hits

 • EFAMBASSADØR

  FANGIRL


  24.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen og etter det dro jeg for å trene. Føltes utrolig godt, spesielt etter å ha dusja og hoppet inn i kosetøy etter en ganske så hard økt. Har sagt det før, men sier det igjen. Jeg må ha musikk når jeg løper på mølla. Ikke når jeg løper ute alen, men på mølla blir det bare for kjedelig å ikke høre på noe. Jeg deler av og til litt av min favorittmusikk med dere og jeg tenkte å dele et par låter i dag! Hører på disse sangene når jeg trener, er på bussen, på skolen, hjemme....hele tiden egentlig. 

  1. I Wanna Know - feat. Bea Miller

  Jeg har faktisk møtt "Bea Miller" tilbake i 2015. Her er meg på 14 som fangirler litt hih!

  2. Say Love - James TW

  3. In My Blood - Shawn Mendes 

  Hva er din favorittsang for øyeblikket?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HOLD DEG UNNA SLIKE PERSONER


  18.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! Jeg er ferdig med presentasjon og har en prøve til denne uka. Føles godt å snart være ferdig med skolearbeidet for i år og ha litt fri! Gleder meg til å feire jul med familien og så får jeg se hva jeg finner på til nyttårsaften<3 Vil gjerne tilbringe den med Thomas. Det er første julen min med kjæreste og det er skikkelig koselig<3 Etter at jeg og Thomas gikk ut med at vi var sammen fikk jeg masse spørsmål om kjærlighet osv. Jeg får ganske ofte meldinger fra jenter som er ganske triste fordi de føler at den de holder på med/ er sammen med ikke gir like mye av seg eller elsker den andre like mye. Jeg er utrolig heldig som har Thomas og han gjør meg skikkelig lykkelig<3 Jeg føler meg elsket og satt pris på. Selvom jeg er heldig om har Thomas, har jeg hatt dårlig opplevelser og går igjennom ting som mange ande også. Det var en periode jeg følte meg lite satt pris på av en person og brukt. Slik skal det ikke være. Jeg er langt over det, men ingen skal oppleve å føle det slik. Jeg er ingen ekspert, men om en person gjør at du føler det lite verdt, satt pris på og lite elsket hold deg unna. Det var ikke før folk rundt meg oppdaget at jeg var mye deppa og trist som fikk meg til å forstå at det ikke fungerte. Jeg ble ofte sittende alene ettersom jeg hadde takket nei til invitasjoner ol fra venner for å være med sammen personen, men så avlyste han samme dag/kveld. 

  Her er derfor mine tipps:

  1. HOLD DEG UNNA DE SOM GJØR AT DU FØLER DEG MINDRE VERDT ELLER IKKE LIKT LIKE MYE

  2. OM TANKEN PÅ PERSONEN BARE GJØR DEG TRIST OG DÅRLIG ER IKKE DET BRA HELLER 

  3. IKKE STRESS. DEN RETTE VIL TIL SIN TID OG DA VIL DU FØLE DEG ELSKET OG GLAD<3

  4. OM PERSONEN STADIG AVLYSER AVTALER OG OFTE IKKE "KAN" MØTES

  5. OM DU STADIG VEKK ER SJALU, SÅ HAR KANSKJE IKKE PERSONEN FÅTT DEG TIL Å FØLE DEG BRA NOK HELLER. DU SKAL JO VÆRE NUMMER 1

   

  Klem Jennie

  Har du en historie du vil dere om kjærlighet? Vil gjerne høre deres historier og tips<3

   
  5 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Dette kjøpte jeg i London


  04.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en knall dag. Jeg var tilbake på skolen etter en fantastisk helg i London! Sykt trist å reise derfra. Skulle gjerne vært der myyyyye lenger. Det var selvfølgelig godt å komme hjem også! Flyet gikk klokken 18.00 fra Stansted om ikke senere og vi var på Gardemoen rundt klokken 21.30 (norsk tid). Det som er kjipt med søndager er at båten bare går en gang i timen, så vi slang oss på toget til Nationalteateret. Deretter løp jeg med kofferten på slep ned til brygga og rakk den med 3 min. Jeg kom hjem ganske seint, rundt 23.30. Jeg la meg ikke med en gang da. Så på Farmen med mamma og pappa for så å pakke ut litt. Godt at jeg startet klokken 09.00 på skolen i dag. Begynner ellers klokken 08.00.

  Jeg har fått maaaaaange spørsmål om jeg kan ha en "innkjøpsvideo" fra London, men det blir det dessverre ikke noe av. Skulle gjerne gjort det, men kjøpte meg bare en Levi?s bukse, en veske på Primark og en maskara til meg selv. Kjøpte litt ting til, men det er jo julegaver til familie. Det blir nok videoer fremover i hvert fall. Vet allerede om 5 videoer som skal ut i desember og noen kommer ut snart også!

  Jeg vet med sikkerhet at flere kommer til å ELSKE et par av videoene <3 

  Hva slags videoer tror du at kommer ut nå i desember?

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   
  6 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  London


  03.12.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Vi sitter nå på flyplassen i London og flyr snart hjem igjen til Norge. Det har vært en super tur og jeg vil virkelig ikke reise hjem og gå på skolen i morgen haha! Vil bare bli her noen dager til! I går tittet vi mye i butikker og spiste senere på kvelden på en superkul restaurant. Jeg har filmet mye fra turen og tenkte å redigere det sammen til en stor vlogg fra hele turen. Det kommer ganske mange videoer på kanalen min fremover, så abonner gjerne på kanalen min for varslinger om ny video!
  Jeg slenge med noen bilder fra gårsdagen og ønsker dere en fin kveld videre!

  Ønsker du vlog?

  Klem Jennie 

  Processed with VSCO with b1 preset
  5 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Penger, venner, reising


  27.10.2017


  //annonse

  Hei!

  Her en laaaaaange chit chat video der Frida og jeg snakker om språkreisene våre!!!! Vi får begge stadig vekk spørsmål om reisene, penger, venner, tips osv. Vi tenkte derfor det hadde vært kult å lage en video i sammen der vi begge snakker  om reisene, sammenligner destinasjonene, prisene og utveksler litt erfaringer. Videoen varer ganske lenge så du kan eventuelt spole dit du vil se eller sette deg ned med noe godt denne fredagskvelden og se hele videoen! Kan fortelle dere at det skjer noe ganske morsomt et eller annet sted midt i videoen og du vil ikke gå glipp av det haha!

  Legger med linken til en brosjyre for dere som er ønsker å bestille! Helt gratis og der finner du også all informasjonen du trenger! Klikk //HER

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  3 videoer


  21.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var grei den. Som jeg sa i går hadde vi engelsk i i de to første timene og resten av dagen media. I engelsken gjorde vi ikke så mye. Vi gikk for det meste igjennom pensum for i år og vi snakket litt om hvordan vi lærer engelsk best, hvilke temaer vi liker best og hvilket nivå vi syns at vi ligger på. I media hadde vi mye om kamera og vi fotograferte mye ute. 

  Jeg har siden jeg kom hjem redigert ferdig en lookbook med klær jeg har fått fra LMTD. Jeg var i Danmark med de før sommerferien og hadde en morsom shoot med flere youtubere fra andre land. Jeg har en vlogg fra reisen på youtubkanalen min for dere som vil se den. Videoen kommer ut i morgen, men før den legges ut tenkte jeg at jeg kunne dele litt videoer fra LMTD-eventet som jeg var på. Disse videoene ble filmet av noen der nede og det er alt fra et mini intervju til en "inspo" video av hver youtuber. Videoene ligger under!

  Det jeg liker med videoene er at de ikke varer mer en 1 min! Jeg liker å se de om igjen noen ganger, så jeg får med meg alt som skjer i de hehe!

   

   

  Har du sett vloggen fra Danmark ennå?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Det var så mye mer


  08.07.2017


   

  Hei

  Noen syns sikkert det blir for mye blogging i fra Oslo Sommertid og noen kan sikkert ikke få nok. Når noen hører "Oslo Sommertid" tenker de sikkert Marcus og Martinus konsert, men jeg vet også at flere av dere som var der syns at det var sååååå mye mer enn akkurat det. Helt sant at guttene gikk på scenen helt til slutt og ga festivalen en amazing avslutning. Stemningen var rett og slett "elektrisk" på Voldsløkka og været spilte helt på lag med oss. Marcus og Martinus vet å levere og ingen tvil om at de er scenevante.

  Men la oss ikke glemme at Lisa og Lena kom helt fra Tyskland og åpnet hele festivalen og gledet tusenvis av fans. Disse jentene kan jo sjarmere hvem som helst. Alex Aiono har et enormt talent i mine øyne og ører og imponerte nok ekstremt mange på Oslo Sommertid. Tror ganske bestemt at han har fått mange flere fans i Norge denne helgen. Sval kjenner jeg litt fra før og hun rocket scenen. Jenta kan å synge og jeg bare elsker stemmen hennes. Isac kom fra Finland med dansere og mange hadde tatt turen til Voldsløkka for nettopp han. Personlighet kombinert med talent og stil, jentene får ikke nok av han. 

  Malin og Vegard, jeg digger dere. Å få bli kjent med dere har vært helt ubeskrivelig. Takk for at dere er så inkluderende og byr så mye på dere selv. Sanne forbilder. Amalie og Herman, det hadde ikke blitt det samme uten dere. Så jo hvor mange som ropte etter dere og har dere som sine idoler.   Bildet er tatt av Aleksander Eilertsen

  Så var det meg da.... tusen takk alle dere som har gitt meg så utrolig fine tilbakemeldinger. Det betyr så enormt mye for meg og takk for at dere løfter meg opp og  og heier på meg. Dere var et perfekt publikum og "Meet and Greet" var fantastisk. Skulle ønske jeg kunne bruke hele dagen på dere. Jeg gleder meg enormt til at Oslo Sommertid blir tilgjengelig på nettet slik at dere som ikke fikk med dere showet kan se hvor fantastisk denne dagen var. Thomas filmet dessuten masse for meg både på lørdag og søndag, så det blir en slags vlog fra dette. Tusen takk til han også. 

  Bilder: Nicolai Willumsen

  Dette er bare noen få bilder fra Sommertid! Om du sjekker ut nettsiden deres, kan du se enda flere! Trykk HER for å komme dit:-)

  Nå er det kanskje nok Oslo Sommertid....eller vil dere at jeg legger ut en vlogg?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Jeg skal intervjue...


  28.06.2017


   

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Min dag startet med at jeg forberedte og fikset meg for å dra til byen på møte. Dagens møte var om Oslo Sommertid som nå er om kun 4 dager!!!! Det er helt sykt! I møtet var flere programlederne og youtuberne som skal være med blant annet Vegard Harm, Makeupmalin og Herman. I tillegg var det de som har med hele arrangementet å gjøre. Alle er så sykt bra bra mennesker som gir meg masse energi og jeg er derfor supergira med tanke på helgen. Vi gikk igjennom planen for hele showet og det ferdig skrevene "manuset". Alt jeg kan si er at dere burde glede dere! Det blir et sykt bra show. For dere som ikke kan komme denne dagen, vil hele showet forhåpentligvis bli lagt ut dagen etter. Vi planla også dager hvor vi skal møtes på forhånd for å øve til showet. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Jeg gleder meg til meet&great med dere som har vunnet dette, jeg gleder meg til hele showet, intervju med kjendiser som Lisa&Lena og Alex Aiono! 

   

  De nesten dagene vil nok gå til å øve litt og planlegge look og antrekk! Dette blir så bra!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Dette var antrekket mitt for dagen! Utrolig deilig med så fint vær! Jeg krysser fingrene for fint vær på Oslo sommetid! Stemningen og viben blir så mye bedere sol og varme!!

  Skal du på Oslo Sommertid?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HVOR GÅR GRENSEN


  01.06.2017


  Hei

  Nå har jeg blogget i over 4 år, helt utrolig at jeg har blogget så lenge. Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg liker å lage innlegg og på grunn av de gode tilbakemeldingene som jeg får i fra dere. Jeg vet at mange av dere har fulgt med meg helt fra starten av og jeg kjenner jo til navnene på flere av nettopp dere og følger noen av dere i sosiale medier også. Dere kjenner meg nok veldig godt dere og hadde nok scoret høyt om det fantes en bra quiz om meg haha! 

  Men så er det ting jeg ikke deler. Ting ingen av dere vet, bare som mine nærmeste venner vet. Det er temaer jeg ikke tar opp på bloggen, diskusjoner jeg ikke vil starte og ganske enkelt spørsmål jeg ikke ønsker å svare på. Grunnen, vel den er jo blant annet at om jeg svarer her, da svarer jeg ALLE. Hvorfor skal alle vite, hvorfor er det slik at noen mennesker forstår ordet privatliv og hvorfor andre mener at de fortjener å få svar på ALT om meg. 

  Her er det noen spørsmål som har blitt stilt meg, noen har jeg svart på før. Noen tenker jeg å svare på her og noen får dere ikke svar på nå.

  1. Kan du filme en House tour? 

  - Jeg har svart på dette spørsmålet flere ganger og svaret er nei. Jeg har vist dere rommet mitt og jeg tar litt bilder i stua. Jeg har tidligere laget noen videoer på kjøkkenet, men det er for lengst pusset opp og kjøkkenveggen er til og med revet. Men det er jo ikke MITT hus. Det er der jeg bor med familien, det er liksom litt personlig. Tror ikke mamma og pappa ville hatt house tour ute på nettet heller. Ganske enkelt en ting jeg syns går inn under privatliv.

  2. Hvor mye veier du?. 

  - Kommer ALDRI til å svare på det spørsmålet. Hva skal noen andre med den informasjonen liksom. Selv om to jenter er like høye og veier like mye vil ikke en gang det si at de har like kropper. Vekt er et tall for meg og for å være ÆRLIG så vet jeg ikke hva jeg veier. Vi har ikke vekt hjemme og det er jeg også veldig glad for. Jeg lever godt og har det bra med kroppen min. 

  3. Hva spiser du for å se ut slik som du gjør og ha den kroppen du har?

  - Ok, jeg har ikke svart på dette før, så jeg kan jo svare. Jeg har aldri slanket meg, jeg har aldri gått på noen diett for å gå ned i vekt. Jeg spiser litt av alt egentlig og er veldig svak for sjokolade, is, kaker og smågodt. Jeg koser meg nok litt ekstra i helgene og føler meg ikke crazy om jeg spiser is eller noe annet godt på en hverdag. Om jeg får en periode med hudproblemer forsøker jeg å holde meg litt unna sjokolade og chips som pleier å hjelpe litt. Familien spiser middag sammen daglig og jeg spiser det som står på bordet da :)

  Jeg er for eksempel veldig glad i frisk-is!

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  4. Har du forsøkt å røyke eller snuse?

  - Nei, det har jeg ikke. Aldri fristet meg i det hele tatt. Hverken for å finne ut av hvordan det smaker eller for spenning eller andre grunner som småunger som røyker og snuser har hatt for å begynne eller prøve. 

  5. Er du på fester og drikker alkohol?

  - Jeg har vel faktisk aldri vært på en fest egentlig, he he. Vel. Har vært på sånne offentlige "fester" som Gullsnutten og i noen bursdager, men der holdt jeg meg unna alkohol. Nå er det jo mange på min alder som drikker og jeg vet jo det. Jeg tror ikke verden går under fordi at de gjør det og jeg tror også mange foreldre er meget klar over at barna deres drikker alkohol. Ikke så vanskelig å finne ut av for litt våkne foreldre heller for de fleste deler jo på VSCO, hvor brukerene er åpne for alle som måtte titte innom. I flere land er det også lov til å drikke alkohol fra man er 16. De får leve sitt liv slik de vil og ønsker og så lever jeg mitt.

  6. Er du forelska, jomfru, har du kjæreste ol?

  -  Spørsmål hvor svaret kan endre seg, dukker også stadig opp. Er du forelsket, er du jomfru, har du kjæreste. Sikkert spennende for mange å vite, og ikke noe spennende for andre. Hvorfor er det slik. Når jeg spør andre om hvorfor dette er så spennende å vite så sier de bare at de er nysgjerrige. Jeg kommer ikke til å svare på disse spørsmålene i dag, men noen vil vel bli svart på i fremtiden.

  7. Hvem liker du best av Marcus og Martinus? 

  - Dette kan også handle om andre personer som jeg kjenner og folk ber meg velge mellom en av dem. Hva er det liksom? Si hvem jeg liker best? Det er kanskje lett å stille et slikt spørsmål fordi dere ikke kjenner personene selv eller fordi de er "kjente". Jeg kommer ikke til å svare på et slik spørsmål fordi det for det første er vanskelig, men jeg syns også det rett og slett er slemt. Jeg vet hvordan det føles og syns ikke det er spesielt hyggelig. Personlig er jeg ikke fan av de innleggene flere legger ut på instagram med bilder av mange kjendiser, youtubere eller blogger og spør "Hvem skal ut først?". Folk begynner da å kommentere hvem de vil ha ut først, og jeg antar det er den personen de liker minst av de forskjellige alternativene. Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har vært tagget i slike innlegg. Noen ganger har jeg vært igjen til sist som "vinner", men flere ganger har jeg røket ut tidlig. Hva hadde du syntes om at noen satte deg opp mot andre og spurte folk hvem de liker best? 

  Processed with VSCO with p5 preset

  8. Hva får du i karakterer?

  Dette har jeg blitt mer åpen om i det siste, men jeg sa det ikke før fordi jeg rett og slett ikke ville. Da kom folk med teorier som "Hun må være skikkelig dårlig på skolen siden hun ikke vil si det" eller " Hun er sikker veldig dum fordi hun bare bruker tid på blogg og sånn". Jeg har da i ettertid svart at jeg jobber hardt med skolen, og at jeg ikke hadde fått fri fra skolen slik jeg gjør nå,  om jeg ikke hadde hatt gode karakterer. Flere lurte på hvordan det gikk for meg på muntlig eksamen som jeg hadde i går og svaret er at det gikk supert! Jeg fikk 6`eren jeg jobbet for og er stolt av meg selv<3 Det må det være lov å si.

  Jeg håper du fikk svar på litt spørsmål!

  FOR ALL MY FOLLOWERS FROM OTHER CONTRIES. WHEN I REACH 250K ON INSTAGRAM I WILL WRITE CAPTIONS IN ENGLISH ALSO. WHEN I REACH 50K ON YOUTUBE, I WILL MAKE A Q&A ON ENGLISH ON MY CHANNEL :) 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  ELLEVILLT, HELT WOW


  30.03.2017


  Hei

  //Egen kolleksjon 

  I går hadde jeg som mange av dere vet førlansering av kolleksjonen min #wowbyjenniesofie på Oslo City. Jeg var der i fra 18-20 og hadde det helt fantastisk, takket være dere. Helt ubeskrivelig og frykten jeg hadde hatt om at ingen skulle komme, den var latterlig dum. Det ble jo ellevillt, kjempegøy og koselig. 

  Da jeg kom hjem måtte jeg forbrede meg litt til tentamen som jeg har hatt i dag og i dag skal jeg faktisk til Strømmen. Nå bare gleder jeg meg masse for om det bare blir en brøkdel av så bra det var i går, så blir det uansett flott. 

  Det var Rosa popcorn med karamell, Nobe, goodiebags og masse feststemte folk. Jeg fikk tatt masse bilder, og selfies, snaps, flere musical.ly. Fikk danset med dere, poset, tullet, snakket, fikk mange gode glemmer og jeg elsker dere.

  Enda mer utrolig å se at flere av dere hoppet inn i plaggene i fra kolleksjonen med en gang. Og aldri glem budskapet jenter. Dere må huske at dere er flotte, mer enn bra nok og smil ikke bare til andre men også til dere selv.

  Alle plaggene har ikke vært vist like mye i sosialemedier, så tenkte å sette sammen et par collager her på bloggen i dag. I kveld fra 18-20 blir det jo fotografert enda mer og jeg gleder meg til å kunne sette meg ned i helgen og se på bildene og dele de med alle dere. Kanskje du er på noen av bildene også <3

  Det er enda flere plagg enn i collagene under. TRYKK HER FOR Å SE HELE KOLLEKSJONEN.

  T-shirt kjolene er kjempesøte med detaljer bakpå ryggen, men det kommer ikke frem på nettsiden eller her. Så ta en titt når du er i butikken. Gleder meg så til varmere dager og til bare å kunne ha på en slik kjole. Ikke glem å send meg et bilde eller tagg bilder av deg i plagg fra kolleksjonen med #wowbyjenniesofie. Har du ikke instagram, kan du sende på mail eller enda bedre med brev :)

     Håper du liker noe av det du ser

  Stor klem fra Jennie
   
  10 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  STORYTIME


  19.03.2017


  Hei

  Det er vår i lufta og på denne tiden av året de to siste årene har jeg hatt full nedtelling til årets høydepunkter. To år på rad var jeg så heldig å få reise på språkreise med EF til to av deres mange destinasjoner. Første året var jeg ikke mer enn 14 år og reiste med venninnen min Ella til Brighton i England. Vi bodde to uker på studenthjem (campus)  og skapte minner for livet og lærte oss enda mer engelsk som gjorde oss tryggere til andre året på ungdomsskolen. 

  Jeg savner venninnene vi fikk oss den sommeren. Pilar i fra Spania og Caroline i fra Danmark. Vi snakket engelsk i sammen hele tiden og lærte hverandre noen setninger og tulleting på vårt eget språk også.   Vi var så utrolig heldige med været den sommeren. Det var sol, sol, sol. Herlige dager på Piren, i byen og på aktiviteter både vi venninnene i sammen men også med undervisningsgruppene våre.


  Processed with VSCOcam with f2 preset

  I fjor sommer reiste jeg til Malta med venninnen min Tuva. En fantastisk opplevelse hvor sol, varme, bading, kjekke gutter, mange norske venninner, disco, båtturer og ubeskrivelige opplevelser fylte dagene. Den norske gruppa ble sveiset godt i sammen og vi var en gruppe som holdt sammen hele tiden. Her bodde vi på et nydelig hotell med et superdigg basseng. 

  Jeg fikk lyst til å lage en mimre-video og legge ut på Youtube og vise dere mange flere bilder. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder for begge reisene men tenkte det hadde vært kult å bare ha en video der jeg snakker om begge reisene. Litt som en storytime. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Denne sommeren har jeg foreløpig ingen planer. Det føles litt rart og veldig uvant. Det er siste året på ungdomsskolen og jeg har allerede tenkt å skaffe meg litt informasjon om utvekslingstilbudet til EF. Vet om flere som har gått andre klasse på videregående i USA. Høres vedig spennende ut, og så lærrerikt det må være. Jeg tenker USA for det er der jeg eventuelt ville valgt å bo ett år.

  Om du synes at en språkreise høres spennende ut ta gjerne å klikk på EF annonsen på siden av bloggen min eller trykk //HER.  Da kan du bestille en brosjyre igjennom meg til deg. Der står alt du trenger å vite om en språkreise og det er supergøy å lese igjennom og se på alle destinasjonene og mulighetene. Det er helt gratis!

  Det er fortsatt noen få ledige plasser for reiser nå til sommeren 2017, og om du bestiller før den 31.mars får du 1500kr i rabatt på reiser utenfor Europa og 1000kr i rabatt  på reiser innenfor Europa. I tillegg om du bestiller reisen din igjennom meg får du 300kr i rabatt. Om du ringer når du bestiller sier du at reisen er anbefalt av Jennie Sofie og om du gjør det på nett er det er eget felt der de spør hvem du har fått reien anbefalt av. Der skriver du da "Jennie Sofie".

  Om du har vært på språkreise og vil oppleve noe annet nytt og spennende så er jo også EF High School Year noe spennende for de som er ferdig på ungdomsskolen. Da bor du et år i USA og får oppleve de typiske gule bussene, promnight, high school spirit, Friday night fotball games osv. Om du vil lese mer om dette trykk //HER. 

  Vil du ha en storytime video?

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HVA FEILER DET NOEN?


  02.03.2017


  Hei

  Overskriften er hard, og jeg skrev den da jeg var litt irritert. Faktisk ikke litt irritert, men veldig irritert og litt trist. Den går jo ikke ut til ALLE dere, men føler at den dessverre gjelder mange. 

  Hva feiler det mennesker som dømmer andre uten å kjenne dem eller som velger å uttale seg om ting de ikke har peiling på eller å se det værste i andre mennesker. 

  Refererer til kommentarfeltet på Youtube i dag. Ellen, Bea og jeg hadde en utrolig morsom dag og filmet SMS rulett en dag i sammen. Bea og jeg hadde avtalt en collab, men siden Ellen også var i byen syns vi det var veldig morsomt og koselig å ha med Ellen i videoen også. Vi ble alle tre veldig fornøyde med reaksjoner og ruletten og jeg ble kjempefornøyd med Bea sin redigering av del 2 også. Gledet oss veldig til å dele videoen med dere. 

  Nå ligger begge delene ute, men hvorfor får jeg de negative anklagene/kommentarene på min bruker og ikke Bea dette på sin kanal? Fordi del 1 kanskje var litt mer "rolig" for å komme inn i leken, og at vi i del 2 har kommet mer inn i det og den virker enda morsommere? Ikke vet jeg. At noen klarer å se at Ellen utestenges, vel det sier mer om dem enn om oss. Eller å kalle meg frekk, tenker dere over hvor frekt og slemt det er å si om en annen?

  Dere klarte faktisk å få meg til å tvile på meg selv som person. Sitte å lete etter feil med meg selv gjennom videoen og analysere det til at jeg kanskje oppfattes som en "fæl" person. Fra å være kjempefornøyd med videoen, vet jeg ikke nå. Men innerst inne vet jeg jo at vi hadde det gøy og at vi alle tre  har hatt en kjempefin chat i sammen i fra videoene ble filmet til de endelig ble postet i dag.

  På tide å vokse opp, se det gode i mennesker å ikke analysere alt mulig her i livet. 

  Videoen viser 3 venner som hadde det kjempegøy. 

  Mega shoutout til Ellen også til dere som syns at vi var slemme som ikke tenkte på å noe annet enn del 1 og del 2 av disse videoene. Du finner kanalen hennes //HER

  Stor sjanse for at det blir flere collabs, eller.....

  Tror dere virkelig jeg fikk lyst til å legge ut flere slike videoer?

  Klem

  Jennie
  28 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Første juledag


  25.12.2016


  Hei!

  Jeg håper alle hadde en fin dag i går, om dere feiret jul eller ikke. Jeg hadde en fin kveld med familien min, pluss bestefar. Dagen startet med å åpne julestrømpa og se på TV. På julaften går det alltid masse programmer som er koselig å se på. Jeg åpnet den siste luka på snapchat og det var 2 Ariana Grande billetter til konserten hun skal ha i Oslo i mai 2017! Jeg skal dit selv og gleder meg masse. Jeg skal kåre den vinneren av etJjunkyard gavekort som jeg la ut den 23. desember i dag, og jeg skal la konken med Ariana Grande billetter holde på litt mer. For å delta må du legge ut noe på instagram som viser at du er fan av Ariana! Om du velger å synge en sang av henne, ta bilde av plakater du par på rommet, danse...osv. Under det du legger ut må du tagge : @jenniefashion #jenniesofiejulekalender #jegvilvinnearianagrandebilletter. Ta gjerne og skriv noe mer om dere ønsker<3

  Vinneren av et junkyard gavekort ble Ina (@inaberrefjord på instagram)

  Jeg la meg ikke så alt for sent i går, siden jeg måtte stå opp allerede klokken 07.00 i dag! I dag tidlig var jeg nemlig gjest på " God Morgen Norge" og sammen med meg i sofaen satt Hanneli, som kanskje noen av dere vet hvem er:-) Intervjuet var ikke så utrolig langt med det var veldig koselig og det gikk fint! Jeg dro deretter hjem og hoppet rett inn i kosetøyet mitt! I dag har jeg tatt det ganske med ro ellers og jeg gleder meg til flere dager med fri!!!


   

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Har du tenkt på dette?


  25.11.2016


  Hei

  //Adlink

  Fikk så mange koselige tilbakemeldinger på at dere liker innleggene mine med julegavetips. I går nevte jeg jo at jeg hadde fått meg billetter til Oslo Sommertid, 2 juli hvor også Marcus og Martinus skal opptre. Dette er jo faktisk noe man kan ønske seg til jul også. Jeg elsker konserter og stemningen det gir og setter nå konsertbilletter/gavekort på konsertbilletter på min ønskeliste. 

  I går ble billettene til Oslo Sommertid lagt ut og det er fortsatt mange billetter til salgs. Tenkte bare å tipse dere, så kan jo dere tipse foreldre om dette er noe også dere ønsker dere. //Her kan du sjekke de ulike typene billettene. 

  Nå er det endelig helg. Jeg har akkurat levert inn en nynorskoppgave og sitter i sofaen klar for TV-kos. I morgen blir det venninnetid og jeg gleder meg masse. Dette var et kort innlegg, men måtte bare tipse ;)


   

  God helg kjære gode følgere.

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Kan man elske noe man har hatet?


  23.11.2016


  //inneholder produktlink

  Hei

  Overskriften, "Kan man elske noe man har hatet?", hva skal Jennie skrive om nå da.....he he.

  Jo, som mange av dere vet så har jeg en lillebror på 6 år, han elsker jeg da. Lillebror hater en ting som også jeg hatet da jeg var liten, nemlig ULL. Mamma og pappa sine ord "Ull, er gull" og alt snakket om hvor viktig det var fordi det pustet osv....det var noe av det dummeste jeg fikk høre. Nå er det den tiden på året igjen hvor det blir kaldt og jeg som er mye ute i valgfaget mitt "fysisk aktivitet og helse" og i flere gymtimer er avhengig av ull. I høstferien ville ikke lillebror ha på ulla si da vi gikk på fjellet og jeg tok meg selv i å forklare han de fantastiske egenskapene ull har, he he. Det hjalp lite, han må nok bare bli eldre først kan jeg tenke meg.

  I dag er ulla på og jeg elsker dette settet jeg fikk i gave av Kirsti som jobber i Urban. Det fins i to ulike farger til jente og jeg likte aller best det settet jeg har på meg på bildene. Så svaret på overskriften til innlegget bli jo, JA :)

  Mange spør meg om jeg kan gi tips til julegaveønsker, dette settet hadde jeg garantert satt på min liste om jeg ikke hadde vært så heldig å allerede ha det.

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Hvilket uttrykk passer deg best:

  "Ull, er gull"

  "Ull, er tull"

  Hvilket sett liker du best? Se de ulike fargene ved å trykke //HER

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Kommer den snart?


  13.10.2016


  Hei

  //Annonselink

  Det er bare å innse det, det begynner å bli skikkelig kaldt. Et par ganger har til og med mamma og pappa måtte skrape frost av vinduene på bilen om morgenen. Jeg kjenner at jeg aller helst bare vil sitte inne i koseklær med et teppe rundt meg og drikke te. Høsten er her og det er egentlig greit, men kommer snøen snart? Jeg håper snøen ikke kommer med det første. Jeg fant riktig nok frem vinterjakka i høstferien, men vintersko og ullundertøy har jeg ikke lyst til å finne frem ennå. Vinterjakke er herlig og spesielt den jeg kjøpte meg i fjor. Jeg elsker å kunne ta den på meg før jeg går ut for når jeg står opp nå om dagen er det vanskelig å komme seg opp fra senga og den varme dyna, men med jakka så er det nesten som jeg tar dyna rundt meg igjen før jeg løper til bussen. SÅ går den akkurat over rumpa mi også og det er så deilig, ikke godt å fryse på baken...he he. 

  Helgen gleder jeg meg til med flere hyggelige avtaler og neste uke reiser jeg til Polen med 10 trinnet på skolen. Forhåpentligvis ikke like kaldt i Polen....eller kanskje?

  Til alle dere som spurte om jakken på instagram. Det er en SVEA jakke med FALSK pels. Du kan se nærmere på den og eventuelt kjøpe den ved å trykke //HER.

  IKKE KLAR FOR Å FINNE FREM LUE ENNÅ, KLART VINTERJAKKE OG CAPS GÅR BRA I SAMMEN, he he.

  Hvilken årstid er din favoritt ?
   

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  SNAP TAKEOVER


  01.10.2016


  //samarbeid

  Heyyy! 

  Dette er bare ett innlegg i forbindelse med en EF " snap takeover" som det kalles. I dag tar jeg over EF sin snapchat og der har dere mulighet til å sende meg spørsmål om min språkreise osv... Jeg kommer til å informere om super rabatter og tilbud med en verdi opp til 4800kr! Om du vil vite mer,  følg med på EF sin snap i dag: efnorge 

  • Link til EF brosjyre //HER
  • Link til å bestille reise //HER
  • Min Youtubekanal der du finner videoer hvor jeg svarer på spørsmål om min språkreise HER
  • Min instagram HER

   
  8 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  PARTY TIME


  09.09.2016


  Heyyy!

  God fredag alle sammen. Det er vel ikke bare jeg som er glad for at det er helg? I dag har jeg vært på skolen og det var egentlig ganske gøy. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke så mye, men nå den siste timen har jeg ordnet meg for å dra i bursdag til en god venn! Jeg gleder meg masse! Jeg rakk å ta noen kjappe bilder i antrekket jeg skal ha på meg. Jeg måtte faktisk dra ut en høst jakke av skapet siden det er ganske kjølig ute nå, men jeg liker det. Jeg elsker høsten med fargene og den koselige stemningen. 


  En enkel svart kjole og en denimjakke med teddyfor. Et enkelt innlegg også i og med at jeg snart blir hentet. Elsker bursdager på fredager, kjempefin start på helgen og den føles faktisk litt lengre da syns jeg. 

  Ønsker deg en kjempefin helg.

  Har det hendt noe koselig, spennende eller morsomt denne uka?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  VIRKELIG DET BESTE


  03.09.2016


  Hei

  Nå har jeg svart på masse spørsmål om språkreisen jeg hadde med EF til Malta. Du finner videoene ved å trykke //HER ( del 1) og //HER ( del 2) 

  De to sommerene jeg har vært på spårkreise har vært de beste i mitt liv. 

  TOPP 5 ORD FOR Å BESKRIVE Å VÆRE PÅ SPRÅKREISE

  • Spennende
  • Moro
  • Vennskap
  • Fantastisk 
  • Ubeskrivelig

  Jeg skriver ubeskrivelig fordi jeg tror jeg aldri vil kunne forklare det kun med ord og bilder. Det er følelsene, musikken og stemningen. Latteren som alltid høres, nye vennskap og spenningen rundt dette også.   

  Jeg har som sakt svart på mange spørsmål som dere har stilt, men når dere snakker med foreldrene deres har sikkert de enda fler spørsmål. Mamma og pappa var faktisk superskeptiske til å sende meg på språkreise alene. Jeg hadde aldri før vært borte i fra dem så lenge, kun en gang på leiskole i en uke med klassen min i 6 klasse. De hadde masse masse spørsmål og brukte litt tid på å bestemme seg. Det er ikke bare bare for foreldre å sende barna sine slik avgårde. Vi ble derfor enige om England første gangen jeg dro på språkreise, ikke så alt for langt unna. Foreldrene kan også dra på informasjonsmøte og kontakte de i EF, de er veldig hjelpsomme. 

  Men noe som er helt gratis å gjøre er å bestille en brosjyre. I den finner du alle de ulike reisemålene og informasjon om reisemålene. Du kan lese om hva som er inklusive, hva du kan bestille utenom som "Fun Pack" ol som jeg snakket om i videoene på Youtube. Der står det om det er vertsfamilier på destinasjonen og om det er studenthjem. Om undervisning og andre ting. Det er noen ganger lettere å sitte med en brosjyre i hånden sin enn å se på alt på nettet. 

  Om du ønsker å bestille en gratis brosjyre trykker du //HER .  Om foreldrene dine er av de lette å overtale og dere faktisk bestiller en reise er det superkoselig om dere nevner meg i bestillingen. Om du bestiller over telefon kan du bare si at du fikk turen anbefalt av meg, men om du bestiller over nett gjør slik det er forklart under.

  1. Gå inn på EF.no og klikk øverst i hjørnet der det står " RESERVER PLASS"

  2. Da kommer du inn på en siden som i bilde over. Deretter trykker du der det står " MELD DEG PÅ ONLINE" ved siden av det kurset du vil ha. Siden jeg har flest lesere i alderen mellom 10-14 og 14-17 sirklet jeg rundet det kurset jeg har hatt hvert år. 


   

  3. Etter å ha gjort steg "2" kommer du inn på en side som dette der du må begynne å fylle inn informasjon. Du MÅ fylle inn alle feltene. Du velger aldersgruppe, destinasjon, tidsperiode osv... Når du har fylt inn alle de tomme plassene går du helt ned på siden og trykker på en knapp der det står " NESTE".   4. På den neste siden skal du fylle inn all din personlige info. I tillegg til dette vil du finne et åpent felt der det står " Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg. I det feltet skriver du da " Jennie Sofie". Om du bestiller en reise igjennom meg får du også en viss rabatt på turen din. 

   Om du i tillegg tar et bilde av det og mailer meg på jenniesofieheader@gmail.com og skriver i emnefeltet HAR BESTILT REISE MED EF, så vil jeg gjerne følge deg på Instagram og se bilder fra ditt eventyr. 

  Spør en voksen om hjelp hvis det var litt vanskelig å forstå:-)

   
  10 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION