hits

 • Disney

  DEN PERFEKTE FEEDEN?


  19.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har kost meg masse i helgen som flere av dere kanskje har fått med dere her på bloggen, men også gjennom instastoryen min! Har blitt ganske aktiv der den siste tiden og oppdaterer daglig! I tillegg legger jeg ut bilder hver dag på profilen min og jeg vil si at det er mye variasjon hihi. Spurte dere nemlig på insta hva dere ville ha mer av og det var mange ønsker. Alt fra natur til outfits og fra venner til selfies! Det har jeg vel greid ganske bra de siste dagene og jeg liker feeden min mer når det er litt variasjon. Ikke bare selfies eller bare natur. Ettersom at jeg oppdaterer så ofte blir det vanskelig å legge ut bilder til den "perfekte" feeden der alt passer sammen, men det er ikke det jeg ønsker heller. Vil si min feed passer meg<3 Jeg liker å legge ut masse bilder og oppdaterer dere så ofte som jeg kan! Jeg håper det er det dere også liker! 

   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Disney

  "AU AU....JEG BRAKK TOMMELEN"


  08.10.2017


  //annonse

   

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra et morsomt event i Oslo. Som dere kanskje husker intervjuet jeg Cameron Boyce og Dove Cameron forrige fredag i sammenheng med " Descendants 2" som snart blir vist i Norge! I dag dro jeg på førpremieren av den filmen i sammen med Juliabladet. Jeg møtte Bahare der hun arbeider og vi jobbet litt med magasinet "Oh My Vlog" før dekorasjoner, goodiebags og mat kom. Vi pyntet lokalet, dekket på bordet og fylte opp baggene med masse spennende. I tillegg forberedte vi en KAHOOT som vil skulle ha med alle som kom. Den inneholdt spørsmål om de som skulle komme. Et av spørsmålene var blant annet:

   Hvem skrev på facebook i 2012 "Au, au...jeg brakk tommelen"? Det var visst meg. En liten funfact for dere som ikke visste det haha!

  Vi ble vel 12 stykker, akkurat det vi hadde dekket på til. Gjestene kom sakte men sikkert og plutselig var vi alle! Jeg prøvde å få filmet litt gjennom dagen og jeg håper det blir en liten vlogg ut av det. Jeg skal laste inn klippene på macen rett etter jeg har postet dette<<3

   

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det skole igjen og jeg verken gruer meg eller gleder meg. Jeg har det veldig fint på skolen og det blir koselig å se vennene sine igjen. Samtidig blir det slitsom å stå opp tidlig hver dag og ferie er bare digg haha!

  Begynner du på skolen i morgen eller begynner du ferien?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Disney

  Slik jobber vi!


  18.06.2017


  //samarbeid

  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg. Som jeg har sagt er jeg i London og spiller inn med Disney. I går startet dagen med at jeg måtte stå opp klokken 07.00 for å dusje og vaske håret før mamma og jeg gikk ned for å spise frokost. Vi ble deretter plukket opp og kjørt til der vi skulle spille inn. Dagen ble lang og vi filmet hele 4 episoder pluss promoer for kanalen og Instagram. I går var det også helt syyykt varmt så vi måtte passe på å drikke masse vann. I dag hadde vi 2 episoder å filme pluss litt andre spennende saker jeg gleder meg til å dele med dere. Dagen i dag har også vært utrolig varm. Jeg vil vel si at det i sola er nærmere 35 grader om ikke mer, og nå er det London vi snakker om. Jeg har fått handla meg noen få ting, men mamma og jeg har ikke stresset med å komme oss steder. Vi har vært her en del ganger nå, men det gøy å oppleve London på så mange forskjellige årstider❤ Sist var vi jo her på vinteren.

  Jeg har ikke så utrolig mange bilder å dele med dere, men Disney Channel Norge har delt maaaaaaaasse på deres Instagram-story! Jeg viser dere rundt og du får se hvordan vi jobber på sett! Sjekk de ut på Instagram: @disneychannelno

   

  Følger du de på Instagram?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Disney

  På eventyr igjen


  16.06.2017


  Hei!

  Håper at dere har hatt en fin dag! Jeg sitter nå på hotellrommet til mamma og meg her i London. Vi reiste ned i dag midt på dagen, så det var deilig å slippe å stå opp så tidlig. Pappa var veldig snill og kjørte oss til flyplassen. Ettersom jeg reiser hele tiden så må jeg alltid ta buss, båt og tog for å komme meg til flyplassen, så det var fint å slippe det i dag. Ting gikk veldig fint på flyplassen og det tok ikke lang til før det var boarding. Da jeg stod i køen for å komme inn på flyet følte jeg en hånd på rompa mi og jeg slo den bort, men da jeg snudde meg var det bare baggen til en person som kom borti meg. Haha! Flyturen gikk fint og vi hadde en fin taxitur til hotellet. Sjåføren var utrolig pratsom og vi snakket om alt mulig. Alt fra den tragiske brannen i London for litt siden, til naturen i Norge og antall mennesker i England i forhold til Norge. Nå har vi akkurat kommet oss inn på rommet og skal slappe litt av før vi skal spise.

  Ei litta smoothie bowl på Gardemoen før flyturen:)

  Har du smakt smoothie bowl før?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Disney

  MORO MED MARCUS OG MARTINUS/FUN WITH MARCUS AND MARTINUS


  04.04.2017


  Hei (You can read english under the pictures)

  I dag fikk jeg en sykt kul beskjed. Den kommer til å glede mange av dere som digger Marcus og Martinus. Deler av et intervju som jeg hadde med guttene for The Club Radio har tidligere vært vist på Disney Channel. Det var flere som ikke fikk med seg programmet da det ble vist og den nyeste sesongen av The Club Radio har heller ikke blitt lagt ut på Disney Channel sin Youtube kanal ennå.

  Derfor er det jo utrolig gøy at det kommer til å bli vist mye mer i fra intervjuet og at det også kommer til og bli tilgjengelig for alle som har Disney Channel appen! Intervjet vil bli lagt ut på fredag og jeg klarer nesten ikke vente!

  Jeg var veldig spent på hvordan intervjuet skulle bli vist på The Club for det ble jo bare vist noen få minutter av et mye lengre intervju, dette fordi episodene av The Club Radio ikke er så lange.

  Så last ned appen om du vil få med det dette. Den heter noe så enkelt som " Disney Channel" <3 Jeg gleder meg veldig og har ikke sett resultatet selv, men det må jo bare være bra....Marcus og Martinus er jo med :)

  Er dette noe du gleder deg til?

  Klem Jennie


      

  OK..... short message to all of you that do not understand Norwegian.

  This upcoming friday you´ll get the chance to watch my intervju with Marcus and Martinus on Disney Channel`s app. A shorter version of the intervju has been aired on The Club Radio, but this is a longer "special episode" for all of you that downloads the app. I know we speak Norwegian in the interview, but I think it will be fun to watch if you are a huge fan of the boys. It is always fun to hang out with them. It will be out on friday!

  Hug Jennie
  1 kommentar


  Disney

  I BADEKARRET MED ASTRID S / IN THE BATHTUB WITH ASTRID S


  14.03.2017


  Hei hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag. For meg var det tilbake på skolen etter en litt forlenget helg med fri i fra skolen i går. Dagen i går ble ikke bare brukt på å slappe av hjemme, fordi jeg skulle nemlig intervjuet Astrid S for The Club Radio. Disney-teamet fikk ikke flydd til oss denne gangen men Håkon som har tatt bilder av meg tidligere tok på seg jobben med å filme i sammen med en annen venn/kollega. Det var utrolig hyggelig gjort av dem begge. I tillegg tok han en del bilder og jeg legger med de her i innlegget. Sjekk ut instagrammen hans ved å trykk HER. Masse kule bilder!

  Vi hadde fått booket en suite på Thon Hotel ved Operaen og rommet var helt fantastisk. Vi fikk mat og drikke og det var utrolig digg. Astrid kom så for intervjuet og vi snakket en del før vi faktisk begynte filmingen. Vi filmet hele intervjuet pluss litt annet før vi tok noen bilder og lignende. Haha! Vi syntes baderommet var utrolig fint så vi valgte å ta flere bilder der. Ikke det vanligste stedet å ta bilder på, men gøy var det! Det ble litt jamming med gitaren min som jeg tok med og det var veldig morsomt. 

   

  Utrolig koselig dag og jeg håper ikke det er lenge til jeg ser Astrid igjen! Ikke bare har hun god musikk, men er i tillegg en skikkelig knall jente. Jeg kommer til å si i fra når intervjuet hennes kommer ut slik at dere kan få det med dere<3

  Ikke glem å sjekk ut den nye låta hennes "Breathe" Den er skikkelig bra og jeg synger på den hele tiden.

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Disney

  HUN SA VI VAR TVILLINGER


  12.03.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk jobbet så og si hele dagen. Jeg har filmet flere videoer i dag, ikke for min youtubekanal men for Disney Channel! Det er mye dere kan glede dere til at kommer<3 Ellers i dag har jeg forberedt meg på et intervju jeg skal ha i morgen som jeg gleder meg utrolig masse til. Jeg skal ikke bli intervjuet selv, men jeg skal intervjue Astrid S. For dere som har fulgt meg lenge, så vet dere at vi var på Vinterlyd-turné i sammen i 2015 og ellers møttes litt her og der. Jeg digger musikken hennes, stilen hennes og personligheten hennes så jeg er sikker på at morgendagen blir bra. I tillegg har jeg fri i morgen fordi at vi har planleggingsdag på skolen. Jeg får sovet litt lenger og slipper å stresse til Oslo rett etter skolen slik jeg har pleid å måttet gjøre når jeg skal ting som dette<3

  Haha! Tb til VG-lista 2015! Husker Astrid la ut dette og noen så vi kunne vært tvillinger.  Da kommenterte Astrid tilbake at det var vi! Haha! Forhåpeligvis får jeg tatt noen litt nyere bilder i morgen. På dette bilde er jeg jo 14 år haha. 

      

  Digger den nye sangen hennes "Breathe" så definitiv sjekk den ut! Trykk //HER for å høre den!

  Har du hørt Astrid sin nye sang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Disney

  GÅ IKKE GLIPP AV...!


  28.02.2017


   

  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Dagen i dag har vært helt grei for meg. Litt kjedelig skoledag men jeg kom meg igjennom den, hehe. Deretter hentet jeg broren min på skolen og da jeg kom hjem begynte jeg rett på skolearbeid. Jeg har en ganske stor oppgave som skal leveres innen fredag og jeg jobber ganske hardt med å få den ferdig. 

  Jeg er i hvert fall ferdig med SMS-rouletten så den kommer ut på torsdag samtidig som Bea sin video. Vi filmet jo del 1 på min kanal og del 2 på hennes, så du må nesten se begge videoene for å forstå hva som skjer. Haha!

  I dag så jeg forresten at Disney Channel appen kom ut. Jeg har visst om denne appen ganske lenge og endelig lå den på appstore. I appen finner du masse morsomme bilder og klipp fra blant annet fra THE CLUB RADIO. Du kan også se mer fra andre morsomme Disney Channel programmer som " Soy Luna" og " The Louge". Appen er helt gratis og du finner den ved å søke på " Disney Channel" i appstore. Den ligger kanskje litt lenger ned på siden:-)

  Her er noen bilder fra appen<3  Husk å se denne ukens episoden av the Club Radio på fredag klokken 18.30 på Disney Channel. Jeg intervjuer Marcus og Martinus!

  Skal du laste ned appen?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Disney

  DISNEY EVENT! THE CLUB RADIO FØRPREMIERE!


  16.02.2017


  Hey!

  I dag fikk jeg en video tilsendt på mail av Bahare! Det var en video fra førpremieren av "THE CLUB RADIO". I tillegg til at jeg filmet selv var det en fotograf der som tok bilder og filmet med sitt utstyr, så dette er altså hans bilder. Tusen takk til Eirik Knutsen haha! Her er i hvert fall en koselig video fra eventet og glem ikke å se på "The Club Radio" på Disney Channel i morgen klokken 18.30!!!! Det blir så gøy yeah!!!!

   

   

  Skal du se på i morgen?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Disney

  DISNEY EVENT! THE CLUB RADIO FØRPREMIERE!


  16.02.2017


  Hey!

  I dag fikk jeg en video tilsendt på mail av Bahare! Det var en video fra førpremieren av "THE CLUB RADIO". I tillegg til at jeg filmet selv var det en fotograf der som tok bilder og filmet med sitt utstyr, så dette er altså hans bilder. Tusen takk til Eirik Knutsen haha! Her er i hvert fall en koselig video fra eventet og glem ikke å se på "The Club Radio" på Disney Channel i morgen klokken 18.30!!!! Det blir så gøy yeah!!!!

   

  Skal du se på i morgen?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Disney

  VIDEOER !


  14.02.2017


  Hei!

  Håper alle har hatt en fin dag så langt!  Jeg var litt nervøs i dag siden jeg skulle ha engelskpresentasjon, men jeg kom meg gjennom det og nå føles det som om flere kilo er lettet fra skuldrene mine! Godt å være ferdig. Nå har jeg bare en tyskprøve igjen og så er det klart for vinterferie! Jeg gleder meg skikkelig til ferien. Ikke det at jeg skal noe spesielt men det er alltid delig med litt fri fra skolen og alt arbeidet der.  Jeg får mer tid til å være med venner og jeg har tid til å redigere videoer hehe;) Dessverre er ikke vloggen min fra Disney eventet klar ennå, men Bea og Tina har postet en liten video på UpcloseTV og Helena har filmet en liten vlogg til sin kanal. Så i mens dere venter på min kan dere se de andre sine videoer som jeg legger med under!

   

   

  Har du vinterferie neste uke?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Disney

  Førpremiere av The Club Radio


  12.02.2017


  Hei!

  For en helg og for en dag! Hele helgen har vært fullstappet av spennende ting som har skjedd og jeg har måttet dra inn til Oslo hver eneste dag! Fredag dro jeg inn for å intervjues av Topp, på lørdag filmet jeg med Bea og Ellen og i dag var det tid for førpremieren av " The Club Radio". Jeg var så heldig å fikk arrangere en førpremiere av showet i sammen med Bahare fra Juliabladet og Disney selvfølgelig! Vi inviterte flere youtubere vi kjenner, venner og artister. 

  Dagen startet litt dårlig med at jeg ikke fikk "vlog-kameraet" mitt til å funke, men jeg filmet med mobil hele dagen. Det vil derfor mest sannsynlig komme en video fra eventet. I tillegg var det en fotograf der som tok flere bilder og videoer , så det vil jeg også få muligheten til å dele med dere senere. Foreløpig har jeg bildene jeg tok med mobilen min. 

  Eventet var på Egmont, altså der Juliabaldet hodler til! Der hadde vi fått et rom å spise i og en liten kinosal! Sykt kult! Jeg hjalp til med å pynte litt da jeg kom og deretter ønsket vi gjestene velkommen. Vi hadde en lang og god lunsj før alle fikk goodiebags og vi gikk inn i salen og så første episode. Det var rart å se seg på en så stor skjerm, men også veldig gøy! Det virket som alle andre likte det utrolig godt og det gjorde meg også spesielt glad! Deretter var det litt mingling og snakk før eventet var ferdig!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Etter eventet gikk det rett hjem og deretter spilte jeg håndballkamp. I morgen er det skole igjen, men det går fint. Så snart denne uka er over har jeg vinterferie!

  I tillegg må dere alle huske å se premieren av "THE CLUB RADIO" fredag klokken 18.30  på Disney Channel!

  Når har du vinterferie?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Disney

  SAVN


  02.02.2017


  Hei!
  I dag har jeg for det meste ligget på sofaen og sovet. Jeg har igjen blitt syk og prøver så hardt jeg kan å bli frisk. Var syk for en stund siden og ble nettopp frisk, men så måtte jeg bli det igjen vettu!

  Jeg kjenner jeg savner London, Disney crewet, Daniel, Anna Sofia og alt det morsomme vi gjorde. Jeg synes det er er helt sykt å tenke på at det er over for denne gang og at vi faktisk har filmet en hel sesong av "The Club Radio" på to helger. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til det begynne på TV og jeg anbefaler alle å sjekke det ut. Det vil være intervjuer med flere talentfulle kjendiser og artister, konkurranser, vi snakke rom spennende temaer, gir motetips og masse masse mer! Det begynner den 17.februar klokken 18.30 på Disney Channel!

  Her en noen bilder fra turen til London og annet moro jeg har gjort med Disney!  Skal du se premieren av "The Club Radio" på Disney Channel den 17.februar?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Disney

  Aldri for sent!


  29.01.2017


  Hei!

  Her i London er klokken snart 21.00, men i Norge er den faktisk snart 22.00. Jeg blogget ikke i går men jeg skal i dag! Jeg har aldri "droppet" å blogge to dager på rad og det skal heller ikke skje...nå i hvert fall haha! Så selv om det er sent kommer det et innlegg til dere. Heller for sent enn aldri. I dag var siste innspillingsdag her i London. Vi spilte også inn i går. Begge dagene var vi faktisk så effektive at vi fikk sluttet før. I går dro derfor jeg og mamma til et shoppingsenter som heter Westfield. Vi har vært der en del ganger men det er så stort at vi ikke rekker å få med oss alt. Det ble derfor en tur til. I dag etter innspilling planla Daniel, Anna Sofia, jeg og våre foreldre å ha en slags avslutningsmiddag i sammen. Nå har jeg fått pakket ferdig og ligger i senga på hotellrommet. Jeg skal nok legge meg snart siden mamma og jeg må stå opp veldig tidlig i morgen.

  Dette er noen bilder fra helgen min. Har lagt ut noen av de på instagram og noen ikke!

  Håper dere alle har hatt en fin helg<3

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Disney

  Back again!


  27.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin fredag så langt. Endelig helg. Som jeg har sagt en del ganger nå så er jeg i London. Moren min og jeg reiste i dag og vi har allerede vært her en stund. Vi landet vel i 13.00 tiden og dro rett til hotellet etter at vi hadde henta bagasjen. Vi kom oss til hotellet og fikk rommet vårt. Deretter slappet vi av en liten stund før vi gikk ut og tittet litt i butikker og lignende. Nå er vi tilbake på hotellet og jeg tenkte at jeg skulle lese litt manus før morgendagen. Jeg er her som sagt for å filme med Disney<3

  I morgen er det innspilling og på søndag. Deretter reiser vi hjem mandag.

  God helg alle sammen!

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Disney

  MARTINUS, JENNIE OG MARCUS =" BESTE TRIO"


  19.01.2017


  Hei!

  I dag rett etter skolen tok jeg turen inn til Oslo for å gjøre noen spennende greier med Disney! Som dere kanskje har fått med dere er vi i innspillingen av The Club sin sesong 3 og nå kalles programmet "The Club Radio"! I showet er jeg programleder med Anna Sofia fra Sverige og Daniel fra Danmark. Vi gjør utrolig mye gøy og kult! I dag gjorde vi noen kule greier for programmet med Marcus og Martinus! Skal ikke avsløre så mye, men det er bare å følge med på blogg, insta og snap så vil jeg oppdatere dere på alt dere trenger å vite!

  Jeg har flere bilder i tillegg til dette, men velger å ikke legge ut alt nå! 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  The Club begynne på Disney Channel den 17 februar! Både i Sverige, Danmark og Norge! For dere som ikke bor i noen av disse landene vil det også senere kommer på youtube!

  Vil du se flere bilder fra "behind the scenes" ?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Disney

  DET ER LOV


  09.01.2017


  Hei

  Nå er jeg endelig hjemme etter en lang men spennende helg i London. Det var utrolig deilig å komme hjem til senga mi og pakke ut. Selvfølgelig var det gøy i London og jeg er så takknemlig for at jeg får gjøre dette her, men etter en hardt arbeidene helg er det lov å si at det er deilig å være hjemme. 

  Lørdagen startet med at jeg stod opp i 07.00 tiden og gjorde meg klar. Jeg kan ikke si så mye av det jeg gjorde av jobb men jeg var ferdig sånn rundt klokken 18.00 hver av dagene. Lørdagen var butikkene lenge oppe så jeg om moren min rakk å dra til Westfield som er et senter jeg har vært på før. Jeg fikk kjøpt meg en bukse og en t-skjorte og så spise vi no utrolig god vietnamesisk mat før vi dro til hotellet.

  Søndagen hadde jeg bursdag og ble vekket av at mamma kastet ballonger på meg og sang bursdagssangen. Utrolig morsomt og koselig. Vi fikset oss og gikk ned til frokost og der ble jeg også overrasket med kake og sang av de ansatte haha. Superkoselig start på dagen altså. Deretter dro jeg på jobb. Dagen gikk ganske likt som den forrige og det var veldig gøy! I tillegg ble jeg igjen overrasket med kake og kort. Denne kaken så helt fantastisk ut! Ble så ufattelig glad og alle koste seg masse med kake før vi fortsatt jobbingen. Jeg var ferdig rundt 18.00 og da stengte alle butikkene, men mamma og jeg ønsket allikevel å gå ut for å spise. Vi dro derfor til hotellet og fikset oss litt, før vi gikk ut og fant oss et sted med masse spennende mat. Etter middag dro vi tilbake til hotellet og pakket kofferten.

  I dag fikk jeg sovet litt lenger og vi ble hentet av taxi klokken 09.30. Vi kom oss til flyplassen, vi fikk sjekket inn og kommet oss igjennom sikkerhetskontrollen. Deretter var det bare å titte i butikker og slappe av før flyet gikk. Flyturen gikk veldig bra og det gjorde også resten av turen hjem. Nå sitter jeg i senga mi og skriver til dere! Skal pakke ut resten av tingene mine og gjøre meg klar for skole i morgen. 

  Liker du å fly?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Disney

  Mer spennende oppdrag


  07.01.2017


  Hei!
  Håper dere alle har hatt en fin dag så langt. Det har i hvert fall jeg. Som flere fikk med seg i går er jeg i London. Har ikke visst om jeg fikk lov til å si hvorfor jeg er det, men fikk bekreftet i dag at går greit! Jeg er nemlig å filmer med Disney i London nå for tredje gang. Det er utrolig spennende og alltid like gøy! Jeg kan ikke helt ennå si hva det er jeg gjør med Disney men jeg gleder meg til å fortelle dere!

  I dag stod jeg derfor opp i 07.00 tiden og ble henta av taxi rundt 08.30. Nå har jeg endelig kommet meg tilbake til hotellet etter en spennnende og morsom dag! Jeg skal også jobb i morgen...på selve bursdagen min haha! Ja, jeg blir 16 i morgen<3

  Dette er et bilde fra en video jeg la ut på instagram i dag!  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Jeg får som sagt ikke legge ut så mye av det vi gjør men her er noen bilder i hvert fall!

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie

   
  37 kommentarer


  Disney

  NY VIDEO MED DISNEY!!!


  06.11.2016


  Hei!

  I dag da jeg sjekket instagram var det noe som gjorde meg skikkelig glad! Disney Channel Norge la nemlig ut på instagram at de hadde postet en ny video på youtubekanalen sin, som jeg har spilt inn. Rett etter sommeren sluttet,  filmet jeg flere videoer for Disney og nå begynner de å komme ut! Jeg har venta på det en god stund og endelig er en av videoen her. Jeg tenkte derfor å vise dere den i dag! I denne videoen snakker jeg om programmet "Soy Luna" som sikker flere av dere har hørt om nå, men for dere som ikke har hørt om det anbefaler jeg å se videoen! Der sier jeg alt du trenger å vite om programmet<3<3<3

   

   

  Ellers i dag har jeg gjort lekser og nå jobber jeg med en video som snart skal komme ut på min youtubekanal. 

  Liker du best stilen til Amber eller Luna?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Disney

  FØRPREMIERE


  25.09.2016


  Hei!

  I dag stod jeg opp kl.07.00 for å dra på en førpremiere til en av Disney Channel`s nye serier, Soy Luna! Jeg har hatt konkurranse på instagram der det var mulighet til å vinne billetter til førpremieren og jeg trakk to vinnere som kunne ha med seg en venn hver. Jeg hadde ikke lov til å si at jeg skulle på eventet før jeg faktisk var der og folk så meg. 

  Folk begynte å komme i 12 tiden men jeg var der allerede fra klokken 10. Jeg var invitert på frokost med noen flere, blant annet Bahare fra Juliabladet og "Served jente" som synger introsangen til Soy Luna serien på norsk. Alle sammen var utrolig hyggelige, og vi spiste en supergod frokost. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jentene i Served og meg på den røde løperen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I tillegg til mange ivrige Disney seere kom flere youtubere og bloggere jeg har møtt før. Utrolig hyggelig å se flere av de igjen. Vi koste oss masse og fikk snakket en del. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg var med på å intervjue "Served jentene" med Juliabladet og i tillegg ble jeg intervjuet selv. Jeg tok bilder med mange fantastiske mennesker som fulgte meg på både instagram, youtube, blogg og i gjennom The Club! Ble så utrolig glad da dere alle kom bort. 

  Etter en del mingling, intervjuer og bilder var vi klare for førpremiere! Personlig synes jeg Soy Luna så supermorsomt ut og det er et program jeg tror mange av dere kommer til å eeeeeeelske! 


   

  Jeg vlogget faktisk litt i dag også og jeg tenkte å sette sammen en video. Jeg prioriterte derfor å filme mer enn jeg tok bilder så det vil komme mer fra denne dagen på bloggen senere. 

  Dette er derfor det dere får i dag! Det er da en kommende vlogg og junkyard haul dere kan glede dere til!

  Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober :) Hvilket program på Disney Channel liker du?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  Disney

  SMINKEVIDEO??


  08.09.2016


  Hei!

  Så du gårsdagen episode av "The Club" på Disney Channel? Jeg hadde nemlig nok en episode med " The Club Style". Denne gangen var jeg alene og jeg ga blant annet sminketips, jeg viste hvordan du kan lage den perfekte nelgkunsten og jeg lagde en full "look" inspirert av Violetta fra serien Violetta på Disney Channel. Episoden var utrolig morsom å spille inn. Jeg syntes neglkunsten var supersøt og sminke tipsene passer utrolig godt dersom du vil gå for en naturlig sminke til hverdag eller for eksempel en bursdag. HER ER VIDEO OM DU IKKE HAR SETT DEN! Om du faktisk gjenskaper noe av det jeg lager på "The Club" ta gjerne å legg det ut på instagram og tagg meg I BILDET. På den måten kan jeg se det fra min profil og det hadde jeg likt utrolig godt. 


  Den svenske videoen finner du HER

  Den danske videoen finner du HER

  Jeg håper i hvert fall at du liker videoen og kanskje blir inspirert til å prøve ut noe nytt!

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  Disney

  "ROCK THIS CLUB"


  05.09.2016


  Heyyyy!

  Mandag igjen og skoledagen min var ganske så fin. I morgen har jeg idrettsdag og på onsdag har jeg valgfag så det blir to dager med sport og moro. I dag ble det også vist en ny episode av "The Club Style" og det var nok en episode med Amalie og meg. Vi viste hvordan man kan gjøre en enkel jakke unikt og spesiell. I tillegg viste vi hvordan du kan ta en enkel veske og gjøre den supersøt og stilig. Om du ikke fikk med deg episode ta gjerne å se den under i dette innlegget. Jeg har som oftes linket til den Norge youtubekanalen men jeg legger også med til den svenske og den danske. Episodene blir faktisk tekstet til det språket det snakkes i det landet "the club" blir vist. Så når mine episoder blir for eksempel blir vist i Sverige, blir den tekstet til svensk. 

  Følg gjerne Disney Channel Norge sin instagram for eventuelle oppdateringer<3


  Den norske videoen:-)

  Klikk HER for å komme til den svenske.

  Klikk HER for å komme til den danske. 

   

  Så du dagens episode av "The Club"?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Disney

  DAGENS "THE CLUB" PLUSS BEHIND THE SCENCE BILDER!


  30.08.2016


  Hei!

  Fikk du med deg dagens episode av "THE CLUB"??? I dag var the min tur med "The Club Style" på skjermen og jeg snakket blant annet om hvordan du kan finne inspirasjon til antrekkene dine fra dine favorittkarakterer. Jeg satte sammen et superkult antrekk inspirert av Rey i "STAR WARS". Om du vil se episoden legger jeg den under i innlegget. 

   

  Siden episoden nå ligger ute kan jeg vise dere noen "behind the scence" bilder fra innspilling. 

  Processed with VSCO with a5 preset  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b5 preset


  Dette var faktisk den aller aller første episoden jeg spilte inn med Disney. Bare å se på bildene får meg til å savne alt sammen. Alt i fra herlig English Breakfast og å bli stylet til alle menneskene jeg fikk jobbe med og alt det spennende jeg fikk oppleve. 

  Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger både her og på instagram. Flere av dere har fortalt at dere ser på "The Club" med yngre søsken også, så hyggelig å høre. 

  Ønsker deg en finfin kveld, hva enn du har for planer. 

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Disney

  AMALIE OG MIN SIN EPISODE!!!!


  23.08.2016


  Hei!

  Nå gikk "The Club Style" episode 2 på Disney Channel og det var min episode med Amalie. Vi ga tips om kule frisyrer du kan lage på deg og vennene dine! Jeg synes Amalie var superflink til å stylet håret mitt og jeg er glad hun likte frisyre jeg ga henne. Om du gikk glipp av episoden, frykt ikke! De ligger alle på Disney Channel sin youtubekanal. Jeg kommer nok til å legge de under i innlegget så dere som ikke fikk sett den kan, eller om du bare vil se den igjen! Husk at "The Club" vises mandag til fredag fra klokken 18.20 på Disney Channel om du vil se nye episoder!

   

   

  Så du på "The Club" i dag?

  Hva synes du om episoden?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Disney

  HAR IKKE FÅTT LOV FØR NÅ


  18.08.2016


  Hei

  Nå nærmer det seg virkelig premiere av "The Club" på Disney Channel. Allerede på mandag klokken 18.20 begynner første episode, og programmet kommer til å vises mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag  til samme tid :) 

  Jeg har ikke sett en eneste episode av programmet selv, så jeg er nok like spent som dere. Jeg gleder meg masse til å se resultatet. Det er veldig rart å se seg selv på TV og jeg blir nok aldri vandt til det. Hadde det ikke vært for at jeg har så mange herlige følgere både på bloggen og Instagram så hadde jeg sikkert gruet meg en god del. Men dere er alltid så snille og tar dere tid til å skrive til meg og fortelle meg hva dere syns om det jeg gjør. Det betyr veldig mye for meg. Julie i fra Danmark har sine episoder, Fillip er programlederen i fra Sverige og så er det meg i fra Norge. Jeg gleder meg veldig til å se på Julie og Fillip sine episoder også!

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Jeg savner dagene i London de var utrolig morsomme og spennende. Herlige folk å jobbe med og i dag får jeg lov til å dele et par bilder med dere fra innspillingen. Det er helt merkelig å tenke på at det snart er en halvt år siden jeg var å spilte inn " The Club" i London. 

  Skal du se på The Club?

  Jeg kan minne dere på det igjen når det nærmer seg enda mer. 

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Disney

  MEG OG WILLIAM FRA SKAM, SIDE OM SIDE ;)


  26.05.2016


  Hei

  I dag ble det lagt ut et intervju med meg på  Side2.no. Jeg syns fortsatt at det er litt rart å lese om meg selv i avis/nettavis. Du kommer til intervjuet ved å trykke //HER.  Håper du liker intervjuet.

  I morgen blir det enda rarere for da blir jeg å se på TV. Blir aldri vant til det. Pluss, som mange av dere sikkert ser og forstår så er det ikke slik at jeg sminker meg selv eller bruker egen garderobe når jeg er med på slike sendinger. Sikkert derfor noen av dere syntes at jeg så annerledes ut og det stemmer jo, jeg ser det også selv. Jeg tror den som er mest spent av alle med tanke på 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel, det er meg. Håper så veldig at dere vil like det. Showet begynner klokken 16.00 på Disney Channel i morgen og jeg kommer til å svare live på dine spørsmål på instagram under et bilde @disneychannelno legger ut. 

   

  Her er en screenshot fra www.side2.no i dag. Kanskje du liker både saken om Skam og den om meg.     

  I dag har jeg hatt mattetentamen og også hatt "take over" av @efnorge sin snapchat. Der har jeg delt noe veldig kult. Et tips er å følge @wowandme @efnorge og @jenniefashion på Instagram, der vil det være mer informasjon. Blogger mer om dette og #wowlovesef en annen dag. 

   

  DU KOMMER TIL MIN INSTAGRAMBRUKER VED Å TRYKKE //HER

  Nå er jeg superhappy for at det snart er helg og at det er fint vær igjen. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Disney

  DETTE SKAL JEG, SKAL DU?


  25.05.2016


  Hei

  På fredag er det endelig klart for 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel. Jeg gleder meg masse og skal kose meg med popcorn og spørsmål i fra dere. For samtidig som showet viser kan DU stille spørsmål til meg inne på @Disneychannelno på Instagram hvor jeg kommer til å svare så mye jeg klarer i løpet av den tiden showet vises på TV. Det hele begynner klokken 16.00. 

  Jeg skal i sammen med Julie Bjerre og Filip Gisslén som er den danske og svenske programlederene snakke om musikken, artistene og moten, showet blir fantastisk. Inne på @disneychannelno ligger det allerede ute en liten videosnutt med oss tre ;). 

  Backstage

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Dette er som nevnt allerede nå på fredag. En flott start på helgen og ikke for lenge etter at skolen slutter heller. Hva med å samle noen venner og kose seg med Radio Disney Music Awards? Dette er absolutt verdt å få med seg om du liker god musikk og opptredener fra superkule artister.

  Flere fantastisk artister skal opptre, som Joe Jones, Zara Larsson, DNCE, Ariana Grande, Flo Rida og maaaaaange flere. 

  Skal du se på Radio Disney Music Awards, fredag kl 16.00 på Disney Channel?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Disney

  London Life


  07.05.2016
  Hei

  I går fikk jeg dessverre ikke blogget og i dag har jeg også en travel dag. Været i London er faktisk nesten for godt til å være sant. Sol, sommer og 25 grader. Fikk en rask tur inn til sentrum i går og håper på en fin kveld i byen også, selvom butikkene kommer til å være stengt. I dag har vi filmet innendørs men uansett hatt en fantastisk dag. Det fine været er visst også hjemme i Norge hvor jeg bor og det skal være slik en god stund fremover, så jeg kan kose meg ute i finværet når jeg kommer hjem. 

  Nå går det fort til enda en langhelg, 17 mai, lansering av kolleksjon 19 mai og konfirmasjon 22 mai. Det går også superfort frem mot sommerferien. 

  Blogger mer om helgen når jeg kommer hjem. Nå vil jeg nyte kvelden her i London. 

      

  Har du forresten badet i sjøen/havet ennå i 2016?

  Klem Jennie 
  30 kommentarer


  Disney

  DIREKTE PÅ TV :-O


  21.04.2016


  Hei (innlegg nummer 2 i dag)

  Nå skal jeg faktisk gjøre meg i klar for kvelden og legge meg. I morgen skal jeg tidlig opp for å være meg på "God Morgen Norge" Har aldri vært på noe som blir sendt direkte på TV før og gleder meg men er også sykt spent. 

  Jeg kommer på skjermen klokken 08.00 ut i fra hva jeg har hørt og kanskje noen av dere rekker å se det på TV før skolen. Selv skal jeg se det på nett-TV i sammen med familien på ettermiddagen. I morgen skal pappa være med, vanligvis er det mamma. 

  Etter sending er det tilbake på skolen og så er det HELG. Jeg skal på trening, spille kamp og på et møte i Oslo. Tror dette blir en fantastisk helg. 

  HER ER ET BLURRY BILDE I FRA ET KLIPP SOM MULIGENS VISES PÅ "GOD MORGEN NORGE"  I MORGEN

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Fikk du med deg innlegget jeg la ut litt tidligere i dag? 

  Klem Jennie​
   

   
  18 kommentarer


  Disney

  BILDER FRA DAGENE I LONDON


  18.04.2016


  Hei

  Da er det mandag og skolen gikk veldig bra, selvom jeg har jobbet hele helgen. Stod opp tidlig hver dag  i Londonog la meg ganske sent så kjente at jeg ble tappa for litt krefter på flyturen hjem. Heldigvis hadde jeg fått i meg litt energi etter å ha sovet godt i senga mi. Det føles litt rart å være hjemme. Tenk at noe man har gledet seg til kjempe lenge plutselig er over og du er tilbake til det andre livet. Heldigvis drar jeg tilbake i mai så det er ikke over ennå. 

  Jeg tok ikke så mange bilder med kamera siden vi jobbet og var på sett hele tiden. Det var rett og slett ikke mulig, ettersom bildene fra settet heller ikke kan deles. Kunne heller ikke ta bilder med digitalkamera under innspilling,siden det da må være helt stille. Mamma fikk knipset noen med mobilen, og de ble faktisk ganske bra. Kan ikke dele disse bildene ennå, men deler noen fra backstage. Så det er det du vil se mest av i dette innlegget. 

  Hele oppholdet var fantastisk,  jeg klarer ikke beskrive. Disney folka var også utrolig åpne, energiske og glade mennesker som gjorde det mye lettere å være seg selv. Det var som jeg hadde kjent dem veldig lenge, selvom vi bare hadde skypet en gang og hatt kontakt via mail og telefon. Første dagen var det bare jeg som ble filmet men dagen etter fikk vi "besøk" av en annen jente som heter Amalie.

  Første dag da jeg ankom var det rett i "hår og make" som vi kaller det. 


  Dagen ble lang men jeg hadde det utrolig morsomt. Etter innspilling "dura" jeg og mamma fort til hotellet og la fra oss ting før vi dro av gårde på shopping. Da vi ankom shoppingsenter Westfield visste vi med en gang at vi trengte mer enn noen timer her, fordi det var gedigent. Etter shopping dro vi tilbake på hotellet og tok kvelden før vi neste dag dro av gårde til sett igjen. Denne dagen var også en som heter Amalie Olsen med. Hun skulle være med på ett par av episodene.

  Øver manus, blir styla, tar noen antrekksbilder ute, tok bilde med Amalia og får på meg mikrofon

  Dagen var nok litt enklere ettersom alle visste hva det nå gikk utpå etter dagen før. Denne dagen filmet vi faktisk lenger og da vi hadde spilt inn siste episoden jublet alle. Vi takket alle for godt arbeid og tok noen selfies og bilder sammen. Igjen da vi kom til hotellet slang vi fra oss ting før vi tok en siste tur på senteret. Der holdt vi ikke ut så lenge. Haha! Middag på hotellet ble det litt senere før vi begynte å pakke på rommet og la oss til sengs. Dagen var det det vare hjemreisen igjen som var ganske stressende men gikk fint. 

   

  Jeg har mye spennende som skjer fremover også. Lurer på om jeg skal ha en konkurranse med en "London premie"  som jeg kan kjøpe neste gang jeg er i London. 

  Tips til konkurranse ?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Disney

  It's a wrap


  16.04.2016  Hei

  Nå er jeg tilbake på hotellet igjen etter en ny dag med innspilling. I dag hadde jeg besøk av Amalie Olsen i episodene av "The Club" og det var veldig koselig og gøy. 

  Det ble til noen episoder jeg tror mange av dere kommer til å like.

  Det var rart da vi plutselig var ferdig med opptak. Heldigvis ble det ikke farvel med crewet, jeg møter mange av dem igjen allerede i mai. 

  Legger med et bilde jeg la ut på Instagram tidligere i dag. Nå skal jeg ut på eventyr og deler flere bilder når jeg kommer hjem igjen til Norge. 

  Jeg har en hektisk uke fremfor meg med minst tre prøver, lekser og noen spennende intervjuer. 

  Processed with VSCO with a5 preset   

  Tror du at disse episodene av "The Club" vil være noe for deg? 

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Disney

  Der drømmer blir til virkelighet


  15.04.2016


  Hei

  I dag har det vært første dag med innspilling på en fantastisk location i Notting Hill.    

  Det er en stund siden jeg har vært fremfor kamera på denne måten, men heldigvis falt jeg fort inn i det. Utrolig kul garderobe og jeg elsker å bli stylet. Gleder meg allerede til i morgen når jeg skal på innspilling igjen. Det er utrolig kule ting jeg gjør i episodene av The Club og du vil få gode tips og triks fra meg når dette kommer på Disney Channel til høsten. 

  Nå er vi akkurat kommet tilbake på hotellet og jeg fjerner sminke og slapper av litt før vi skal en tur ut for å "shoppe" 


   

  Disse bildene er ikke fra selve innspillingen. Håper jeg veldig snart kan gi dere noen "sneak peeks" fra det som skjer på setter og under innspilling. 

  Ønsker deg en superfin helg. 

  Klem Jennie 
  9 kommentarer


  Disney

  KLYP MEG


  07.04.2016


  Hei

  Klyp meg i armen, for jeg drømmer tydeligvis. Det jeg fortalte på bloggen for et par dager siden, er nesten ikke til å forstå. Etter at pressemeldingen ble sluppet har det også vært snakk om å gjøre noen intervjuer i dagene som kommer, første allerede i morgen.

  Allerede om en uke setter jeg meg på flyet for første innspilling med Disney Channel, men jeg skal også tilbake til London i mai. Det er bare helt syyyyyykt og det tok faktisk noen dager før jeg forstod at dette faktisk skjer. Det har vært masse forberedelser av papirer, søknader og andre ting som må være i orden før man kan jobbe i Storbritannia når man ellers bor i Norge, men vi har fått masse hjelp av crewet. Dette blir et eventyr for meg og jeg skal selvfølgelig forsøke å ta dere med på en god del gjennom blogg, Snapchat og Instagram. Jeg vil også holde dere oppdatert om når dette kommer til å bli vist og andre spennende ting som skjer underveis.  

  Disney Channel Norge har også opprettet seg en Instagrambruker nå som heter @disneychannelno , følg den om du vil ha mer info og holde et øye med hva som skjer fremover. 

  Personlig har jeg alltid vært fan av Disney, hvem er ikke det? Elsker Disneyfilmer og kommer aldri til å bli for gammel for Disney-magi. Har siden jeg var liten drømt om å reise tilbake til Disney World, husker ikke noe fra jeg var der som liten. Heldigvis har vi filmer og bilder og det er gøy å se på og lillebror ble misunnelig da han så disse bildene, tenk at jeg har møtt Minnie Mus og Snipp og Snapp...he he.

  Har du en Disneyfavoritt?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Disney

  Tilbake på TV


  05.04.2016


  Hei

  I dag skal jeg avsløre en hemmelighet som jeg har holdt for meg selv ganske lenge. Det føles i hvert fall lenge å gå rundt og ikke kunne fortelle om noe man syns er kjempespennende. 

  Tidligere i dag ble det offentliggjort en pressemelding, utdrag av den ser du under.

  _________________________________________________  5. april, 2016

  NORGES STØRSTE TWEENS-BLOGGER SKAL GUIDE DE NORSKE SEERNE GJENNOM 2016 RADIO DISNEY MUSIC AWARDS

  Radio Disney Music Awards (RDMA); Årets stjernespekkede musikkgalla med opptredener av noen av musikkverdenens største artister, fremtidens stjerneskudd, kjendismingling og rød løper, sendes fra Microsoft Theater i Los Angeles. Norges største tweens-blogger og Disney Channels nye «The Club»-programleder Jennie Sofie (15) debuterer som programleder for Disney Channel på Norges-visningen av RDMA 27. mai kl 16.00.

  Taylor Swift, Justin Bieber, DNCE, Shawn Mendes og One Direction topper nomineringene på 2016 Radio Disney Music Awards (RDMA). Fans fra hele verden stemmer nå frem sine favorittartister i 17 kategorier som blant annet «Beste låt å danse til», «Beste sang å mime til», «Beste bruddsang», «Årets sang», «Beste sang som får deg til å smile». Vinnerne konkurrerer om en Radio Disney ARDY-statuett, den gullfargede Mikke Mus-statuetten. Avstemningen skjer på: www.disneychannel.no/rdma

  2016 Radio Disney Music Awards, som gjennomføres på Microsoft Theater i Los Angeles lørdag 30. april, sendes i Norge på Disney Channel 27. mai klokken 16.00. Jennie Sofie (15), kjent fra den prisbelønte bloggen med samme navn, web-serien «Jenter» (2013), og som klesdesigner for tweens-merket WOW, skal fra studio, og sammen med den danske og den svenske programlederen (Julie Bjerre och Filip Gisslén), guide seerne gjennom musikkgallaen som byr på opptredener av kjente artister, prisutdeling, samt kjendismingling på den røde løper. Fra høsten 2016 blir Jennie Sofie å se fast som programleder på Disney Channels «The Club».

  -Jeg er kjempeglad og stolt over å få bli en del av Disney-familien. Som programleder skal jeg guide Disney Channels seere gjennom det stjernespekkede Radio Disney Music Awards 2016. Jeg ser veldig frem til å snakke om musikk, mote og å ha mye moro, forteller Jennie Sofie.

  Gjennom sin blogg («Årets Ung blogg», Vixen 2014), Instagram  (170.000 følgere) og YouTube-kanal (18.000 abonnenter) inspirerer Jennie Sofie daglig flere hundretusen norske tweens. Å lede den norske sendingen av RDMA er Jennie Sofies programlederdebut for Disney Channel. TV-showet varer cirka 1,5 timer, og Jennie Sofie vil kommentere stjernene på den røde løper, bak-scenen-klipp, sangene, kjendisene og høydepunktene fra den stjernespekkede gallaen.

  2015 Radio Disney Music Awards (RDMA) bragte totalt over 101 millioner stemmer fra Radio Disneys app´er og sosiale medie-plattformer. Fem millioner stemmer kom fra internasjonale fans. Sendingen ble sett av 4,3 millioner over hele verden. Troféen som tildeles vinnerne kalles "Golden Mickey", en gullfarget statuett med en silhuett av Mikke Mus med øretelefoner.

  Avstemningen er åpen på www.disneychannel.no/rdma frem til søndag 10. april. På siden finner du klipp fra da flere av artistene overraskes med nyheten om at de er nominert, samt klipp fra fjorårets galla. 

  _______________________________________________________________________________________

   

  Jeg er utrolig spent og setter meg på flyet til London allerede om knappe 2 uker. Jeg gleder meg masse til å jobbe foran kamera igjen og kan nesten ikke tro at jeg har fått denne muligheten. 

  Dette er noe jeg kommer til å blogge mere om og kommer også til å "ta med" dere blogglesere, instagramfølgere og snapchatfølgere med på eventyret igjennom mine sosialemedier. 

  Hvilken Disneyfilm/serie liker du best?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION