Ekstra moro

SJALU KJÆRESTE


27.04.2017


Hei!

Jeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har dessverre ligget syk hjemme i hele dag, men samtidig med en del skolearbeid. Føler meg heldigvis bedre, så jeg drar på skolen i morgen!
Jeg nevnte så vidt at jeg var hos TOPP på tirsdag på instagram, men ikke her på bloggen. Jeg vet at flere av dere ikke har instagram, så velger å skrive om det her også! Som sagt var jeg hos TOPP på tirsdag. Jeg dro dit rett etter skolen og jeg var så heldig å få være med å spille inn " I HODET PÅ HAN" som er en av spaltene deres. Jeg filmet den i sammen med Thomas og Andreas i fra Suite 16. Vi filmet to videoer med alt i fra jentetrender og guttetrender til sjalusi. Da ble vi gitt et senario som for eksempel " Hadde du blitt sjalu om kjæresten din hadde streak med andre jenter/gutter". Deretter skulle vi svare. Det var utrolig gøy og jeg skal definitivt si i fra når videoene kommer ut<3 I morgen er det endelig fredag og jeg er så klar for en morsom helg. 
 

 

Ser du på TOPP sin youtubekanal?

Klem Jennie
 
2 kommentarer


Ekstra moro

SÅ MYE SPENNENDE


20.04.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra byen etter et spennende møte, butikkåpning og et moteshow! Jeg var så heldig å bli invitert til åpningen av Daniel Wellington sin nye butikk i Karl Johans gate nr 25 i Oslo. Som flere sikkert har sett i tidligere innlegg og videoer jeg har lagd ut,  så har jeg flere av klokkene deres og jeg bare digger de. På eventet tok jeg med meg Bahare og vi møtte i tillegg flere bekjente der. De hadde burgere, makroner, jordbær dyppet i sjokolade, drikke og en fotoboks! Der koste vi oss veldig haha! Vi fikk også hver vår klokke! Har lagt ut bilde fra boksen på instagrammen min, pluss enda flere bilder. Jeg snappet også på eventet, så sjekk det gjerne ut. På snap heter jeg "jenniesofiesnap".

Det kommer nok et innlegg med enda flere bilder og lignende, men tenkte jeg måtte få ut noe kjapt siden det ble så sent! Natti natt alle sammen<3

Processed with VSCO with b1 preset

 

Nå skal jeg dusje før jeg hopper til sengs og leser litt til en naturfagsprøve jeg har i morgen. 

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

"PARTNERS IN CRIME"


11.04.2017


Hei folkens!

Håper at dere har hatt en fin fin dag! Dagen min har vært både spennende, morsom og koselig. Dagen startet tidlig med at jeg dusjet, sminket meg, fiksa håret og pakket en koffert full med klær. Jeg har lenge ønsket å få til enda en shoot med Håkon som har tatt bilder av meg før, men vi har liksom aldri fått tid. Begge har hatt mye å gjøre og sist vi tok bilder var vel for et halvt år siden. Endelig hadde begge to mulighet og jeg dro derfor inn til byen i dag for å shoote og ta noen freshe bilder. Alltid utrolig gøy å ta bilder med Håkon. Ikke bare det at jeg alltid blir fornøyd når han tar bilder av meg, men det er utrolig gøy å bare gå rundt og finne en kul spot å ta bilder ved. Noe som også er en god grunn til at bildene også blir bra i våre øyne er at vi jobber bra i sammen. 

Jeg tok bilder i syv forskjellige antrekk på 5 forskjellig plasser. Jeg gleder meg masse til å få bildene og vise de til dere!

Her er i hvert fall noen bilder mamma tok i dag fra shooten. Et av bildene han tok av meg på Operataket! 

Jeg ønsker ikke å dele alt med en gang, så det er disse bildene jeg velger å dele fra shooten i dag! Om du ønsker å se litt mer, så har jeg snappet litt fra dagen også! Add meg gjerne som "jenniesofiesnap".

Vil du se flere bilder? 

Klem Jennie
3 kommentarer


Ekstra moro

KJENDISKJÆRESTE


05.04.2017


Hei

Jeg hadde bestemt meg for å skrive noen innlegg som kanskje mange vil syns at er interessant å lese. Ikke fordi jeg ønsker at så mange leser det, men mer for å gi flere noe å tenke på. Innlegget om det å være skuespiller var det mange som likte og dagens innlegg blir nok også noe å tenke over.

Mange er så "forelsket" i en kjendis at de nesten lukker øynene for alt annet som er rundt dem. De drømmer seg helt bort i tanken på å bli kjæreste med personen og forestiller seg hvor perfekt det ville vært. Nå vil jeg ikke si at det ikke ville vært fint, men her er noen punkter jeg tenker du bør huske på  når det kanskje kommer til det å date en kjendis.

1. Personen har en hektisk timeplan og ofte mye å gjøre utenfor skole og aktiviteter. Å ha foreksempel konserter, TV opptreden eller Youtubekanal handler ikke bare om å stå på scenen, å synge eller gjøre noe fremfor kamera. Det ligger alt i fra øvelser, trening, manuslesing og klipping/redigering bak resultatet som blir vist til fansen.

2. Du kan ikke være sjalu eller usikker på deg selv. En kjendis er avhengig av fansen sin og det å være veldig hyggelig, ta søte bilder i sammen, bilder så det ser ut som de kysser med fans, har dem på ryggen og videoer hvor de tuller med andre jenter/gutter er noe du vil oppleve ganske ofte. Da må du være trygg på deg selv. 

3. Ikke nok med at de henger rundt kjæresten din og drømmer om å bli sammen med hun/han, det er stor sjanse for at forholdet deres må holdes hemmelig. Så ingen kan få vite at dere dater. Kanskje fordi forholdet er nytt, men også fordi en manager tenker/tror at det er dårlig for karrieren at personen har en kjæreste på det tidspunktet.

4. Ting blir avlyst. Du setter av tid og gleder deg til noe dere skal gjøre i sammen i neste ferie. Men innen ferien kommer er en ny jobb dukket opp og planer må endres. Dette må du tåle uten å bli skuffet, trist eller lei. 

5. Du tror kanskje du kan henge med på alt som skjer i kulissene, men sannheten er at når det øves, på konserter og lignende så er personen på jobb. Du kan ikke være der som noe som kan distrahere eller ta fokuset bort fra jobben. I tillegg skal det kanskje skal være hemmelig og da er det jo rart om du henger backstage liksom. 

Det er ikke slik som dette i alle tilfeller selvfølgelig, men det er flere som har det slik. Fortsett gjerne å være forelsket i en kjendis men husk å ha øynene oppe for andre fantastiske mennesker. Kanskje de glipper rett ut av livet ditt fordi du er så opphengt i den ene personen. Jeg mener at om noe er ment, så skjer det. Kanskje det er rett person, men feil tid...., da skjer det senere.

Til dere som sikker kommer til å spørre nå...nei, jeg har ikke kjæreste atm:-)

Har du et kjendis crush?

Klem Jennie
18 kommentarer


Ekstra moro

KJENDISKJÆRESTE ELLER MARCUS OG MARTINUS?


04.04.2017


Hei

I går skrev jeg et innlegg som jeg egentlig hadde tenkt til å poste på bloggen i dag, men så fikk jeg en kul nyhet og ble litt i tvil om hvilket innlegg jeg skal dele først.

Ikke et problem jeg pleier å ha, for jeg pleier egentlig å være sent ute med å blogge og aldri ha noen innlegg klare for travle dager ol.  Så.......what to do?

Innlegget i går var forresten veldig populært hos dere og jeg svarte på noen spørsmål i kommentarfeltet. Mange hadde samme spørsmål, så fint om dere ser hva jeg har svart til eventuelt enn annen ;)

Plutselig har jeg igjen masse ideer om hva jeg kan filme og hva jeg kan skrive om, men så er det denne tiden igjen da. Forrige uke toppet jo alt seg med tentamen i 3 fag og to lanseringer og i dag hadde jeg tentamen igjen. Jeg tror heller ikke at det kommer til å roe seg ned med det første heller, for jeg også snart har skriftlig og muntlig eksamen, pluss samfunnsfagprøve denne uka. Men neste uke er det jo påskeferie, jippiyay. Da har jeg foreløpig ingen store planer og får jo kanskje tid til å filme litt.

Tilbake til hvilket innlegg jeg skal poste senere i dag. Da blir det faktisk to innlegg på bloggen i dag og det er ikke dårlig, he he.

Hvilket innlegg vil dere ha?

KJENDISKJÆRESTE

eller

MORO MED MARCUS OG MARTINUS?

Processed with VSCO with b1 preset

Du kan også gå inn på instagrammen min og kommenterer under bilde som er likt som det over hvilket innlegg du ønsker først.

Klem Jennie
 
9 kommentarer


Ekstra moro

Hvem var siste du kyssa? Hva synes du om å være kjent?


10.02.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Det var litt stress på skolen siden vi hadde prøve, men det gikk så fint. Rett etter skolen dro mamma og jeg inn til byen for å dra til Topp siden lokaler. Det var et lite stykke dit men vi kom oss frem. Hehe! Der ble jeg møtt av Karen som også var hjemme hos meg i fjor sommer og skrev en sak om meg til bladet. I dag skulle vi filme litt forskjellige videoer. Jeg tror vi faktisk filmet tre videoer og jeg tror de kommer til å bli skikkelig morsomme. Du kan eventuelt sjekke snappen min og instastoryen min om du vil se flere bilder og videoer fra dagen<3

Jeg ble blant annet stilt mange morsomme spørsmål, som siste jeg kyssa, hvordan det er å være kjent, min største frykt og masse mer<3

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Det er bare å følge med så sier jeg i fra når videoene kommer ut!

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

HERMAN DAHL OG MEG


08.02.2017


Hei!

I dag etter skolen dro jeg til Oslo for å være med på NRK Skolefri LIVE med Penny og Herman Dahl. Det var utrolig gøy og vi fikk inn masse morsomme og bra spørsmål! For dere som gikk glipp av det eller vil høre det igjen så har jeg lagt en link til programmet under. Hør gjerne på hele men programmet,men for dere som lurer kommer jeg inn 59 min inn i sendingen. Så om du vil høre meg og Herman Dahl er det bare å spole dit!
 

Klikk HER for å komme til grogrammet!

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Har du hørt på programmet? Skal du?

Klem Jennie

 
7 kommentarer


Ekstra moro

TILBAKE HOS NRK


07.02.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen min har vært veldig bra faktisk! Jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært på skolen, øvd til prøve, jobba litt og skal snart trene men det har vært en veldig fin dag! Bare en dag hvor jeg nok en gang innser hvor heldig jeg er. Heldig som har mulighet til å få en utdannelse, heldig som har venner som lyser opp hverdagen min og heldig  som har mat på bordet hver eneste dag! Haha! Det var kanskje litt "dypt" men det er slikt jeg har tenkt i dag og dagen ble jo utrolig bra!

I morgen skal jeg faktisk på "Skolefri LIVE" etter skolen og det gleder meg meg også veldig til! Jeg vil være der fra klokken 15.00 så det er bare å skru på radioen eller søke på NRK Skolefri på google så kommer det opp. Da kan du stille meg spørsmål LIVE og i tillegg har du mulighet til å se oss i studio siden et kamera filmer oss. Haha! Sykt kult! Jeg synes alltid det er gøy å være på besøk der så jeg gleder meg masse!


Processed with VSCO with b1 preset
 

Skal du høre på Skolefri LIVE i morgen?

Klem Jennie
2 kommentarer


Ekstra moro

3 GANGER I LØPET AV EN DAG!


25.01.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg til byen med Tuva for å handle noen ting vi trengte. Utrolig koselig å bare gjøre slikt med venner synes jeg. Jeg fant også ut i går kveld hvordan jeg kan gjøre livestream på instagram, som vil si at dere kan se meg live og snakke med meg! Jeg syntes det virket utrolig kult, så Tuva og jeg gjorde det på vei inn til Oslo. Deretter gjorde jeg det når jeg kom hjem, to ganger faktisk! En gang før middag og en gang etter. Utrolig gøy må jeg si og det er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre det! Så jeg hadde faktisk tre livestreams i dag! Kommer kanskje til å gjøre det i morgen også! Om du følger meg på instagram vil du få muligheten til å se det i hvert fall. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

Det er egentlig det jeg har gjort i dag! Nå skal jeg dusje og jobbe litt før jeg tar å legger meg!

Vil du at jeg skal gjøre flere livestreams?

Klem Jennie
12 kommentarer


Ekstra moro

MIN BBY


23.01.2017


Hei

Ja, overskiften er sann. Jeg har en ny "bby", nemlig den nye gitaren min! Haha! Tipper en del lurer på hvorfor jeg sånn helt ut av det blå kjøpte meg en gitar, men greia er at jeg alltid har syntes det er utrolig gøy og avslappende å spille gitar. Jeg har alltid hatt lyst til å spille et instrument og det er gitar jeg synes er mest gøy! Så hvorfor ikke kjøpe en og begynne. Haha! Jeg er langt i fra en mester og det tar nok en god del tid og øving om man skal bli skikkelig god men tenkte det var fint å derfor ha en gitar, som er start i hvert fall. Synge har jeg alltid vært glad i og det høres jo så mye kulere ut når man kan noen akkorder på gitaren og spiller til også.

Ellers i dag har jeg gjort lekser og jobba litt. Jeg reiser som sagt tilbake til London på fredag så mye av tiden går også i å øve manus og forberedelser. Denne uken har vi faktisk ingen presentasjoner eller prøver så det passer perfekt med tanke på at jeg derfor kan jobber mer med manus. At lekseplanen ikke viste noen prøver eller presentasjoner, var nester uvirkelig.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

I dag "feiret" vi forresten bursdagen min litt med familien også. Jeg fikk velge middag og fikk en gave av mamma og pappa også. Jeg var jo i London da jeg hadde bursdag og fikk ikke den vanlige familiekosemiddagen da. 

Spiller du noe instrument?

Klem Jennie
21 kommentarer


Ekstra moro

SÅ UTROLIG GØY!


21.01.2017


Hei!

I går hadde jeg en skikkelig morsom kveld. Som jeg skrev på bloggen før jeg dro av sted, så skulle jeg på "Singing in the rain" forestillig i sammen med Bahare. Jeg gledet meg utrolig masse og var spent. Jeg må bare si det med en gang, det var fantastisk! For det første var det utrolig morsom og underholdene. Jeg lo flere ganger og koste meg skikkelig. De var alle utrolig flinke til både å synge og danse. Jeg ble skikkelig overrasket, på en god måte. Ikke nok med det men de hadde de kuleste effektene. Det regnet faktisk på scenen! Regn! Det var helt utrolig! Bahare og jeg var også så heldig å få gå backstage. Der hilste vi på noen av skuespillerene og tittet litt rundt. Om dere følger meg på snap og instagram så har jeg delt en del videoer fra kvelden, både av showet og backstage! De har snart ligget på snapchat og instastory i snart 24 timer, så om du vil se det add meg. Heter : jenniesofiesnap 
Processed with VSCO with b1 preset  

Liker du teater?

Klem Jennie
10 kommentarer


Ekstra moro

MARCUS OG MARTINUS FØRPREMIERE


15.01.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag. Dessverre har jeg blitt syk så jeg har prøvd å ta det veldig rolig. Som flere av dere fikk med dere på instagram og snapchat var jeg på førpremieren til Marcus og Martinus sin film " Sammen om drømmen". Jeg var også så heldig å få tre billetter, så jeg fikk med meg mamma og mine kjære venn Lila som var i Oslo denne helgen! Jeg og mamma dro inn til Oslo og møtte Lila. Deretter tok vi t-banen til Majorstuen og gikk til Colloseum. Det var utrolig mange mennesker der.  Kjendiser, presse, fans og mange,mange flere. Tusen takk til alle som kom bort til meg og tok bilde<3 Alltid koselig å møte dere. 

Det tok en liten stund men så kom endelig Marcus og Martinus på den røde løperen. Når de var kommet inn kunne vi andre også det. Mens jeg og Lila gikk ned den rødeløperen snakket vi blant annet med Juliabladet, toppbladet, NRK supernytt og noen flere. Vi ble stilt spørsmål og tatt bilder av. Aldri vært slik på en rødløper før, men der var veldig gøy. Utrolig koselig å hilse på dere andre som også stod rundt. Fikk mange gode klemmer i går for å si det sånn!

Et bilde av "daten" min og meg<3 ahah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi kom oss inn og fant plassene våre. Filmen startet ikke lenge etter og jeg koste meg utrolig masse. Filmen var utrolig bra og jeg må innrømme at jeg fellet en tåre eller to. Jeg skal ikke avsløre noe av filmen for dere som ikke har sett den, men som Marcus og Martinus har sagt er det en veldig ærlig film. Det skjer mye positiv men ting er ikke alltid like lett og det er noe man får kjenne på i denne filmen. Utrolig stolt av hele familien deres. Etter filmen måtte jeg egentlig forte meg for å rekke båten tilbake til Nesodden siden vi skulle feire bursdagen til søstra mi, men jeg rakk å si hei til gutta først. Utrolig godt å se dem igjen. Har jo sett dem i spektrum og lignende men ikke slik at vi har fått snakket. Nå fikk jeg i hvert fall noen gode klemmer før vi måtte si ha det.

Turen gikk så hjem til Nesodden der vi feiret søsteren min sin 14-års dag med gave, kake og kos. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

Hva er din favoritt Marcus og Martinus låt?
Klem Jennie
10 kommentarer


Ekstra moro

JEG SVARER PÅ ALLE SPØRMSÅLENE DERES


13.01.2017


Hei 

Håper dere alle har hatt en fin dag! Yeahhhhh! Nå er det endelig helg, men ikke hvilken som helst helg! Det er helgen for Marcus og Martinus sin førpremiere av filmen "Sammen om drømmen"! Flere av dere har spurt om jeg skal på den, men i steden for å svar hver og en av dere i kommentar skriver jeg det heller her på bloggen! Ja , jeg skal dit. Jeg gleder meg utrolig masse. Det er helt sykt å se alt disse gutta oppnår. Jeg møtte de for første gang på Vinterlyd i Hafjell 2014. På den tiden hadde faktisk jeg flere følgere enn dem, men nå har de flere og de har vært på Senkveld, hatt konserter i andre land og i selveste Spektrum. Nå kommer de med sin egen film. Jeg er utrolig stolt av dem begge og jeg vil alltid støtte dem!

Jeg får utrolig mange spørsmål om mitt forhold til Marcus og Martinus, men jeg svarer jo sjelden på dette. Jeg er utrolig glad i begge to, har det alltid gøy med dem og setter stor pris på vennskapet vi har. Selv om de bor langt unna meg holder vi kontakten og snakker mye. Jeg får også flere ganger hver eneste dag spørsmål om jeg kjenner dem, er kjæresten til en av dem (Eller begge..he he) om jeg er søsteren deres eller går i klassen deres. 

Et lite tilbake blikk til mai 2015. Da jeg var en del høyere enn dem begge to. Nå er de begge høyere enn meg haha! 

Processed with VSCO with b1 preset
 

Etter skolen i dag dro jeg derfor til byen for å fikse litt ting til i morgen. Jeg skulle faktisk kjøpe sko, kjole og strømpebukse, men det ble bare strømpebukse. Siden jeg har så snille venner fikk jeg låne sko av Tuva og kjole fant jeg rett og slett ikke. Det blir derfor en jeg har hjemme. Vi tittet derfor litt i butikker og dro på kafé etterpå. Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for kvelden. Dessverre har jeg fått vondt i halsen og håper på å være i form i morgen, i hvert fall viktig å slappe godt av nå.

Processed with VSCO with b1 preset
 

Klem Jennie

 
19 kommentarer


Ekstra moro

NÅ ER HEMMELIGHETEN INGEN HEMMELIGHET


27.12.2016


Hei

12.  desember ble en stor hemmelighet jeg har gått og bært på sluppet i bladet "Oh My Vlog". Det er virkelig mange som har kjøpt bladet og kanskje noen som har fått et i julestrømpa si også. Jeg har julestrømpe og det syns jeg er superkoselig. I strømpa får jeg alltid noe å lese på og noe å kose meg med i tiden frem til julemiddagen. 

Jeg skrev også at jeg skulle dele hemmeligheten her på bloggen og nå syns jeg at det er tid for det. Her kommer den: 

JEG SKAL GI UT MIN TREDJE KOLLEKSJON MED WOW!!!! Det er helt utrolig og dette blir den siste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" Det er en kolleksjon til ære for dere som liker det jeg gjør og plaggene blir kjempekule. En ganske chill og kul kolleksjon. Jeg har jobbet mye med designet og plaggene er nå i bestilling og i februar skal jeg ha fotoshoot og så blir det lansering på vårparten. Jeg er så utrolig glad, spent og stolt.

Jeg gleder meg også supermasse til å møte mange av dere igjen og slik det ser ut kommer jeg til to ulike butikker på Østlandet for Vip-lansering og Meetup. Dette er virkelig noe jeg elsker, det å møte dere på denne måten. Jeg setter utrolig pris på at dere kommer på lanseringene og stemningen er alltid fantastisk. 

Heldigvis har jeg også mye annet spennende som skjer før dette, så forhåpentlig vil tiden gå ganske fort.

Ta gjerne å sjekk kategorien "WOW" her på bloggen min! Der er det bilder fra de tidligere lanseringene, photoshoot på Gran Canaria og annet kult!

Det var i portrettintervjuet med meg hvor jeg avslørte hemmeligheten! Slik så de ut<3


Hvor ville du at jeg skulle hatt meetup og lansering?

Klem Jennie
 
67 kommentarer


Ekstra moro

Hemmelighet på vei


04.12.2016


Hei

Jeg går som tidligere nevnt og bærer på en ganske stor hemmelighet. Slike ting som gjør meg glad og som jeg vet at noen andre også kommer til å bli glad over å høre syns jeg noen ganger det er vanskelig å holde, helst vil jeg rope det ut. Samtidig så er jeg faktisk veldig god til å holde på hemmeligheter, selv hvor vanskelig det kan være. 

12. Desember kommer det nye bladet OH MY VLOG ut. Jeg har vært medredaktør i bladet i sammen med Bahare i fra Juliabladet, og tror dette magasinet vil glede mange i førjulstiden. Jeg vil ikke røpe så mye fra bladet annet enn at det inneholder alt i fra DIY, klestips, youtube-tips, mange bra intervjuer med kule folk, plakater og sist men ikke minst denne STORE HEMMELIGHETEN jeg fortsatt holder hemmelig. 

Jeg kommer helt sikkert til å fortelle om det her på bloggen også, så det er jo ikke slik at dere må kjøpe bladet for å finne det ut, men 12.desember er datoen da jeg kan dele nyheten med dere. 

Jeg håper virkelig at bladet faller i smak for dere leserene mine og dersom det gjør det vil jo dette kanskje bli et fast blad i butikkene. Selv elsker jeg magasiner. Jeg syns det er tusen ganger koseligere å lese et blad enn å lese på nettet, på en data eller en telefon. Jeg ser i et blad om og om igjen og leser det fra perm til perm. Begynner ofte med å bla gjennom hele for så å gå tilbake til det jeg syns så mest interessant ut. Deretter leser jeg usystematisk videre det jeg syns ser mest gøy ut, men til slutt er alt lest.

Selv har jeg nedtelling til bladet kommer ut i butikkene, i dag er det 8 dager.

En liten "sneak peek" av coveret! Dette er det første coveret mitt i et blad!! Helt sykt egentlig å tenke på at det skal selges i butikk! 

Et " behind the scenes" bilde fra shooten vi hadde. Bildet er tatt av @fotografamartinekolstad på instagram.  

Hvilke blader leser du?

Tror du OG MY VLOG blir noe for deg?

Klem Jennie
16 kommentarer


Ekstra moro

IT WAS LIT!


12.11.2016


Hei! 

Som flere kanskje fikk med seg på snappen min, så var jeg på "Marcus og Martinus" konsert i Oslo i dag. Jeg var utrolig heldig å få billetter og jeg måtte selvfølgelig dra og støtte de. Jeg har kjent disse guttene en stund nå og det har vært helt sykt å se hvor store de har blitt. Ikke så rart egentlig siden de er super talentfulle og de mest sjarmerende guttene jeg vet om. Jeg har sett de opptre på Vinterlyd men jeg aldri en så stor scene som i Spektrum foran så utrolig mange mennesker! Jeg er superstolt av begge to!

Jeg dro inn for å se konserten som startet klokken 13.00. Rett før konserten begynte kjente jeg hvor spent jeg faktisk var. Det ble talt ned fra 10 deretter 9 så 8 helt til 0. Så kom begge gutta opp fra gulvet og alle begynt å skrike. Skal innrømme at jeg begynt å gråte. Det var så spesielt å se de morsomme og tullete guttene jeg kjenner på scene med flere tusen mennesker som publikum. Gråt selvfølgelig ikke hele konserten. Showet de hadde var fantastisk og jeg sang med på hver eneste sang! De hadde helt syke lys i som blinka og lasere som gikk igjennom hele rommet. Det så fantastisk ut! TERNINGKAST 6 :D

Jeg har snappet fra dagen min så ta gjerne å sjekk ut det: Jenniesofiesnap

Til slutt vil jeg takke alle dere som kom bort og ville ta bilde med meg. Dere som sa dere leser bloggen, ser youtubevideoene mine og følger med på hva jeg gjør. Det betyr utrolig mye for meg og jeg blir alltid så utrolig glad når dere kommer bort. Det er også flere av dere jeg kjenner igjen og det er ekstra stas!

Var du på Marcus og Martinus konsert i dag?
20 kommentarer


Ekstra moro

SHOOT TIL KLOKKEN 23.30!!!


04.11.2016


Hei!

Beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går! Jeg kom faktisk ikke hjem før 01.00 på natta og jeg fikk elllers ikke tid i løpet at dagen til å blogge. Jeg snappet i hvert fall en del som kanskje noen av dere så.

I går hadde jeg nemlig OD-dagen min hos Bahare i Juliabladet og vi benyttet faktisk denne dagen til å jobbe med det nye bladet vi kommer ut med om Youtube, andre sosiale medier og lignende! Jeg dro inn til byen i 12.00 tiden og møtte Bahare før vi dro opp til der hun jobber. På kontoret gikk vi igjennom de sidene som er ferdig av bladet og vi planla shooten vi skulle ha senere på dagen. Vi dro deretter ned i sentrum igjen og spiste før vi plukket opp Frida ( en jente som jeg skulle være model med), stylisten og moren min. Vi plukket opp de siste klærne for shooten før vi dro tilbake til jobben til Bahare og hadde en morsom shoot i studioet deres. Bahare hadde også fått tak i en sminkør og en fotograf, så nå hadde vi alt på plass. 

Jeg og Frida skulle være modeler for en slag "lookbook" som kommer i bladet. Det ble defor mange bilder og mange forskjellige antrekk. Det første vi gjøre var å bli sminket før vi ble påkledd utrolig mange forskjellige antrekk. Noen var veldig hverdagslig, noen var mer festlig og noen var mer chill og avslappende! Jeg gleder meg masse til bladet kommer ut så dere får se. Til sammen hadde jeg på meg over 10 forskjellige antrekk!

HER SITTER JEG I SMINKEN!

Dette er noen av antrekkene jeg og Frida tok bilder i. Jeg velger ikke dele alle fordi jeg vil at det skal være en liten  ovveraskelse. I tillegg gjorde jeg bildene svart/hvit fordi det ikke skal avsløre for mye1 Jeg gleder meg sånn til dere skal få se det. 

Mot slutten av shooten ble det litt stress. Frida måtte rekke det siste toget hennes og mamma og jeg måtte rekke båten! Vi jobbet skikkelig hardt de siste minuttene og så var vi i boks. Frida ble kjørt til togstasjonen og rakk toget sitt og mamma og jeg rakk båten vår! Da jeg kom hjem var jeg ganske siliten men utrolig glad over hvor bra dagen ble!

I dag har jeg hatt besøk og nå sitter jeg og jobber med en video og lekser!

Fulgte du med på snappen min i går?

Klem Jennie
5 kommentarer


Ekstra moro

I FOKUS


29.10.2016


Hei!

Dere som har fulgt med på snappen i dag har kanskje sett at jeg hadde en slags photshoot i Oslo i dag! Jeg nevnte det også på blgogen i går og snappet litt i fra dagen i dag! Håkon Jørgensen, som tok bilder av meg da jeg hadde NOBE Challenge var supersnill og ville ta noen bilder av meg i byen. Jeg pakket derfor med meg en liten trillekoffert med forskjellig antrekk og dro til byen for å treffe han. Vi gikk litt rundt og fant mange forskjellige plasser å ta bilder på. Nå om høsten er det jo også så utrolig mange fine farger ute og vi var jo veldig heldige med været! Jeg skiftet antrekk en del ganger også, så det er maaaaange forskjellige bilder. Endelig får dere ikke bare se bilder av meg foran den hvite veggen min utenfor huset! Jeg syntes at flere av bildene ble veldig kule så jeg gleder meg masse til å vise de til dere. Jeg har ikke bildene nå ettersom at shooten var i dag men jeg får de i starten av neste uke, så det er bare å følge med. 

Heldigvis hadde jeg med meg mamma som tok en del "behind the scenes" bilder med mobilen min! Bare elsker fargene i disse bildene!

Her er også et av bildene fra shooten jeg fikk tilsendt nå! Detter er bare for at dere skal få en liten smakebit. Hehe:-) 

Hvordan har din dag vært?

Følg meg gjerne på Instagram @jenniefashion og Youtube Jennie Sofie. I morgen skal jeg filme 2 videoer og om du abonnerer på kanalen min får du varsling så fort jeg poster noe på Youtube. 

Trykk //HER for å komme til min Youtube 

og //HER for å komme til min Instagram

På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

Var redd for at det skulle skje


28.10.2016


Hei!

Etter å ha prøvd utrolig mange ganger kom jeg meg endelig inn på bloggen. Fikk flere kommentarer på at folk ikke kom seg inn på bloggen min i dag og jeg tror at det bare har vært en feil med blogg.no helt til nå. Heldigvis kom jeg meg endelig inn og kan skrive til dere. Jeg beklager for så få innlegg denne uka. Jeg har hatt masse lekser og skolearbeid i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg er endelig ferdig med skolearbeidet og klar for helg! Var nesten litt redd for at noe som aldri før har skjedd skulle skje i dag. Det har aldri vært to dager på rad uten innlegg på bloggen min og heldigvis skjedde det ikke denne gangen heller. Men innlegget blie litt annerledes enn jeg tenkte ettersom jeg ville forte meg med å legge ut noe til leserene mine siden klokken nå nærmer seg 21.00

I morgen har jeg faktisk utrolig spennende planer. Jeg skal nemlig ha en photoshoot med Håkon Jørgensen. Han var med og filmet da jeg hadde NOBE challenge og i tillegg tok han noen bilder av meg. Jeg syntes han var superflink og fikk derfor ordnet en ny shoot for å ta noen kule bilder. Jeg dro ut for å se etter litt klær til shooten og kom over masse kult på URBAN så det vil bli litt forskjellig og nye outfits jeg tar bilder med i morgen. Gleder meg veldig i hvert fall!

Shooten er i Oslo og det er meldt fint vær så det må jo bare bli en flott dag. 

Neste uke har jeg bare skole til onsdag og det er utrolig deilig! Jeg har OD-dagen torsdag 3.november og så har jeg fri dagen etter! Yeahhh!

Skal du jobbe på OD-dagen?

Klem Jennie
4 kommentarer


Ekstra moro

FOTOSHOOT FORBEREDELSER


15.10.2016


Hei!

Dere som har meg på snap så kanskje at jeg var i byen med Bahare og en som heter Frida i går. Som jeg har fortalt dere mange ganger nå jobber jeg jo med et nytt blad. Det skal handle om youtube, andre sosialemedier, mote og masse masse annet kult. I går dro jeg inn til byen rette etter skolen for å bli med Bahare og plukke ut noen klær til en spennende shoot vi skal ha. Hun møtte meg på Oslo City og vi gikk sammen derfra og hentet klærne. 

Etter å ha henta klærne gikk vi for å møte Frida. Hun skal være med på shooten og vi møttes derfor for å gå igjennom klærne og planlegge antrekk. Vi dro alle hjem til Bahare, drakk te og prøvde på klær. Det gikk veldig fort faktisk og det endte opp med at vi stekte noen pizzaer og så på "Soy Luna" på Disney Channel en godt stund. Vi fikk også snakket en del, noe som var super koselig! Det var som en liten jentekveld Heheh! For at det ikke skulle bli for sent fulgte Bahare oss (meg og Frida) dit hver av oss skulle. Jeg tok båten videre inn til Nesodden og så bussen hjem. 

Processed with VSCO with a5 preset

I morgen skal jeg faktisk møte Bahare igjen, og denne gangen skal vi intervjue noen for bladet. Gleder meg masse<3

Hvem tror du vi skal intervjue?

Klem Jennie
5 kommentarer


Ekstra moro

Work work work work work


03.10.2016


Hei!

Dere som har fulgt meg på snap i dag har kanskje sett at jeg ikke har vært hjemme! Jeg var nemlig med Bahare fra Juliabladet og vi arbeidet med det kommende bladet vårt. Det skal være om YouTube, andre sosiale medier, DIY's og masse gøy. Jeg møtte derfor hun og en fotograf i byen og vi dro hjem til Bahare for å jobbe.

Vi lagde mange kule DIY's og vi filmet i tillegg en video til kanalen min. Den kommer nok om ikke så alt for lenge. Tiden gikk utrolig fort og fra at klokka var 11.30 ble den plutselig 18.30. Bahare fulgte meg og fotografen til bussen. Jeg hoppet på første bussen jeg så og jeg løp for å rekke båten. Jeg sitter derfor på båten nå og blogger fra mobilen min. Det har vært en lang men utrolig morsom og spennende dag!

Både Bahare og jeg har snappet hele dagen så om du vil se noen av tingene vi lagde og alt vi gjorde, følg oss på snap. Bahare la ut snaps på: Juliabladet. Og jeg la ut snaps på: jenniesofiesnap

Følger du oss på snap?

Klem Jennie
7 kommentarer


Ekstra moro

I MORGEN!!


21.08.2016


Hei!

Som flere av dere sikker fikk med dere på instagram og snapchat i går, så var jeg i Oslo og løp "Color me rad". For dere som ikke vet der er det et løp på fem kilometer og i løpet av de fem kilometerene blir du kastet fargepulver på. He he he! Du vil se det på bildene som kommer lenger ned i innlegget. Jeg har faktisk lenge tenkt på dette løpet og har hatt lyst til å gjøre det, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg dro med mine bestevenner Tuva, Ella og Elizabeth. Vi hadde alle på oss "color me rad" t-skjorter, solbriller, startnummer og så hadde vi mange pakker med fargepulver. Løpet var utrolig gøy og jeg ble så glad av å se alle fargene. Vennene mine og jeg gikk helt crazy med fargene så vi var dekket av alle regnbuens farger både på klærne og i ansiktet etter løpet. Det ble også spilt musikk og holdt show! Det var så utrolig spennende og morsomt. Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag har jeg egentlig jobbet det meste av dagen og slappet av litt før skoleuka begynner. Det blir den første hele uka på skolen etter ferien og vi er i gang med lekser, nye temaer og forberedelser til prøver. I morgen begynner jo faktisk "The Club" på Disney Channel så det er noe jeg kan glede meg til ved denne uka! Jeg er så utrolig spent og gleder meg. Jeg er også litt nervøs. Jeg blir aldri helt vandt med å se meg selv på TV. I morgen kl. 18.20 på Disney Channel. 

Dette bildet fant jeg på Disney Channel Norge sin insagram. Der heter de : @Disneychannelno 

Skal du se på "The Club" i morgen?

Klem Jennie
17 kommentarer


Ekstra moro

TOPP STEMNING!


16.08.2016


Hei!

Om du fulgte med på snappen min i går,  så du kanskje at jeg ikke var hjemme. Jeg var nemlig så heldig å bli invitert på lanseringen av TOPPBLADET sin youtubekanal! Jeg fikk på forhånd vite at det ville være fotoboks, snaks, musikk og godiebags. Kunne derfor selvfølgelig ikke takke nei til noe så spennende og moro. Jeg fikk lov til å ha med meg min kjære venn Ella og vi dro inn til byen på lanseringen. Lokalet var superkult og de hadde i tillegg pyntet med hjerteballonger, ballonger der det stod "TOPP", med fotovegg, lys og masse mer. Det var et bord fylt med masse digg mat som wraps, drikke, cupcakes og mer. 

På lanseringen var det flere kjente youtubere, sangere og noen skuespillere. I tillegg flere som jobber innenfor TOPP og andre blader. Det var derfor flere der jeg aldri har møtt før, så jeg tok meg en runde og hilste på alle. Jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg koste meg skikkelig. Som om dette ikke var bra nok var det også en mini konsert med Jesper Jenset! Så utrolig kult! Han sang sin hitlåt  "High" og en annen sang han ikke har kommet ut med ennå. 

Etter litt mer mingling fikk vi goodiebags med masse kult inni!

NOEN BILDER FRA FESTENEtter lansering tok vi farvel med alle og dro tilbake til Nesodden! 

Kjenner du igjen noen på bildene?

Klem Jennie
11 kommentarer


Ekstra moro

WAKEBOARDING....CHECK


14.08.2016


Hei!
Unnskyld for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikkert fikk med seg på instagram og snapchat var jeg i Norsjø Kabelpark og prøvde wakeboardig for første gang! Familien min ble med ditt og det tok nesten 3 timer i bil. Da vi ankom parken møtte vi fotografen som skulle filme og ta bilder i løpet av dagen pluss en fra NOBE som hadde kontroll på alt vi skulle gjøre. 

Jeg fikk utstyret jeg skulle bruke som bestod av en våtdrakt og et superstilig brett. Jeg skiftet til våtdrakten ( noe som ikke var så lett) og vi begynte filmingen. Vi filmet en intro, litt andre små snutter og mye annet kult og spennende. Det hele vil bli redigert sammen og lagt ut om ikke så alt for lenge. Jeg kommer selvfølgelig til å legge den ut her på bloggen også, så dere trenger ikke å spørre om når den kommer osv...

Fotografen som var med oss tok også bilder av meg med brettet både før og etter jeg hadde stått på wakeboard. Jeg fikk gode tips av en som heter Malin som er superflink til å stå på wakeboard. Hun sa viktige ting jeg måtte huske på og det hjalp meg mye. For det første må jeg si at jeg var ikke nervøs, før jeg satt klar til å bli dratt ut på vannet av en kabel. Da kjente jeg virkelig nervene. Jeg var også litt småredd ettersom at jeg aldri hadde gjort dette før. Jeg tenkte bare "kommer det til å gjøre vondt når jeg faller" og "hvordan tar jeg av brettet i vann". 

Før jeg faktisk stod på brettet hadde jeg ingen tanke om det skulle være vanskelig eller lett, men til dere som tror det er lett......dere tar så feil. Jeg gjorde det heller ikke bak en båt så jeg vet ikke om det lettere eller vanskeligere. Jeg vil ikke si så mye om hvordan det gikk før videoen kommer ut, men jeg må innrømme at jeg er ganske stolt over meg selv. At jeg faktisk tok challengen og ikke ga opp med en gang:)

Alle disse bildene er tatt av @hakonjorgensen på Instagram. Han er super dyktig og flink så definitivt følg han. Bilder tatt etter at jeg stod på wakeboard!

Her er et bilde til dere som vil at jeg skal vise meg uten sminke. Det er nok ingen tvil om at jeg er 100% sminkefri her etter at jeg har falt med ansiktet først 2-3 ganger i vannet. Ha ha ha! 

Noe viktig jeg har lært etter denne challengen er å ikke være redd for å prøve nye ting. Det er ikke slik at man er verdensmester i noe man aldri har prøvd før, så om man faller litt på veien er det helt greit. Det er bare å reise seg opp og prøve igjen. Jeg hadde nok noen morsomme og latterlige fall men det stoppet meg ikke fra å prøve igjen og igjen helt til jeg følte jeg klarte det! Etter at jeg var ferdig hadde jeg vondt i hodet og følte meg småkvalm, men jeg angrer ikke ett sekund. Ikke kvalm i dag og hodepinen er borte, men STØL er jeg i armer og nakke...he he.

Klem Jennie
8 kommentarer


Ekstra moro

UTFORDRET!


12.08.2016


Hei!

Som jeg både har blogget om og lagt ut på instagram har jeg blitt utfordret til en superspennende challenge av @nobealoeveranorge. Jeg sa at jeg ville si hva utfordringen er når tiden nærmet seg og i morgen skjer det faktisk. Jeg tenkte derfor å avsløre hva jeg skal. "Nobe" har utfordret meg til å prøve wakeboarding!!! Til dere som ikke vet hva det er det at du står på et brett på vannet og blir dratt etter en båt. I dette tilfellet blir det ikke etter en båt men jeg skal gjøre det i en kabelpark. 

For dere som er mer nysgjerrige, følg med på min snap og nobe sin for eventuelle bilder og annet spennende i morgen. Min snap er "jenniesofiesnap" og nobe sin er "nobealoeverano". Jeg er utrolig spent siden jeg aldri har prøvd det før, men også litt nervøs. Det blir nok utrolig spennende!

 

BIxg-_QjOJN

Har du noen gang prøvd wakeboarding?

Klem Jennie
 
24 kommentarer


Ekstra moro

BILDENE DU ALDRI FIKK SE


05.08.2016


Hei

I dag tenkte jeg å ha et litt morsomt innlegg. Jeg gikk gjennom bildene på mobilen min i fra denne sommeren og jeg har tatt masse bilder. Jeg har lagt ut enkelte av bildene, og på instagram kommer det det masse koselige kommentarer. Noen skriver "Du er alltid fin på bilder". Men greia er at, ikke alle bildene mine blir bra. Noen kommer uforberedt, andre ser bare sykt rare ut og jeg dropper å legge det ut. Men i dag skal jeg dele flere av de bildene som ikke ble lagt ut fordi de enten var rare eller morsomme. Vi får se. 

Til venstre ser du bildet som ble postet, og på høyre side et som ikke ble lagt ut.


Her lukker jeg selvfølgelig øynene på bildet til høyre haha.


Her poserer Tuva og jeg ved en superfin utsikt på Malta. Et bildet der vi står vanlig og smiler og et annet der Tuva skal til å hoppe i armene mine. Ikke så klare haha. 


Disse bildene ble tatt etter "graduation" på Malta. I det ene bildet smiler Tuva og jeg til kamera og i det andre ser jeg helt rar ut. I tillegg legger du kanskje merke til personen som skal til å helle vann over meg. Tre sekunder etter dette bildet ble tatt var jeg våt. Huff!
 Heisann du!

Kjempeblid, ha ha

Det siste bildet ble det aldri lagt ut et lignende av, men jeg velger å legge det ut nå. Det ble tatt etter at noe veldig trist skjedde.....jeg mista isen min:((( Hahahaha! Det var egentlig sykt flaut fordi så mange så det og flere sa " ohhhhh nooooo" , "that is sad" og sånn. Huff.

Hva synes du om at jeg lager slike innlegg som dette? Vil du at jeg skal gjøre det igjen?

Klem Jennie 
33 kommentarer


Ekstra moro

FOR FØRSTE GANG


25.07.2016


Hei

I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før og det var supergøy! Jeg kjørte "gokart" for første gang! For dere som ikke vet hva det er, så sitter du i en liten bil og kappkjører med andre på en bane. Om du har spilt "mario kart" vet du hva det er. Hehehe! Men det var ikke bare jeg som kjørte det var pappa, lillesøster, tante, onkel, oma og opa. Det ble ekstra gøy når så mange var med. Jeg synes det var utrolig gøy og gjør det gjerne en gang til. Til og med lillebror fikk kjøre for første gang, men da hadde han banen helt for seg selv. Han var overraskende god til å kjøre, syns han er veldig tøff.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dette garantert kommer til å bli en ny familietradisjon når vi er i Østerrike. 
 

Har du kjørt gokart før?

Klem Jennie
19 kommentarer


Ekstra moro

ETTERSPURT VIDEOKLIPP


12.07.2016


Hei

I går var jeg som jeg tildigere både blogget og instagrammet  gjest hos "God Sommer Norge" på TV 2. Programmet sendes direkte i fra TV 2 sin takterrasse på Karl Johan og selve sendingen begynte klokken 20.00. Litt tidligere på ettermiddagen dro jeg med familien og en venninne inn til Oslo for å spise Pizza og god dessert før vi tuselet opp til Karl Johan. 

Kom nesten rett inn til hår og sminke og fikk noen løse lokker i håret og den vanlige TVsminken på. Det vil si, myyye mer sminke enn det jeg pleier å ha på selv, men det har jo med lyset og slikt å gjøre. Mange spurte foresten hvor toppen jeg hadde på meg var i fra, og den er en del av den nyeste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" som kom ut i mai måned. 

Jeg fikk også snakket litt med noen av de andre gjestene som skulle være med på sendingen samme kveld og jeg må virkelig si at Andreas imponerte meg stort. Utrolig koselig, veldig inspirerende, et stort forbilde og så har han jo sjarmen også da. Sjekk ut bilde hans av oss to på Instagrammen hans da vel, litt av en tekst han skrev under, he he. For dere som ikke så sendingen så har Andreas blitt tatt ut av Olympiatoppen til å delta i Paralympics i Rio i September innenfor svømming. Trykker du //Her kommer du rett til han sin Instagrambruker ;) 

I dag har jeg det ganske hektisk og må dessuten begynne å pakke igjen. I morgen tar jeg turen til Østerrike. Derfor er det veldig greit for meg å kunne dele det etterspurte klippet i fra gårsdagens sending på TV 2. 

Under introen av programmet viste de også et klipp av meg som skulle sette opp en solstol, skal se om jeg kan få lagt ut det på en måte også, for det var ikke akkurat en så lett oppgave som jeg hadde trodd, he he. 

OM DU TRYKKER //HER KOMMER DU TIL VIDEOKLIPPET 
14 kommentarer


Ekstra moro

JEG SKAL PÅ TV...IGJEN


09.07.2016


Hei

I dag har det vært en herlig sommerdag her på Nesodden. Jeg har hatt besøk av Karen fra ToppGirl og hun hadde et morsomt og spennende intervju med meg. Vi satt ute i sola på terrassen og koste oss med frukt og smoothie, som er noe av det beste jeg vet om sommeren. Hun snappet litt i løpet av besøket på snapbrukeren: Toppbladet . Intervjuet kommer i neste utgave av ToppGirl som er i salg fra 29. august. 


 

I morgen skal jeg mest kose meg med venner men så skal jeg også forberede meg litt til mandag. Jeg skal nemlig på programmet "GOD SOMMER NORGE" på TV2, mandag 11 juli. Det er et direktesendt talkshow som sendes i fra TV2 sin takterrasse på Karl Johan fra klokken 20.00

På onsdag den 13 gjelder det å skru på radioen, for da blir jeg å høre i "Sommer i skolefri" Kan komme nærmere tilbake til dette da det nærmer seg. Den dagen flyr jeg også avgårde igjen.

Ønsker dere en riktig god helg. Hvor mange is har du spist i dag? 

Klem Jennie
16 kommentarer


Ekstra moro

RASK SOM LYNET


10.05.2016


Hei

For et vær i dag altså! Utrolig glad for at jeg var med på Tinestafetten i dag og fikk vært ute i det vakre været. Jeg og vennen mine tok følge til banen der vi skulle løpe. Vi fikk årets tinestaffetentrøyer. Den var lilla men noen kule detaljer på siden, likte den veldig godt. Det var veldig spennende å se de andre årstrinnene løpe og ikke minst lillesøster. Hun var super flink! 

Jeg blir alltid nervøs får jeg skal konkurrere og det ble jeg selvfølgelig denne gangen også. Alle som var med er skikkelig flinke til å løpe. Det blir derfor litt ekstra skummelt men også morsomt å få litt konkurranse. 

Visste du at Tinestafetten er verdens største stafett? 106 000 elever var påmeldte og det ble løpt på over 280 ulike arenaer i hele landet. Utrolig kult ikke sant? Syns det er kjempebra med et slikt fokus på fysisk aktivitet og idrettsglede. 

Etter stafetten dro jeg en tur på stranda med noen venner og fikk både badet og solt meg litt. Nå skal jeg på avslutning med håndballen og spille kamper. Dette er for meg en fantastisk dag.


 

Løp du Tinestafetten i dag?

Klem Jennie
27 kommentarer


Ekstra moro

I DON´T LIKE IT, I LOVE IT


09.05.2016


Hey!

Mange av dere fikk kanskje med dere enten på Snapchat, IG eller blogg at jeg var i London denne helgen som var. Nok en gang var jeg på innspilling med Disney.

Denne gangen var det en ny kul "location" som jeg virkelig likte. Kan kan ikke røpe for mye av det vi gjorde, men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av selve bygget vi var i. Ikke der vi filmet men der vi spiste lunsj, "hang" og leste manus. Dagen var skikkelig morsom og jeg gleder meg til dere får se resultatet. 

Disse dukkene var litt skumle men også veldig kule :-) hahaha!Sjekk ut den lampa da! 

I dag var det skole igjen og det var ganske koselig egentlig. Jeg fikk se vennene mine og været var helt på topp. Jeg tenkte at det var lurt med bukse siden vi er i mai, men det ble rett og slett for varmt. Nærmere 25 grader!!! Måtte derfor bytte til shorts. Da jeg kom hjem satte jeg meg rett i sola ( tok på solkrem) og koste meg. Må jo nyte varmen nå som det er så fint, det skal visst bli kjørligere mot slutten av uken.

I morgen er det Tine Stafetten og jeg gleder meg til å løpe. Skal du løpe Tine stafetten?

Klem Jennie
33 kommentarer


Ekstra moro

NYTT PROSJEKT


24.04.2016


Hei

Til dere som tenkte at jeg holder på med masse og sjonglerer alt jeg gjør, nå blir det enda mer å sjonglere. Heldigvis er jeg glad i å gjøre det og gleder meg masse til det nye prosjektet begynner å ta form.

Snart er 9.klasse over og til høsten går jeg inn i mitt siste år på ungdomsskolen. Da er det tid for å velge hva man vil gjøre fremover og forsøke å velge utdannelse, eller i hvert fall en retning innenfor utdannelse. Jeg er nyskjerrig på media og har likt alt jeg har gjort innenfor det. Radio, være foran kamera, bak kamera, skrive (som jeg gjør på bloggen), foto og masse mer. 

Jeg kan røpe litt for dere som er glad i magasiner........til høsten kommer det et nytt spennende blad om youtubing, sosiale medier og mye mere spennende. Jeg skal være en del av redaksjonen i sammen med for eksempel Bahare som sikkert flere av dere kjenner fra bladet Julia. Dette er jo en unik mulighet for å se hvordan det jobbes med et slik blad og det å få en smakebit av en jobb som dette er fantastisk. Jeg har allerede sett på et lignende blad i fra et annet land og denne helgen ser jeg etter inspirasjon og neste helg får jeg kanskje tid til å lage et tankekart. Det finnes så utrolig mye bra og interessant som jeg ønsker å få med. Alt i fra tips til reportasjer med for eksempel Youtubere, og vi har flere måneder vi kan bruke på å utarbeide dette. Det må jo bare bli superbra. 

I går hadde jeg et møte på Aker Brygge om akkurat dette og det virker utrolig spennende. Etter møte tok jeg og moren min båten hjem. Da vi kom hjem tok faktisk jeg og søstra mi noen kule bilder sammen. Hun hadde nettopp kjøpt seg noen kule leppestifter vi tok bilder med. Hahaha! 

 


 

Leser du magasiner? Hvilke?

Klem Jennie
30 kommentarer


Ekstra moro

SE KLIPPET HER


22.04.2016


Hei

Fredagen er her og den har vært litt annerledes for å si det slik. Jeg stod opp litt tidligere enn på en vanlig fredag og dro med pappa til Oslo. Jeg møtte opp hos TV2 klokken 07.40 til sminking og litt over 08.00 var jeg direkte på TV. Følte det gikk bra og allerede 09.30 båten tilbake til Nesodden. Så alt i alt var jeg bare 1 time borte fra skolen. Alltid litt sommerfugler i magen og man føler man ser annerledes ut når en annen sminker seg. Veldig rart å se seg selv, litt flaut, he he.

Rett etter intervjuet 

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på intervjuet, det betyr veldig mye. Da jeg kom hjem ringte det også på døren og det ble levert en stor bukett med nydelige roser til meg med en koselig hilsen i fra gode kollegaer i Disney. Det ble jeg kjempeglad for og smiler hver gang jeg ser på blomstene. Det er så mye som går så fort. Plutselig er noe man enten har gledet seg veldig til, vært veldig spent på eller til og med noe man har gruet seg til plutselig over. Akkurat som innspillingen jeg hadde i London, jeg savner det allerede.  

I dag var jeg altså på "God morgen Norge" og om du vil se klippet, kan du trykke //HER.

I morgen begynner et nytt spennende prosjekt for meg, gleder til å dele det med dere også. SÅ går det superfort til uke 20 og lanseringen av kleskolleksjonen min med WOW og jeg gleder meg til å få møte mange av dere igjen. 

Jeg skal forsøke å gjøre det spennende for dere her på bloggen også, så jeg har planer om to kule konkurranser om ikke så lenge. 

Nok en gang takk for alle koselige ord, det betyr virkelig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive til meg og jeg er så heldig som har følgere som dere. 

Klem Jennie 
16 kommentarer


Ekstra moro

I MORGEN SLIPPER JEG DEN


04.04.2016


Hei

I dag var det skole igjen og jeg var utrolig sliten. Hadde det utrolig gøy på leir men ble nok tappet for en del krefter. Nå er det viktig at jeg lader opp batteriene mine igjen, fordi i morgen avslører jeg en hemmelighet jeg har holdt på ganske lenge, Jeg kommer ikke til å si noe om det før i morgen men jeg håper det er noe dere vil se frem til, like mye som meg. Elsker de innleggene hvor jeg avslører noe spennende siden det er som oftest noe jeg har gått å gleda meg til å fortelle dere.  Men dere får bare gå rundt å luren en dag til fordi det er i morgen jeg vil si det. 

I tillegg vil jeg takke for 170k følgere! Neste stopp 180k :-)

Er du god til å holde på hemmeligheter?

Klem Jennie

 

 
17 kommentarer


Ekstra moro

PHOTO DAY 1


18.03.2016


Hei

I dag blir det et innlegg i fra i mobilen siden jeg ikke rekker å blogger når jeg kommer tilbake på hotellet. Dagen min starta kl 07.00 med å dusje for så å bli sminka. Vi spiste frokost og pakka før vi tok leiebilen inn til byen og fant mange kule "locations" . Vi tok bilder foran gamle dører, bygninger og i super fine gater. I morgen går turen til stranda for å ta bilder av de siste plaggene! Det er så fint her! Dagen har vært veldig skiftende, med vind, overskyet og stekende sol. Allikevel er det helt fantastisk her. Legger med noen "behind the scene" bilder fra mobilen.

Nå er det jo påskeferie også! Jeg skal kose meg hjemme og besøke familie!

Hva skal du i påsken?

Klem Jennie
17 kommentarer


Ekstra moro

BILDEDRYSS TIL DERE


16.03.2016


Hei

Nå har jeg jo blogget om turen min til Bodø flere ganger og også fortalt litt om hva som skjedde. Da nevnte jeg også at City Nord hadde en egen fotograf som tok en god del bilder. Nå har jeg fått noen tilsendt og tenkte å dele de her med dere. I morgen tidlig reiser jeg jo også til Gran Canaria, så da blir det jo en del blogging om det. I går hadde jeg den mest spennende skypesamtalen jeg har hatt, gleder meg masse til å kunne fortelle dere om det ved en senere anledning.

Først en collage satt sammen av den dyktige fotografen Marthe Mølstre, alle bilder i dette innlegget er tatt av Marthe. 

Her er de søte jentene som jeg hang Backstagre med i en drøy time. Veldig koselig å møte dem :)Her står Thea på scenen som jeg også var på.
 

Her sitter jeg og blir "grillet" med spørsmål. Var jo noen spørsmål jeg aldri har svart på før som å fortelle det kleineste jeg har opplevd og om en av mine største frykter. Men uansett var det veldig gøy, noe som kommer frem av bildene syns jeg.

 
Hadde challenge, med premier til vinnere.


 

Og signeringen etterpå varte i en drøy time og jeg møtte så utrolig mange herlige mennesker.


 

Håper du likte bildene. 

Nå må jeg pakke ferdig og forsøke å komme meg i seng før det blir alt for sent, ettersom jeg må stå veldig tidlig opp. Husk å følge meg på snap om du vil få oppdateringer fra fotoshooten på Gran Canaria.

 

Var du på City Nord da det var Vinterfest?

Skulle du ønske jeg kunne kommet til et senter i nærheten av der du bor? Hvilket senter da?

 

Klem Jennie
58 kommentarer


Ekstra moro

AMAZING BODØ


12.03.2016


Hei

Nå sitter jeg i senga på hotellet og får jeg skriver videre må jeg bare takke alle som kom til City Nord i dag og hilste på meg. Dere er virkelig fantastiske. Jeg skulle så veldig gjerne hatt mer tid til hver og en av dere, men når så mange møter opp så blir det litt køordning og arrangering for at ting skal fungere. Jeg har aldri skrevet så mange autografkort etter hverandre og jeg kjenner det faktisk litt i hånda, he he. 

City Nord hadde en egen fotograf som tok mange bilder og jeg skal få bilder tilsendt i fra dagen som hun fotograferte. Det er mye å fordøye for en en som ikke er helt vant til så mye direkte oppmerksomhet som meg. Jeg blir rørt og glad og kjente til og med tårene presse på et par ganger over den flotte mottakelsen deres. Bodø er fantastisk , ingen tvil om det. Skal blogge mer om opplevelsen når jeg har fått bildene.

Jeg var innom noen butikker på senteret og fikk kjøpt meg et antrekk jeg har hatt lyst på lenge. Jeg fikk et gavekort fra City Nord så måtte jo bruke det før jeg skulle hjem. 

Jeg bor på et flott hotell rett ved havet og utsikten er fantastisk. Tok derfor en rask tur opp på terrassen helt oppe i 17 etasje og tok noen bilder. Blåste en del, så jeg måtte fort inn igjen. Må ikke bli syk før avreise til Gran Canaria neste uke. 
 

Nå skal jeg slappe av litt i senga før mamma og jeg skal spise en sen middag på hotellet, gleder meg. I morgen formiddag går turen tilbake til Oslo. 

Hvor lengst nord er det du har vært i Norge? Jeg har vært i Tromsø :-)
49 kommentarer


Ekstra moro

Jeg er på vei


11.03.2016


Hei hei hei

Denne dagen har jeg gledet meg veldig til og nå er den her. Nå setter jeg meg snart i bilen for å dra til Gardermoen for så å fly videre til Bodø for en helg med mye moro. I morgen skal jeg være med på City Nord sin Vinterfest og mest av alt gleder jeg meg til å møte alle dere som har fortalt meg at dere kommer :)

Har aldri vært i Bodø før, så det blir spennende og se et nytt sted, pluss at jeg også elsker hotellivet og å være på flyplasser. Jeg har en "wierd" ting om at jeg elsker å reise med trillekoffert og en fast tradisjon når jeg bor på hotell i Norge med å spise Cæsar salat til kveldsmat i senga i mens jeg ser på TV, he he. I dag er det jo innenlandsdelen på flyplassen, neste uke er det utenlandsdelen og da kan jeg handle Taxfree og det er jo bra. Kanskje jeg kjøper med meg litt snop på vei hjem fra Gran Canaria, men jeg har vært godtefri i noen uker nå og det føles faktisk veldig bra. 

Jeg skal snappe mye både i fra denne helgen og neste helg. Snappen min er @jenniesofiesnap og WOW sin er @wowandme. Jeg har snappet litt i fra sistnevnte de siste dagene også. I går så du kanskje at jeg hjalp til i studio da modellene Emma, Nicoline og Minda hadde fotoshoot.  

Vi snakkes, kanskje vi til og med sees. 

Hva skal du i helgen?

Klem Jennie
19 kommentarer


Ekstra moro

VISSTE DU DETTE OM MEG?


01.03.2016


Hei

Tenkte å lage et innlegg om ting som jeg tror de fleste ikke vet om meg eller livet mitt. Jeg forteller jo mye på bloggen og har jo blogget ganske lenge nå. 

1. Dette er innlegg nummer 990 her på bloggen min.

Det syns jeg er helt utrolig, tenk at jeg snart har satt meg ned for å blogge nesten 1000 ganger. Det setter jo ting i perspektiv når man sier at man deler av livet sitt. For uansett hvordan type innlegg jeg skriver så bruker jeg jo tid på det. Da er det jo ekstra viktig at man liker det man gjør og også veldig koselig at folk tar seg tid til å kommentere tilbake :)

2. Noe av det jeg takler veldig dårlig er folk som smatter når de spiser.

Det er nesten slik at jeg legger ekstra godt merke til det også. Tyggissmatting også...grøss.

3. Jeg elsker planter og blomsert.

Det lille problemet er at jeg sliter med å holde de i live. Når man har en travel hverdag glemmer man lett å vanne. Hahah<3

4. Syns det smaker godt med en kopp kaffe av og til.

Spesielt i helgene. Ikke sånn Latte eller Cappuchino, men svart kaffe med litt melk i. 

5. Jeg ser på Barbiefilmer og Bratz filmer med venninner når vi overnatter.

Vet ikke helt hvorfor vi liker dette men kanskje det bringer tilbake minner. 

6. Jeg er kanskje over normalen opptatt av gode karakterer

Er også litt redd for at det skal bli vanskeligere og vanskeligere å beholde snittet mitt.

7. Jeg gråter lett.

Av triste ting på TV, av mennesker som blir veldig glade enten av noe jeg gjør eller andre gjør for dem. Som på Vinterlyd gråt jeg masse også fordi jeg ble så glad av å se hvor glade mennesker ble av å for eksempel på møte sine idoler. Jeg gråter når ting går dårlig og noen ganger vet jeg nesten ikke hvorfor jeg gråter. Men det vil ikke si at jeg ikke er tøff. 

8. Jeg er en som liker å tulle med og lure vennene mine

Når vennen mine får beskjed om å beskrive meg med 3 ord er det første "crazy" eller "tullete". Jeg synes det er så gøy å tulle med de og skremme de.

9. Jeg bruker alltid hjelm når jeg sykler og står på slalom. (og skøyter)

Foreldrene mine sier jeg må og jeg syns det er helt greit. Jeg vet om mennesker som har skadet seg voldsomt hvor en hjelm kunne avverget det. På skolen i gymmen har jeg flere ganger vært den eneste med hjelm. 

10.  Jeg synger hele tiden.

Jeg føler noen ganger at livet er en musical og er avhenglig av musikk. Musikk er en stor del av meg faktisk. 

11. Jeg er 164 cm.

Blant vennene mine er jeg en av de minste, Men jeg liker høyden min om noen synes den er lav eller høy. Den gjør meg til meg og jeg trives i de 164 centimeterne jeg har.

12. Jeg digger å ha ananas på pizza!

Flere av dere tenker nok æsj, men jeg synes det er utrolig godt. Både jeg og vennen mine pleier å bestille med ananas om vi først bestiller pizza. 

13. Jeg er ikke kresen på mat.

I tillegg til dette er jeg også veldig åpen for å teste ut nye ting. 

14. Jeg hadde en skikkelig "gutte" periode på barneskolen

Hahah! Det tenkte dere sikkert ikke men i 3-4 klasse hang jeg nesten bare med gutter og gikk i skateklær, caps og store hettegensere. I tillegg skatet jeg en del, selv om jeg ikke var så god.

15. Jeg har et hakk i hvert bryn.

Det er seriøst et sted på hvert av bryna mine der jeg ikke har noe hår som ser ut som to hakk. Hahah! Derfor jeg veldiger å fylle de inn. 

16. Elsker små barn!!!!

Jeg bare elsker små barn og babyer! Det er det skjønneste jeg vet, og jeg håper hver gang jeg besøker familie eller andre at det er en baby der.  Synes det er gøy å leke med dem, få de til å le, mate de og alt egentlig. Det var egentlig det jeg kom på! Nå skal jeg snart på trening så må nok skifte til håmdballtøy. 

Har du en "FUN FACT" om det selv?

Klem Jennie
34 kommentarer


Ekstra moro

MIN OFFISIELLE SNAP


19.02.2016


Hei

Endelig vinterferie, JIPPI! Har gleder meg veldig mye til denne ferien. Ikke fordi det skjer så mye, men for å kunne slappe av mer og kose meg. 

Ferien begynner jo bra og jeg reiser inn til Oslo med venner for Isac sin konsert. Veldig koselig å få med seg tre venninner på dette. Jeg  gleder meg veldig og jeg syns alltid det er veldig gøy å se bekjente/venner på scenen. Blir alltid like imponert over at disse folka rocker så sykt bra. 

I går ble jeg også veldig stolt og glad på Isac sine vegne da han ble utropt til finsk ungdomsambassadør i Norge. Det er utrolig fortjent, jeg vet om veldig mange som har fått et nært forhold til Finland og finsk ungdom bare på grunn av Isac og Isac sin musikk. I kveld på konserten kommer det også fans i fra mange ulike land. 

Skulle nesten tro vi hadde avtalt hva vi skulle ha på oss, her går det i svart og hvitt.


Det var veldig koselig å være med Isac igjen og dele opplevelsen på ambasaden. Det var ikke så mange der, men jeg møtte igjen flere kjente fjes og fikk minglet litt. Fant også ut at det er på tide med offisiell snap ettersom jeg ble snappet av andre, jeg kunne jo ha delt litt jeg også. Så nå er den opprettet. Følg meg gjerne, jeg har på følelsen at denne kvelden blir BRA.  På snapchat heter jeg: jenniesofiesnap ( ALLE ANDRE ER FAKE) Husk at dette er bare et prøveprojekt :-)

Har du snap?

Klem Jennie
25 kommentarer


Ekstra moro

PÅ TUR I DAG TIL......


11.02.2016


Hei!

Ahhhhhh, da har jeg endelig fått satt meg ned etter en travel men supermorsom dag. Det begynte med at jeg måtte stå opp kl 06.00 fordi jeg skulle møte opp på skolen 07.15. Jeg og mange flere fra skolen skulle nemlig til Kongsberg ettersom det var vinteraktivitetsdag i dag. Jeg var der i fjor også. I tillegg hadde jeg skikkelig lyst til å stå på slalom, siden jeg ikke har gjort det i år. Bakken her jeg bor er helt "ødelagt" så det var bra jeg valgte å dra til Kongsberg. 

Siden jeg ikke står så mye ellers måtte jeg selvfølgelig låne utstyr. Jeg fikk kjørt mange morsomme løyper. De som var utrolig bratte, de med flere hopp og skogsløyper. Den første skogsløypa vi fulgte var litt mislykket. Vi kjørte helt til vi kom ut av skogen og endte ved en grus vei. Da var det bare å ta av skiene og begynne å gå langs veien i håp om å finne tilbake til bakken. Det gjorde vi nok etter enn 10 minutter. Hahahaha! Etter den turen ble vi ganske slitene så vi gikk inn å spiste før vi kjørte noen ganger til. Så utrolig gøy!

Så var det bussturen hjem igjen der jeg så og si sov hele turen. Hahahah! Jeg er "kjent" blant vennene mine og sovne over alt. Da jeg kom hjem var det bare å spise noe mat og skifte til håndballtøy før jeg dro på trening. Nå sitter jeg i godstolen og kjenner hvor utslitt kroppen min er. Jeg kommer nok til å kjenne det litt i morgen, men det er verdt det. Har hatt en spennende og morsom dag. 

Står du slalom eller snowboard? Om du gjør begge deler, hva synes du er morsomst?

Klem Jennie
33 kommentarer


Ekstra moro

"MUST HAVES" FOR MALTA


02.02.2016


//samarbeid

Hei

Nå er vi allerede en måned inne i 2016, og det eneste som står i hode mitt er tanken på sol og varme.Jeg har jo ikke funnet ut hva sal med familie sommeren 2016 men som jeg har nevnt før skal jeg hvert fall på språkreise til Malta med Tuva. Siden dette er det eneste jeg tenker på planlegger jeg i hodet mitt litt sånn hva jeg skal ha med. Dette er jo noe jeg kanskje tenker å lage en video om, men det komme helt klart en " PAKK MED MEG" video siden den tidligere jeg hadde ble så populær. Men det er noen ting jeg allerede vet jeg skal ha med. Det er ikke noe spørsmål. Hahahaaha! 

Drømmer du om språkreise så kan du se mer ved å trykke //HER og du kan også da bestille en gratis brosjyre.

1. Solkrem!!!!! Utrolig viktig med solkrem om du skal være ute hele dagen og hver dag. Du beskytter huden men samtidig sørger for å ikke bli helt rød og solbrent. Har blitt solbrent før og det er ikke så behagelig. 

2. Mamma har kjøpt et armbånd til meg det viser UV og minner meg på å smøre meg og å drikke masse vann. Mamma sa det da hun ga det til meg at jeg må huske på å få i meg nok væske og da tenker jeg på det hver gang jeg ser på armbåndet.

3. Solbriller og caps! Noen som dekker litt til for sola så jeg slipper å holde hånda over hode og myse med øynene!! I tillegg er det noe kult å legge til i en outfit.

4. Mange bikinier. Jeg har i hvertfall 2 stykker nå som jeg vet at jeg skal ha med. Fikk en til bursdagen min, men den var litt for stor. Derfor kommer jeg til å følge med  og skaffe bikini så fort jeg ser noe jeg liker. Når jeg er sent ute med å kjøpe er alltid de bikiniene jeg syns er finest utsolgt i min størrelse. 

5. Kamera, Mac og mobil. Dette ser jeg nesten på som et sett. Jeg skal jo ta masse bilder og må selvfølgelig ha med Mac-en min så jeg kan blogge til dere. Håper på å få skaffet meg et mindre kamera enn det jeg har nå med minst like god kvalitet. Det hadde blitt veldig slitsom å drasse med seg et slikt stort kamera, men vil samtidig ha bra bilder.

6. Penger. Jeg kommer nok til å shoppe litt så trenger nok litt penger. I tillegg om jeg blir sulten eller tørst. 

7. Treningstøy<3 Jeg vet det vil bli enkelte sportsdager noe jeg også var med på i Brighton. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse.

8. Lette sko. Kommer nok til å med litt forskjellig med det blir sikkert noen flipflops, convers/vans og et par joggesko<3

Processed with VSCOcam with c1 preset

9. Vannfast maskara, hahahah! Tror nok ikke jeg kommer til å bade med maskara men jeg kommer til å være i mye aktivitet og det er jo varmt der. Om jeg renner bort skal i hvertfall ikke sminken det. Hahhaha<3

10. Strikker! Kommer nok til å ha med en del strikker. Med så langt hår som meg blir det ganske varmt så kommer nok til å ha håret mye opp. Eller burde jeg bare klippe meg? 

 

Det er jo masse mer jeg kommer til å ha med men er ikke sikker på alt ennå. Jeg kan finne ut det i nærmere tid. Dette var kanskje noe litt tidlig å tenke på men jeg gleder med sånn.

Hva er det viktigste å ta med for deg når du reiser?

Klem Jennie 

 

 
22 kommentarer


Ekstra moro

IKKE TIL Å TRO


30.01.2016


Hei

I dag har jeg faktisk blogget i tusen dager. Det er 1000 dager siden jeg skrev mitt aller første blogginnlegg. Jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bety så mye for meg den gangen jeg begynte å blogge. At den har blitt en så stor del av livet mitt. Jeg hadde vel heller aldri trodd at jeg skulle blogge i mange år. Jeg har jo hatt klassevenninner som har blogget og andre bekjente, men de har ikke blogget så lenge. 

Det er også litt uforståelig at tusenvis av jenter og noen gutter leser bloggen min hver dag. 1000 dager, det er 33 måneder,  og her får du en liten smakebit av bloggen fra start frem til i dag. Ja, klart jeg har forandret meg men hvem gjør ikke det i løpet av 1000 dager. 

Mai 2013

KOKKESKOLE MED LEAJuni 2013

Sommeravslutning med Jenter

Juli 2013

Sommerferie i Graz

August 2013

September 2013

Selena konsert

Oktober 2013

Kreta i høstferien

November 2013

Juleavslutning med JenterDesember 2013

Moteshow med WOWJanuar 2014

Min bursdagFebruar 2014

Intervju med Juliabladet og IsacMars 2014

Første Tullete fjortisvideo med TuvaApril 2014

Vinterlyd på HafjellMai 2014

Tuva og meg på 17 maiJuni 2014

St. Hans med Lea Mathilde på Nesodden

Juli 2014

Tyrkia i sommerferienAugust 2014

London med familienSeptember 2014

Impulsiv jentekveldOktober

Høstferie på Hafjell med familienNovember 2014

Oslo med LilaDesember 2014

Juleball på ungdomsskolenJanuar 2015

Vixen Blog AwardsFebruar 2015

Tulledag med LilaMars 2015

Vinterlyd med beste gjengenApril 2015

Vinterlyd på HafjellMai 2015

HåndballcupJuni 2015

VG Lista med The FoooJuli 2015

Språkreise med de beste jenteneAugust 2015

Ny tullete sminkevideo med TuvaSeptember 2015

Lansering av Wow by Jennie Sofie Oktober 2015

Jacob Whitesides og Bea i OsloNovember 2015

Venner, gull verdtDesember 2015

Innspilling med Koht og Kidsa og The Main Level konsertNå er snart januar 2016 over og jeg elsker fremdeles å blogge. 

Hvor lenge har du lest min blogg?

Klem Jennie

 
42 kommentarer


Ekstra moro

SVARET ER NEI


25.01.2016


Hei

Jeg får en del spørsmål om jeg skal være med på Vinterlyd i år og svaret er, nei. 

Jeg hadde en fantastisk opplevelse i fjor med P4, Kreftforeningen og tidenes beste Vinterlyd i mine øyne. Det var også ganske hektisk og det ble noen timer til og fra flyplasser reising og morsomme oppgaver.


Selv om jeg ikke skal være med på Vinterlyd skjer det masse annet for meg og uansett hva som prøver å få plass på kalenderen min den nærmeste tiden fremover er dømt til å kræsje med noe. Avtaler flyttes både hit og dit, men uansett så virker det som at prioriteringer er eneste løsning. 

Noe som er litt kjedelig er at jeg for eksempel hadde en avtale som var kjempeviktig for meg onsdag denne uken. Den var avtalt i god tid i forveien og plutselig viser det seg at den kvelden skal vi ha oppvisning med Sal og Scene på skolen. Kjedelig at man får dårlig forvarsel og plutselig måtte jeg sette "verden på hodet" for å løse dette. Det hadde ikke vært et alternativ å droppe skoleforestillingen selv om den presset seg inn i kalenderen lenge etter alt annet. Heldigvis ordnet deg seg sånn halvveis :)

 

GODE MINNER Å SE TILBAKE PÅ OG NYE OPPLEVELSER Å SE FREM TIL SOM OGSÅ EN DAG BLIR MINNERJeg er ganske sikker på at jeg kan røpe hva jeg holder på med for tiden i løpet av neste uke. Februar er vel den roligste måneden jeg kommer til å ha, der er heldigvis ikke alle helger kapret. 19 februar er jo Isac sin konsert og den gleder jeg meg til. Fått spørsmål om jeg skal på den konserten, og det skal jeg :)

Mars måned er den store kabalen. Der har mye blitt sjonglert allerede. For konfirmasjonsleiren kræsjet plutselig med en utenlands jobbreise og jeg vet ikke ennå om problemet er helt løst. Jeg skal også ha arbeidsuke i uke 10 og det blir sikkert gøy med en annerledes skoleuke. Ennå ikke 100% sikker på hvor jeg skal jobbe. 

Jo, så skal jeg reise nordover i mars også. Jeg skal få muligheten til å møte mange av dere :) Men det har ikke noe med Vinerlyd å gjøre, gleder meg til dette. Hadde vært gøy å få med seg en Vinterlyd konsert også, så da må jeg nok satse på Hafjell som jeg har vært på både i 2014 og 2015. 

 Nå er det ny skoleuke og jeg skal snart avgårde på håndballkamp. 

Ønsker dere alle en finfin uke :)

Skal du noe kjedelig, gøy, morsomt, dumt, spennende denne uken? Alt i fra presentasjoner, prøver, kamp, eller noe annet?

Om du likte bildene i dette innlegget og vil se flere bilder i fra Vinterlyd 2015, så er det egen kategori her på bloggen :)

Klem Jennie
31 kommentarer


Ekstra moro

SÅ DEG PÅ RADIOEN!?


14.01.2016


Hei

Som sikker flere av dere visste fra tidligere innlegg eller bilde på IG var jeg i gårsdagens SKOLEFRI Live sending i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde. Vi satt i alle i et venneråd der det kom inn spørsmål om vennskap som vi skulle svare på og gi våre beste råd, rett og slett. Det var utrolig gøy og ikke det minste veldig koselig gå se alle sammen igjen. Det som var spesielt med gårsdagens sending var at du faktisk kunne SE den på NRK SUPER. Det var en videokamera i rommet som spilte av Live slik at dere der hjemme kunne se oss, noe jeg syntes var utrolig kult. 

I tillegg kom det inn mange bra spørsmål og jeg syntes det var veldig gøy å svar på spørsmålene. Noen spørsmål var vanskeligere enn andre, så det var fint at vi var tre stykker i rådet. 

Nå må jeg løpe av gårde, skal på trening og når jeg komme hjem blir det en sen bursdagsmiddag med familien og lillesøster sin favorittdesser. Hun blir 13 år i dag. Hipp Hipp Hurra :)

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset
Så du på eller hørte på i går? 

Klem Jennie
31 kommentarer


Ekstra moro

JEG AVSLØRER


11.01.2016


Hei

//Samarbeid

Nå kommer det bare mer og mer snø. Tittet ut av vinduet i dag og det eneste jeg så var hvit snø. På skolen var det enda verre. I tillegg hadde jeg skøyting i gymmen og det var ganske håpløst siden banen var dekket med et snølag på 15-20 cm og enkelte steder var det en meter. Nå som vi har mast så mye om snø kommer det nesten litt for mye. Fra å sitte å søke på bilder med masse snø sitter jeg nå og ser på bilder fra Malta. Gleder meg alt for mye til å reise dit. Bare tanken på varme gjør meg glad. Vannet der er krystallklart og det ser ut til som det aldri er dårlig vær der. Om du drømmer om språkreise kan du lese mer ved å trykke HER

I dagens innlegg tenkte jeg å avsløre noe nytt angående reisen min. Jeg avslørte sist at jeg skal til Malta men nå blir det hvem jeg reiser med. Sist gang jeg var på språkreise reiste jeg i sammen med Ella,  og vi lagde noen uforglemmelige minner i sammen. Til sommeren skal jeg lage enda flere bare denne gangen med min kjære venn Tuva. De fleste av dere kjenner til Tuva fra videoer og lignende. Å være på språkreise i Brighton er nok ganske annerledes fra Malta, så jeg er utrolig glad for at hun blir med meg. Begge ser frem til å oppleve et nytt sted og ikke minst alt vi skal gjøre. Som for eksempel å bade med delfiner. OMG!!!!!!!!!!!

På den turen hadde det vært veldig gøy å få vlogget litt også.

Har du noen planer for sommeren 2016 allerede nå? 

Klem Jennie
55 kommentarer


Ekstra moro

SLIK FEIRES DAGEN


08.01.2016


Hei

I dag ble jeg 15 år gammel og allerede klokken 07.30 begynte feiringen. Da ringte det overraskende på døra og i det jeg åpnet stod verdens beste venner utenfor og sang bursdagsangen for meg med kake, kort og pakker. 

Det ble med andre ord kake til frokost før vi i sammen gikk til skolebussen. Utrolig koselig at folk gratulerte meg på skolen og sang bursdagssangen både i bussen og klasserommet. Stod også på skøyter for første gang denne vinteren, noe jeg koste meg med. Ellers var det en vanlig skoledag, men med ekstra kos fra venner. 

I dag har også lillesøster sitt skoleball og lillebror et vennetreff etter barnehagen. Husker da jeg var liten så var selve dagen man hadde bursdag kjempestas, nå syns jeg dagen jeg ferier med venner er det aller beste selv om det ikke feries akkurat på fødselsdagen. 

I går feiret jeg på en måte litt med mamma alene. Jeg hadde en avtale i Oslo og hun fulgte meg og på vei hjemover spiste vi middag i sammen på Fridays på Aker Brygge. Det var veldig koselig. Da vi kom hjem hentet pappa og lillebror oss på brygga fordi vi måtte innom matbutikken og kjøpe noen ingredienser til kaker som mamma skulle bake. Da vi var på senterer overrasket mamma meg med en førbursdagspresang, nemelig et nytt hull i øret. Sikkert mange som har meninger om at jeg har for mange hull i ørene, men det er jo mitt valg, og jeg er kjempefornøyd. 

Noen lurer sikkert på hva mamma bakte til dagen min i dag, og det er ganske spesielt. Hun har bakt kake som alle i familien kan spise, så det ble melkefri/laktosefri og glutenfri sjokoladekake med herlig sjokoladekrem og melkefri/laktosefri og glutenfri ostekake. Var litt skeptisk til det i starten men slik det ser ut blir det veldig godt. Kakene ser hvert fall veldig fine ut. Skal legg e ut bilde av den andre kaka som er pyntet med frukt også.


Da jeg kom hjem i fra skolen bestemte vi oss for hva vi skulle ha til middag. Vi hadde hjemmelaget pizza etter mitt valg. Det er nok noe av det beste med bursdag. At jeg får velge middag. Hahahahha! Så da ble det pizza. Så fikk jeg også en gave i fra familien som passer spesielt til jeg skal på språkreise i sommer..

Så ble det egentlig litt stress ettersom lillesøster skulle på ball og mamma og pappa skulle være med å se hun gå polonese det siste året på barneskolen. Så måtte de jo også hente lillebror.

Vi skal snart kose oss skikkelig med kake og se på en gøyal film i sammen eller spiller noen spill. Neste helg blir det feiret litt mer. 

Ble også utrolig sjokkert da jeg fikk tips om å sjekke famousbirthdays.com der jeg faktisk var om man søkte på navnet mitt. I tillegg var det annen info om meg enn bare bursdag, måtte le litt for meg selv da. Så morsomt!!! Du kan trykke på Boost knappen om du liker meg ;) Trykk //HER for å komme til siden. Fikk en mail i dag om at de ville ha et bilde av meg, men det er ikke klart ennå. Ikke akkurat så veldig kjent, men gøy at noen har søkt på navnet mitt så ofte at det ble laget en egen side. 

Dette ble et innlegg der det skjedde mye men håper det er det dere liker :-)

Klem Jennie
34 kommentarer


Ekstra moro

MINE PERSONLIGE DRØMMER


02.01.2016


Hei

2016 er her men noe nyttårsforsett har jeg ikke. Drømmer og tanker for året skal jeg derimot ha. Jeg har laget slike før og mange av drømmene har det ikke blitt blåst noe liv i, men det er jo alltids lov å drømme videre og det å ha drømmer syns jeg er kjempefint. 

11 drømmer må man kunne ha, 10 ble for vanlig...he he

 

1. Oppleve et helt nytt paradis (Jeg vet jo at jeg skal til Malta på språkreise og at det blir et helt nytt land for meg å oppleve, men kanskje familien tar seg en reise et sted  også)

2. En "Meet up" et annet sted enn i Oslo med alle dere som har etterspurt det. Hadde vært kjemoekoselig å treffe mange av dere trofaste følgere og blogglesere.

3. Synge av full hals som publikum på en eller flere konserter med artister jeg liker. Elsker konserter med god musikk og fans av samme artist. Det er god stemning. 

4. Er det lov å drømme om litt romantikk <3 Jeg er jo ikke jenta som tar det første skrittet og er nok litt for sjenert for å ta kontakt om jeg skulle finne en gutt sjarmerende. 

5. Svømme med delfiner. Det vil bli mulighet for det på språkreisen. 

6. Møte Selena Gomez. Ikke hørt at hun skal til Norge, men drømmer allikevel jeg. 

7. Ha en crazy hårfarge. Alt i fra blå tupper, hele lilla eller noe annet spennende.

8. Vokse 5 cm i løpet av 2016, he he. Ikke at jeg ikke har det bra med den høyden jeg har....men lov å drømme.

9. Bli litt mindre sjenert. (Ja, tro det eller ei...jeg er sjenert overfor folk jeg ikke kjenner eller ikke kjenner så godt)

10. Minst like godt snitt til sommeren da jeg går ut av 9 klasse som jeg fikk nå til jul. Konkurrerer ikke mot andre enn meg selv. 

11. Være med på et TV-program, eller radioprogram. På TV, gjerne som skuespiller. 


Så dette er altså mine drømmer for 2016. Er ganske så sikker på at ikke alle disse punktene kommer til å gå i oppfyllelse men det er bare å fortsette å drømme.Tror nok livet hadde vært ganske kjedelig uten drømmer og mål. 

Har du noen drømmer for 2016?

Klem Jennie
55 kommentarer


Ekstra moro

JULEBALL 2015


26.12.2015


Hei

I dag er det siste dagen til Oma, Opa og Onkel her i Norge for denne gang. Tante blir to dager til ettersom hun kom to dager senere enn de andre. Tiden  har gått alt for fort. De skulle jo bare bli for en uke men denne uken har bare løpt av sted. De kom jo dagen før jeg hadde ball. Jeg har jo heller ikke blogget om ballet ennå. Det var ganske likt som i fjor bare at jeg hadde det litt mer gøy. Jeg danset mye mer, lo og koste meg. Synes alltid det er moro å se de fine vennene mine og kose meg en hel kveld med dem. Må jo selvfølgelig vise noen bilder jeg tok med noen få venner før ballet. 

Dette er da det fjerde ballet som jeg har vært på, og jeg må si at jeg er litt stolt. På alle de fire ballene mine har jeg ikke brukt mer enn 299 kr på en kjole, og det vil jeg kalle ganske rimelig. Den jeg hadde i år kostet bare 199,- . Jeg er en som mener at man MÅ ikke ha en dyr kjole for å føle seg fin. Det var utrolig mange fine kjoler men også veldig variert. Noen var "poofy" mens andre hadde helt enkle,løse og så like bra ut. Noen hadde lange og noen hadde korte og tettsittende (som meg).

Jeg leser i noen medier at noen voksne og ungdom klager over juleball/skoleball, at det er press på alt i fra kjoler til transport. Vel....det er i bunn og grunn opp til hver enkelt og bli med på den "galskapen" eller ikke. Jeg hadde brydd meg fint lite om noen på skolen kom i limosin selv om ikke jeg hadde vært med på det. Jeg ble kjørt til ballet av mine foreldre. Om noen jenter velger å bruker tusenvis av kroner på kjole, frisør og annet så hadde ikke jeg fått mer lyst til å gjøre det. Jeg ordnet håret mitt selv på badet hjemme. På skolen min kommer ingen i limosin og jeg føler null press på hva jeg må ha på meg. Så nydelige jenter i alle mulige antrekk, også i bukse. 
Har du hatt ball ennå? Føler du det er press?

Klem Jennie
39 kommentarer


Ekstra moro

Full rulle


13.12.2015


Hei

//Annonse

Ahhhhhhh! Endelig føler jeg meg litt bedre, og utnyttet derfor litt av tiden til å gjøre noe effektivt. Lære meg å kjøre en skywalker. Hahahhaha! Ble så utrolig glad da jeg fikk en i gave i fra Skywalker Norge, den er hvit akkurat som jeg ønsket meg. De har jo mange ulike farger og modeller og du kan se nærmere på dem ved å trykke //HER

Noe som er viktig før bruk er å sette seg inn i reglene. Det er for eksempel 16 års aldersgrense på å kjøre den ute enkelte steder. Jeg bruker den foreløpig inne i huset, og det er flere som liker å bruke den. Noe annet som nesten er enda viktigere er nok det å ikke tro det er så innmari lett. Det er ikke bare å gå på, så kjøre rundt. Det var ganske vanskelig å lære seg faktisk. Jeg kom meg i starten ikke på uten hjelp. Etter en liten stund greide jeg å stå alene på den men det gikk veldig treigt fremover og det å svinge fikk jeg ikke helt til. Jeg måtte bare fortsette forsiktig og tilslutt suste jeg rundt i stua. Nå får jeg stadig høre "ro ned, ikke så fort, ikke bli svimmel av å snurre så mye, stopp du er gal" i fra mamma og pappa. 

Bare eeeeeeelsker det lilla lyset!!!!!
Jeg kommer til å bruke min inne og til våren kan jeg leke meg der det er tillatt frem til jeg blir 16, som er litt over att år til.

Har du forsøkt et slikt brett som dette før eller elektrisk enhjuling/Airwheel?

Klem Jennie
26 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©