeg angrer på å ha lagt det ut, nei det gjør jeg ikke. Jeg angrer ikke på noe jeg har lagt ut så langt i karrieren min for å si det sånn. Jeg syns det er gøy å se hvordan jeg og mine sosiale medier har forandret seg gjennom årene. Det er morsomt å se en så stor fremgang og jeg beviste meg selv som 13 åring da jeg begynte å blogge at lille meg kan nå langt. I tillegg hadde jeg det veldig gøy med det jeg gjorde. Jeg koser meg med å se på gamle bloggposter og mimrer tilbake på gode minner med familie og venner. Jeg har derfor funnet frem gamle bilder fra blogginnlegg helt tilbake til 2013. Snart 5 år! Begynte jo å blogge mai 2013...jeg var altså 12. Haha! 

   

  2013

  Husker at jeg på denne tiden var med i JENTER og at det var supergøy. Jeg hadde lenge drømt om å være skuespiller og endelig var det virkelig. Jeg hang mye med de andre skuespillerne på fritiden og hadde flere "sleepovers" hah! Ellers gikk jeg i 6.klasse og begynte i 7.klasse etter sommeren. Blogging var hobby og jeg gjorde det hver eneste dag. Jeg har mange fine minner med familie i syden og morsomme dager med venner. 

  2014

  2015

   

  2016

   

  2017

  2017 er nå over og det føles litt rart. Det var som at jeg i går filmet med Disney i sammen med Sofia og Daniel, men det er et helt et år siden nå. I 2017 var jeg hele 4 ganger i London. To ganger i januar og en gang i juni med Disney, så var jeg jo i desember med Thomas for litt siden. Deretter var jeg med på Oslo Sommertid og var intervjuer og backstage- host vil jeg kalle det. Jeg har vært på håndballcup og i Østerrike med familien og Thomas. Jeg begynte på Vgs og fikk meg managment. De siste årene har jeg jo også lagd 3 kleskolleksjoner, vært gjest på Tv2 hele 3 ganger, shoot på Gran Canaria og i København og hatt forsiden på noen magasiner og flere saker i blader. Jeg har vært Vitamin Well og Nobe ambassadør. I tillegg har jeg vært med på Vinterlyd turné! Utrolig gøy. 

    

   

  Poenget mitt med dette er vel å si at ingenting er umulig. Det er helt sykt for meg å tenke på at jeg har holdt på med dette så lenge og jeg er stolt over å ha postet innhold jeg kan stå for og ikke angrer på...selv i en ung alder. 

  Hvor lenge har du fulgt bloggen min?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  SER FREM TIL...


  02.01.2018


  Hei!
  Da har vi inntatt 2018 og året har startet ganske så bra. Jeg har kost meg nå de siste feriedagene og vil si jeg er klar for skolen igjen. Nyttårsaften feiret jeg med Thomas og vennene hans, noe som var utrolig koselig og nytt for meg. Har feiret nyttårsaften hjemme så lenge jeg kan huske. Det er alltid fint å være med familien, men det var gøy å prøve noe annet også. Det er flere ting jeg ser frem til i 2018 som jeg allerede vet at skal skje. Jeg gleder meg til sommerferie i varmere strøk, en dagstur på spa med Thomas og en helgetur på hotell. Så er det jo ikke lenge til ferie igjen haha. Ja, jeg har sjekket når vinterferien begynner og det er bare 8 uker til. Ikke så lenge det vel. 

  Bursdagen min gleder jeg meg også til ( som bare er om 6 dager) og feiring med venner. I fjor fikk jeg ikke feiret bursdagen min fordi det alltid skjedde noe. Jeg reiste frem og tilbake mellom London og Norge og sist bursdag fylte jeg år i London på jobb. Jeg gleder meg derfor til å gjøre noe gøy med jentene mine. 

  Mamma var med på å gjøre dagen super selvom vi ikke var hjemme, med sang og ballonger, kake og en deilig middag på sushi restaurant. 

   

  Sjekk den kule kaken da! Den smakte sykt godt også!

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  Takk for nå!


  31.12.2017


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag så langt. Jeg tok faktisk turen til Lillehammer i går med Thomas...veldig spontant. Vi var en dag på KRIK leir og hang med noen av Thomas sine venner hele den kvelden før vi la oss og tok toget hjem i dag etter en deilig frokost. Nå fikser vi oss for et selskap vi skal på i kveld. Det er faktisk litt trist å si ha det til 2017. Det har vært et år fylt med myyyye glede og forandringer. Jeg begynte på Vgs, fikk management og sist med ikke minst fikk jeg en helt fantastisk kjæreste som jeg er sammen med heeeeele tiden. Jeg gleder meg selvfølgelig til 2018 og er spent på hva det nye året har å by på. Nå tenkte jeg bare å slenge med en del bilder fra året som gjør meg skikkelig glad! Alt fra innspilling med Disney til reunion med venner jeg ikke har sett på leeeenge!

  Hva er ditt beste minne fra i år?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  NOK EN SHOOT MED H!


  29.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Min startet for så vidt tidlig med tanke på at jeg har våknet mellom 11 og 12 de siste dagene. Jeg stod opp i 9 tiden for å sminke meg og finne frem klær til shoot. Jeg sendte nemlig Håkon ( @hakonjorgensen) en DM i går og spurte om han hadde tid til å ta noen bilder med meg nå før nyttår. Det ble faktisk til at han kom utover i dag og vi hadde en morsom shoot på Nesodden, her hvor jeg bor. Noen av bildene skal brukes til noe jeg definitivt kommer til å fortelle dere om når jeg kan det. Ellers tok vi litt kule bilder som jeg selv kan bruke på blogg og instagram! Går aldri galt der med Håkon. Etter å ha kjørt litt rundt, tatt bilder, skiftet antrekk dro vi raskt hjem til meg og spiste lunsj med fammen min og fikk i oss varmen før han dro. Nå gleder meg til til å få bilder og jeg skal seff dele de med dere også. Alt jeg har nå er litt "behind the scenes" bilder som mamma tok. Ikke mange, men noen i hvert fall! Kan du tenkte deg hva noen av de er til?

   

  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av egentlig. Mamma og pappa fikk meg til å se en film i går de har mast å¨meg om at jeg må se. Jeg så den....og jeg elsket den! De anbefalte en ny en så tenkte å kaste meg ut i den i dag! Hihi<3 ( For dere som kommer til å spørre heter filmen "Ghost" og er en film fra 1990. Spesialeffektene er derfor ikke så imponerende men jeg syns bare det var sjarmerende.) 

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  USA, KROATIA, ESTLAND, FINLAND


  16.12.2017


  Hei folkens! Jeg håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg velger å blogge litt tidligere i dag fordi at jeg senere skal til byen med familien. Vi skal på restaurant og julekonsert! Det blir skikkelig gøy og koselig! Noe annet som er skikkelig gøy og koselig er at jeg har nådd 250 tusen følgere på Instagram! Vi har greid det! Tenk at så mange mennesker har valgt å trykke "følg" på profilen min! Det er ikke noe jeg har tenkt så mye på, men når jeg nå runda 250k gikk det opp for meg og jeg ble helt satt ut! Det er rått! Jeg er så utrolig glad, stolt og gira på enda et år og se hva vi kan få til da! 

  Noe av det jeg liker med å ha en så stor følgerskare er at jeg har en stemme som når ut til så utrolig mange og som jeg kan bruke på gode og fornuftige ting. Nå ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, USA, Kroatia, Finland, Estland, Italia, Spania og enda flere steder. Fordi uansett hvor du kommer fra eller hvem du er så er det viktig at du elsker deg selv og er tro mot deg selv. Det er det jeg vil bruke stemmen min til å fortelle alle. Dere er nydelige som dere er og det må dere alltid huske.

  Fikk ballonger på døra fra mangementet mitt Anti da jeg endelig fikk 250k! Sykt koselig! 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Tenkte å dele litt instagram info til dere er, slikt som hvor mange som følger meg, hvor de er fra, aldersgrupper osv! 

   

  Akkurat følger antall: 250 581

  Prosent kvinner og menn: 31% menn og 69% kvinner

  Flest følgere mellom: 13 og 17, så 18 og 24

  Toppsteder: 1. Norge, 2. Sverige, 3. USA, 4. Finland, 5. Danmark!  Norge utgjør 56% av følgerne mine. Det vil si at hele 44% er fra andre land.

  250 581/100*44= 110 255, 64

  Det vil si i hvert fall 110 255 mennesker fra andre land enn Norge følger meg<3<3<3

  Toppsteder i Norge: 1.Oslo, 2. Bergen, 3. Trondheim, 4.Stavanger, 5. Sandnes 

  Aktivitet: Følgerne mine er mest aktive rundt klokken 20.00 og 21.00!

   

  Men hva med bloggen, hvor er du i fra?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Ekstra moro

  WE HAVE CHANGED!!!!!


  12.12.2017


  Hei! Da har jeg bomba dere med Marcus og Martinus på instastory og instagram de siste dagene. Tenkte at jeg skulle gjøre det her også! Kommer enda en video med dem på youtube denne uka, så stay tuned!  Syns det er så morsomt å se alle bildene dere og flere M&M fans deler på instagram. Nye og gamle bilder av meg og gutta med teksten " That glow up", "They have changed" og " They are much taller now". Haha! Masse kule edits dere finner på! Tenkte derfor å dele litt flere gamle og nye bilder av oss på bloggen nå! Jeg syns selv det er syyyykt å se hvor mye vi har forandret oss. For det første er de to hoder høyere haha!

  Hey! I have spammed you guys with pictures of M&M and me on instastory and instagram the last couple of days. I thought I should do it here as well, haha! I will post another video with them on youtube this week so stay tuned. It´s so much fun to scroll down on the pictures that I`m tagged in with them. You guys make a lot of funny edits and I really enjoy them. Love when you write " What a glow up" or "puberty hit them hard" haha! I wanted to post some throwback pictures here on the blog along with some new ones. We have changed a lot, especially them! They are like two heads taller now aha!

   

  Disse gamle bildene ble tatt i 2014 da gutta var på besøk hos meg for første gang. Da spilte vi blant annet pingpong! Du kan lese innlegget fra den dagen ved å trykke HER. 

  This picture was taken i 2014 when they frist visited me here where I live. 

  ¨

  Håper dere likte innlegget! / Hope you liked this post!

  Klem/ hugs Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENNER IKKE KJÆRESTEN MIN SÅ GODT


  24.11.2017


  Hei!

  Jeg håper dere har hatt en fin fredag! Jeg er offisielt ferdig med skolearbeidet for denne uka og det føles så syyyyyyykt godt. Jeg er super happy på grunn av det og i tillegg ser jeg frem til en spennende og morsom helg. Jeg kan ikke fortelle dere alt nå, men gjør det så fort jeg kan! Neste skoleuke vet jeg bare om en prøve som jeg har på onsdag og fredagen har jeg fri. Jeg skal noe veldig spennende og morsomt på torsdag også og det gleder jeg meg også til å fortelle. Haha! Syns selv det kan være litt irriterende når folk sier at det skal noe gøy, men ikke kan si hva, haha! Dere får undre litt og tenke da. Har faktisk lagt ut noen små hint på brukeren min forrige uke, med tanke på hva jeg skal på torsdag!

  Som sagt er det fredag og jeg har nettopp sittet og lest bladet "Julias julestjerner"! For dere som ikke forstod det er det et blad Juliabaldet har laget med tanke på at julen nærmer seg og det inneholder flere intervjuer blant annet et med Thomas og meg i sammen, juliedilemmaer, jule oppskrifter, ønskelister og mye mye mer. Thomas og jeg ble stilt spørsmål som om hva vi er mest like på og ulike på, hvor godt vi føler at vi kjenner hverandre osv. Syns det spørsmålet var veldig morsomt egentlig. Ville svare ironisk og si at jeg føler at jeg egentlig ikke kjenner han så godt, men tonefall kan dessverre ikke høres i et blad, så jeg droppa det. Jeg har i hvert fall kost meg med det og gleder meg nå enda mer til juuuuuuuul. Det kommer sikkert snart i butikk og jeg skal informere så fort jeg vet på snap mest sannsynlig. Add meg der: Jenniesofiesnap

  <3<3<3

   

  Håper dere får en fin kveld!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  JEG VIL, JEG VIL, JEG VIL


  22.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er superglad med tanke på at det meste av skolearbeidet er ferdig for uka. Etter skolen i dag har jeg egentlig bare sittet med en brosjyre jeg har lagd om nordlyset og det har egentlig vært ganske morsomt å jobbe med den. Jeg syns det kan bli kjedelig å bare lære om atomenes oppbygning osv, men det å vite hvordan ting rundt deg skjer er ganske kult. Jeg vet hvorfor jeg har dårlig syn og hva som skal til for at det blir bedre. Ja, jeg må bruke linser og/eller briller, men jeg vet hvorfor akkurat dette fungerer. Det sammen med hvorfor man har varmepumpe og nå hvorfor vi har nordlyset. Det er egentlig skikkelig fascinerende og jeg har virkelig lyst til å se det en gang. Jeg drømte meg litt bort i ting jeg ønsker og det må nødvendig ikke skjer nå, men det er greit å drømme litt...er det ikke? Hihi<3

  1. Jeg vil se Nordlyset en snøfull kveld oppe i nord! Tenkt alle de fantastisk fargene, det må se helt nydelig ut!

  2. Reise til Island og bade i  Blue Lagoon. Dette har mamma også nevnt at hun vil og jeg syns det høres himmelsk ut. Lufta er iskald, men vannet er deilig og varmt!

  3. Sykkeltur igjennom Amsterdam. Det er jo stedet som er kjent for å nærmest ha flere syklister enn bilister haha!

  4. Jeg vil på roadtrip i USA! Det jeg faktisk vært på før, men jeg var såpass liten og husker derfor ikke så mye. Jeg vil kjøre fra Seattle og ned til San Diego, stoppe i San Fransisco og se Golden Gate Bridge. Jeg vil til LA! 

  5. Jeg drømmer om en backpacking tur! Reise fra sted til sted og oppleve nye ting. Vet ikke hvor, men Thailand høres fantastisk ut eller Norge for den slags skyld hihi! Ladet vårt har jo utrolig natur!

  6. ROOOOOOMA! Jeg vil til roma, spiste deilig mat og oppleve den fantastisk byen!

  7. Frankrike har vært et ønske lenge. Skulle dit egentlig i sommer, men det endte med å ikke bli noe av. Jeg har veldig lyst til reise dit.

   

  Har du noen drømmer?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg har aldri


  21.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg har faktisk jobbet og styret helt siden jeg kom hjem i fra skolen i dag. Har jobbet med skolearbeid, ryddet rommet og nå sitter jeg her og blogger. Selvom dagene er ganske slitsomme går de på en måte fort. I morgen er det onsdag og jeg skal ha en presentasjon. På torsdag skal jeg levere en tekst i naturfag og en presentasjon i tysk og fredag har jeg fagdag i norsk. Så er det helg! Første helgen i desember reiser jeg bort, gleder meg helt sykt. Kommer til å blogge mer om det når det nærmer seg. 

  Som flere av dere kanskje har sett er "Oh My Vlog" ute i butikk! Om dere ikke vet hva det er så er det et blad Juliabaldet har laget som handler mye om youtube og sosiale medier. Jeg var på forsiden av det første bladet i Norge i fjor og det var sikkelig morsomt. Jeg er en del av årets blad også i sammen med min fine kjæreste Thomas. Jeg har jo faktisk fått meg kjæreste siden sist gang så jeg svarer på flere spørsmål om det å ha kjæreste, om forholdet vårt osv. Jeg svarer også på spørsmål om hva skjønnhet er for meg, når jeg blir nervøs, om jeg har noen julegaveønsker osv! For å oppsummere kjapt hva du kan finne av meg i bladet så er det:

  - Intervju med spørsmål i fra dere

  - Jeg har aldri

  - Mine favoritter

  - Mine girlpower tips

  - Reisebrev fra Brighton og Malta

  - En plakat!! Haha! Var det i den forrige utgaven også og syns det er både gøy og rart. 

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  For dere som lurer på hvor det kan kjøpes er det i de fleste dagligvare butikker og sikkert i noen kiosker. Bladet er jo en fin ting man kan ønske seg og lese om du bare vil slappe av. Selv elsker jeg å lese blader. Snart kommer også "Julias Julestjerner" spesialen snart ut! Da er det et intervju med Thomas og meg sammen og du kan lese om hvor like vi egentlig er<3

  Skal jeg snappe litt fra "Julias Julestjerner" ?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  DE SÅ DET FØR DERE


  10.10.2017


   

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt en veldig fin dag så langt, selvom jeg ikke har gjort noe veldig spesielt. Har bare vært på skolen og var med noen venninner til frisøren fordi hun ene skulle klippe seg hihi! Jeg lurte litt hva jeg skulle blogge om i dag siden jeg ikke har fått redigert vloggen fra helgen ennå. Jeg kom så på at jeg for en liten stund siden postet et innlegg på facebook som jeg ikke har delt her! " Face saw it first" som folk pleier å si haha! Jeg vet at mange av dere ikke har facebook og noen har kanskje ikke blitt medlem av gruppen, så dere får ikke oppdateringene! Siden min på facebook heter i hvert fall " Jennie Sofie" for dere som lurer!

  I innlegget fortalte jeg en liten "hemmelighet". Den er vel ingen så stooooooor hemmelighet, fordi jeg er sikker på at flere vet om den. Tenkte jeg skulle dele den her uansett. Flere av dere har vel kanskje hørt om VSCO? Jeg brukte appen før bare til å redigere, men så begynte jeg å poste ting der. Det er ingen mulighet til å kommentere og slikt der, men du kan se bilder jeg poster fra hverdagen min! Der legger jeg ut alt mulig uten å tenkte på feed! Sjekk den gjerne ut. Om du skriver inn i søkefeltet " vsco.co/jenniesofie" finner du profilen min<3

  Her er noen få bilder fra profilen min haha! Har lagt ut siden høsten i fjor, så det er en del bilder å sjekke ut!

   

  Bruker du VSCO?
  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  Rene sommeren!!!


  06.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde vi en fantastisk morgen her i Kragerø! Vi spiste varme boller og drakk kaffe i byen💛 Vi satt der en god stund og det ble skikkelig varmt! Sjekket varmen i sola her hjemme litt utpå dagen og det var nærmere 20 grader! Skulle nesten tro det var sommer igjen! Vi har vært litt hjemme, men også gått mye rundt. Vi har vært på en topp som heter Veten og vi har vært på Sjøbadet. Man må jo nesten nyte dette nydelige vært nå som vi har det. Vi reiser hjem i morgen og vi skal kose oss skikkelig den siste kvelden. Det blir tacofredag og spill. Jeg har også postet en liten hemmelighet på Facebook-siden min i dag, så sjekk det gjerne ut.

  Jeg har både snappet i dag og lagt ut en del på instastory! Sjekk det ut!💛

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  Hvor er jeg nå?!?


  04.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag, om du har vært på skole eller ikke! I går brukte jeg litt av dagen på å pakke siden vi i dag reiste til Kragerø for å besøke familie. Lillesøster er på tur med fotballen, så vi hadde en ekstra plass i bilen. Det er utrolig koselig at jeg har fått møte mye av familien til Thomas og han får møte min!❤ Bilturen tok vel rundt 3 timer og vi så på film hele veien. Det er vel tiende gangen jeg så "taken 3". Vi har nå spist deilig mat og dessert med familien og jeg kjenner at jeg er skikkelig mett haha. Tenkte jeg skulle blogg litt kjapt for dere før jeg går og nyter resten av kvelden med familien!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  BLE NESTEN SLÅTT NED AV....


  02.10.2017


  Hei!
  Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag! Jeg vet ikke med dere, men jeg har i hvert fall høstferie nå. Ferie betyr ikke alltid å kunne stå opp seint haha! I dag stod jeg opp klokken 07.00 fordi jeg skulle inn til byen og filme for EF hos Juliabladet! Det gikk faktisk fint å stå opp og noen ganger syns jeg det er deilig. Rett og slett fordi jeg føler jeg gjør noe produktivt og får mye ut av dagen! Jeg dro med meg kameraet og stativet mitt til byen i ren storm vil jeg si haha! Det blåste så mye at jeg nesten trodde jeg skulle bli tatt med vinden. Paraplyen min vrengte seg flere ganger, så den ga jeg opp på.

  Jeg kom meg til Julabladet der jeg møtte Kirsti, Bahare og Frida som dere kanskje har sett på instagrammen min eller youtuben min før. Det var Frida og jeg som skulle filme. Vi har begge vært på to språkreiser hver og til helt forskjellige destinasjoner. Vi delte våre erfaringer, opplevelser og tips til pakking, få venner osv! Jeg gleder meg til å redigere den<3 Under innspilling hadde vi et lite uhell haha! Vi hadde nemlig i forkant blåst opp en store luftpalme og det var tydeligvis hull i den. Den tømte seg derfor sakte for luft og plutselig falt den over meg og raste litt ting vi hadde stående på et bord rett ved. Ikke noe alvorlig i det hele tatt, men jeg skvatt skikkelig. Tar det med i videoen så dere får sett det. Jeg ble nesten slått ned av en palme!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Etter innspilling fikset jeg litt ting med Kirsti og vi spiste en utrolig deilig lunsj! Du kan se den i instastoryen min! ( @JennieFashion)
  Har du høstferie nå?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  FIKK PANIKK, FACEBOOK-SIDE OG MER


  30.09.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ryddet hele rommet i dag og vasket! Det føles veldig godt, men lurer på hvor lenge jeg klarer å holde det slik hehe! Skal gjøre mitt beste! I går etter skolen dro jeg til byen for å intervjue Dove  Cameron og Cameron Boyce! De var utrolig hyggelige og morsomme. Vi skulle egentlig filme samtalen, men dessverre gikk det litt galt og vi tok det ikke opp! Kirsti ( manageren min) og jeg fikk litt panikk, men heldigvis filmet de det! Det kommer derfor et intervju med de senere på youtubekanalen min! Etter intervjuet spiste vi pizza og gikk litt igjennom andre ting jeg skal fremover og vil få til. Noen har kanskje sett at jeg nå har fått meg bedriftsprofil på instagram! Dere kan se det ved at det står "offentlig person" i bioen min! Jeg kan endelig ha "SWIPE UP" på instastoryen min! Det blir derfor lettere for dere å lese blogginnlegg, se youtubevideoer jeg legger ut og andre ting jeg vil dere med dere!

  For at dette skulle gå å lage en slik profil måtte jeg lage min egen facebookside! Klikk HER for å komme til den! Lik gjerne siden og følg den om du vil! Kanskje jeg kommer til å dele litt andre ting der enn på blogg og insta. Det er bare å følge og se<3<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Følger/Skal du følge siden min??

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  DERE VIL IKKE TRO DET!!!!


  28.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super duper dag! Min dag har vært fin den! Grei skole dag med en prøve på slutten i tysk. Deretter løp jeg etter at jeg kom hjem og det føltes veldig godt! Nå sitter jeg og forbereder meg til morgendagen. Jeg har skal nemlig intervjue to Disney- stjerner som jeg er sikker på at noen av dere vet hvem er. Intervjuet er over skype, men jeg er fremdeles veldig spent. Dere husker vel Jessie, Liv and Maddie og sist men ikke minst Descendants?! Jeg skal intervjue Dove Cameron og Cameron Boyce om filmen de spiller i, Descendants 2!!!! Helt sykt! Så på de da jeg var litt mindre i flere seirer på Disney! Kanskje flere av dere ser på det nå! Husker jeg elsket det! Har sett første filmen og skal neste uke seg den andre. Jeg skal derfor intervjue de i sammenheng med at den kommer ut. 

  Jeg sitter nå og skriver ned litt spørsmål angående filmen<3 Om dere har noen spørsmål er det bare å skrive i kommentar! Trenger ideer haha! Helst om den kommende filmen selvfølgelig!

   

  Har du sett de før?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  Louis 1 år


  23.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Slenger ut et kjapt innlegg her på bloggen! Jeg er hos Thomas nå og lille hunden hans Louis fyllet 1 år! Vi har spist en deilig middag og snart skal vi kose oss med litt dessert! I morgen blir det filming og vi tenkte kanskje å lage to. Kom gjerne med tips til en video vi kan filme!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  VI SKAL GJØRE DET


  22.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg...igjen! Jeg føler ukene går syyyykt fort, men dagene går ganske sakt. Det virker rart å si, men jeg følte det nettopp var helg. Samtidig syns jeg skoledagen i dag gikk syyyykt sakte og jeg ville bare hjem haha!

  Gjett hva? Jeg skal til Thomas denne helgen også. Det blir som oftest i helgene vi møtes siden det er mye som skjer i ukedagene. Sist jeg var med han sa jeg til dere at vi skulle filme, men det ble det ikke noe av. Vi hadde vært ute på konsert som flere av dere kanskje leste den dagen, så det ble litt sent å filme den kvelden. Nå har jeg bestemt meg for at vi skal gjøre det og jeg har også sagt det til Thomas! Haha! Selv har jeg funnet mange spørsmål å stille han til "boyfriend-tag" videoen vi skal filme! Jeg har vært ganske kreativ med enkelte av spørsmålene om jeg kan si det, og jeg gleder meg til dere får sett det!

  I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld i byen med Bahare som dere kanskje så på snappen min. Jeg dro inn til byen og vi møttes på Aker Brygge før vi dro sammen til Oslo Spektrum. Showet var veldig morsomt og jeg koste meg masse med henne. Veldig glad jeg har en venn som Bahare fordi jeg kan snakke med hun om så utrolig mye og vi har det alltid gøy! Senere fulgte hun meg til båten som jeg skulle ta tilbake til Nesodden og hun bestemte seg faktisk for å bli med. Bare for å ta båten inn og ut aha! Veldig koselig at hun gjorde det!

  Slik var dagen i går og slik blir den i morgen! Jeg skal prøve å snappe litt mer enn hva jeg pleier også, fordi jeg vet flere av dere liker når jeg gjør det!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Det eneste positivet ved å stå opp klokken 06.30<3

  Båttur med Babba<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  En kopp Chai Latte og FRIENDS på fredagen er helt perfekt!

   

  Add meg på snap som " Jenniesofiesnap" og følg meg på instagram der jeg heter " jenniefashion".

  Klem Jennie

   

   
  1 kommentar


  Ekstra moro

  STORESØSTER


  20.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde jeg matteprøve og det er deilig å være ferdig! Ikke bare er det deilig å være ferdig, men jeg føler også at det gikk veldig bra! Nå har jeg bare en prøve i tysk igjen neste uke og en innlevering, så er det høstferie. Prøven i tysk er kanskje ikke så morsom, men innleveringen er ganske gøy! Den er i medie og kommunikasjon og vi holder på med å designer plakater og lignende. Jeg lærer å bruke nye programmer og jeg gleder meg til å bli enda bedre! 

  Nå kan jeg nyte resten av uken uten å stresse med noe skolearbeid. I morgen skal jeg faktisk kose meg på musikal med Bahare siden hun spurte om jeg ville være med på det. Vi var sammen for litt siden og hadde shoot, men det er en stund siden vi bare har funnet på noe hyggelig i sammen. Gleder meg masse til å tilbringe litt tid med storesøster tihi. Til helgen skal jeg få filmet med Thomas ( håper jeg), så er det bare en uke igjen til ferien. Jeg skal faktisk en del spennende ting fremover og jeg gleder meg til å dele litt etter litt! Nå må jeg bare få postet dette innlegge, drikke opp teen min og dra på mørkedemo. Etter at jeg har tatt mørkedemoen kan jeg øvelseskjøre hele året rundt! Jippi<3

   

  Når har du høstferie?
  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg har vært sammen med Thomas fra S16


  14.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. Thomas kom nemlig hjem fra Marbella og jeg har ikke sett han på en stund. Han kom derfor til meg i går og vi hadde det skikkelig koselig! Fint å høre om turen, slappe av og kose oss! Vi tok oss også en tur på butikken og jeg kjørte! Jeg vet jeg nevner det ofte og jeg skal roe litt ned på det. HAHA! Bare ekstra stas nå som jeg nettopp har begynt. Pappa satt selvfølgelig ved siden av, ikke bare jeg og Thomas! Som dere hører har jeg og Thomas det veldig bra og "JA" vi er sammen! Jeg kom nemlig over en nettsiden her om dagen som ikke sa det sammen. Siden heter " famous birthdays" og det står når alle kjente personer i verden har bursdag! Det er syyykt mange personer på den siden og det er bare å søke opp den du vil. I tillegg til at det står fødselsdato og alder er det litt informasjon om personen der. Jeg leste infoen om meg for en stund tilbake og den er for så vidt riktig, men litt uoppdatert. Jeg tenkte derfor sjekke om de hadde oppdatert bilder, info og slikt da jeg så de skrev at " SHE HAS BEEN in a relationship with Thomas Strandskogen from Suite 16". Det står altså at jeg "HAR VÆRT i et forhold med Thomas".  Regner med at dette er skrivefeil, og det er et typisk eksempel på skrivefeil der noe blir misforstått. Vi har vel alle blitt vist det ene eksempelet på barneskolen om hva som kan skje hvis man skriver feil. Trykk HER for å komme til siden om meg. 

  "Vent ikke, drep han"

  Vent, ikke drep han"

  Den er litt vel seriøs, men det er jo et godt eksempel på at komma og skrivefeil kan ødelegge ganske mye haha! 

  Her er ei litta collage med bilder av meg og min bf! Nå må jeg hoppe inn i litt lekser og skolearbeid, så snakkes vi!
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG ER OVER MARCUS OG MARTINUS, MADCON, VEGARD HARM...


  29.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var faktisk veldig bra! Jeg hadde det morsomt med vennene mine noe som er viktig om jeg skal klare meg igjennom dagen haha! Jeg har nettopp kommet inn døra og jeg tok opp macen min med en gang for å blogge. Jeg har nemlig ikke så godt tid, ettersom at jeg skal på trafikalt grunnkurs, som jeg har nevnt før. Jeg rakk ikke å blogge i går, så nå måtte jeg være rask hjem. 

  Jeg hadde også veldig lyst til å blogge i dag siden jeg har noe kult å dele med dere. Som jeg skrev i et innlegg for en drøy uke siden er jeg med i Anti Brandpeople og har mine gode venn Kirsti som manager. Du kan lese det innlegget ved å trykke HER.  Nå har det endelig kommet ut på nettsiden og jeg syns det er syyyykt gøy. Anti Brandpeople har nok flere artister/offentlig personer dere allerede vet hvem er. Du finner meg på lista over M&M, Vegard Harm og enda flere. (Den går i alfabetisk rekkefølge) 

  Om du trykker på bildet over kommer du til siden deres og det som står om meg der. Alt i fra det jeg har gjort så lang i karrieren min til kontakt info. 

  Jeg slenger i tillegg med noen bilder fra shooten jeg hadde på fredag for Julabladet! Dette var de litt mer "tøffe" bildene som dere kan se haha, men vi tok også morsomme, leken og glade! Gleder meg til å dele flere etterhvert!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  LONG TIME NO SEE


  27.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Jeg har kost meg i sola på Aker Brygge i sammen med Tuva og to venner fra språkreisen til Malta. Selv om vi ikke hadde sett hverandre på ca et år føltes det virkelig ikke slik. Det var utrolig godt å se hverandre igjen og vi hadde selvfølgelig utrolig mye å snakke om. Vi gikk litt rundt på Aker Brygge før vi satte oss ned på en restaurant (måtte google det ordet haha) og spiste deilig mat. Vi ble sittende å snakke i flere timer, noe som bare føltes som noen minutter. Deretter måtte de dra ettersom at en av de måtte rekke flytoget. En av grunnene til at vi ikke ser hverandre så ofte er jo fordi vi bor urolig langt unna hverandre. 

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Denne helgen har vært utrolig koselig. Jeg har møtt sett flere jeg ikke har sett på lenge både de fra språkreisen og Bahare som jeg møtte på fredag. Jeg har kost meg masse med folk jeg er glad i og i tillegg hatt en gøyal shoot for en sak som kommer i Juliabladet senere! I morgen er det skole igjen og trafikalt grunnkurs. Jeg gleder meg skikkelig til jeg er ferdig med kurset, så jeg endelig kan begynne å øvelseskjøre. Yeahyyyyy!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  HAN MISTET MEG I BAKKEN?!


  26.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! I går etter skolen pakket jeg en minikoffert full med klær for så å ta turen inn til et studio i Oslo. Jeg skulle nemlig ta bilder for en sak til Juliabladet som kommer i desember. Jeg vet ikke akkurat når, men  det kommer ut, men jeg skal si i fra når jeg vet det. Jeg dro i hvert fall dit der jeg møtte Thomas, Bahare og fotografen Daniel som var så snill å ta bilder for oss. Thomas er også med i bladet, så vi tekte det hadde vært kult med litt bilder sammen og hver for oss. I tillegg får jeg da litt bilder jeg kan dele med dere! I bladet kommer det jo kanskje 3 bilder, men på en slik shoot tar man jo flere 100 bilder om ikke 1000. Haha! Jeg håper derfor på noen freshe bilder jeg kan legge ut her og på instagram! Jeg pakket med meg som sagt en del klær og Bahare tok med litt til meg også. Vi tok bilder i litt forskjellig antrekk med hver sin stil. Noen antrekk var litt pene og søte mens andre var litt mer rocka og kule! Vi tok også noen tullete bilder med nisseluer siden det er jul når bladet kommer ut. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Hahaha! Syns det siste bilde her er skikkelig morsomt! Han løftet meg opp selv om jeg ikke ville og jeg ble hengende fra beina med håret i ansiktet så jeg kunne ikke se noe. Jeg var livredd for at han skulle miste meg i bakken slik at jeg falt rett på hodet, men det gjorde han heldigvis ikke haha! (Selvom jeg sprelte skikkelig haha! )

  I morgen skal jeg møte en venn fra språkreisen min til Malta og jeg gleder meg skikkelig! Der er ca et år siden vi så hverandre sist. Tiden går sykt fort!

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  INTERVJU AV MEG PÅ ENGELSK


  24.08.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Nå er det like før jeg kjører av sted for å endelig ta trafikalt grunnkurs. Jeg har hatt muligheten til å gjøre det i over et halvt år, men jeg har faktisk ikke hatt tid. Nå følte jeg virkelig at jeg bare måtte ta meg tid, så endelig kan jeg snart øvelseskjøre. Siden jeg har litt dårlig tid i dag passet det perfekt å dele et intervju jeg stilte opp på i Danmark da jeg var der. Nå har jeg nevnt den turen mye, men det er fordi vi gjorde masse morsomme ting og jeg jeg vil dere alt med dere hehe. Som jeg sa stilte jeg opp på et intervju. Det det var spørsmål om hvordan karrieren min startet og hvordan det er å være 16 år. Det var spørsmål om hvordan det er å være et forbilde og hva jeg synes om min egen generasjon. Jeg snakker om alt av samarbeid jeg takker nei til, ting med meg selv som flere kanskje hadde valgt å fikse på, men som jeg ikke gjør. Jeg er tross alt 16 også haha! For å komme til hele saken om meg trykk //HER. Intervjuet er på engelsk noe som gjøre det lett for mine utenlandske følgere å forstå. 

  Her er mine nyligste instagram poster! Følg meg der som @jenniefashion

  I did a interview in Denmark a little while ago. It is in English which I really like! The interview is all about how it is to be me, what I think about my own generation and what it is like being someone others look up to. Click HERE to se my answers. 

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  ENDA EN FAMILIE


  20.08.2017


  Hei

  I starten av denne uken skjedde det noe stort for meg. Vanligvis når "slike" ting skjer, så klarer jeg ikke vente med å dele det på blogg eller IG. Men denne gangen måtte jeg la det synke inn. For det er ikke snakk om noe som skal skje, det har skjedd. Det har skjedd og det er ikke for en helg eller en uke eller en måned, jeg har blitt del av enda en familie.

  Det skjedde kanskje litt fort, og når det var gjort måtte det altså synke litt inn hos meg. For mange år siden ble jeg kjent med Kirsti. Vi går helt tilbake til slutten av 2013 og moteshowet med WOW på Oslo City. Etter det har jeg hatt mer med henne å gjøre og selv etter at hun sluttet i Juliabladet har vi hatt litt kontakt. Nå krysset veiene våre seg virkelig igjen og hun er fra nå av min manager. Jeg har blitt en del av Anti Brandpeople og er så stolt og glad som det nesten går ann å få blitt. Alle disse årene hvor jeg har vært i sosiale medier frem til nå har mamma og pappa hjulpet meg med. Det er masse jobb og nå kjente spesielt mamma at det var på tide å la noen andre ta over og hjelpe meg videre. Da er det jo kjempegøy å komme inn i enda en familie som også vil se meg videre og som jeg trives veldig godt i samme med. Nå har jeg ikke møtt HELE gjengen selvfølgelig, men en god del og de er morsomme, jeg kan slappe helt av rundt dem, være meg selv og ...ja, jeg tror dette virkelig blir bra. Kirsti kjenner jeg jo litt fra før av og er en jeg kan stole på og mamma og pappa kjenner Kirsti litt fra før av de også. Om du ikke kjenner til Anti Brandpeople kan du sjekke det ut ved å trykke //HER, kult...ikke sant!

  Nå må jeg virkelig være strukturert og jeg er jo selvfølgelig også veldig spent. Jeg vil takke mamma og pappa for alt de har gjort for meg med tanke på "jobben" min. Mamma har vært en super manager og flere har ønsket å ha meg i deres nettverk, men jeg har tviholdt på mamma. Verdens beste "mamager"! 

  Jeg vet liksom ikke helt hva mer jeg skal si. Det blir spennende å se hva vi får til fremover. Sjonglere dette og første året på Videregående, men jeg elsker utfordringer :) Så vil dere garantert få høre mer om dette fremover.  Mye nytt for tiden og mye å ta inn over meg. Ny skole, ny klasse, nye lærere, bestevenninner på andre skoler, nytt management. 

  Litt rotete innlegg kanskje, men stokket tankene sammen så godt det lot seg gjøre nå. 

   

  I morgen er det skole igjen og vi begynner med vanlig skolearbeid. Skoledagen i morgen blir spennende! Jeg har engelsk på starten av dagen, så har jeg medie og kommunikasjon resten av dagen. For der som lurer på hvilken klasse jeg går i, så er det 1MOKA.  Jeg vet flere av dere begynner på skolen i morgen også, så jeg ønsker dere masse lykke til. 

  Så en litt morsom funfact: Jeg skulle være superstrukturert fra starten av skoleåret, men har visst glemt å kjøpe både bokbind, skrivebøker og penalet er ikke helt på plass heller. He he, da blir det en tur i bokhandelen i morgen.

  Hvordan bokbind har du på dine bøker?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  Støvel


  16.07.2017


  Heeeei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! I dag dro hele familien, altså mamma, pappa, Emilie Mari, Mathias, Oma, Opa og tante, til tanten til faren min for å feire hennes 60 års dag! Der møtte vi flere som det er ganske lenge siden vi har sett og noen jeg aldri har møtt før. Som dere kanskje vet forstår jeg veldig mye tysk og snakker litt , men denne delen av familien har skikkelig dialekt og de snakker veldig fort, så det kan være litt vanskelig å forstå. Heldigvis forstod jeg mye og snakket litt med det jeg kan. Vi spiste deilig tradisjonell Østerrisk mat, en deilig dessert og drakk kaffe. Til slutt hadde vi felles leker, noe som jeg faktisk syns var veldig gøy! De bor på en bondegård så vi endte med å spille " bondegolf" som de kalte det! Ahah! Det handlet om å kaste en gummistøvel og treffe forskjellige mål😂

  Nå har vi kommet oss hjem igjen og jeg tror at jeg kanskje går ut og spiller litt basket i sammen med onkel!

  I morgen er det melding deilig vær her i Graz og jeg gleder meg masse til å nyte en dag til i sola💞

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  eksklusivt eksklusivt!


  10.07.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag!  I går la jeg ut vloggen fra Oslo Sommertid på youtubekanalen min, men glemte helt å gjøre det her på bloggen! Vloggen er filmet og redigert av min fantastisk kjæreste Thomas som var med på både øvinger og selve dagen konserten var! Jeg elsker vloggen fordi jeg kan se tilbake på alt det morsomme jeg fikk være med på. Jeg syns videoen har en skikkelig god stemning og "summer vibe" med tanke på de freshe fargene, den superkule musikken og de glade ansiktene! Hele showet tror jeg vil bli lagt ut snart, men jeg har ikke fått sett det selv ennå. Utrolig gøy å se denne videoen og få en følelse av hvordan det så ut ettersom jeg var foran kameraet hele tiden. I denne videoen er det jo også flere ekslusive klipp som dere heller ikke har fått sett på de store skjermene under Sommertid! Jeg håper dere liker vloggen<3 Here it is!
   

   

  Hva likte du mest med vloggen?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  LIKER AT DET GÅR FORT!


  07.07.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er helt utslitt etter flere dager med kamper! Vi hadde siste kamper i dag og jeg er ekstra sliten med tanke på at jeg både har spilt jenter 18 og jenter 16. Resten av dagen skal jeg bare kose meg med laget og nyte den siste kvelden. I går var vi på Liseberg og hadde det skikkelig morsomt! Jeg tok sååååå mye morsomt, til og med det høye tårnet som heter "ATMOSFEAT" haha! Jeg elsker berg og dalbaner og karuseller som går fort. Jeg er ikke like " fan" av karuseller som som går rundt, for eksempel "huska". Jeg blir så kvalm ahah!

  Liker du berg og dalbaner?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  Det sykeste jeg har vært med på!


  03.07.2017


  Hei!

  Håper du dere alle har hatt en fin dag! Jeg ligger i senga mi her i Göteborg klar for cup! I går var det Oslo Sommertid og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si! Det var noe av det morsomste jeg har vært med på! Så utrolig mange mennesker dukket opp og stemningen var helt på topp! Som flere kanskje fikk med seg på snappen min og instagram møtte jeg Sval, Alex Aiono, Isac Elliot, Lisa&Lena og mange flere. Alle sammen var så utrolig hyggelig og snille! Ikke bare intervjuet jeg flere av dem, men jeg hadde også en lang og koselig samtale med Lisa og Lena! Supersøte var de! Jeg hadde det i hvert fall fantastiske! Hele showet vil bli lagt ut på nett denne uka tror jeg og det skal jeg selvfølgelig linke til! I tillegg filmet Thomas for meg, så det vil også bli lagt ut en video fra min side!❤❤ Her er noen bilder fra dagen!

  Jeg gleder meg masse til å dele hele showet med alle dere som ikke fikk vært der!

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg er gira, men også nervøs!


  01.07.2017


  Hei folkens! 

  Jeg vet jeg har nevnt Oslo Sommertid på Voldsløkka mange ganger nå, men det er faktisk i morgen! Jeg kan huska da vi pratet smått om det for et halvt år siden og nå er tiden her. Jeg kjenner at jeg er super gira og gleder meg masse, men også litt nervøs!  Ja, jeg har stått på en scene før og det meste jeg har stått foran er vel 15 000 på Vinterlyd i Trondheim 2015 om jeg husker rett. Nå er det snakk om 35 000 mennesker +! Dette er i tillegg et mye større arrangement og jeg kan love dere som kommer at det blir et skikkelig bra show! I dag var jeg oppe på Voldsløkka og fikk omvisning med flere av de som er med og vi gikk litt igjennom programmet og manuset. Det er en skikkelig fin gjeng de har satt sammen og selv om jeg bare har møtt noen av de et par ganger klikker vi utrolig godt sammen!

  Heldige meg har fått med meg en kameramann for både dagen i dag og i morgen aha!

  Litt høydeforskjell...<3<3<3

   

  Jeg kommer sikkert til å snappe mye i morgen, så legg meg til der som jenniesofiesnap!

  Er du like gira som meg?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Ekstra moro

  VIKTIG!


  30.06.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har bestått av å gå igjennom programmet hjemme for Sommertid som er nå på søndag! Jeg har lært meg spørsmålene jeg skal stille de forskjellige artistene og litt hva som skal skje. I tillegg har jeg begynt å finne frem klær og planlegge antrekk! I morgen er det øving hele dagen med resten av "teamet" som jeg liker å kalle det! Vi skal gå igjennom alt steg for steg, så vi alle er sikre på hva som skal skje på søndag når det braker løs! Ellers i dag har jeg hatt litt andre avtaler og vært på et spennende møte! 

  Til dere som skal på Voldsløkka på søndag tenkte jeg bare å gi noen beskjeder. Jeg gikk gjennom de på snap i går, men dette er for dere som ikke fikk det med dere!

  1. Del gjerne bilder fra dagen og tagg med #Oslosommetid. Bildene som tagges med dette blir vist på storskjerm og de beste bildene vinner også premier. 

  2. De som steller seg i kø eller er på området før det åpner klokken 14.00 blir ført vekk. Det er ikke lov å komme før det åpner klokken 14.00.

  3. Det er en lang dag, så ikke stress med å stå fremst hele dagen. Det er et stort område der det skjer mye. Gå rundt og kos deg!

  4. Drikk mye vann og spis mat. Ikke bli dehydrert! Ta vare på dere selv<3 Det er meldt knall vær btw!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Så vil jeg bare si at Thomas og bandet kom ut med ny låt i dag! Personlig elsker den og tror virkelig dette blir en skikkelig sommerhit! Sjekk den ut på spotify! "On Our Own" av Suite 16<3<3<3   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  MITT TEITE OG KJEDELIGE LIV


  20.06.2017


  Hei

  Da jeg begynte denne bloggen for flere år siden het den faktisk "MITT LIV".  Jeg blogget om alt og ingenting, rett og slett livet mitt. Litt i fra innspillinsopplevelser med JENTER, litt baking, inspirasjonsinnlegg, antrekk, hva jeg gjorde med venner, hverdagsliv og feiringer. 

  Det har faktisk ikke endret seg noe særlig. Jeg deler alt i fra bursdagsfeiringene mine, rommet mitt, inspirasjon, videoer, feiringer med familie, hverdager, ferier, jobbreiser, konserter, eventer, skole, venner, byturer, innkjøp og mye mye mer. Noen sier at det har blitt kjedeligere å lese bloggen fordi jeg bare blogger om konserter, eventer, reiser osv.......men glemmer de eller forstår de rett og slett ikke at det er det som er livet mitt. De sier det blir litt teit, men hva skal jeg ellers blogge om? Det er jo dette som fyller opp dagene, ukene, månedene mine. Slik er det nå, det er livet mitt, jeg liker det. Jeg liker det teite livet mitt.

  Dere skulle bare visst hvor mye jeg takker nei til, for jeg skal faktisk ha tid til håndball, annen sport, familie, venner, kjæreste og det å bare slappe av uten å gjøre noen ting. Tid til å rydde rommet, for tro meg det blir rotete når man stort sett er travelt opptatt, er litt lite organisert akkurat på rommet og har en tendens til å ta alt ut av skapet og ikke legge det tilbake. Jeg har også "denne stolen som får et fjell av ting på seg". Jeg bruker faktisk "mye" tid på å lete etter ting. Flere som kjenner seg igjen?He he

  De som syns bloggen er kjedelig, vel så syns dere mitt liv er kjedelig. Dere trenger ikke like den. Dere trenger ikke syns at alt det jeg syns er morsomt å være med på å jobbe med er morsomt. 

  I går kom jeg hjem i fra London, for 14 dager siden var jeg i København om et par uker er det Oslo Sommertid. Førstkommende helg hadde jeg egentlig et jobboppdrag i Oslo, men datoen måtte flyttes. Det betyr at jeg plutselig har en frihelg. Vet ennå ikke helt hva jeg skal finne på. I morgen har jeg skolefri fant jeg ut, dette fordi vi har vitnemålsutdeling på kvelden og så er det SOMMERFERIE.

  Men tilbake til mitt kjedelige liv. Hva vil dere lese om om det ikke er det jeg er med på og det jeg gjør og det som fyller ukene mine. Er det hva jeg har på brødskiva, at jeg sov lenge, lå på sofaen, gjorde lekser....det syns i hvert fall at jeg blir kjedelig 

  Nå skal jeg snart gjøre meg i stand for klasseavslutning med foreldre. Ha en finfin kveld.

  Så her 

  10 "KJEDELIGE" FAKTA OM MITT LIV

  1. Jeg sover gjerne lenge.

  2. Jeg spiser helst ikke brødskiver til frokost eller kveldsmat. 

  3. Favorittfrokost er: Stekt egg med bacon og tomatbønner.

  4. Jeg er en som hopper ut i vannet og ikke går ut i vannet.

  5. Jeg er ikke begeistret for torsk, men liker laks.

  6. Jeg liker spagetti cabonara bedre enn spagetti bolognese.

  7. Jeg spør ofte mamma/pappa hva jeg bør ha på meg fordi jeg er så ubesluttsom

  8. Jeg biter ikke negler.

  9. Jeg liker best action filmer.

  10. Jeg bruker 1 minutt på å gå til bussen.

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Klem Jennie

   
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg er en taper


  14.06.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ettersom vi på skolen har arbeidsuke var jeg ikke på skolen i dag. Siden arbeidet jeg skal gjøre skjer til helgen slipper jeg å være på skolen resten av uka. Dagen brukte jeg derfor på å øve inn manus for helgens innspilling før jeg så dro inn til Oslo på et møte om Sommertid konserten som skal være på Voldsløkka. Thomas ble med og det var utrolig gøy. Vi var i Google sine kontorer og jeg kan bare si WOW. De har et sykt kult lokale! Vi fikk omvisning, spiste pizza, minglet før det var en slags presentasjon om konserten, ideer og tanker. Crewet er i hvert fall super kult og jeg er sikker på at dette blir helt konge! Helt til slutt hadde vi en kahoot og premien var en spinner. Jeg tapte dessverre men Amalie vant! ❤❤Gratulerer til henne!

  Det er jo heller ikke så lenge til konsert. Bare 18 dager til det braker løs! Jeg er utrolig spent og gira, men også litt nervøs. Jeg har aldri vært med på noe sååååå stort før!

  Skal du på Sommertid?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  ER KJÆRESTEN MIN SPANSK?


  11.06.2017


  Hei hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt det meste av dagen min på å lese manus siden jeg reiser til London. Jeg har fått mange spørsmål angående om jeg er singel, om jeg har fått meg kjæreste. Jeg tenkte aldri jeg kom til å skrive om dette i et innlegg, men føler dette er den beste måten å nå ut til alle på, så jeg slipper å svare hver enkelt person. Ja, jeg har kjæreste<3 Jeg har lagt ut både video på youtube og bilde på instagram av oss sammen, så flere begynte jo å lure litt. Han heter Thomas og flere kjenner han kanskje igjen fra bandet Suite 16!

  For dere som ble litt nysgjerrige på Suite 16 legger jeg med en video fra deres siste opptreden. Bandet består av fire gutter. De er alle superhyggelig med hver sin unike personlighet! De opptrådte med "DESPACITO" på God Morgen Norge og jeg må si jeg er utrolig stolt. De fikk bare fem dager på seg til å lage en remix og lære seg hele sangen...husk nå at sangen er spansk! Det er ikke lett kan jeg tenke meg. Skulle nesten tro Thomas var spansk fordi det var så bra, men det er han ikke. De hadde med seg 50+ bakgrunnsdansere og det så super kult ut spør du meg! Sjekk gjerne ut videoen!

   

  Snakker du et annet språk flytende? Hvilket språk tar du/ vil du ta på skolen?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Ekstra moro

  BEHIND THE SCENES


  05.06.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Da har jeg kommet hjem etter en morsom helg i København! Da jeg kom hjem i går var jeg helt utslitt etter all reisingen så jeg verken pakket ut eller begynte på videoen min. Jeg tok å la meg nesten med en gang! I dag har jeg der i mot redigert hele videoen, men venter med å legge den ut til i morgen fordi det begynner å bli litt sent! Jeg velger derfor å legge ut litt " sneak peeks" fra videoen! Jeg vlogget fra hele reisen så det er innhold fra hele tre forskjellige dager i vloggen som kommer ut! Det er litt fra kvelden jeg ankom, første dag da vi hadde shoot inne og spiste middag og siste dag med shoot ute og hjemreise! Det har vært helt fantastisk å få jobbe med så mange talentfulle folk som er så  hyggelige og utrolig dyktige innenfor yrket sitt. Hadde det superkoselig med de andre ambassadørene også.

  Nå skal jeg begynne å gjøre ,meg klar for kvelden siden det er skolen igjen i morgen! Nå er det bare 16 dager igjen til skoleslutt, som også betyr 16 dager igjen på ungdomsskolen. Jeg har gledet meg nå en stund til ferien fordi det har vært så mye skolearbeid, men nå som alle tentamener og eksamener er over kjenner jeg at det blir trist å forlate skolen med alle de gode vennene jeg har fått. Noen begynner på samme skole som meg, men flertall reiser til Oslo og begynner der. Jeg gleder meg derfor til skolen i morgen og til å nyte enda en dag med de flotte vennene mine!   

  Gleder du deg til skolen er slutt?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG FORLATER NORGE.........


  31.05.2017


  Hei

   

  Endelig ferdig med muntlig eksamen !!!!! Om dere vil vite hvordan det var, så kan jeg godt skrive om det i et annet innlegg.  Dette var jo første gangen jeg var oppe i muntlig EKSAMEN og jeg var derfor veldig nervøs. Det gikk i hvert fall supert og jeg kunne ikke vært mer fornøyd:-) 

  Det er så ufattelig deilig. Nå er det også snart langhelg og jeg skal ut på eventyr. Jeg skal til København fra fredag til søndag for å jobbe. Gleder meg til å bli kjent med nye mennesker i fra blant annet Finland og Nederland og til å bo på hotell igjen. Jeg kommer helt sikkert til å snappe i fra reisen, men vet ikke hvor mye jeg får dele riktig ennå. Jeg tar med vlog-kamera også. I dag må jeg tenke litt på pakking, for jeg har fått erfare at ting man vil pakke med seg bør vaskes litt før kvelden før man reiser. 

  Så da er det opp i lufta igjen, en stund siden sist nå. Sist gang jeg fløy var til London i januar, om jeg husker riktig. Til København tar det enda kortere tid å fly, det er deilig for det er ikke SÅÅÅÅÅ gøy å fly. Kunne virkelig ønske at man kunne få til et gjennombrudd på teleportering. 

  Det blir fulle dager med jobbing og opplegg så jeg får nok ikke opplevd København som turist men heldigvis skal vi jobbe en dag inne og en dag ute, visstnok i en park. Håper på herlig vær. Kanskje jeg plutselig møter noen av mine danske følgere. 

  Processed with VSCO with p5 preset

   

  Hvor bor du? 

  Klem Jennie 
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  HVEM ER JEG EGENTLIG???


  30.05.2017


  Hei!

  I dag trakk jeg tema for min muntlige eksamen i Norsk og det ble identitet. Så helt siden jeg trakk det kortet med tema på i dag tidlig har hodet mitt kvernet rundt dette med nettopp identitet. Identitet er jo langt i fra lett og kanskje aller vanskeligst for oss ungdom. I en tid hvor man kanskje føler at man ikke passer inn slik tilsynelatende alle andre gjør eller kanskje man rett og slett leter etter seg selv. Da jeg var liten så foreldrene mine raskt hvilke personlige egenskaper jeg hadde. Noen har jeg jo lagt i fra meg men jeg har mange av de samme personlige egenskapene den dag i dag. Jeg har alltid vært rettferdig, omtenksom, inkluderende og skravlete. En som hadde litt vanskelig for å sitte stille å leke men heller ville ut på eventyr, opp i tærne, opp ned og hit og dit.

  Men samtidig som man kanskje vet litt selv hvem man er, så ønsker man jo også å passe inn og ha noen å identifisere seg med. Noen mer eller mindre like seg selv. Finner man ikke dem, så kanskje man vil begynne å tvile på hvem man er og sin egen identitet. Flere flytter egne grenser i tenårene og forsøker ting og blir med på ting som de kanskje innerst inne ønsker å ta avstand fra, bare fordi de vil passe inn. 

  Jeg svinger nok helt av tema her nå, men følte for å bare få ned noen tanker. 

  Men hvem er jeg egentlig, og hvem mener andre at jeg er?

  For meg er det viktigste at jeg selv vet hvem jeg er. De tilbakemeldingene jeg får fra venner på hvordan jeg er stemmer med slik jeg ser på meg selv også. Samtidig så legger jeg ikke ut alt her på bloggen, så selv om jeg deler mye og mange kanskje føler at de kjenner meg så gjør de jo ikke helt det. Her er noen ting dere kanskje ikke visste om meg og noe jeg syns om meg selv både positivt og negativt. 

   

  Jeg trodde bamsene mine var levende om natta da jeg var liten. Jeg havnet en gang på gulvet uten dyne fordi jeg ikke ville gjøre forskjell på bamsene mine og alle måtte få sove i senga med dyne på. 

   

  Jeg kan til tider være så sliten at jeg begynner å grine om jeg har for mye lekser. 

   

  Selv om jeg ikke får noe særlig hatkommentarer eller tar meg noe særlig nær av hat, så husker jeg fremdeles både kommentarer og navn på mine aller første "hatere" 

   

  Jeg synger stort sett hele tiden og mamma har flere ganger fått "melt down" og utbrudd : jeg orker ikke leve i en forbanna musical. 

  Jeg har vanskelig for å "klage" over ting som plager meg fordi jeg tenker at mange andre har større problemer. I dag kan jeg angre på at jeg ikke delte det med dere og kan for eksempel fortelle at jeg har hatt noe som heter pityriasis rosea. Det hadde jeg den perioden jeg var en del av Vinterlyd crewet. Jeg syns selv det var forferdelig og var redd det aldri ville forsvinne eller bli verre og verre. Det forsvant etter ca 8 uker. Kanskje det hjelper noen av dere som leser dette at jeg har hatt det, for det er visst ikke så uvanlig.

   

  Jeg er egentlig ikke så glad i å pynte meg og trives best i litt mer casual stil. 

   

  Jeg "slurve" snakker og har veldig tykk L når jeg prater.

   

  Jeg får ofte høre at jeg er morsom. 

   

  Jeg hater leverpostei.


   

  Deilig å få noen rotete tanker ned på tastaturet igjen. Lykke til, alle dere som har eksamen i morgen. 

  Hvilket fag kom du opp i? 

  Klem Jennie 
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  Kroppsvisitering


  25.05.2017


  Hei alle sammen!

  Sorry for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg var på den tredje konserten på tre uker! Denne gangen var det Bruno Mars og alt jeg har å si er WOW! Dagen startet med at jeg dro på en prøveinnspilling før jeg deretter dro for å filme en lookbook med Thomas! Litt senere dro vi til Telenor Arena klare for Bruno Mars! Det var fint å se at mange kom, selv etter det forferdelige som skjedde i Manchester. Erna Solberg sa selv at vi ikke må la slike hendelser stoppe oss fra å dra på konsert. Utrolig gøy å se hun sitte på tribunen rett ved! Vi kan ikke det onde vinne over det gode! I tillegg var sikkerheten skjerpet i forhold til Shawn og Ariana. Denne gangen sjekket de alle vesker og bagger og lille jeg ble kroppsvisitert 2 ganger.

  Det var oppvarming en god stund før Bruno gikk på og i løpet av den tiden møtte vi på mange kjente. Blant annet Bahare, flere fra TOPP og andre venner! Konserten var helt fantastisk! Showet var utrolig bra! Lysene, flammene, musikken og dansen! Jeg sang med for full hals på alle sangene son jeg kunne og danset som bare det! Haha! Det var utrolig bra stemning jeg jeg koste skikkelig!

  Processed with VSCO with a6 preset
  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Alle konsertene jeg har vært på for tiden har var bra, men jeg må innrømme at Bruno var best! Helt klart!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENDISOVERDOSE


  20.05.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! I går kom det dessverre ikke noe blogginnlegg, men jeg snappet en god del. Jeg var så heldig å få billetter til Shawn Mendes konserten i sammen med Bea og Bahare! I tillegg var Herman med, altså Herman Dahl og det var utrolig koselig. Det er fortsatt mulig å se det jeg har lagt ut på snap. Under konserten satt vi oppe i en av skybarene og koste oss med brus, popcorn og utrolig bra musikk. Shawn var syyyykt flink! Etter konserten ble jeg kjørt til Aker Brygge og tok båten over til Nesodden og la meg til å sove! 

  I dag stod jeg opp i 08.00 tiden for å møte Bea og Bahare i byen. Vi skulle nemlig "intervjue" Marcus og Martinus som hadde sommerfest i Oslo i dag! Det var utrolig hyggelig å se gutta igjen og videoen vi filma var syyykt morsom! Den vil komme ut på Juliabladet sin youtubekanal i løpet av neste uke! Vi fikk filmet med gutta før vi så de opptre med sin nye låt. Deretter dro vi!

  Nå har jeg nettopp filmet en ny video her hjemme også og jeg kommer sikkert til å legge ut noen teaser fra den. Dette ble kanskje et litt rotete innlegg, men håper dere likte det allikevel....for livet mitt er ganske rotete.

  Processed with VSCO with p5 preset

  Processed with VSCO with p5 preset
   

  Haha! Mange kjendiser på kun to dager! Herman, Shawn, Marcus, Martinus, Bea....

  Hva slags video tror du at vi filmet?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  MØTTE ARIANA FØR KONSERTEN!


  11.05.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ikke vært sliten i dag, med tanke på at jeg kom hjem ganske så seint i går kveld. Som jeg skrev på bloggen i går, så var jeg på Ariana Grande konsert i sammen med Nicoline. Dessverre kunne ikke Bahare være med, men vi fikk med oss en annen. Det var utrolig mye som skjedde i går, men jeg skal prøve å forklare dere så bra om mulig.

  Jeg dro først til byen og møtte opp på Universal Music. Der ble Nicoline, jeg og noen fler hentet med buss for å kjøre til Telenor Arena. Nicoline og jeg var så heldig å få slippe inn litt før showet og hilse på danserne til Ariana og selveste Ariana. Det var veldig strengt der og derfor ikke lov med mobil under dette møtet. Vi stod rett nedenfor scenen og de stod oppå. Vi stilte litt spørsmål, snakka og dansa. Deretter måtte Ariana og danseren gå. Nicoline og jeg ble værende i Arenaen til folk begynte å strømme inn fra inngangene. Utrolig koselig at så mange av dere kom bort og tok bilde. Hørte dere ropte fra tribunene og måtte bare hilse på dere alle:-)

  Vi møtte også på Bea og Katja, så vi stod også med dem igjennom hele konserten! Så utrolig koselig og morsomt. Om du vil se enda flere bilder og videoer sjekk snappen min! Der spamma jeg skikkelig. Det var to artister som hadde oppvarming før Ariana gikk på klokken 21.00. Jeg skal love dere, jeg dansa og sang med på alt. Skikkelig god stemning. Jeg kan ikke huske siste jeg hadde ståplassbilletter og jeg angrer ikke et sekund på at det var det jeg valgte. 

  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with c1 preset

   

  Pappa var så snill å hente meg etter konserten! Jeg slapp derfor å ta buss til brygga, så båt til Nesodden<3

  Har du en favoritt Ariana Grande sang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  Bli med på Ariana Grande da!


  10.05.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg har gledet meg til denne dagen utrolig lenge! I dag skal jeg på Ariana Grande konsert med noen venner!! Dessverre er det dårlig vær, men skal ikke la det ødelegge. Håper ikke jeg blir for våt av å gå igjennom byen, men heldigvis er konserten inne ahha! Jeg er også invitert på noe før konserten som jeg kommer til å fortelle om etter konserten! Om du vil få med deg Ariana Grande, add meg snap. Der heter jeg jenniesofiesnap❤

  Har du hørt noen av sangene til Ariana?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  MYE Å SE FREM TIL


  06.05.2017


  Hei!
   

  Håper dere alle har kost dere nok en dag i varmen. Nå er det jo nærmest sommer, men ikke lenge. I morgen er det allerede meldt kaldere igjen. Til og med regn skal det bli her jeg bor. Været for tiden er skikkelig ustabilt. Først noen dager med sommervarme og sol, for deretter dager med regn og vind. Nå har vi hvert fall hat noen dager med strålende vær og får håpe på mer. 

  Vår er herlig, spesielt nå. Denne vinteren har vært travel og jeg har ikke fått gjort så mange vinteraktiviteter som jeg pleier å gjøre fordi at jeg har reist og jobbet så mye. Jeg har faktisk ikke feiret 16 års dagen min heller. Vanligvis er vinteren fylt flere turer i slalåmbakken men denne vinteren dro vi ikke med klassen heller. Føler at jeg liksom har gjort så lite vinterlig. Nå har det jo ikke vært så mye snø heller da, så det får ta litt av skylda det også.

  Men nå er det vår og jeg elsker det. For tiden er jeg syk me jeg gleder meg til jeg er frisk. Det er så mye å glede seg til: 

  1.Være mer ute. 

  2. Til turer til Tusenfryd. Det har jo nettopp åpna. Jeg er ikke mye på tusenfryd, en gang eller to i løpet av sesongen. Det er en fin ting å gjøre med venner en helg.

  3. Klatrepark og andre uteaktiviteter. Jeg var jo med familien i klatrepark i høstferien og det var så gøy. Da stengte de fleste klatreparkene for sesongen, men nå har flere åpnet igjen.

  4. Cafêbesøk i hovedstaden og bare det å gå ute i byen. Sette seg ned i en park med et teppe, noe kaldt og drikke og frukt. Ahhhh så digg. 

  5. Sykle. Komme meg til og fra trening med sykkel. Til og fra butikken og til og fra venner. 

  6. At sommerferien nærmer seg enda mer.

  7. "Leke ute"! Spille basket, fotball, bordtennis mm

  8. Gå turer. Går turer hele året men det er spesielt fint om våren.

  9. Snart 17.mai! Jeg er ekstra gira på 17.mai nå som jeg har fått meg bunad! Flere av dere konfirmerer dere sikkert i år også<3

  10. Grillings! Det er vel kanskje mer vanlig på sommeren, men en skikkelig varm vårdag som i dag kan man jo dra på stranda med noen venner og grille pølser eller bare grilling med familien er kjempekoselig!

  Processed with VSCO with p5 preset
   

  Det er noen av tingene jeg gleder meg til. Er det noe du spesielt liker med våren?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  EN FARLIG DAME


  04.05.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag og nyter det fine været nå som vi har det. Det er i hvert fall sol og varme her jeg bor. Dessverre for meg så er jeg syk og har ligget rett ut hele dagen. Hodet og kroppen fungerer ikke helt. 

  Nå håper jeg bare på å bli frisk så fort som mulig. Jeg har 4 oppgaver jeg skal skrive, en presentasjon og en prøve jeg må øve til. Det bare passer ikke å være syk nå. Neste uke skal jeg blant annet på Ariana Grande sin Dangerous Woman konsert og jeg bare "mååååå" bli frisk til da. Har gleda meg skikkelig lenge til den konserten som jeg skal på med Bahare og Nicoline. Jeg elsker konserter, spesielt når det er til artister jeg kan alle sangene til. Jeg liker maaaange av sangene til Ariana og kan de fleste! Noe jeg synes er litt morsomt å tenke på er at sangene høres så bra ut på engelsk, men på norsk høres det helt merkelig ut. Jeg synger mye på sangen hennes "Dangerous Woman" men det hadde ikke vært like kult å synge " Du får meg til å føle meg som en farlig kvinne". Eller hva med " Du må må må må må elske meg hardere". Haha! 

  Så jeg håper veldig på å bli frisk så jeg kan rokke til " Love me harder" og " Dangerous Woman" i Telenor Arena med Bahare og Nicoline.    

  Om du kunne dratt på en artist/gruppe sin konsert i morgen, hvem ville det vært?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  Henger med Isac og Alex Aiono


  02.05.2017


  Hei

  Som dere sikkert har fått med dere så bor jeg ikke i Oslo, men et lite stykke utenfor Oslo. Det er ikke så ofte jeg drar inn til byen og kjører trikk, T-bane eller buss. Er jeg i Oslo, da går jeg. Handler jeg så er det i området fra Majorstua til Oslo City og venner bor også ganske sentralt i sentrum.

  Jeg har i det siste fått mange meldinger  i fra venner i Oslo som sender bilder til meg i fra kollektivtransporten i Oslo, he he. De sender bilde av reklamen for "Oslo Sommertid" som er 2. juli, og på plakatene henger jeg jo ved siden av Isac Elliot og Alex Aiono. Jeg tok bussen en gang for litt siden da jeg skulle til TOPP for å filme, og da kom jeg også over denne plakaten. Det satt noen rett ved som snakket om den, litt morsomt. 

  Bildet av meg på plakaten er det Håkon Jørgensen som har tatt, jeg har postet en del bilder på Instagram den siste tiden som er fra den nyeste shooten vi har hatt i sammen. 

  Processed with VSCO with hb1 preset   

  Gleder meg enormt til den dagen, det blir sommerens happening :D

  Skal du på noen festival eller konsert i sommer?

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  KLOKKEN 00.30


  29.04.2017


  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Jeg har slappet av det meste av dagen. Sov lenge ettersom at jeg kom hjem ganske sent i går. Jeg dro nemlig inn til byen litt etter skolen fordi jeg var så heldig å bli invitert i Bea sin bursdag. Hun fylte for litt siden 19 år!!! Jeg tok først t-banen opp til Egmont der Bahare jobber og fiksa gaven vi skulle gi til Bea. Deretter pynta vi oss og gikk bort til der bursdagen skulle være. Jeg møtte flere jeg allerede kjente, men også mange jeg ikke har snakket så mye med. Det var utrolig koselig å bli kjent med så mange hyggelige mennesker! Tiden gikk utrolig fort i godt selskap, og jeg dro derfra i nærmere 23.00-00-00 tiden i sammen med Bahare. 

  Jeg oppdaterte snappen min og instastoryen min igjennom hele dagen! Noe av det er nok borte, men om du er rask er det kanskje noe igjen!   

  På snap heter jeg "jenniesofiesnap" og på instagram heter jeg @jenniefashion!

  Følger du meg på instagram og snap?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  SJALU KJÆRESTE


  27.04.2017


  Hei!

  Jeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har dessverre ligget syk hjemme i hele dag, men samtidig med en del skolearbeid. Føler meg heldigvis bedre, så jeg drar på skolen i morgen!
  Jeg nevnte så vidt at jeg var hos TOPP på tirsdag på instagram, men ikke her på bloggen. Jeg vet at flere av dere ikke har instagram, så velger å skrive om det her også! Som sagt var jeg hos TOPP på tirsdag. Jeg dro dit rett etter skolen og jeg var så heldig å få være med å spille inn " I HODET PÅ HAN" som er en av spaltene deres. Jeg filmet den i sammen med Thomas og Andreas i fra Suite 16. Vi filmet to videoer med alt i fra jentetrender og guttetrender til sjalusi. Da ble vi gitt et senario som for eksempel " Hadde du blitt sjalu om kjæresten din hadde streak med andre jenter/gutter". Deretter skulle vi svare. Det var utrolig gøy og jeg skal definitivt si i fra når videoene kommer ut<3 I morgen er det endelig fredag og jeg er så klar for en morsom helg. 
   

   

  Ser du på TOPP sin youtubekanal?

  Klem Jennie
   
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ MYE SPENNENDE


  20.04.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra byen etter et spennende møte, butikkåpning og et moteshow! Jeg var så heldig å bli invitert til åpningen av Daniel Wellington sin nye butikk i Karl Johans gate nr 25 i Oslo. Som flere sikkert har sett i tidligere innlegg og videoer jeg har lagd ut,  så har jeg flere av klokkene deres og jeg bare digger de. På eventet tok jeg med meg Bahare og vi møtte i tillegg flere bekjente der. De hadde burgere, makroner, jordbær dyppet i sjokolade, drikke og en fotoboks! Der koste vi oss veldig haha! Vi fikk også hver vår klokke! Har lagt ut bilde fra boksen på instagrammen min, pluss enda flere bilder. Jeg snappet også på eventet, så sjekk det gjerne ut. På snap heter jeg "jenniesofiesnap".

  Det kommer nok et innlegg med enda flere bilder og lignende, men tenkte jeg måtte få ut noe kjapt siden det ble så sent! Natti natt alle sammen<3

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Nå skal jeg dusje før jeg hopper til sengs og leser litt til en naturfagsprøve jeg har i morgen. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  "PARTNERS IN CRIME"


  11.04.2017


  Hei folkens!

  Håper at dere har hatt en fin fin dag! Dagen min har vært både spennende, morsom og koselig. Dagen startet tidlig med at jeg dusjet, sminket meg, fiksa håret og pakket en koffert full med klær. Jeg har lenge ønsket å få til enda en shoot med Håkon som har tatt bilder av meg før, men vi har liksom aldri fått tid. Begge har hatt mye å gjøre og sist vi tok bilder var vel for et halvt år siden. Endelig hadde begge to mulighet og jeg dro derfor inn til byen i dag for å shoote og ta noen freshe bilder. Alltid utrolig gøy å ta bilder med Håkon. Ikke bare det at jeg alltid blir fornøyd når han tar bilder av meg, men det er utrolig gøy å bare gå rundt og finne en kul spot å ta bilder ved. Noe som også er en god grunn til at bildene også blir bra i våre øyne er at vi jobber bra i sammen. 

  Jeg tok bilder i syv forskjellige antrekk på 5 forskjellig plasser. Jeg gleder meg masse til å få bildene og vise de til dere!

  Her er i hvert fall noen bilder mamma tok i dag fra shooten.   Et av bildene han tok av meg på Operataket! 

  Jeg ønsker ikke å dele alt med en gang, så det er disse bildene jeg velger å dele fra shooten i dag! Om du ønsker å se litt mer, så har jeg snappet litt fra dagen også! Add meg gjerne som "jenniesofiesnap".

  Vil du se flere bilder? 

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENDISKJÆRESTE


  05.04.2017


  Hei

  Jeg hadde bestemt meg for å skrive noen innlegg som kanskje mange vil syns at er interessant å lese. Ikke fordi jeg ønsker at så mange leser det, men mer for å gi flere noe å tenke på. Innlegget om det å være skuespiller var det mange som likte og dagens innlegg blir nok også noe å tenke over.

  Mange er så "forelsket" i en kjendis at de nesten lukker øynene for alt annet som er rundt dem. De drømmer seg helt bort i tanken på å bli kjæreste med personen og forestiller seg hvor perfekt det ville vært. Nå vil jeg ikke si at det ikke ville vært fint, men her er noen punkter jeg tenker du bør huske på  når det kanskje kommer til det å date en kjendis.

  1. Personen har en hektisk timeplan og ofte mye å gjøre utenfor skole og aktiviteter. Å ha foreksempel konserter, TV opptreden eller Youtubekanal handler ikke bare om å stå på scenen, å synge eller gjøre noe fremfor kamera. Det ligger alt i fra øvelser, trening, manuslesing og klipping/redigering bak resultatet som blir vist til fansen.

  2. Du kan ikke være sjalu eller usikker på deg selv. En kjendis er avhengig av fansen sin og det å være veldig hyggelig, ta søte bilder i sammen, bilder så det ser ut som de kysser med fans, har dem på ryggen og videoer hvor de tuller med andre jenter/gutter er noe du vil oppleve ganske ofte. Da må du være trygg på deg selv. 

  3. Ikke nok med at de henger rundt kjæresten din og drømmer om å bli sammen med hun/han, det er stor sjanse for at forholdet deres må holdes hemmelig. Så ingen kan få vite at dere dater. Kanskje fordi forholdet er nytt, men også fordi en manager tenker/tror at det er dårlig for karrieren at personen har en kjæreste på det tidspunktet.

  4. Ting blir avlyst. Du setter av tid og gleder deg til noe dere skal gjøre i sammen i neste ferie. Men innen ferien kommer er en ny jobb dukket opp og planer må endres. Dette må du tåle uten å bli skuffet, trist eller lei. 

  5. Du tror kanskje du kan henge med på alt som skjer i kulissene, men sannheten er at når det øves, på konserter og lignende så er personen på jobb. Du kan ikke være der som noe som kan distrahere eller ta fokuset bort fra jobben. I tillegg skal det kanskje skal være hemmelig og da er det jo rart om du henger backstage liksom. 

  Det er ikke slik som dette i alle tilfeller selvfølgelig, men det er flere som har det slik. Fortsett gjerne å være forelsket i en kjendis men husk å ha øynene oppe for andre fantastiske mennesker. Kanskje de glipper rett ut av livet ditt fordi du er så opphengt i den ene personen. Jeg mener at om noe er ment, så skjer det. Kanskje det er rett person, men feil tid...., da skjer det senere.

  Til dere som sikker kommer til å spørre nå...nei, jeg har ikke kjæreste atm:-)

  Har du et kjendis crush?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENDISKJÆRESTE ELLER MARCUS OG MARTINUS?


  04.04.2017


  Hei

  I går skrev jeg et innlegg som jeg egentlig hadde tenkt til å poste på bloggen i dag, men så fikk jeg en kul nyhet og ble litt i tvil om hvilket innlegg jeg skal dele først.

  Ikke et problem jeg pleier å ha, for jeg pleier egentlig å være sent ute med å blogge og aldri ha noen innlegg klare for travle dager ol.  Så.......what to do?

  Innlegget i går var forresten veldig populært hos dere og jeg svarte på noen spørsmål i kommentarfeltet. Mange hadde samme spørsmål, så fint om dere ser hva jeg har svart til eventuelt enn annen ;)

  Plutselig har jeg igjen masse ideer om hva jeg kan filme og hva jeg kan skrive om, men så er det denne tiden igjen da. Forrige uke toppet jo alt seg med tentamen i 3 fag og to lanseringer og i dag hadde jeg tentamen igjen. Jeg tror heller ikke at det kommer til å roe seg ned med det første heller, for jeg også snart har skriftlig og muntlig eksamen, pluss samfunnsfagprøve denne uka. Men neste uke er det jo påskeferie, jippiyay. Da har jeg foreløpig ingen store planer og får jo kanskje tid til å filme litt.

  Tilbake til hvilket innlegg jeg skal poste senere i dag. Da blir det faktisk to innlegg på bloggen i dag og det er ikke dårlig, he he.

  Hvilket innlegg vil dere ha?

  KJENDISKJÆRESTE

  eller

  MORO MED MARCUS OG MARTINUS?

  Processed with VSCO with b1 preset

  Du kan også gå inn på instagrammen min og kommenterer under bilde som er likt som det over hvilket innlegg du ønsker først.

  Klem Jennie
   
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Hvem var siste du kyssa? Hva synes du om å være kjent?


  10.02.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Det var litt stress på skolen siden vi hadde prøve, men det gikk så fint. Rett etter skolen dro mamma og jeg inn til byen for å dra til Topp siden lokaler. Det var et lite stykke dit men vi kom oss frem. Hehe! Der ble jeg møtt av Karen som også var hjemme hos meg i fjor sommer og skrev en sak om meg til bladet. I dag skulle vi filme litt forskjellige videoer. Jeg tror vi faktisk filmet tre videoer og jeg tror de kommer til å bli skikkelig morsomme. Du kan eventuelt sjekke snappen min og instastoryen min om du vil se flere bilder og videoer fra dagen<3

  Jeg ble blant annet stilt mange morsomme spørsmål, som siste jeg kyssa, hvordan det er å være kjent, min største frykt og masse mer<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det er bare å følge med så sier jeg i fra når videoene kommer ut!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  HERMAN DAHL OG MEG


  08.02.2017


  Hei!

  I dag etter skolen dro jeg til Oslo for å være med på NRK Skolefri LIVE med Penny og Herman Dahl. Det var utrolig gøy og vi fikk inn masse morsomme og bra spørsmål! For dere som gikk glipp av det eller vil høre det igjen så har jeg lagt en link til programmet under. Hør gjerne på hele men programmet,men for dere som lurer kommer jeg inn 59 min inn i sendingen. Så om du vil høre meg og Herman Dahl er det bare å spole dit!
   

  Klikk HER for å komme til grogrammet!

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  Har du hørt på programmet? Skal du?

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  TILBAKE HOS NRK


  07.02.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen min har vært veldig bra faktisk! Jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært på skolen, øvd til prøve, jobba litt og skal snart trene men det har vært en veldig fin dag! Bare en dag hvor jeg nok en gang innser hvor heldig jeg er. Heldig som har mulighet til å få en utdannelse, heldig som har venner som lyser opp hverdagen min og heldig  som har mat på bordet hver eneste dag! Haha! Det var kanskje litt "dypt" men det er slikt jeg har tenkt i dag og dagen ble jo utrolig bra!

  I morgen skal jeg faktisk på "Skolefri LIVE" etter skolen og det gleder meg meg også veldig til! Jeg vil være der fra klokken 15.00 så det er bare å skru på radioen eller søke på NRK Skolefri på google så kommer det opp. Da kan du stille meg spørsmål LIVE og i tillegg har du mulighet til å se oss i studio siden et kamera filmer oss. Haha! Sykt kult! Jeg synes alltid det er gøy å være på besøk der så jeg gleder meg masse!


  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Skal du høre på Skolefri LIVE i morgen?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  3 GANGER I LØPET AV EN DAG!


  25.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg til byen med Tuva for å handle noen ting vi trengte. Utrolig koselig å bare gjøre slikt med venner synes jeg. Jeg fant også ut i går kveld hvordan jeg kan gjøre livestream på instagram, som vil si at dere kan se meg live og snakke med meg! Jeg syntes det virket utrolig kult, så Tuva og jeg gjorde det på vei inn til Oslo. Deretter gjorde jeg det når jeg kom hjem, to ganger faktisk! En gang før middag og en gang etter. Utrolig gøy må jeg si og det er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre det! Så jeg hadde faktisk tre livestreams i dag! Kommer kanskje til å gjøre det i morgen også! Om du følger meg på instagram vil du få muligheten til å se det i hvert fall. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Det er egentlig det jeg har gjort i dag! Nå skal jeg dusje og jobbe litt før jeg tar å legger meg!

  Vil du at jeg skal gjøre flere livestreams?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN BBY


  23.01.2017


  Hei

  Ja, overskiften er sann. Jeg har en ny "bby", nemlig den nye gitaren min! Haha! Tipper en del lurer på hvorfor jeg sånn helt ut av det blå kjøpte meg en gitar, men greia er at jeg alltid har syntes det er utrolig gøy og avslappende å spille gitar. Jeg har alltid hatt lyst til å spille et instrument og det er gitar jeg synes er mest gøy! Så hvorfor ikke kjøpe en og begynne. Haha! Jeg er langt i fra en mester og det tar nok en god del tid og øving om man skal bli skikkelig god men tenkte det var fint å derfor ha en gitar, som er start i hvert fall. Synge har jeg alltid vært glad i og det høres jo så mye kulere ut når man kan noen akkorder på gitaren og spiller til også.

  Ellers i dag har jeg gjort lekser og jobba litt. Jeg reiser som sagt tilbake til London på fredag så mye av tiden går også i å øve manus og forberedelser. Denne uken har vi faktisk ingen presentasjoner eller prøver så det passer perfekt med tanke på at jeg derfor kan jobber mer med manus. At lekseplanen ikke viste noen prøver eller presentasjoner, var nester uvirkelig.

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  I dag "feiret" vi forresten bursdagen min litt med familien også. Jeg fikk velge middag og fikk en gave av mamma og pappa også. Jeg var jo i London da jeg hadde bursdag og fikk ikke den vanlige familiekosemiddagen da. 

  Spiller du noe instrument?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ UTROLIG GØY!


  21.01.2017


  Hei!

  I går hadde jeg en skikkelig morsom kveld. Som jeg skrev på bloggen før jeg dro av sted, så skulle jeg på "Singing in the rain" forestillig i sammen med Bahare. Jeg gledet meg utrolig masse og var spent. Jeg må bare si det med en gang, det var fantastisk! For det første var det utrolig morsom og underholdene. Jeg lo flere ganger og koste meg skikkelig. De var alle utrolig flinke til både å synge og danse. Jeg ble skikkelig overrasket, på en god måte. Ikke nok med det men de hadde de kuleste effektene. Det regnet faktisk på scenen! Regn! Det var helt utrolig! Bahare og jeg var også så heldig å få gå backstage. Der hilste vi på noen av skuespillerene og tittet litt rundt. Om dere følger meg på snap og instagram så har jeg delt en del videoer fra kvelden, både av showet og backstage! De har snart ligget på snapchat og instastory i snart 24 timer, så om du vil se det add meg. Heter : jenniesofiesnap 
  Processed with VSCO with b1 preset      

  Liker du teater?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  MARCUS OG MARTINUS FØRPREMIERE


  15.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag. Dessverre har jeg blitt syk så jeg har prøvd å ta det veldig rolig. Som flere av dere fikk med dere på instagram og snapchat var jeg på førpremieren til Marcus og Martinus sin film " Sammen om drømmen". Jeg var også så heldig å få tre billetter, så jeg fikk med meg mamma og mine kjære venn Lila som var i Oslo denne helgen! Jeg og mamma dro inn til Oslo og møtte Lila. Deretter tok vi t-banen til Majorstuen og gikk til Colloseum. Det var utrolig mange mennesker der.  Kjendiser, presse, fans og mange,mange flere. Tusen takk til alle som kom bort til meg og tok bilde<3 Alltid koselig å møte dere. 

  Det tok en liten stund men så kom endelig Marcus og Martinus på den røde løperen. Når de var kommet inn kunne vi andre også det. Mens jeg og Lila gikk ned den rødeløperen snakket vi blant annet med Juliabladet, toppbladet, NRK supernytt og noen flere. Vi ble stilt spørsmål og tatt bilder av. Aldri vært slik på en rødløper før, men der var veldig gøy. Utrolig koselig å hilse på dere andre som også stod rundt. Fikk mange gode klemmer i går for å si det sånn!

  Et bilde av "daten" min og meg<3 ahah!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi kom oss inn og fant plassene våre. Filmen startet ikke lenge etter og jeg koste meg utrolig masse. Filmen var utrolig bra og jeg må innrømme at jeg fellet en tåre eller to. Jeg skal ikke avsløre noe av filmen for dere som ikke har sett den, men som Marcus og Martinus har sagt er det en veldig ærlig film. Det skjer mye positiv men ting er ikke alltid like lett og det er noe man får kjenne på i denne filmen. Utrolig stolt av hele familien deres. Etter filmen måtte jeg egentlig forte meg for å rekke båten tilbake til Nesodden siden vi skulle feire bursdagen til søstra mi, men jeg rakk å si hei til gutta først. Utrolig godt å se dem igjen. Har jo sett dem i spektrum og lignende men ikke slik at vi har fått snakket. Nå fikk jeg i hvert fall noen gode klemmer før vi måtte si ha det.

  Turen gikk så hjem til Nesodden der vi feiret søsteren min sin 14-års dag med gave, kake og kos. 

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Hva er din favoritt Marcus og Martinus låt?
  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SVARER PÅ ALLE SPØRMSÅLENE DERES


  13.01.2017


  Hei 

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Yeahhhhh! Nå er det endelig helg, men ikke hvilken som helst helg! Det er helgen for Marcus og Martinus sin førpremiere av filmen "Sammen om drømmen"! Flere av dere har spurt om jeg skal på den, men i steden for å svar hver og en av dere i kommentar skriver jeg det heller her på bloggen! Ja , jeg skal dit. Jeg gleder meg utrolig masse. Det er helt sykt å se alt disse gutta oppnår. Jeg møtte de for første gang på Vinterlyd i Hafjell 2014. På den tiden hadde faktisk jeg flere følgere enn dem, men nå har de flere og de har vært på Senkveld, hatt konserter i andre land og i selveste Spektrum. Nå kommer de med sin egen film. Jeg er utrolig stolt av dem begge og jeg vil alltid støtte dem!

  Jeg får utrolig mange spørsmål om mitt forhold til Marcus og Martinus, men jeg svarer jo sjelden på dette. Jeg er utrolig glad i begge to, har det alltid gøy med dem og setter stor pris på vennskapet vi har. Selv om de bor langt unna meg holder vi kontakten og snakker mye. Jeg får også flere ganger hver eneste dag spørsmål om jeg kjenner dem, er kjæresten til en av dem (Eller begge..he he) om jeg er søsteren deres eller går i klassen deres. 

  Et lite tilbake blikk til mai 2015. Da jeg var en del høyere enn dem begge to. Nå er de begge høyere enn meg haha! 

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Etter skolen i dag dro jeg derfor til byen for å fikse litt ting til i morgen. Jeg skulle faktisk kjøpe sko, kjole og strømpebukse, men det ble bare strømpebukse. Siden jeg har så snille venner fikk jeg låne sko av Tuva og kjole fant jeg rett og slett ikke. Det blir derfor en jeg har hjemme. Vi tittet derfor litt i butikker og dro på kafé etterpå. Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for kvelden. Dessverre har jeg fått vondt i halsen og håper på å være i form i morgen, i hvert fall viktig å slappe godt av nå.

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Klem Jennie

   
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  NÅ ER HEMMELIGHETEN INGEN HEMMELIGHET


  27.12.2016


  Hei

  12.  desember ble en stor hemmelighet jeg har gått og bært på sluppet i bladet "Oh My Vlog". Det er virkelig mange som har kjøpt bladet og kanskje noen som har fått et i julestrømpa si også. Jeg har julestrømpe og det syns jeg er superkoselig. I strømpa får jeg alltid noe å lese på og noe å kose meg med i tiden frem til julemiddagen. 

  Jeg skrev også at jeg skulle dele hemmeligheten her på bloggen og nå syns jeg at det er tid for det. Her kommer den: 

  JEG SKAL GI UT MIN TREDJE KOLLEKSJON MED WOW!!!! Det er helt utrolig og dette blir den siste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" Det er en kolleksjon til ære for dere som liker det jeg gjør og plaggene blir kjempekule. En ganske chill og kul kolleksjon. Jeg har jobbet mye med designet og plaggene er nå i bestilling og i februar skal jeg ha fotoshoot og så blir det lansering på vårparten. Jeg er så utrolig glad, spent og stolt.

  Jeg gleder meg også supermasse til å møte mange av dere igjen og slik det ser ut kommer jeg til to ulike butikker på Østlandet for Vip-lansering og Meetup. Dette er virkelig noe jeg elsker, det å møte dere på denne måten. Jeg setter utrolig pris på at dere kommer på lanseringene og stemningen er alltid fantastisk. 

  Heldigvis har jeg også mye annet spennende som skjer før dette, så forhåpentlig vil tiden gå ganske fort.

  Ta gjerne å sjekk kategorien "WOW" her på bloggen min! Der er det bilder fra de tidligere lanseringene, photoshoot på Gran Canaria og annet kult!

  Det var i portrettintervjuet med meg hvor jeg avslørte hemmeligheten! Slik så de ut<3


  Hvor ville du at jeg skulle hatt meetup og lansering?

  Klem Jennie
   
  67 kommentarer


  Ekstra moro

  Hemmelighet på vei


  04.12.2016


  Hei

  Jeg går som tidligere nevnt og bærer på en ganske stor hemmelighet. Slike ting som gjør meg glad og som jeg vet at noen andre også kommer til å bli glad over å høre syns jeg noen ganger det er vanskelig å holde, helst vil jeg rope det ut. Samtidig så er jeg faktisk veldig god til å holde på hemmeligheter, selv hvor vanskelig det kan være. 

  12. Desember kommer det nye bladet OH MY VLOG ut. Jeg har vært medredaktør i bladet i sammen med Bahare i fra Juliabladet, og tror dette magasinet vil glede mange i førjulstiden. Jeg vil ikke røpe så mye fra bladet annet enn at det inneholder alt i fra DIY, klestips, youtube-tips, mange bra intervjuer med kule folk, plakater og sist men ikke minst denne STORE HEMMELIGHETEN jeg fortsatt holder hemmelig. 

  Jeg kommer helt sikkert til å fortelle om det her på bloggen også, så det er jo ikke slik at dere må kjøpe bladet for å finne det ut, men 12.desember er datoen da jeg kan dele nyheten med dere. 

  Jeg håper virkelig at bladet faller i smak for dere leserene mine og dersom det gjør det vil jo dette kanskje bli et fast blad i butikkene. Selv elsker jeg magasiner. Jeg syns det er tusen ganger koseligere å lese et blad enn å lese på nettet, på en data eller en telefon. Jeg ser i et blad om og om igjen og leser det fra perm til perm. Begynner ofte med å bla gjennom hele for så å gå tilbake til det jeg syns så mest interessant ut. Deretter leser jeg usystematisk videre det jeg syns ser mest gøy ut, men til slutt er alt lest.

  Selv har jeg nedtelling til bladet kommer ut i butikkene, i dag er det 8 dager.

  En liten "sneak peek" av coveret! Dette er det første coveret mitt i et blad!! Helt sykt egentlig å tenke på at det skal selges i butikk! 

  Et " behind the scenes" bilde fra shooten vi hadde. Bildet er tatt av @fotografamartinekolstad på instagram.    

  Hvilke blader leser du?

  Tror du OG MY VLOG blir noe for deg?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  IT WAS LIT!


  12.11.2016


  Hei! 

  Som flere kanskje fikk med seg på snappen min, så var jeg på "Marcus og Martinus" konsert i Oslo i dag. Jeg var utrolig heldig å få billetter og jeg måtte selvfølgelig dra og støtte de. Jeg har kjent disse guttene en stund nå og det har vært helt sykt å se hvor store de har blitt. Ikke så rart egentlig siden de er super talentfulle og de mest sjarmerende guttene jeg vet om. Jeg har sett de opptre på Vinterlyd men jeg aldri en så stor scene som i Spektrum foran så utrolig mange mennesker! Jeg er superstolt av begge to!

  Jeg dro inn for å se konserten som startet klokken 13.00. Rett før konserten begynte kjente jeg hvor spent jeg faktisk var. Det ble talt ned fra 10 deretter 9 så 8 helt til 0. Så kom begge gutta opp fra gulvet og alle begynt å skrike. Skal innrømme at jeg begynt å gråte. Det var så spesielt å se de morsomme og tullete guttene jeg kjenner på scene med flere tusen mennesker som publikum. Gråt selvfølgelig ikke hele konserten. Showet de hadde var fantastisk og jeg sang med på hver eneste sang! De hadde helt syke lys i som blinka og lasere som gikk igjennom hele rommet. Det så fantastisk ut! TERNINGKAST 6 :D

  Jeg har snappet fra dagen min så ta gjerne å sjekk ut det: Jenniesofiesnap

  Til slutt vil jeg takke alle dere som kom bort og ville ta bilde med meg. Dere som sa dere leser bloggen, ser youtubevideoene mine og følger med på hva jeg gjør. Det betyr utrolig mye for meg og jeg blir alltid så utrolig glad når dere kommer bort. Det er også flere av dere jeg kjenner igjen og det er ekstra stas!

  Var du på Marcus og Martinus konsert i dag?
  20 kommentarer


  Ekstra moro

  SHOOT TIL KLOKKEN 23.30!!!


  04.11.2016


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går! Jeg kom faktisk ikke hjem før 01.00 på natta og jeg fikk elllers ikke tid i løpet at dagen til å blogge. Jeg snappet i hvert fall en del som kanskje noen av dere så.

  I går hadde jeg nemlig OD-dagen min hos Bahare i Juliabladet og vi benyttet faktisk denne dagen til å jobbe med det nye bladet vi kommer ut med om Youtube, andre sosiale medier og lignende! Jeg dro inn til byen i 12.00 tiden og møtte Bahare før vi dro opp til der hun jobber. På kontoret gikk vi igjennom de sidene som er ferdig av bladet og vi planla shooten vi skulle ha senere på dagen. Vi dro deretter ned i sentrum igjen og spiste før vi plukket opp Frida ( en jente som jeg skulle være model med), stylisten og moren min. Vi plukket opp de siste klærne for shooten før vi dro tilbake til jobben til Bahare og hadde en morsom shoot i studioet deres. Bahare hadde også fått tak i en sminkør og en fotograf, så nå hadde vi alt på plass. 

  Jeg og Frida skulle være modeler for en slag "lookbook" som kommer i bladet. Det ble defor mange bilder og mange forskjellige antrekk. Det første vi gjøre var å bli sminket før vi ble påkledd utrolig mange forskjellige antrekk. Noen var veldig hverdagslig, noen var mer festlig og noen var mer chill og avslappende! Jeg gleder meg masse til bladet kommer ut så dere får se. Til sammen hadde jeg på meg over 10 forskjellige antrekk!

  HER SITTER JEG I SMINKEN!

  Dette er noen av antrekkene jeg og Frida tok bilder i. Jeg velger ikke dele alle fordi jeg vil at det skal være en liten  ovveraskelse. I tillegg gjorde jeg bildene svart/hvit fordi det ikke skal avsløre for mye1 Jeg gleder meg sånn til dere skal få se det.   

  Mot slutten av shooten ble det litt stress. Frida måtte rekke det siste toget hennes og mamma og jeg måtte rekke båten! Vi jobbet skikkelig hardt de siste minuttene og så var vi i boks. Frida ble kjørt til togstasjonen og rakk toget sitt og mamma og jeg rakk båten vår! Da jeg kom hjem var jeg ganske siliten men utrolig glad over hvor bra dagen ble!

  I dag har jeg hatt besøk og nå sitter jeg og jobber med en video og lekser!

  Fulgte du med på snappen min i går?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  I FOKUS


  29.10.2016


  Hei!

  Dere som har fulgt med på snappen i dag har kanskje sett at jeg hadde en slags photshoot i Oslo i dag! Jeg nevnte det også på blgogen i går og snappet litt i fra dagen i dag! Håkon Jørgensen, som tok bilder av meg da jeg hadde NOBE Challenge var supersnill og ville ta noen bilder av meg i byen. Jeg pakket derfor med meg en liten trillekoffert med forskjellig antrekk og dro til byen for å treffe han. Vi gikk litt rundt og fant mange forskjellige plasser å ta bilder på. Nå om høsten er det jo også så utrolig mange fine farger ute og vi var jo veldig heldige med været! Jeg skiftet antrekk en del ganger også, så det er maaaaange forskjellige bilder. Endelig får dere ikke bare se bilder av meg foran den hvite veggen min utenfor huset! Jeg syntes at flere av bildene ble veldig kule så jeg gleder meg masse til å vise de til dere. Jeg har ikke bildene nå ettersom at shooten var i dag men jeg får de i starten av neste uke, så det er bare å følge med. 

  Heldigvis hadde jeg med meg mamma som tok en del "behind the scenes" bilder med mobilen min! Bare elsker fargene i disse bildene!

  Her er også et av bildene fra shooten jeg fikk tilsendt nå! Detter er bare for at dere skal få en liten smakebit. Hehe:-) 

  Hvordan har din dag vært?

  Følg meg gjerne på Instagram @jenniefashion og Youtube Jennie Sofie. I morgen skal jeg filme 2 videoer og om du abonnerer på kanalen min får du varsling så fort jeg poster noe på Youtube. 

  Trykk //HER for å komme til min Youtube 

  og //HER for å komme til min Instagram

  På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  Var redd for at det skulle skje


  28.10.2016


  Hei!

  Etter å ha prøvd utrolig mange ganger kom jeg meg endelig inn på bloggen. Fikk flere kommentarer på at folk ikke kom seg inn på bloggen min i dag og jeg tror at det bare har vært en feil med blogg.no helt til nå. Heldigvis kom jeg meg endelig inn og kan skrive til dere. Jeg beklager for så få innlegg denne uka. Jeg har hatt masse lekser og skolearbeid i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg er endelig ferdig med skolearbeidet og klar for helg! Var nesten litt redd for at noe som aldri før har skjedd skulle skje i dag. Det har aldri vært to dager på rad uten innlegg på bloggen min og heldigvis skjedde det ikke denne gangen heller. Men innlegget blie litt annerledes enn jeg tenkte ettersom jeg ville forte meg med å legge ut noe til leserene mine siden klokken nå nærmer seg 21.00

  I morgen har jeg faktisk utrolig spennende planer. Jeg skal nemlig ha en photoshoot med Håkon Jørgensen. Han var med og filmet da jeg hadde NOBE challenge og i tillegg tok han noen bilder av meg. Jeg syntes han var superflink og fikk derfor ordnet en ny shoot for å ta noen kule bilder. Jeg dro ut for å se etter litt klær til shooten og kom over masse kult på URBAN så det vil bli litt forskjellig og nye outfits jeg tar bilder med i morgen. Gleder meg veldig i hvert fall!

  Shooten er i Oslo og det er meldt fint vær så det må jo bare bli en flott dag.   

  Neste uke har jeg bare skole til onsdag og det er utrolig deilig! Jeg har OD-dagen torsdag 3.november og så har jeg fri dagen etter! Yeahhh!

  Skal du jobbe på OD-dagen?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  FOTOSHOOT FORBEREDELSER


  15.10.2016


  Hei!

  Dere som har meg på snap så kanskje at jeg var i byen med Bahare og en som heter Frida i går. Som jeg har fortalt dere mange ganger nå jobber jeg jo med et nytt blad. Det skal handle om youtube, andre sosialemedier, mote og masse masse annet kult. I går dro jeg inn til byen rette etter skolen for å bli med Bahare og plukke ut noen klær til en spennende shoot vi skal ha. Hun møtte meg på Oslo City og vi gikk sammen derfra og hentet klærne. 

  Etter å ha henta klærne gikk vi for å møte Frida. Hun skal være med på shooten og vi møttes derfor for å gå igjennom klærne og planlegge antrekk. Vi dro alle hjem til Bahare, drakk te og prøvde på klær. Det gikk veldig fort faktisk og det endte opp med at vi stekte noen pizzaer og så på "Soy Luna" på Disney Channel en godt stund. Vi fikk også snakket en del, noe som var super koselig! Det var som en liten jentekveld Heheh! For at det ikke skulle bli for sent fulgte Bahare oss (meg og Frida) dit hver av oss skulle. Jeg tok båten videre inn til Nesodden og så bussen hjem. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  I morgen skal jeg faktisk møte Bahare igjen, og denne gangen skal vi intervjue noen for bladet. Gleder meg masse<3

  Hvem tror du vi skal intervjue?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  Work work work work work


  03.10.2016


  Hei!

  Dere som har fulgt meg på snap i dag har kanskje sett at jeg ikke har vært hjemme! Jeg var nemlig med Bahare fra Juliabladet og vi arbeidet med det kommende bladet vårt. Det skal være om YouTube, andre sosiale medier, DIY's og masse gøy. Jeg møtte derfor hun og en fotograf i byen og vi dro hjem til Bahare for å jobbe.

  Vi lagde mange kule DIY's og vi filmet i tillegg en video til kanalen min. Den kommer nok om ikke så alt for lenge. Tiden gikk utrolig fort og fra at klokka var 11.30 ble den plutselig 18.30. Bahare fulgte meg og fotografen til bussen. Jeg hoppet på første bussen jeg så og jeg løp for å rekke båten. Jeg sitter derfor på båten nå og blogger fra mobilen min. Det har vært en lang men utrolig morsom og spennende dag!

  Både Bahare og jeg har snappet hele dagen så om du vil se noen av tingene vi lagde og alt vi gjorde, følg oss på snap. Bahare la ut snaps på: Juliabladet. Og jeg la ut snaps på: jenniesofiesnap

  Følger du oss på snap?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  I MORGEN!!


  21.08.2016


  Hei!

  Som flere av dere sikker fikk med dere på instagram og snapchat i går, så var jeg i Oslo og løp "Color me rad". For dere som ikke vet der er det et løp på fem kilometer og i løpet av de fem kilometerene blir du kastet fargepulver på. He he he! Du vil se det på bildene som kommer lenger ned i innlegget. Jeg har faktisk lenge tenkt på dette løpet og har hatt lyst til å gjøre det, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg dro med mine bestevenner Tuva, Ella og Elizabeth. Vi hadde alle på oss "color me rad" t-skjorter, solbriller, startnummer og så hadde vi mange pakker med fargepulver. Løpet var utrolig gøy og jeg ble så glad av å se alle fargene. Vennene mine og jeg gikk helt crazy med fargene så vi var dekket av alle regnbuens farger både på klærne og i ansiktet etter løpet. Det ble også spilt musikk og holdt show! Det var så utrolig spennende og morsomt.   Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag har jeg egentlig jobbet det meste av dagen og slappet av litt før skoleuka begynner. Det blir den første hele uka på skolen etter ferien og vi er i gang med lekser, nye temaer og forberedelser til prøver. I morgen begynner jo faktisk "The Club" på Disney Channel så det er noe jeg kan glede meg til ved denne uka! Jeg er så utrolig spent og gleder meg. Jeg er også litt nervøs. Jeg blir aldri helt vandt med å se meg selv på TV. I morgen kl. 18.20 på Disney Channel. 

  Dette bildet fant jeg på Disney Channel Norge sin insagram. Der heter de : @Disneychannelno   

  Skal du se på "The Club" i morgen?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  TOPP STEMNING!


  16.08.2016


  Hei!

  Om du fulgte med på snappen min i går,  så du kanskje at jeg ikke var hjemme. Jeg var nemlig så heldig å bli invitert på lanseringen av TOPPBLADET sin youtubekanal! Jeg fikk på forhånd vite at det ville være fotoboks, snaks, musikk og godiebags. Kunne derfor selvfølgelig ikke takke nei til noe så spennende og moro. Jeg fikk lov til å ha med meg min kjære venn Ella og vi dro inn til byen på lanseringen. Lokalet var superkult og de hadde i tillegg pyntet med hjerteballonger, ballonger der det stod "TOPP", med fotovegg, lys og masse mer. Det var et bord fylt med masse digg mat som wraps, drikke, cupcakes og mer. 

  På lanseringen var det flere kjente youtubere, sangere og noen skuespillere. I tillegg flere som jobber innenfor TOPP og andre blader. Det var derfor flere der jeg aldri har møtt før, så jeg tok meg en runde og hilste på alle. Jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg koste meg skikkelig. Som om dette ikke var bra nok var det også en mini konsert med Jesper Jenset! Så utrolig kult! Han sang sin hitlåt  "High" og en annen sang han ikke har kommet ut med ennå. 

  Etter litt mer mingling fikk vi goodiebags med masse kult inni!

  NOEN BILDER FRA FESTEN  Etter lansering tok vi farvel med alle og dro tilbake til Nesodden! 

  Kjenner du igjen noen på bildene?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Ekstra moro

  WAKEBOARDING....CHECK


  14.08.2016


  Hei!
  Unnskyld for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikkert fikk med seg på instagram og snapchat var jeg i Norsjø Kabelpark og prøvde wakeboardig for første gang! Familien min ble med ditt og det tok nesten 3 timer i bil. Da vi ankom parken møtte vi fotografen som skulle filme og ta bilder i løpet av dagen pluss en fra NOBE som hadde kontroll på alt vi skulle gjøre. 

  Jeg fikk utstyret jeg skulle bruke som bestod av en våtdrakt og et superstilig brett. Jeg skiftet til våtdrakten ( noe som ikke var så lett) og vi begynte filmingen. Vi filmet en intro, litt andre små snutter og mye annet kult og spennende. Det hele vil bli redigert sammen og lagt ut om ikke så alt for lenge. Jeg kommer selvfølgelig til å legge den ut her på bloggen også, så dere trenger ikke å spørre om når den kommer osv...

  Fotografen som var med oss tok også bilder av meg med brettet både før og etter jeg hadde stått på wakeboard. Jeg fikk gode tips av en som heter Malin som er superflink til å stå på wakeboard. Hun sa viktige ting jeg måtte huske på og det hjalp meg mye. For det første må jeg si at jeg var ikke nervøs, før jeg satt klar til å bli dratt ut på vannet av en kabel. Da kjente jeg virkelig nervene. Jeg var også litt småredd ettersom at jeg aldri hadde gjort dette før. Jeg tenkte bare "kommer det til å gjøre vondt når jeg faller" og "hvordan tar jeg av brettet i vann". 

  Før jeg faktisk stod på brettet hadde jeg ingen tanke om det skulle være vanskelig eller lett, men til dere som tror det er lett......dere tar så feil. Jeg gjorde det heller ikke bak en båt så jeg vet ikke om det lettere eller vanskeligere. Jeg vil ikke si så mye om hvordan det gikk før videoen kommer ut, men jeg må innrømme at jeg er ganske stolt over meg selv. At jeg faktisk tok challengen og ikke ga opp med en gang:)

  Alle disse bildene er tatt av @hakonjorgensen på Instagram. Han er super dyktig og flink så definitivt følg han.   Bilder tatt etter at jeg stod på wakeboard!

  Her er et bilde til dere som vil at jeg skal vise meg uten sminke. Det er nok ingen tvil om at jeg er 100% sminkefri her etter at jeg har falt med ansiktet først 2-3 ganger i vannet. Ha ha ha!   

  Noe viktig jeg har lært etter denne challengen er å ikke være redd for å prøve nye ting. Det er ikke slik at man er verdensmester i noe man aldri har prøvd før, så om man faller litt på veien er det helt greit. Det er bare å reise seg opp og prøve igjen. Jeg hadde nok noen morsomme og latterlige fall men det stoppet meg ikke fra å prøve igjen og igjen helt til jeg følte jeg klarte det! Etter at jeg var ferdig hadde jeg vondt i hodet og følte meg småkvalm, men jeg angrer ikke ett sekund. Ikke kvalm i dag og hodepinen er borte, men STØL er jeg i armer og nakke...he he.

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  UTFORDRET!


  12.08.2016


  Hei!

  Som jeg både har blogget om og lagt ut på instagram har jeg blitt utfordret til en superspennende challenge av @nobealoeveranorge. Jeg sa at jeg ville si hva utfordringen er når tiden nærmet seg og i morgen skjer det faktisk. Jeg tenkte derfor å avsløre hva jeg skal. "Nobe" har utfordret meg til å prøve wakeboarding!!! Til dere som ikke vet hva det er det at du står på et brett på vannet og blir dratt etter en båt. I dette tilfellet blir det ikke etter en båt men jeg skal gjøre det i en kabelpark. 

  For dere som er mer nysgjerrige, følg med på min snap og nobe sin for eventuelle bilder og annet spennende i morgen. Min snap er "jenniesofiesnap" og nobe sin er "nobealoeverano". Jeg er utrolig spent siden jeg aldri har prøvd det før, men også litt nervøs. Det blir nok utrolig spennende!

   

  BIxg-_QjOJN

  Har du noen gang prøvd wakeboarding?

  Klem Jennie
   
  24 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDENE DU ALDRI FIKK SE


  05.08.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha et litt morsomt innlegg. Jeg gikk gjennom bildene på mobilen min i fra denne sommeren og jeg har tatt masse bilder. Jeg har lagt ut enkelte av bildene, og på instagram kommer det det masse koselige kommentarer. Noen skriver "Du er alltid fin på bilder". Men greia er at, ikke alle bildene mine blir bra. Noen kommer uforberedt, andre ser bare sykt rare ut og jeg dropper å legge det ut. Men i dag skal jeg dele flere av de bildene som ikke ble lagt ut fordi de enten var rare eller morsomme. Vi får se. 

  Til venstre ser du bildet som ble postet, og på høyre side et som ikke ble lagt ut.


  Her lukker jeg selvfølgelig øynene på bildet til høyre haha.


  Her poserer Tuva og jeg ved en superfin utsikt på Malta. Et bildet der vi står vanlig og smiler og et annet der Tuva skal til å hoppe i armene mine. Ikke så klare haha. 


  Disse bildene ble tatt etter "graduation" på Malta. I det ene bildet smiler Tuva og jeg til kamera og i det andre ser jeg helt rar ut. I tillegg legger du kanskje merke til personen som skal til å helle vann over meg. Tre sekunder etter dette bildet ble tatt var jeg våt. Huff!
     Heisann du!

  Kjempeblid, ha ha

  Det siste bildet ble det aldri lagt ut et lignende av, men jeg velger å legge det ut nå. Det ble tatt etter at noe veldig trist skjedde.....jeg mista isen min:((( Hahahaha! Det var egentlig sykt flaut fordi så mange så det og flere sa " ohhhhh nooooo" , "that is sad" og sånn. Huff.

  Hva synes du om at jeg lager slike innlegg som dette? Vil du at jeg skal gjøre det igjen?

  Klem Jennie 
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  FOR FØRSTE GANG


  25.07.2016


  Hei

  I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før og det var supergøy! Jeg kjørte "gokart" for første gang! For dere som ikke vet hva det er, så sitter du i en liten bil og kappkjører med andre på en bane. Om du har spilt "mario kart" vet du hva det er. Hehehe! Men det var ikke bare jeg som kjørte det var pappa, lillesøster, tante, onkel, oma og opa. Det ble ekstra gøy når så mange var med. Jeg synes det var utrolig gøy og gjør det gjerne en gang til. Til og med lillebror fikk kjøre for første gang, men da hadde han banen helt for seg selv. Han var overraskende god til å kjøre, syns han er veldig tøff.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tror dette garantert kommer til å bli en ny familietradisjon når vi er i Østerrike. 
   

  Har du kjørt gokart før?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  ETTERSPURT VIDEOKLIPP


  12.07.2016


  Hei

  I går var jeg som jeg tildigere både blogget og instagrammet  gjest hos "God Sommer Norge" på TV 2. Programmet sendes direkte i fra TV 2 sin takterrasse på Karl Johan og selve sendingen begynte klokken 20.00. Litt tidligere på ettermiddagen dro jeg med familien og en venninne inn til Oslo for å spise Pizza og god dessert før vi tuselet opp til Karl Johan. 

  Kom nesten rett inn til hår og sminke og fikk noen løse lokker i håret og den vanlige TVsminken på. Det vil si, myyye mer sminke enn det jeg pleier å ha på selv, men det har jo med lyset og slikt å gjøre. Mange spurte foresten hvor toppen jeg hadde på meg var i fra, og den er en del av den nyeste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" som kom ut i mai måned. 

  Jeg fikk også snakket litt med noen av de andre gjestene som skulle være med på sendingen samme kveld og jeg må virkelig si at Andreas imponerte meg stort. Utrolig koselig, veldig inspirerende, et stort forbilde og så har han jo sjarmen også da. Sjekk ut bilde hans av oss to på Instagrammen hans da vel, litt av en tekst han skrev under, he he. For dere som ikke så sendingen så har Andreas blitt tatt ut av Olympiatoppen til å delta i Paralympics i Rio i September innenfor svømming. Trykker du //Her kommer du rett til han sin Instagrambruker ;) 

  I dag har jeg det ganske hektisk og må dessuten begynne å pakke igjen. I morgen tar jeg turen til Østerrike. Derfor er det veldig greit for meg å kunne dele det etterspurte klippet i fra gårsdagens sending på TV 2. 

  Under introen av programmet viste de også et klipp av meg som skulle sette opp en solstol, skal se om jeg kan få lagt ut det på en måte også, for det var ikke akkurat en så lett oppgave som jeg hadde trodd, he he. 

  OM DU TRYKKER //HER KOMMER DU TIL VIDEOKLIPPET   
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SKAL PÅ TV...IGJEN


  09.07.2016


  Hei

  I dag har det vært en herlig sommerdag her på Nesodden. Jeg har hatt besøk av Karen fra ToppGirl og hun hadde et morsomt og spennende intervju med meg. Vi satt ute i sola på terrassen og koste oss med frukt og smoothie, som er noe av det beste jeg vet om sommeren. Hun snappet litt i løpet av besøket på snapbrukeren: Toppbladet . Intervjuet kommer i neste utgave av ToppGirl som er i salg fra 29. august. 


   

  I morgen skal jeg mest kose meg med venner men så skal jeg også forberede meg litt til mandag. Jeg skal nemlig på programmet "GOD SOMMER NORGE" på TV2, mandag 11 juli. Det er et direktesendt talkshow som sendes i fra TV2 sin takterrasse på Karl Johan fra klokken 20.00

  På onsdag den 13 gjelder det å skru på radioen, for da blir jeg å høre i "Sommer i skolefri" Kan komme nærmere tilbake til dette da det nærmer seg. Den dagen flyr jeg også avgårde igjen.

  Ønsker dere en riktig god helg. Hvor mange is har du spist i dag? 

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  RASK SOM LYNET


  10.05.2016


  Hei

  For et vær i dag altså! Utrolig glad for at jeg var med på Tinestafetten i dag og fikk vært ute i det vakre været. Jeg og vennen mine tok følge til banen der vi skulle løpe. Vi fikk årets tinestaffetentrøyer. Den var lilla men noen kule detaljer på siden, likte den veldig godt. Det var veldig spennende å se de andre årstrinnene løpe og ikke minst lillesøster. Hun var super flink! 

  Jeg blir alltid nervøs får jeg skal konkurrere og det ble jeg selvfølgelig denne gangen også. Alle som var med er skikkelig flinke til å løpe. Det blir derfor litt ekstra skummelt men også morsomt å få litt konkurranse. 

  Visste du at Tinestafetten er verdens største stafett? 106 000 elever var påmeldte og det ble løpt på over 280 ulike arenaer i hele landet. Utrolig kult ikke sant? Syns det er kjempebra med et slikt fokus på fysisk aktivitet og idrettsglede. 

  Etter stafetten dro jeg en tur på stranda med noen venner og fikk både badet og solt meg litt. Nå skal jeg på avslutning med håndballen og spille kamper. Dette er for meg en fantastisk dag.


   

  Løp du Tinestafetten i dag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  I DON´T LIKE IT, I LOVE IT


  09.05.2016


  Hey!

  Mange av dere fikk kanskje med dere enten på Snapchat, IG eller blogg at jeg var i London denne helgen som var. Nok en gang var jeg på innspilling med Disney.

  Denne gangen var det en ny kul "location" som jeg virkelig likte. Kan kan ikke røpe for mye av det vi gjorde, men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av selve bygget vi var i. Ikke der vi filmet men der vi spiste lunsj, "hang" og leste manus. Dagen var skikkelig morsom og jeg gleder meg til dere får se resultatet. 

  Disse dukkene var litt skumle men også veldig kule :-) hahaha!  Sjekk ut den lampa da!   

  I dag var det skole igjen og det var ganske koselig egentlig. Jeg fikk se vennene mine og været var helt på topp. Jeg tenkte at det var lurt med bukse siden vi er i mai, men det ble rett og slett for varmt. Nærmere 25 grader!!! Måtte derfor bytte til shorts. Da jeg kom hjem satte jeg meg rett i sola ( tok på solkrem) og koste meg. Må jo nyte varmen nå som det er så fint, det skal visst bli kjørligere mot slutten av uken.

  I morgen er det Tine Stafetten og jeg gleder meg til å løpe. Skal du løpe Tine stafetten?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  NYTT PROSJEKT


  24.04.2016


  Hei

  Til dere som tenkte at jeg holder på med masse og sjonglerer alt jeg gjør, nå blir det enda mer å sjonglere. Heldigvis er jeg glad i å gjøre det og gleder meg masse til det nye prosjektet begynner å ta form.

  Snart er 9.klasse over og til høsten går jeg inn i mitt siste år på ungdomsskolen. Da er det tid for å velge hva man vil gjøre fremover og forsøke å velge utdannelse, eller i hvert fall en retning innenfor utdannelse. Jeg er nyskjerrig på media og har likt alt jeg har gjort innenfor det. Radio, være foran kamera, bak kamera, skrive (som jeg gjør på bloggen), foto og masse mer. 

  Jeg kan røpe litt for dere som er glad i magasiner........til høsten kommer det et nytt spennende blad om youtubing, sosiale medier og mye mere spennende. Jeg skal være en del av redaksjonen i sammen med for eksempel Bahare som sikkert flere av dere kjenner fra bladet Julia. Dette er jo en unik mulighet for å se hvordan det jobbes med et slik blad og det å få en smakebit av en jobb som dette er fantastisk. Jeg har allerede sett på et lignende blad i fra et annet land og denne helgen ser jeg etter inspirasjon og neste helg får jeg kanskje tid til å lage et tankekart. Det finnes så utrolig mye bra og interessant som jeg ønsker å få med. Alt i fra tips til reportasjer med for eksempel Youtubere, og vi har flere måneder vi kan bruke på å utarbeide dette. Det må jo bare bli superbra. 

  I går hadde jeg et møte på Aker Brygge om akkurat dette og det virker utrolig spennende. Etter møte tok jeg og moren min båten hjem. Da vi kom hjem tok faktisk jeg og søstra mi noen kule bilder sammen. Hun hadde nettopp kjøpt seg noen kule leppestifter vi tok bilder med. Hahaha! 

   


   

  Leser du magasiner? Hvilke?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Ekstra moro

  SE KLIPPET HER


  22.04.2016


  Hei

  Fredagen er her og den har vært litt annerledes for å si det slik. Jeg stod opp litt tidligere enn på en vanlig fredag og dro med pappa til Oslo. Jeg møtte opp hos TV2 klokken 07.40 til sminking og litt over 08.00 var jeg direkte på TV. Følte det gikk bra og allerede 09.30 båten tilbake til Nesodden. Så alt i alt var jeg bare 1 time borte fra skolen. Alltid litt sommerfugler i magen og man føler man ser annerledes ut når en annen sminker seg. Veldig rart å se seg selv, litt flaut, he he.

  Rett etter intervjuet   

  Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på intervjuet, det betyr veldig mye. Da jeg kom hjem ringte det også på døren og det ble levert en stor bukett med nydelige roser til meg med en koselig hilsen i fra gode kollegaer i Disney. Det ble jeg kjempeglad for og smiler hver gang jeg ser på blomstene. Det er så mye som går så fort. Plutselig er noe man enten har gledet seg veldig til, vært veldig spent på eller til og med noe man har gruet seg til plutselig over. Akkurat som innspillingen jeg hadde i London, jeg savner det allerede.    

  I dag var jeg altså på "God morgen Norge" og om du vil se klippet, kan du trykke //HER.

  I morgen begynner et nytt spennende prosjekt for meg, gleder til å dele det med dere også. SÅ går det superfort til uke 20 og lanseringen av kleskolleksjonen min med WOW og jeg gleder meg til å få møte mange av dere igjen. 

  Jeg skal forsøke å gjøre det spennende for dere her på bloggen også, så jeg har planer om to kule konkurranser om ikke så lenge. 

  Nok en gang takk for alle koselige ord, det betyr virkelig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive til meg og jeg er så heldig som har følgere som dere. 

  Klem Jennie 
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  I MORGEN SLIPPER JEG DEN


  04.04.2016


  Hei

  I dag var det skole igjen og jeg var utrolig sliten. Hadde det utrolig gøy på leir men ble nok tappet for en del krefter. Nå er det viktig at jeg lader opp batteriene mine igjen, fordi i morgen avslører jeg en hemmelighet jeg har holdt på ganske lenge, Jeg kommer ikke til å si noe om det før i morgen men jeg håper det er noe dere vil se frem til, like mye som meg. Elsker de innleggene hvor jeg avslører noe spennende siden det er som oftest noe jeg har gått å gleda meg til å fortelle dere.  Men dere får bare gå rundt å luren en dag til fordi det er i morgen jeg vil si det. 

  I tillegg vil jeg takke for 170k følgere! Neste stopp 180k :-)

  Er du god til å holde på hemmeligheter?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  PHOTO DAY 1


  18.03.2016


  Hei

  I dag blir det et innlegg i fra i mobilen siden jeg ikke rekker å blogger når jeg kommer tilbake på hotellet. Dagen min starta kl 07.00 med å dusje for så å bli sminka. Vi spiste frokost og pakka før vi tok leiebilen inn til byen og fant mange kule "locations" . Vi tok bilder foran gamle dører, bygninger og i super fine gater. I morgen går turen til stranda for å ta bilder av de siste plaggene! Det er så fint her! Dagen har vært veldig skiftende, med vind, overskyet og stekende sol. Allikevel er det helt fantastisk her. Legger med noen "behind the scene" bilder fra mobilen.

  Nå er det jo påskeferie også! Jeg skal kose meg hjemme og besøke familie!

  Hva skal du i påsken?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDEDRYSS TIL DERE


  16.03.2016


  Hei

  Nå har jeg jo blogget om turen min til Bodø flere ganger og også fortalt litt om hva som skjedde. Da nevnte jeg også at City Nord hadde en egen fotograf som tok en god del bilder. Nå har jeg fått noen tilsendt og tenkte å dele de her med dere. I morgen tidlig reiser jeg jo også til Gran Canaria, så da blir det jo en del blogging om det. I går hadde jeg den mest spennende skypesamtalen jeg har hatt, gleder meg masse til å kunne fortelle dere om det ved en senere anledning.

  Først en collage satt sammen av den dyktige fotografen Marthe Mølstre, alle bilder i dette innlegget er tatt av Marthe. 

  Her er de søte jentene som jeg hang Backstagre med i en drøy time. Veldig koselig å møte dem :)  Her står Thea på scenen som jeg også var på.
   

  Her sitter jeg og blir "grillet" med spørsmål. Var jo noen spørsmål jeg aldri har svart på før som å fortelle det kleineste jeg har opplevd og om en av mine største frykter. Men uansett var det veldig gøy, noe som kommer frem av bildene syns jeg.

   
  Hadde challenge, med premier til vinnere.


   

  Og signeringen etterpå varte i en drøy time og jeg møtte så utrolig mange herlige mennesker.


   

  Håper du likte bildene. 

  Nå må jeg pakke ferdig og forsøke å komme meg i seng før det blir alt for sent, ettersom jeg må stå veldig tidlig opp. Husk å følge meg på snap om du vil få oppdateringer fra fotoshooten på Gran Canaria.

   

  Var du på City Nord da det var Vinterfest?

  Skulle du ønske jeg kunne kommet til et senter i nærheten av der du bor? Hvilket senter da?

   

  Klem Jennie
  58 kommentarer


  Ekstra moro

  AMAZING BODØ


  12.03.2016


  Hei

  Nå sitter jeg i senga på hotellet og får jeg skriver videre må jeg bare takke alle som kom til City Nord i dag og hilste på meg. Dere er virkelig fantastiske. Jeg skulle så veldig gjerne hatt mer tid til hver og en av dere, men når så mange møter opp så blir det litt køordning og arrangering for at ting skal fungere. Jeg har aldri skrevet så mange autografkort etter hverandre og jeg kjenner det faktisk litt i hånda, he he. 

  City Nord hadde en egen fotograf som tok mange bilder og jeg skal få bilder tilsendt i fra dagen som hun fotograferte. Det er mye å fordøye for en en som ikke er helt vant til så mye direkte oppmerksomhet som meg. Jeg blir rørt og glad og kjente til og med tårene presse på et par ganger over den flotte mottakelsen deres. Bodø er fantastisk , ingen tvil om det. Skal blogge mer om opplevelsen når jeg har fått bildene.

  Jeg var innom noen butikker på senteret og fikk kjøpt meg et antrekk jeg har hatt lyst på lenge. Jeg fikk et gavekort fra City Nord så måtte jo bruke det før jeg skulle hjem. 

  Jeg bor på et flott hotell rett ved havet og utsikten er fantastisk. Tok derfor en rask tur opp på terrassen helt oppe i 17 etasje og tok noen bilder. Blåste en del, så jeg måtte fort inn igjen. Må ikke bli syk før avreise til Gran Canaria neste uke. 
   

  Nå skal jeg slappe av litt i senga før mamma og jeg skal spise en sen middag på hotellet, gleder meg. I morgen formiddag går turen tilbake til Oslo. 

  Hvor lengst nord er det du har vært i Norge? Jeg har vært i Tromsø :-)
  49 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg er på vei


  11.03.2016


  Hei hei hei

  Denne dagen har jeg gledet meg veldig til og nå er den her. Nå setter jeg meg snart i bilen for å dra til Gardermoen for så å fly videre til Bodø for en helg med mye moro. I morgen skal jeg være med på City Nord sin Vinterfest og mest av alt gleder jeg meg til å møte alle dere som har fortalt meg at dere kommer :)

  Har aldri vært i Bodø før, så det blir spennende og se et nytt sted, pluss at jeg også elsker hotellivet og å være på flyplasser. Jeg har en "wierd" ting om at jeg elsker å reise med trillekoffert og en fast tradisjon når jeg bor på hotell i Norge med å spise Cæsar salat til kveldsmat i senga i mens jeg ser på TV, he he. I dag er det jo innenlandsdelen på flyplassen, neste uke er det utenlandsdelen og da kan jeg handle Taxfree og det er jo bra. Kanskje jeg kjøper med meg litt snop på vei hjem fra Gran Canaria, men jeg har vært godtefri i noen uker nå og det føles faktisk veldig bra. 

  Jeg skal snappe mye både i fra denne helgen og neste helg. Snappen min er @jenniesofiesnap og WOW sin er @wowandme. Jeg har snappet litt i fra sistnevnte de siste dagene også. I går så du kanskje at jeg hjalp til i studio da modellene Emma, Nicoline og Minda hadde fotoshoot.    

  Vi snakkes, kanskje vi til og med sees. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  VISSTE DU DETTE OM MEG?


  01.03.2016


  Hei

  Tenkte å lage et innlegg om ting som jeg tror de fleste ikke vet om meg eller livet mitt. Jeg forteller jo mye på bloggen og har jo blogget ganske lenge nå. 

  1. Dette er innlegg nummer 990 her på bloggen min.

  Det syns jeg er helt utrolig, tenk at jeg snart har satt meg ned for å blogge nesten 1000 ganger. Det setter jo ting i perspektiv når man sier at man deler av livet sitt. For uansett hvordan type innlegg jeg skriver så bruker jeg jo tid på det. Da er det jo ekstra viktig at man liker det man gjør og også veldig koselig at folk tar seg tid til å kommentere tilbake :)

  2. Noe av det jeg takler veldig dårlig er folk som smatter når de spiser.

  Det er nesten slik at jeg legger ekstra godt merke til det også. Tyggissmatting også...grøss.

  3. Jeg elsker planter og blomsert.

  Det lille problemet er at jeg sliter med å holde de i live. Når man har en travel hverdag glemmer man lett å vanne. Hahah<3

  4. Syns det smaker godt med en kopp kaffe av og til.

  Spesielt i helgene. Ikke sånn Latte eller Cappuchino, men svart kaffe med litt melk i. 

  5. Jeg ser på Barbiefilmer og Bratz filmer med venninner når vi overnatter.

  Vet ikke helt hvorfor vi liker dette men kanskje det bringer tilbake minner. 

  6. Jeg er kanskje over normalen opptatt av gode karakterer

  Er også litt redd for at det skal bli vanskeligere og vanskeligere å beholde snittet mitt.

  7. Jeg gråter lett.

  Av triste ting på TV, av mennesker som blir veldig glade enten av noe jeg gjør eller andre gjør for dem. Som på Vinterlyd gråt jeg masse også fordi jeg ble så glad av å se hvor glade mennesker ble av å for eksempel på møte sine idoler. Jeg gråter når ting går dårlig og noen ganger vet jeg nesten ikke hvorfor jeg gråter. Men det vil ikke si at jeg ikke er tøff. 

  8. Jeg er en som liker å tulle med og lure vennene mine

  Når vennen mine får beskjed om å beskrive meg med 3 ord er det første "crazy" eller "tullete". Jeg synes det er så gøy å tulle med de og skremme de.

  9. Jeg bruker alltid hjelm når jeg sykler og står på slalom. (og skøyter)

  Foreldrene mine sier jeg må og jeg syns det er helt greit. Jeg vet om mennesker som har skadet seg voldsomt hvor en hjelm kunne avverget det. På skolen i gymmen har jeg flere ganger vært den eneste med hjelm. 

  10.  Jeg synger hele tiden.

  Jeg føler noen ganger at livet er en musical og er avhenglig av musikk. Musikk er en stor del av meg faktisk. 

  11. Jeg er 164 cm.

  Blant vennene mine er jeg en av de minste, Men jeg liker høyden min om noen synes den er lav eller høy. Den gjør meg til meg og jeg trives i de 164 centimeterne jeg har.

  12. Jeg digger å ha ananas på pizza!

  Flere av dere tenker nok æsj, men jeg synes det er utrolig godt. Både jeg og vennen mine pleier å bestille med ananas om vi først bestiller pizza. 

  13. Jeg er ikke kresen på mat.

  I tillegg til dette er jeg også veldig åpen for å teste ut nye ting. 

  14. Jeg hadde en skikkelig "gutte" periode på barneskolen

  Hahah! Det tenkte dere sikkert ikke men i 3-4 klasse hang jeg nesten bare med gutter og gikk i skateklær, caps og store hettegensere. I tillegg skatet jeg en del, selv om jeg ikke var så god.

  15. Jeg har et hakk i hvert bryn.

  Det er seriøst et sted på hvert av bryna mine der jeg ikke har noe hår som ser ut som to hakk. Hahah! Derfor jeg veldiger å fylle de inn. 

  16. Elsker små barn!!!!

  Jeg bare elsker små barn og babyer! Det er det skjønneste jeg vet, og jeg håper hver gang jeg besøker familie eller andre at det er en baby der.  Synes det er gøy å leke med dem, få de til å le, mate de og alt egentlig.   Det var egentlig det jeg kom på! Nå skal jeg snart på trening så må nok skifte til håmdballtøy. 

  Har du en "FUN FACT" om det selv?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN OFFISIELLE SNAP


  19.02.2016


  Hei

  Endelig vinterferie, JIPPI! Har gleder meg veldig mye til denne ferien. Ikke fordi det skjer så mye, men for å kunne slappe av mer og kose meg. 

  Ferien begynner jo bra og jeg reiser inn til Oslo med venner for Isac sin konsert. Veldig koselig å få med seg tre venninner på dette. Jeg  gleder meg veldig og jeg syns alltid det er veldig gøy å se bekjente/venner på scenen. Blir alltid like imponert over at disse folka rocker så sykt bra. 

  I går ble jeg også veldig stolt og glad på Isac sine vegne da han ble utropt til finsk ungdomsambassadør i Norge. Det er utrolig fortjent, jeg vet om veldig mange som har fått et nært forhold til Finland og finsk ungdom bare på grunn av Isac og Isac sin musikk. I kveld på konserten kommer det også fans i fra mange ulike land.   

  Skulle nesten tro vi hadde avtalt hva vi skulle ha på oss, her går det i svart og hvitt.


  Det var veldig koselig å være med Isac igjen og dele opplevelsen på ambasaden. Det var ikke så mange der, men jeg møtte igjen flere kjente fjes og fikk minglet litt. Fant også ut at det er på tide med offisiell snap ettersom jeg ble snappet av andre, jeg kunne jo ha delt litt jeg også. Så nå er den opprettet. Følg meg gjerne, jeg har på følelsen at denne kvelden blir BRA.  På snapchat heter jeg: jenniesofiesnap ( ALLE ANDRE ER FAKE) Husk at dette er bare et prøveprojekt :-)

  Har du snap?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Ekstra moro

  PÅ TUR I DAG TIL......


  11.02.2016


  Hei!

  Ahhhhhh, da har jeg endelig fått satt meg ned etter en travel men supermorsom dag. Det begynte med at jeg måtte stå opp kl 06.00 fordi jeg skulle møte opp på skolen 07.15. Jeg og mange flere fra skolen skulle nemlig til Kongsberg ettersom det var vinteraktivitetsdag i dag. Jeg var der i fjor også. I tillegg hadde jeg skikkelig lyst til å stå på slalom, siden jeg ikke har gjort det i år. Bakken her jeg bor er helt "ødelagt" så det var bra jeg valgte å dra til Kongsberg. 

  Siden jeg ikke står så mye ellers måtte jeg selvfølgelig låne utstyr. Jeg fikk kjørt mange morsomme løyper. De som var utrolig bratte, de med flere hopp og skogsløyper. Den første skogsløypa vi fulgte var litt mislykket. Vi kjørte helt til vi kom ut av skogen og endte ved en grus vei. Da var det bare å ta av skiene og begynne å gå langs veien i håp om å finne tilbake til bakken. Det gjorde vi nok etter enn 10 minutter. Hahahaha! Etter den turen ble vi ganske slitene så vi gikk inn å spiste før vi kjørte noen ganger til. Så utrolig gøy!

  Så var det bussturen hjem igjen der jeg så og si sov hele turen. Hahahah! Jeg er "kjent" blant vennene mine og sovne over alt. Da jeg kom hjem var det bare å spise noe mat og skifte til håndballtøy før jeg dro på trening. Nå sitter jeg i godstolen og kjenner hvor utslitt kroppen min er. Jeg kommer nok til å kjenne det litt i morgen, men det er verdt det. Har hatt en spennende og morsom dag. 

  Står du slalom eller snowboard? Om du gjør begge deler, hva synes du er morsomst?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  "MUST HAVES" FOR MALTA


  02.02.2016


  //samarbeid

  Hei

  Nå er vi allerede en måned inne i 2016, og det eneste som står i hode mitt er tanken på sol og varme.Jeg har jo ikke funnet ut hva sal med familie sommeren 2016 men som jeg har nevnt før skal jeg hvert fall på språkreise til Malta med Tuva. Siden dette er det eneste jeg tenker på planlegger jeg i hodet mitt litt sånn hva jeg skal ha med. Dette er jo noe jeg kanskje tenker å lage en video om, men det komme helt klart en " PAKK MED MEG" video siden den tidligere jeg hadde ble så populær. Men det er noen ting jeg allerede vet jeg skal ha med. Det er ikke noe spørsmål. Hahahaaha! 

  Drømmer du om språkreise så kan du se mer ved å trykke //HER og du kan også da bestille en gratis brosjyre.

  1. Solkrem!!!!! Utrolig viktig med solkrem om du skal være ute hele dagen og hver dag. Du beskytter huden men samtidig sørger for å ikke bli helt rød og solbrent. Har blitt solbrent før og det er ikke så behagelig. 

  2. Mamma har kjøpt et armbånd til meg det viser UV og minner meg på å smøre meg og å drikke masse vann. Mamma sa det da hun ga det til meg at jeg må huske på å få i meg nok væske og da tenker jeg på det hver gang jeg ser på armbåndet.

  3. Solbriller og caps! Noen som dekker litt til for sola så jeg slipper å holde hånda over hode og myse med øynene!! I tillegg er det noe kult å legge til i en outfit.

  4. Mange bikinier. Jeg har i hvertfall 2 stykker nå som jeg vet at jeg skal ha med. Fikk en til bursdagen min, men den var litt for stor. Derfor kommer jeg til å følge med  og skaffe bikini så fort jeg ser noe jeg liker. Når jeg er sent ute med å kjøpe er alltid de bikiniene jeg syns er finest utsolgt i min størrelse. 

  5. Kamera, Mac og mobil. Dette ser jeg nesten på som et sett. Jeg skal jo ta masse bilder og må selvfølgelig ha med Mac-en min så jeg kan blogge til dere. Håper på å få skaffet meg et mindre kamera enn det jeg har nå med minst like god kvalitet. Det hadde blitt veldig slitsom å drasse med seg et slikt stort kamera, men vil samtidig ha bra bilder.

  6. Penger. Jeg kommer nok til å shoppe litt så trenger nok litt penger. I tillegg om jeg blir sulten eller tørst. 

  7. Treningstøy<3 Jeg vet det vil bli enkelte sportsdager noe jeg også var med på i Brighton. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse.

  8. Lette sko. Kommer nok til å med litt forskjellig med det blir sikkert noen flipflops, convers/vans og et par joggesko<3

  Processed with VSCOcam with c1 preset

  9. Vannfast maskara, hahahah! Tror nok ikke jeg kommer til å bade med maskara men jeg kommer til å være i mye aktivitet og det er jo varmt der. Om jeg renner bort skal i hvertfall ikke sminken det. Hahhaha<3

  10. Strikker! Kommer nok til å ha med en del strikker. Med så langt hår som meg blir det ganske varmt så kommer nok til å ha håret mye opp. Eller burde jeg bare klippe meg? 

   

  Det er jo masse mer jeg kommer til å ha med men er ikke sikker på alt ennå. Jeg kan finne ut det i nærmere tid. Dette var kanskje noe litt tidlig å tenke på men jeg gleder med sånn.

  Hva er det viktigste å ta med for deg når du reiser?

  Klem Jennie 

   

   
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  IKKE TIL Å TRO


  30.01.2016


  Hei

  I dag har jeg faktisk blogget i tusen dager. Det er 1000 dager siden jeg skrev mitt aller første blogginnlegg. Jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bety så mye for meg den gangen jeg begynte å blogge. At den har blitt en så stor del av livet mitt. Jeg hadde vel heller aldri trodd at jeg skulle blogge i mange år. Jeg har jo hatt klassevenninner som har blogget og andre bekjente, men de har ikke blogget så lenge. 

  Det er også litt uforståelig at tusenvis av jenter og noen gutter leser bloggen min hver dag. 1000 dager, det er 33 måneder,  og her får du en liten smakebit av bloggen fra start frem til i dag. Ja, klart jeg har forandret meg men hvem gjør ikke det i løpet av 1000 dager. 

  Mai 2013

  KOKKESKOLE MED LEA  Juni 2013

  Sommeravslutning med Jenter

  Juli 2013

  Sommerferie i Graz

  August 2013

  September 2013

  Selena konsert

  Oktober 2013

  Kreta i høstferien

  November 2013

  Juleavslutning med Jenter  Desember 2013

  Moteshow med WOW  Januar 2014

  Min bursdag  Februar 2014

  Intervju med Juliabladet og Isac  Mars 2014

  Første Tullete fjortisvideo med Tuva  April 2014

  Vinterlyd på Hafjell  Mai 2014

  Tuva og meg på 17 mai  Juni 2014

  St. Hans med Lea Mathilde på Nesodden

  Juli 2014

  Tyrkia i sommerferien  August 2014

  London med familien  September 2014

  Impulsiv jentekveld  Oktober

  Høstferie på Hafjell med familien  November 2014

  Oslo med Lila  Desember 2014

  Juleball på ungdomsskolen  Januar 2015

  Vixen Blog Awards  Februar 2015

  Tulledag med Lila  Mars 2015

  Vinterlyd med beste gjengen  April 2015

  Vinterlyd på Hafjell  Mai 2015

  Håndballcup  Juni 2015

  VG Lista med The Fooo  Juli 2015

  Språkreise med de beste jentene  August 2015

  Ny tullete sminkevideo med Tuva  September 2015

  Lansering av Wow by Jennie Sofie   Oktober 2015

  Jacob Whitesides og Bea i Oslo  November 2015

  Venner, gull verdt  Desember 2015

  Innspilling med Koht og Kidsa og The Main Level konsert  Nå er snart januar 2016 over og jeg elsker fremdeles å blogge. 

  Hvor lenge har du lest min blogg?

  Klem Jennie

   
  42 kommentarer


  Ekstra moro

  SVARET ER NEI


  25.01.2016


  Hei

  Jeg får en del spørsmål om jeg skal være med på Vinterlyd i år og svaret er, nei. 

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse i fjor med P4, Kreftforeningen og tidenes beste Vinterlyd i mine øyne. Det var også ganske hektisk og det ble noen timer til og fra flyplasser reising og morsomme oppgaver.


  Selv om jeg ikke skal være med på Vinterlyd skjer det masse annet for meg og uansett hva som prøver å få plass på kalenderen min den nærmeste tiden fremover er dømt til å kræsje med noe. Avtaler flyttes både hit og dit, men uansett så virker det som at prioriteringer er eneste løsning. 

  Noe som er litt kjedelig er at jeg for eksempel hadde en avtale som var kjempeviktig for meg onsdag denne uken. Den var avtalt i god tid i forveien og plutselig viser det seg at den kvelden skal vi ha oppvisning med Sal og Scene på skolen. Kjedelig at man får dårlig forvarsel og plutselig måtte jeg sette "verden på hodet" for å løse dette. Det hadde ikke vært et alternativ å droppe skoleforestillingen selv om den presset seg inn i kalenderen lenge etter alt annet. Heldigvis ordnet deg seg sånn halvveis :)

   

  GODE MINNER Å SE TILBAKE PÅ OG NYE OPPLEVELSER Å SE FREM TIL SOM OGSÅ EN DAG BLIR MINNER  Jeg er ganske sikker på at jeg kan røpe hva jeg holder på med for tiden i løpet av neste uke. Februar er vel den roligste måneden jeg kommer til å ha, der er heldigvis ikke alle helger kapret. 19 februar er jo Isac sin konsert og den gleder jeg meg til. Fått spørsmål om jeg skal på den konserten, og det skal jeg :)

  Mars måned er den store kabalen. Der har mye blitt sjonglert allerede. For konfirmasjonsleiren kræsjet plutselig med en utenlands jobbreise og jeg vet ikke ennå om problemet er helt løst. Jeg skal også ha arbeidsuke i uke 10 og det blir sikkert gøy med en annerledes skoleuke. Ennå ikke 100% sikker på hvor jeg skal jobbe. 

  Jo, så skal jeg reise nordover i mars også. Jeg skal få muligheten til å møte mange av dere :) Men det har ikke noe med Vinerlyd å gjøre, gleder meg til dette. Hadde vært gøy å få med seg en Vinterlyd konsert også, så da må jeg nok satse på Hafjell som jeg har vært på både i 2014 og 2015. 

   Nå er det ny skoleuke og jeg skal snart avgårde på håndballkamp. 

  Ønsker dere alle en finfin uke :)

  Skal du noe kjedelig, gøy, morsomt, dumt, spennende denne uken? Alt i fra presentasjoner, prøver, kamp, eller noe annet?

  Om du likte bildene i dette innlegget og vil se flere bilder i fra Vinterlyd 2015, så er det egen kategori her på bloggen :)

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ DEG PÅ RADIOEN!?


  14.01.2016


  Hei

  Som sikker flere av dere visste fra tidligere innlegg eller bilde på IG var jeg i gårsdagens SKOLEFRI Live sending i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde. Vi satt i alle i et venneråd der det kom inn spørsmål om vennskap som vi skulle svare på og gi våre beste råd, rett og slett. Det var utrolig gøy og ikke det minste veldig koselig gå se alle sammen igjen. Det som var spesielt med gårsdagens sending var at du faktisk kunne SE den på NRK SUPER. Det var en videokamera i rommet som spilte av Live slik at dere der hjemme kunne se oss, noe jeg syntes var utrolig kult. 

  I tillegg kom det inn mange bra spørsmål og jeg syntes det var veldig gøy å svar på spørsmålene. Noen spørsmål var vanskeligere enn andre, så det var fint at vi var tre stykker i rådet. 

  Nå må jeg løpe av gårde, skal på trening og når jeg komme hjem blir det en sen bursdagsmiddag med familien og lillesøster sin favorittdesser. Hun blir 13 år i dag. Hipp Hipp Hurra :)

  Processed with VSCOcam with b1 preset

  Processed with VSCOcam with b1 preset
  Så du på eller hørte på i går? 

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG AVSLØRER


  11.01.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Nå kommer det bare mer og mer snø. Tittet ut av vinduet i dag og det eneste jeg så var hvit snø. På skolen var det enda verre. I tillegg hadde jeg skøyting i gymmen og det var ganske håpløst siden banen var dekket med et snølag på 15-20 cm og enkelte steder var det en meter. Nå som vi har mast så mye om snø kommer det nesten litt for mye. Fra å sitte å søke på bilder med masse snø sitter jeg nå og ser på bilder fra Malta. Gleder meg alt for mye til å reise dit. Bare tanken på varme gjør meg glad. Vannet der er krystallklart og det ser ut til som det aldri er dårlig vær der. Om du drømmer om språkreise kan du lese mer ved å trykke HER

  I dagens innlegg tenkte jeg å avsløre noe nytt angående reisen min. Jeg avslørte sist at jeg skal til Malta men nå blir det hvem jeg reiser med. Sist gang jeg var på språkreise reiste jeg i sammen med Ella,  og vi lagde noen uforglemmelige minner i sammen. Til sommeren skal jeg lage enda flere bare denne gangen med min kjære venn Tuva. De fleste av dere kjenner til Tuva fra videoer og lignende. Å være på språkreise i Brighton er nok ganske annerledes fra Malta, så jeg er utrolig glad for at hun blir med meg. Begge ser frem til å oppleve et nytt sted og ikke minst alt vi skal gjøre. Som for eksempel å bade med delfiner. OMG!!!!!!!!!!!

  På den turen hadde det vært veldig gøy å få vlogget litt også.

  Har du noen planer for sommeren 2016 allerede nå? 

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Ekstra moro

  SLIK FEIRES DAGEN


  08.01.2016


  Hei

  I dag ble jeg 15 år gammel og allerede klokken 07.30 begynte feiringen. Da ringte det overraskende på døra og i det jeg åpnet stod verdens beste venner utenfor og sang bursdagsangen for meg med kake, kort og pakker. 

  Det ble med andre ord kake til frokost før vi i sammen gikk til skolebussen. Utrolig koselig at folk gratulerte meg på skolen og sang bursdagssangen både i bussen og klasserommet. Stod også på skøyter for første gang denne vinteren, noe jeg koste meg med. Ellers var det en vanlig skoledag, men med ekstra kos fra venner. 

  I dag har også lillesøster sitt skoleball og lillebror et vennetreff etter barnehagen. Husker da jeg var liten så var selve dagen man hadde bursdag kjempestas, nå syns jeg dagen jeg ferier med venner er det aller beste selv om det ikke feries akkurat på fødselsdagen. 

  I går feiret jeg på en måte litt med mamma alene. Jeg hadde en avtale i Oslo og hun fulgte meg og på vei hjemover spiste vi middag i sammen på Fridays på Aker Brygge. Det var veldig koselig. Da vi kom hjem hentet pappa og lillebror oss på brygga fordi vi måtte innom matbutikken og kjøpe noen ingredienser til kaker som mamma skulle bake. Da vi var på senterer overrasket mamma meg med en førbursdagspresang, nemelig et nytt hull i øret. Sikkert mange som har meninger om at jeg har for mange hull i ørene, men det er jo mitt valg, og jeg er kjempefornøyd. 

  Noen lurer sikkert på hva mamma bakte til dagen min i dag, og det er ganske spesielt. Hun har bakt kake som alle i familien kan spise, så det ble melkefri/laktosefri og glutenfri sjokoladekake med herlig sjokoladekrem og melkefri/laktosefri og glutenfri ostekake. Var litt skeptisk til det i starten men slik det ser ut blir det veldig godt. Kakene ser hvert fall veldig fine ut. Skal legg e ut bilde av den andre kaka som er pyntet med frukt også.


  Da jeg kom hjem i fra skolen bestemte vi oss for hva vi skulle ha til middag. Vi hadde hjemmelaget pizza etter mitt valg. Det er nok noe av det beste med bursdag. At jeg får velge middag. Hahahahha! Så da ble det pizza. Så fikk jeg også en gave i fra familien som passer spesielt til jeg skal på språkreise i sommer..

  Så ble det egentlig litt stress ettersom lillesøster skulle på ball og mamma og pappa skulle være med å se hun gå polonese det siste året på barneskolen. Så måtte de jo også hente lillebror.

  Vi skal snart kose oss skikkelig med kake og se på en gøyal film i sammen eller spiller noen spill. Neste helg blir det feiret litt mer. 

  Ble også utrolig sjokkert da jeg fikk tips om å sjekke famousbirthdays.com der jeg faktisk var om man søkte på navnet mitt. I tillegg var det annen info om meg enn bare bursdag, måtte le litt for meg selv da. Så morsomt!!! Du kan trykke på Boost knappen om du liker meg ;) Trykk //HER for å komme til siden. Fikk en mail i dag om at de ville ha et bilde av meg, men det er ikke klart ennå. Ikke akkurat så veldig kjent, men gøy at noen har søkt på navnet mitt så ofte at det ble laget en egen side. 

  Dette ble et innlegg der det skjedde mye men håper det er det dere liker :-)

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  MINE PERSONLIGE DRØMMER


  02.01.2016


  Hei

  2016 er her men noe nyttårsforsett har jeg ikke. Drømmer og tanker for året skal jeg derimot ha. Jeg har laget slike før og mange av drømmene har det ikke blitt blåst noe liv i, men det er jo alltids lov å drømme videre og det å ha drømmer syns jeg er kjempefint. 

  11 drømmer må man kunne ha, 10 ble for vanlig...he he

   

  1. Oppleve et helt nytt paradis (Jeg vet jo at jeg skal til Malta på språkreise og at det blir et helt nytt land for meg å oppleve, men kanskje familien tar seg en reise et sted  også)

  2. En "Meet up" et annet sted enn i Oslo med alle dere som har etterspurt det. Hadde vært kjemoekoselig å treffe mange av dere trofaste følgere og blogglesere.

  3. Synge av full hals som publikum på en eller flere konserter med artister jeg liker. Elsker konserter med god musikk og fans av samme artist. Det er god stemning. 

  4. Er det lov å drømme om litt romantikk <3 Jeg er jo ikke jenta som tar det første skrittet og er nok litt for sjenert for å ta kontakt om jeg skulle finne en gutt sjarmerende. 

  5. Svømme med delfiner. Det vil bli mulighet for det på språkreisen. 

  6. Møte Selena Gomez. Ikke hørt at hun skal til Norge, men drømmer allikevel jeg. 

  7. Ha en crazy hårfarge. Alt i fra blå tupper, hele lilla eller noe annet spennende.

  8. Vokse 5 cm i løpet av 2016, he he. Ikke at jeg ikke har det bra med den høyden jeg har....men lov å drømme.

  9. Bli litt mindre sjenert. (Ja, tro det eller ei...jeg er sjenert overfor folk jeg ikke kjenner eller ikke kjenner så godt)

  10. Minst like godt snitt til sommeren da jeg går ut av 9 klasse som jeg fikk nå til jul. Konkurrerer ikke mot andre enn meg selv. 

  11. Være med på et TV-program, eller radioprogram. På TV, gjerne som skuespiller. 


  Så dette er altså mine drømmer for 2016. Er ganske så sikker på at ikke alle disse punktene kommer til å gå i oppfyllelse men det er bare å fortsette å drømme.Tror nok livet hadde vært ganske kjedelig uten drømmer og mål. 

  Har du noen drømmer for 2016?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Ekstra moro

  JULEBALL 2015


  26.12.2015


  Hei

  I dag er det siste dagen til Oma, Opa og Onkel her i Norge for denne gang. Tante blir to dager til ettersom hun kom to dager senere enn de andre. Tiden  har gått alt for fort. De skulle jo bare bli for en uke men denne uken har bare løpt av sted. De kom jo dagen før jeg hadde ball. Jeg har jo heller ikke blogget om ballet ennå. Det var ganske likt som i fjor bare at jeg hadde det litt mer gøy. Jeg danset mye mer, lo og koste meg. Synes alltid det er moro å se de fine vennene mine og kose meg en hel kveld med dem. Må jo selvfølgelig vise noen bilder jeg tok med noen få venner før ballet. 

  Dette er da det fjerde ballet som jeg har vært på, og jeg må si at jeg er litt stolt. På alle de fire ballene mine har jeg ikke brukt mer enn 299 kr på en kjole, og det vil jeg kalle ganske rimelig. Den jeg hadde i år kostet bare 199,- . Jeg er en som mener at man MÅ ikke ha en dyr kjole for å føle seg fin. Det var utrolig mange fine kjoler men også veldig variert. Noen var "poofy" mens andre hadde helt enkle,løse og så like bra ut. Noen hadde lange og noen hadde korte og tettsittende (som meg).

  Jeg leser i noen medier at noen voksne og ungdom klager over juleball/skoleball, at det er press på alt i fra kjoler til transport. Vel....det er i bunn og grunn opp til hver enkelt og bli med på den "galskapen" eller ikke. Jeg hadde brydd meg fint lite om noen på skolen kom i limosin selv om ikke jeg hadde vært med på det. Jeg ble kjørt til ballet av mine foreldre. Om noen jenter velger å bruker tusenvis av kroner på kjole, frisør og annet så hadde ikke jeg fått mer lyst til å gjøre det. Jeg ordnet håret mitt selv på badet hjemme. På skolen min kommer ingen i limosin og jeg føler null press på hva jeg må ha på meg. Så nydelige jenter i alle mulige antrekk, også i bukse. 
  Har du hatt ball ennå? Føler du det er press?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Ekstra moro

  Full rulle


  13.12.2015


  Hei

  //Annonse

  Ahhhhhhh! Endelig føler jeg meg litt bedre, og utnyttet derfor litt av tiden til å gjøre noe effektivt. Lære meg å kjøre en skywalker. Hahahhaha! Ble så utrolig glad da jeg fikk en i gave i fra Skywalker Norge, den er hvit akkurat som jeg ønsket meg. De har jo mange ulike farger og modeller og du kan se nærmere på dem ved å trykke //HER

  Noe som er viktig før bruk er å sette seg inn i reglene. Det er for eksempel 16 års aldersgrense på å kjøre den ute enkelte steder. Jeg bruker den foreløpig inne i huset, og det er flere som liker å bruke den. Noe annet som nesten er enda viktigere er nok det å ikke tro det er så innmari lett. Det er ikke bare å gå på, så kjøre rundt. Det var ganske vanskelig å lære seg faktisk. Jeg kom meg i starten ikke på uten hjelp. Etter en liten stund greide jeg å stå alene på den men det gikk veldig treigt fremover og det å svinge fikk jeg ikke helt til. Jeg måtte bare fortsette forsiktig og tilslutt suste jeg rundt i stua. Nå får jeg stadig høre "ro ned, ikke så fort, ikke bli svimmel av å snurre så mye, stopp du er gal" i fra mamma og pappa. 

  Bare eeeeeeelsker det lilla lyset!!!!!
  Jeg kommer til å bruke min inne og til våren kan jeg leke meg der det er tillatt frem til jeg blir 16, som er litt over att år til.

  Har du forsøkt et slikt brett som dette før eller elektrisk enhjuling/Airwheel?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Ekstra moro

  Utrolig kult


  07.12.2015


  Hei

  I går hadde jeg en spennende og lang dag, men fikk uansett lagt ut to innlegg. Det første innlegget var julekalenderens tredje luke her på bloggen, så om du ønsker å forsøke å vinne en Mast rettetang, kan du gå tilbake til det innlegget og delta i kommentarfeltet der, trykk HER for å komme direkte til konkurransen. Jeg trekker vinner i helgen i sammen med eventuelle andre luker som åpner seg denne uken. Etter det la jeg ut et annet innlegg om hva jeg var med på i går, men jeg fikk ikke delt så mye ettersom dagen var veldig travel. Du kan uansett lese det innlegget, rett under dette ;)

  Så nå tenkte jeg å fortelle dere litt om gårsdagen, som også kommer til å bli vist på TV i 2016. Gårsdagens filming vil bli til en episode i "Koht og Kidsa" som begynner på TV-Norge i Februar. Hun møter mange ulike ungdommer i denne serien og jeg gleder meg veldig til å følge med på den selv. Du kan lese mer om denne serien ved å trykke HER og HER

  Jeg var selvfølgelig spent da jeg møtte opp på Storo Senteret i sammen med min venninne Ella. Jeg hadde fått vite litt på forhånd om at Christine var nyskjerrig på det jeg holder på med og at hun skulle være i sammen med oss denne dagen. Christine fikk meg veldig raskt til å senke skuldrene og være meg selv og vi hadde en koselig prat på en cafè først hvor vi pratet om mye forskjellig også bloggen. På Storo er det jo også en WOW butikk, så vi var innom der og så om det var noe igjen fra kolleksjonen min. Det var faktisk nesten helt utsolgt, så det var veldig gøy. Der møtte jeg også mange søte og snille jenter som fortalte at de følger meg på IG og leser bloggen min.Jeg blir så glad av å møte dere. 

  Christine skulle også være med på The Main Level sin konsert og var med Backstage før konserten. Hun var selvfølgelig også litt nyskjerrig på disse kule guttene og vi hadde en morsom stund i sammen. Jeg var glad for å se Laurent, Sander og Alex igjen, selv om jeg syns det var trist at Alex var syk. Jeg er glad for at han nå skal hjem og ta vare på seg selv til neste konsert i Bergen. Dere som skal på konserten i Bergen har virkelig noe å glede dere til, syns de er kjempeflinke til å showe på scenen og dra med seg puplikum i tillegg til å synge selvfølgelig. 

  Jeg ønsker jo ikke å røpe for mye, men vet at TV Norge legger ut teasere på sin facebook bruker og de har jo også en Instagrambruker som heter @kohtogkidsa som det lønner seg å følge med på om man vil få med seg hvem som skal være med i serien, hva folk gjør og når det setter i gang. 

  Processed with VSCOcam with p5 preset
  Lurer du på noe kan du spørre i kommentarfeltet, så skal jeg forsøke å svare. 

  Klem Jennie

   

   
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  Konsert og TV-innspilling


  06.12.2015


  Hei

  I dag er det endelig 6 desember og en dag jeg har gledet meg til lenge. The Main Level har konsert i Oslo og jeg gleder meg veldig til å være med gutta igjen. Jeg har den siste tiden hatt utrolig mye å gjøre på skolen og har ikke hatt tid til å treffe dem i mens de har bodd i Oslo de siste to ukene. Skolestresset er ikke over og neste uke fortsetter det med to prøver og fremføring bare på tirsdag i tillegg flere andre prøver den uka også, men i dag skal jeg nyte dagen og det spennende som skjer. 

  Dagen i dag har dessuten vært spesiell på en annen måte også. Jeg har gjort mye spennende og har hatt et lite TV-crew med meg hele dagen.

  Jeg skal være med i en episode av et program som heter "Koht og kidsa", det begynner på TV-Norge en gang i februar 2016. Har aldri hatt et TV-crew som har fulgt meg en dag, men har hatt en reporter hjemme i fra NRK Super en gang. 

  Lurer du på hvem Koht er , så er det Christine Koht det er snakk om og hun er en litt "helsprø" herlig og fargerik dame som ønsker å lage denne serien om ungdom som en hyllest til ungdommen. Du kan lese mer ved å trykke //HER

  Jeg var kjempespent før jeg møtte henne på en Cafè i Oslo tidligere i dag i sammen med Ella, men vi har bare hatt det kjempekoselig. 

  BILDE RETT FØR KONSERTEN


  I morgen kommer jeg til å blogge mer om dagen i dag og lurer du på noe kan du stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  OD!


  29.10.2015


  Hei

  Som jeg nevnte i går på blogggen skulle jeg i dag jobbe på WOW, og det har jeg gjort. Jeg og Tuva møtte opp i 10 tiden og sluttet 15. Vi arbeidet helt i fra vi kom til vi dro med en liten pause i midten. Det gikk mye på å ta med kasser ned på lageret og ta med nye ting opp. Vi fikk også i oppgave å sette priser på klær og det var nok det jeg syns var morsomst. Vi åpnet nye pakker med nye klær, satte alarm på de og hang de ut i butikk etter størrelse. Det høres kanskje ikke så gøy ut men det var det. I Hvert fall når jeg kunne ha med Tuva. Vi koste oss masse. Vi blåste også opp ballonger til Hallloween og stylet hvert vårt antrekk.


  Har du hatt OD i dag?

  Hva gjorde du?

  Om du ikke har hatt, hvor kunne du tenke deg å jobbe en dag?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Ekstra moro

  Tid for leir


  10.10.2015


  Hei

  I dag måtte jeg stå opp klokken 07.00 for å dra avgårde til konfirmasjonsleir. Jeg har gledet meg masse, så det var veldig gøy å endelig komme frem. Vi hadde oppmøte på en møteplass og derfra gikk vi 2 kilometer inn i skogen til det stedet vi skal være til i morgen. Det føltes som litt mer enn 2 km, men det var nok fordi jeg bar på en diger bag som var veldig tung. Det var deilig å få registrert seg og gå på rommet. Jeg deler rom i sammen med Ella, Tuva og en som heter Elizabeth. Hittil har vi hatt flere måltider med både pølser, kake og frukt. I tillegg har vi hatt mange morsomme aktiviteter og noen møter. Senere i kveld skal vi gå  med lommelykt i mørket og ha bålsamling og grilling. 

  Konfleir er best!!

  Her er noen bilder vi har tatt her på rommet.  Er du konfirmant til neste år?

  Skal du konfirmere deg?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  PAKKE PAKKE, IGJEN


  09.10.2015


  Hei

  Da pakker jeg,  igjen...... Men denne gangen skal jeg hverken langt eller være lenge borte. Jeg er i gang med konfirmasjonsforbredelser og allerede denne helgen skal jeg på leir med de andre konfirmantene fra her jeg bor. Det blir sikkert gøy og jeg gleder meg veldig. Mange av venninnene mine skal også konfirmere seg og vi har allerede fått vite datoene for vår konfirmasjoner. Noen ganger tenker jeg at det er koselig å stå konfirmant i sammen med venninnen mine, men så tenker jeg også at om vi ikke konfirmeres samme dag så kan jeg invitere dem i min konfirmasjon.

  Vi skal ikke reise så langt og blir bare borte fra lørdag morgen til søndag formiddag, men det er jo mye man må ha med seg uansett. Vi skal være mye ute, så da trenger jeg varme klær, så skal vi ha masse aktiviteter og da har jeg med sportsklær, så trenger man håndkle og faktisk mynter til varmt vann i dusjen, he he. Lommelykt fordi vi skal ha aktiviteter ute når det er mørkt også, og sovepose, liggeunderlag og mange andre ting.

   

  Fint vær er det i hvertfall, "Sweather weather"  og i infoskrivet står det at vi bør ha med oss tykke sokker, for det er kaldt på gulvet, åååå høres koselig ut....tro det eller ei. Nå håper jeg bare på å få sove med vennene mine. 

  Nå er i hvert fall baggen pakket til første konfirmasjonsleir.

  Ønsker dere at jeg deler opplevelsen min her på bloggen når jeg kommer hjem? (Det er lov til å ha med mobil, så ikke se bort i fra at det kommer innlegg i fra leiren her og/eller på IG)

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  BAE BEA


  06.10.2015


  Hei

  Flere av dere hadde lyst til å få vite hva annet som skjedde i går da jeg møtte Jacob Whitesides, så jeg bestemte meg for å lage et innlegg. Det startet akkurat som jeg skrev i gårsdagens innlegg. Etter koselig snakking nevnte jeg kjæresten hans Bea Miller og sa hvor talentfull jeg syns at hun er. At jeg elsker sangen hennes "Fire and gold". Etter å ha sagt hvor mye jeg beundrer henne stoppet han meg og sa " hun er her, om du vil møte henne". Da stoppet hjertet mitt. "Du tuller nå?" sa jeg. Men det gjorde han ikke for det neste som skjedde var at han ropte på henne og hun kom ut av naborommet. Jeg ble helt overveldet av glede. Hun ga meg og Petrine en stor klem. 

  Hele situasjonen var veldig morsom og spesiell. Jeg fikk derfor også snakket litt med henne også. En kjempe søt og snill jente var hun. Hun sa også at hun digga jakka jeg hadde på fra WOW og sa at hun bare måtte få seg en slik. Hahaha! Hun kalte med bae.
   "FIRE AND GOLD" - HER

  PHOTOGRAPH COVER -  HER

  Har du hørt den nyeste sangen hennes?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  HAN ER HELT FANTASTISK


  05.10.2015


  Hei

  Dere som har lest bloggen de siste dagene visste nok at jeg var på Jacob Whitesides sin konsert i går. Jeg må bare si med en gang at det har vært en av de beste konsertene jeg har vært på og at jeg hadde det skikkelig gøy. Ekstra moro at man kan stå så nærme scenen og at man ser artisten så godt der oppe. Jeg hadde også i forkant av konserten blitt spurt om jeg ville møte Jacob og det hadde jeg selvfølgelig lyst til. Jeg og Petrine fikk derfor møte han før konserten begynte. Det var krunglete å komme seg til det rommet de oppholdt seg i men vi kom dit til slutt.

  Da jeg kom inn satt Jacob i sofaen med en kamerat og så One Direction på TV. Han smile og lo. Med en gang han så oss hoppet han opp, ga en klem og introduserte seg. Han spurte hva vi het og hvor vi kom fra. Han var ikke sjenert i det hele tatt og var flink til å holde samtalen i gang. Vi snakket om alt i fra hvor han var oppvokst til junkfood. Hahahahaha! Det var utrolig koselig å bare snakke. Jeg ville ikke stille han for mange spørsmål men heller bli med kjent med han som person. Syns det er enda koseligere og gir meg et bedre minne.

  Vi tok selvfølgelig noen bilder, men siden han har kjæreste valgte jeg å ikke gjøre noe spesielt i bildet. Jeg syns selv det er viktig å respektere at en artist har kjæreste. Litt fordi jeg har mye respekt for dem og fordi jeg kunne settet meg i situasjonen selv om jeg hadde hatt en kjæreste som tok bilder med andre hvor de nesten kysset hele tiden. Det var hvert fall slikt jeg tenkte. 

  (Det var faktisk en annen artist der som gjorde meg enda litt mer "starstruck". Vil skrive mer om det i morgen<3)

  Etter å ha tatt bilder, blitt litt mer kjent gikk vi ned igjen og gjorde oss klare for konsert. Før Jacob skulle opptre hadde han en artist til å varme opp. Etter noen sanger begynet de å gjøre klart for Jacob. 

  Da han først kom ut på scenen begynte alle å skrike av full hals. Utrolig morsomt. Han sang flere sanger som han selv har skrevet men også noen coverlåter.  Han spilte også gitar og i tillegg fikk noen heldige jenter komme opp på scenen.

  Før vi skulle møte Jacob:)  Var så heldig å få gå helt foran ved scenen og ta noen bilder.  Møtte også på super søte og snille Sval. Vi støter på hverandre ved flere slike anledninger og det er alltid like koselig:)


  Jeg hadde hvert fall en AMAZING kveld, jeg tror jeg aldri vil glemme den.

  Helt til slutt vil jeg gratulere min kjære Opa (bestefar) med dagen i dag! Han er fast leser av bloggen :D Alles Gute zum Geburtstag.

  Hvilken artist tror du jeg møtte i går utenom Sval og Jacob?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  OSLO TUR MED GUTTA


  04.10.2015


  Hei

  Som noen sikkert fikk med seg i går, så var jeg i sammen med Alex og Sander fra THE MAIN LEVEL. Dessverre kunne ikke Laurent være med men vi hadde det i hvert fall veldig koselig. Jeg tok båten inn til byen og så møtte de meg på Aker Brygge. Vi spiste litt lunsj og etter det gikk vi i fra Aker Brygge til Colosseum kino.  Flere syns sikkert at det er ganske langt å gå men jeg syns det var veldig deilig. Jeg en person som elsker å gå turer, spesielt med den litt kaldere luften vi har nå, siden sommervarmen er vekk. 

  Vi hadde faktisk ikke bestilt billetter på forhånd så vi gjorde det der. Vi valgte å se den norske filmen BØLGEN som jeg vet flere av dere har sett siden dere kommenterte på IG i går. Før vi gikk inn i kinosalen måtte vi kjøpe oss noe digg å kose oss med. Det ende faktisk meg at  jeg ikke spiste halvparten av popkornet mitt, rett og slett fordi jeg var helt inni filmen. Hahhhahha!

  Men vi kjøpte i hvert fall det og tok noen selfies.


  Nå skal jeg fyke av gårde på Jacob Whitesides konsert. Gleder meg masse til å se han opptre og møte han<3

  Hva er din favoritt sang av Jacob?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Ekstra moro

  RADIOOOOOO


  11.09.2015


  Hei

  Endelig fredag! Jeg vet ikke om dere fikk det med dere men på onsdag forrige uke var jeg ikke bare på Oslo City og lanseringen av kolleksjonen, men jeg var også på SKOLEFRI. Jeg tror jeg nevnte det på IG men ikke her på blogg. Har vært litt opptatt så var først nå jeg satt meg ned selv og hørt på sendingen. Har vært der en gang før og det var like gøy, kanskje enda morsommere denne gangen. Jeg gjorde også noe jeg aldri har gjort før for dere: Hahahahahaha! Jeg kommer ikke til å si hva det er men du kan godt høre intervjuet ved å trykke HER.

   

  Akkurat nå skal jeg på håndballtrening og ønsker dere alle en kjempefin helg

  Har du hørt intervjuet?
  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Snart ferie :)


  28.08.2015


  Hei

  //samarbeid

  He he, skolen har nesten akkurat begynt og jeg gleder meg allerede til høstferien. Det er jo faktisk ikke så veldig lenge til heller. Som dere sikkert fikk med dere på bloggen i sommer var ikke turen til Østerrike helt som planlagt. Den første uka var super fin men så ble lillesøster veldig syk. Det ble derfor lite bading og sol. 

  Vi reiser nemlig til Gran Canaria med VING nå til høsten. Jeg har ikke vært der siden jeg var 1 1/2 år og vi reiser faktisk tilbake til det samme hotellet som vi bodde på den gangen. Siden da har hotellet blitt pusset opp og jeg syns det ser kjempefint ut der. 

   Du vil bare se 2 bilder fra hotellet under innlegg men for flere bilder trykk på linken under.

  ( VED Å TRYKKE HER KAN DU FINNE BILDER PÅ VING SIN SIDE :)

  Liker du høsten?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  FAKTA OM INNSPILLING


  01.08.2015


  Hei

  I går var det jo premiere på musikkvideoen Elektrisk. Mange har spørsmål rundt denne videoen og jeg tenkte derfor å lage 20 FAKTA til dere i fra meg.

   

  1. Videoen ble spilt inn over 3-4 dager.

  2. Jentene i videoen (Maren og jeg) var på innspilling to dager.

  3. Den ene dagen spilte vi inn til midnatt, da skulle det jo være litt mørkt.

  4. Maren og jeg ble spurt om å være med i musikkvideoen.

  5. I videoen er det Maren og Martinus som er det ene paret, Marcus og jeg er det andre.

      6. Mye er spilt inn uten script, at vi bare skulle ha det gøy og filmes.

  7. Vi kastet bare ett stjerneskudd hver i vannet, det er det som vises på videoen.

  8. Vi har på våre egne klær i videoen. 

  9. Jeg hadde aldri brukt kjolen min før, kjøpte den fordi jeg ikke hadde noen lys sommerkjole.

  10. Vi hadde med flere ulike antrekk så fant styling ansvarlig ut hva som gjorde seg best på kamera og til settingen.

   

   

   11. Vi spilte inn på flere locations som ikke er med i videoen.

  12. Vi jobbet med et helt fantastisk Crew.

  13. Petter Katastrofe var ikke på innspilling da scenene med Maren og jeg ble spilt inn.

  14. I pausen andre innspillingsdag spiste vi pizza. 

  15. Jeg syns det er kjempekult at Petter Katastrofe er med i denne sangen.   16. Jeg fikk sett videoen ca en uke før den ble publisert (det var veldig spennende, visste jo ikke hvordan den ville bli klippet)

  17. Scenen vi brukte mest tid på var rundt bålet.

  18. Når vi sitter rundt bålet så ler vi blant annet av pølsedelingen og morsomme ting som skjedde underveis.

  19. Marcus og jeg hoppet også flere ganger ut i vannet fra flåten, men det kom ikke med. 

  20. Maren og jeg var føst ut i vannet.

   

   

  Tusen takk for utrolig mange koselige og fine tilbakemeldinger på videoen. 

  Klem Jennie

  HER ER VIDEOEN, MANGE SIER DE IKKE FÅR NOK AV DEN 
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  UTE OM 3 DAGER


  28.07.2015


  Hei

  I dag fikk jeg endelig beskjed om når musikkvideoen ELEKTRISK kommer ut. Den kommer ut om 3 dager og jeg gleder meg masse. Er veldig spent på kommentarer og tilbakemeldinger på videoen. Tiden har gått utrolig fort siden vi filmet og det var en super opplevelse. Som dere også ser var vi jo utrolig heldig med været. Vi filmet inn to dager og det var ekstra koselig meg overnattingsbesøk i fra Maren i mellom innspillingene. 

  Her i Østerrike er det dessverre meldt dårligere vær eller litt kaldere temperatur helt fra nå til vi reiser. Vi reiser på kommende søndag og jeg vet det høres rart ut men jeg gleder meg til første skoledag. Vet at mange sier det, men det blir jo ikke som forventet. He he he....men siden været ikke er helt på plass liker jeg å se på BACK TO SCHOOL videoer som kanskje gir meg litt inspirasjon. Det er jo et nytt skoleår og nye muligheter. Jeg har bestemt meg for å være enda mer ryddig helt fra staren. Altså ha litt mer orden i sakene mine og i skapet på skolen også. 


  Nå skal jeg ut på en joggetur og utnytte at det ikke er så alt for varmt.

  Gleder du deg til videoen kommer ut eller til skolestart?

  Klem Jennie 
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  FOR EN OPPLEVELSE


  21.06.2015


  Hei hei

  Da er dessverre VG-Lista ferdig for i år. Har hatt det utrolig morsomt og møtt så mange nye mennesker. Var ganske deilig å komme hjem i går ettersom at jeg var veldig sliten, men kjente at jeg allerede begynte å savne folk.

  Som jeg skrev tidligere var jeg så heldig å få henge med THE FOOO CONSPIRACY i en og en halv dag. Var sammen med de på fredag hvor vi spiste middag på OLIVIA og deretter dro for å se gutta synge på GOD SOMMER NORGE.

  Lørdag dro jeg inn til byen og møtte opp på hotellet deres. Der skulle det nemlig være MEET&GREET med vinnerene av konkurransen jeg hadde på bloggen. Jentene fikk en halv time med guttene og på slutten gikk vi ut for å ta noen bilder. Jeg håper vinnerene hadde det koselig med guttene. Det virket hvertfall som alle hadde det supert. 

  TFC, vinnerne og meg


  Etter møtet dro vi ut for å spise lunsj. Omar sa han likte å være ute på tur sånn her fordi han alltid får mat. Hahahhaha<3 Jeg hadde tenkt det samme. Det var ganske morsomt å høre de bestille maten sin. Guttene bestilte ting som " muggost burger uten muggost". Og om de kunne ferne tomat og om de kunne ha løkringer på siden. De lagde rett og slett nye retter. Vi spiste maten vår og snakket og dro deretter videre til Rådhusplassen for å være med på noen intervjuer, med blandt annent NRK SKOLEFRI som jeg tidligere har vær med på. Jeg ble faktisk spurt om jeg ville være med i sendingen og det takket jeg jo selvfølgelig ikke nei til.  Du kan helt sikkert høre innslaget om kort tid på NRK SKOLEFRI sin nettside. 

  Så hadde gutta fri. Da benyttet de sjansen til å dra tilbake til hotellet for å bytte til litt mer behaglige klær og dra videre inn i byen. De sa jeg gjerne måtte bli med så det var det jeg gjorde. Vi endte opp med å kjøpe oss is på Ben&Jenny`s og gå nedover Karl Johan.   Digger disse bildene!
  Til slutt var det tid for VG-lista og det var fult styr. Gutta løp dit og jeg et annent sted for å ta bilde med noen artister.  Koselig å møte Astrid igjen:)   Fikk møte idolet til både meg og mamma. Nemlig John Newman. Siden mamma ikke var backstage fikk jeg fiksa hun en veldig søt videohilsen. Hahaha

  Møtte også The Main Level gutta mine igjen. Alltid koselig å se dem. I går hadde også Alex bursdag så bildet går til han i dag. 

  De ble ganske overrasket over hvor mange som faktisk dukket opp.

  The Fooo sin opptreden var fantastisk og jeg nøt den backstage med de andre artistene. 
  Disse gutta har virkelig talent. De sang den nyeste sangen sin " Run with us " og det er nok ikke bare jeg som liker den. Om du vil høre den igjen kan du trykke HER for Spotify.

  Guttene var utrolig hyggelige og den tiden jeg så de var de aldri i dårlig humør. Selv om det av og til var litt stressende tok de alt med et smil. De hadde selvfølgelig noen diskusjoner om hva de burde ha på seg og hvem som burde synge hvilke stemme, og det endte opp i en høylytt og komisk diskusjon for oss rundt.  Fikk nok mest kontakt med Omar. Vi hadde det ganske gøy backstage med dans og håndbak. Heldigvis for han tapte jeg. Hahahhaha! Oscar var veldig koselig. Han sa alltid mye hyggelig og " passet på " at jeg hadde det bra. Felix var den mer rampete og sa mye tullete. Ble ganske overrasket at han turte å si så mye forran meg. Olly eller Ogge som de også kaller han var bare dritkul. Hahahhaha

  Om du selv var på Rådhusplassen eller fulgte med på TV håper jeg du likte konserten. 

  Så du på? Hva syns du?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  DETTE BLIR SPENNENDE


  20.06.2015


  Hei hei

  Ble dessverre ikke noe blogginnlegg i går og det beklager jeg for. Hang i byen med THE FOOO CONSPIRACY som jeg også skal gjøre i dag før VG-lista. Førsteinntrykket av guttene er at de er veldig morsomme, tullete, snille og svært talentfulle. Vi spiste først middag på Olivia og deretter dro til TV2 for å høre de synge på GOD SOMMER NORGE. Der fikk jeg høre de varme opp og opptre live. Ble veldig imponert.

  Det vil bli vanskelig å blogge senere i dag også, så anbefaler deg å lage en IG bruker der du kan følge meg. Det vil komme bilder der i løpet av dagen og oppdateringer. Om du er under aldersgrense kan du spørre foreldrene dine om de kan lage en. 

  Legger med noen bilder fra gårsdagen. Da hadde jeg bare mobilen min men i dag tar jeg med kamera. 

  Nå skal jeg inn til byen for å være med jentene som vant MEET AND GREET med gutta på min blogg. De gleder seg veldig og har kommet helt i fra Bergen. Det er superfint sommervær i hovedstaden i dag, denne dagen tror jeg blir magisk.


  Skal du på VG-lista?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  Endelig


  05.06.2015


  Hei

  Denne uken dro jeg ikke på skolen før på onsdagen, ettersom jeg har vært syk. Da jeg kom hjem fra skolen ble jeg værre igjen og i går var jeg hos legen. Jeg hadde fått streptokokker og har nå fått medisin og føler meg bedre. Som jeg nevnte i går hadde jeg mattetentamen i dag.  Nå er jeg endelig ferdig med alle de skriftlige tentamnene mine og er enda nærmere sommerferien. Har muntlig igjen og der vet jeg ikke hva jeg kommer opp i. 

  I morgen er det 2 uker til VG-Lista på Rådhusplassen som jeg gleder meg veldig. Jeg håper veldig på at det blir fint vær den kvelden. Viktig å vise Oslo fra sin beste side til gutta i The Fooo, de har jo ikke vært i Oslo så mange ganger. Veldig kult at det kommer noen fra utlandet også og ikke bare norske artister, selv om vi er heldige og har utrolig mange flinke artister her i landet. VG-Lista kom i dag ut med enda flere som skal opptre på konserten 20 juni, kommer til å bli en kjempebra kveld :D

  The Fooo Conspiracy har forresten kommet ut med en helt ny låt, "RUN WITH US", kanskje det er en av låtene vi får høre 20 juni. Låten kan du høre på iTunes :D


  I helgen skal jeg filme video, gleder meg. Jeg har måttet vente fordi jeg har vært syk, men nå er jeg klar. Det er 2 videoer jeg skal velge mellom. Veldig lyst til å filme en som ikke er en challenge, men da må jeg i hvertfall ikke ha vondt i halsen, he he. Noen som tror de vet hva slags video det er snakk om?

   

  I mens du venter på VG-Lista kan du jo kose deg med sangene til noen av artistene :)

  THE FOOO CONSPIRACY, KING OF THE RADIO

   

  THE MAIN LEVEL

  MARCUS OG MARTINUS

   

  Det kommer jo mange mange flere.

  Hvem gleder du deg til å se og høre?

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Ekstra moro

  OMG, noen som er glade?


  28.05.2015


  Hei

  En ting jeg er flink til er å holde på hemmeligheter, og det har jeg bevist for veldig mange den siste tiden. Det har vært mye spennende som har skjedd denne våren og jeg har måttet holde mye for meg selv i lang tid før jeg har kunnet blogge om det. Nå som Vinterlyd er over, jeg har gått ut med informasjonen om at jeg designer en kleskolleksjon i samarbeid med WOW, at jeg skal til Brighton på språkreise og at det endelig ble klart at TML også skal opptre på VG-Lista så følte jeg at mange hemmeligheter enedlig hadde kommet ut. 

  Så ble jeg kontaktet i forbindelse med noe superkult igjen. OMG !!! OMG, er faktisk ikke noe jeg hverken sier eller skriver noe særlig, men da var det de ordene som kom. Nok en hemmelighet som jeg måtte holde på en liten stund. Men heldigvis trengte jeg ikke vente lenge med å blogge om dette og i dag er det altså annonsert at den svenske guttegruppa "The Fooo Conspiracy" også skal opptre på VG-Lista. Dette er noe mange har ønsket seg og det er ikke tvil om at guttene har mange fans. De har varmet opp for Justin Bieber, vunnet pris under "Kids Choice Awards" tidligere i 2015 og når One Direction skal ha sin konsert i Sverige senere i sommer er guttene deres "Special Guests"

  Dette er jo bare en liten del av hemmeligheten, for det kule er at jeg har fått et oppdrag og gleder meg til å bli litt kjent med gutta når de kommer til Oslo. Tenkte også å høre om jeg kunne være så snill å få ha en konkurranse for bloggleserene mine, tenk om jeg kunne fått til en "Meet and Greet" i premie. 

  Hva syns dere konkurransen burde være om jeg fikk kjøre en slik konkurranse på bloggen?

  Er du fan av disse gutta?

  Hvem er du fan av?

  Klem Jennie

  LEGGER MED MIN FAVORITTSANG AV THE FOOO

   
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  FREDRIKSTAD CUP 2015 - BILDERAS


  25.05.2015


  Hei Hei

  I går kveld kom jeg hjem etter en vellykket Fredrikstad Cup. Har hatt det utrolig gøy og det er trist at det allerede er over. Første dagen vi kom, altså fredag var det ingen kamper. Da møtte bare alle lagene opp og gikk i et slags tog til hovedarenaen til cupen. Der var det  åpningsshow og noen artister. Dessverre regnet det så alle ble ganske våte. 

  Dagen etter våknet vi til solskinn! Vi fikk  Fredrikstad Cup t-skjorter i rosa som alle sammen tok på. Vi spiste frokost, pakket baggene våres og dro. Denne dagen hadde vi bare en kamp litt senere på ettermiddagen. Vi hadde derfor mye fritid til å bare henge litt her og der. Så det var det vi gjorde. Var flere boder der og morsomme ting å være med på. Vi tok bilder i en morsom fotoboks, kjøpte is, så andre lag spille, så litt i butikkene og snakket med mange hyggelige folk. Til slutt hadde vi kampen vår.

   

   

  Etter kampen dusja vi og ordnet oss for kvelden. Denne dagen skulle det nemlig være konsert med artister som Adelén, Omer Batti og Juicecrew, Erik&Kriss og The Main Level!!! Ble utrolig glad da jeg faktisk fikk lov til å ta med noen fra laget bak og hilse på TML. Var utrolig koselig å se gutta igjen. Vi rakk å snakke litt og ta noen bilder før vi gikk ut for å se konserten. Selv om jeg har hørt dem opptre maaaaaaange ganger på Vinterlyd koste jeg meg masse. Fikk jo også høre den nye singelen deres " My girl" live for første gang. 

  Kvelden på skolen brukte vi til å slappe av og kose oss. Hadde på musikk og dansa, lo og tullet. Deretter fikset vi oss og hoppet inn i soveposene våres.


  Søndag hadde vi ikke like fint vær. Dagen startet med opphold men så begynte det å regne. Denne dagen hadde vi selvfølgelig bare utekamper. Hahahahaha! Så vi spilte ute i regent. Litt vanskelig siden det var så vått og på gress. Du falt, mista ballen og det skjedde mye tull. Etter første kamp fikk vi beskjed om at hvis vi vant den neste skulle vi få spille i A-sluttspill inne og om vi tapte B-sluttspill ute. Alle sammen hadde så lyst til å vinne så vi slapp å spille ute. Kampen gikk utrolig bra og vi vant. Vi dro derfra videre til en hall der vi skulle spille inne. 

  Denne kampen tapte vi dessverre så vi kom ikke videre. Så siden så mange av dere har spurte tenkte jeg å svare på et spørsmål nå. Vi kom til  A-sluttspill men tapte der. Er utrolig stolt av laget og kan ikke vente til neste cup. 

  Håper du likte innlegget!

  Har du vært på Fredrikstad Cup i år?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  Fredrikstad Cup dag 1


  23.05.2015


  Hei

  Ja, kort innlegg igjen.. men dagen har vært lang. Nå er det tid for konsert og nyte kvelden etter en dag med håndballiv. Seier for laget i dag og jeg gleder meg til morgendagen. Veldig koselig å være med så mange venninner på cup.

  Blogger gjerne mer fra Fredrikstad Cup og langhelgen om dere ønsker det.

  Spiller du cup i helgen?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Ekstra moro

  SKOLEFRI OG SKOLEFRI


  13.05.2015


  Hei

  I dag er det onsdag og jeg sluttet derfor kl. 12.00. Denne torsdagen er det jo også kristi himmelfartsdag så vi har fri i morgen og på fredag. Utrolig deilig med kort uke. Selv om det er fri har jeg ganske mye å gjøre. I dag etter skolen dro jeg rett til NRK for å være gjest på NRK Skolefri. Når jeg kom dit var det en annen der inne som het Bebe Rexha. Hun har faktisk skrevet sangen "Monsters" som Rihanna synger. Hun synger også selv. Du har kanskje hørt sangen  " I´m gonna show you crazy" ?

  Jeg kom live på kl.15.00.  Fikk vite at det kom inn over 1000 sprøsmål. Kunne jo ikke svare på alle sammen men håper dere likte det allikevel. Svarte ikke bare på spørsmål heller men fikk også noen morsomme utfordringer. Om du vil høre intervjuet kan du høre det på NRK SUPER SKOLEFRI. Trykk her!


  Bebe og meg<3  Hører du ofte på skolefri?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  Behind the scenes


  21.03.2015


  Hei

  Da NRK skulle komme var jeg spent på hvordan det skulle bli. Først var vi litt på rommet mitt og det hadde jeg egentlig ikke regnet med,  så hadde flaks med at det ikke var skikkelig rotete, he he. Hun filmet faktisk litt av rommet, men det ble ikke tatt med på sendingen på Supernytt. De filmer faktisk veldig mye, nesten i 2 timer og av det lager de et ca 3 minutter langt portrett. 

  Vi var altså først på rommet og så bakte vi cupcakes. Lillebror var nyskjerrig og var faktisk mye rundt oss. Han ville smake på cupcakesrøren og lekte også med minions på hodet mitt da vi pyntet dem, he he. 

  Nederste bildet til venstre: Her er det igjen lillebror som stjeler oppmerksomheten vår. 

  Bildet under: Rotet til det jeg skulle si og ble en smule flau, he he.

   

  Har du sett reportasjen fra gårsdagens Supernytt ?

  Om ikke kan du se den ved å trykke HER

  Ønsker deg en riktig god helg :)

  Har du noen planer?

  Klem Jennie 

   
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  I morgen kan du bli litt bedre kjent med meg


  19.03.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt besøk hjemme hos meg av NRK Super. Venninnene mine Selma og Nora kom til meg etter skolen og klokken 16.00 kom det en reporter som skulle lage et portrett til morgendagens Supernytt. 

  Dette har jeg aldri vært med på før, det å bli intervjuet sånn med kamera til stede. Jeg har bare vært på TV når jeg har spilt en rolle, ikke vært meg selv. Det var gøy å ha besøk, litt spesielt og jeg kjenner at jeg gruer meg bitte litt til det kommer på TV i morgen, men gleder meg også. 

  I morgen er det kakefredag på skolen og Nora og Selma hjalp meg med å bake cupcakes til klassen min i mens det ble filmet.

  Så om du vil se tre litt smånervøse og fnisete jenter kan du se på Supernytt på NRK Super i morgen 18.50, he he.

  I morgen kommer jeg til å blogge litt mer om opplevelsen og litt "behind the scenes"  bilder kommer også. Jeg er også spent på å høre hva dere syns om portrettet.

   


  En av typene vi bakte :D
  Skal du se på Supernytt i morgen?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  Smashing kveld


  29.01.2015


  Hei

  I dag da jeg våknet var noe av det første jeg gjorde å tvile på at gårsdagen faktisk skjedde. Lurte på om jeg bare hadde drømt, men så så jeg blomstene og prisen min på nattbordet og da forstod jeg at det er virkelighet. 

  I går så vant jeg, takket være dere "Årets Ungblogg" på Vixen Blog Awards. Tusen tausen takk til alle dere som har nominert meg og stemt på meg og tusen takk til juryen som tok meg helt til toppen. 


  Tenk at jeg tvilte på om jeg skulle dra på Vixen Blog Awards eller gå skirennet her på Nesodden. Men kvelden før fikk jeg tak i en kjole og avtalte at Ella og mamme skulle bli med meg. Lykken ble komplett da jeg fikk billett til Tuva også.

  Først så var vi en liten tur på en slags "Før Fest" hvor det ble servert drikke og fingermat.  Mange mennesker og ja, vi følte oss veldig små i selskapet. Vi turte ikke snakke med noen, så vi ble veldig glade da noen snakket med oss, he he. Det var godt å ha vennene sine der for det føles som at alle andre kjente hverandre.

  Fine speil for å knipse noen bilder  Tok noen bilder, men hadde bare med meg mobilen. Det ble tatt noen bilder av flere fotografer, men de har jeg ikke fått ennå.


  På prisutdelingen fikk vi Goodie Bags, så ble det delt ut priser i alle de ulike kategoriene og så var det musikk av blandt annet Ida Maria

   Jeg skvatt så utrolig da navnet mitt ble ropt opp at jeg skalv. Jeg skalv på scenen også og følte meg om mulig enda mindre enn tidligere på kvelden. Satt veldig pris på å se at det var noen jenter på min alder i salen og noen av dem kom også bort til meg for å ta bilde og få autograf og da følte jeg i hvertfall at det var verdt å være på Vixen denne kvelden. Når jeg ser tilbake på kvelden var den jo helt utrolig. Ikke alle som får oppleve dette og at jeg fikk en pris etter å bare ha blogget i litt over 1 1/2 år. Mange flere utrolig kule bloggere ble kåret denne kvelden og jeg anbefaler å sjekke flere av dem på Vixen.no   Det var jo veldig mange store bloggere der og andre kjente personer som ble intervjuet, filmet og fotografert veldig mye. 

  Jeg har også lyst til å takke dere som kom bort å gratulerte meg etterpå. Vet ikke om dere leser bloggen, men det var i hvertfall veldig koselig og betydde mye for meg.


  Vi var ikke hjemme før 00.15, og da var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg med en gang.

  Nok en gang tusen takk. Om jeg får flere bilder deler jeg dem her på bloggen :)

   

  Har du et spørsmål om denne kvelden, kan du spørre i kommentarfeltet :)

  Klem Jennie
  70 kommentarer


  Ekstra moro

  På vei til Vixen


  28.01.2015


  Hei

  I dag er det Vixen Blog Awards og jeg gleder meg syyyyykt. Har aldri vært på det og er ganske spent. Heldigvis har jeg med meg Ella og Tuva og vi skal ha det fatastisk. Gleder meg også til å møte alle menneskene og deltakerne. Flere der jeg beundrer og ser opp til som også er nominert i samme kategori som meg.  Jeg er nominet i kategorien "Årets ungblogg", takket være dere leserene mine <3

   

  Blogger mer om dette i morgen. Har litt dårlig tid i dag.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  DISNEY ON ICE


  24.01.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en utrolig fin dag med mamma, Mathias og Ella på Disney on ice. Sist gang jeg var på Disney on ice var dag jeg var 5/6 år så husker ikke så godt hvordan det var. Da jeg var så liten var alt ganske problemfritt men nå som jeg er blitt eldre var det litt jobb. Mange mennesker, søling og bråk. Var utrolig glad da vi hadde funnet plassene våre og showet begynte. Ble også utrolig happy da jeg fant ut at alle sangen var på norsk. (kunne derfor synge med) Hahahaha! 

  Jeg og Ella satt og lo og sang i mens lillebror var helt oppslukt i showet. Da showet var ferdig gikk vi nedover Karl Johan og ned til brygga. På vei hjem leste vi i programmet vi hadde kjøpt der og så på bilder fra showet. Nå sitter jeg hjemme og har tenkt å ta på meg noen koseklær. I morgen er det håndballkamp. Gleder meg!  Har du noen gang vært på Disney on ice?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  ENDA FLER OVERRASKELSER


  21.01.2015


  Hei

  I dag etter skolen var jeg på et utrolig spennende møte i byen og jeg føler meg veldig heldig. Dette kommer til å bli så kult. Har så mye gøy å fortelle, som også dere har mulighet til å være med på. Dette er også noe jeg har hold på litt lenge så gleder meg masse til å informere dere mer om dette på bloggen i morgen. Nå har jeg dessverre ikke tid til noe annet enn å gi dere et lite hint, for nå skal jeg på skirenn og så må jeg øve til foredrag. 

  HINT HINT

  OK, ET HINT TIL

  http://marcusandmartinus.no

   

  Noen som tror de kan forestille seg hva møtet handlet om?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  DET ER UTROLIG!


  09.01.2015


  Hei alle sammen!

  Fikk nettopp vite at jeg er finalist i VIXEN Blog Awards 2014, kategori " Årets ungblogg" . Kunne ikke klart det uten alle dere som har stemt på meg. Blir også utrolig glad av å se at så mange liker bloggen min og jeg kan ikke få takket dere nok. Det er nå opp til juryen å velge hvem som vinner hver kategori, men er stolt av at jeg allerede har kommet så langt. 

  Dette står det om ÅRETS UNGBLOGG: Årets ungblogg er nyskapende, engasjerende og inspirerende med godt innhold og hyppige blogginnlegg. Bloggen har eksistert i mer enn seks måneder før nominerin ,og bloggeren er 18 år eller yngre.

  Nå er første skoleuke etter ferien over og er ganske glad for at det er helg. Trent litt mer denne uka så er litt sliten. Men det er ikke over enda. Skal spille flere håndballkamper i helgen. Gleder meg veldig allikevel. Har ikke spilt siden før juleferien, så fint å få spille litt igjen. 

   Legger med tre sanger som har vært på hjernen min den siste tilden.

   

   

   

  Hvilken sang liker du best?

  God helg

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Ekstra moro

  Dette blir gøy!


  21.11.2014


  Hei!

  I dag etter håndball hadde jeg kort til på å ordne meg. Emilie Mari, pappa og jeg skal nemlig på Idol. I dag skal også Isac Elliot synge der. Nå må jeg skru av mobilen fordi sendingen begynner snart, men jeg skal legge ut flere bilder i morgen.

  Håper dere alle får en fin fredagskveld.

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  Super fredag


  14.11.2014


  Hei

  Etter skolen i dag dro Ella og jeg til Tuva for å gjøre ferdig en presentasjon vi skal ha ferdig til mandag. Det tok sin tid men vi er endelig ferdig og nå spiller vi Wii. Super morsomt!

  Hvordan har din fredag vært?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  KIDS EXPO og SKI EXPO


  08.11.2014


  Hei

  I dag dro jeg og "fammen" på KIDS EXPO  og SKI EXPO og jeg koste meg i hvertfall veldig mye. Var en god del hos JULIABLADET og der foregikk det masse gøy. Det var lakking av negler, konkurranser og det ble gitt ut JULIA bagger med det nyeste bladet oppi. Man kunne også ta bilde forran en plakat av forsiden til JULIA og den ble brukt masse. Tok bilder med mange fine mennesker forran den plaketen og det var koselig å møte så mange av dere. 

  Gikk også litt rundt sevl og tok også en tur inn på Ski Expo og så masse kult skiutstyr jeg gjerne skulle hatt til ski sesongen. Nå er det bare å håpe på snø :) 

  Noe som også var veldig kult var at Sval hade en minikonsert på senen og etter opptrednen ble jeg med JULIA og intervjuet henne. Hun var utrolig hyggelig og ikke sjenert i det hele tatt. 


  Nå får jeg snart besøk av en god venn og vi skal overnatte hos meg.

  Håper dere alle får en fin lørdagskveld.

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  MER FRA OD


  03.11.2014


  Hei

  Som mange av dere allerede har fått med dere her på bloggen eller instagram så jobbet jeg hos WOW Storo på OD-dagen 30 oktober. Det var en veldig fin dag og jeg hadde også "insta-takeover" denne dagen. Det vil si at det var jeg som la ut bilder og tekst på @wowandme sin instagrambruker denne dagen. 

  Tuva og jeg fikk bygge om litt av eksponeringen i butikken. Brette og henge opp klær, sette på alarmer osv. Det kom også mange søte og snille jenter innom og hilste på oss. 

  Lovet dere flere bilder i fra dagen 

   

  MERKET NOEN KLÆR SOM VÅRE FAVORITTER :)  Legger også ut bildene jeg la ut på Instagram denne dagen, vet at ikke alle av dere har Instagram. 

   
  KOSELIG Å MØTE DISSE NYDELIGE JENTENE

  Her en noen antrekk jeg stylet i prøverommet<3 Hvilken er din favoritt?  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  Super duper dag


  30.10.2014


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra byen etter en super OD dag. Jeg og Tuva har hatt det så utrolig i sammen. Da vi kom til butikken var det ganske rolig men etter hvert kom det flere. Vi fikk prøvd oss på noen forskjellige oppgaver og det var veldig spennende. Vi prøvde også antrekk der vi markerte favorittene våre med " JENNIE & TUVAS FAVORITTER"

  Etter arbeidsdagen dro Tuva og jeg ned til Aker Brygge og spiste middag i sammen på Peppes Pizza, en super avslutning på en WOWdag.

  Kommer til å blogge mer om dagen senere men dere skal selvfølgelig få se noen bilder nå også<3


  Vil du se flere bilder i fra OD-dagen vår hos WOW på Storo?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  HEMMELIG


  08.10.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg med mamma på et utrolig spennende møte, som dere helt sikkert får høre om i et senere blogginnlegg. Det var så spennende at jeg nesten ikke kan tro det selv, og jeg gleder meg til jeg eventuelt kan fortelle om det her på bloggen.

  PÅ VEI TIL MØTET
  Møtet var på Billingstad ikke så langt unna Sandvika Storsenter,  det storsenteret vil jeg veldig gjerne til i morgen kveld. I morgen er det nattåpent på senteret og gutta i The Mainlevel skal ha konsert der klokken 20.00. Jeg har dessverre to prøver på fredag som jeg må lese til, så jeg har ikke tid. Konserten er også litt for sent så da blir det litt vanskelig for meg å få med meg dette,  jeg bor jo på Nesodden som er et stykke unna Sandvika :(

  PÅ VEI HJEM  Til alle dere som ikke bor så langt unna, så burde dere absolutt få med dere disse gutta synge. For jeg har sakt det før og sier det igjen, de er kjempeflinke syns jeg. Så er de jo veldig snille og morsomme også.  De har egen nettside, som du kan besøke ved å trykke HER  Gleder meg veldig til å bli ferdig med prøvene denne uken, hadde en prøve i dag også. Men på fredag klokken 14.30 da er det helg og jeg og lillesøster skal få besøk av gode venner <3  Så er det håndballkamp på søndag igjen også :)

  Skal du til Sandvika i morgen?

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  ICEBUCKET CHALLANGE


  28.08.2014


  Hei

  I dag ble jeg nominert til "The icebucket challange" for å samle inn penger til forskning på muskelsykdommen ALS. Dette gjorde jeg med glede og jeg skal også donere penger. Det var utrolig kaldt men også veldig gøy. Om du vil se videoen kan du følge instagrambrukeren min : @jenniefashion

  Det er veldig mange som blir utfordret av venner til "The icebucket challange"  Min bestefar mistet sin bestevenn av ALS da da jeg var liten og jeg velger å donere mitt beløp til "ALS Stiftelsen i norge" 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og gjort de siste leksene for uka. Neste uke blir det flere tester og fremføringer på skolen. Gleder meg<3 

   
  Hvordan var din dag?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Ekstra moro

  Yes :)


  23.08.2014


  I dag har det vært dag to i Skicup, og i morgen spiller jeg A sluttspill med laget :) Tidligere i dag har jeg vært med gode venner på skolen hvor vi også spilte litt håndball og koste oss.

  Nå er det rett hjem og legge seg for i morgen må jeg tidlig opp.

  Har du en sporty helg?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  HÅNDBALL CUP


  22.08.2014


  Hei

  Denne helgen er det cup med håndballaget mitt. Vi spiller i dag og i morgen og så er det eventuelt sluttspill på søndag. Gleder meg masse til å spille og til å være sammen med alle de herlige jentene på laget. Har pakket i den nye treningsbagen min og har med flasken jeg kjøpte i London i sommerferien.  (Tok to bilder i full fart da jeg så at jeg ble henta for å dra på cup)

  Har ikke noe særlig tid til å blogge i dag, men ønsker dere alle en superfin fredagskveld. 

  Har du sett konkurransen jeg har gående her på bloggen og på instagram? Trekker vinner på søndag

   

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDERAS FRA EN FANTASTISK DAG


  20.08.2014


  Hei

  I går var en helt fantastisk dag med gutta fra THE MAIN LEVEL. Mamma, Ella og jeg tok båten rett etter skolen inn til byen for å være med dem resten av dagen. De hadde noen intervjuer de måtte gjøre men det var bare gøy å være med på. Vi møtte dem først ved Oslo City siden de skulle bli intervjuet av TOPP som har kontor like ved. De møtte oss med smil og klemmer og var utrolig hyggelige. Etter intervjuet dro vi og spiste frozen yogurt. Vi tok litt bilder og gikk videre til neste intervju. 

  Vi dro også en turen ned til Aker Brygge og gikk litt rundt der. Vi tok masse bilder og gleder meg til å vise dem til dere. Etter en liten tur på Aker Brygge tok mamma, Ella og jeg båten inn til Nesodden igjen. Alle hadde kost seg utrolig mye og vi vil aldri glemme det.

  TOPP intervju


  frozen yogurt<3

  Mmmmmm...alle liker frozen yogurt<3 Hahaha

  Take it "ISI"

  På Aker Brygge:-)


   


  Har du hørt om dem før?

  Om ikke, kan du følge dem på Instagram @themainlevel og se nettsidenwww.themainlevel.com 

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  THE MAIN LEVEL IN TOWN


  19.08.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra en utrolig kul og og morsom dag i byen. Etter skolen dro Ella of jeg med mamma rett til byen for å møte et band kalt THE MAIN LEVEL. Noen av dere har sikkert hørt om dem på IG og blogg. Vi skulle hvertfall tilbringe litt tid med dem litt rundt i byen og bare ha det gøy. Det blir et større blogginnlegg om dette i morgen og det vil også komme MAAAAAAAAAAAAASSE bilder i morgen.

   

  Sander, Alex, meg og Laurent 

   

  De var på promotur i Oslo i forbindelse med den nye låten sin "Go Go With You" som ble sluppet ut i dag på iTunes. Snart kommer også musikkvideo. Gleder meg veldig til å se den. Så jo en liten teaser på Instagram av den tidligere i dag @themainlevel

    ( Mamma tok dette superkule bildet i forbi farten da det ble rødt lys: Utrolig kult! )


  Har du hørt den nyeste låten dems "Go Go With You" ? The Main Level sin forrige singel het " Blackout", som jeg også like veldig godt. Du kan finne mer info om gutta på www.themainlevel.com 

  Syns at låta "Go Go With You"  er en utrolig fengende og glad sang, og ingen tvil gutta kan synge. 

   

  Har du spørsmål om dagen skal jeg forsøke å svare på dem i morgen

  Klem Jennie   
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSENFRYD!!!


  15.08.2014


  Heei

  I dag dro jeg på Tusenfryd med noen venner som heter Andrine, Erle og Kaisa. Vi hadde veldig flaks med været og vi koste oss masse. Vi tok Speed Monster, Spinspider, Thunder Coaster, Super Splash og masse flere karuseller. Ganske lenge siden jeg har vært der så det var ekstra gøy og det kilte utrolig mye i magen. Vi tok en liten lunsjpause i 14 tiden og deretter fortsatte vi turen gjennom parken. Andrine og Erle dro litt tildligere så Kaisa og jeg gikk rundt i parken i noen timer til før vi dro hjem.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Ekstra moro

  EN SWEET DAG


  13.08.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en flott dag i byen med Ida og vi har kost oss masse. Jeg ble henta på Aker Brygge av hun og faren hennes. Deretter kjørte faren oss til Oslo City. Der titta vi i butikker og tok en frappe på STARBUCKS. Denne gangen tok jeg noe jeg har ventet superlenge på å smake, nemlig cotton-candy frappucino. Den var veldig god men kaffe frappe er fortsatt favoritten.

  Vi dro deretter til P4 for å få en liten omvisning og jeg fikk prøve mye gøy. Spille inn noen stemmer og å late som man var på radio. Utrolig morsomt.

  Før jeg skulle ta båten hjem tok vi oss litt mat på Aker Brygge og koste oss i sola. Nå er jeg hjemme og er sliten etter å har fartet rundt de siste dagene.


  Hva har du gjort i dag?
  Klem Jennie 
  31 kommentarer


  Ekstra moro

  Fått med deg dette magasinet?


  22.07.2014


  Hei

  I dag da pappa var å henta den nye bilen vår gikk han også en kjapp tur innom en Wow butikk. Hvorfor? Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG ble jeg for en tid tilbake intervjuet for et skolestartmagasin og stylet også noen skolestart antrekk jeg ville gått i. Det er også masse Behind the scenes bilder fra de nydelige modellene sine photoshoots. Det er nå ute i alle Wow butikker, så jeg måtte jo skaffe meg et. Her er noen bilder av magasinet. Om du vil lese intrevjue finner du badet i din nærmeste Wow butikk.


  Har du sett magasinet?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Ekstra moro

  OJ OJ OJ


  26.06.2014


  Hei

  I dag skulle jeg som jeg blogget om i går kveld, besøke Juliabladet i Oslo. Tuva ble med meg og i sammen fikk vi en omvisning, litt stæsj og så svarte jeg på spørsmål i fra dere lesere av Juliabladet. Veldig morsomt å være litt "behind the scene"  og få vite litt om produksjonen av bladet og sist men ikke minst se arbeidsplassen til Kirsti. Jeg følger jo Juliabladet på Instagram og hun legger jo av og til ut bilder fra kontoret sitt, og det var absolutt ikke slik som jeg hadde forestilt meg. Det virket også som en veldig koselig arbeidsplass. 

  Etter besøket tok Tuva og jeg T-banen til Majorstua og spaserte nedover Bogstadveien til Aker Brygge. Vi tittet innom flere butikker og kjøpte oss også en frappe hver på Starbucks. Jeg ble superglad for å finne meg enda en ny kul klesbutikk hvor jeg sikkert kommer til å handle en del fremover. Vi var også innom en annen kjempekul butikk som  jeg ikke har vært i før som heter INGLOT. Kommer til å blogge om begge butikkene og innkjøpene  fra i dag en annen dag denne uka.


  Da vi kom oss på båten begynte ekstremværet i Oslo og lynet slo ned på Karl Johan og gatene ble oversvømt, men det slapp vi altså unna. Vi kom oss akkurat innenfor døra hjemme før det begynte å regne her. Tuva ble med meg hjem og vi har det jo alltid moro i sammen. Nå skal jeg pakke sammen litt for å overnatte hos Tuva <3

   

  Hvordan vær har det vært der du bor i dag?

   Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  KUL GJESTEBLOGGER


  24.06.2014


  Hei!

  På søndag ble jeg hentet av Jennie Sofie på Aker Brygge. Vi tok båten sammen til Nesodden. Det er utrolig fint her, med flott utsikt til Oslo.

  Vi hoppet på trampolinen nesten hele dagen, noe som var supergøy!  Jeg lærte flikkflakk og baklengs salto for ganske lenge siden, så da tenkte jeg at jeg kunne lære det bort til Jennie. Hvis dere ikke så videoen på Instagram, kan dere se den her
  På mandag våknet vi veldig sent, noe som tilhører sommerferien. Vi stod opp og bestemte oss for å lage en god frokost, så vi fant en oppskrift på Amerikanske pannekaker. Vi spiste de med nugatti, noe som smakte supergodt. Etter den gode frokosten dro vi til Nærsenteret der vi koste oss i sola og gikk på cafè.

  Etter en fin ettermiddag  ordnet vi oss før vi gikk ned til en strand i nærheten for å feiret St.Hans. Det var hyggelig å møte nye folk og hilse på noen av vennene til Jennie. Det var også veldig koselig å være med familien til Jennie fordi de er så åpene, morsomme og snille personer. Jeg og Jennie tok kameaet med oss og knipset noen bilder av hverandre og naturen. Bildene ble veldig fine, med solen og naturen i bakgrnnen. Her har du noen av dem.

  Vi er ikke helt normale...Hahaha<3

  ELSKER DEG JENNIE


   

  St .Hans bålet  Når vi kom hjem igjen koste vi oss med lakking av negler og ansiktmaske.

  I dag våknet vi opp til strålende sol og blå himmel, som vi utnyttet med å bade. Det var litt for kaldt til å hoppe fra brygga eller å ta en svømmetur(eller så er det bare vi som er litt pysete), men vi greide å ta en liten dukkert. Etterhvert dro vi hjem og hoppet på trampolinen (ja, IGJEN).

  Jeg venter på Jennie som er i dusjen, så skal jeg pakke (kanskje hoppe litt på trampolina;), og dra. Det blir litt trist, siden jeg har hatt det så fint her. Men jeg kommer nok til å besøke dem igjen!

  Har hatt noen supre dager med Jennie<3

  Takk for meg

  L e a  M a t h i l d e

   
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  ERRE HER DET ER PARTY


  21.06.2014


  Hei

  Akkurat nå driver jeg og styrer litt rundt i huset og i hagen fordi jeg får gjester om under 1 1/2 time. Jeg har invitert noen venninner på HAGEPARTY og tror vi kommer til å få det veldig moro i sammen. Siden jeg ennå har en god del å ordne til festen begynner legger jeg bare ut noen stemningsbilder i fra hagen bak huset vårt som jeg tok akkurat nå.

  Alt er ikke helt klart ennå, men jeg kommer til å legge ut masse bilder i morgen som kanskje kan inspirere noen av dere til å arrangere hagefest selv også.   Du kan følge også litt av festen på IG. ( @Jenniefashion )

  Noen spesielle bildeønsker?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  VG LISTA OSLO


  20.06.2014


  Hei

  I dag er min første sommerferie dag. Var deilig å bare sove litt lenger og ta det med ro om morningen. Klokken 16.00 skal jeg til Ella med flere venninner for å spise hamburgere og så drar vi til Oslo og VG LISTA. Jeg gleder meg veldig, for det blir garantert masse bra musikk og god stemning. 

  Flere av dere har sikkert fått med dere hvem som er året artister, om ikke kan dere se dem ved å trykke HER

  Blogger mer om opplevelsen i morgen

   

  HER ER NOEN AV ARTISTENE


  AUSTIN MAHONE

  EN GARANTERT SOMMERHIT FOR MEG MED ADELÈN

  HØRTE MASSE PÅ DENNE LÅTA TIL JAZON MRAZ I FJOR SOMMER, GODE MINNER

  NYESTE LÅTA TIL ISAC ELLIOT

  BABY I

   

  Skal du på VG LISTA i år?

  I hvilken by?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Ekstra moro

  JENTERMARATON


  17.06.2014


  Hei

  I ettermiddag har jeg skoleavslutning med klassen min og vi skal ha masse underholdning for familiene våre og spise god mat i sammen. Jeg skal snart gjøre meg i stand for å dra til skolen men lovet jo å blogge litt i fra JENTERMaratonet som var på lørdag.

  Lørdag morgen reiste jeg tidlig inn til Oslo for å møte skuespillere og resten av JENTERteamet i god tid før kinomaratonet startet. Det var litt rart å se kinoen med alle kinoplakatene med bilder av venner på også, men såååå moro.  Jeg hadde selvfølgelig gledet meg til denne dagen også fordi jeg fikk se alle vennene mine i serien igjen. Skuespillerene hadde sitt eget avsperrede område i kinosalen hvor vi satt i sammen, lo, tullet og koste oss. 

  Kinomaratonet varte jo veldig lenge og vi fikk servert mat og tok oss noen pauser selvfølgelig. Det var litt rart å se seg selv på et så stort kinolerret og også hvor mye vi har forandret oss fra sesong 1 til sesong 3 Bakomfilmene/Bloopersene syns jeg var veldig morsomme og de viser jo at vi av og til klusser til det vi skal si og gjøre, he he. 

  ALLE BAKOMFILMENE KOMMER DU TIL VED Å TRYKKE HER

  Under maratonet ble også noen av skuespillerene interjuet, det skjedde i en egen del av kinosalen. Stemningen i salen var kjempegod. Masse latter og klapping.

  Lillesøster og hennes venninne hjalp til med å stille inn riktig lys før maratonet startet

  Etter maratonet stod alle skuepillerene oppe på scenen forran kinolerretet og alle de som ønsket kunne komme å ta bilde. Etter dette måtte Sara og jeg løpe avgårde. Sara som spiller Vannessa i serien ble med hjem til meg og overnattet. Nå har vi sommerferie fra innspilling, kommer til å savne teamet.

  Følger du med på Jenter?

  Klem Jennie


  23 kommentarer


  Ekstra moro

  UFORGLEMMELIG


  16.06.2014


  Hei

  På lørdag var jeg som mange av dere vet på JENTER sitt kinomaraton på Klingenberg kino i Oslo. Midt i maratonet snek jeg meg ut for å dra til WOW på Oslo City. I fjor gikk jeg motesow for WOW i sammen med noen venninner og tok også bilder i butikken i sammen med mange søte jenter som havnet på butikken sin egne WALL OF FAME. Dette var veldig koselig og også populært så nå ville WOW gjøre dette igjen på en av markedsdagene til senteret. 

  Jeg var i butikken i fra 14.00 -15.00 og fikk snakket med og møtt mange fantastiske jenter. Tok bilder med jenter som var eldre enn meg og også jenter som var mye yngre enn meg. Alle sammen nydelige og kjempekoselige å snakke med. 

   

   Da jeg gikk fra butikken var jeg kjempeglad. Mest inntrykk gjorde det at en jente hadde ventet på meg i to timer, at noen hadde sneket seg ut av maratonet for å møte meg på WOW og en aldeles skjønn jente rørte ved hjertet mitt med sin personlighet og iver <3

  Bildene fra forrige gang jeg var i butikken og tok bilder var fjernet fra veggen nå. Mange hadde vært og hentet sine bilder, men de som var igjen fikk jeg i en fin minnebok butikken hadde laget til meg. I boken er det også limt inn og skrevet hilsner til meg fra kunder som har vært innom. Nesten ikke til å tro, en flott gave å få.

  Tusen takk til alle sammen. Jeg fikk tatt bilder av en del av bildene som ble tatt i butikken før jeg måtte løpe avgårde, men dessverre ikke alle. Tar meg snart en tur tilbake for å se nøyere på bildene og snakke med de snille jentene som jobber i butikken.   Hva gjorde du på lørdag? 

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Ekstra moro

  HEKTISK MEN FANTASTISK DAG


  14.06.2014


  Hei

  Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra Oslo hvor jeg både har vært på JENTER maraton og på WOW på Oslo City hvor jeg møtte mange herlige og søte jenter.  Dette var en helt spesiell opplevelde, spm jeg vil blogge om mer i morgen.

  MØTTE DISSE SØTE JENTENE PÅ VEI INN TIL OSLO i DAG TIDLIG, DE SKULLE OGSÅ PÅ KINOMARATON  LEGGER UT BILDER  I MORGEN AV FLERE SOM JEG MØTTE PÅ WOW I DAG  Sara har blitt med meg hjem og skal overnatte til i morgen, så vil ikke bruke noe særlig tid på å blogge akkurat nå i kveld.

  Nå skal vi snart ut i hagen for å grille marshmallows og ha en super lørdagskveld i sammen.

  Blogger mer i morgen i fra dagen min i dag og legger da også ut masse bilder.

  SARA OG MEG PÅ AKER BRYGGE

   

  Syns dere jeg skal legge ut bakevideoen i morgen også????

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  Ekstra moro

  Veldig moro


  02.06.2014


  Hei

  I dag hadde jeg fri fra skolen fordi jeg skulle jobbe med et intervju. Var i studio for å ta bilder til intervjuet og stylet også noen antrekk som jeg syns var veldig gøy. Har ikke sett alle bildene og er spent på resultatet. Det blir også noen private bilder av meg i sammen med noen vi tok i dag som kommer med intervjuet i skolestartmagasinet til WOW.

  Neste spennende ting på programmet for meg blir JENTER MARATON i Oslo 14 juni, dette kan du lese mer om ved å trykke HER 

   

  Været i dag har vært herlig og etter intervjuet fikk jeg endelig kjøpt meg nytt badetøy i Oslo.  Håper dette superfine været holder seg lenge og at jeg også før sommerferien vil få flere flotte dager på stranda med venner. 

  UT AV VINDUET PÅ BÅTEN

   

  GØY I STUDIO

  Bildene er utydelige fordi de er tatt av dataskjermen. Kan legge ut noen større bilder når jeg får noen med bedre kvalitet.

   

  Fått noen spørsmål, som jeg svarer på her

  1. ER DU MODELL FOR WOW?

  Svar: Nei, jeg er ikke modell for WOW. De hadde nylig en casting på sitt hovedkontor og jobber for tiden med å plukke ut modeller blant 200 jenter som møtte opp på castingen.

  2. HVA GJORDE DU I DAG?

  Svar: Jeg fikk spørsmål om å bli intervjuet til et skolestartmagasin, som jeg har vært med på i dag.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM

   

  Skal du på JENTER MARATON

   

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Ekstra moro

  NYTER LIVETS GLADE DAGER


  31.05.2014


  Hei

  I går var jeg som sakt med Lila og på kvelden ble henne med meg til hytta vi bor på denne langhelgen. Hun overnattet med oss og i dag har vi hatt det helt utrolig gøy i sammen. Vi begynte dagen med båttur etter frokosten, og den var full av fart, vannsprut og bølger. Etter båtturen dro vi til en annen hytte hvor besteforeldrene til barna vi er på hytta med bor. Der badet vi både i sjøen og i jacuzzi, solte oss og hadde fiskekonkurranse. Til middag grillet vi før vi kjørte Lila hjem og også i dag avsluttet vi dagen med fotballkamp nede på banen. 

  I morgen skal vi hjem og det syns jeg er ganske trist. Håper vi kan dra hit igjen flere ganger. 

   

  I LYNGDAL FØR JEG MØTTE LILA

  Glad jeg har så flotte og snille jenter i familien <3

  PÅ BÅTTUR I DAG

  Utrolig morsom båttur :D

  HERLIG MED JACUZZI

  GODE VENNER <3
  Kommer muligens til å legge ut flere bilder fra dagene i Lyngdal etter at jeg har kommet hjem igjen.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  KOSELIG DAG


  30.05.2014


  Hei
  I dag etter frokost tok vi oss en tur til byen. Det var også utrolig deilig vær men bare enda varmere i dag:) Etter en fin, kort tur i byen ble jeg kjørt til Lila. Vi har vært i byen og kjøpt noen utrolig kule og morsomme solbriller. Deretter dro vi til hun og nå skal vi bade.håper det er varmt<3

  Godt med shave ice??

  Kule jenter

  Har du smakt shave ice?
  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  GLEDER MEG


  28.05.2014


  Hei

  Nå er jeg ferdig pakket og setter snart kursen mot Lyngdal. Har gledet meg til denne langhelgen i flere uker nå. Det blir noen dager med mange fantastiske mennesker og det er i tillegg meldt deilig sommervær. Har aldri vært i Lyngdal før, men har sett noen bilder og hørt om stedet vi skal til og det høres veldig fint ut. Det tar jo ganske lang tid å kjøre dit, men skal slappe av i bilen med god musikk og kanskje en film. 

  PAKKET OG KLAR. HAR TATT DET KOFORTEN DA:)

  FORTET MEG HJEM FRA SKOLEN I DAG<3  Kan informere om at jeg ikke har fått tid til å jobbe med bakevideoen denne uken, men at den blir klar neste uke :)

   

  Har også kjøpt inn to premier, noen som er klare for en konkurranse snart?

   

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  VINNEREN ER.....?


  27.05.2014


  Hei

  Akkurat kommet hjem fra skolen og i dag tok vi klassebilde og portrettbilder, veldig morsom dag. Sist gang vi tok klassebilde og portrettbilde var i 1 klasse.

   

  Nå skal jeg snart dra inn til Oslo. Der skal jeg i møte med resten av juryen til mobilfilmkonkurransen "Huden glemmer ikke"  og i sammen skal vi kåre en vinner.  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å se flere filmer og til å finne ut hvem som vinner konkurransen. Så håper jeg også at flere har fått og får fokus på dette viktige temaet.

   

  Tankene mine går ut til de som opplever kreft nært innpå seg. Enten ved å være syke selv eller å oppleve at en de har kjær blir rammet av kreft. Ber om at dere får masse styrke og heier på dere i kampen.  Etter møtet med juryen må jeg hjem og pakke for i morgen reiser jeg til Lyngdal, det gleder jeg meg veldig til. Har aldri vært i Lyngdal før men gleder meg til å tilbringe en langhelg i sammen meg herlige mennesker og det er til og med meldt deilig sommervær. 

  Nå må jeg faktisk løpe til bussen......

  SELFIE


  Har du noen planer for denne langhelgen?

  Klem Jennie

   
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSENFRYD MED DE BESTE


  02.05.2014


  Hei

  I dag dro jeg på Tusenfryd for første gang i år med noen venner. Trodde det bare skulle bli oss 4 men så møtte vi maaaaange andre venner der, så vi var med dem. Tok blant annent speed monser, space shoot, spinspider. thundercoasrer, supersplash osv.... Det var utrolig koselig og gøy og jeg ble faktisk kjent med mange nye mennesker.Tok også bilde med mange hyggelig folk.

  Og til dere som baksnakker meg når dere ser meg, jeg vet hvem noen av dere er og hva dere sier. Har venner som hører en god del også så pass på hva dere sier om folk dere aldri har møtt. Mange dømmer meg og snakker stygt om med selv om de ikke kjenner meg ordentlig. Ganske kjipt men sånn er det. Skulle gjerne vist dere hvem jeg faktisk er. Personlig dømmer jeg ikke folk og elsker å bli kjent med nye mennesker. 

  Jeg vil også si at det negative, hat og baksnakking veier så lite når jeg ser på hvor mange herlige mennesker jeg har fått inn i livet mitt det siste året. Dette er gutter og jenter jeg høyst sansynlig aldri ville møtt om jeg ikke hadde vært meg selv på blogg og instagram. Ikke bare det men hvor mange fantastiske dører som åpner seg for en når man har en positiv personlighet og instilling og ikke lar seg knekke. Om ikke så alt for lenge er det flere spennende ting jeg skal oppleve, det betyr også mer baksnakking og usanne rykter om meg. 

  Samtidig har jeg fått føle på kroppen hvem som virkelig er mine sanne venner og de vet hvem de er <3 

   


  Etter jeg var på tusenfryd måtte jeg hente en kjole jeg skal ha på 17.mai. Dessverre passer ikke den Østerriske bunaden meg lenger så måtte finne noe annent( kjolen får dere se senere)

  Kjøpte meg også en enkel T-skjorte og byttet ut noen baby lips siden jeg allerede hadde dem.   Smykke er ikke nytt men måtte bare "puffe" det opp litt:)  Har du vært på tusenfryd i år eller skal du? 

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  Ekstra moro

  HJEMME


  27.04.2014


  Hei 

  Nå er jeg hjemme etter en super helg på Vestfossen Cup. Har hatt det veldig koselig med alle håndballvennene mine og vi har gjort mye gøy i sammen. Vi har vært i mye aktivitet hele i helgen faktisk. Ikke bare håndball men også vollyball, fotball, turn og andre morsomme leker. Veldig deilig med sol også. Gikk i shorts nesten hele tiden. 

  Om kvelden var vi på rommet, koste oss med snacks og snakk. Vi la oss ganske sent hver kveld og sto opp kl 07.00 hver morgen.

  Var ikke sliten da men kjenner det nå i hele kroppen. Er sliten og litt støl etter lite søvn og mye beveglese. men det var

  værdt det. Har hatt det helt fantastisk.

   
  Møtte også mange snille mennesker<3 Her er noen:)

  Har du vært på cup før?

  Klem Jennie

  Litt problemer med bloggen i dag, så innlegget fikk noen uønskede avsnitt.
  59 kommentarer


  Ekstra moro

  Cuplivet


  26.04.2014


  Hei

  Er som jeg blogget i går på håndballcup og koser meg veldig i sammen med laget mitt. Vi bor alle på samme rom og har det veldig gøy i sammen. Det er kjempefint vær denne helgen og vi er også ute mellom kampene og koser oss i solen. Spilt volleyball og spist is. I kveld er det disco som jeg tror mange gleder seg til. 

  Vil ikke bruke masse tid på å blogge nå som jeg er på håndballcup og blogger heller mer i morgen etter at jeg kommer hjem. 

   

  BILDE JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

  VI LEVER DET SUNNE CUPLIVET

  MEG OG BFF 
  Er du på cup i helgen?

  Klem Jennie
  84 kommentarer


  Ekstra moro

  Solrik dag på Hafjell


  20.04.2014


  Hei

  I går var jeg jo som tidligere blogget på Hafjell. Vi kjørte frem og tilbake samme dag og hadde en fantastisk solrik dag med mye moro. Vinterlydkonserten ble holdt på Midtstasjonen og mange mennesker hadde tatt turen hit for å nyte påskesola, ski, god musikk og masse liv.


  Jeg kom dit klokken 12.00 og benyttet jeg de to første timene til å samle inn penger for Kreftforeningen. Da jeg gikk rundt med bøssen møtte jeg utrolig mange hyggelige og gavmilde folk. Jeg tror faktisk at jeg tok bilde i sammen med noen hundre blide jenter og gutter denne dagen. 

   

   

  Noen av de jeg møtte<3  Jeg reiste til Hafjell for konserten, for jeg har faktisk aldri hørt noen av disse artistene synge LIVE og det var utolig moro. Utover dagen så fikk jeg et ørlite håp om å treffe Isac igjen da jeg fikk backstagepass i sammen med lillesøster og en aldeles nydelig ny venninne, Ida. Ida var med meg og samlet inn penger en stund, noe som var veldig hyggelig. Jeg fikk vært i nærheten av Isac, men fikk ikke tatt bilde denne dagen, men det gjør faktisk ingen ting. 

  Fikk møtt Raylee, som jeg ser opp til. En alltid blid, utadvent og talentfull artist. Liker veldig godt sangene hennes. Har fulgt hun en god stund på instagram nå og ble overrasket over at hun visste hvem jeg er <3  Fikk mye tid i sammen med Marcus og Martinus som er noen av de morsomste og snilleste guttene jeg har møtt. Fikk chattet litt med dem før Vinterlyd på Hafjell og veldig koselig å få truffet dem og vi beholder kontakten. 

  Så møtte jeg fantastiske folk fra Kreftforeningen og P4, som gjør alt dette mulig med Vinterlyd. Det er helt fantastisk at det har blitt samlet inn så mange penger til Krafttak mot kreft. Hele veien til og fra Hafjell i bilen hørte vi på P4, syns den radiokanalen har mange bra show. Gikk inn på P4.no i dag tidlig og fant denne morsomme videoen.

  TRYKK HER FOR Å SE DEN 

   

  Isac forsvant like brått som han kom. Han kom plutselig nesten ubemerket inn i presseteltet med skiutstyr, briller og hjelm og forsvant i full fart på snøscooter sekunder etter han hadde sunget ferdig siste sang. Jeg stod ikke nærme scenen, men hadde flott utsikt, he he  Helt til slutt legger jeg ut noen bilder jeg har funnet på nettet i fra Vinterlyd på Hafjell i påsken.  


   OM DU HAR BILDE AV MEG OG DEG PÅ HAFJELL KAN DU SENDE BILDET TIL MEG PÅ MAIL

  jenniesofieheader@gmail.com og merke mailen med BILDE HAFJELL :) Lyst til å lage en liten video med disse bildene. <3

    
  24 kommentarer


  Ekstra moro

  Vinterlyd Hafjell


  19.04.2014


  Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Hafjell. Kjørte hjemmefra klokken 08.15 i dag og har hatt en fantastisk solrik dag på Vinterlyd konsert. Blogger mer i morgen om dagen i dag og legger ut flere bilder.

  Mye sol, mange folk, masse opplevelser og litt for lite drikke har gjort meg kjempesliten. Nå skal jeg sove i bilen.

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Ekstra moro

  I JULIABLADET


  15.04.2014


  Hei

  I dag fikk jeg blad nr. 6 av JULIA i posten. Jeg abonnerer jo på JULIA, så jeg får den nye utgaven litt før den kommer ut i butikkene. Sier bare at de som ikke har fått det enda burde ønske seg det i påskeegget sitt. I bladet kan du finne Kisti sitt intervju med Isac. Det er en hel side hvor det står hva jeg gjorde og følte før og etter intervjuet jeg hadde med han. Det er også mange andre kule ting i bladet som gode oppskrifter, motetips osv... Jeg skal garantert prøve oppskriften på peelingen som står inne i denne utgaven.

  Om du ennå ikke har lest mitt intervju med Isac kan du lese det HER. JENNIE INTERVJUER ISAC

   
  Ellers i dag har jeg vært med Alice og Ella. Vi ar vært ute i det fine været og hoppet på trampolina til Ella. Snart må vi få opp vår trampoline, men vi må kjøpe nytt sikkerhetsnett først.


   

  Har du fått påskeegg enda?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Ekstra moro

  Fanttastisk tur


  05.04.2014


  Hei

  Som dere vet er jeg på hyttetur med skigruppa mi denne helgen. I dag var vi på en fantastisk flott skitur og hadde det kjempegøy. Jeg tok noen få bilder med mobilkamera som jeg legger ut i dette innlegget. Har også tatt med kamera, men de får jeg ikke lastet over til Mac før jeg kommer hjem. På instagrambrukeren min @jenniefashion la jeg ut en liten film i fra turen. 

  Vi har også bada i dag, spist pizza og is. Snart skal vi ha jentekveld på rommet :)

  Er det snø der du bor?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  HYTTELIV


  04.04.2014


  Hei

  Nå har vi endelig kommet frem til hytta vi skal bo i. Deilig å komme frem etter noen timer i bil, selv om vi hadde det veldig gøy i bilen også. Veldig koselig her og nå har vi funnet oss soveplasser og begynner allerede å finne fram snacks og kos for å ha en superduper fredagskveld. Rart å reise fra varmt og deilig vårvær til herlig vinter. Gleder meg til å stå på ski. 

   I BILEN (Kun telefonbilder i dag)

      

  Lurer på om jeg skal legge ut ett innlegg til senere i kveld. ......

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  ENDELIG


  01.04.2014


  Hei

  Da var det endelig 1 april og jeg ville lure dere... he he

  La ut denne videoen på Instagram i dag og skrev bare teksten ENDELIG under videoen.   TRYKK HER FOR Å SE VIDEO : http://statigr.am/p/689140480930582927_38778427

  Endelig 1 april, jeg har selv blitt lurt litt i dag. 

   

  Det virkelige blogginnlegget fra i dag finner du under dette. 

  Har du blitt lurt i dag? 

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Ekstra moro

  BYEN FREDAG OG LØRDAG


  29.03.2014


  Hei

  I  går dro jeg og noen venner fra klasse til byen for å møte noen venner fra Leirskolen.  Jeg gledet meg masse til å se de igjen og det gjorde de andre også. Da vi møtte de på Aker Bryge gikk vi til Peppes Pizza  og spiste der. Alle sammen spleiset men vi tenkte ikke på hvordan vi skulle gjøre det. Så satt i et kvarter og vekslet med hverandre og regna ut, men vi fikk det til til slutt. Hahahahaha<3

  Etter vi hadde spist måtte vi jo ha dessert, men det tok vi på wayen´s coffee. Mmmmmmmmm De hadde masse godt å det var så vanskelig å velge. Da vi hadde sagt hade til de andre tiitet vi andre jentene litt rundt i butikker før vi møtte skynde oss til båten.


  COLLAGE FRA INSTAGRAM  I dag dro jeg til byen igjen med mamma. Vi tittet litt rundt i butikker og koste oss masse i det fine været. Det var faktisk veldig mange i mye i dag. Noen steder måtte vi stå i kø for å komme forbi. Etter en lang tur i byem gikk vi inn på JOE & THE JUICE og tok oss en juice:) 

  En veske jeg kjøpte i dag på H&M

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
   
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDER FRA FØRPREMIERE


  27.03.2014


  Hei

  Da var endelig bildene fra førpremieren på mandag kommet. Har vært veldig spent på å se bildene og de var veldig fine. Noen var også veldig morsomme, men alle de har jeg ikke tatt med. Hahahaha<3 Det var masse kos og jeg ble kjent med mange super snille og morsomme mennesker. Vi spiste god pizza, drakk brus fra kule sugerør og spilte litt fire på rad. Deretter så vi filmen - "Natt til 17".

  Jeg og Alida tar selfie

                                                           

                  

  Har du sett " SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 2" ??? Du kan se den i blogginnlegget fra i går.

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  Førpremiere :D


  24.03.2014


  Hei

   

  Nå setter jeg snart kursen mot Oslo for å møte Alida, vi skal på førpremieren av den nye norske spillefilmen "NATT TIL 17." Har aldri vært på førpremiere før og gleder meg veldig. Spent på hvem andre som er der, ja rett og slett på alt sammen. Invitasjonen jeg fikk var superkul og umulig å takke nei til.

  Blogger mer i morgen.

  Hvilken film så du sist på kino?

   Klem Jennie
  82 kommentarer


  Ekstra moro

  MODELLEN MIN


  14.03.2014


  Hei

  Endelig er det fredag igjen. Denne uken har gått utrolig fort syns jeg, men det er jo fordi man har det gøy. På tirsdag var lillesøster på photoshoot for en av WOW sine kommende kolleksjoner. Ble ganske stolt da jeg så video og bilder fra shooten. Hun er verdens beste lillesøster og jeg er utrolig glad på hennes vegne. Det viktigste var jo at hun koste seg og det gjorde hun sefølgelig. Hvis du vil se en video fra shooten kan du trykke her.

  Dette bilde er fra wow sin IG bruker @wowandme

  Nå er det snart klart for "Norske Talenter" på TV og i pausen blir det endelig tid for SKyping med ferievenner. Jeg Skyper alt for sjeldent.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Ekstra moro

  Behind the scene


  01.03.2014


  Hei

  Jeg fikk spørsmål om å legge ut bilder fra "behind the scene" da vi intervjuet Isac. Jeg kommer ikke til å legge ut mange bilder, det er bilder jeg fikk tatt for meg selv for å ta vare på dette minnet. Noen bilder kan jeg alikevel dele så dere får inntrykk av hvordan det var. 

  Som jeg skrev tidligere kommer intervjuet Kirsti gjorde med Isac til å bli publisert i Juliabladet nr 6. Kirsti intervjuet også meg kort om hvordan jeg hadde det denne dagen etter at vi hadde intervjuet han. Jeg er spent på å lese det også. 

   Etter Intervjuet hadde vi en morsom fotoshoot på balkongen. Det er der bildene av Isac og meg i sammen er tatt også. VI lo og hadde det veldig gøy. Høydepunktet var da Isac skremte meg for noe jeg liker veldig godt med han er at han tør å være tullete og rar han også. 

  I STUEN

  KIRSTI OG MEG 

   

  Nå skal jeg snart bake fastelavensboller til i morgen. Da er det også håndballkamp som jeg gleder meg til.

  Skal du bake til i morgen?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  Intervjuet med Isac Elliot


  28.02.2014


  Hei

  I dag har jeg følt meg litt tom på en måte. Dagen jeg hadde gledet meg så veldig er over, selv om den er et minne for livet. Jeg ser på bilder og alle bildene får meg til å smile. Intervjuet Kirsti gjorde med Isac vil komme på trykk i Juliabladet, intervjuet jeg gjorde med han er allerede publisert :) 

  Du kan lese intervjuet på Julia.no, trykk HER for å komme til intervjuet. 

   

  FANTASTISKE KIRSTI, HERLIGE ISAC OG MEG
  I dag har jeg vært på skolen, men ikke på trening. Nå er det lillebror som er forkjøla stakkars. 

  Jeg har flere bilder i fra intervjuet, tenkte jeg kunne legge ut noen i morgen. Det er noen bilder i artikelen i Juliabladet også. 

  Bildene jeg har er litt mer "Behind the scene" Noen som vil se slike bilder?

  Hva syns du om intervjuet? 

  Klem Jennie

   
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  Dagen med Isac


  27.02.2014


  Hei

  I dag var plutselig dagen her, dagen jeg skulle møte Isac. Jeg har egentlig vært ganske rolig hele uken, men da jeg satt i resepsjonen på hotellet og ventet og han kom inn, da kjente jeg en følelse i kroppen jeg aldri har kjent før. Veldig spent, varm, stresset og lykkelig. 

   

  Jeg hadde forestilt meg at mange skulle intervjue han og at det skulle være på et slags kontor eller et presserom, jeg ble derfor veldig overrasket da jeg fant ut at vi skulle møte han på hans hotellrom. Han bodde selvsagt i en fantastisk suite og det var bare Kirsti og jeg som intervjuet han før han reiste fra hotellet igjen. 

   

  Hele opplevelsen var helt uvirkelig. Han er så utrolig behagelig å være rundt. Rolig, snill, morsom og glad. Vi intervjuet han i sofaen i stuen og han serverte drikke og pappaen Fredi hilste oss velkommen. Intervjuet gikk superbra og jeg fikk svar på masse dere lurte på. Dette kommer ut senere etter at jeg har fått skrevet det og Juliabladet har fått sett på det :)

  Utrolig koselig at han visste hvem jeg er og mitt største øyeblikk var fotograferingen på balkongen. Pluss at han skremte meg der ute da jeg tittet ned fra balkongen som var høyt oppe, akkurat min type humor, he he. 

   

  Vi hadde en drøy halv time i sammen hvor han også fikk gave av meg. Jeg hadde med gave i fra meg og den lokale dyrebutikken på Nesodden. Det var noe til den nye valpen han skal få. Pluss at jeg fikset gave på Superdry til han. Ble så glad for at han likte gaven og han tok på jakken med en gang.

   

  I dag legger jeg bare ut en skikkelig skrytecollage, men selvfølgelig er jeg glad.  Pluss som Isac sa på intervjuet : "Om man kaller seg ellioteer da er man ellioteer, man må ikke gjøre noe spesielt for å være det"  Jeg er ellioteer. Han er en fantastisk bra gutt som også synger utrolig bra. 

  Så sa han at jeg  ikke måtte bry meg noe om hat, for om noen hater meg, så er de bare misunnelige <3 Han opplever jo selv hat han også. 

  Jeg har flere bilder og legger ut noen i morgen. Vet at flere av dere møtte han i dag både ved TV 2 og utenfor hotellet. Jeg er kjempeglad på deres vegne. 

    

  Skal du på en av hans konserter? Når og hvor ?

  Jeg har dessverer ikke billetter

  Om dere lurer på noe om intervjuet, kan dere også spørre i kommentarfeltet.

  Klem Jennie

  #isacelliot #elliotteer #intervju #vinterlyd #juliabladet 
  208 kommentarer


  Ekstra moro

  Noen som har sett


  26.02.2014


  Hei

  Ser på instagram at flere har møtt Isac Elliot i dag, jeg er så glad på deres vegne :) Noen har allerede fått høre han synge, andre har møtt han tilfeldig og fått tatt bilde med han. Noen bor sånn til at de ikke får sjans til å dra på konsert eller vært i nærheten av han denne gangen, men Isac har jo blitt norgesvenn så han kommer nok helt sikkert tilbake. 

  Jeg vil takke dere for at dere har kommet med spørsmål jeg kan stille Isac i morgen. Jeg gleder meg veldig og uansett hva andre måtte tro så vet jeg selv at jeg liker Isac kjempegodt. Ikke bare ser han utrolig bra ut han synger helt fantastisk også, det er min mening. Noen av leserene mine syns det er teit at jeg er fan av han fordi at de ikke liker han, andre syns det er teit at jeg skal få møte han fordi det fins større fans enn meg. Vel i morgen møter jeg han uansett. 

  Jeg tror alt kommer til å ga veldig fort og gruer meg også fordi jeg kanskje blir veldig lei meg når alt er ferdig. Men jeg blogger om dagen min i morgen. Tusen takk til alle dere som sendte meg koselige kommentarer i går når hatet haglet som værst på instagram. Håper jeg kan få ordnet noen premier som jeg kan ha på bloggen etter intervjuet. Hva med en signert CD for eksempel?

   

  Isac var på pressekonferanse i dag (Der var IKKE jeg)  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SKAL INTERVJUE


  25.02.2014


  ISAC ELLIOT :-O

   

  Hei

  Ja, du leste riktig. Jeg er super heldig og skal i sammen med Kirsti i fra Juliabladet intervjue Isac Elliot om ikke så lenge. Det er nesten ikke til å tro og jeg gleder meg selvsagt helt syk, men er også veldig spent. Kirsti har jeg møtt et par ganger før og hun er bare av verdens søteste, så med støtte i fra henne skal nok dette gå superbra. Dette at Juliabladet intervjuer Isac Elliot er nettopp en av grunnene til at jeg har abbonement på Juliabladet. De er alltid oppdaterte på kjendiser og i tillegg til å ha mye inspirasjon også på mote så har de også siste nytt om artister.

   

  Jeg digger forresten flausesidene i bladet også, og håper at ikke jeg gjør en flause når jeg intervjuer han som vil gjøre en god historie i bladet, he he.   Flere av dere fikk sikkert med dere at Juliabladet tidligere i år informerte at Isac skal være med på årets Vinterlyd -turnè, trykk her for å komme til den siden. Jeg har personlig ikke billetter til noen av hans konserter, men er jo megaheldig som får intervjue han. 

   

  Men nå trenger jeg DIN hjelp.

  Noe du vil jeg skal spørre Isac om på torsdag? 

  Du kan også stille spørsmål som du vil at Juliabladet skal spørre Isac om, da kan du trykke HER

  Klem Jennie
  213 kommentarer


  Ekstra moro

  Vinterferie dag to


  18.02.2014


  Hei

  Som jeg tidligere har blogget, så har jeg ingen faste planer for denne vinterferien. Syns egentlig det er ganske deilig, fint å slappe av og å være impulsiv. I går var jeg jo på cafè med lillesøster og etter det var Ella hjemme hos meg til ganske sent på kvelden. Da avtalte vi også å dra på kino for å se på filmen "Kule kidz gråter ikke" Gruet meg litt for å se den filmen, for jeg er ganske så følsom av meg. Lett for å leve meg inn i situasjoner og det er jo en alvorlig, trist og sann historie. 

  Filmen var virkelig bra og jeg angrer ikke på at jeg så den, anbefaler andre å se den også. Pluss, husk å ta med papir til tårer. 

  Før filmen handlet vi litt snacks til filmen og etter kinoen spiste vi på MC Donalds. Kjøpte også en kul T-shirt på salg og filmen "Gåten Ragnarok"

   

  Har du sett disse filmene? 

   Klem Jennie

   
  77 kommentarer


  Ekstra moro

  VG BESØK


  11.02.2014


  Hei

  I dag ble Ella med meg hjem etter skolen for å dra til Centrum Frisør. Der fikk vi oss noen supuuuperkule fletter. Noe som var skikkelig kult var at de lagde en blomst av håret ti Ella. Vi fikk fiksa håret fordi vi skulle bli intervjuet av en journalist og en fotograf i fra VG. Kan ikke si så mye om intervjuet men tror det kommer i VG allerede i morgen. Gleder meg veldig til å se det, har aldri blitt ordentlig intervjuet av en journalist før.

  Håper virkelig at folk der ute forstår at det intervjuet ikke er MEG,  men det er en liten del av meg. Heldigvis har jeg så fantastiske og trofaste følgere som støtter meg og som har blitt litt kjent med meg gjennom bloggen min. Jeg føler meg klar for at noen kan komme til å reagere negativt og kommentere teit, men nå er det jo slik at kommentarene skal godkjennes før de publiseres på min blogg. 

   
  Hva syns du om flettene?

  Skal du lese intervjuet?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  Ekstra moro

  EN WOW DAG


  26.01.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem etter en superduperdag. Tidligere i dag tok jeg med meg 3 venninner pluss lillesøster og 2 av hennes venninner på en liten "jobb" Vi var så heldige og fikk i sammen med flere andre supre jenter sitte i Wow sitt kundepanel. Vi var jenter mellom 10 og 14 år. Vi møtte opp klokken 12.00 og var der i snaue 3 timer. Der var det satt opp mange klesstativ med utrolig mange kule klesplagg på. Dette var klær som eventuelt kommer i butikk rundt skolestart, høst og julen 2014.  Vi gikk fra stativ til stativ og merket av om vi likte klærene på lapper som hang på hvert klesplagg. De hadde også en inspirasjonsvegg der med bilder hvor vi også markerte av på produkter vi likte godt. Vi kunne også komme med forslag som i våre øyne ville gjort klesplaggene enda bedre. Det var utrolig mye fint og litt synd at dette ikke blir å se i butikken på en god stund.


  Vi fikk servert sunn snacks, godteri og pizza og hadde det veldig hyggelig i sammen. Da vi hadde gått igjennom alle 8 stativene, fylt ut spørreskjemaer om hvor vi shopper, hvilke blader vi leser, blogger vi leser mm, så fikk vi velge oss ut flere klesplagg hver som hang på et annet stativ som stod en etasje under oss. Dette var blant annet vareprøver, noen produkter som har vært i butikk og noen som snart kommer i butikk. Etter dagen hos WOW ble jeg og Ella med Tuva hjem og prøvde de nye klærene våre, tullesminket oss, drakk milkshake og spilte kort. 

  VELDIG FORNØYDE

  Nå som jeg har kommet hjem venter de kjipe oppgavene. Gå ut med søppel, rydde på rommet osv. enda en helg er snart over :(

  Jeg hadde aldri hørt om kundepanel før, men syns det var veldig kult. Så bra at de lytter til kundene sine og vil bli kjent med målgruppen sin. Syns ikke dere?

  Vi dere se hva jeg valgte meg?

  Klem Jennie
  98 kommentarer


  Ekstra moro

  BFF- DAG


  21.01.2014


  Hei

  I dag ble Embla og Tuva med meg hjem etter skolen. Vi lagde smoothie rett etter skolen og pizza til middag litt senere. Siden ingen andre i familien var hjemme tillot jeg oss å spise pizza nede på rommet mitt, samtidig som vi så på film. Veldig koselig. Det har kommet inn utrolig mange spørsmål til spørsmålsrunden allerede, over 500 kommentarer under innlegget. På dager som dette håper og tror jeg at dere forstår at jeg ikke blogger så mye. Men jeg blogger i såfall og sender en liten hilsen til mine trofaste følgere. 

  Når jeg lager smoothie så bruker jeg ingen oppskrift. Jeg blander bare ingrediensene til jeg syns at den er passe tykk og passe søt, men bruker samtidig ikke sukker. Det jeg blander når jeg lager smootie er

  - Yoghurt Naturell

  - Frosne jordbær og blåbær, det gjør smoothien deilig kald og isaktig.

  - Appelsinjuice

  - Banan for å gjøre den søt. Så pass på å tillsett akurat passe (smak til underveis)

  Alt blander jeg i en smootieblender :D


  GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN :D

  Hva slags smak på smoothie liker du best?

  Klem Jennie

   
  44 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSEN TAKK <3 <3 <3


  03.01.2014


  Hei

  Hei dere fantastiske lesere. Et innlegg for å takke dere alle sammen. Alle dere som er inne og leser blogginnleggene mine og kommenterer så fint og koselig til meg. Det er dere jeg fokuserer på og ikke på dem som er negative. Ikke dem som forsøker å skremme meg bort fra å blogge, for blogge er noe jeg ønsker å gjøre og noe jeg trives med. Selvfølgelig stopper jeg og tenker over enkelte ting i noen få minutter, men det ender alltid med at jeg rister på hodet over andres spydigheter. Som den personen som sa at jeg burde grue meg til å begynne på ungdomsskolen til høsten for jeg kom ikke til å få meg noen venner. Jeg føler meg heldig som har de vennene jeg har og jeg regner med at mine aller aller beste Embla, Ella, Tuva, Andrine, Amanda, Alice osv vil stå ved min side i tykt og tynt. Jeg føler meg rik som har dem, og andre venner i fremtiden vil uansett bare være en fantastisk bonus. Men igjen - TÅPELIG, selvfølgelig kommer jeg til å få meg venner. Jeg har også utrolig mange gode venner utenfor skolen og til og med noen instagram-venner jeg aldri har møtt eller bare møtt en gang eller to. 

  Men nok om det. Dette er bare en takk til dere leserene mine, se hvor dere har plassert meg :D

  Og som takk kommer jeg i løpet av helgen til å starte en ny konkurranse her på bloggen. Følg med.

  Stor klem

  Jennie
  95 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDERAS


  03.12.2013


  HEI

  I går var jeg altså på åpningen av Wow sin Flagshipstore på Oslo City. Jeg kom hjem ganske sent og fikk ikke lagt ut noe særlig med bilder. Nå har jeg fått bildene fra kamera over på Mac og kan dele mer med dere. Legger bildene ut i rekkefølge slik de ble tatt :D

  ELSKER LYSENE PÅ VEGGEN

  DE HADDE VELDIG GODE TILBUD DENNE DAGEN

  KIRSTI FRA JULIABLADET LEDET MOTESHOWET

  ELLA OG MEG

  MEG MED VENNINNER, NOEN KOM FOR Å SE PÅ <3

  BACKSTAGE, TRANGT

  PENTØY

  KOSEKLÆR

  KOSEKLÆR

  ETTER SHOWET DELTE VI UT LIPGLOSS TIL TILSKUERE
  LEGGER UT VIDEO I KVELD ELLER I MORGEN :D

  Ser du noen kule antrekk?

  Mitt favoritt antrekk er det hvor jeg har på gul lue <3

  Klem Jennie

  #moteshow #oslocity #fashion #mote #wow
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  Moteshowet


  02.12.2013


  Hei

  Akkurat kommet inn døra etter å ha vært på farta i hele dag. Hatt en fantastisk fin dag i sammen med Wow, Juliabladet, venninner, blogglesere og instagramfølgere. Tenkte å blogge i morgen om showet, men gir dere en sniktitt i dag. Ikke fått laset ned bilder fra kamera, så disse er fra mobilen. 

  MEG OG DEN FLOTTE GJENGEN PÅ WOW OSLO CITY

   

  WALL OF FAME HOS WOW, DET KOM OPP MANGE FLERE BILDER ENN DETTE UTOVER DAGEN :)

  BILDENE BLIR HENGENE EN GOD STUND I BUTIKKEN :D

  POLORAIDBILDER, BLIR LITT HVIT I ANSIKTET  KLARE FOR GENERALPRØVE

  KOM VENNINNER OG SÅ PÅ SHOWET OGSÅ

  Lyst til å se flere bilder og mulig en filmsnutt i morgen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Ekstra moro

  MOTESHOW


  30.11.2013


  Hei

  Nå skal jeg snart være med lillesøster på bordtennisturnering. Jeg har lest gjennom noen av kommentarene på innlegget fra i går og blir veldig trist over å høre hvor mange som har mistet noen de er glad i. Får lyst til å klemme dere alle sammen. 

  Har også fått spørsmål om turen min til Superdry i går og det kommer et eget innlegg om det i kveld. Jeg hadde jo tenkt til å blogge om det i går, men var så trist pga at marsvinet mit døde i mens jeg var på vei hjem fra storsenteret.

  Jeg har jo skrevet litt på instagram og blogg om at jeg skal være med på et moteshow på Oslo City på mandag. I dag fikk jeg lov til å dele denne invitasjonen med dere. Det blir kjempegøy å være med på dette og jeg håper på å treffe mange av dere der. Gleder meg veldig til å se den nye butikken også. Jeg har jo sett noen bilder på instagram og det ser ut som den blir kjempefin. Jeg har ikke gått catwalk på noen år nå, men det syns jeg ikke gjør noen ting. Det skal jo bare være moro når man gjør sånt. 

   

   

   

  Kommer du?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Ekstra moro

  JENTER


  28.11.2013


  Hei

  I dag tok vi den andre vaksina av livmorssprøyta. Den gjorde faktisk mindre vondt. Ellers, en helt vanlig skole dag. I dag skulle jeg også på sesongavsluttning med JENTER. Først så måtte jeg jo ta buss og båt. Tok også trikk alene for aller første gang. hehe:) På trikkestasjonen fulgte en fra jobben til pappa meg til der avsluttningen var. Føst da alle hadde kommet begynte vi å spise. Litt etterpå så vi på bakomfilm fra 1 og 2 sesong.(BLOOPERS) Lea Mathilde og  Laila fikk helt latterkrampe:) Det var også veldig koselig å møte alle vennene sine igjen. Både JENTER og GUTTER. 


  Etter jeg har blogga ferdig skal jeg gjøre bittelitt lekser.

  Vi blogges<3

  Hva har du gort i dag???

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Ekstra moro

  En WOW dag


  26.11.2013


  Hei

  I dag etter skolen har jeg hatt med meg Embla til Wow sitt hovedkontor. Der har vi fått plukket ut og prøvd noen antrekk som skal være en del av Moteshowet på Oslo City 2 desember. Den mandagen åpner som kanskje noen av dere har fått med dere nettopp WOW sin nye Flagship store på Oslo City. To andre venninner av meg skal også få gå moteshow i sammen med meg og noen andre søte jenter jeg ikke kjenner. Butikken skal ha mange Supertilbud, så jeg anbefaler virkelig å ta turen dit den dagen om dere ønsker dere klær i fra butikken. Det går jo ann å tipse foreldrene sine også om at det er veldig gode tilbud der den dagen, for flere av dere har kanskje ting i fra WOW på ønskelisten denne julen. Jeg vet ikke helt programmet for dagen ennå, men anbefaler dere å følge med på informasjon i fra @wowandme på instagram. 

  Butikken er nesten klar for åpning nå. Disse bildene har jeg hentet fra WOW sin instagrambruker

   

  VI MÅ ABSOLUTT FÅ TIL EN OVERNATTING SNART OG KOSE OSS I KOSEDRESSENE I SAMMEN :D

  Veldig koselig å få dele slike øyeblikk med gode venner. En del av moteshowet er forresten sniktitt på neste kolleksjon som kommer etter jul og jeg bare eeeeeeeelsker antrekket jeg skal ha på meg da. Nesten litt trist å ta det av seg for det antrekket var sååååååå MEG. Jeg har jo bursdag i januar så vet i såfall hva jeg skal sette på ønskelista mi til 13 års dagen min. 

  Nå må jeg gjøre lekser, føler at jeg drukner i dem for tiden. 

   

  Kommer du til Oslo City 2 desember?

  Klem Jennie

  #mote #wow #fashion #trend
  52 kommentarer


  Ekstra moro

  GØY PÅ KIDS-EXPO


  03.11.2013


  Hei,I dag dro jeg, mamma, pappa og Mathias på KIDS-EXPO. Der var det mange stander med smaksprøver, konkurranser og masse ting. Der var blant annent SUPERLAND, INSPIRIA, JULIA, LEGO, EF SPRÅKREISER og masse masse mer. Ved JULIA tok jeg et bilde foran en plakat som jeg la ut på instagram, og nå tror mange at jeg skal på forsiden. Det skal jeg altså ikke, det var en plakat som mange andre også har tatt bilde forran. Jeg tok også bilde der i sammen med noen veldig søte jenter som spurte meg om det. Å komme på forsiden til Julia vil nok alltid være en drøm. Jeg var også så heldig å være en av de som vant en konkurranse hos Julia i dag. En JULIA- bag med spill, smykker, filmer og bøker. Tusen, tusen takk for det. Så også på Sval fra MGPjr synge. Det var også mange kule utstillinger med lego. Har hatt en super dag der. Her er litt bilder.

  BARBIE, JULIA OG MINION

  DET JEG VANT I JULIA KONKURRANSEN :-O

  Hvor mange lipsmakers tror du det er i krukken????

  Klem Jennie 

  #kidsexpo #messe #leker #minion
  105 kommentarer


  Ekstra moro

  OSLO BYEN


  02.11.2013


  Hei

  I dag dro jeg til byen med Embla og Alice. Vi hadde bare planer om å titte litt rundt og gå på Starbucks, men det ble litt mer. Vi gikk førts på Parad-is på Tjuvholmen, der vi kjøpte en mini is hver med jordbær, sjokolade og pistasj smak. Mmmmmm..... Viste dem også hvor Bubbletea er der vi bestilte en green milk tea, med jordbær, mango og raibow agava. Vi gikk nedover Karl Johan der vi tittet litt i butikker og sånt. Jeg kjøpte meg forresten en ola-topp på H&M. Da vi kom til Starbucks bestilte vi to frappechino karamel og en strawberry and cream. Så tuslet vi sakte bort til Mc Donalds der jeg kjøpte meg en cheeseburger. På båten møtte vi en annen venn vi tok båten og bussen med. For en fin dag. Her er noen bilder vi tok.


   DENNE COLLAGEN ER LAGD AV ALICE


                     

  Hvor lang vei har du til storsenter/byen?

  Klem Jennie

  #oslo #Tjuvholmen #paradis # icecream #fargerikt #colorful
  54 kommentarer


  Ekstra moro

  BFF TIME


  15.10.2013


  Hei

  I dag ble jeg med Embla hjem etter skolen. Først tok vi oss moe mat så gjorde vi i stand alt til baking.( Gjorde leksene på skolen) Så da ble det muffins baking. Vi brukte en pakke som heter MINI MUFFINS MED POPPING TOPPING, hehe. Vi hadde det suuuuper gøy mens vi bakte. Vi spiste muffinsene og så på TV. Etter en super dag syklet jeg hjem. Ettter på har jeg tenkt å se på CHARTERFEBER<3<3<3 Digger det.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM


  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Ekstra moro

  OSLOVE


  14.09.2013


  Hei

  I dag var jeg og familien  i byen i sammen. Vi gikk nedover Karl Johanns gate der det var det markesdag. Det vat syyyyykt mange folk der. Du kunne liksom ikke se hvor du var. Vi gikk inn i mage butikker men jeg fant faktisk ikke noe jeg hadde så lyst på. 

  Etter å ha tittet litt gikk vi en tur til Oslo City på STARBUCKS. Elsker Starbucks men ble litt skuffa da de ikke skrev Jenniefashion,Jennie Sofie eller Jennie . De skrev Jenny selv om jeg sa at det skrives med ie på slutten, men jaja. Det smakte SUPERgodt. Jeg og lillesøster tok frappechino sjokolade. Mmmmmmm......

  Så tutlet vi tilbake til Akerbrygge. Der gikk vi inn på peppes pizza. Der tok jeg og mamma en pizza med skinke,bacon,mais,ost og løk. Nam,nam. Koste meg masse med familien. Så dro vi hjem. Nå sitter jeg og ser på TV sammen med lillebror. I morgen er det bursdag og håndballkamp.


  Klem Jennie
  74 kommentarer


  Ekstra moro

  What a day


  07.09.2013


  Hei

  I dag har jeg rukket å gjøre såååååå mye. Først så dro jeg med mamma, pappa og lillebror på noe som heter Fjellstranddagen her vi bor. Der er det salgsboder, hesteridning, musikk , mat osv. Da jeg gikk der hørte jeg plutselig "HEI JENNIE". Jeg snudde med brått og der sto Sarah( sisteplass.blogg.no) Vi snakket litt så tok jeg jo også bilde med henne. Hun er en veldig hyggelig person, og veldig tullette også da......sånn som meg!!!<3 Skulle ønske jeg kunne vært sammen med henne en hel dag jeg. 


  Etter det dro vi for å handle på Tangen og der var det også et slags marked i dag. Jeg kom endelig over en klokke jeg har ønsket meg lenge, men så hadde dem selvfølgelig ikke min størrelse. Men jeg kjøpte meg et par billige solbriller på Fjellstranddagen. 

  Ønsker meg klokker i fra Oclock

  Etter det igjen, dro jeg med mamma til Ski-storsenter for at mamma skulle bytte en ting. Da vi først var der klarte jeg å overbevise mamma om at jeg trengte et par nye bukser. Datt nemelig å slo hull på kneet på yndlingsbuksa mi for en liten stund siden :( Var innom flere butikker for å prøve bukser men det ble to stykker fra Wow. Ble også overlykkelig da jeg fant luen jeg ønsket meg i akurat den fargen jeg aller helst ville ha. Den kjøpte jeg hos Urban. En annen butikk jeg fikk øynene opp litt ekstra for i dag er Superdry. Kjempemye fint jeg ønsker meg der, men må nok sette det på ønskelista til jul eller bursdag.   Nå har jeg tenkt å begynne på spørsmålsrunden. Så skal jeg nyte fredagskvelden ( ops, lørdagskveld mente jeg ) med smoothie og kos.

  Skal forresten du spille håndballkamp i morgen?

  Klem Jennie
  65 kommentarer


  Ekstra moro

  Hjemme igjen


  30.08.2013


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra leirskolen. Har hatt en kjempemorsom uke, men nå er jeg veldig sliten. Har vært på vandringer i fjellet, syklet, vært på orientering, kjørt taubane, kanopadling og disco. Fått mange nye venner i fra Vettre og Kristiansund. Har dessverre ingen bilder i fra leirskolen som jeg kan legge ut i dag, fordi at jeg ikke hadde med meg digitalkamera (det var ikke lov) I dag skal jeg ta det helt med ro, spise taco og slappe av. Om noen av dere som var på leirskolen i sammen med meg leser dette og har noen bilder i fra Høvringen, blir jeg glad om dere sender dem til meg på jenniesofieheader@gmail.com

  BILDE I FRA LÆRERENE, LAGT UT PÅ FACEBOOK


  BILDER I FRA GOOGLE


   

  Jeg skal selvsagt lage et innlegg om oppholdet når jeg får bildene mine fremkalt pluss at lærerene tok mange bilder, så håper jeg får noen av dem.  I morgen tenker jeg å starte en spørsmålsrunde her på bloggen, så titt innom i morgen også dersom du vil stille spørsmål til meg. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  SPENNENDE DAG


  20.08.2013


  Hei

  I dag var det føst og fremst skole, men rett etter det skulle jeg på et møte med WOW (@wowandme på instagram). Utrolig koselige jenter som jobber på hovedkontoret til WOW. Etter møte dro vi på SmoothieXchange på Sandvika. Jeg hadden Berry Blitz som inneholder appelsin juice, melk, mango, blåbær,epler og fozenyogurt. Mmmmmm..... men mamma liker bedere den jeg lager. Elsker å lage smoothie!!!<3 Da jeg kom hjem måtte jeg begynne på lekser. Nå vil jeg bare gjøre meg klar for kvelden og slappe av med en kopp te:)

  BILDE FRA INSTAGRAM

  OMG, SYYYYKT MYE KULT OG FINT

  SMOOOOOOTHIEXCHANGE

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  78 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSENFRYD


  17.08.2013


  Hei

  I dag var jeg på Tusenfryd med lillesøster. Det var suuuper fint vær og en helt perfekt dag å dra, så hvorfor ikke. Det var nok mange som tenkte det samme som oss fordi det var ekstremt mange der. Men vi fikk tatt veldig mye og vi koste oss. Jeg tok Speedmonster, Spinnspider, Spaceshoot, Toget, Loopen, Supersplash og masse mer. Men vi orket ikke stå i kø på Thunder Coaster for den var VELDIG lang. Dette var nok siste tur på Tusenfryd for meg denne sesongen, for i hørstferien når parken også er åpen - da er jeg på Kreta. 

  DÅRLIG KVALITET PÅ BILDENE I DAG

  MØTTE OGSÅ BETINA<3 TUSEN TAKK FOR AT DU TOK DEG TID TIL Å TA BILDE MED MEG:)

   


  Møtte også mange snille og søte mennesker som ville ta et bilde med meg. Super koselig<3

  Har du vært på Tusenfryd i år?

  Klem Jennie
  106 kommentarer


  Ekstra moro

  KJEMPEFIN DAG


  27.07.2013


  Hei

  I dag har det vært over 40 grader og vi flyktet derfor til shoppingsenteret. Der var det kjøligere og vi fikk kjøpt oss noen ting vi vil ha med tilbake til Norge. Jeg kjøpte meg en topp og bikini på New Yorker. Premier til de to søte jentene som vant siste konkurranse på instagtram hos Claire´s. En topp på en butikk jeg ikke husker hva het og et par nye sko. Det var til min store glede også Bubble Tea på senteret, og det var YUMMY. Da vi kom hjem fra shopping spiste vi middag før vi dro for å spille minigolf med Oma, Opa og onkel Det er en helt ny minigolf-verden like ved der de bor, og vi hadde det veldig moro. Nå har det allerede blitt ganske sent og jeg skal spille basket før jeg skal legge meg. Legger derfor kun ut en collage og noen få bilder i kveld. 

  LITT AV MINIGOLFANLEGGET

  MITT LAG

   
  SÅ ET BILDE SOM SIKKERT IRRITERER NOEN ;)

  LILLEBROR VAR IMOPNERT

  I morgen blir det Copacabana igjen og jeg har jo kjøpt meg ny bikini også, veldig fornøyd med den. Dagene går så utrolig fort. Takk for alle kommentarer, dere er så søte og snille alle sammen. 

  I dag tok jeg en utfordring jeg fikk på instagram og gjorde noe sprøtt midt i en butikk her i østerrike. Det har jeg på film og lurer på om jeg skal dele den med dere på bloggen. 

  Hva syns du? He he

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  En frydefull dag


  09.07.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på Tusenfryd i sammen med familien. Mamma og pappa er heldigvis ganske glade i å ta karuseller de også. Vi var der i fra 11.30 til 17.45  og hadde stort sett bare fint vær, det kom noen få regndråper. Det er kjempekoselig å se hvordan lillebror koser seg når han utforsker nye karuseller, han kjørte flere attraksjoner. 

  LILLEBROR OG MEG
  Spinspider var uheldigvis ute av drift, men jeg fikk tatt alle de andre kule attraksjonene som Space Shot, Speed Monstar, Super Splash, Thunde Coaster og mye mer. Det tar ganske lang tid å lage video, så jeg skal begynne på det i morgen. Tok ikke noe særlig bilder, men la ut en video på Instagram da jeg var i parken. 

  SUPER SPLASH


  Er kjempesliten etter en lang dag i parken, nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Resten av uken er det bare meldt SOOOOOOOOL, så regner med noen turer på stranda

  Hvilken fornøyelsespark er din favoritt???

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  36 kommentarer


  Ekstra moro

  FLOTT TIRSDAG


  02.07.2013


  Hei

  I  dag skulle jeg og familien egentlig på Tusenfryd men vi bestemte oss for å ta det en annen dag fordi det ikke var så fint vær i dag. I stede dro vi til Jomjom i byen ( oldemor). Etter å ha vært på besøk dro vi til Majorstua. Der gikk vi i butikker og tittet, og jeg kjøpte meg et deksel fra Accessorize med cupcakes på, det lukter jordbær:D På en annen butikk kjøpte jeg meg en neon farget tubetopp som jeg kommer til å bruke masse i sommer. 

  Vi dro også for første gang på Yougurt heaven. Det var super gøy. Smakene jeg tok var oreo, white choclate og strawberry. Jeg tok masse godt til topping.

  Nam nam<3

  1. Grab a cup  2.Swirl it up 3.Top it off:D

  Det neste stedet jeg vil dra til er Bubble tea<3 

  Har du vært på Bubble tea eller Yougurt heaven???

  Klem Jennie

  #newin #bubbletea #yoghurtheaven
  73 kommentarer


  Ekstra moro

  Kinokos


  01.07.2013


  Hei
  I dag dro jeg og Ella til byen for å se på kino. Vi skulle se After Earth. Først måtte vi ta buss og båt. Da vi kom til byen gikk vi på burger king og kjøpte en burger. Så tittet vi litt i butikker. Vi kjøpte oss litt godis og drikke så gikk vi i for å se filmen. Den var super bra men man skvetter HELE tiden.

  Lucky Lips

  Bubblegum

  Bling bling:)

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  Halvveis i helgen


  15.06.2013


  Hei

  Da har det blitt lørdag kveld og sannheten er vel nå at jeg faktisk kjeder meg litt. Kusine Thea er allerede dratt hjem og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på . Mange har spurt meg om jeg kan lage video av hvordan jeg tar på meg bandana, men blir ikke det litt teit video......? I dag sov jeg egentlig alt for lenge. Ble litt irritert da jeg ble vekket i dag fordi jeg trodde det var tidlig, men så var faktisk klokken 10.30. Etter frokost syklet hele familien pluss Thea til markedsdag på senteret der vi bor. Der var det mange salgsboder, smaksprøver og mange folk, supert at været var så bra også. Jeg fikk flere spørsmål i fra venner om å dra på stranda, men det hadde jeg ikke mulighet til i dag, pluss at jeg syns at det har blåst ganske mye i dag også. Om det er fint vær i morgen kanskje jeg tar meg en tur ned for å bade litt.Her kommer noen bilder, noen kjenner kanskje noen av bildene igjen fra instagram. 
  Syns du jeg skal lage en video av hvordan jeg tar på bandana, eller ikke?

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Ekstra moro

  TALENTSHOW PÅ SKOLEN


  06.06.2013


  Hei

  I dag har jeg vært og danset på taletshow på skolen i sammen med min bestevenn. Vi har laget dansen selv og har øvet i noen dager etter skolen. Talentshowet har vi hatt på skolen i flere år, men det er for første gang at de ikke skulle kåre noen vinner. Danser fordi vi syns det er gøy rett og slett.  Det var flere som var kjempeflinke til å synge, danse og underholde. Legger dessverre ikke ut film i fra talentshowet i dag, men jeg lover at det kommer. Legger i såfall med noen bilder. 

  BACKSTAGE 

  FØR SHOWET

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Ekstra moro

  En fantastisk og søt dag


  31.05.2013


  Hei

  I dag hentet jeg Lea på Aker Brygge og så dro vi hjem til meg. Først stoppet vi på butikken og kjøpte alt vi trengte av ingredienser for å lage tidenes beste milkshake. Vi fikk vært ute og kost oss i sola på trampolina før det begynte å regne skikkelig, men det sluttet etter kort tid og sola kom tilbake. Vi har laget video av hele milkshake-laginga - kjempemoro, den blir sikkert lagt ut på bloggen i løpet av helgen. Etter å ha drukket oss nesten kvalme på milkshake, gikk vi oss en tur ned til stranda og der møtte vi mange i fra klassen min. De bada faktisk, vi bare vasset. Så fikk vi is av en klassevenninne, skulle ikke tro vi orket det etter milkshakene.

  SUPERKOKKENE
  Tok mange kule bilder, legger ut flere senere. 

  Nå skal vi ut i hagen og grille marshmallows. Vi skal også lage noen deilige varianter med kjeks, marshmallows og sjokolade. For en usunn men deilig dag. 

  Vil dere ha video av Lea og meg som superkokker?

  Klem Jennie
  57 kommentarer


  Ekstra moro

  FLEIP ELLER FAKTA?


  22.05.2013


  Hei

  Hvem kjenner meg egentlig best, eller hvem klarer å skille fleip i fra fakta? Jeg har laget 10 påstander om meg selv som enten er fleip eller fakta. Nå kan dere avgi svar i kommentarfeltet og så vil jeg svare på video i løpet av helgen. 

  FLEIP ELLER FAKTA

  1. Jeg har brukket to kroppsdeler. Det var tommelen og lilletåa.

  2.  Jeg kom over pappa sin barbermaskin som liten og barberte bort en bred stripe av hår midt på              hodet mitt.

  3. Jeg har vært i 11 land  4. Jeg stod for første gang på en scene og sang for ukjent publikum da jeg var 2 år.

  5. Jeg har vært i i bladet Se og hør ved tre ulike anledninger

  6.  Mia Gundersen er min tante

  7. Jeg er 50% østerrisk, 25 % finsk og 25 % norsk

  8. Jeg snakker 4 språk

  9. Jeg var redd for filmen "Charlie og sjokoladefabrikken" frem til jeg ble 10 år

  10. Jeg har siden jeg var 3 år kunnet rocke med tre rockeringer samtidig som jeg synger og gjør                  klappelek. 

  Så hva tror du?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Ekstra moro

  Det heRRRRRlige sørlandet


  19.05.2013


  Hei 

  I går så var det siste dagen i Dyreparken for oss. Vi var heldige og fikk supert vær. Det var også mye mer åpent der da, men også flere mennesker. Vi begynte med noe lillebror har vært spent på lenge, nemlig en tur med Kaptein Sabeltann sin skute. Dette er veldig populært i Dyreparken og fordi vi gjorde dette med en gang parken åpnet slapp vi å stå i kø. Syns det er utrolig moro å se at lillebror er så entusiastisk og fornøyd. 


  På tivoliet var det mange gøyale spill som å kaste ball på blikkbokser. Der vant jeg en bamse til lillebror. Det var også en liten SpinSpider som ligner litt på den som de har på Tusenfryd. Den karusellen er super gøy og jeg tok den mange ganger.

  Lillebror sin favoritt er Jungel Bob. Det er en bobbane som går høyt opp i skogen og så kjører man ned i full fart. Vi tok den bare en gang fordi det var mye lenger kø. Vi var også i barnas Afrika og matet geitene i dag også. Jeg synes det er supergøy, og jeg har alltid elsket geiter.

  Rett ved siden av barnas Afrika er Tømmerstupet som heter Nilen. Nilen er veldig morsom, bedre enn tømmerrenna på Tusenfryd. Vi ble ganske våte, men det var greit fordi det var så varmt at at vi tørket veldig fort. I går var parken oppe til 17.00 og vi fikk tid til å gå gjennom alle de ulike områdene. Vi hadde ispause mange ganger fordi at det var så varmt.   SYDENSTEMNING

  FRA INSTAGRAM


  Noe vi ikke gjorde på 17 mai var å gå gjennom Nordisk Villmark. Det gjorde vi i går og vi kom nært innpå bever, jerv, elg, og ulv.  KuToppen minner meg nesten litt om Østerrike. Veldig idyllisk og så fikk lillebror kjørt traktor her også, selvom den vi kjører i Østerrike om sommeren er ekte. 


  Noen andre dyr som jeg syns er morsomme er apekatter av alle mulige slag. Hadde jeg bodd i nærheten av Dyreparken ville jeg garantert ønsket meg årskort til parken. Nå er jeg heldig og bor ikke så langt unna Tusenfryd og jeg har jo sesongkort til den parken. 

  BILDE I FRA MIN INSTAGRAM


  I dag har jeg bare tatt det helt med ro, i og med at jeg ennå er forkjøla. 

  Hva har du gjort i pinsen?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Ekstra moro

  TINESTAFETTEN


  14.05.2013


  Hei  I dag hadde vi Tinestafetten her hvor jeg bor.  Alle skolene på Nesodden var med fra 6-trinn til 10-trinn tror jeg. Klassetrinnet mitt deltok med 2 lag og noe som var supergøy var at vi vant.  Alle vi som deltok fikk en rød t-skjorte der det sto Tinestafetten og en flaske med Noisy orange. Noisy orange var kjempegod syns jeg, den inneholdt blant annet favorittfrukten min mango. Den siste uken har jeg oppdaget to nye ting jeg liker godt, Noisy og Gresk yoghurt med pekannøtter og honning....Nam nam. 
  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  62 kommentarer


  Ekstra moro

  PÅ TUSENFRYD


  09.05.2013


   I dag har jeg vært på Tusenfryd med to gode venninner. At det var litt dårlig vær gjør ingen ting, jeg har sesongkort og kommer til å ta turen til parken mange ganger i løpet av sesongen.

  Gjerne flere turer med disse herlige jentene mine. (Legg merke til den forskrekkede mannen til høyre i bildet, ha ha)

   

  LITT REGN STOPPET IKKE OSS

  På grunn av at det ikke er høysesong og ikke var kjempefint vær i dag så var jo faktisk køene kortere, og vi fikk kjørt masse uten å måtte stå lenge i kø.

  Jeg tok mange morsomme ting, som Thunder coaster, Speedmonster, Loopen, Spaceshot osv. Favoritten er Spin Spider og selvfølgelig det eneste stedet vi faktisk måtte stå litt lenge i kø.

  Noe som var SYKT kult var at jeg møtte Erica Mohn på Tusenfryd i dag og hun tok seg tid til å ta et bilde med meg.

   

  Liker du karuseller? Hvilken attraksjon er din favoritt på Tusenfryd? 

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  54 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION