Blogg

KLESSALG


10.09.2017


Hei!

For dere som har meg på snap så dere at jeg i går informerte om et klessalg her på Nesodden. Det var bare mamma som i utgangspunktet skulle selge litt klær, men jeg så på dette som en mulighet til å tømme skapet mitt litt. Jeg fant derfor frem masse som jeg ikke bruker lenger fordi det for eksempel ikke passer. For det først var det ganske kort varsel og for det andre var salget ute på Nesodden. Jeg la det i hovedsak ut på snap i håp om at noen fra Nesodden ville se det. Jeg fikk flere meldinger fra følgere som ville kjøpe plagg. De kunne gjerne betale frakt for at jeg sendte pakken også! Dette var bare et lite salg jeg tenke å ha på Nesodden, så det var ikke planen å sende noe ut. Kanskje jeg en gang i framtiden kan planlegge et skikkelig klessalg i Oslo og si i fra tidlig i forveien slik at mange kunne planlagt å komme? Dagens salg er i hvert fall over og jeg skal ikke ha et nytt med det første, men har det gjerne igjen en annen gang. 

 

Processed with VSCO with b1 preset

 

I morgen er det skole igjen og jeg kjenner at jeg er litt stresset. Har en oppgave jeg må få levert og en debatt jeg må forberede meg til og oppi alt dette skal jeg i begravelse. Jeg ønsker ikke å fortelle mer om dette rundt begravelsen. Det viser jo også at jeg ikke deler alt her på bloggen og at jeg har tunge dager jeg også. Ellers gleder jeg meg til skolen fordi jeg får se vennene mine igjen! Jeg har det faktisk sykt gøy på skolen, rett og slett fordi jeg ler og har det moro med venner!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!

Klem Jennie
5 kommentarer


Blogg

Mangel på jern


29.05.2017


Hei!

Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg vært syk en stund nå, men jeg er heldigvis på bedringens vei. Jeg har vært hos legen et par ganger og tatt blodprøver og vi vet endelig en grunn til at jeg har følt meg dårlig. Jeg har visst betydelig jernmangel, dette på grunn av blodmangel. Jeg har heldigvis fått medisiner for dette, så snart føler jeg meg nok enda bedre!

I dag fikk vi også vite hvilket fag vi kom opp i til eksamen muntlig. Jeg kom opp i norsk og det ble jeg faktisk ganske glad for. Jeg har hatt norsk i prøvemuntlig to ganger allerede, så jeg vet litt hva det går ut på. I morgen skal jeg trekke tema og så vil jeg ha eksamen på onsdag! Etter onsdag har vi ingen flere prøver eller presentasjoner!!!! Jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig!

På fredag tar jeg turen til Danmark for noe annet spennende, som jeg kommer til å fortelle mer om en av de kommende dagene! Litt rotete innlegg igjen, men slik ser i hvert fall min uke ut så langt.  

Som dere også ser har jeg nå ca 239 000 følgere på IG! For å være helt presis 239 765 følgere! Det er bare noen hundre til jeg har 240 k! Helt sykt! Vil minne om at når jeg har 250 000 følgere vil jeg begynne å skrive på engelsk under bildene mine også!. Rett og slett fordi jeg har følgere fra mange forskjellige land og jeg vil at alle skal forstå! Det betyr utrolig mye å få kommentarer fra mine norske følgere, men også de fra andre land! Dere gjør meg så glad!

Klem Jennie
9 kommentarer


Blogg

FACE TO FACE


12.04.2017


Hei

Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har min kjære pappa bursdag, så familien feirer han i dag med god mat og kake! Jeg har planer om å filme en morsom video snart som jeg ikke har gjort før. Nemlig en "ting som irriterer meg" video. Jeg tenkte det hadde vært morsomt, men også litt kjipt for meg. Da vet alle mine svake sider haha! Jeg tenkte derfor å kjøre litt det samme konseptet på bloggen i dag, bare at dette skal handle om ting som gjør meg glad! Det er så utrolig mye som gjør meg i glad, så velger bare å si noen få ting. Kommenter gjerne hva som gjør deg glad!

1. Folk som er hyggelige på telefon. En av mine store "frykter" er å ringe til andre. Ikke fordi jeg ikke liker å snakke med folk, men fordi jeg er redd for at de skal være sure eller ikke spesielt glade. Det gjør meg derfor veldig glad at folk er hyggelige på telefon. 

2. Fint vær! Det sier nesten seg selv. Syns det er skikkelig digg med fint vær, spesielt nå på våren. Fuglene kvitrer, den tynne vårjakka er på og sola varmer i ansiktet! 

3. Jeg blir utrolig glad når det er sanger jeg kan på radioen, og gjerne mange etter hverandre! Jeg elsker musikk og det å synge gjør meg utrolig glad. 

4. Latterkrampe! Jeg ler hele tiden og har det gøy, men elsker de gangen jeg får latterkrampe. Når jeg er med venner og noen gjør noe rart eller vi snakker om noe morsom!

5. Når jeg våkner opp på morningen før alarmen og tror jeg har forsovet meg. Jeg ser deretter på klokka og innser at jeg ikke trenger å stå opp før om en time! Det er digg!

6. Det å gå hele dagen og tro det er onsdag, men så er det egentlig torsdag! En dag nærmere helg haha. 

7. Du finner frem en gammel bukse, veske eller jakke og finner en 200-lapp! Det er i hvert fall noe som gjør meg glad!

8. Når jeg får ukeplan på mandag og vi har lite lekser og ingen prøver! Dette er svært sjeldent hos oss, så når det skjer blir jeg alltid utrolig glad!

9. Småbarn og babyer! Om vi er på besøk eller i selskap og det er småbarn der!  Noe av det beste jeg vet altså!

10. Det å møte dere i virkeligheten! Elsker å få kommentarer av dere og kommunisere med dere over nett, men noe som gjør meg utrolig glad er å møte dere i virkeligheten/ face to face! 

Her er enda et bilde fra gårsdagens shoot med Håkon!Hva gjør deg glad?

Klem Jennie
8 kommentarer


Blogg

DET MYSTISKE BILDE


09.04.2017


Hei!

I dag har jeg filmet en ny video for youtubekanalen min. Det kommer til å være en lookbook med klær fra JUNKYARD<3 Jeg kommer altså ikke til å snakke om klærne og holde de opp, men bare vise de på med litt fresh bakgrunnsmusikk. I tillegg har jeg funnet frem litt plagg og antrekk til shoot på tirsdag! Da skal jeg endelig ha shoot men Håkon igjen som jeg har tatt bilder med før! Han filma også intervjuet jeg hadde med Astrid S! 

Ellers har jeg hengt med mine to gode venner Tuva og Ella! Om du ønsker å se litt bilder og lignende fra hva vi har gjort er det bare å legge meg til på snapchat der jeg heter "jenniesofiesnap". 

 

  

Jeg la ut et bilde på instagram på bloggen for tre dager siden som fikk litt oppmerksomhet. Det var et bilde av meg som satt i sofaen med en person bak meg. Man kan ikke se ansiktet på personen, og mange lurte defor på hvem det var og om det var den nye kjæresten min. Jeg tenkte derfor å forteller kort historien bak bilde: Jeg hadde altså dette antrekket på meg og ønsket at mamma skulle ta noen bilder av meg. Søstra mi hadde på seg et annet kult antrekk og lurte derfor på om vi kunne legge ut et bilde sammen. Hun sa det var greit så lenge jeg kutta vekk ansiktet hennes. Hun satte seg derfor bak meg på sofakanten og jeg satt foran. Personen på bilde var altså søstra mi haha.

For dere som har fulgt meg en stund så vet dere hvordan søsteren min ser ut. Det er sjeldent at vi tar bilder i sammen, rett og slett fordi hun er mer kamerasky, men også fordi hun ikke vil at jeg legger ut bilder av henne. Kan jo hende det endrer seg, men akkurat nå er det slik og man skal jo respektere om folk ønsker bilder av seg publisert eller ikke.

Gleder du deg til video?

Klem Jennie
 

  
3 kommentarer


Blogg

Vil du være skuespiller


03.04.2017


Hei

Ingen tvil om at jeg elsker å være skuespiller. Også rollen i Disney er skuespill, selv om jeg er programleder. Vi forholder oss til manus. Rollen i "Jenter" er det fortsatt mange som husker meg i fra. Jeg spilte "bitchen" Hedwig. Rollen elsket jeg, den var så ulik meg selv og det er veldig gøy å få lov til å gå inn i en rolle og være en annen. Dette håper jeg veldig på å få oppleve mer av .

Jeg fikk rollen som Hedwig før jeg fikk instagram, før sosiale medier av noen som helst sort var kjent for meg. Jeg søkte rollen fordi jeg elsket skuespill. Min oppfattelse er at stadig flere ønsker seg en rolle i en serie kanskje ikke fordi de liker skuespill, men med et ønske om å bli kjent. Da er det kanskje fint å tenke over disse punktene. 

1. Som skuespiller spiller du en rolle. Du må være forberedt på å måtte klippe håret ditt kort, farge det og kanskje gå i klær du ikke føler deg fin i. Dette må du rett og slett godta og tåle fordi dette er en rolle du skal spille. 

2. Du må nok like å lese. Det må leses manus og det må pugges. Det går mye tid til dette som igjen vil si at det kan bli stressende og vanskelig om du ikke liker å lese eller pugge ting. Du bør ha god hukommelse også, for replikkene skal jo huskes. 

3. Ting tar tid og du må være tålmodig. Det er ofte mye venting og ting tar lenger tid enn mange tror. Det skal filmes fra forskjellige vinkler, det må gjøres flere ganger fordi det sies noe feil. Det kan være en hel dags arbeid bak noe som vises noen få minutter på TV.

4. Du må være sterk. Det er dessverre slik at så fort du er på TV så mener mange at de har rett til å mene og si alt om deg uansett hvor vondt det kan føles. Kommentarer er som oftest hyggelig men vær forberedt på å lese og høre alt i fra at du er en dårlig skuespiller til at du er stygg.Då må du være sterk og trygg på deg selv. 

5. Flere kan bli misunnelig på deg og noen venner kan trekke seg unna. Mange vil nok også ønske å bli venn med deg fordi du er skuespiller eller kjent.

Haha! Her er noen bilder jeg fant kjapt. Noen av bildene er fra Jenter og noen fra The Club. Jenter begynner å bli noen år siden, men veldig gøy å se tilbake på.  

I starten syns jeg nok det var litt vanskelig og tok meg nær av stygge kommentarer og opplevde at de eldre på skolen og andre gjorde narr av meg og forsøkte kanskje å få meg til å gi opp muligheten min. Nå har jeg holdt på med dette lenge og jeg tar meg ikke nær av stygge kommentarer og vet at de som tråkker andre ned for å heve seg selv, de kommer i det lange løp dårlig ut av det. 

Drømmer du om å bli skuespiller? Ønsker du flere type innlegg som dette? Er det noe spesielt dere lurer på?

Klem Jennie
35 kommentarer


Blogg

EN GANG I BLANT


07.03.2017


Hei!

Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg ble trukket opp i muntlig tentamen så hele dagen gikk til å skrive en presentasjon som jeg skulle holde i dag for en lærer. Dagen i går hadde jeg og klassen min også fått to gratistimer på treningssenter, så ikke bare sliten av skolearbeid men også trening. Det var utrolig gøy på treningssenteret da, men ikke like gøy med tentamen. I dag fikk jeg sovet litt lenger, min tid for presentasjonen var ikke før 12.45. Utrolig deilig å være ferdig<3

Jeg innser at det går utrolig lang tid mellom hver gang jeg legger ut bilder fra instagrammen min her på bloggen. I tillegg til at det er lenge mellom hver gang, så er jeg en veldig aktiv person på insta. Det blir som oftest flere bilder i løper av en dag<3 Om du ikke følger meg der allerede, gå å gjør det nå:-) Heter @jenniefashion. I tillegg til å legge ut mye har jeg også livestream en gang i blant.

 

 

  

Har du instagram?

Klem Jennie
11 kommentarer


Blogg

2 DAGER IGJEN!


04.03.2017


Hei!

Nå er det bare to dager igjen med stemming til GULLSNUTTEN og jeg ville bare minne dere alle på å stemme frem deres favoritter, om du ikke har gjort det allerede. HUSK at om du nominerer en youtuber i en kategori kan du ikke nominere en annen youtuber i sammen kategori senere. Da minster den du nominerte først stemmen sin:-)

Om du vil nominere meg hadde jeg blitt utrolig glad. Jeg har fått mange meldinger og kommentarer av mange av dere som sier dere har nominert meg og det betyr så ufattelig mye! Det gir meg virkelig motivasjon til å lage enda flere videoer, noe jeg ønsker i få gjort i fremtiden. For å nominere dine favoritter trykk HER

I kveld skal jeg slappe av og redigere ferdig en video jeg filmet forrige helg<3 Gleder meg!!!

  

Har du nominert dine favoritter ennå?

Klem Jennie 
5 kommentarer


Blogg

MITCH MATCH


18.02.2017


Hei

Jeg trodde virkelig jeg skulle få lagt ut en video i dag, men neida. Rett før jeg skulle laste den om skjedde det noe med videoen som aldri har skjedd før, og på grunn av det kunne jeg ikke laste den opp. Jeg skal til Oslo snart så rekker derfor ikke å fikse den  før jeg skal dra. Jeg skal ta en nærmere titt på det i kveld og i morgen. 

Etter at den er lastet opp skal jeg nemlig begynne å redigere SMS-rulett som jeg gjorde i sammen med Bea og Ellen. Det blir en helt crazy video og jeg syns det var en herlig følelse å kunne fortelle de involverte at de meldingene som jeg sendte var del av en challenge. Ble helt flau av meg selv, he he....men veldig moro da. 

Det er flere som jeg kjenner/vet hvem er som har spurt om jeg vil gjøre collabs med dem, og det er jo veldig gøy om man får tid, det er alltid tid det kommer ann på. Nå er det i hvert fall vinterferie og da har jeg tid til å i det minste redigere de filmene jeg allerede har filmet. 

Uken står ganske åpent til å være impulsiv, slik som jeg er i dag. Kun på onsdag at jeg har en kjempekul avtale som har vært merket av i kalederen lenge. Endelig tid for Fotoshoot av min tredje kolleksjon med WOW.

 

Fremdeles ikke blitt skikkelig vinter syns jeg og det frister mye mer å gå i bomber-jacket i stedet for Boblejakke. Antrekket er skikkelig Mitch Match av merker. Bukse: Juicy Couture - Jakke: Junkyard - Genser: Gina - Cap: Junkyard - Sko: Primark

 

Har du noen spesielle planer for den kommende uken eller skal du kose deg hjemme og slappe av?

Klem Jennie
10 kommentarer


Blogg

wow altså!


31.01.2017


 

//samarbeid

Hei!

I dag hadde jeg første skoledag etter at jeg kom hjem i fra jobbhelg i London! Jeg hadde det utrolig fint og gøy i London og jeg kommer til å savne det:( Sesong 3 av The Club vil ha premiere på Disney Channel den 17. februar klokken 18.30 på Disney Channel. Programmet er fylt med musikk, intervjuer, leker og masse masse annet gøy du ikke vil gå glipp av.

Det neste spennende som skjer er fotoshoot for den tredje og siste kolleksjonen min med WOW! Det gleder jeg meg masse til! Jeg gleder meg til å møte alle de fantastiske menneskene jeg får jobbe med, til å ta bildene, vise de til dere og så ha lansering. Det er ikke funnet ut ennå hvor det skal være og når men jeg kommer helt klart til å dele det her på bloggen og instagram når det er funnet ut. I mellomtiden har wow kommet ut med flere superkule antrekk og looks jeg bare digger. Du kan se lookbooken dere ved å trykke //HER. Digger den! 

Er du spent på min tredje kolleksjon?

Klem Jennie
11 kommentarer


Blogg

MIN REISE


01.01.2017


Hei!

Da var 2016 offisielt over og det er 2017. Utrolig mye skjedde for meg det forrige året og jeg har hatt en fantastisk reise. Jeg har blitt kjent med så ufattelig mange fantastiske mennesker, opplevd nye steder og fått vært med på mye spennende. Jeg har sett tilbake på innlegg for å se høydepunktene mine fra året og jeg klarer neste ikke tro at alt dette skjedde i løpet av 1 år. Jeg er klar for et nytt spennende år. Jeg er klar for å bli kjent med enda flere mennesker og oppleve enda flere steder, men først vil jeg oppsummere året 2016.

JANUAR 2016

I januar feiret jeg blant annet 15-årsdagen min med noen av venninnene mine. Min kjære lillesøster fylte også 13 år<3
FEBRUAR 2016

I februar var jeg på Isac Elliot konsert med noen venninner, jeg var på den finske ambassaden i Norge og jeg feiret 5-årsdagen til broren min Mathias.MARS 2016

I mars hadde jeg et superkoselig meetup i Bodø og jeg hadde en fantastisk reise til Gran Canaria med "WOW TEAMET" for å ta bilder til sommerkolleksjonen min!

APRIL 2016

Jeg dro for første gang til London for å spille inn med Disney! En av de beste opplevelsene fra i år! Jeg var også på "God Morgen Norge" for første gang.
MAI 2016

I mai skjedde det en del for meg. Jeg var i London for andre gang og spilte inn Radio Disney Music Awards! Jeg hadde lansering av kolleksjonen min og jeg ble konfirmert. Jeg var også på fredrikstadcup med håndballaget mitt.


JUNI 2016!

Jeg hadde enda et meetup på wow, så var det endelig sommerferie! Jeg klippet håret mitt kort og min uforglemmelige reise til Malta med Tuva startet. 

JULI 2016​

Jeg hadde en fantastisk siste uke på Malta før turen gikk hjem. Jeg var gjest på "God Sommer Norge" og ble intervjuet til Toppbladet, før jeg reiste videre til Østerrike! Jeg nøt flere dager med familien i Graz og så tok vi en ukes tur ned til Grado i Italia med bil. Deretter dro vi tilbake til Østerrike og var det en liten stund til. 


 AUGUST 2016

Familie og jeg reiser reiste så tilbake til Norge. Jeg ble utfordret av NOBE til å stå på wakeboard for første gang, og tok utfordringen. Jeg løp "Color me rad" og skolen begynt igjen. I tillegg startet " The Club" på Disney Channel.


Dette er bare en screenshot, men om du ønsker å se flere av episodene gå inn på Disney Channel sin youtubekanal. 
SEPTEMBER 2016
 

Jeg var på EF reunion party og vlogget hele den dagen. I september var det litt hektiske dager. Bahare og jeg begynte på bladet vårt og jeg jobbet med den tredje kolleksjonen min. I tillegg ble jeg invitert på et "Soy Luna" event med Disney som jeg også vlogget fra. Du finner videoene på youtubekanalen min. 

OKTOBER 2016

Bahare og jeg jobbet videre med bladet. I tillegg blir det høstferie og familien og jeg reiste til Hallingdal der vi blant annet gikk på fjellet, klatret i klatrepark og kjørte ATV. En uke etter høstferien dro jeg til Polen med klassen min. En helt uforglemmelig tur. Kan heller ikke glemme shooten jeg hadde med Håkon!NOVEMBER 2016!

Videoer jeg har spilt inn for Disney kom ut på youtubekanalen deres. Jeg hadde shoot for bladet "Oh My Vlog" og jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i spektrum.

DESEMBER 2016​

"Oh My Vlog" kom ut i butikker og kiosker i Norge! Jeg hadde en lang kalender på bloggen hele måneden og jeg var så heldig å få være med på " God Jul Norge". 

 

Nå er det altså Januar 2017 og jeg har allerede store planer denne måneden som jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper alle hadde et fint 2016 og jeg ønsker dere alle et fantastisk 2017!

Klem Jennie

 
6 kommentarer


Blogg

HEMMELIGHETEN


13.12.2016


Hei!

Som jeg sa på både instagram og snapchat i går kom bladet " Oh My Vlog" ut i butikker og kiosker i Norge! Dere som har fulgt med på bloggen vet at jeg har blitt intervjuet selv for bladet men jeg har også intervjuet andre! I tillegg hadde jeg en dag med shoot som var utrolig lang men også veldig spennende. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på å lage dette bladet! Bahare har vært super flink og resultatet synes jeg ble knall! 

Som jeg skrev under gårsdagens instagrambilde står det en hemmelighet jeg har holdt på veldig lenge i magasinet. Flere supert meg i går om jeg bare kunne si den, men det skal jo være ekstra spennende for de som kjøper bladet å lese hemmeligheten. De får også vite den litt før alle andre. Jeg kommer jo selvfølgelig til å fortelle den her på bloggen om litt så ingen grunn til å bli stressa. Haha! Jeg gleder meg veldig til alle vet det. 

Sett flere av dere skriver dere har bladet og det er mange som også har sendt bilde av at de har det. Noen legger til og med bilder ut på instagram, slik som dette. Jeg blir så utrolig glad! 

  

Så nei...hemmeligheten slippes ikke på bloggen i dag heller, men det er bare å følge med videre. I tillegg er det enda flere spennende julekalenderluker som skal åpnes. 

Har du kjøpt bladet?

Klem Jennie
13 kommentarer


Blogg

Lykke til!


29.11.2016


Hei!

Jeg la ut et bilde på instagram i går og skrev at jeg endelig var ferdig med engelsktentamen og mattetentamen. På fredag har jeg bokmål-tentamen og på mandag nesteuke har jeg nynorsk. Etter det er jeg endelig ferdig med alle tentamenene for denne gang. Nå nærmer det seg i hvert fall jul og det er ikke så alt for lenge til ferie igjen. Jeg gleder meg til å sove lenge, ikke ha skolearbeid og til å bruke mer tid på venner og familie. Det er bare å stå på den siste tiden og holde motivasjonen oppe. 

Under bildet jeg la ut kommenterte flere av dere at dere også har og har hatt flere av tentamenene. Noen sa dere hadde matte i dag og noen av dere har engelsk nå på fredag! Jeg vill bare ønske dere masse lykke til og jeg heier på dere. 


Processed with VSCO with b1 preset

 

Liker du best matte, norsk eller engelsk?
Klem Jennie
27 kommentarer


Blogg

HER ER JEG


20.11.2016


Hei

Mange av dere er kun lesere av bloggen min og følger meg ikke i andre sosiale medier. En av grunnene til dette kan være at dere ennå ikke har fått dere Instagram, snap eller Musical.ly , men det er i hvert fall sosialemedier som jeg bruker. Alle bruker jeg ikke like flittig, men plutselig syns jeg det er gøy å snappe litt og en annen dag lager jeg en Musical.ly.

På instagram har jeg brukernavnet @jenniefashion og du trenger ikke har instagram for å besøke brukeren min. Du kan ganske enkelt trykke //HER


 

Musical.ly er en app hvor man kan mime til sanger og annen tekst og dele dette som videoer på sin bruker. Jeg er ikke kjempeaktiv der, men kanskje jeg plutselig blir det. For å se andre sine videoer på Musical.ly trenger du en egen bruker, men du trenger jo ikke å dele videoer selv om du ikke ønsker det. Har du en bruker kan du se andre sine videoer og det er mye morsomt og bra.På Musical.ly heter jeg: Jenniefashion


 

Snapchat er en ting jeg ønsker å bruke mer, men jeg er bare så dårlig på det. Noen ganger kjører jeg en Q&A på min snapchat og det er veldig populært. Da får jeg inn veldig mange spørsmål. Da stilles spørsmålene under et bilde jeg poster på Instagram. På Snapchat heter jeg: jenniesofiesnap 

Om du ikke følger meg på noen av disse mediene, gjerne gjør det om du har lyst. Instagram er nok den medien jeg er mest aktiv på. Det er der jeg deler mest bilder og det er der jeg svarer mest på kommentarer. Kanskje derfor jeg liker instagram så godt. Jeg kan lett skrive til dere og kommunisere med dere! Alltid koselig å få kommentarer fra dere og se bilder dere deler.

Har du snap, instagram eller Musical.ly. Kanskje alle tre til og med?

Klem Jennie
13 kommentarer


Blogg

ER DU I DENNE GRUPPEN?


11.11.2016


Hei

Først vil jeg bare takke dere alle sammen. Alle dere som faktisk er inne og leser bloggen min, og en stor takk til dere som kommenterer så koselig også. Det er jo  faktisk dere som gjør slik at jeg fortsetter med å blogge og trives så godt som blogger. For ved siden av bloggen har jeg jo også Instagram, og det er vel der det egentlig skjer mest. Jeg leser kommentarer og forsøker å svare så mye som mulig. Snapchat har jeg vært dårlig på i det siste, jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å snappe dere. 

Blir kjempeglad over å lese at dere liker videoene mine også, selv om jeg ikke ser på meg selv som noen Youtuber egentlig. Kanskje derfor jeg ikke har noen faste tider, dager hvor jeg legger ut noe. Plutselig får jeg bare lyst til å filme og ofte er det dere som gir meg ideèr til hva jeg kan filme. Det er også ekstra gøy når jeg oppdager nye redigeringsmetoder og selv syns det er gøy å redigere for å få et kult resultat. 

I tillegg til dette jobber jeg med 2 utrolig kule prosjekter...faktisk snart 3 :-O Klarer nesten ikke vente med å fortelle dere. 

Jo, så en ting helt til sist. Jeg setter pris på deg som følger. Enten du er 7,8 eller 9 år.....10, 11, 12 eller 13 eller en alder utenom det også. Jeg vet selv at jeg har følgere (fans.....veldig rart å skrive det ordet, eller bruke det ordet, he he) helt ned til 6/7 år og opp til 18. De minste liker meg i The Club Style og kolleksjonene fra WOW og nettserien jenter. De eldre for personligheten min i sosialemedier, Youtubevideoene mine, at jeg deler det jeg gjør mm. Jeg kan ikke klare å treffe alle med alt det ulike jeg gjør hele tiden. Spørsmålsrunder om språkreise er kanskje ikke så spennende for de aller minste og Disney Channel kanskje ikke det mest spennende for de eldste. Innkjøpsvideoer treffer kanskje ikke de aller minste og WOW kolleksjonen ikke de aller eldste, men jeg har dere alle i tankene i mange av valgene jeg tar, dere er herlige. 

Så et par spørsmål til dere, som sikkert noen av dere vil være så snille å svare på. 

1.Hvor gammel er du?

2. Er du gutt eller jente?

3. Hva liker du best av det jeg gjør/har gjort?

Bilder tatt av: Håkon Jørgensen  

Klem Jennie
113 kommentarer


Blogg

SPENNENDE!!!


09.11.2016


Hei

Nå har det gått et par år siden jeg sist nevnte Vixen Blog Awards. Den gang var jeg 13  år og visste langt i fra hva jeg gikk til og overrasket helt klart ikke bare meg selv men også mange andre. At dere leserene og følgerene mine stemte meg frem til finalist i kategorien Årets Ungblogg den gangen, var helt uvirkelig og de aller fleste under prisutdelingen skjønte nok ikke helt hvem jeg var. 

Jeg blogger fortsatt. Blogger om livet mitt. Deler små og store begivenheter år etter år. Nå, 2 år senere sitter jeg her igjen og spør meg selv om jeg skal være med på denne "bølgen" igjen. Så kommer en kommentar under det nyeste bildet mitt på Instagram. En kommentar i fra en av mine første, trofaste følgere  <3


 

Jeg har sett litt på kategoriene og "Årets Ungblogg" er ingen kategori i år heller. Selv vil jeg vel si at kanskje "Årets livsstil blogg" er den som passer meg best. For jeg vil ha frem livsstilen som IKKE fokuserer på hva man BØR spise, hvor mye og hvordan man BØR trene, om selvbruning, løsvipper, rumpeimplantat og slanke-te. Jeg vil ha frem livvstilen som sier HA TRO PÅ DEG SELV, VEKK MED JANTELOVEN, DU ER MER ENN BRA NOK. En livvstil som sier jeg blogger fordi jeg trives enormt med det ved siden av skole, håndball og tenåringslivet mitt og jeg blogger ikke fordi det er en jobb og betyr penger inn på konto.

Jeg vil dele min hverdag, mine øyeblikk. Jeg ønsker å inspirere, få deg til å le og få deg til å smile. Ikke bare smile til andre men til deg selv.

Jeg vil møte dere, svare dere i kommentarfeltet som jeg liker å gjøre på Instagram. For dere er fantastiske. Det at dere tar dere tid til å kommentere betyr ufattelig mye og den støtten jeg opplever i dere er helt utrolig. Så nå hiver jeg meg på Vixen nomineringen, og om du syns bloggen fortjener å bli lagt mer merke til kan du nominere meg, så får vi se hvor dette fører. For uten dere er jeg ingen godt lest blogger, så denne prisen må vi eventuelt vinne i sammen. 

For å nominere meg må du trykke //HER , da kommer du til et skjema.

Du må gå litt ned på siden og da kommer du til skjema. SKJEMA SER SLIK UT OG DU FYLLER INN SOM VIST UNDER, navn og e-post fyller du inn selv ;) Som du ser har jeg skrevet inn navn på blogg, youtube og instagram med " / "  i mellom :)

Når du har fylt inn trykker du send. Det går ikke ann å fylle inn skjemaet som vises over, du må trykke inn på linken for å komme til skjema http://www.vixen.no/2016/11/04/nomineringen-til-vixen-blog-awards-2016-er-apnet/

Man kan nominere frem til 17. november. Om du nominerer meg blir jeg kjempeglad om du legger igjen en kommentar under bildet som jeg la ut på instagram i kveld <3 Jeg forstår at de som nominerer meg er de som liker det jeg gjør, liker bloggen, instagrammen og alt annet jeg holder på med. Derfor vil jeg gjerne følge noen av dere. 

Klem Jennie 
 
13 kommentarer


Blogg

MER ENN BRA NOK


24.10.2016


Hei

Jeg får stadig spørsmål om hvorfor jeg ikke bruker min godt leste blogg til å sette lys på saker i nyhetene. Alt i fra hvorfor jeg ikke blogger om politikk, flyktningskrisen, fattigdom, dyrevern mm. Jeg har aldri skrevet om noe som skulle få folk til å hate meg. Har aldri tatt noe parti. Kanskje derfor det er enklere for meg å ikke la meg påvirke av det hatet og stygge kommentarene som kan komme av og til. Stakkars mennesker som setter ut stygge rykter om en person de ikke kjenner en gang. Men et spørsmål til deg som gjør det. Fører det deg fremover, føler du at du kommer dit DU vil ved å spre usannheter og dritt om meg? 

 
 

Jeg har sakt det før og sier det igjen, at jeg ønsker at bloggen min skal være et fristed for mine lesere. En positiv blogg å komme til og at jeg blogger om ting de fleste av dere gir gode tilbakemeldinger på. Det kan være alt i fra innlegg om hvordan helgen min er, til tips til hva man kan høre på av musikk og inspirasjonsinnlegg. En gang innimellom kommer det også en youtubevideo og jeg setter så utrolig stor pris på alle de fine kommentarene deres. 


 

I det siste har det vært litt snakk om bloggere i mediene. Hvilken påvirkningskraft de har på leserene sine og at mange lesere er en god del yngre enn bloggerene selv. De blogger om alt i fra sine nye silikonpupper, rumpeoperasjon, neseoperasjon, botox, selvbruning, løshår, mm. Ja, de er litt eldre enn meg, men jeg håper virkelig aldri jeg vil komme meg dit.

Jeg er 165 cm høy, kommer sikkert ikke til å vokse mer. Før ønsket jeg at jeg vokste noen cm til, men det ønsker jeg ikke nå. Jeg er 165 cm, noen er høyere og noen er lavere, men 165 er perfekt for meg. 

Jeg hadde langt hår, veldig langt og jeg klippet meg. Personlig har jeg ikke angret, men om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke satt på løshår for å få langt hår igjen. Litt også fordi jeg har dere fantastiske lesere som er helt perfekte som dere selv. Ikke alle har råd til å sette på løshår igjen og klipper du deg, .....vel håret vokser ut igjen. Det tar litt tid riktig nok, men slik er det. Noen har kortere hår enn meg, noen har lengre og noen har ikke hår i det hele tatt. Alt er like fint, for håret ditt ER ikke deg. Håret ditt sier ikke om du er vakker eller ikke. Kanskje litt derfor jeg valgte å klippe meg også fordi så utrolig mange kommenterte at de ønkset hår som meg og at det var så fint, he he. Siden jeg klippet det før sommeren har det vokst en del, men jeg tenker ikke over om jeg "sparer" til langt eller skal klippe det snart igjen. Så enn så lenge, så er det som det er. 

Om sommeren elsker jeg å få litt farge, men jeg bruker alltid høy solfaktor. Faktisk minst 30. Men når høsten kommer blir jeg blekere igjen, men jeg tar ikke solarium eller selvbruning selv om jeg syns det er veldig fint med litt glød og farge. Jeg er meg, jeg er blek bortsett fra om sommeren eller om jeg er ute på reise. Slik er det. Hudfargen definerer ikke meg som person heller. Det er en farge og jeg trenger da virkelig ikke å gjøre den til for å være bra nok. 

Jeg har fått spørsmål om å få løsvipper av ulike salonger, og visst er det fint med fyldige flotte vipper. Jeg sier uansett nei, takk. De er falske de vippene og de må følges opp og fylles på og det koster. Heldigvis fins det maskara, kan ikke det være bra nok? For sminke, det kan vaskes bort. Du trenger det ikke, men om du føler deg mer vel med litt fondation eller highlight, så syns jeg det er ok å bruke. Det kan vaskes av igjen. 

Når jeg blir eldre håper jeg at jeg ikke vokser opp i et samfunn av silikonjenter med botox lepper og falske vipper. Jeg håper at jenter på min alder vil kjempe i mot det at man må fikse på seg for å være bra nok. Vi kan ikke få en fremtid med falske skjønnhetsidealer.

Og helt til slutt, spre ordet om at man er bra nok som man er, og sist men ikke minst  få sjansen til å svare på følgende drittpreik i sosialemedier om meg.

1. Nei, jeg har ikke tatt Botox. Jeg er 15 år

2. Nei, jeg betalte meg ikke til en rolle i Jenter. Jeg var på auditions som alle andre. Det var flere runder og jeg endte opp som Hedwig i serien. En liten men utfordrende rolle ettersom den var så ulik meg som person i virkeligheten. 

3. Nei, foreldrene mine betaler heller ikke for at jeg skal få henge med andre kjente folk. Faller det dere noen ganger inn at vi trives i hverandres selskap. At vi har ting å snakke om og kanskje opplever noen av de samme tingene som blant annet netthets og annet.  

 

Ta vare på deg selv og ha en fantastisk dag. Dette var nok et innlegg litt utenom det vanlige, men jeg synes det er viktig å ha en gang i blant. 

Klem Jennie
53 kommentarer


Blogg

SØKER KJÆRESTE.......


28.09.2016


Hei

I helgen ble jeg intervjuet da jeg var på et event og ble stilt noen spørsmål om alt i fra hva jeg holder på med for tiden, om jeg har kjæreste og også hva jeg ser etter/liker i en gutt. Det er visst veldig fokus på dette med om man har kjærste eller ikke når man er litt kjent kan det virke som. Marcus og Martinus får jo også stadig spørsmålet om de er forelsket, om de kunne blitt sammen med en fan og lignende. Det samme gjelder Isac som ofte får spørsmål om hva slags type jenter han liker. 

Det ble visst lagt veldig vekt på at jeg er singel og ikke har vært på date i dette intervjuet, begge er helt riktige opplysninger, men hva jeg selv syns om dette kom jo ikke like klart frem. 

Jeg tenker ikke noe spesielt over at jeg ikke har kjæreste. De fleste vennene mine har faktisk ikke kjæreste. Det er ikke slik at jeg leter etter en kjæreste, jeg er nok av den typen som først vil bli godt kjent med noen først. Jeg husker en gang jeg var betatt av en gutt, sånn skikkelig etter å ha sett han flere ganger og også vært bittelitt rundt han med andre venner, men så viste det seg at han var alt annet enn min type....sånn personlighetsmessig. Jeg har også opplevd å ikke syns at en gutt er spesielt kjekk ved første, andre eller tredje øyekast, men når vi ble mer kjent og den supre personligheten kom frem ble jeg litt småforelska. 

Mange tok visst informasjonen om at jeg var singel og har ikke har vært på date som at dette var noe jeg virkelig ønsket å gjøre noe med. Nesten som at jeg la ut en datingannonse, hehe. Jeg har fått utrolig mange meldinger og mailer med masse gode ord og tilbud om dater, men jeg må nok takke nei. Fordi det var så utrolig mange kan jeg ikke sette meg ned å svare alle, men vil bare si at det ikke har noe med personene å gjøre. Det er rett og slett bare det at jeg ikke har tid rett og slett og at den dagen jeg blir forelska så blir jeg forelska. Det er ikke noe jeg forsøker å bli, om dere skjønner. Men jeg blir absolutt betatt med jevne mellomrom. Haha! Håper dere forstår<3 

Har du kjæreste?

Klem Jennie

 
33 kommentarer


Blogg

MEG NÅR JEG REDIGERER


27.09.2016


Heyyy!

I dag var jeg byen med skolen på en slags klassetur og det var egentlig veldig gøy og koselig! Etter turen ble jeg igjen i Oslo i sammen med noen venner og vi dro blandt annet innom noen butikker og Starbucks før vi tok turen hjem til Neosdden igjen. etter at  jeg kom hjem har jeg øvd litt til kommende prøver og jeg har begynt å redigere vloggen fra søndagens event med Disney! Jeg lurte derfor på hva jeg skulle blogge om siden videoen ennå ikke er ferdig og klar til å legges ut. Dere ser jo resultatet av alle videoene jeg redigerer men dere ser jo aldri meg når jeg redigere. Det er alltid noen ting jeg gjør før jeg redigere en video, neste en liten huskeliste haha. 

1. Jeg hopper inn i noen behagelige klær. En joggebukse og en deilig genser<3

2. Jeg fjerner all sminke min.

3. Jeg setter opp håret in en "messy bun" eller en hestehale

4. Siste steg er å finne frem noen høretelefoner så bare jeg kan høre det jeg driver med og ikke alle rundt. 

Her er et bilde som utfyller de fire kravene hehe!

Processed with VSCO with b1 preset

Har du et koseplagg, eller noe du slapper ekstra godt av i?

Klem Jennie

 
7 kommentarer


Blogg

DETTE ER TOPP


01.09.2016


Hei

I sommerferien var jeg så heldig og hadde besøk av Karen fra topp magasinet. Vi klarte å få til et møte helgen jeg var hjemme i mellom språkreisen og familieferien til Østerrike. Hun tok båten ut til Nesodden og vi var utrolig heldig med været. Hun fikk sett en god del av huset mitt og før vi begynte intervjuet lagde vi oss smoothie som vi kunne sitte med ute i sola. Det var en del morsomme spørsmål jeg ble stilt og det ble nok noen morsomme svar. Jeg kom også med noen av mine motetips og vi hadde også noe som kalles "8 kjappe" der jeg ble stilt åtte kjappe spørsmål og jeg må svare fort. 

Det var ikke bare en sak om meg men flere andre jeg kjenner også. Det var blant annet en sak med Marcus og Martinus og Isac Elliot. Jeg likte sakene deres utrolig godt. Til min store glede var det også selveste Selena Gomez på forsiden, pluss en fantastisk sak om henne inni bladet også.

Forsiden av bladet er superkult!

Processed with VSCO with a5 preset

 

Leser du topp?

Klem Jennie
11 kommentarer


Blogg

VIDEO, DEL 2


25.08.2016


Hei!

I dag har jeg fått filmet enda en videoen som jeg håper jeg får redigert så fort som mulig. Nemlig DEL 2 av " SPØRSMÅL TIL MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA MED EF 2016"! Hahaha! Jeg begynner alltid å le av hvor lang tittel det er. Ellers i dag har jeg vært på skolen. Jeg er ganske sliten og det kommer nok av at jeg har hatt gym to ganger, trening to ganger og en hel dag på skolen med sport. I tillegg har ikke blitt helt vandt til skole ennå. Jeg synes det er ganske vanskelig å stå opp om morgenen fremdeles. Håper jeg snart kommer inn i en rytme igjen. 

HER EN EN LITEN COLLAGE MED BILDER FRA VIDEO! HAHA! DU FINNER NOK NOEN TULLETE BILDER. 


Nå skal jeg dra av sted på den siste treningen for uka, så kan jeg slappe av. I tillegg er jeg ferdig med alle leksene mine så det er også veldig digg! 

Spørsmålet til dere i dag blir noe jeg lurer veldig på. Jeg syns det er så vanskelig å stå opp om morgenen i ukedagene, kanskje jeg trenger enda mer søvn. 

Når legger du deg i ukedagene?

Klem Jennie
35 kommentarer


Blogg

IKKE TAKKET??


31.07.2016


Hei!

I dag har familien dratt og besøk flere familiemedlemmer i Østerrike som vi ikke ser så ofte. Vi besøkte oldemoren min her i Østerrike og noen tanter og onkler av pappa. Ikke bare er det koselig å se de igjen, men jeg får også jobbet litt på tysken min. Jeg kjenner jeg forstår mye mer enn jeg kan snakke, men jeg prøver å svare kort og enkelt. Da går det ofte helt fint. Hehehe!

Da jeg kom hjem tok jeg en liten titt på bilder jeg er tagget i på instagram, noe jeg gjør en gang i blant. Da kom jeg over flere fargerike og sommerlige edits laget av noen. Jeg syntes de var superkule og valgte derfor å vise de til flere av dere. Det er helt utrolig at noen av dere faktisk tar dere tid til å lage slike edits, og det har jeg sagt før også. Jeg vil også takke dere som følger meg på Instagram,leser bloggen, ser videoene mine osv.. 

Den dagen jeg var på "GOD SOMMER NORGE" nådde jeg 200k følgere på IG. Jeg nevnte det på LIVE TV  at jeg satte utrolig stor pris på følgerene mine og at jeg ikke hadde vært her jeg er i dag uten deres hjelp. Jeg takket også i kommentarfelt på instagram. Det var dessverre ikke alle som fikk det med seg men dere fortjener en skikkelig takk. Tenk at vi har nådd 200k ( nå 204k). Jeg husker fremdeles i fjor sommer da jeg fikk 100k og det var utrolig stort. Så tusen takk alle sammen for støtten deres!

DENNE ER AV @JENNIESOFIE.FASHION


DENNE ER AV @JENNIESOFIEE_FANPAGE

OG DEN SISTE ER AV @JENNIESOFIE.EDIT

Har du instagram?

Klem Jennie
29 kommentarer


Blogg

Take off


22.06.2016


Hei!

Nå sitter jeg og pakker de siste tingene før jeg i morgen jeg tar av til Malta med Tuva. Det er helt sinnsykt å tenkte på at vi reiser i morgen! OMG! Dagen i dag har vært superfin men jeg kan ikke si så mye om den ennå. I går var jeg på håndballavslutning og det var derfor det ikke kom noe innlegg. Dette innlegget ble ikke så utrolig langt heller men tenkte det var viktig å informere dere litt.

I dag har jeg også laget tidenes beste musical.ly den kommer sikkert ut senere denne uken ;)

I morgen må vi kjøre til flyplassen 06.15, håper jeg får sove litt.
10 kommentarer


Blogg

Han barberte av håret mitt :O


15.06.2016


Hei

Nå har jeg endelig vært hos Centrum Frisør og klippet håret. Jeg vet ikk helt hvordan følelsen jeg har nå skal beskrives. Rett etter klippen var jeg superhappy, så ble jeg helt i sjokktilstand. Tenk at jeg har klippet mellom 30-40 cm av håret mitt. Nå er jeg glad igjen. Jeg klippet meg fordi jeg ikke ønsker så mye hår til sommeren men også fordi jeg ønsket litt forandring. Det har jeg selvfølgelig fått. Frisøren brukte faktisk barbermaskin til å fjerne mesteparten av håret, det så kanskje noen av dere på Snapchat. 

Jeg kom nettopp hjem fra frisøren og håret er bare fønet og ikke stylet. Spent på hvordan det blir å våkne opp i morgen med "kort" hår. 

 

Jeg gir IKKE tillatelse til å dele disse bildene andre steder
 

Her har jeg midtskill, men tror jeg kommer til å gå for en mer "rufsete" style ;)

 

Dagens innlegg blir ikke heller ikke så langt.  Nå skal jeg nemlig på avslutningen til lillesøsteren min og vi må spise fort før vi må løpe ut av døra. 

Jeg vet det kommer til å være mange kommentarer på håret mitt. Noen synes sikkert det er fint mens andre vil si jeg kledde langt bedre. Akkurat nå skal jeg ikke la noen av de kommentarene påvirke det jeg føler. Det var ganske stort for meg å klippe håret siden jeg har hatt langt hår så lenge:-)

Klem Jennie

 
119 kommentarer


Blogg

Hemmelig


14.06.2016


Hei! Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg gjør så godt jeg kan for å få ut et innlegg nå med 9% på mobil og på vei hjem fra byen. Den siste uka nå før skolen slutter er det mye som skjer og det er mange avtaler. Det blir derfor litt vanskeligere å blogge, men da er det fint å kunne blogge fort fra mobilen. Jeg kan dessverre ikke si så mye om det jeg gjør for tiden, men håper at det ikke er alt for lang tid til jeg kan si noe.

I morgen har jeg også en frisørtime nesten med en gang etter skolen. Jeg gleder meg masse til å få klippet håret, men det er ikke det eneste jeg skal gjøre. Hva mer tror du jeg skal hos frisøren?

Klem
30 kommentarer


Blogg

DA SKAL DET LANGE HÅRET VEKK!


11.06.2016


Hei

Fra i går til i dag hadde jeg overnatting med Tuva og Ella. Vi hadde en fantastisk kveld med pizza, snakk, moro og kos. Det endte med at vi snakket oss i søvne. Bokstavlig talt vi snakket oss faktisk i søvn. Jeg våknet opp liggende halvveis oppå Ella og med halve kroppen utenfor senga. Alle tre var samlet i et hjørne av senga. Så utrolig morsomt. 

Tuva måtte dessverre dra ganske tidlig men vi rakk å spise en deilig frokost sammen ute på terrassen. Ella og jeg tok en tur til nærsenteret vårt og fikset noen ting. Blant annet en frisørtime til meg. Jeg vet flere kommer til å bli lei seg når jeg sier det men jeg skal klippe håret mitt. Sist jeg klippet håret en del kortere sa flere at jeg var finere med langt men nå klipper jeg mer av flere grunner. Første grunn er at jeg ønsker en forandring og andre grunn er at jeg ønsker å ha kortere hår til sommeren. Jeg skal jo til Malta og det kommer nok til å bli vanskelig med så mye hår som jeg har. Derfor klipper jeg det fordi det skal være lettere og deiligere for sommeren. Hvor kort det faktisk blir vet jeg ikke ennå, men frisøren sa jeg kunne finne litt inspobilder og at vi kunne diskutere det der og da. Jeg skal klippe meg i løpet av neste uke, så følg med på bloggen om du ønsker resultatet.  

Jeg vet ennå ikke hvor mye jeg kommer til å klippe meg, hvor mye tror du jeg ender opp med å klippe ?

Klem Jennie 
50 kommentarer


Blogg

TOPP 5


08.04.2016


Hei

I dag har jeg blitt intervjuet av en avis, kommer tilbake med nærmere informasjon når jeg vet mer om når intervjuet publiseres. Nå er det rett på håndballtrening, så å blogge noe særlig har jeg rett og slett ikke tid til. Denne helgen har jeg gledet meg masse til, mest fordi det ikke skjer noe. Jeg har ingen planer, jeg kan være impulsiv. Kanskje jeg filmer noe, kanskje jeg ligger lenge i senga og ser på film, eller serier. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre. Eller.......jo, jeg må planlegge pakking til London. Jeg reiser jo på torsdag. Jeg har også fått vite at det er en del lekser og prøver neste uke og det kan være lurt av meg å bruke litt av helgen på dette også. Skoleuka blir jo kort også fordi jeg reiser bort. Men først og fremst skal jeg kose meg.

Jeg vet ikke om du er fast leser av bloggen min, men her er topp 5 innlegg for mars/april. 

1. HER DELTE JEG MASSE BILDER FRA EN TUR TIL NORD - Husker du hvor jeg var?

2. HER FORTALTE JEG DERE EN STOR NYHET SOM JEG ER VELDIG STOLT OVER. Datoen var 7 mars, husker du hva jeg fortalte?

3. JEG TOK DERE MED PÅ TUR  OG FOTOSHOOT, REISEN GIKK TIL VARME STRØK. Husker du hvor jeg var og hvor lenge jeg var borte?

4. HELT UTROLIG AT JEG SKAL TILBAKE PÅ TV, SOM PROGRAMLEDER. Fikk du med deg for hvilke to programmer jeg skal være programleder?

5. ENDELIG BLE SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE LAGT UT PÅ BLOGG OG YOUTUBE. Vet du hvor mange ganger den har blitt sett nå?

 

Her er de 6 nyeste bildene mine på IG @jenniefashion

På min Instagram blir du ppdatert , også om når det kommer nye blogginnlegg. 

Liker du best blogg eller Instagram?

Klem Jennie
9 kommentarer


Blogg

HVA BLIR DET NESTE?


22.03.2016


Hei

Her er de siste bildene jeg har lagt ut på instagram for dere som ikke har det. Nå har jeg 168 000 følgere og jeg blir helt svimmel av å se tallet. 168 000 mennesker har trykket "følg" på profilen min. Målet mitt nå er å nå 200 000! I tillgegg har jeg blitt mer aktiv på IG noe jeg synes er bra selv. Jeg tar mer bilder og deler kanskje flere bilder i løpet av en dag. Bildene forteller ganske mye hva jeg driver med. Nederst er det fra Isac sin konsert, så er det turen min til bodø og helt øverst photoshooten på Gran Canaria. Hva blir det neste?

Klem Jennie
18 kommentarer


Blogg

Snapchat til dere?


09.02.2016


Hei

For allerede over 1 år siden begynte folk å spørre om jeg hadde snapchat, og på den tiden hadde jeg det faktisk ikke. Så fikk jeg meg en snapchat kun for venner. Jeg syns Snapchat er veldig gøy men mest når jeg snapper med nære venner faktisk. Vi kommuniserer ofte med snaps frem og tilbake og snapchat får meg ofte til å le. 

Jeg får fortsatt spørsmål om jeg har Snapchat og svaret er altså ja, men den er ikke offisiell. Om du tror at du snapper med meg, så gjør du nok ikke det og jeg har ikke et navn som er så lett å tenke ut heller ;)

Det som er nytt nå er at jeg vurderer å skaffe meg en snapchatbruker som du kan følge, men jeg er fortsatt usikker. Jeg er faktisk ganske dårlig på å ta bilder og filmer ol i løpet av en dag og er redd for at jeg bare kommer til å skuffe dere med at det ikke kommer til å skje så mye på brukeren min. Saken er jo den at jeg allerede har mye å holde på med. Kanskje jeg bare skal prøve. Forsøke å ha en slik åpen snapchat for alle, prøve å ha det i en ukes tid eller noe. Om jeg syns det er gøy og jeg liker det og dere liker det så kan jeg jo fortsette og om jeg merker at dette er virkelig ikke noe for meg så bare slutter jeg med brukeren. 

Hva syns du?

Klem Jennie
60 kommentarer


Blogg

MITT PERSONLIGE TIPS


20.01.2016


Hei

Oppdaget en kommentar på bloggen i dag som jeg tenkte å svare på i et eget innlegg siden jeg tenkte kanskje flere lurte. Personen lurte på hvordan man kan få alle mulighetene jeg får. Om som for eksempel å møte kjendiser, lage kolleksjon, få dra på språkreise og lignende. Jeg har tenkt til å begynne helt fra starten. Da jeg først begynte å blogge. 

Jeg har siden jeg var veldig liten, faktisk 3 år elsket å opptre og underholde, og spille skuespill. Jeg har aldri gått på noe drama eller teater, men bare hatt det som interesse. Det er jeg sikkert ikke alene om. Da jeg ble større og fikk litt tilgang på pc/data kom jeg over en audition for Jenter som lå ute på NRK Super. Jeg hadde før denne auditionen allerede spilt inn en episode med dramatisering for en annen serie og fått veldig lyst til å gjøre dette mer, så jeg meldte meg på auditionen. Det var veldig mange som var med på audition og jeg trodde liksom aldri at jeg skulle komme videre, men jeg var vel på tre audition-runder hvor det var færre og færre jenter med for hver gang. Til slutt ble jeg tildelt rollen som Hedwig. Den frekke berta. Jeg har også vært på andre auditions og ikke gått videre og kommet helt til siste runde også, så selv om jeg ble lei og skuffet flere ganger, ga jeg ikke opp. Så en dag fikk jeg jo en rolle og karakteren min i Jenter hadde en blogg.

Jeg fikk lyst til å begynne å blogge selv. Noen venner av meg gjorde allerede det og jeg syntes det så utrolig gøy ut. Jeg la ut på instagrammen min at jeg hadde fått meg blogg. Jeg hadde ikke så mange følgere den gangen, bare ett par hundre, men jeg fikk flere og flere følgere for hver dag. Jeg blogget vel nesten i 2 år før jeg fikk muligheter som språkreise som dere nevner og kolleksjon med WOW. Jeg tror og mener at man må jobbe for drømmene sine, ikke gi opp og at man kommer lengst med å være positiv og snill. Ikke la seg drive av misunnelse, men heller la seg inspirere. Hadde jeg vært en kjent jente som var negativ og reagerte på all hat med å slenge dritt tilbake ville jeg helt sikkert ikke fått de muligheten jeg har fått. Så man må vel være ganske sterk selv om det kan være vanskelig noen ganger. Ikke la de som vil trykke deg ned få gjort det og ikke gi opp.

Ja, jeg gråter noen ganger, men har venner i samme situasjon som meg som også er kjente og de er gode å ha. De som har opplevd å få usannheter spredd om seg selv og stygge ord kommentert.

Ja, jeg har mistet venner, det gjorde ufattelig vondt....kan ikke sette ord på det. Men når jeg står her i dag så vet jeg at den/de som ødela vennskapet aldri var en virkelig god venn. For om man ikke unner sin venn å få sine drømmer oppfylt da er man ingen venn. Og hvert fall ikke om man gjør alt for at de ikke skal gå i oppfyllelse. Så har jeg fått nye venner. Selv om det kan være vanskelig å få etter at man har blitt kjent, for jeg har fått føle på kroppen å bare bli utnyttet av folk. Derfor er jeg kanskje enda bedre venn med de jeg møter som jeg i hvert fall har litt til felles med akkurat der. Og selv om man kanskje ikke bor like i nærheten av hverandre så føles det godt å vite at man er venner (om dere forstår.)Jeg ofrer en del for å holde bloggen og instagrammen min oppdater. Jeg svarer på kommentarer og må kanskje si nei til å være med venner noen ganger, selv om jeg kanskje akkurat da har aller mest lyst til det. Noen dager elsker jeg å lese kommentarer på IG og blogg og svarer så godt jeg kan , andre dager strekker ikke tiden til og jeg føler meg som en dårlig person. Det er ikke bare de at jeg ikke får gjort andre ting men jeg må i tillegg kombinere det med skolearbeid. I dag må jeg skrive ferdig en presentasjon og øve til to prøver. 

For å få muligheter vil også si mer jobb. Må jo på møter og planlegge alt i fra kolleksjon til blogginnlegg, ta bilder og mye mer. Så selv om jeg syns det er kjempegøy, så er jo det noe jeg må gjøre i stedet for å gjøre andre ting.

Så alt bunner jo i prioriteringer og etter familie kommer

  1. Skole, kjempeviktig for meg å få gode karakterer
  2. Håndball (håndballaget)
  3. Venner, jeg elsker dem. Har kanskje ikke så mange som jeg skulle ønske helt tett innpå meg, men de jeg har er gull verdt.
  4. Avtaler, hva kan jeg takke ja til å være med på og da må jeg gjennomføre avtalen
  5. Blogg
  6. instagram

I tillegg har jeg konfirmasjonsforbredelser og på toppen er jo familien. 

Jeg føler meg veldig heldig, og jeg er veldig takknemlig. Jeg har ingen Idè om hvor lenge jeg kommer til å blogge. Så lenge jeg liker det og så lenge jeg klarer å sjonglere alt jeg ønsker å gjøre så fortsetter jeg.

Begynn gjerne å blogge alle dere som ønsker det. Men blogg fordi dere liker det, ikke for at andre skal like det dere blogger om, det er mitt beste råd. Heller ikke begynn å blogg for alle mulighetene, for de kommer først etter masse, masse arbeid over lenger tid.

Så lurer jeg på hva dere som leser bloggen min vil ha av meg i tiden fremover. Hva om jeg blogger i flere år. De andre bloggerene som blir mye lest blir også referert til som gode forbilder, selv om de opererer alt i fra pupper og nese til å ta fillers i leppene, botox i ansiktet, solarium, hår extensions og masse mer. Jeg ønsker ikke å bli slik. Jeg håper at jeg kan syns det er greit å være seg selv. Ikke airbrushe seg før man legger ut bilder eller gjøre seg tynnere før man poster noe på bloggen. Jeg syns ikke det er gode forbilder. Jeg leser ikke blogger selv. Men hva ønsker man som leser av en blogger?Hva ønsker du?

Klem Jennie

 

 
51 kommentarer


Blogg

AVTALE I OSLO I MORGEN OG SISTE OPPDATERING PÅ......


12.01.2016


Hei

I dag har jeg vært på skolen og på konfirmasjonsundervisning, og nå skal jeg på håndballtrening. I morgen har jeg to avtaler i Oslo og den ene kan jeg fortelle dere om allerede nå. I morgen skal jeg være med på "Venneråd" i Skolefri sendingen fra 15- 16. I rådet skal jeg sitte i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde, gleder meg veldig til å treffe dem igjen. 

Siden dagen min i dag er veldig travel, blir det en liten oppdatering fra IG ( instagram) for dere som ikke har det. Instagrammen min er et sted jeg tar meg mer tid til å svare på kommentarene til følgerne mine og sjekke ut noen brukere. Jeg minner om innlegg på IG men deler også bilder i løpet av dagene mine eller fine opplevelser.  Her er hvert fall de siste bildene jeg delte på IG. 

Ble utrolig glad for så mange positiv kommentarer under dette bilde.Mange minner fra 2015 i en stor collage!


Disse søtingene overrasket meg med kake, kort og gaver på bursdagen min den 8. januar<3


SEEEEEEEEELFIEEEEEEE!Elsker dette bilde av søstra mi og meg:-) Vil vel tro jeg er 6 år her og hun 4 år. 


Har du instagram?

Hva syns du om Instagram?

Klem Jennie
23 kommentarer


Blogg

Jeg lurer på hvem disse jentene er


12.12.2015


Hei

Dette er bare et etterlysningsinnlegg. 

Jeg lurer på om disse jentene som har kommentert under det nyeste innlegget mitt har Instagram :)

Jeg sjekker IP adressene opp mot hverandre når det kommenteres under dette innlegget :)

Så om du er en av disse, kommenter på nytt i kommentarfeltet med hva du heter på instagram.

Klem Jennie
44 kommentarer


Blogg

OPPDATERING


11.12.2015


Hei

Hjemme fra skolen fremdeles. Sover så utrolig dårlig om natta. Jeg er kjempelei av å bare ligge i senga og være hjemme, kjenner faktisk at jeg savner skolen allerede. I dag skulle det vært avslutning med håndballen også, litt trist å gå glipp av det. Men da kommer mamma sine oppmuntrende ord om at man ikke kan klage på slikt. Jeg skal være glad for at jeg bare er skikkelig forkjølet. Heldigvis er det håndball VM og alltid noe å se på TV når jeg kommer meg opp i stua på kvelden. Så i kommentarfeltet på IG i går at det er veldig mange som sliter med forkjølelse og omganssyke for tiden. Masse god bedring til dere alle. 

Til dere som ikke har IG, her er de siste bildene der i fra, noen blir jo slettet etterhvert også ;) Det som er på IG er jo at bildet ser litt annerledes ut når du likker deg innpå det på selve Instagram. Jeg har lagt med et bilde som viser det også.

Bilde vist på bruker 


Når du klikker deg inn på bildet

Dessverre er det slik at når jeg ikke kommer meg på skolen, ikke på trening ikke får vært med venner da er det heller ikke alltid like lett å finne noe å blogge om. Jeg hadde flere planer denne uken, som har gått i vasken. Skulle blant annet filmet en video til min YouTube-kanal, handlet noen julegaver og fikset litt på rommet og i klesskapet. Null energi til dette nå. Samtidig er det litt bra at det er denne uken jeg har vært mye borte fra skolen. Neste uke har jeg dugnadsoppgave for klassen, da skal jeg selge juletrær en kveld. Jeg har også dugnad med håndballen og skal gjøre en innsats for laget ved å pakke varer for kunder hos en lokal matbutikk. 

Uken etter det så er det juleball på skolen min. Jeg har i år igjen valgt en billig kjole. Jeg har fått tilbud om en ganske dyr ballkjole, men takket nei. Helt fra mitt første skoleball bestemte jeg meg for å ikke bruke mye penger på ballkjole. Den dyreste kjolen jeg har kjøpt til de fire ballene kostet 249,- Ganske fornøyd med det :) I år står valget i mellom en grønn og en blå. Hver kjole kostet under 200,-

Så som dere forstår så vil det bli mer å blogge om fremover og jeg skal også røpe hvor reisen med EF Språkreiser går til sommeren og hvem som blir med meg. Nå er det siste innpurt av 2015 og jeg gleder meg til besøk i fra familie i fra Østerrike og er kjempespent på 2016. Da er det mye spennende som skjer. 

Hvor skal du ferie jul i år?

Klem Jennie
25 kommentarer


Blogg

Jeg blir så glad :)


19.11.2015


Hei

Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å lage en edit som passer til den kommende videoen min. Har fått masse kule ideer til senere forsider også, og jeg å koser meg med å se hvor flinke dere er, det må jeg virkelig si. Jeg blir også superglad når jeg blir tagget i nye editer på instagram siden flere av de er utrolig fine. Liker også å dele disse editene med alle sammen for å vise hvor takknemlig jeg er. Det har kommet inn mange flere, men deler disse 5 i dag. 

En ting jeg skal bli flinkere å tenke på neste gang jeg filmer en video er å sitte stille bitte litte grann. Håpløst å finne et bilde som kan fungere som forside. (Derfor jeg måtte bruke dette bildet hvor jeg sitter litt merkelig, he he)


Til dere som liker å lage edits, så har jeg jo en konkurranse på bloggen som jeg la ut i går. Sjekk #jennietml på IG så ser du mange fine edits. Om du ikke har IG, kan du allikevel delta, sjekk ut gårsdagens innlegg.

En annen morsom ting er at jeg planlegger en slags julekalender her på bloggen i år også. Det vil jeg komme nærmere tilbake til når vi nærmer oss desember enda mer. Elsker desember. 

Skal du ha julekalender  i år?

Hvordan type kalender skal du ha?

Klem Jennie
16 kommentarer


Blogg

FORELSKET


16.11.2015


Hei

Tusen takk for mange spørsmål til mitt nyeste innlegg om spørsmålsrunde. Jeg har lest i gjennom alle kommentarene og valgt ut noen å svare på i en ny video. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder tidligere, noen er dessverre slettet fra youtube etter at jeg fikk ny kanal, men det ligger fortsatt noen slike "svar på spørsmål"  filmer på brukeren min som du kommer til ved å trykke //HER

I går filmet jeg videoen, men glemte mikrofonen, så lyden ble alt for dårlig. Filmet på nytt i dag med mikrofon, så til dere som sier jeg bør skaffe meg mikrofon, så gjorde jeg det i sommerferien og legger selv merke til at lyden har blitt mye bedre. Til dere som fortsatt syns at jeg bør skaffe meg mikrofon så blir neste løsning en som koster rundt kr 5000,- så det har jeg ingen planer om å gjøre noe med nå. Jeg har i hvert fall kjøpt meg lys som jeg nå bruker når jeg filmer videoer på denne tiden av året. Da har jeg et mål om å få laget flere videoer til dere, for nå trenger jeg ikke å stresse med å filme før det blir mørkt ute. Tidligere har jeg som tidligere fortalt bare filmet ved hjelp av dagslys. 

Jeg har dessverre maaange prøver, innleveringer og tentamner for tiden i tillegg til konfirmasjonsundervisning og kakelotteri for skolen. Tiden strekker ikke helt til, men jeg skal forsøke å sette av litt til til å redigere videoen i løpet av uken også. 

Her er i hvertfall noen bilder i fra jeg filmet og noen av spørsmålene jeg svarer på er: 

Er du forelsket?

Får du mange stygge kommentarer på bloggen som du sletter?

Hva er din største motivasjon for bloggen?

Ta gjerne å rediger bildet under med et forslag til forsiden på videoen min, kanskje jeg bruker din. Send på mail til Jenniesofieheader@gmail.com

Hva syns du om videoene mine?

Klem Jennie
30 kommentarer


Blogg

FØSTE GANG PÅ LENGE


10.11.2015


Hei

Dette er nok de første "selfiene" på en god stund. Instagrammen min og bloggen er for det meste fylt med bilder tatt med kamera. Har også hatt håret opp på de siste bildene. Fint jeg fikk tatt noen selfies. Hahahahha! I dag blir det ikke verdens lengste innlegg siden jeg ikke har så god tid men jeg tenkte å minne om at jeg har startet en spørsmålsrunde og det er bare å fortsette å stille spørsmål. Du kan kommentere under det riktige blogginnlegge ved å trykke HER.
Jeg kommer til å prøve å svare på spørsmål jeg ikke har svart på før. Om du vil se de tidligere spørsmålsrudene min sjekk youtube kanalen min men jeg legger til noen her. 

 

 Denne videoen er jo faktisk fra mai så den er jo litt gammel, kan man si. Hahahah! 

Gleder du deg til spørsmålsrunde?

Klem Jennie
28 kommentarer


Blogg

HVORFOR TROR DE MEG IKKE?


09.11.2015


Hei

Mandag er her igjen og jeg har en del ting å tenke på. Men slik er det alltid med mandager. Etter en fin og avslappet helg får man kastet på seg skolearbeid. Men jeg er vant til det. Hahahha! I går la jeg ut et bilde av meg i den nye SVEA jakka mi i fra junkyard og folk begynte umiddelbart å spørre om det var ekte pels. Jeg viste at det ikke var det så jeg svarte "nei, det er ikke ekte pels". Men flere trodde ikke på meg og det gikk over til at folk sa jeg støttet dyremisshandlig. ( Noe jeg ikke gjør)

Jeg dobbeltsjekket at det ikke var ekte pels, og det var det ikke. Ja, Svea hadde ekte pels på jakkene sine tidligere, men etter press fra forbrukere sluttet de med det for et par år siden. Det er jo kjempebra at de nå har syntetisk pels/fuskepels. Jeg hadde faktisk ikke ønsket jakken om det var dyrepels på den. Noen mennesker ønsker ekte pels, andre ikke og jeg personlig ønsker ingen diskusjon rund det. 

Etter alt fant jeg noen kule edits som noen hadde laget av bildet med jakka og jeg likte det utrolig godt. Derfor velger jeg å legge de til her i dag. Det er så utrolig koselig gjort og jeg vil ikke glemme å takke alle dere søte som støtter meg. Dere betyr uendelig mye for meg og gir meg motivasjon til å blogge videre. 

Edit av @jenniesofie.fashion

Edit av @jenniesofie.edit


Takk til dere som lager så fine edits. Koser meg masse å se på de :)

Klem Jennie
21 kommentarer


Blogg

IKKE LENGER SÅ VANSKELIG


07.11.2015


Hei

Yeahhhh! Jeg er så glad. Jeg har jeg kjøpt meg en ny lise til kamera og et stort film/bilde lys. Linsen har jeg ønsket å kjøpe lenge siden den gir bildene en blurry bakgrunn men det går også når jeg skal filme. Har sett mange bloggere bruke en slik linse og syns bakgrunnen blir så fin. Lyset skal hjelpe meg nå som det blir mye tidligere mørkt ute. Jeg har helt siden jeg begynte å blogge brukt naturlig lys fra sola, både når jeg filmer inne og tar bilder ute. Jeg har syntes det har vært vankselig å filme siden det blir fort mørkt ute og det har flere ganger skjedd at jeg ikke kan bruke videoen. Men det er det slutt på nå, håper jeg.

Må nok øve litt og eksperimentere og leke meg litt med både lys og kamera. Her er hvert fall noen bilder tatt med den nye linsa, rett etter at jeg kjøpte den.

Til dere som lurer på hvor antrekket er i fra, så ser dere her meg i min "Jennie jakke" Skjerfet er også fra WOW, dette kan du se i min nyeste video "Månedens favoritter i fra oktober" Trykk //HER for å komme til videoen


Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie
26 kommentarer


Blogg

6 TING JEG ELSKER/LIKER OG SOM GJØR MEG GLAD


27.10.2015


Hei

I dag blir det ett litt spontant innlegg. Jeg dro rett etter skolen på et opplegg for konfirmanter og etter det tok jeg bussen hjem. Satt med lekser helt til middagen var klar  og nå er det like før jeg blir henta for å kjøres til trenging. Jeg tenkte å ta noen bilder i photobooth og kom over effekten med hjerter over hode. Da poppet det et innlegg i hodet mitt. " 6 ting jeg elsker" . Vet ikke hvorfor akkurat 6 men syntes det passet, men så ble det til 6 ting når jeg satte i gang.

1. Jeg eeeeeelsker å ha latterkrampe. Nesten le så mye at man får vondt. Hahahahahahah! Det er en av de beste følelsene i verden og hver gang jeg får det blir jeg så inderlig glad inni meg. 

2. Når jeg får fine bilder til bloggen. Da har jeg et selvskrevet innlegg,  nesten ferdig. Jeg blir ikke bare glad fordi jeg har noe å legge ut, men det er også fordi jeg er fornøyd med bildene og at  jeg derfor gleder meg til å legge de ut.

3. Jeg elsker å få brev eller ting i posten av dere. Fikk faktisk et brev i dag fra en som heter Dina og hun skrev så mye koselig. Det betyr så utrolig mye for meg og jeg føler ikke bare at jeg nyter det å blogge men at andre også liker det jeg gjør. 

4. Jeg elsker også når du våkner i senga, man er sykt trøtt og så kommer på at det er helg. At du bare kan legge deg ned å sove enda enda mer. Jeg er definitivt ikke noe A menneske så jeg elsker å sove lenge. Jeg sover kanskje litt for lenge men jeg kommer meg opp til slutt.

5. Dette er noe av det viktigste for meg. Nemlig venner og familie. Det lyser opp dagene mine. Jeg gleder meg alltid til å se venner og familie. Familien min er veldig støttende og hjelpsomme så uten dem hadde jeg ikke klart meg. Vennen mine gjør at jeg gleder meg til skolen. De er morsomme, tullete og vi har det alltid gøy.

6. Å føle seg ren er helt fantastisk. Etter å ha dusja og tatt av sminken. Nå kommer jeg med en liten "fact" om meg: Nesten hver gang jeg kommer hjem fra skolen hopper jeg inn i en kosedress, tar ut linser og tar av sminke. Vet ikke hvorfor jeg gjør det men blir mer avslappet av det. Konfortabel er vel det rette orde å bruke. Hahahhahaahah!

 
Dette er var jo bare 6 ting av de 100 andre jeg liker,  så om du ønsker flere slike innlegg er det bare å si i fra.

Klem Jennie
22 kommentarer


Blogg

Etterspurt bilde


23.10.2015


   Hei

Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan legge ut bilde av meg i håndballdrakta mi. Jeg får også spørsmål om å legge ut bilder i fra trening og kamper, men respekterer da at det er andre tilstede som ikke ønsker å komme med på bilde, pluss at jeg ikke har tid til det når jeg er på trening. 

Veldig glad i fargene laget har på drakene.

Kort innlegg i dag, rett og slett fordi jeg skal på kamp nå, he he. Som jeg skrev tidligere i uken så har jeg en travel uke, nå skal det bli godt med helg.

   God helg til deg.

  Skal du på noen sport i helgen?

  Klem Jennie

 
32 kommentarer


Blogg

FINALLY


21.10.2015


 Som dere sikkert ser, så har jeg endelig fått nytt design på bloggen. Jeg syns det er superfint og må bare få takke Albertine  som har  designet det og hjulpet meg med all kodingen. Hun har også laget nesten alle de tidligere designene mine også. Hun har forresten laget   design for flere toppbloggere og jeg er utrolig glad for at hun har laget et til meg.

Du burde helt klart ta en titt på bloggen hennes. Hun har et nydelig design, blogger utrolig bra og tar fantastisk bilder. Hun er en kreativ og talentfull jente, som også kommer frem på hennes Instagram bruker. 

Se bloggen ved å trykke //HER

Se IG ved å trykke //HER 

 Hva syns du om det nye designet?

Klem Jennie 

 
19 kommentarer


Blogg

SNART NYTT DESIGN!


19.10.2015


Hei

Mandag igjen,  og jeg har ikke mye fritid skal jeg si. Men det er jo ikke bare skolearbeid men også blogg. Denne uka har jeg 5 prøver og jeg skal i tillegg redigere en video som senere vil bli lagt ut her på bloggen. Jeg må bare jobbe og jobbe så kommer jeg meg igjennom det. Jobber ikke bare med videoer og innlegg men nå kommer det også snart nytt design og header. Er sykt gira! Jeg lager ikke design selv men får en jente som heter Albertine til å gjøre det for meg. Hun er utrolig flink og hun har gjort det for meg før, så jeg stoler på henne.  

Nå sier jeg ikke at det designet jeg har nå e stygt men det er selvfølgelig gammelt. Kanskje et  år gammelt faktisk. Det er jo ikke heller bare det at designet begynner å bli gammelt. Jeg har jo forandret meg litt på ett år så headeren passer ikke så bra lenger. Men snart er det slutt på det. I helgen tok jeg også noen bilder ute som jeg tenker kan passe til header. Vi får se<3

Gleder meg masse til å se resultatet!
Gleder du deg til det kommer nytt design?

Klem Jennie
24 kommentarer


Blogg

Snart jul sa du?


15.10.2015


Hei

Lillesøster klarte å si at det snart er jul......, men er det egentlig det? Vel, det er jo sant at denne tiden på året har en tendens til å gå fort og med jul så tenker hun jo på starten av desember. Ååååå, jeg gleder meg til jul jeg, kanskje jeg skal begynne å forbrede meg litt også. For jeg pleier alltid å få høre at jeg er for sent ute med å lage ønskeliste, kjøpe gaver og finne kjole til juleball og julaften osv. Er vel egentlig bare å begynne å holde øynene oppe for hva jeg kan sette på ønskeliste, kjøpe til venner og familie og hvordan kjole jeg kan ha på ballet.

I begynnelsen av desember er  er det også konsert i Oslo  med The Main Level og det gleder jeg meg til. Jeg fikk ikke dratt på konserten da de varmet opp for Isac, selv om jeg var invitert. Den gang beklaget jeg at jeg ikke kunne komme men at jeg heller ville komme når de skulle ha sin egen konsert, og tenk.....nå skal de ha sin helt egne konsert <3

Jeg visste fra den dagen jeg snakket med dem første gang,  før de ble kjente at de ville komme til å bli kjente og populære veldig fort.

Jeg vet at gutta gleder seg sykt mye og det gjør alle fan av dem også. Har du sikret deg billett? Ved å trykke //HER kan du lese mer om konserten i Oslo, og //HER for konserten deres i Bergen i desember. Der kan dere også sikre dere billetter om dere ikke har bestilt. 

I fjor blogget jeg jo om at jeg hadde julesangen de covret på hjernen min og til dere som gleder dere til jul, kan dere allerede komme i julestemning ved å høre på denne låta. 

Til dere som enda syns det er for tidlig for julemusikk, så kan dere høre den nyeste låta deres INSIDE MY RADIO, kjempefin låt.

Låta finner du på Spotify og iTunes, anbefaler å sjekke den ut :)

Er det "lov" med pepperkaker i oktober? 


 Har du vært på mange konserter?

Hvem er din favorittartist?

Klem Jennie
23 kommentarer


Blogg

Den sprenges


07.10.2015


Hei

(Bilder i dagens innlegg er såkalte bilder som ikke fikk komme med i blogginnlegg i sommer)

 

Høstferien er over, luften her jeg bor er skarp selv om solen skinner og Gran Canaria er kun et minne..........

Men jeg elsker høsten jeg, de fine fargene, den klare luften, og å pakke meg inn i deilige varme gensere og cardigans og til og med det å gå under en paraply mens regnet pøser ned rundt meg. Så elsker jeg også det at når det ikke er ferie så er det så mye spennende og gøy som skjer som ellers ikke skjer. 

Når jeg ser på kalenderen min nå så fylles den fort opp med møter og andre spennende ting. Jeg fyller stadig på ting jeg skal helt frem til 2016, og snart kan jeg kanskje begynne å fylle inn ting for neste år allerede også. Jeg elsker å ha ting å se frem til og å telle ned dager selv om jeg også gleder meg over hverdagene. Jeg passer også på, med hjelp i fra foreldrene mine at kalenderen ikke "sprenges"

DISSE BILDENE BLE TATT I GRAZ I SOMMERForrige uke landet jeg på Gardermoen etter høstferie på Gran Canaria. På søndag var jeg på konserten til Jacob Whitesides og dagen før det møtte jeg "storebrødrene" mine i The Main Level i Oslo. Syns det er kjempekoselig å møte venner jeg ellers ikke ser så ofte når muligheten byr seg. På Gran Canaria fikk jeg jo også to dager i sammen med venninnen min Lila, ellers så ser vi hverandre alt for sjeldent fordi vi bor langt i fra hverandre.

Helgene fylles ofte opp med kamper, så det er det første jeg skriver inn i kalenderen min, så dukker det opp invitasjoner til bursdager og andre eventer. Noen helger går også med til lekser om jeg vet at uken ellers blir veldig travel og lesing til prøver og presentasjoner. 

Så er det kjempegøy å få skrive opp stooooore opplevelser som for eksempel "Lansering av kolleksjon" som stod i kalenderen i september i år og avreise til Brighton med EF som var helt i starten av sommerferien. På mandag var jeg igjen på et kjempespennende møte, et slikt møte hvor jeg blir sittende å klype meg selv i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer. Jeg vet også om et par andre møter jeg snart skal på, og gleder meg veldig til å dele med dere lesere så fort jeg får lov/mulighet til det.

BILDER FRA VG-LISTAI slutten av måneden er det igjen OD-dag og jeg lurer på hva jeg skal finne på denne gangen. OD-dagen i fjor var jeg i sammen med Tuva og jobbet hos WOW på Storo Shoppingsenter. Trykk om du vil komme direkte til de innleggene, HER for innlegg 1, HER for innlegg 2.

Det er også mye jeg gjerne ville ha gjort som jeg ikke får tid til eller som kræsjer med andre ting. Nå blir det også ekstra travelt fremover ettersom jeg har startet med konfirmasjonsforbredelser og da er det mye jeg må være med på. Vi skal på konfirmasjonsleir allerede til helgen og også på en leir til våren. Jeg skal i alt på 8 gudstjenester frem til konfirmasjonen min og jeg skal på flere undervisninger etter skoletid og være med på aktivitetsgruppe 4 kvelder før konfirmasjonen.

Enda så syns jeg det er kjempegøy når jeg blir invitert på møter, konserter og events, og krysser alltid fingrene for at de treffer en dag hvor kalenderen tillater at jeg kan være med, men noen ganger kræsjer det og ofte er det skolen som setter en stopper i form av lekser. Men skolen er jo viktigst da. Som i dag....jeg sitter og leser til Naturfagsprøve, men kunne vært på et kult event.

BLURRY OG KLART MED LAURENT, ALEX OG SANDER

Så når dere leser bloggen eller sjekker den og ser at det ikke har kommet et innlegg eller at det ikke er så langt som dere hadde ønsket eller så spennende som dere hadde ønsket, så håper jeg dere husker at det er livet mitt jeg blogger om. Alt får jeg ikke lov til å dele og noen ganger så strekker ikke tiden til heller. 

 

TRIKSER I ØSTERRIKEI dag ble det et litt lengre innlegg. 

Liker du best lange innlegg med mye tekst, eller liker du bedre innlegg med mindre tekst og mer bilder?

Klem Jennie 
15 kommentarer


Blogg

HVA HAR SKJEDD!


21.09.2015


Hei

I dag fikk jeg flere kommentarer og direktmeldiger på hva som har skjedd med bloggdesignet mitt. Selv tenkte jeg ikke det var noe spesielt før jeg gikk inn på mobil og hele designet mitt var borte og byttet ut med et helt enkelt uten header. Ble helt forskrekket og logget inn på MACEN med en gang for å se hva som hadde skjedd. Da jeg logget inn stod det en liten overskfift " mobilvennlig design" 

Jeg fikk lest litt om det og kort forklart er det dette som stod. At det er en stor andel av leserne på blogg som kommentere via mobil og at det derfor var på tide med mobiltilpassend design. Så det vil si at de kommende ukene vil det være et standard mobildesign på bloggen min, altså via mobil.  Etterhvert vil det selvfølgelig også komme forskjellige design å velge mellom, men også egen designbygger for mobil. Det jeg syns var viktig er at det senere vil bli mulig å lage sitt eget design på mobil. Nå skal jeg jo snart begynne på nye header og nytt design og dette er jo noe jeg ser frem til. 

Om du ønsker å se bloggen min med det vanlige designet mitt må du bruke PC eller MAC. 

 

SLIK DET NÅ SER UT PÅ BLOGGEN VIA MOBIL. 


Uvant men jeg skal klare meg. Hahahaha! 

Nå reiser vi også på onsdag så har ganske stress. For det første må jeg pakke alt jeg trenger og vaske det jeg vil ha med, pluss at jeg må gjøre leksene for hele uka i dag og i morgen i tillegg. Så det er ikke bare å bare å reise i skoletid. Man må faktisk jobbe for det. Vi har heldigvis fått noe nytt og kult i huset som hjelper meg med motivasjonen. 


Leser du bloggen min på mobil eller via PC/MAC?

Klem Jennie

 

 
37 kommentarer


Blogg

TENK SÅ KULE BILDER DET VIL BLI


09.09.2015


Hei

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer til høstferien jo nærmere den kommer. Nå er det under 4 uker til vi reiser!!! Det høres kanskje lenge ut men vi har jo allerde gått på skolen 2 og 1/2 uke så tipper tiden kommer til å gå fort.

Gleder meg ikke bare til varme og bading men også tanken på de fine bildene jeg kommer til å ta, for jeg liker å ta bilder. Ja, det er faktisk noe jeg går å tenker på. Tror også de fleste bloggere tenker slik. Det eneste jeg krysser fingrene for nå er bra WiFi/gratis nett slik at jeg får delt masse masse bilder med dere.Blir veldig inspirert av bildene over.  Disse bildene er jo heller ikke bare av utsikt men også mange andre fine plaser på hotellet. Som jeg nevnte for litt siden har jeg jeg faktisk vært på hotellet før men da var jeg 1 1/2 år og da husker man ikke stort. Det er jo i tillegg pusset en del opp så hjelper ikke se på gamle bilder.

 

Noe annet jeg gleder meg utrolig til er å få nytt design! Og header. Jeg har vært så heldig å få hjelp av en super hyggelig jente som heter Albertine. ( Hun er den som har lagd det designet jeg har nå) 

Tror det designet jeg kommer til å få vil bli helt annerledes fra det jeg har, men det vil jeg. Liker forandringer<3


Gleder du deg til nytt design? Hvordan stil tror du jeg velger?

Klem Jennie

 
21 kommentarer


Blogg

LITT FORSKJELLIG


08.09.2015


Hei

I dag hadde vi idrettsdag på skolen og gjett hva? Det ble sooooooooooool!!! Ahhhhhh så deilig<3 I fjor på idrettsdagen hadde vi pøsende regn og det var utrolig vanskelig å løpe fordi vannet gjorde banen veldig glatt og det var små vanndammer over alt. I dag var vi så heldig med været. I tillegg så varmt!

Men siden vi mister 2 skoledager med fag denne uka har jeg en del lesker å få gjort unna. Blir derfor vanskelig å begynne på videoen men skal hvert fall få til litt i helgen. Har litt å gjøre til helgen også men det er nok litt mer morsomt enn lekser. Jeg skal nemlig på reunionparty!!!

Nå tenker du kanskje: Hva er reunionparty?  Det skal jeg si nå. Reunionparty er en gjenforening, jeg skal på reunionsparty med de som har vært på språkreise med EF i sommer :) Det er ikke slik at det er alle fra alle de forskjellige landene men vi som kommer fra Norge. Fikk jo god kontakt med flere av de norske på språkreisen. Vi hadde koselige kvelder sammen, turer, vi spiste ofte lunsj sammen og ikke minst reisen frem og tilbake. Både jeg og Ella gleder oss masse til å se alle igjen. 

 

Toppen jeg har på meg på bildet er nå kommet for salg i WOW butikker over hele landet :DHar du vært på reunionparty før?

Klem Jennie
9 kommentarer


Blogg

DET LYSER OPP DAGEN!


30.08.2015


Hei

Beklager for ikke noe innlegg i går men jeg var på cup fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Etter 1 dag med kamper i går sov jeg over hos Tuva til i dag og dro for å spille flere kamper. Da jeg kom hjem var jeg supersliten. Vi hadde dessverre ingen innbyttere og når du i tillegg gjør det mot bra lag sier det seg selv at man blir litt sliten. 

Heldigvis kom jeg hjem til noe som alltid er koselig. FANPOST!!!!! Blir så glad når jeg får brev fra dere. Det varmer hjerte mitt at folk tar seg tid til å skrive til meg og sende det. Takk til Marie og Anna <3 Det er fortsatt folk som sier de vil sende meg ting og om de kan få adressen min. Jeg vet ikke om alle har sett det men jeg ha fått en postboks. Adressen til den står under bilde av meg på høyre side av selve bloggsiden min, men legger den til her en gang til for dere. 

Om du vil sende meg post er adressen: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN
I morgen er det skole igjen og jeg begynner allerede å kjenne at jeg gruer meg. Ikke fordi det er kjedelig eller tøft,  men tanken på alle leksene jeg har til uka er grusom. Kan det ikke bare bli høstferie snart. 

Egentlig hadde jeg tenkt til å filme siste del av spørsmålsrunden om språkreisen, men kamerastativet har dessverre gått i stykker. Skaffer meg et nytt i løpet av kort tid. 

Håper alle har hatt en fin helg!

Klem Jennie
8 kommentarer


Blogg

FØRSTE UKA


21.08.2015


Hei

Da er første uka på skolen over og jeg må si, den var ikke så fæl. Hahahaha! Har ikke hatt så mye lekser, men mer fag på skolen. Jeg har i hvert fall kost meg masse med venner som jeg har savnet i sommerferien.

Før jeg dro til Østerrike hadde jeg bare badet en gang i sjøen , og det var faktisk da vi spilte inn " ELEKTRISK" Nå har jeg fått badet 3 ganger til bare denne uka. Det er alltid litt kaldt når jeg går ut i vannet,  men så blir jeg litt mer vandt til det. Det er jo også meldt fantastisk vær til helgen så det er noe jeg bare må utnytte og finne på noe gøy. 

Har også fått vært på trening, noe jeg også har savnet masse. Jeg elsker å spille håndball og utvikle meg så det var supert å starte opp igjen. 

Nå skal jeg på trening, fått nye treningstider denne høsten. Det blir 3 treninger med håndballen i uken, pluss at jeg frem til høstferien hospiterer hos et annet lag også slik at jeg trener to håndballtreninger på torsdager. 

Ønsker deg en superfin helg. Har du noen planer?

Klem Jennie
22 kommentarer


Blogg

Min adresse


26.04.2015


Hei

Mange lurer på hva min adresse er og jeg har aldri svart noen av de som har spurt meg om den på bloggen. Dette også fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine. Vel....jeg har gitt den bort et par ganger fordi at noen skulle få sende tegninger som de hadde tegnet av meg som jeg så på IG. Da jeg var med på vinterlyd fikk jeg også noen koselige hilsner.

 

Her er litt av posten jeg tidligere har fått. Mange som sier de har sendt men det har aldri kommet fram. Vurderte derfor postboks lenge og endelig har jeg det:-)

Siden så veldig mange har spurt om adressen min, kan jeg nå dele min helt egne adresse med dere. 

 

Jennie Sofie 

Postboks 3

1451 NESODDTANGEN

 

Klem Jennie
17 kommentarer


Blogg

Vinner


01.04.2015


Hei

Nå har jeg kåret vinneren av WOW sitt pysjsett og det ble en jente som heter Anna. Jeg kommer til å kontakte vinneren igjennom Instagram. Nå er det rett før jeg setter meg i bilen og kjører av gårde til Hafjell. Det tar ca 3 timer men tiden går fort når man hører på musikk og ser på film :-) Gleder meg masse til å se de andre. Flere får jeg også se i kveld

Sees vi på Hafjell?

Klem Jennie
14 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©