hits

 • Blogg

  DET DERE IKKE SER


  18.01.2018


  Hei folkens!
  I dag tenkt jeg informere om at jeg har en vsco bruker! Jeg har nevnt det er par ganger før, men det er nok ikke alle som fikk det med seg! Det er masse bilder der jeg er sikker på at dere aldri har sett før. Jeg poster ganske mye der uten å tenke på feed i det hele tatt haha! Bare masse øyeblikk fra hverdagen min, om du er interessert i det. Jeg legger noe ut der så og si hver dag! Klikk på profilbildet for å komme til brukeren min<3

  Her er noen knips fra den siste uka<3

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Blogg

  JOBBEN MIN


  17.01.2018


  Heisann!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag❤️ Dagen min startet med skole fra 08.00-14.10, før jeg så kjørte med mamma og pappa til byen for et lite møte. Deilig med kort dag på skolen og fint å planlegger året 2018 og hva jeg skal gjøre med tanke på «jobben min». Jeg syns det er litt rart å kalle det jobb, men det er jo det det er. Gjør det fordi jeg liker det, men har jo blitt til arbeid jeg må innvistere i. Vi er i hvert fall ferdig på møte og har nettopp spist litt mat. Vi er på vei hjem og jeg er klar til å kaste meg ut i lekser til i morgen før jeg tar kvelden! Blir deilig!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Det var altså dagen min! Hvordan har din dag vært?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Blogg

  HEMMLIGHETEN BAK...


  07.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har lest ganske mye i dag, fordi jeg driver med et bokprosjekt på skolen. Da jeg stod opp i dag hadde jeg hele 100 sider foran meg. Tok en liten pause i morgens men leser de siste sidene i senga etterpå. I tillegg har jeg ryddet litt på rommet og i smykkene og øredobbene mine. Det må gjøres en gang i blant det også. 

  Kom på for litt siden at jeg selvfølgelig måtte dele noe med dere på bloggen i dag! Jeg har vært så gira på bursdagen min som er i morgen, så jeg glemte det nesten helt. Jeg tok derfor en selfie og tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine! Har fått så mange spørsmål om hvordan jeg gjør det. Det varierer litt men som oftest gjør jeg det samme. Leste et innlegg av en blogger og ble litt sjokket av det personen skrev. At han/hun bruker dritlang tid på å redigere bildene sine og at det er derfor de ser bedre ut en andre bloggere sine bilder. Haha! Jeg er tydelig en av dem fordi det jeg gjør er å slenge på et filter og gjør bildet eventuelt lysere eller gir det mer farge. Jeg syns nå at det som er det mest naturlige er det beste. 

   

  1. Tar en selfie av meg selv. Grunnen til at hånda mi holdes opp er fordi jeg holder et lys. Ellers hadde bildet blitt supermørk, noe det ikke ble nå. Jeg slapp derfor å justere på lyset etterpå. 

  2. Laster bildet inn i vsco og velger filteret 5A. Bildet blir mer blått enn gult av å bruke dette filteret. 

  3. Demper filteret så det ikke blir for intenst og nærmere det naturlige. 

  4. Setter opp saturation som basically er farge. 

  5. Om bildet hadde vært litt mørkt hadde jeg dratt opp exposure og litt kontrast.

  That´s my secret! Hvordan redigere du bildene dine eller redigerer du de i det hele tatt?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Blogg

  BOR DERE SAMMEN?


  27.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og nyter ferien! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg begynner på skolen igjen. Jeg gleder meg ikke akkurat til å begynne, men det går fint fordi jeg snart har bursdag haha! Jeg bare elsker ferie! Jeg elsker det å sove lenge, ta det med ro og slappe av. Men det kan jo også bli ganske kjedelig etter hvert, om man bare sover og slapper av. Man må passe på å finne på noe. Jeg var hos Thomas fra 1. juledag til 2. juledag før vi dro hjem til meg i går og var her til i dag! Liker også ferie fordi jeg får masse til ti å være med Thomas! Når det er skole sees vi kanskje 1 eller 2 ganger i uka, mens nå i ferien er vi nesten sammen hver dag haha! Det var faktiske noen dager før ferien han var hos meg fra en søndag til en onsdag! Det var skikkelig koselig det!

  Jeg får faktisk ganske ofte spørsmål om Thomas og jeg bor sammen. Kanskje det har noe med at jeg stadig vekk poster bilder av han på instagram, snap og vsco haha! Svaret er i så fall, nei. Vi bor ikke sammen...ikke ennå i hvert fall. Jeg vet ikke hva som er vanlig, men jeg kjenner ingen som flyttet sammen med kjæresten sin i en alder av 16. Vi er sammen så ofte vi kan og det er alltid godt å se hverandre igjen. Om det har gått 3 dager fra sist gang eller 2 uker. 

  Han dro for noen timer siden og vi sees igjen om noen få dager<3 Har dere noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar<3

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Blogg

  TJUKK DUM HORE


  16.11.2017


   

  Hei

  Overskriften....må vi gå inn på det hver gang.  Ja, jeg kommer til å nevne dette i innlegget. 

  ...Men først en stor takk til dere alle sammen. Dere som leser bloggen min daglig og dere som følger meg på Instagram. Dere er noen flotte mennesker, jeg er så heldig som har en følgergruppe som dere. For jeg juger ikke når jeg sier at langt under 1 % av alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg får er dårlige eller hatefulle. Jeg har jo også blogget mye om dette om å være positiv og håper jo at dette smitter over på dere. At man ikke kommer noe høyere eller lengre i livet sånn ved å tråkke andre ned, i hvert fall ikke sånn i det lange løp. At man skal være glad i seg selv slik man er og at det å si noe fint til andre det føles ikke bare godt for den du sier det til, men også for deg selv. Tro meg, prøv selv. 

  Jeg ser at enkelte bloggere opplever så utrolig mye negativt og får så mye hat. Jeg lurer alltid på hvordan det har skjedd. Hvordan havnet de sånn midt i skuddlinjen? At de som blogger ikke har tall på hvor mange ganger de har blitt kalt FEIT, HORE og DUM. ( Vil også bare si at det er virkelig ikke greit å skrive slike kommentarer. Det sier jeg hele tiden) Vel, jeg har faktisk fått kommentar for at jeg er feit, men hallo, det er jeg jo ikke. Jeg har også fått kommentar på at jeg er en hore, noe jeg heller ikke er dum. Jeg får høre fra venner og de jeg kjenner at det er misunnelse og velger å tro at det er det når jeg først får en slik kommentar. Jeg tror også en grunn til at jeg ikke får så mange slike kommentarer er fordi jeg ikke skriver så mye om alle saker som kommer opp og meninger. Jeg prøver heller ikke å provosere noen:-) Når jeg først skriver mine meninger er det om noe jeg brenner for i stede for å skrive om alt og alle. Mye av det jeg skriver om er selvtillit og at alle må være snille med hverandre. Som ungdom i dag syns jeg det er viktig og skriver derfor mye om det. 

  Om jeg daglig hadde fått slike kommentarer, da tror jeg seriøst at jeg ikke hadde gjort meg tilgjengelig for kommentarer noe mer. Jeg bryr meg fint lite om hvor mange følgere jeg har her og der. Jeg har helt i fra jeg startet med instagram gjort det så enkelt som å blokke de som skriver dritt. Etter noen år gjorde Instagram det slik at man kan se listen over brukere jeg/foreldrene mine har blokket og den er uendelig lang. Dette var helt i oppstartsfasen og jeg fikk mange kommentarer på at jeg var stygg, dårlig til å blogge og ble kalt de styggeste ting. Sånn etter at jeg hadde lagt ut bilder enten med Isac eller Marcus og Martinus fikk jeg til og med trusler om at jeg skulle bankes opp. Den type brukere som kommenterte slik ble bare blokket. Det jeg sitter igjen med i dag er en fantastisk følgergruppe på Instagram som kommenterer så mye koselig og fint og så og si aldri noen negative kommentarer på bloggen. 

  Jeg kommenterer ofte tilbake til dere på instagram og deler jo mye av meg selv i ulike kanaler og mange av dere har kanskje klart å få med dere at jeg faktisk er ganske hyggelig haha. Til og med da det ble kjent at jeg er sammen med Thomas ble det ikke noe hat i det hele tatt. Kun en har sent noen meldinger til Thomas om at han bør komme seg vekk fra meg fordi jeg er så fæl. 

  Så jeg sier det igjen. Tusen takk og dere er fantastiske. 

  Klem Jennie

  Som dere kanskje ser er jeg ganske aktiv på instagram, så om du vil se flere bilder følg meg der<3 @Jenniefashion
  4 kommentarer


  Blogg

  Nødmelding


  12.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere har hatt en fin dag! Hjemme hos oss har vi hatt besøk av kusina mi i fra i går til i dag og vi har feiret farsdag med gaver og kake<3 Det var utrolig koselig å få besøk av kusina vår igjen og vi har det alltid morsomt. Hun fortale oss noe i dag som jeg syns var så hysterisk at jeg bare MÅTTE skrive om det er på bloggen. 

  På mobilen hennes har hun en funksjon som gjør at hun kan sende ut en nødmelding dersom hun kommer i fare eller trenger hjelp. Det gå ut på at hun må trykke tre ganger på låseknappen etter hverandre. Hun greide selvfølgelig å gjøre det med et uhell da hun var alene i byen på fredag. Hun satte mobilen på flymodus fordi hun var på et show i Oslo og ikke ønsket vibrering. Hun skrudde av flymodus noen timer senere og da hadde hun sykt mange ubesvarte anrop og meldinger fra flere mennesker. "Hvor er du?!?!" og "Hva skjer!?!".  Mobilen hadde nemlig sendt ut en nødmelding der det stod "Jeg må ha hjelp". Denne funksjonen gjør ikke bare at det sendes ut en nødmelding, men kameraet tar bilder av omgivelsene umiddelbart, et lydopptak og posisjon. Posisjonen kunne ikke mobilen finne fordi den var på flymodus, hun hadde mobilen i lomma så bildene ble svarte og på lydopptaket hører du noen personer snakke fordi det var mennesker rundt henne da hun var i byen. 

   

  Det er jo en utrolig smart funksjon, men den har sine ulemper haha. Tenk hvor skummelt det må være for en mor eller far å få disse meldingene og så at personen ikke svarer på telefon eller melding. Ser nesten ut som hun er kidnappet og ligger i et mørkt rom. 

  Bestefaren min har også den funksjonen. Han har hatt både slag og hjerteinfarkt, så det er veldig betryggende at han på en enkel måte kan sende ut nødmelding om han trenger hjelp.

  Det var dagens historie haha!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  Endelig går det dårlig!


  29.10.2017


  Hei

  Hva feiler det overskriften?

  Vel...det er egentlig ikke spørsmålet. Spørsmålet er "Hva feiler det de som gleder seg over at det går dårlig for andre?" Eller hva feiler det de "hobbyjournalistene" som føler at de har en oppgave som går ut på å blogge rundt andre personer sine oppturer og nedturer. Det finnes så mange bloggkategorier. Moteblogg, livsstilsblogg, interiørblogg, hverdagslivsblogg, men den merkeligste kategorien må være den "jeg har ikke så mye som foregår i livet mitt så jeg blogger om andre bloggere enten det er å tråkke dem opp eller ned" Syns bare det er så merkelig. Eller den kategorien som er " Hva kan jeg klage på i dag". Det må faktisk være den værste kategorien. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker en positiv blogg og etter å ha blogget i over 4 år, må jeg kunne si at jeg syns jeg har klart det veldig bra. Allikevel ser jeg at lesertallet skyter i været om overskriften hinter om at noe negativt har skjedd fremfor når den hinter til at noe positivt har skjedd.  

  Jeg er så glad for at jeg velger å holde en positiv vinkling og blir nesten sliten av å tenke på hvor nedbrytende det måtte være å blogge om noe negativt så og si daglig. For de som leter etter noe negativt de finner som regel noe. Det fins folk som klarer å vri ALT til noe negativt. Eksempelvis at en rosa " jentegenser" har teksten prinsesse på seg. Da er det de som tenker "hvorfor må det stå prinsesse", hva om en gutt vil ha en rosa genser som den eller at det er feil at en jente skal ønske og drømme om det å være en prinsesse, de er bra nok som de er. Om en gutt ville hatt den genseren er det jo bare å kjøpe den. Dette er som sagt et eksempel.  

  Jeg skriver ikke overskrifter som ikke går igjen i innlegget mitt, men jeg ønsker jo å forsøke å gjøre det litt spennende. Før sa jo overskriftene mine nesten alt det som stod i innlegget. Nå får jeg tilbakemeldinger om at flere syns det er fint med de "spennende" overskriftene. De gleder seg til å lese bloggen hver dag. Noen få andre skriver clickbait. Jeg skal love dere at jeg hadde vært myyyye mer kreativ med overskriftene om jeg ønsket å ha clickbaits. Nei, jeg ønsker å ha en overskrift som på en spennende måte sier noe om dagens innlegg. Du trenger ikke klikke deg inn, men så er det nok av de som er nyskjerrige også. Jeg syns det selv at det er gøy med en spennende overskrift, men om det ikke er det jeg forventer at skal stå i innlegget blir jeg ikke sur eller irritert. 

  Lesertallene mine er ganske faste, det er de trofaste leserene mine som leser bloggen daglig. Det skyter noen ganger i været nå det kan se ut som noe negativt har hendt. Om du blir skuffet over innlegget så ikke trykk neste gang da, men kanskje du er litt for nysgjerrig?  *Blunk blunk

  Her er noen bilder fra terrassen til Thomas!

  Klem Jennie

   

   

   
  3 kommentarer


  Blogg

  GIVEAWAY!


  13.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg og jeg er klar for en pause fra litt skole og jobb. Thomas har kommet over og vi skal kose oss med film og godis i kveld! Jeg ville bare titte innom og si hei her på bloggen! I tillegg vil jeg informere om en GIVEAWAY jeg har på Instagram. Den gjør jeg med @browgame på Instagram og vi gir ut to Morphe paletter!! Det er sykt fint og skulle gjerne hatt det selv hihi! Det er bare å gjøre det som står under giveawaybildet på Instagram og du har muligheten til å vinne! På Instagram heter jeg @jenniefashion ❤

  Se den fine himmelen vi hadde utenfor huset i dag! Elsk!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Blogg

  KLESSALG


  10.09.2017


  Hei!

  For dere som har meg på snap så dere at jeg i går informerte om et klessalg her på Nesodden. Det var bare mamma som i utgangspunktet skulle selge litt klær, men jeg så på dette som en mulighet til å tømme skapet mitt litt. Jeg fant derfor frem masse som jeg ikke bruker lenger fordi det for eksempel ikke passer. For det først var det ganske kort varsel og for det andre var salget ute på Nesodden. Jeg la det i hovedsak ut på snap i håp om at noen fra Nesodden ville se det. Jeg fikk flere meldinger fra følgere som ville kjøpe plagg. De kunne gjerne betale frakt for at jeg sendte pakken også! Dette var bare et lite salg jeg tenke å ha på Nesodden, så det var ikke planen å sende noe ut. Kanskje jeg en gang i framtiden kan planlegge et skikkelig klessalg i Oslo og si i fra tidlig i forveien slik at mange kunne planlagt å komme? Dagens salg er i hvert fall over og jeg skal ikke ha et nytt med det første, men har det gjerne igjen en annen gang. 

   

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det skole igjen og jeg kjenner at jeg er litt stresset. Har en oppgave jeg må få levert og en debatt jeg må forberede meg til og oppi alt dette skal jeg i begravelse. Jeg ønsker ikke å fortelle mer om dette rundt begravelsen. Det viser jo også at jeg ikke deler alt her på bloggen og at jeg har tunge dager jeg også. Ellers gleder jeg meg til skolen fordi jeg får se vennene mine igjen! Jeg har det faktisk sykt gøy på skolen, rett og slett fordi jeg ler og har det moro med venner!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  Mangel på jern


  29.05.2017


  Hei!

  Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg vært syk en stund nå, men jeg er heldigvis på bedringens vei. Jeg har vært hos legen et par ganger og tatt blodprøver og vi vet endelig en grunn til at jeg har følt meg dårlig. Jeg har visst betydelig jernmangel, dette på grunn av blodmangel. Jeg har heldigvis fått medisiner for dette, så snart føler jeg meg nok enda bedre!

  I dag fikk vi også vite hvilket fag vi kom opp i til eksamen muntlig. Jeg kom opp i norsk og det ble jeg faktisk ganske glad for. Jeg har hatt norsk i prøvemuntlig to ganger allerede, så jeg vet litt hva det går ut på. I morgen skal jeg trekke tema og så vil jeg ha eksamen på onsdag! Etter onsdag har vi ingen flere prøver eller presentasjoner!!!! Jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig!

  På fredag tar jeg turen til Danmark for noe annet spennende, som jeg kommer til å fortelle mer om en av de kommende dagene! Litt rotete innlegg igjen, men slik ser i hvert fall min uke ut så langt.    

  Som dere også ser har jeg nå ca 239 000 følgere på IG! For å være helt presis 239 765 følgere! Det er bare noen hundre til jeg har 240 k! Helt sykt! Vil minne om at når jeg har 250 000 følgere vil jeg begynne å skrive på engelsk under bildene mine også!. Rett og slett fordi jeg har følgere fra mange forskjellige land og jeg vil at alle skal forstå! Det betyr utrolig mye å få kommentarer fra mine norske følgere, men også de fra andre land! Dere gjør meg så glad!

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Blogg

  FACE TO FACE


  12.04.2017


  Hei

  Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har min kjære pappa bursdag, så familien feirer han i dag med god mat og kake! Jeg har planer om å filme en morsom video snart som jeg ikke har gjort før. Nemlig en "ting som irriterer meg" video. Jeg tenkte det hadde vært morsomt, men også litt kjipt for meg. Da vet alle mine svake sider haha! Jeg tenkte derfor å kjøre litt det samme konseptet på bloggen i dag, bare at dette skal handle om ting som gjør meg glad! Det er så utrolig mye som gjør meg i glad, så velger bare å si noen få ting. Kommenter gjerne hva som gjør deg glad!

  1. Folk som er hyggelige på telefon. En av mine store "frykter" er å ringe til andre. Ikke fordi jeg ikke liker å snakke med folk, men fordi jeg er redd for at de skal være sure eller ikke spesielt glade. Det gjør meg derfor veldig glad at folk er hyggelige på telefon. 

  2. Fint vær! Det sier nesten seg selv. Syns det er skikkelig digg med fint vær, spesielt nå på våren. Fuglene kvitrer, den tynne vårjakka er på og sola varmer i ansiktet! 

  3. Jeg blir utrolig glad når det er sanger jeg kan på radioen, og gjerne mange etter hverandre! Jeg elsker musikk og det å synge gjør meg utrolig glad. 

  4. Latterkrampe! Jeg ler hele tiden og har det gøy, men elsker de gangen jeg får latterkrampe. Når jeg er med venner og noen gjør noe rart eller vi snakker om noe morsom!

  5. Når jeg våkner opp på morningen før alarmen og tror jeg har forsovet meg. Jeg ser deretter på klokka og innser at jeg ikke trenger å stå opp før om en time! Det er digg!

  6. Det å gå hele dagen og tro det er onsdag, men så er det egentlig torsdag! En dag nærmere helg haha. 

  7. Du finner frem en gammel bukse, veske eller jakke og finner en 200-lapp! Det er i hvert fall noe som gjør meg glad!

  8. Når jeg får ukeplan på mandag og vi har lite lekser og ingen prøver! Dette er svært sjeldent hos oss, så når det skjer blir jeg alltid utrolig glad!

  9. Småbarn og babyer! Om vi er på besøk eller i selskap og det er småbarn der!  Noe av det beste jeg vet altså!

  10. Det å møte dere i virkeligheten! Elsker å få kommentarer av dere og kommunisere med dere over nett, men noe som gjør meg utrolig glad er å møte dere i virkeligheten/ face to face! 

  Her er enda et bilde fra gårsdagens shoot med Håkon!  Hva gjør deg glad?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Blogg

  DET MYSTISKE BILDE


  09.04.2017


  Hei!

  I dag har jeg filmet en ny video for youtubekanalen min. Det kommer til å være en lookbook med klær fra JUNKYARD<3 Jeg kommer altså ikke til å snakke om klærne og holde de opp, men bare vise de på med litt fresh bakgrunnsmusikk. I tillegg har jeg funnet frem litt plagg og antrekk til shoot på tirsdag! Da skal jeg endelig ha shoot men Håkon igjen som jeg har tatt bilder med før! Han filma også intervjuet jeg hadde med Astrid S! 

  Ellers har jeg hengt med mine to gode venner Tuva og Ella! Om du ønsker å se litt bilder og lignende fra hva vi har gjort er det bare å legge meg til på snapchat der jeg heter "jenniesofiesnap". 

   

      

  Jeg la ut et bilde på instagram på bloggen for tre dager siden som fikk litt oppmerksomhet. Det var et bilde av meg som satt i sofaen med en person bak meg. Man kan ikke se ansiktet på personen, og mange lurte defor på hvem det var og om det var den nye kjæresten min. Jeg tenkte derfor å forteller kort historien bak bilde: Jeg hadde altså dette antrekket på meg og ønsket at mamma skulle ta noen bilder av meg. Søstra mi hadde på seg et annet kult antrekk og lurte derfor på om vi kunne legge ut et bilde sammen. Hun sa det var greit så lenge jeg kutta vekk ansiktet hennes. Hun satte seg derfor bak meg på sofakanten og jeg satt foran. Personen på bilde var altså søstra mi haha.

  For dere som har fulgt meg en stund så vet dere hvordan søsteren min ser ut. Det er sjeldent at vi tar bilder i sammen, rett og slett fordi hun er mer kamerasky, men også fordi hun ikke vil at jeg legger ut bilder av henne. Kan jo hende det endrer seg, men akkurat nå er det slik og man skal jo respektere om folk ønsker bilder av seg publisert eller ikke.

  Gleder du deg til video?

  Klem Jennie
   

      
  3 kommentarer


  Blogg

  Vil du være skuespiller


  03.04.2017


  Hei

  Ingen tvil om at jeg elsker å være skuespiller. Også rollen i Disney er skuespill, selv om jeg er programleder. Vi forholder oss til manus. Rollen i "Jenter" er det fortsatt mange som husker meg i fra. Jeg spilte "bitchen" Hedwig. Rollen elsket jeg, den var så ulik meg selv og det er veldig gøy å få lov til å gå inn i en rolle og være en annen. Dette håper jeg veldig på å få oppleve mer av .

  Jeg fikk rollen som Hedwig før jeg fikk instagram, før sosiale medier av noen som helst sort var kjent for meg. Jeg søkte rollen fordi jeg elsket skuespill. Min oppfattelse er at stadig flere ønsker seg en rolle i en serie kanskje ikke fordi de liker skuespill, men med et ønske om å bli kjent. Da er det kanskje fint å tenke over disse punktene. 

  1. Som skuespiller spiller du en rolle. Du må være forberedt på å måtte klippe håret ditt kort, farge det og kanskje gå i klær du ikke føler deg fin i. Dette må du rett og slett godta og tåle fordi dette er en rolle du skal spille. 

  2. Du må nok like å lese. Det må leses manus og det må pugges. Det går mye tid til dette som igjen vil si at det kan bli stressende og vanskelig om du ikke liker å lese eller pugge ting. Du bør ha god hukommelse også, for replikkene skal jo huskes. 

  3. Ting tar tid og du må være tålmodig. Det er ofte mye venting og ting tar lenger tid enn mange tror. Det skal filmes fra forskjellige vinkler, det må gjøres flere ganger fordi det sies noe feil. Det kan være en hel dags arbeid bak noe som vises noen få minutter på TV.

  4. Du må være sterk. Det er dessverre slik at så fort du er på TV så mener mange at de har rett til å mene og si alt om deg uansett hvor vondt det kan føles. Kommentarer er som oftest hyggelig men vær forberedt på å lese og høre alt i fra at du er en dårlig skuespiller til at du er stygg.Då må du være sterk og trygg på deg selv. 

  5. Flere kan bli misunnelig på deg og noen venner kan trekke seg unna. Mange vil nok også ønske å bli venn med deg fordi du er skuespiller eller kjent.

  Haha! Her er noen bilder jeg fant kjapt. Noen av bildene er fra Jenter og noen fra The Club. Jenter begynner å bli noen år siden, men veldig gøy å se tilbake på.    

  I starten syns jeg nok det var litt vanskelig og tok meg nær av stygge kommentarer og opplevde at de eldre på skolen og andre gjorde narr av meg og forsøkte kanskje å få meg til å gi opp muligheten min. Nå har jeg holdt på med dette lenge og jeg tar meg ikke nær av stygge kommentarer og vet at de som tråkker andre ned for å heve seg selv, de kommer i det lange løp dårlig ut av det. 

  Drømmer du om å bli skuespiller? Ønsker du flere type innlegg som dette? Er det noe spesielt dere lurer på?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Blogg

  EN GANG I BLANT


  07.03.2017


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg ble trukket opp i muntlig tentamen så hele dagen gikk til å skrive en presentasjon som jeg skulle holde i dag for en lærer. Dagen i går hadde jeg og klassen min også fått to gratistimer på treningssenter, så ikke bare sliten av skolearbeid men også trening. Det var utrolig gøy på treningssenteret da, men ikke like gøy med tentamen. I dag fikk jeg sovet litt lenger, min tid for presentasjonen var ikke før 12.45. Utrolig deilig å være ferdig<3

  Jeg innser at det går utrolig lang tid mellom hver gang jeg legger ut bilder fra instagrammen min her på bloggen. I tillegg til at det er lenge mellom hver gang, så er jeg en veldig aktiv person på insta. Det blir som oftest flere bilder i løper av en dag<3 Om du ikke følger meg der allerede, gå å gjør det nå:-) Heter @jenniefashion. I tillegg til å legge ut mye har jeg også livestream en gang i blant.

   

   

      

  Har du instagram?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Blogg

  2 DAGER IGJEN!


  04.03.2017


  Hei!

  Nå er det bare to dager igjen med stemming til GULLSNUTTEN og jeg ville bare minne dere alle på å stemme frem deres favoritter, om du ikke har gjort det allerede. HUSK at om du nominerer en youtuber i en kategori kan du ikke nominere en annen youtuber i sammen kategori senere. Da minster den du nominerte først stemmen sin:-)

  Om du vil nominere meg hadde jeg blitt utrolig glad. Jeg har fått mange meldinger og kommentarer av mange av dere som sier dere har nominert meg og det betyr så ufattelig mye! Det gir meg virkelig motivasjon til å lage enda flere videoer, noe jeg ønsker i få gjort i fremtiden. For å nominere dine favoritter trykk HER

  I kveld skal jeg slappe av og redigere ferdig en video jeg filmet forrige helg<3 Gleder meg!!!

      

  Har du nominert dine favoritter ennå?

  Klem Jennie 
  5 kommentarer


  Blogg

  MITCH MATCH


  18.02.2017


  Hei

  Jeg trodde virkelig jeg skulle få lagt ut en video i dag, men neida. Rett før jeg skulle laste den om skjedde det noe med videoen som aldri har skjedd før, og på grunn av det kunne jeg ikke laste den opp. Jeg skal til Oslo snart så rekker derfor ikke å fikse den  før jeg skal dra. Jeg skal ta en nærmere titt på det i kveld og i morgen. 

  Etter at den er lastet opp skal jeg nemlig begynne å redigere SMS-rulett som jeg gjorde i sammen med Bea og Ellen. Det blir en helt crazy video og jeg syns det var en herlig følelse å kunne fortelle de involverte at de meldingene som jeg sendte var del av en challenge. Ble helt flau av meg selv, he he....men veldig moro da. 

  Det er flere som jeg kjenner/vet hvem er som har spurt om jeg vil gjøre collabs med dem, og det er jo veldig gøy om man får tid, det er alltid tid det kommer ann på. Nå er det i hvert fall vinterferie og da har jeg tid til å i det minste redigere de filmene jeg allerede har filmet. 

  Uken står ganske åpent til å være impulsiv, slik som jeg er i dag. Kun på onsdag at jeg har en kjempekul avtale som har vært merket av i kalederen lenge. Endelig tid for Fotoshoot av min tredje kolleksjon med WOW.

   

  Fremdeles ikke blitt skikkelig vinter syns jeg og det frister mye mer å gå i bomber-jacket i stedet for Boblejakke. Antrekket er skikkelig Mitch Match av merker. Bukse: Juicy Couture - Jakke: Junkyard - Genser: Gina - Cap: Junkyard - Sko: Primark

   

  Har du noen spesielle planer for den kommende uken eller skal du kose deg hjemme og slappe av?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Blogg

  wow altså!


  31.01.2017


   

  //samarbeid

  Hei!

  I dag hadde jeg første skoledag etter at jeg kom hjem i fra jobbhelg i London! Jeg hadde det utrolig fint og gøy i London og jeg kommer til å savne det:( Sesong 3 av The Club vil ha premiere på Disney Channel den 17. februar klokken 18.30 på Disney Channel. Programmet er fylt med musikk, intervjuer, leker og masse masse annet gøy du ikke vil gå glipp av.

  Det neste spennende som skjer er fotoshoot for den tredje og siste kolleksjonen min med WOW! Det gleder jeg meg masse til! Jeg gleder meg til å møte alle de fantastiske menneskene jeg får jobbe med, til å ta bildene, vise de til dere og så ha lansering. Det er ikke funnet ut ennå hvor det skal være og når men jeg kommer helt klart til å dele det her på bloggen og instagram når det er funnet ut. I mellomtiden har wow kommet ut med flere superkule antrekk og looks jeg bare digger. Du kan se lookbooken dere ved å trykke //HER. Digger den!   

  Er du spent på min tredje kolleksjon?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Blogg

  MIN REISE


  01.01.2017


  Hei!

  Da var 2016 offisielt over og det er 2017. Utrolig mye skjedde for meg det forrige året og jeg har hatt en fantastisk reise. Jeg har blitt kjent med så ufattelig mange fantastiske mennesker, opplevd nye steder og fått vært med på mye spennende. Jeg har sett tilbake på innlegg for å se høydepunktene mine fra året og jeg klarer neste ikke tro at alt dette skjedde i løpet av 1 år. Jeg er klar for et nytt spennende år. Jeg er klar for å bli kjent med enda flere mennesker og oppleve enda flere steder, men først vil jeg oppsummere året 2016.

  JANUAR 2016

  I januar feiret jeg blant annet 15-årsdagen min med noen av venninnene mine. Min kjære lillesøster fylte også 13 år<3
  FEBRUAR 2016

  I februar var jeg på Isac Elliot konsert med noen venninner, jeg var på den finske ambassaden i Norge og jeg feiret 5-årsdagen til broren min Mathias.  MARS 2016

  I mars hadde jeg et superkoselig meetup i Bodø og jeg hadde en fantastisk reise til Gran Canaria med "WOW TEAMET" for å ta bilder til sommerkolleksjonen min!

  APRIL 2016

  Jeg dro for første gang til London for å spille inn med Disney! En av de beste opplevelsene fra i år! Jeg var også på "God Morgen Norge" for første gang.
  MAI 2016

  I mai skjedde det en del for meg. Jeg var i London for andre gang og spilte inn Radio Disney Music Awards! Jeg hadde lansering av kolleksjonen min og jeg ble konfirmert. Jeg var også på fredrikstadcup med håndballaget mitt.


  JUNI 2016!

  Jeg hadde enda et meetup på wow, så var det endelig sommerferie! Jeg klippet håret mitt kort og min uforglemmelige reise til Malta med Tuva startet. 

  JULI 2016​

  Jeg hadde en fantastisk siste uke på Malta før turen gikk hjem. Jeg var gjest på "God Sommer Norge" og ble intervjuet til Toppbladet, før jeg reiste videre til Østerrike! Jeg nøt flere dager med familien i Graz og så tok vi en ukes tur ned til Grado i Italia med bil. Deretter dro vi tilbake til Østerrike og var det en liten stund til. 


     AUGUST 2016

  Familie og jeg reiser reiste så tilbake til Norge. Jeg ble utfordret av NOBE til å stå på wakeboard for første gang, og tok utfordringen. Jeg løp "Color me rad" og skolen begynt igjen. I tillegg startet " The Club" på Disney Channel.


  Dette er bare en screenshot, men om du ønsker å se flere av episodene gå inn på Disney Channel sin youtubekanal. 
  SEPTEMBER 2016
   

  Jeg var på EF reunion party og vlogget hele den dagen. I september var det litt hektiske dager. Bahare og jeg begynte på bladet vårt og jeg jobbet med den tredje kolleksjonen min. I tillegg ble jeg invitert på et "Soy Luna" event med Disney som jeg også vlogget fra. Du finner videoene på youtubekanalen min. 

  OKTOBER 2016

  Bahare og jeg jobbet videre med bladet. I tillegg blir det høstferie og familien og jeg reiste til Hallingdal der vi blant annet gikk på fjellet, klatret i klatrepark og kjørte ATV. En uke etter høstferien dro jeg til Polen med klassen min. En helt uforglemmelig tur. Kan heller ikke glemme shooten jeg hadde med Håkon!  NOVEMBER 2016!

  Videoer jeg har spilt inn for Disney kom ut på youtubekanalen deres. Jeg hadde shoot for bladet "Oh My Vlog" og jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i spektrum.

  DESEMBER 2016​

  "Oh My Vlog" kom ut i butikker og kiosker i Norge! Jeg hadde en lang kalender på bloggen hele måneden og jeg var så heldig å få være med på " God Jul Norge". 

   

  Nå er det altså Januar 2017 og jeg har allerede store planer denne måneden som jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper alle hadde et fint 2016 og jeg ønsker dere alle et fantastisk 2017!

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  Blogg

  HEMMELIGHETEN


  13.12.2016


  Hei!

  Som jeg sa på både instagram og snapchat i går kom bladet " Oh My Vlog" ut i butikker og kiosker i Norge! Dere som har fulgt med på bloggen vet at jeg har blitt intervjuet selv for bladet men jeg har også intervjuet andre! I tillegg hadde jeg en dag med shoot som var utrolig lang men også veldig spennende. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på å lage dette bladet! Bahare har vært super flink og resultatet synes jeg ble knall! 

  Som jeg skrev under gårsdagens instagrambilde står det en hemmelighet jeg har holdt på veldig lenge i magasinet. Flere supert meg i går om jeg bare kunne si den, men det skal jo være ekstra spennende for de som kjøper bladet å lese hemmeligheten. De får også vite den litt før alle andre. Jeg kommer jo selvfølgelig til å fortelle den her på bloggen om litt så ingen grunn til å bli stressa. Haha! Jeg gleder meg veldig til alle vet det. 

  Sett flere av dere skriver dere har bladet og det er mange som også har sendt bilde av at de har det. Noen legger til og med bilder ut på instagram, slik som dette. Jeg blir så utrolig glad! 

      

  Så nei...hemmeligheten slippes ikke på bloggen i dag heller, men det er bare å følge med videre. I tillegg er det enda flere spennende julekalenderluker som skal åpnes. 

  Har du kjøpt bladet?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Blogg

  Lykke til!


  29.11.2016


  Hei!

  Jeg la ut et bilde på instagram i går og skrev at jeg endelig var ferdig med engelsktentamen og mattetentamen. På fredag har jeg bokmål-tentamen og på mandag nesteuke har jeg nynorsk. Etter det er jeg endelig ferdig med alle tentamenene for denne gang. Nå nærmer det seg i hvert fall jul og det er ikke så alt for lenge til ferie igjen. Jeg gleder meg til å sove lenge, ikke ha skolearbeid og til å bruke mer tid på venner og familie. Det er bare å stå på den siste tiden og holde motivasjonen oppe. 

  Under bildet jeg la ut kommenterte flere av dere at dere også har og har hatt flere av tentamenene. Noen sa dere hadde matte i dag og noen av dere har engelsk nå på fredag! Jeg vill bare ønske dere masse lykke til og jeg heier på dere. 


  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Liker du best matte, norsk eller engelsk?
  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Blogg

  HER ER JEG


  20.11.2016


  Hei

  Mange av dere er kun lesere av bloggen min og følger meg ikke i andre sosiale medier. En av grunnene til dette kan være at dere ennå ikke har fått dere Instagram, snap eller Musical.ly , men det er i hvert fall sosialemedier som jeg bruker. Alle bruker jeg ikke like flittig, men plutselig syns jeg det er gøy å snappe litt og en annen dag lager jeg en Musical.ly.

  På instagram har jeg brukernavnet @jenniefashion og du trenger ikke har instagram for å besøke brukeren min. Du kan ganske enkelt trykke //HER


   

  Musical.ly er en app hvor man kan mime til sanger og annen tekst og dele dette som videoer på sin bruker. Jeg er ikke kjempeaktiv der, men kanskje jeg plutselig blir det. For å se andre sine videoer på Musical.ly trenger du en egen bruker, men du trenger jo ikke å dele videoer selv om du ikke ønsker det. Har du en bruker kan du se andre sine videoer og det er mye morsomt og bra.På Musical.ly heter jeg: Jenniefashion


   

  Snapchat er en ting jeg ønsker å bruke mer, men jeg er bare så dårlig på det. Noen ganger kjører jeg en Q&A på min snapchat og det er veldig populært. Da får jeg inn veldig mange spørsmål. Da stilles spørsmålene under et bilde jeg poster på Instagram. På Snapchat heter jeg: jenniesofiesnap   

  Om du ikke følger meg på noen av disse mediene, gjerne gjør det om du har lyst. Instagram er nok den medien jeg er mest aktiv på. Det er der jeg deler mest bilder og det er der jeg svarer mest på kommentarer. Kanskje derfor jeg liker instagram så godt. Jeg kan lett skrive til dere og kommunisere med dere! Alltid koselig å få kommentarer fra dere og se bilder dere deler.

  Har du snap, instagram eller Musical.ly. Kanskje alle tre til og med?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Blogg

  ER DU I DENNE GRUPPEN?


  11.11.2016


  Hei

  Først vil jeg bare takke dere alle sammen. Alle dere som faktisk er inne og leser bloggen min, og en stor takk til dere som kommenterer så koselig også. Det er jo  faktisk dere som gjør slik at jeg fortsetter med å blogge og trives så godt som blogger. For ved siden av bloggen har jeg jo også Instagram, og det er vel der det egentlig skjer mest. Jeg leser kommentarer og forsøker å svare så mye som mulig. Snapchat har jeg vært dårlig på i det siste, jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å snappe dere. 

  Blir kjempeglad over å lese at dere liker videoene mine også, selv om jeg ikke ser på meg selv som noen Youtuber egentlig. Kanskje derfor jeg ikke har noen faste tider, dager hvor jeg legger ut noe. Plutselig får jeg bare lyst til å filme og ofte er det dere som gir meg ideèr til hva jeg kan filme. Det er også ekstra gøy når jeg oppdager nye redigeringsmetoder og selv syns det er gøy å redigere for å få et kult resultat. 

  I tillegg til dette jobber jeg med 2 utrolig kule prosjekter...faktisk snart 3 :-O Klarer nesten ikke vente med å fortelle dere. 

  Jo, så en ting helt til sist. Jeg setter pris på deg som følger. Enten du er 7,8 eller 9 år.....10, 11, 12 eller 13 eller en alder utenom det også. Jeg vet selv at jeg har følgere (fans.....veldig rart å skrive det ordet, eller bruke det ordet, he he) helt ned til 6/7 år og opp til 18. De minste liker meg i The Club Style og kolleksjonene fra WOW og nettserien jenter. De eldre for personligheten min i sosialemedier, Youtubevideoene mine, at jeg deler det jeg gjør mm. Jeg kan ikke klare å treffe alle med alt det ulike jeg gjør hele tiden. Spørsmålsrunder om språkreise er kanskje ikke så spennende for de aller minste og Disney Channel kanskje ikke det mest spennende for de eldste. Innkjøpsvideoer treffer kanskje ikke de aller minste og WOW kolleksjonen ikke de aller eldste, men jeg har dere alle i tankene i mange av valgene jeg tar, dere er herlige. 

  Så et par spørsmål til dere, som sikkert noen av dere vil være så snille å svare på. 

  1.Hvor gammel er du?

  2. Er du gutt eller jente?

  3. Hva liker du best av det jeg gjør/har gjort?

  Bilder tatt av: Håkon Jørgensen    

  Klem Jennie
  113 kommentarer


  Blogg

  SPENNENDE!!!


  09.11.2016


  Hei

  Nå har det gått et par år siden jeg sist nevnte Vixen Blog Awards. Den gang var jeg 13  år og visste langt i fra hva jeg gikk til og overrasket helt klart ikke bare meg selv men også mange andre. At dere leserene og følgerene mine stemte meg frem til finalist i kategorien Årets Ungblogg den gangen, var helt uvirkelig og de aller fleste under prisutdelingen skjønte nok ikke helt hvem jeg var. 

  Jeg blogger fortsatt. Blogger om livet mitt. Deler små og store begivenheter år etter år. Nå, 2 år senere sitter jeg her igjen og spør meg selv om jeg skal være med på denne "bølgen" igjen. Så kommer en kommentar under det nyeste bildet mitt på Instagram. En kommentar i fra en av mine første, trofaste følgere  <3


   

  Jeg har sett litt på kategoriene og "Årets Ungblogg" er ingen kategori i år heller. Selv vil jeg vel si at kanskje "Årets livsstil blogg" er den som passer meg best. For jeg vil ha frem livsstilen som IKKE fokuserer på hva man BØR spise, hvor mye og hvordan man BØR trene, om selvbruning, løsvipper, rumpeimplantat og slanke-te. Jeg vil ha frem livvstilen som sier HA TRO PÅ DEG SELV, VEKK MED JANTELOVEN, DU ER MER ENN BRA NOK. En livvstil som sier jeg blogger fordi jeg trives enormt med det ved siden av skole, håndball og tenåringslivet mitt og jeg blogger ikke fordi det er en jobb og betyr penger inn på konto.

  Jeg vil dele min hverdag, mine øyeblikk. Jeg ønsker å inspirere, få deg til å le og få deg til å smile. Ikke bare smile til andre men til deg selv.

  Jeg vil møte dere, svare dere i kommentarfeltet som jeg liker å gjøre på Instagram. For dere er fantastiske. Det at dere tar dere tid til å kommentere betyr ufattelig mye og den støtten jeg opplever i dere er helt utrolig. Så nå hiver jeg meg på Vixen nomineringen, og om du syns bloggen fortjener å bli lagt mer merke til kan du nominere meg, så får vi se hvor dette fører. For uten dere er jeg ingen godt lest blogger, så denne prisen må vi eventuelt vinne i sammen. 

  For å nominere meg må du trykke //HER , da kommer du til et skjema.

  Du må gå litt ned på siden og da kommer du til skjema. SKJEMA SER SLIK UT OG DU FYLLER INN SOM VIST UNDER, navn og e-post fyller du inn selv ;) Som du ser har jeg skrevet inn navn på blogg, youtube og instagram med " / "  i mellom :)

  Når du har fylt inn trykker du send. Det går ikke ann å fylle inn skjemaet som vises over, du må trykke inn på linken for å komme til skjema http://www.vixen.no/2016/11/04/nomineringen-til-vixen-blog-awards-2016-er-apnet/

  Man kan nominere frem til 17. november. Om du nominerer meg blir jeg kjempeglad om du legger igjen en kommentar under bildet som jeg la ut på instagram i kveld <3 Jeg forstår at de som nominerer meg er de som liker det jeg gjør, liker bloggen, instagrammen og alt annet jeg holder på med. Derfor vil jeg gjerne følge noen av dere. 

  Klem Jennie 
   
  13 kommentarer


  Blogg

  MER ENN BRA NOK


  24.10.2016


  Hei

  Jeg får stadig spørsmål om hvorfor jeg ikke bruker min godt leste blogg til å sette lys på saker i nyhetene. Alt i fra hvorfor jeg ikke blogger om politikk, flyktningskrisen, fattigdom, dyrevern mm. Jeg har aldri skrevet om noe som skulle få folk til å hate meg. Har aldri tatt noe parti. Kanskje derfor det er enklere for meg å ikke la meg påvirke av det hatet og stygge kommentarene som kan komme av og til. Stakkars mennesker som setter ut stygge rykter om en person de ikke kjenner en gang. Men et spørsmål til deg som gjør det. Fører det deg fremover, føler du at du kommer dit DU vil ved å spre usannheter og dritt om meg? 

   
   

  Jeg har sakt det før og sier det igjen, at jeg ønsker at bloggen min skal være et fristed for mine lesere. En positiv blogg å komme til og at jeg blogger om ting de fleste av dere gir gode tilbakemeldinger på. Det kan være alt i fra innlegg om hvordan helgen min er, til tips til hva man kan høre på av musikk og inspirasjonsinnlegg. En gang innimellom kommer det også en youtubevideo og jeg setter så utrolig stor pris på alle de fine kommentarene deres. 


   

  I det siste har det vært litt snakk om bloggere i mediene. Hvilken påvirkningskraft de har på leserene sine og at mange lesere er en god del yngre enn bloggerene selv. De blogger om alt i fra sine nye silikonpupper, rumpeoperasjon, neseoperasjon, botox, selvbruning, løshår, mm. Ja, de er litt eldre enn meg, men jeg håper virkelig aldri jeg vil komme meg dit.

  Jeg er 165 cm høy, kommer sikkert ikke til å vokse mer. Før ønsket jeg at jeg vokste noen cm til, men det ønsker jeg ikke nå. Jeg er 165 cm, noen er høyere og noen er lavere, men 165 er perfekt for meg. 

  Jeg hadde langt hår, veldig langt og jeg klippet meg. Personlig har jeg ikke angret, men om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke satt på løshår for å få langt hår igjen. Litt også fordi jeg har dere fantastiske lesere som er helt perfekte som dere selv. Ikke alle har råd til å sette på løshår igjen og klipper du deg, .....vel håret vokser ut igjen. Det tar litt tid riktig nok, men slik er det. Noen har kortere hår enn meg, noen har lengre og noen har ikke hår i det hele tatt. Alt er like fint, for håret ditt ER ikke deg. Håret ditt sier ikke om du er vakker eller ikke. Kanskje litt derfor jeg valgte å klippe meg også fordi så utrolig mange kommenterte at de ønkset hår som meg og at det var så fint, he he. Siden jeg klippet det før sommeren har det vokst en del, men jeg tenker ikke over om jeg "sparer" til langt eller skal klippe det snart igjen. Så enn så lenge, så er det som det er.   

  Om sommeren elsker jeg å få litt farge, men jeg bruker alltid høy solfaktor. Faktisk minst 30. Men når høsten kommer blir jeg blekere igjen, men jeg tar ikke solarium eller selvbruning selv om jeg syns det er veldig fint med litt glød og farge. Jeg er meg, jeg er blek bortsett fra om sommeren eller om jeg er ute på reise. Slik er det. Hudfargen definerer ikke meg som person heller. Det er en farge og jeg trenger da virkelig ikke å gjøre den til for å være bra nok. 

  Jeg har fått spørsmål om å få løsvipper av ulike salonger, og visst er det fint med fyldige flotte vipper. Jeg sier uansett nei, takk. De er falske de vippene og de må følges opp og fylles på og det koster. Heldigvis fins det maskara, kan ikke det være bra nok? For sminke, det kan vaskes bort. Du trenger det ikke, men om du føler deg mer vel med litt fondation eller highlight, så syns jeg det er ok å bruke. Det kan vaskes av igjen. 

  Når jeg blir eldre håper jeg at jeg ikke vokser opp i et samfunn av silikonjenter med botox lepper og falske vipper. Jeg håper at jenter på min alder vil kjempe i mot det at man må fikse på seg for å være bra nok. Vi kan ikke få en fremtid med falske skjønnhetsidealer.

  Og helt til slutt, spre ordet om at man er bra nok som man er, og sist men ikke minst  få sjansen til å svare på følgende drittpreik i sosialemedier om meg.

  1. Nei, jeg har ikke tatt Botox. Jeg er 15 år

  2. Nei, jeg betalte meg ikke til en rolle i Jenter. Jeg var på auditions som alle andre. Det var flere runder og jeg endte opp som Hedwig i serien. En liten men utfordrende rolle ettersom den var så ulik meg som person i virkeligheten. 

  3. Nei, foreldrene mine betaler heller ikke for at jeg skal få henge med andre kjente folk. Faller det dere noen ganger inn at vi trives i hverandres selskap. At vi har ting å snakke om og kanskje opplever noen av de samme tingene som blant annet netthets og annet.  

   

  Ta vare på deg selv og ha en fantastisk dag. Dette var nok et innlegg litt utenom det vanlige, men jeg synes det er viktig å ha en gang i blant. 

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Blogg

  SØKER KJÆRESTE.......


  28.09.2016


  Hei

  I helgen ble jeg intervjuet da jeg var på et event og ble stilt noen spørsmål om alt i fra hva jeg holder på med for tiden, om jeg har kjæreste og også hva jeg ser etter/liker i en gutt. Det er visst veldig fokus på dette med om man har kjærste eller ikke når man er litt kjent kan det virke som. Marcus og Martinus får jo også stadig spørsmålet om de er forelsket, om de kunne blitt sammen med en fan og lignende. Det samme gjelder Isac som ofte får spørsmål om hva slags type jenter han liker. 

  Det ble visst lagt veldig vekt på at jeg er singel og ikke har vært på date i dette intervjuet, begge er helt riktige opplysninger, men hva jeg selv syns om dette kom jo ikke like klart frem. 

  Jeg tenker ikke noe spesielt over at jeg ikke har kjæreste. De fleste vennene mine har faktisk ikke kjæreste. Det er ikke slik at jeg leter etter en kjæreste, jeg er nok av den typen som først vil bli godt kjent med noen først. Jeg husker en gang jeg var betatt av en gutt, sånn skikkelig etter å ha sett han flere ganger og også vært bittelitt rundt han med andre venner, men så viste det seg at han var alt annet enn min type....sånn personlighetsmessig. Jeg har også opplevd å ikke syns at en gutt er spesielt kjekk ved første, andre eller tredje øyekast, men når vi ble mer kjent og den supre personligheten kom frem ble jeg litt småforelska. 

  Mange tok visst informasjonen om at jeg var singel og har ikke har vært på date som at dette var noe jeg virkelig ønsket å gjøre noe med. Nesten som at jeg la ut en datingannonse, hehe. Jeg har fått utrolig mange meldinger og mailer med masse gode ord og tilbud om dater, men jeg må nok takke nei. Fordi det var så utrolig mange kan jeg ikke sette meg ned å svare alle, men vil bare si at det ikke har noe med personene å gjøre. Det er rett og slett bare det at jeg ikke har tid rett og slett og at den dagen jeg blir forelska så blir jeg forelska. Det er ikke noe jeg forsøker å bli, om dere skjønner. Men jeg blir absolutt betatt med jevne mellomrom. Haha! Håper dere forstår<3   

  Har du kjæreste?

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Blogg

  MEG NÅR JEG REDIGERER


  27.09.2016


  Heyyy!

  I dag var jeg byen med skolen på en slags klassetur og det var egentlig veldig gøy og koselig! Etter turen ble jeg igjen i Oslo i sammen med noen venner og vi dro blandt annet innom noen butikker og Starbucks før vi tok turen hjem til Neosdden igjen. etter at  jeg kom hjem har jeg øvd litt til kommende prøver og jeg har begynt å redigere vloggen fra søndagens event med Disney! Jeg lurte derfor på hva jeg skulle blogge om siden videoen ennå ikke er ferdig og klar til å legges ut. Dere ser jo resultatet av alle videoene jeg redigerer men dere ser jo aldri meg når jeg redigere. Det er alltid noen ting jeg gjør før jeg redigere en video, neste en liten huskeliste haha. 

  1. Jeg hopper inn i noen behagelige klær. En joggebukse og en deilig genser<3

  2. Jeg fjerner all sminke min.

  3. Jeg setter opp håret in en "messy bun" eller en hestehale

  4. Siste steg er å finne frem noen høretelefoner så bare jeg kan høre det jeg driver med og ikke alle rundt. 

  Her er et bilde som utfyller de fire kravene hehe!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Har du et koseplagg, eller noe du slapper ekstra godt av i?

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  Blogg

  DETTE ER TOPP


  01.09.2016


  Hei

  I sommerferien var jeg så heldig og hadde besøk av Karen fra topp magasinet. Vi klarte å få til et møte helgen jeg var hjemme i mellom språkreisen og familieferien til Østerrike. Hun tok båten ut til Nesodden og vi var utrolig heldig med været. Hun fikk sett en god del av huset mitt og før vi begynte intervjuet lagde vi oss smoothie som vi kunne sitte med ute i sola. Det var en del morsomme spørsmål jeg ble stilt og det ble nok noen morsomme svar. Jeg kom også med noen av mine motetips og vi hadde også noe som kalles "8 kjappe" der jeg ble stilt åtte kjappe spørsmål og jeg må svare fort. 

  Det var ikke bare en sak om meg men flere andre jeg kjenner også. Det var blant annet en sak med Marcus og Martinus og Isac Elliot. Jeg likte sakene deres utrolig godt. Til min store glede var det også selveste Selena Gomez på forsiden, pluss en fantastisk sak om henne inni bladet også.

  Forsiden av bladet er superkult!

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Leser du topp?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Blogg

  VIDEO, DEL 2


  25.08.2016


  Hei!

  I dag har jeg fått filmet enda en videoen som jeg håper jeg får redigert så fort som mulig. Nemlig DEL 2 av " SPØRSMÅL TIL MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA MED EF 2016"! Hahaha! Jeg begynner alltid å le av hvor lang tittel det er. Ellers i dag har jeg vært på skolen. Jeg er ganske sliten og det kommer nok av at jeg har hatt gym to ganger, trening to ganger og en hel dag på skolen med sport. I tillegg har ikke blitt helt vandt til skole ennå. Jeg synes det er ganske vanskelig å stå opp om morgenen fremdeles. Håper jeg snart kommer inn i en rytme igjen. 

  HER EN EN LITEN COLLAGE MED BILDER FRA VIDEO! HAHA! DU FINNER NOK NOEN TULLETE BILDER. 


  Nå skal jeg dra av sted på den siste treningen for uka, så kan jeg slappe av. I tillegg er jeg ferdig med alle leksene mine så det er også veldig digg! 

  Spørsmålet til dere i dag blir noe jeg lurer veldig på. Jeg syns det er så vanskelig å stå opp om morgenen i ukedagene, kanskje jeg trenger enda mer søvn. 

  Når legger du deg i ukedagene?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Blogg

  IKKE TAKKET??


  31.07.2016


  Hei!

  I dag har familien dratt og besøk flere familiemedlemmer i Østerrike som vi ikke ser så ofte. Vi besøkte oldemoren min her i Østerrike og noen tanter og onkler av pappa. Ikke bare er det koselig å se de igjen, men jeg får også jobbet litt på tysken min. Jeg kjenner jeg forstår mye mer enn jeg kan snakke, men jeg prøver å svare kort og enkelt. Da går det ofte helt fint. Hehehe!

  Da jeg kom hjem tok jeg en liten titt på bilder jeg er tagget i på instagram, noe jeg gjør en gang i blant. Da kom jeg over flere fargerike og sommerlige edits laget av noen. Jeg syntes de var superkule og valgte derfor å vise de til flere av dere. Det er helt utrolig at noen av dere faktisk tar dere tid til å lage slike edits, og det har jeg sagt før også. Jeg vil også takke dere som følger meg på Instagram,leser bloggen, ser videoene mine osv.. 

  Den dagen jeg var på "GOD SOMMER NORGE" nådde jeg 200k følgere på IG. Jeg nevnte det på LIVE TV  at jeg satte utrolig stor pris på følgerene mine og at jeg ikke hadde vært her jeg er i dag uten deres hjelp. Jeg takket også i kommentarfelt på instagram. Det var dessverre ikke alle som fikk det med seg men dere fortjener en skikkelig takk. Tenk at vi har nådd 200k ( nå 204k). Jeg husker fremdeles i fjor sommer da jeg fikk 100k og det var utrolig stort. Så tusen takk alle sammen for støtten deres!

  DENNE ER AV @JENNIESOFIE.FASHION


  DENNE ER AV @JENNIESOFIEE_FANPAGE

  OG DEN SISTE ER AV @JENNIESOFIE.EDIT

  Har du instagram?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Blogg

  Take off


  22.06.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg og pakker de siste tingene før jeg i morgen jeg tar av til Malta med Tuva. Det er helt sinnsykt å tenkte på at vi reiser i morgen! OMG! Dagen i dag har vært superfin men jeg kan ikke si så mye om den ennå. I går var jeg på håndballavslutning og det var derfor det ikke kom noe innlegg. Dette innlegget ble ikke så utrolig langt heller men tenkte det var viktig å informere dere litt.

  I dag har jeg også laget tidenes beste musical.ly den kommer sikkert ut senere denne uken ;)

  I morgen må vi kjøre til flyplassen 06.15, håper jeg får sove litt.
  10 kommentarer


  Blogg

  Han barberte av håret mitt :O


  15.06.2016


  Hei

  Nå har jeg endelig vært hos Centrum Frisør og klippet håret. Jeg vet ikk helt hvordan følelsen jeg har nå skal beskrives. Rett etter klippen var jeg superhappy, så ble jeg helt i sjokktilstand. Tenk at jeg har klippet mellom 30-40 cm av håret mitt. Nå er jeg glad igjen. Jeg klippet meg fordi jeg ikke ønsker så mye hår til sommeren men også fordi jeg ønsket litt forandring. Det har jeg selvfølgelig fått. Frisøren brukte faktisk barbermaskin til å fjerne mesteparten av håret, det så kanskje noen av dere på Snapchat. 

  Jeg kom nettopp hjem fra frisøren og håret er bare fønet og ikke stylet. Spent på hvordan det blir å våkne opp i morgen med "kort" hår. 

   

  Jeg gir IKKE tillatelse til å dele disse bildene andre steder
   

  Her har jeg midtskill, men tror jeg kommer til å gå for en mer "rufsete" style ;)

   

  Dagens innlegg blir ikke heller ikke så langt.  Nå skal jeg nemlig på avslutningen til lillesøsteren min og vi må spise fort før vi må løpe ut av døra. 

  Jeg vet det kommer til å være mange kommentarer på håret mitt. Noen synes sikkert det er fint mens andre vil si jeg kledde langt bedre. Akkurat nå skal jeg ikke la noen av de kommentarene påvirke det jeg føler. Det var ganske stort for meg å klippe håret siden jeg har hatt langt hår så lenge:-)

  Klem Jennie

   
  119 kommentarer


  Blogg

  Hemmelig


  14.06.2016


  Hei! Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg gjør så godt jeg kan for å få ut et innlegg nå med 9% på mobil og på vei hjem fra byen. Den siste uka nå før skolen slutter er det mye som skjer og det er mange avtaler. Det blir derfor litt vanskeligere å blogge, men da er det fint å kunne blogge fort fra mobilen. Jeg kan dessverre ikke si så mye om det jeg gjør for tiden, men håper at det ikke er alt for lang tid til jeg kan si noe.

  I morgen har jeg også en frisørtime nesten med en gang etter skolen. Jeg gleder meg masse til å få klippet håret, men det er ikke det eneste jeg skal gjøre. Hva mer tror du jeg skal hos frisøren?

  Klem
  30 kommentarer


  Blogg

  DA SKAL DET LANGE HÅRET VEKK!


  11.06.2016


  Hei

  Fra i går til i dag hadde jeg overnatting med Tuva og Ella. Vi hadde en fantastisk kveld med pizza, snakk, moro og kos. Det endte med at vi snakket oss i søvne. Bokstavlig talt vi snakket oss faktisk i søvn. Jeg våknet opp liggende halvveis oppå Ella og med halve kroppen utenfor senga. Alle tre var samlet i et hjørne av senga. Så utrolig morsomt. 

  Tuva måtte dessverre dra ganske tidlig men vi rakk å spise en deilig frokost sammen ute på terrassen. Ella og jeg tok en tur til nærsenteret vårt og fikset noen ting. Blant annet en frisørtime til meg. Jeg vet flere kommer til å bli lei seg når jeg sier det men jeg skal klippe håret mitt. Sist jeg klippet håret en del kortere sa flere at jeg var finere med langt men nå klipper jeg mer av flere grunner. Første grunn er at jeg ønsker en forandring og andre grunn er at jeg ønsker å ha kortere hår til sommeren. Jeg skal jo til Malta og det kommer nok til å bli vanskelig med så mye hår som jeg har. Derfor klipper jeg det fordi det skal være lettere og deiligere for sommeren. Hvor kort det faktisk blir vet jeg ikke ennå, men frisøren sa jeg kunne finne litt inspobilder og at vi kunne diskutere det der og da. Jeg skal klippe meg i løpet av neste uke, så følg med på bloggen om du ønsker resultatet.    

  Jeg vet ennå ikke hvor mye jeg kommer til å klippe meg, hvor mye tror du jeg ender opp med å klippe ?

  Klem Jennie 
  50 kommentarer


  Blogg

  TOPP 5


  08.04.2016


  Hei

  I dag har jeg blitt intervjuet av en avis, kommer tilbake med nærmere informasjon når jeg vet mer om når intervjuet publiseres. Nå er det rett på håndballtrening, så å blogge noe særlig har jeg rett og slett ikke tid til. Denne helgen har jeg gledet meg masse til, mest fordi det ikke skjer noe. Jeg har ingen planer, jeg kan være impulsiv. Kanskje jeg filmer noe, kanskje jeg ligger lenge i senga og ser på film, eller serier. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre. Eller.......jo, jeg må planlegge pakking til London. Jeg reiser jo på torsdag. Jeg har også fått vite at det er en del lekser og prøver neste uke og det kan være lurt av meg å bruke litt av helgen på dette også. Skoleuka blir jo kort også fordi jeg reiser bort. Men først og fremst skal jeg kose meg.

  Jeg vet ikke om du er fast leser av bloggen min, men her er topp 5 innlegg for mars/april. 

  1. HER DELTE JEG MASSE BILDER FRA EN TUR TIL NORD - Husker du hvor jeg var?

  2. HER FORTALTE JEG DERE EN STOR NYHET SOM JEG ER VELDIG STOLT OVER. Datoen var 7 mars, husker du hva jeg fortalte?

  3. JEG TOK DERE MED PÅ TUR  OG FOTOSHOOT, REISEN GIKK TIL VARME STRØK. Husker du hvor jeg var og hvor lenge jeg var borte?

  4. HELT UTROLIG AT JEG SKAL TILBAKE PÅ TV, SOM PROGRAMLEDER. Fikk du med deg for hvilke to programmer jeg skal være programleder?

  5. ENDELIG BLE SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE LAGT UT PÅ BLOGG OG YOUTUBE. Vet du hvor mange ganger den har blitt sett nå?

   

  Her er de 6 nyeste bildene mine på IG @jenniefashion

  På min Instagram blir du ppdatert , også om når det kommer nye blogginnlegg. 

  Liker du best blogg eller Instagram?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Blogg

  HVA BLIR DET NESTE?


  22.03.2016


  Hei

  Her er de siste bildene jeg har lagt ut på instagram for dere som ikke har det. Nå har jeg 168 000 følgere og jeg blir helt svimmel av å se tallet. 168 000 mennesker har trykket "følg" på profilen min. Målet mitt nå er å nå 200 000! I tillgegg har jeg blitt mer aktiv på IG noe jeg synes er bra selv. Jeg tar mer bilder og deler kanskje flere bilder i løpet av en dag.   Bildene forteller ganske mye hva jeg driver med. Nederst er det fra Isac sin konsert, så er det turen min til bodø og helt øverst photoshooten på Gran Canaria. Hva blir det neste?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Blogg

  Snapchat til dere?


  09.02.2016


  Hei

  For allerede over 1 år siden begynte folk å spørre om jeg hadde snapchat, og på den tiden hadde jeg det faktisk ikke. Så fikk jeg meg en snapchat kun for venner. Jeg syns Snapchat er veldig gøy men mest når jeg snapper med nære venner faktisk. Vi kommuniserer ofte med snaps frem og tilbake og snapchat får meg ofte til å le. 

  Jeg får fortsatt spørsmål om jeg har Snapchat og svaret er altså ja, men den er ikke offisiell. Om du tror at du snapper med meg, så gjør du nok ikke det og jeg har ikke et navn som er så lett å tenke ut heller ;)

  Det som er nytt nå er at jeg vurderer å skaffe meg en snapchatbruker som du kan følge, men jeg er fortsatt usikker. Jeg er faktisk ganske dårlig på å ta bilder og filmer ol i løpet av en dag og er redd for at jeg bare kommer til å skuffe dere med at det ikke kommer til å skje så mye på brukeren min. Saken er jo den at jeg allerede har mye å holde på med. Kanskje jeg bare skal prøve. Forsøke å ha en slik åpen snapchat for alle, prøve å ha det i en ukes tid eller noe. Om jeg syns det er gøy og jeg liker det og dere liker det så kan jeg jo fortsette og om jeg merker at dette er virkelig ikke noe for meg så bare slutter jeg med brukeren. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Blogg

  MITT PERSONLIGE TIPS


  20.01.2016


  Hei

  Oppdaget en kommentar på bloggen i dag som jeg tenkte å svare på i et eget innlegg siden jeg tenkte kanskje flere lurte. Personen lurte på hvordan man kan få alle mulighetene jeg får. Om som for eksempel å møte kjendiser, lage kolleksjon, få dra på språkreise og lignende. Jeg har tenkt til å begynne helt fra starten. Da jeg først begynte å blogge. 

  Jeg har siden jeg var veldig liten, faktisk 3 år elsket å opptre og underholde, og spille skuespill. Jeg har aldri gått på noe drama eller teater, men bare hatt det som interesse. Det er jeg sikkert ikke alene om. Da jeg ble større og fikk litt tilgang på pc/data kom jeg over en audition for Jenter som lå ute på NRK Super. Jeg hadde før denne auditionen allerede spilt inn en episode med dramatisering for en annen serie og fått veldig lyst til å gjøre dette mer, så jeg meldte meg på auditionen. Det var veldig mange som var med på audition og jeg trodde liksom aldri at jeg skulle komme videre, men jeg var vel på tre audition-runder hvor det var færre og færre jenter med for hver gang. Til slutt ble jeg tildelt rollen som Hedwig. Den frekke berta. Jeg har også vært på andre auditions og ikke gått videre og kommet helt til siste runde også, så selv om jeg ble lei og skuffet flere ganger, ga jeg ikke opp. Så en dag fikk jeg jo en rolle og karakteren min i Jenter hadde en blogg.

  Jeg fikk lyst til å begynne å blogge selv. Noen venner av meg gjorde allerede det og jeg syntes det så utrolig gøy ut. Jeg la ut på instagrammen min at jeg hadde fått meg blogg. Jeg hadde ikke så mange følgere den gangen, bare ett par hundre, men jeg fikk flere og flere følgere for hver dag. Jeg blogget vel nesten i 2 år før jeg fikk muligheter som språkreise som dere nevner og kolleksjon med WOW. Jeg tror og mener at man må jobbe for drømmene sine, ikke gi opp og at man kommer lengst med å være positiv og snill. Ikke la seg drive av misunnelse, men heller la seg inspirere. Hadde jeg vært en kjent jente som var negativ og reagerte på all hat med å slenge dritt tilbake ville jeg helt sikkert ikke fått de muligheten jeg har fått. Så man må vel være ganske sterk selv om det kan være vanskelig noen ganger. Ikke la de som vil trykke deg ned få gjort det og ikke gi opp.

  Ja, jeg gråter noen ganger, men har venner i samme situasjon som meg som også er kjente og de er gode å ha. De som har opplevd å få usannheter spredd om seg selv og stygge ord kommentert.

  Ja, jeg har mistet venner, det gjorde ufattelig vondt....kan ikke sette ord på det. Men når jeg står her i dag så vet jeg at den/de som ødela vennskapet aldri var en virkelig god venn. For om man ikke unner sin venn å få sine drømmer oppfylt da er man ingen venn. Og hvert fall ikke om man gjør alt for at de ikke skal gå i oppfyllelse. Så har jeg fått nye venner. Selv om det kan være vanskelig å få etter at man har blitt kjent, for jeg har fått føle på kroppen å bare bli utnyttet av folk. Derfor er jeg kanskje enda bedre venn med de jeg møter som jeg i hvert fall har litt til felles med akkurat der. Og selv om man kanskje ikke bor like i nærheten av hverandre så føles det godt å vite at man er venner (om dere forstår.)  Jeg ofrer en del for å holde bloggen og instagrammen min oppdater. Jeg svarer på kommentarer og må kanskje si nei til å være med venner noen ganger, selv om jeg kanskje akkurat da har aller mest lyst til det. Noen dager elsker jeg å lese kommentarer på IG og blogg og svarer så godt jeg kan , andre dager strekker ikke tiden til og jeg føler meg som en dårlig person. Det er ikke bare de at jeg ikke får gjort andre ting men jeg må i tillegg kombinere det med skolearbeid. I dag må jeg skrive ferdig en presentasjon og øve til to prøver. 

  For å få muligheter vil også si mer jobb. Må jo på møter og planlegge alt i fra kolleksjon til blogginnlegg, ta bilder og mye mer. Så selv om jeg syns det er kjempegøy, så er jo det noe jeg må gjøre i stedet for å gjøre andre ting.

  Så alt bunner jo i prioriteringer og etter familie kommer

  1. Skole, kjempeviktig for meg å få gode karakterer
  2. Håndball (håndballaget)
  3. Venner, jeg elsker dem. Har kanskje ikke så mange som jeg skulle ønske helt tett innpå meg, men de jeg har er gull verdt.
  4. Avtaler, hva kan jeg takke ja til å være med på og da må jeg gjennomføre avtalen
  5. Blogg
  6. instagram

  I tillegg har jeg konfirmasjonsforbredelser og på toppen er jo familien. 

  Jeg føler meg veldig heldig, og jeg er veldig takknemlig. Jeg har ingen Idè om hvor lenge jeg kommer til å blogge. Så lenge jeg liker det og så lenge jeg klarer å sjonglere alt jeg ønsker å gjøre så fortsetter jeg.

  Begynn gjerne å blogge alle dere som ønsker det. Men blogg fordi dere liker det, ikke for at andre skal like det dere blogger om, det er mitt beste råd. Heller ikke begynn å blogg for alle mulighetene, for de kommer først etter masse, masse arbeid over lenger tid.

  Så lurer jeg på hva dere som leser bloggen min vil ha av meg i tiden fremover. Hva om jeg blogger i flere år. De andre bloggerene som blir mye lest blir også referert til som gode forbilder, selv om de opererer alt i fra pupper og nese til å ta fillers i leppene, botox i ansiktet, solarium, hår extensions og masse mer. Jeg ønsker ikke å bli slik. Jeg håper at jeg kan syns det er greit å være seg selv. Ikke airbrushe seg før man legger ut bilder eller gjøre seg tynnere før man poster noe på bloggen. Jeg syns ikke det er gode forbilder. Jeg leser ikke blogger selv. Men hva ønsker man som leser av en blogger?  Hva ønsker du?

  Klem Jennie

   

   
  51 kommentarer


  Blogg

  AVTALE I OSLO I MORGEN OG SISTE OPPDATERING PÅ......


  12.01.2016


  Hei

  I dag har jeg vært på skolen og på konfirmasjonsundervisning, og nå skal jeg på håndballtrening. I morgen har jeg to avtaler i Oslo og den ene kan jeg fortelle dere om allerede nå. I morgen skal jeg være med på "Venneråd" i Skolefri sendingen fra 15- 16. I rådet skal jeg sitte i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde, gleder meg veldig til å treffe dem igjen. 

  Siden dagen min i dag er veldig travel, blir det en liten oppdatering fra IG ( instagram) for dere som ikke har det. Instagrammen min er et sted jeg tar meg mer tid til å svare på kommentarene til følgerne mine og sjekke ut noen brukere. Jeg minner om innlegg på IG men deler også bilder i løpet av dagene mine eller fine opplevelser.  Her er hvert fall de siste bildene jeg delte på IG. 

  Ble utrolig glad for så mange positiv kommentarer under dette bilde.  Mange minner fra 2015 i en stor collage!


  Disse søtingene overrasket meg med kake, kort og gaver på bursdagen min den 8. januar<3


  SEEEEEEEEELFIEEEEEEE!  Elsker dette bilde av søstra mi og meg:-) Vil vel tro jeg er 6 år her og hun 4 år. 


  Har du instagram?

  Hva syns du om Instagram?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Blogg

  Jeg lurer på hvem disse jentene er


  12.12.2015


  Hei

  Dette er bare et etterlysningsinnlegg. 

  Jeg lurer på om disse jentene som har kommentert under det nyeste innlegget mitt har Instagram :)

  Jeg sjekker IP adressene opp mot hverandre når det kommenteres under dette innlegget :)

  Så om du er en av disse, kommenter på nytt i kommentarfeltet med hva du heter på instagram.

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Blogg

  OPPDATERING


  11.12.2015


  Hei

  Hjemme fra skolen fremdeles. Sover så utrolig dårlig om natta. Jeg er kjempelei av å bare ligge i senga og være hjemme, kjenner faktisk at jeg savner skolen allerede. I dag skulle det vært avslutning med håndballen også, litt trist å gå glipp av det. Men da kommer mamma sine oppmuntrende ord om at man ikke kan klage på slikt. Jeg skal være glad for at jeg bare er skikkelig forkjølet. Heldigvis er det håndball VM og alltid noe å se på TV når jeg kommer meg opp i stua på kvelden. Så i kommentarfeltet på IG i går at det er veldig mange som sliter med forkjølelse og omganssyke for tiden. Masse god bedring til dere alle. 

  Til dere som ikke har IG, her er de siste bildene der i fra, noen blir jo slettet etterhvert også ;) Det som er på IG er jo at bildet ser litt annerledes ut når du likker deg innpå det på selve Instagram. Jeg har lagt med et bilde som viser det også.

  Bilde vist på bruker 


  Når du klikker deg inn på bildet

  Dessverre er det slik at når jeg ikke kommer meg på skolen, ikke på trening ikke får vært med venner da er det heller ikke alltid like lett å finne noe å blogge om. Jeg hadde flere planer denne uken, som har gått i vasken. Skulle blant annet filmet en video til min YouTube-kanal, handlet noen julegaver og fikset litt på rommet og i klesskapet. Null energi til dette nå. Samtidig er det litt bra at det er denne uken jeg har vært mye borte fra skolen. Neste uke har jeg dugnadsoppgave for klassen, da skal jeg selge juletrær en kveld. Jeg har også dugnad med håndballen og skal gjøre en innsats for laget ved å pakke varer for kunder hos en lokal matbutikk. 

  Uken etter det så er det juleball på skolen min. Jeg har i år igjen valgt en billig kjole. Jeg har fått tilbud om en ganske dyr ballkjole, men takket nei. Helt fra mitt første skoleball bestemte jeg meg for å ikke bruke mye penger på ballkjole. Den dyreste kjolen jeg har kjøpt til de fire ballene kostet 249,- Ganske fornøyd med det :) I år står valget i mellom en grønn og en blå. Hver kjole kostet under 200,-

  Så som dere forstår så vil det bli mer å blogge om fremover og jeg skal også røpe hvor reisen med EF Språkreiser går til sommeren og hvem som blir med meg. Nå er det siste innpurt av 2015 og jeg gleder meg til besøk i fra familie i fra Østerrike og er kjempespent på 2016. Da er det mye spennende som skjer. 

  Hvor skal du ferie jul i år?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Blogg

  Jeg blir så glad :)


  19.11.2015


  Hei

  Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å lage en edit som passer til den kommende videoen min. Har fått masse kule ideer til senere forsider også, og jeg å koser meg med å se hvor flinke dere er, det må jeg virkelig si. Jeg blir også superglad når jeg blir tagget i nye editer på instagram siden flere av de er utrolig fine. Liker også å dele disse editene med alle sammen for å vise hvor takknemlig jeg er. Det har kommet inn mange flere, men deler disse 5 i dag. 

  En ting jeg skal bli flinkere å tenke på neste gang jeg filmer en video er å sitte stille bitte litte grann. Håpløst å finne et bilde som kan fungere som forside. (Derfor jeg måtte bruke dette bildet hvor jeg sitter litt merkelig, he he)


  Til dere som liker å lage edits, så har jeg jo en konkurranse på bloggen som jeg la ut i går. Sjekk #jennietml på IG så ser du mange fine edits. Om du ikke har IG, kan du allikevel delta, sjekk ut gårsdagens innlegg.

  En annen morsom ting er at jeg planlegger en slags julekalender her på bloggen i år også. Det vil jeg komme nærmere tilbake til når vi nærmer oss desember enda mer. Elsker desember. 

  Skal du ha julekalender  i år?

  Hvordan type kalender skal du ha?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Blogg

  FORELSKET


  16.11.2015


  Hei

  Tusen takk for mange spørsmål til mitt nyeste innlegg om spørsmålsrunde. Jeg har lest i gjennom alle kommentarene og valgt ut noen å svare på i en ny video. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder tidligere, noen er dessverre slettet fra youtube etter at jeg fikk ny kanal, men det ligger fortsatt noen slike "svar på spørsmål"  filmer på brukeren min som du kommer til ved å trykke //HER

  I går filmet jeg videoen, men glemte mikrofonen, så lyden ble alt for dårlig. Filmet på nytt i dag med mikrofon, så til dere som sier jeg bør skaffe meg mikrofon, så gjorde jeg det i sommerferien og legger selv merke til at lyden har blitt mye bedre. Til dere som fortsatt syns at jeg bør skaffe meg mikrofon så blir neste løsning en som koster rundt kr 5000,- så det har jeg ingen planer om å gjøre noe med nå. Jeg har i hvert fall kjøpt meg lys som jeg nå bruker når jeg filmer videoer på denne tiden av året. Da har jeg et mål om å få laget flere videoer til dere, for nå trenger jeg ikke å stresse med å filme før det blir mørkt ute. Tidligere har jeg som tidligere fortalt bare filmet ved hjelp av dagslys. 

  Jeg har dessverre maaange prøver, innleveringer og tentamner for tiden i tillegg til konfirmasjonsundervisning og kakelotteri for skolen. Tiden strekker ikke helt til, men jeg skal forsøke å sette av litt til til å redigere videoen i løpet av uken også. 

  Her er i hvertfall noen bilder i fra jeg filmet og noen av spørsmålene jeg svarer på er: 

  Er du forelsket?

  Får du mange stygge kommentarer på bloggen som du sletter?

  Hva er din største motivasjon for bloggen?

  Ta gjerne å rediger bildet under med et forslag til forsiden på videoen min, kanskje jeg bruker din. Send på mail til Jenniesofieheader@gmail.com

  Hva syns du om videoene mine?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Blogg

  FØSTE GANG PÅ LENGE


  10.11.2015


  Hei

  Dette er nok de første "selfiene" på en god stund. Instagrammen min og bloggen er for det meste fylt med bilder tatt med kamera. Har også hatt håret opp på de siste bildene. Fint jeg fikk tatt noen selfies. Hahahahha! I dag blir det ikke verdens lengste innlegg siden jeg ikke har så god tid men jeg tenkte å minne om at jeg har startet en spørsmålsrunde og det er bare å fortsette å stille spørsmål. Du kan kommentere under det riktige blogginnlegge ved å trykke HER.
  Jeg kommer til å prøve å svare på spørsmål jeg ikke har svart på før. Om du vil se de tidligere spørsmålsrudene min sjekk youtube kanalen min men jeg legger til noen her. 

   

   Denne videoen er jo faktisk fra mai så den er jo litt gammel, kan man si. Hahahah! 

  Gleder du deg til spørsmålsrunde?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Blogg

  HVORFOR TROR DE MEG IKKE?


  09.11.2015


  Hei

  Mandag er her igjen og jeg har en del ting å tenke på. Men slik er det alltid med mandager. Etter en fin og avslappet helg får man kastet på seg skolearbeid. Men jeg er vant til det. Hahahha! I går la jeg ut et bilde av meg i den nye SVEA jakka mi i fra junkyard og folk begynte umiddelbart å spørre om det var ekte pels. Jeg viste at det ikke var det så jeg svarte "nei, det er ikke ekte pels". Men flere trodde ikke på meg og det gikk over til at folk sa jeg støttet dyremisshandlig. ( Noe jeg ikke gjør)

  Jeg dobbeltsjekket at det ikke var ekte pels, og det var det ikke. Ja, Svea hadde ekte pels på jakkene sine tidligere, men etter press fra forbrukere sluttet de med det for et par år siden. Det er jo kjempebra at de nå har syntetisk pels/fuskepels. Jeg hadde faktisk ikke ønsket jakken om det var dyrepels på den. Noen mennesker ønsker ekte pels, andre ikke og jeg personlig ønsker ingen diskusjon rund det. 

  Etter alt fant jeg noen kule edits som noen hadde laget av bildet med jakka og jeg likte det utrolig godt. Derfor velger jeg å legge de til her i dag. Det er så utrolig koselig gjort og jeg vil ikke glemme å takke alle dere søte som støtter meg. Dere betyr uendelig mye for meg og gir meg motivasjon til å blogge videre. 

  Edit av @jenniesofie.fashion

  Edit av @jenniesofie.edit


  Takk til dere som lager så fine edits. Koser meg masse å se på de :)

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Blogg

  IKKE LENGER SÅ VANSKELIG


  07.11.2015


  Hei

  Yeahhhh! Jeg er så glad. Jeg har jeg kjøpt meg en ny lise til kamera og et stort film/bilde lys. Linsen har jeg ønsket å kjøpe lenge siden den gir bildene en blurry bakgrunn men det går også når jeg skal filme. Har sett mange bloggere bruke en slik linse og syns bakgrunnen blir så fin. Lyset skal hjelpe meg nå som det blir mye tidligere mørkt ute. Jeg har helt siden jeg begynte å blogge brukt naturlig lys fra sola, både når jeg filmer inne og tar bilder ute. Jeg har syntes det har vært vankselig å filme siden det blir fort mørkt ute og det har flere ganger skjedd at jeg ikke kan bruke videoen. Men det er det slutt på nå, håper jeg.

  Må nok øve litt og eksperimentere og leke meg litt med både lys og kamera. Her er hvert fall noen bilder tatt med den nye linsa, rett etter at jeg kjøpte den.

  Til dere som lurer på hvor antrekket er i fra, så ser dere her meg i min "Jennie jakke" Skjerfet er også fra WOW, dette kan du se i min nyeste video "Månedens favoritter i fra oktober" Trykk //HER for å komme til videoen


  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Blogg

  6 TING JEG ELSKER/LIKER OG SOM GJØR MEG GLAD


  27.10.2015


  Hei

  I dag blir det ett litt spontant innlegg. Jeg dro rett etter skolen på et opplegg for konfirmanter og etter det tok jeg bussen hjem. Satt med lekser helt til middagen var klar  og nå er det like før jeg blir henta for å kjøres til trenging. Jeg tenkte å ta noen bilder i photobooth og kom over effekten med hjerter over hode. Da poppet det et innlegg i hodet mitt. " 6 ting jeg elsker" . Vet ikke hvorfor akkurat 6 men syntes det passet, men så ble det til 6 ting når jeg satte i gang.

  1. Jeg eeeeeelsker å ha latterkrampe. Nesten le så mye at man får vondt. Hahahahahahah! Det er en av de beste følelsene i verden og hver gang jeg får det blir jeg så inderlig glad inni meg. 

  2. Når jeg får fine bilder til bloggen. Da har jeg et selvskrevet innlegg,  nesten ferdig. Jeg blir ikke bare glad fordi jeg har noe å legge ut, men det er også fordi jeg er fornøyd med bildene og at  jeg derfor gleder meg til å legge de ut.

  3. Jeg elsker å få brev eller ting i posten av dere. Fikk faktisk et brev i dag fra en som heter Dina og hun skrev så mye koselig. Det betyr så utrolig mye for meg og jeg føler ikke bare at jeg nyter det å blogge men at andre også liker det jeg gjør. 

  4. Jeg elsker også når du våkner i senga, man er sykt trøtt og så kommer på at det er helg. At du bare kan legge deg ned å sove enda enda mer. Jeg er definitivt ikke noe A menneske så jeg elsker å sove lenge. Jeg sover kanskje litt for lenge men jeg kommer meg opp til slutt.

  5. Dette er noe av det viktigste for meg. Nemlig venner og familie. Det lyser opp dagene mine. Jeg gleder meg alltid til å se venner og familie. Familien min er veldig støttende og hjelpsomme så uten dem hadde jeg ikke klart meg. Vennen mine gjør at jeg gleder meg til skolen. De er morsomme, tullete og vi har det alltid gøy.

  6. Å føle seg ren er helt fantastisk. Etter å ha dusja og tatt av sminken. Nå kommer jeg med en liten "fact" om meg: Nesten hver gang jeg kommer hjem fra skolen hopper jeg inn i en kosedress, tar ut linser og tar av sminke. Vet ikke hvorfor jeg gjør det men blir mer avslappet av det. Konfortabel er vel det rette orde å bruke. Hahahhahaahah!

   
  Dette er var jo bare 6 ting av de 100 andre jeg liker,  så om du ønsker flere slike innlegg er det bare å si i fra.

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  Etterspurt bilde


  23.10.2015


     Hei

  Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan legge ut bilde av meg i håndballdrakta mi. Jeg får også spørsmål om å legge ut bilder i fra trening og kamper, men respekterer da at det er andre tilstede som ikke ønsker å komme med på bilde, pluss at jeg ikke har tid til det når jeg er på trening. 

  Veldig glad i fargene laget har på drakene.

  Kort innlegg i dag, rett og slett fordi jeg skal på kamp nå, he he. Som jeg skrev tidligere i uken så har jeg en travel uke, nå skal det bli godt med helg.

     God helg til deg.

    Skal du på noen sport i helgen?

    Klem Jennie

   
  32 kommentarer


  Blogg

  FINALLY


  21.10.2015


   Som dere sikkert ser, så har jeg endelig fått nytt design på bloggen. Jeg syns det er superfint og må bare få takke Albertine  som har  designet det og hjulpet meg med all kodingen. Hun har også laget nesten alle de tidligere designene mine også. Hun har forresten laget   design for flere toppbloggere og jeg er utrolig glad for at hun har laget et til meg.

  Du burde helt klart ta en titt på bloggen hennes. Hun har et nydelig design, blogger utrolig bra og tar fantastisk bilder. Hun er en kreativ og talentfull jente, som også kommer frem på hennes Instagram bruker. 

  Se bloggen ved å trykke //HER

  Se IG ved å trykke //HER 

   Hva syns du om det nye designet?

  Klem Jennie 

   
  19 kommentarer


  Blogg

  SNART NYTT DESIGN!


  19.10.2015


  Hei

  Mandag igjen,  og jeg har ikke mye fritid skal jeg si. Men det er jo ikke bare skolearbeid men også blogg. Denne uka har jeg 5 prøver og jeg skal i tillegg redigere en video som senere vil bli lagt ut her på bloggen. Jeg må bare jobbe og jobbe så kommer jeg meg igjennom det. Jobber ikke bare med videoer og innlegg men nå kommer det også snart nytt design og header. Er sykt gira! Jeg lager ikke design selv men får en jente som heter Albertine til å gjøre det for meg. Hun er utrolig flink og hun har gjort det for meg før, så jeg stoler på henne.  

  Nå sier jeg ikke at det designet jeg har nå e stygt men det er selvfølgelig gammelt. Kanskje et  år gammelt faktisk. Det er jo ikke heller bare det at designet begynner å bli gammelt. Jeg har jo forandret meg litt på ett år så headeren passer ikke så bra lenger. Men snart er det slutt på det. I helgen tok jeg også noen bilder ute som jeg tenker kan passe til header. Vi får se<3

  Gleder meg masse til å se resultatet!
  Gleder du deg til det kommer nytt design?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Blogg

  Snart jul sa du?


  15.10.2015


  Hei

  Lillesøster klarte å si at det snart er jul......, men er det egentlig det? Vel, det er jo sant at denne tiden på året har en tendens til å gå fort og med jul så tenker hun jo på starten av desember. Ååååå, jeg gleder meg til jul jeg, kanskje jeg skal begynne å forbrede meg litt også. For jeg pleier alltid å få høre at jeg er for sent ute med å lage ønskeliste, kjøpe gaver og finne kjole til juleball og julaften osv. Er vel egentlig bare å begynne å holde øynene oppe for hva jeg kan sette på ønskeliste, kjøpe til venner og familie og hvordan kjole jeg kan ha på ballet.

  I begynnelsen av desember er  er det også konsert i Oslo  med The Main Level og det gleder jeg meg til. Jeg fikk ikke dratt på konserten da de varmet opp for Isac, selv om jeg var invitert. Den gang beklaget jeg at jeg ikke kunne komme men at jeg heller ville komme når de skulle ha sin egen konsert, og tenk.....nå skal de ha sin helt egne konsert <3

  Jeg visste fra den dagen jeg snakket med dem første gang,  før de ble kjente at de ville komme til å bli kjente og populære veldig fort.

  Jeg vet at gutta gleder seg sykt mye og det gjør alle fan av dem også. Har du sikret deg billett? Ved å trykke //HER kan du lese mer om konserten i Oslo, og //HER for konserten deres i Bergen i desember. Der kan dere også sikre dere billetter om dere ikke har bestilt. 

  I fjor blogget jeg jo om at jeg hadde julesangen de covret på hjernen min og til dere som gleder dere til jul, kan dere allerede komme i julestemning ved å høre på denne låta. 

  Til dere som enda syns det er for tidlig for julemusikk, så kan dere høre den nyeste låta deres INSIDE MY RADIO, kjempefin låt.

  Låta finner du på Spotify og iTunes, anbefaler å sjekke den ut :)

  Er det "lov" med pepperkaker i oktober? 


   Har du vært på mange konserter?

  Hvem er din favorittartist?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Blogg

  Den sprenges


  07.10.2015


  Hei

  (Bilder i dagens innlegg er såkalte bilder som ikke fikk komme med i blogginnlegg i sommer)

   

  Høstferien er over, luften her jeg bor er skarp selv om solen skinner og Gran Canaria er kun et minne..........

  Men jeg elsker høsten jeg, de fine fargene, den klare luften, og å pakke meg inn i deilige varme gensere og cardigans og til og med det å gå under en paraply mens regnet pøser ned rundt meg. Så elsker jeg også det at når det ikke er ferie så er det så mye spennende og gøy som skjer som ellers ikke skjer. 

  Når jeg ser på kalenderen min nå så fylles den fort opp med møter og andre spennende ting. Jeg fyller stadig på ting jeg skal helt frem til 2016, og snart kan jeg kanskje begynne å fylle inn ting for neste år allerede også. Jeg elsker å ha ting å se frem til og å telle ned dager selv om jeg også gleder meg over hverdagene. Jeg passer også på, med hjelp i fra foreldrene mine at kalenderen ikke "sprenges"

  DISSE BILDENE BLE TATT I GRAZ I SOMMER  Forrige uke landet jeg på Gardermoen etter høstferie på Gran Canaria. På søndag var jeg på konserten til Jacob Whitesides og dagen før det møtte jeg "storebrødrene" mine i The Main Level i Oslo. Syns det er kjempekoselig å møte venner jeg ellers ikke ser så ofte når muligheten byr seg. På Gran Canaria fikk jeg jo også to dager i sammen med venninnen min Lila, ellers så ser vi hverandre alt for sjeldent fordi vi bor langt i fra hverandre.

  Helgene fylles ofte opp med kamper, så det er det første jeg skriver inn i kalenderen min, så dukker det opp invitasjoner til bursdager og andre eventer. Noen helger går også med til lekser om jeg vet at uken ellers blir veldig travel og lesing til prøver og presentasjoner. 

  Så er det kjempegøy å få skrive opp stooooore opplevelser som for eksempel "Lansering av kolleksjon" som stod i kalenderen i september i år og avreise til Brighton med EF som var helt i starten av sommerferien. På mandag var jeg igjen på et kjempespennende møte, et slikt møte hvor jeg blir sittende å klype meg selv i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer. Jeg vet også om et par andre møter jeg snart skal på, og gleder meg veldig til å dele med dere lesere så fort jeg får lov/mulighet til det.

  BILDER FRA VG-LISTA  I slutten av måneden er det igjen OD-dag og jeg lurer på hva jeg skal finne på denne gangen. OD-dagen i fjor var jeg i sammen med Tuva og jobbet hos WOW på Storo Shoppingsenter. Trykk om du vil komme direkte til de innleggene, HER for innlegg 1, HER for innlegg 2.

  Det er også mye jeg gjerne ville ha gjort som jeg ikke får tid til eller som kræsjer med andre ting. Nå blir det også ekstra travelt fremover ettersom jeg har startet med konfirmasjonsforbredelser og da er det mye jeg må være med på. Vi skal på konfirmasjonsleir allerede til helgen og også på en leir til våren. Jeg skal i alt på 8 gudstjenester frem til konfirmasjonen min og jeg skal på flere undervisninger etter skoletid og være med på aktivitetsgruppe 4 kvelder før konfirmasjonen.

  Enda så syns jeg det er kjempegøy når jeg blir invitert på møter, konserter og events, og krysser alltid fingrene for at de treffer en dag hvor kalenderen tillater at jeg kan være med, men noen ganger kræsjer det og ofte er det skolen som setter en stopper i form av lekser. Men skolen er jo viktigst da. Som i dag....jeg sitter og leser til Naturfagsprøve, men kunne vært på et kult event.

  BLURRY OG KLART MED LAURENT, ALEX OG SANDER

  Så når dere leser bloggen eller sjekker den og ser at det ikke har kommet et innlegg eller at det ikke er så langt som dere hadde ønsket eller så spennende som dere hadde ønsket, så håper jeg dere husker at det er livet mitt jeg blogger om. Alt får jeg ikke lov til å dele og noen ganger så strekker ikke tiden til heller. 

   

  TRIKSER I ØSTERRIKE  I dag ble det et litt lengre innlegg. 

  Liker du best lange innlegg med mye tekst, eller liker du bedre innlegg med mindre tekst og mer bilder?

  Klem Jennie 
  15 kommentarer


  Blogg

  HVA HAR SKJEDD!


  21.09.2015


  Hei

  I dag fikk jeg flere kommentarer og direktmeldiger på hva som har skjedd med bloggdesignet mitt. Selv tenkte jeg ikke det var noe spesielt før jeg gikk inn på mobil og hele designet mitt var borte og byttet ut med et helt enkelt uten header. Ble helt forskrekket og logget inn på MACEN med en gang for å se hva som hadde skjedd. Da jeg logget inn stod det en liten overskfift " mobilvennlig design" 

  Jeg fikk lest litt om det og kort forklart er det dette som stod. At det er en stor andel av leserne på blogg som kommentere via mobil og at det derfor var på tide med mobiltilpassend design. Så det vil si at de kommende ukene vil det være et standard mobildesign på bloggen min, altså via mobil.  Etterhvert vil det selvfølgelig også komme forskjellige design å velge mellom, men også egen designbygger for mobil. Det jeg syns var viktig er at det senere vil bli mulig å lage sitt eget design på mobil. Nå skal jeg jo snart begynne på nye header og nytt design og dette er jo noe jeg ser frem til. 

  Om du ønsker å se bloggen min med det vanlige designet mitt må du bruke PC eller MAC. 

   

  SLIK DET NÅ SER UT PÅ BLOGGEN VIA MOBIL. 


  Uvant men jeg skal klare meg. Hahahaha! 

  Nå reiser vi også på onsdag så har ganske stress. For det første må jeg pakke alt jeg trenger og vaske det jeg vil ha med, pluss at jeg må gjøre leksene for hele uka i dag og i morgen i tillegg. Så det er ikke bare å bare å reise i skoletid. Man må faktisk jobbe for det. Vi har heldigvis fått noe nytt og kult i huset som hjelper meg med motivasjonen. 


  Leser du bloggen min på mobil eller via PC/MAC?

  Klem Jennie

   

   
  37 kommentarer


  Blogg

  TENK SÅ KULE BILDER DET VIL BLI


  09.09.2015


  Hei

  Nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer til høstferien jo nærmere den kommer. Nå er det under 4 uker til vi reiser!!! Det høres kanskje lenge ut men vi har jo allerde gått på skolen 2 og 1/2 uke så tipper tiden kommer til å gå fort.

  Gleder meg ikke bare til varme og bading men også tanken på de fine bildene jeg kommer til å ta, for jeg liker å ta bilder. Ja, det er faktisk noe jeg går å tenker på. Tror også de fleste bloggere tenker slik. Det eneste jeg krysser fingrene for nå er bra WiFi/gratis nett slik at jeg får delt masse masse bilder med dere.  Blir veldig inspirert av bildene over.  Disse bildene er jo heller ikke bare av utsikt men også mange andre fine plaser på hotellet. Som jeg nevnte for litt siden har jeg jeg faktisk vært på hotellet før men da var jeg 1 1/2 år og da husker man ikke stort. Det er jo i tillegg pusset en del opp så hjelper ikke se på gamle bilder.

   

  Noe annet jeg gleder meg utrolig til er å få nytt design! Og header. Jeg har vært så heldig å få hjelp av en super hyggelig jente som heter Albertine. ( Hun er den som har lagd det designet jeg har nå) 

  Tror det designet jeg kommer til å få vil bli helt annerledes fra det jeg har, men det vil jeg. Liker forandringer<3


  Gleder du deg til nytt design? Hvordan stil tror du jeg velger?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Blogg

  LITT FORSKJELLIG


  08.09.2015


  Hei

  I dag hadde vi idrettsdag på skolen og gjett hva? Det ble sooooooooooool!!! Ahhhhhh så deilig<3 I fjor på idrettsdagen hadde vi pøsende regn og det var utrolig vanskelig å løpe fordi vannet gjorde banen veldig glatt og det var små vanndammer over alt. I dag var vi så heldig med været. I tillegg så varmt!

  Men siden vi mister 2 skoledager med fag denne uka har jeg en del lesker å få gjort unna. Blir derfor vanskelig å begynne på videoen men skal hvert fall få til litt i helgen. Har litt å gjøre til helgen også men det er nok litt mer morsomt enn lekser. Jeg skal nemlig på reunionparty!!!

  Nå tenker du kanskje: Hva er reunionparty?  Det skal jeg si nå. Reunionparty er en gjenforening, jeg skal på reunionsparty med de som har vært på språkreise med EF i sommer :) Det er ikke slik at det er alle fra alle de forskjellige landene men vi som kommer fra Norge. Fikk jo god kontakt med flere av de norske på språkreisen. Vi hadde koselige kvelder sammen, turer, vi spiste ofte lunsj sammen og ikke minst reisen frem og tilbake. Både jeg og Ella gleder oss masse til å se alle igjen. 

   

  Toppen jeg har på meg på bildet er nå kommet for salg i WOW butikker over hele landet :D  Har du vært på reunionparty før?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Blogg

  DET LYSER OPP DAGEN!


  30.08.2015


  Hei

  Beklager for ikke noe innlegg i går men jeg var på cup fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Etter 1 dag med kamper i går sov jeg over hos Tuva til i dag og dro for å spille flere kamper. Da jeg kom hjem var jeg supersliten. Vi hadde dessverre ingen innbyttere og når du i tillegg gjør det mot bra lag sier det seg selv at man blir litt sliten. 

  Heldigvis kom jeg hjem til noe som alltid er koselig. FANPOST!!!!! Blir så glad når jeg får brev fra dere. Det varmer hjerte mitt at folk tar seg tid til å skrive til meg og sende det. Takk til Marie og Anna <3 Det er fortsatt folk som sier de vil sende meg ting og om de kan få adressen min. Jeg vet ikke om alle har sett det men jeg ha fått en postboks. Adressen til den står under bilde av meg på høyre side av selve bloggsiden min, men legger den til her en gang til for dere. 

  Om du vil sende meg post er adressen: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN
  I morgen er det skole igjen og jeg begynner allerede å kjenne at jeg gruer meg. Ikke fordi det er kjedelig eller tøft,  men tanken på alle leksene jeg har til uka er grusom. Kan det ikke bare bli høstferie snart. 

  Egentlig hadde jeg tenkt til å filme siste del av spørsmålsrunden om språkreisen, men kamerastativet har dessverre gått i stykker. Skaffer meg et nytt i løpet av kort tid. 

  Håper alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Blogg

  FØRSTE UKA


  21.08.2015


  Hei

  Da er første uka på skolen over og jeg må si, den var ikke så fæl. Hahahaha! Har ikke hatt så mye lekser, men mer fag på skolen. Jeg har i hvert fall kost meg masse med venner som jeg har savnet i sommerferien.

  Før jeg dro til Østerrike hadde jeg bare badet en gang i sjøen , og det var faktisk da vi spilte inn " ELEKTRISK" Nå har jeg fått badet 3 ganger til bare denne uka. Det er alltid litt kaldt når jeg går ut i vannet,  men så blir jeg litt mer vandt til det. Det er jo også meldt fantastisk vær til helgen så det er noe jeg bare må utnytte og finne på noe gøy. 

  Har også fått vært på trening, noe jeg også har savnet masse. Jeg elsker å spille håndball og utvikle meg så det var supert å starte opp igjen. 

  Nå skal jeg på trening, fått nye treningstider denne høsten. Det blir 3 treninger med håndballen i uken, pluss at jeg frem til høstferien hospiterer hos et annet lag også slik at jeg trener to håndballtreninger på torsdager. 

  Ønsker deg en superfin helg. Har du noen planer?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  Min adresse


  26.04.2015


  Hei

  Mange lurer på hva min adresse er og jeg har aldri svart noen av de som har spurt meg om den på bloggen. Dette også fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine. Vel....jeg har gitt den bort et par ganger fordi at noen skulle få sende tegninger som de hadde tegnet av meg som jeg så på IG. Da jeg var med på vinterlyd fikk jeg også noen koselige hilsner.

   

  Her er litt av posten jeg tidligere har fått. Mange som sier de har sendt men det har aldri kommet fram. Vurderte derfor postboks lenge og endelig har jeg det:-)

  Siden så veldig mange har spurt om adressen min, kan jeg nå dele min helt egne adresse med dere. 

   

  Jennie Sofie 

  Postboks 3

  1451 NESODDTANGEN

   

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Blogg

  Vinner


  01.04.2015


  Hei

  Nå har jeg kåret vinneren av WOW sitt pysjsett og det ble en jente som heter Anna. Jeg kommer til å kontakte vinneren igjennom Instagram. Nå er det rett før jeg setter meg i bilen og kjører av gårde til Hafjell. Det tar ca 3 timer men tiden går fort når man hører på musikk og ser på film :-) Gleder meg masse til å se de andre. Flere får jeg også se i kveld

  Sees vi på Hafjell?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Blogg

  Reise


  24.03.2015


  Hei

  Det nærmer seg påskeferie og jeg kjenner på kroppen at det skal bli godt med ferie. Første del av ferien er jeg hjemme og siste del av ferien på Hafjell med Vinterlyd. Gleder meg supermasse til å treffe crewet og artistene igjen. Det blir flere dager på hotell og mer avslappende enn å fly frem og tilbake på enten samme dag eller etter en kort natt. 

  Hadde jeg ikke vært med på Vinterlyd hadde jeg nok drømt meg bort og håpet på en ferie til varmere strøk. Flere av vennene mine skal ut og reise og flere var også på reise i vinterferien. Til sommeren blir det jo språkreise til Brighton, ferie i Østerrike hos familie og det helt optimale ville vært en sydentur i høstferien. Er det noe som ikke koster penger så er det å drømme i hvertfall, he he.

  Jeg har kategorier på bloggen med innlegg både fra KRETA (Trykk for å komme dit)

  Kategorien TYRKIA (Trykk for å komme dit)

  Kategorien LONDON (Trykk for å komme dit)

  Dette er jo reiser etter at jeg begynte å blogge, som jeg da har blogget om. Så ser jeg også i album fra reiser før det og koser meg og drømmer meg tilbake. Som til reisen til Kypros som helt klart er en av mine favorittdestinasjoner, dit vil jeg tilbake <3

  Gjerne med samme gjengen :D  På bloggen har det også kommet en kategori som heter SPRÅKREISE og det blir den første utenlandsturen min i sommerferien 2015, gleder meg masssssse.   Har du planer for påsken?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Blogg

  Mye som skjer


  25.02.2015


  Hei

  Har ikke så lang tid til å blogge i dag siden jeg skal dra av gårde på renn om få minutter. Mye som skjer fortiden og blir litt stressa. Skal feire bursdag på fredag og må finne ut hvordan kake jeg skal ha, Vinterlyd på lørdag og da er jo karusellen i gang. Det blir reising frem og tilbake, hit og dit. Det gleder jeg meg utrolig mye til da, men er jo også litt stress. Det som blir mest jobb er nok å greie å pakke alt jeg skal ha med på Vinterlyd i en Mini-koffert. Hahahaha!

  i kveld er det mitt nest siste onsdagsrenn for sesongen og vurderer å ikke gå renn neste år. Vil heller dra på håndballtreningene mine og fokusere helt på håndball.

  Blir faktisk ikke noen temabursdag i år, men jeg har valgt ut to farger som festen skal ha :)

  Hvilke farger tror du?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Blogg

  Takk, veldig koselig


  21.02.2015


  Hei

  Som jeg skrev i gårsdagens innlegg hadde jeg overnattingsbesøk av Ella og Inger. Vi hadde det utrolig gøy, snakka og tulla. Snakka så mye at vi glemte helt å se på film og nesten legge oss også. Ellers i dag har jeg vært på Vinterbro og i Ski for å handle noen viktige ting. Trengte en liten koffert til når jeg skal reise på Vinterlyd. Fikk også tak i noen ting til bursdagsfeiringen min. Når jeg reiser med Vinterlyd så skal jeg kun pakke håndbagasje, det kan jo bli interessant, he he. Da må jeg virkelig lære å prioritere hva jeg skal ta med meg,  og ikke tenke at det er bedre å ta med for mye enn for lite. 

  Følte også at det var på tide med et innlegg med editer dere har laget og tagget meg i. Det er så utrolig koselig og jeg forsøker å like alle bildene/kommentere men dette blir min takk her på bloggen. Blir utrolig glad av at andre faktisk tar seg tid til å lage så fine edits/ tegninger osv... Deler noen editer nå med dere. Skulle gjenre tatt alle editene men de kommer kanskje en annen gang.
  Hva gjør deg glad?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Blogg

  Åååå, kunne ønske jeg kunne fortelle


  16.02.2015


  Hei

  I dag var jeg i Oslo på et møte, og det var veldig gøy. Kunne ønske jeg kunne fortelle dere alt sammen om hva møtet var om og hva som er planen fremover, men jeg må holde det hemmelig litt til.

  Nå har jeg ikke flere møter eller avtaler denne uken, så nå er det virkelig vinterferie :)

  I dag var det frem med kamerastativet etter at det ble mørkt ute. Satte på selvutløser og 5 bilder, dette ble resultatet

   

   Mange lurer på hvem som tar bildene, jeg bruker kamerastativ en god del og tar bilder selv, eller så får jeg hjelp av  mamma, venner eller søster.

   

  EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE DERE SOM LURER PÅ HVORDAN MAN KOMMENTERER PÅ BLOGGEN. 

  TIL HØYRE UNDER INNLEGGET STÅR DET "KOMMENRER HER"  TIL VENSTRE UNDER INNLEGGET SER DU IKONER FOR YOUTUBE, INSTAGRAM OG + . DU SKAL ALTSÅ TRYKKE DER DET STÅR "KOMMENTER HER"

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  57 kommentarer


  Blogg

  GLOSSY


  14.02.2015


  Hei

  //sponset

  I dag dro jeg og mamma til Ski storsenter for å handle litt ting vi trenger, men så kom jeg over noen kule ting så kjøpte det også. Ha ha ha. For noen dager siden kom min fjerde Glossybox og som vanlig er jeg veldig spent på hva som er oppi. Denne gangen var det ikke så mye sminke men mye annent spennende. En ting var faktisk for menn, så jeg ga den til pappa.

  Lurer du på hva Glossybox er, så kan du trykke //HER

   
  Oppi boksen var det en deo fra Sanex, en nail treantment ( var redd for at den skulle lukte løk men det gjorde den ikke. Hahahaha) , Øyeskygge fra makeupstore, en shampoo som luktet utrolig godt, en leppepomade og en MEN EXPERT ansikts ting. Hahahahah<3

  Nå skal jeg overnatte med 3 venniner. Single girls on Valentines day overnatting<3

  Har du vinterferie denne uken? Hva gjør du i ferien?

  Klem Jennie 

   
  10 kommentarer


  Blogg

  HVA SYNS DU?


  12.02.2015


  Hei

  I morgen er det siste skoledag før vinterferie, jippi. Jeg gleder meg masse til vinterferien selv om jeg ikke har noen planer. Jeg skal i et møte på mandag, det er alt jeg har planlagt, men jeg gleder meg kjempemasse. Gleder meg til å kunne slappe av, til å få tid til å lage en ny video og til å være mer med venner.

  På lørdag er det Valentine`s dagen, eller FOREVER ALONE dagen som mange kaller den, he he. Hva syns du egentlig om denne dagen? Jeg har som sikkert fleste parten av dere vet ingen kjæreste så den dagen er ikke noe spesiell for meg. Ingen av venninnene mine har kjærester heller, så jeg føler meg ikke alene :) 

  Men uansett, så lagde jeg en liten collage inspirert av Valentine.

  Vet ikke hvor man får tak i disse produktene, for jeg bare googlet etter bilder og satte sammen til en collage.

  Gleder du deg til Valentin´s dagen?

  Klem Jennie

   

   
  6 kommentarer


  Blogg

  GOODIE BAG


  31.01.2015


  Hei

  Som jeg skrev i et tidligere innlegg fikk alle på Vixen en Goodie Bag. De lå på hvert sete så det var bare å velge en plasse og se alt det kule man hadde fått.Var noen nøttebarer og drikker oppi også men de har jeg allerede spist og drukket opp.hahaha<3 Men fikk også masse annent stash og slikt så tenkte å vise det nå. Mye jeg aldri har sett før men gleder meg masse til å prøve. 

  En mini pakke med VERSACE BRIGHT CRYSTAL bodywash, bodyloation og parfyme <3


  URBAN DECAY PERVERSION
  CARMEX. Har av en eller annen grun alltid ønsker meg carmex og endelig fikk jeg det:-)  Denne shower gelen fra RITUALS...<3 Har den fra før av og den lukter utrolig godt<3  Simple kind to skin cleansing and eye makeup remover.  Dr. Hauschka Face Care Kit  Smilelab FLASH. Vet ikke helt om jeg vil prøve disse enda, men fikk hvertfall de.  Tørrshampoo fra REDKEN

  Har du noen gang fått en goodie bag?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Blogg

  SAVN...


  12.01.2015


  Hei

  I dag har jeg ikke vært på skolen, det ble en akutt tur til legen i stedet :(  Håper veldig på at jeg kan dra på skolen i morgen, for jeg føler meg litt bedre nå.

  Syns det er ganske trist at jeg ikke har fått tatt noe fine bilder til bloggen i dag heller, men klarte desverre ikke det. Kanskje det kommer noen i morgen. Det vil hvertfall komme noen antrekksbilder snart. Vil også veldig gjerne lage en video. Har du forslag til video?

  Etter legebesøket slappet jeg av, var på data og leste i blader. Fant masse fine og fristende bilder fra London. Savner London, England så mye. Håper virkelig på å dra dit snart igjen.

     Er det et spesielt sted du savner og vil dra tilbake til?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Blogg

  SNART FJORTISSSSS!!!


  07.01.2015


  Hei

  I morgen har jeg bursdag, da blir jeg 14 år. I morgen blir det bare en liten feiring med foreldre og søsken etter skole og jobb. Tror vi kommer til å spise ute, ettersom stua og kjøkkenet er i en oppussingsprosess. 

  Derfor har jeg også bestemt meg for å utsette familiebursdag og vennebursdag til det nye kjøkkenet er på plass. Det samme kommer lillesøster til å gjøre som har bursdag om 1 uke. 

  Jeg har så lenge jeg kan huske hatt diverse temabursdager når jeg har hatt selskap med venner, men jeg tror ikke jeg skal ha noe spesielt tema i år. Tror ikke jeg kommer til å ferie 14 års dagen min før i slutten av februar, så jeg har jo litt tid til å bestemme meg. 

   

  Nå må jeg komme meg av gårde på skirenn. 

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Blogg

  Juli til desember 2014


  04.01.2015


  Da ser jeg tilbake på siste halvdel av 2014.  Jeg syns det er koselig å se i arkivet her på bloggen min. 

  JULI

  Flotte dager i Tyrkia på Blue Village Seven Seas, i Side.
   AUGUST

  Var i London for første gang. Hadde mange utrolig og fantastiske dager. Vil tilbake!!!  London Eye

  I august skjedde det en god del. Jeg var mye med venner, Lila og familien hennes kom på besøk till oss på Nesodden, jeg begynte på ungdomsskolen og møtte også The Main Level gutta for første gang.   SEPTEMBER

  Venner, venner, venner. Denne måneden var varm og fin og hadde flere fine helgeturer med familien.


  OKTOBER

  Mia og Malin besøkte oss her på Nesodden og vi lagde en yoga video. Tok også en familie tur opp på Hafjell i høstferien.

  Jobbet på WOW Storo på OD dagen og møtte mange søte jenter som leser bloggen min og følger meg på IG :)

  Koselig Cafè besøk i byen


  NOVEMBER 

  I november var jeg på litt forskjellige arrangement med skolen, Feiret mamma sin bursdag og dro også på Kids Expo. Jeg var også på idol med lillesøster og pappa. Vi hadde det utrolig koselig. Denne måneden var det også mye stress med lekser og arbeid. 

  Tuva og jeg lagde en "Make me laugh Challenge video" på Videofy, veldig moro.  Lila var i Oslo og vi fikk møtt hverandre i Oslo og vært litt i sammen <3

  Som sagt mye lekser og prøver, men også noen foredrag som skulle gjøres med venner. Mye koseligere å gjøre lekser da  DESEMBER 

  Desember har vært full av moro og latter.

  Jeg starta julekalender på bloggen.Hadde avslutning med JENTER teamet; hadde det fint med venner, var på juleball og sist men ikke minst, hadde en fantastisk julefeiring i Kragerø med familie. Nyttårsafen feiret vi med bestefar og kjæresten og vi hadde det veldig fint.

  Dette året har vært utrolig og jeg gleder meg masse til det kommende.

  Har du noen spesielle planer for 2015??

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Blogg

  Januar til juni 2014


  01.01.2015


  Ser tilbake på første halvdel av 2014, et fantastisk år. Veldig takknemlig for året som gikk og ønsker 2015 velkommen. Måtte 2015 bli et godt år for oss alle.

   

  I Januar feiret jeg bursdagen min, som også var overnattingsbursdag. I februar intervjuet jeg Isac Elliot med Juliabladet på suiten hans på Grand Hotell. 

  Bilde øverst til venstre er i fra marsmåned, da Tuva og jeg lagde Fjortissminkevideo. (Det er nå den mest sette videoen på youtube kanalen min med over 100 000 visninger! Tusen takk<3)  De tre andre bildene er fra april som var fantastisk . Både med håndballcup på Vestfossen, Vinterlyd på Hafjell skisamling på Skeikampen. På Skeikampen hadde vi jentene et eget rom og det var utrolig morsom. Vi gikk også en god del på ski og bada litt i bassenget. 

  Mai måned. Fantastisk hyttetur hos familie i Lyngdal hvor også jenta mi Lila bor. Beste pinsen noen sinne. Hadde det så gøy med familie på hytta deres og ikke minst da Lila fikk bli med til hytta og overnatte. 

  Juni, St. Hans med Lea Mathilde, hagefest med jentene mine og skoleavslutning på barneskolen.

  Alle innlegg ligger i arkivet her på bloggen. Man kan lese innlegg helt tilbake til mai 2013 fra da jeg først startet å blogge. Ønsker dere en fantastisk feiring i kveld og ønsker dere alt godt for 2015. 

  Klem 

  Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  NYTT DESIGN


  16.12.2014


  Hei

  Endelig har jeg fått nytt design på bloggen. Det er designet av søte Albertine som har bloggen Albiss.blogg.no Albertine har laget designet til flere toppbloggere og er kjempeflink. Jeg er dessverre ikke noe god på koding av design selv, men heldigvis hjalp Albertine meg og nå er jeg kjempefornøyd. 

  Nederst i designet mitt, under kategorier og arkivlistene til høyre på bloggen ser dere en link til Albertine sin blogg, så det er alltid lett å kontakte henne om du er interessert i design du også. Trykk HER for å komme til albiss.blogg.no akkurat nå.

  Hun er en 19 år gammel vakker og kreativ jente som deter verdt å besøke bloggen til, tusen takk for designet <3

   

  I dag rett etter skolen dro jeg for å kjøpe sko til ballet som er på torsdag, samt noen julegaver. kom nettopp inn døren. 

   

  Du kan stemme på min blogg til "Årets Ungblogg" ved å trykker HER

  TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

   

  Leser du mange blogger?

   Klem Jennie

   
  11 kommentarer


  Blogg

  SMINKEVIDEO


  27.11.2014


  Hei

  I går ble jeg endelig ferdig med å redigere sminkevideoen men opplastingen ble avbrytt så jeg fikk ikke lagt den ut i dag. Har tenkt å lase opp slik at den kommer i morgen, så da vet dere det. Det var veldig gøy å filme videon, men den er ikke så seriøs. Jeg liker å tulle og sånt men prøvde så godt jeg kunne å fokusere på sminken. Hahaha<3 I morgen er det fredag og jeg skal på håndballtrening. I dag hadde jeg også min første gang med svømmegym på skolen og det var supergøy.

  Har du svømmegym på din skole?
  Klem Jennie 
  23 kommentarer


  Blogg

  BARE EN UKE TIL.....


  22.11.2014


  Hei

  I dag er det 1 uke og 1 dag til jeg starter adventskalenderen her på bloggen. 30 november vil jeg legge ut det første innlegget og premie for dagen på bloggen , samt hva du må gjøre for å være med i trekningen. Jeg trekker vinner allerede dagen etter og kontakter vinner enten på IG eller mail, det er derfor viktig å registrere en av delene når man kommenterer på bloggen. 

  Første søndagen tenkte jeg at man må svare på en del spørsmål, så det er kanskje viktig å lese innleggene på bloggen fremover. Da vil det være spørsmål fra den siste uken. Har dere tips til andre måter å delta i en adventskalender er det bare å komme med forslag. 

   

  HER KOMMER NOEN IG BILDER TIL DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM

  Spørsmålene som kan komme kan eksempelvis være, men de vil være fra den siste uken:

  DETTE ER EKSEMPLER PÅ SPØRSMÅL OG SKAL IKKE SVARES PÅ.

  1. Hvilken dag var jeg på Kids Expo?

  2.  Si en av tingene jeg gjerne vil gjøre før 2015

  3. Hvilken farge var det på farsdagskaken vi hadde?

   

  Har dere tips til andre måter å delta i en adventskalender så er det som sakt bare å komme med forslag. 

  Klem Jennie

   
  16 kommentarer


  Blogg

  Imponert


  17.11.2014


  Hei

  Mandag igjen og en ny uke med nye planer. Mamma har faktisk bursdag denne uken så gleder meg veldig til å feire den. Har ikke vært på skitrening siden jeg slo armen men nå skal jeg endelig tilbake og gleder meg masse til å starte opp igjen. Ekstra gøy å trene med bra sports tøy og jeg elsker den nye tightsen min som jeg har nevnt før. Tenker å få meg ny skidrakt denne sesongen men må nok se litt ann. Så mye fint skiutstyr da jeg var på Ski Expo forrige helg

  I dag lagde også en super søt og snill jente en tegning av meg. Utrolig talentfull jente. Tusen takk @tumblrdrawer, kjempe imponert <3  Liker du å tegne?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Blogg

  DET VAR SÅ GØY


  12.11.2014


  Hei

  I går var jeg som jeg blogget på klassefest/bli kjent fest. Alle elevene i klassen kom og hadde også med seg enten en eller to foreldre. Alle hadde med seg mat, så det ble mye godt å velge mellom og så hadde jenteforeldrene med kake og gutteforeldrene med seg kaffe. Jeg syns det var en veldig hyggelig kveld og jeg er så glad i klassen min. 

  ME AND MY BOYS

  I dag var det skole, hjem og gjøre lekser med Ella og Tuva, så buss til fysioterapi, så behandling, så hjem for middag så på håndballtrening. Nå skal jeg slappe av.

  Veggen på rommet har fått to strøk og rosafargen er borte. Jeg er enda et skritt nærmere å få rommet mitt "i orden" Jeg syns det ble mye roligere og mer behagelig på rommet med den nye fargen på veggen. Ja, jeg skal vise rommet mitt når det er helt klart. Ja, jeg er treg med å få det klart men for meg haster det liksom ikke. Jeg er ikke sååååå mye på rommet mitt. Eller....jeg er der jo mer og mer nå som det er høst og det regner en del, så nå skal jeg forsøke å få det fortere ferdig. Veldig koselig å slappe av på rommet med venner på denne årstiden. Men da det var vår og sommer var jeg jo ute nesten hele tiden, så da hastet det ikke. 

   Klem Jennie

   
  12 kommentarer


  Blogg

  OD-DAGEN OG HVOR JEG SKAL JOBBE


  27.10.2014


  Hei

  I dag hadde vi en dag på skolen der vi skulle snakke litt om od-dagen og hva den handler om. Jeg har blogget litt om at jeg skal ha OD-dag på torsdag og har fått noen spørsmål om hva dette er. Tenkte derfor å lage et lite innlegg med informasjon jeg har funnet på nettet.

   

  Dette står på www.od.no :                                            

  • Operasjon dagsverk er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. 
  • På OD-dagen jobber elever én dag til inntekt for et utviklingsprosjekt i lav- eller mellom- inntektsland. 
  • Operasjon Dagsverk drives av cirka 4 000 frivillige på rundt 650 skoler i hele landet. 
  • Operasjon Dagsverks grunntanke er at norsk ungdom, ved å gi én dag av sin utdanning, bidrar til å gi utdanning til ungdom i resten av verden. 
  • Årlig jobbes det inn cirka 30 millioner kroner på OD-dagen


   Det er en annen del av aksjonen som er minst like viktig som OD-dagen ? nemlig informasjonskampanjen Internasjonal Uke. Formålet med denne kampanjen er å informere norske elever om årets prosjekt, samt å spre kunnskap om Nord/Sør-spørsmål. Kampanjen er til for at elevene selv, på grunnlag av det de har lært, skal kunne ta en selvstendig avgjørelse på om de vil arbeide på selve OD-dagen eller ikke. Internasjonal Uke er svært viktig for å underbygge vårt solidaritetsprinsipp.

  TRYKK HER FOR Å SE HVA OD2014 STØTTER

   

  OD-dagen er nå på torsdag og jeg skal jobbe på WOW  Storo sammen med Tuva. Glad for at vi får lov til å komme og jobbe i butikken og håper på å kunne hjelpe og betjene flere kunder.  Kanskje style noen antrekk og merke våre favoritter. Har planer om å legge ut litt på @wowandme på instagram i løpet av arbeidsdagen vår, kanskje vi sees... :) ? 

  Skal du ha Operasjon Dagsverk på torsdag?

  Klem Jennie

  LAGDE DENNE COLAGEN ETTER SKOLEN I DAG

  14 kommentarer


  Blogg

  UKEN SITT FØRSTE INNLEGG


  20.10.2014


  Hei

  I dag gjør jeg ferdig videoen "Spørsmålsrunde oktober del 2" Den blir lagt ut på bloggen denne uken.  Jeg planlegger uken og forsøkerå få gjort unna mest mulig lekser før skitreningen. 

  I morgen har jeg jo den eneste dagen i uken som er fri for aktiviteter, og da vil jeg helst ikke bruke den på lekser. Da vil jeg heller enten bruke den på å slappe av, være med venner eller andre ting, i hvertfall ikke lekser. 

  Neste uke er siste uken i oktober og jeg skal lage et "MÅNEDENS FAVORITTER"  innlegg igjen, ettersom mange likte det første innlegget jeg lagde i den kategorien. 

  Skal jeg bruke de samme spørsmålene som sist?

  Noe annet du vil jeg skal ha med i neste "Månedens favoritter"?

  Klem Jennie

   

  LAGDE DENNE COLLAGEN I DAG 

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  Klippe meg kort


  17.10.2014


  Hei

  I dag fikk jeg lyst til å klippe meg kort og farge håret, rett og slett å ha en forandring. Lillesøster var nemlig hos frisøren i dag og klippet seg masse, hun klippet seg 25 - 30  cm :-O Hun ble kjempefin syns jeg. 

  Det er noen ganger slitsomt med langt hår, spesielt når det skal tørke etter å ha vasket det. Emilie Marì tynnet håret sitt litt også, og det kjennes så lett, mykt og deilig ut. 

   

  FIIIINT HÅR <3  I dag har jeg igjen hatt orientering på skolen, i regnet ......igjen og etter skolen var det håndballtrening. Denne helgen blir det bortekamp med håndballaget på søndag, det gleder jeg meg til. 

  Nå skal fredagskvelden nytes med familien, god helg til alle dere

   

  Har du langt hår, skulderlangt hår, rett under ørene lengde på håret eller kort hår?

   

  Klem Jennie
  97 kommentarer


  Blogg

  Beklager


  16.10.2014


  Hei

  En liten del av videoen jeg la ut i dag har fått økt hastighet på 4 spørsmål, som gjør at stemmen blir pipete. Dette var ikke meningen og jeg svarer derfor på de fire spørsmålene som ble pipete i dette innlegget. 

   

  1. Bruker du rette tang?

  Nei jeg bruker ikke rettetang. Jeg pleier å sove en god del med flette eller fleter og da får jeg litt bølger/fall i håret. De dagene jeg har veldig rett hår har jeg bare ikke sovet med flette. 

  2. Har du hatt regulering?

  Nei, jeg har ikke hatt regulering

  3. Hvor høy er du?

  Jeg er 161/162, i hvertfall over 160 cm

  4. Noen yndlingssang for tiden?

  Ingen spesiell yndlingssang, men en jeg hører den del på er "Shake it off" 

   

  Beklager at stemmen ble slik, skal passe på at det ikke skjer i del 2. 

   

  I dag har det både regnet, sluddet og snødd litt her jeg bor. Litt kjedelig med utegym og orientering i det drittværet. Dropper skitreningen i dag. har ingen prøve i morgen og jeg er ferdig med lekser, så denne ettermiddagen og kvelden skal jeg bare nyyyyyte. 

  Hva liker du å gjøre når skal kose deg og ikke er med venner?

  Klem Jennie

   

  SATTE SAMMEN DENNE COLLAGEN AV BILDER JEG FANT PÅ NETTET <3  11 kommentarer


  Blogg

  TRAVEL DAG


  14.10.2014


  Hei

  Har nettopp kommet inn døra og nå må jeg gjøre litt lekser. Vi skal ha prøve IGJEN i morgen. 

  I morgen legger jeg ut svar på spørsmålsrunden. Jeg har delt den opp i 2 deler, så det er del 1 som kommer da. Jeg har svart med video, som mange ønsket.

  Som du ser nedert i bildet, synger jeg litt i videoen også, he he 

   

  Beklager for kort blogginnlegg i dag, men i morgen kommer det jo noe på bloggen mange har gledet seg til.

  Er du glad for at jeg svarer på spørsmålene i video?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  Blogg

  <3


  09.10.2014


  Hei

  I dag vil jeg bare dele noen Teenager Posts fra google, som jeg kjenner meg igjen i. Er sååååå glad for at det er fredag i morgen, for denne uken syns jeg har vært veldig slitsom. Hadde det ikke vært for at jeg har gode venner på skolen som jeg har det gøy med i friminuttene, hadde jeg seriøst ikke klart denne skoleuka.

  Takk kjære venner <3

  Gleder meg forresten masse til i morgen. Lillesøster og jeg skal få besøk av Mia og Malin ( Noen ferie venner fra Kypros)

     Denne følelsen får jeg nok etterpå ;-)  Hvilken likte du best?
  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Blogg

  DA HAR DEN KOMMET


  07.09.2014


  Hei

  Da har jeg endelig fått min personlige almanakk og personlig, ELSKER JEG DEN!!!<3 Den er utrolig søt og jeg gleder meg masse til å begynne å skrive i den. Dette er mitt design og om du vil lage en må den ikke være som dette. Det er helt opp til deg. Jeg brukte Picmonkey til å lage en collage til baksiden som jeg lastet opp da jeg designet almanakken

  FORSIDE  INNI
  BAKSIDE

  Ellers i dag har jeg spilt håndballkamp. Nå skal jeg dra og møte noen venner. Vi snakkes;-)

  Hva syns du om designet?

  Klem Jennie

  Til dere som lurer så lagde jeg almanakken hos Personligalmanakk.com 
  22 kommentarer


  Blogg

  Grrrrrr


  31.08.2014


  Hei

  I dag er jeg litt frustrert. Føler at skole og lekser tar alt for mye av tiden min. Skole er jo greit, men når leksene stjeler fritiden min så kjenner jeg at jeg både blir sur og lei. Så ser jeg jo  i sosialemedier at både venner og bekjente er i sammen og har det gøy i mens jeg sitter ved skrivebordet mitt og gjør skolearbeid. Det er ganske mye også, så jeg må må sette meg ned så fort jeg får sjansen utenom treninger. 

      

     Har du mange lekser?

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  Blogg

  HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?


  19.07.2014


  Hei

  Nå sitter jeg hjemme i kosestolen og slapper av etter en laaang dag med reising. Vi ble henten på hotellet 09.30 og flyet gikk 12.40. Flyturen vår føltes litt lenger når man hadde litt vondt i magen men det gikk litt over etter hvert. Nå har vi begynt å pakke ut og pappa har fikset pizza til hele gjengen. 

  Jeg kommer selvsagt til å dele ferieminner med dere her på bloggen, men i dag har jeg nok med å pakke ut og å se igjennom bilder som vi har tatt i Tyrkia. Kommer nok til å legge meg litt tidligere også og forhåpentlig er været her hjemme like flott i morgen som det var i dag. Fortsetter ferien med boklesing, bading på stranda og kos her hjemme på Nesodden. 

  Før jeg reiste til Tyrkia var jeg som tidligere blogget på besøk hos Juliabladet i Oslo. Da svarte jeg også på en del spørsmål i fra Julialesere. Intervjuet ligger nå ute på Julia.no  du kommer direkte til intervjuet ved å trykke HER.

  Fikk du svar på noe du lurte på i intervjuet jeg hadde med Juliabladet?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Blogg

  I MORGEN SKAL JEG...........


  25.06.2014


  Hei

  I morgen skal jeg besøke Juliabladet. Gleder meg til å møte de søte jentene i redaksjonen igjen og til å se hvordan det er i kulissene av bladet.

  Jeg skal også svare på en del leserspørsmål når jeg er der, og du kan sende inn spørsmål til Juliabladet ved å trykke HER.


  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Blogg

  MØKKADRITT


  25.06.2014


  Hei

  Nå skal jeg dra avgårde for å levere telefonen min til service IGJEN. Jeg leverte faktisk iphonen min til reprasjon for 1 1/2 uke siden og fikk låne den dårligste lånetelefonen av butikken. Kunne ikke ta bilder med den, være på nettet, IG og faktisk nesten ikke tekste med den.  På lørdag var jeg og hentet en helt ny iPhone 4s, fordi de ikke klarte å reparere det som var feil med den og ble så glad for å endelig ha iPhone igjen. Da jeg kom hjem viste det seg at også denne helt nye telefonen heller ikke virket, MØKKA TELEFON. 

  Problemet har vært at jeg ikke får koblet til Wifi og at Bluethoot henger seg opp. I tillegg så påstår telefonen at jeg har brukt nett uten at jeg har det. Så nå må jeg levere telefonen tilbake til service igjen og kommer sikkert til å få en slik håpløs lånetelefon også :(

  Kjempekjedelig :(

      Ellers i dag har jeg chilla i sola:)


  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Blogg

  Takk


  23.05.2014


  Hei

  I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening ble jeg bare såååå lykkelig. Mamma hadde vært og kjøpt noen shortser til meg og lillesøster og heldigvis passet i hvertfall 2 av de fire hun hadde kjøpt. 

  Det har vært skikkelig varmt i dag og selv om det regnet sinnsykt da vi var på vei til trening var det varmt i luften. Glad jeg ikke dro på stranda i stedet for å dra på trening.

  Nå er det bare 27 dager til sommerferie :) Da er jeg ferdig på barneskolen og det kan feires. Godt å komme seg bort der i fra. Nei da, hahahaha. Kommer til å savne skolen veldig mye men det blir jo utrolig spennende å begynne på ungdomsskolen også.  I går hadde laget mitt og jeg håndball avsluttning her vi bor. Vi spilte kamp, fikk medalje og hadde lodd trekning ( dessverre vant jeg ingen ting) og koste oss alle i sammen.

  Her er et par bilder i fra håndballavslutningen.


  Godt med medalje. Hehehehe:)

  Under akuratt denne kampen spilte jeg venstre ving. Det er den plassen jeg liker mins siden den ikke passer helt til meg. Trives mye mer som beck og midtbeck.

  Spiller du håndball?

  Hvilken plass liker du best/minst?

  Klem Jennie 
  99 kommentarer


  Blogg

  VENNEBILDER


  21.05.2014


  Hei

  Mange spør meg om hvordan det er å spille Hedwig i jenter. Jeg trives veldig godt i jenterteamet og hadde aldri spilt rollen om jeg ikke likte det.

  Mange spør meg også om hva som skjer videre i serien, om hvem som er Sandheten osv, og slike ting kan jeg ikke svare på.

  Mange spør meg også om jeg kan ta biler på sett eller filme, og da er svaret også nei. Vi får ikke lov til å bruke mobil på settet. Alt dette er jo viktig for å ikke røpe ting som skjer videre i serien og fordi vi skal være konsentrerte.

   Men i dag kan jeg dele noen bilder med dere som ikke er tatt under innspilling. Dette er vennebilder av meg og herlige folk jeg har blitt så heldig å bli kjent med takket være nettserien. Om bildene er tatt nylig eller for flere måneder siden, det kan jeg heller ikke fortelle. Noen av bildene har vært på IG før :) 

      
  Klem Hedwig, nei da tulla...Klem Jennie
  24 kommentarer


  Blogg

  TIDLIG HELG


  30.04.2014


  Hei

  I dag var det siste skoledag i denne uka, fordi det er 1.mai i morgen. Det skal bli deilig. Syns det har vært mye ferie og fri for tiden men det er jo ikke noe å klage på. I dag har jeg bare vert på skole og håndball som jeg alltid gjør på onsdager. I kveld skal jeg som vanlig også bare slappe av. Kanskje jeg finner en gøy film på nettflix.

  I dag legger jeg med noen instagram bilder til dere som fremdeles ikka har fått dere instagram. Tok ikke noen bilder i dag hellerså det er ganske greit. Noen jeg syns er helt sykt er at jeg snart har 60k følgere på instagram. Hadde aldri trodd at jeg skulle komme over 1000 engang men her står jeg her. Vil bare takk alle dere som følger meg på instagram og for alle de fine og støttende kommentarene deres. Lyser opp dagen min rett og slett. Vil kansje ha en instgram konkurranse igjen. Hva syns du???

  INSTAGRAM: @JENNIEFASHION
  Digger dette bilde<3  Viser bare noen av bildene jeg har lagt ut.

  Følger du meg på instagram??

  Klem Jennie
  121 kommentarer


  Blogg

  Noen fine headere


  25.04.2014


  Hei

  Nå er det ikke lenge til jeg setter meg i bilen og drar avgårde på håndballcup. Gleder meg masse til en superhelg med jentene :) Sier ikke hvor jeg skal, om du skal på håndballcup kan det være vi treffes. Blogger selvfølgelig som vanlig i helgen også, kanskje det kommer noen bilder i fra cupen. 

  I går endret jeg litt på designet på bloggen. Syns virkelig det var på tide med en ny header hvor jeg ikke hadde på meg vinterjakke. Headeren lagde jeg selv i Photoshop og ble ganske fornøyd. Jeg fikk masse inspirasjon i fra alle de som har sendt inn headere til meg og det kan også være jeg bytter til en av dem etterhvert. Fortsetter å se på alle som blir sendt inn. Forsøkte å sette inn en av headerene jeg fikk tilsendt men det var dessverre ikke riktig format, så husk på det:) Jeg liker å ha enkle lyse farger i headeren min så det passer til alt det andre på bloggen også. Da jeg lagde headeren i Photoshop brukte jeg formatet 1090 x 540 :D

  Legger ut bilde av 5 flotte headere jeg har fått tilsendt, tusen tusen takk <3 <3 <3 

  Dette er en av mine favoritter. Lyse farger, ikke for mye tekst, og fin bakgrunn - laget av Tanja

  Maiken har laget denne 

  Johanne har laget denne

  Sidra har laget og sendt meg denne

  Fra Silje

  Hva syns du om den nye headeren?

  Klem Jennie

   
  71 kommentarer


  Blogg

  Hva skal jeg si


  23.04.2014


  Hei

  Kun to bilder på bloggen i dag.

  Ikke noe mer å si.

  Så håper vi på en bedre dag i morgen.

  Avsluttet for sikkerhetsskyld håndballtreningen med å få en "på trynet også" Heldigvis var det et uhell, he he.

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Blogg

  HEADERBILDER


  17.04.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en daffe dag hjemme. Det regner bare, så det frister ikke så mye å være ute. Jeg har derfor spilt brettspill  som tante tok med fra Østerrike, tegnet, sett på TV og gjort ting man vanligvis gjør når man daffer. Hehe<3

  I dag plukket jeg ut noen av bildene jeg vil ha i headeren min. Legger dette ut på bloggen så de som vi kan prøve å lage header til meg. Om du lager en header så sender du den til min mailadresse når den er ferdig ( Jenniesofieheader@gmail.com) . Det er viktig å lage header i formatet 1090 x 540
  Skal du prøve å lage headre??

  Blir spennende å se. Husk formatet 1090 x 540

  Klem Jennie

   
  68 kommentarer


  Blogg

  PÅSKEFERIE


  11.04.2014


  Hei

  Da var jeg kommet hjem i fra Ski- Storsenter etter en litt stressende men fin tur. Jeg kjøpte meg en krans, Baby Lips ( de har fått Baby Lips på H&M nå, OMG), og funky frozen yougurt. Mmmmmmmm.....<3 Så i full fart spurte vi en dame om de tar hull i øret for de som allerde har to og det gjorde de, så jeg fikk meg mitt trede hull. Men der sier det stop. Nå skal jeg ikke ha flere. Hahaha. Er veldig fornøyd. Har spurt hundre steder med de kunne ikke. Endelig fant vi et sted der de gjorde det. Jippi!! Nå er skal jeg gå og se det siste av Norske Talenter før det er slutt.

  Har du hull i ørene?

  Klem Jennie
  77 kommentarer


  Blogg

  On my way


  11.04.2014


  Hei
  Dere trodden kanskje jeg hadde glemt å blogge? Nei, er på vei hjem fra Ski Strosenter nå. Blogger ordentlig når jeg kommer hjem. Imens kan du jo foreksempel se på den nye jenter episoden.

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Blogg

  TUR MED SKIGRUPPA


  03.04.2014


  Hei

  I morgen drar jeg på tur med skigruppa. Vi skal være borte hele helgen og jeg gleder meg veldig. Vi skal bo i hytter ved et hotell som har basseng og klatrevegg, så jeg gleder meg både til skiturer og bading i sammen med gode venner.

  Det gjør heller ingen ting å kjøre noen timer når man har godt selskap i bilen.

  Så nå er jeg i gang med pakkingen og har et godt stykke igjen, he he. Det er jo gørrkjedelig å pakke og i tillegg har jeg litt vondt i armen etter vaksine i dag. 

   

  KJEMPEGØY Å PAKKE, he he

   

  Det kommer blogginnlegg hver dag som vanlig. 

  Hva liker du best, ski eller svømming?

   Klem Jennie
  84 kommentarer


  Blogg

  OM FILMEN "NATT TIL 17."


  01.04.2014


   

  Hei

  Den 24. mars var jeg som tidligere fortalt på en ekslusiv førpremiere på filmen "Natt til 17." Filmen har premiere på norske kinoer 4 april, som bare er noen få dager til. Filmen har 11 års grense. Jeg likte filmen veldig godt, selv om jeg ikke kjente meg noe igjen i den, den handler jo om ungdommer som er noen år eldre enn meg selv. Filmen viser ærlig hvordan ungdomsmiljøet kan være for mange. Det er en film for og om ungdom.

   

  HER ER EN VIDEO JEG IKKE HAR LAGT UT FØR. DEN VISER LITT AV HVA DU KAN VENTE DEG I FILMEN

  Her er traileren jeg la ut før jeg dro på premieren:  http://www.youtube.com/watch?v=dZK5PmtmsmA

   

  DETTE HANDLER FILMEN OM


  «15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?»

   

  Som du kanskje forstår så blir det en del drama, romantikk og også humor. Og sist men ikke minst masse spenning. Mer vil jeg ikke si ;)

   Skal du se filmen?

  Klem Jennie

  http://www.filmweb.no/film/article1090010.ece 
  24 kommentarer


  Blogg

  THROWBACK THURSDAY


  20.03.2014


  Hei

  I dag tenkte jeg å ta en THROWBACK-THURSDAY og noen TIPS.

   

   

  En video som mange har sett, men kanskje ikke alle. TRYKK FOR Å KOMME TIL VIDEO

   

  Et innlegg med inspirasjon, kanskje du har blogg og kan lage et slikt innlegg. Collagen har jeg satt sammen selv :) TRYKK FOR Å FÅ INSPIRASJON

   

  Et DIY-innlegg. (DIY = do it yourself). TRYKK FOR Å KOMME TIL INNLEGG.

   

  Så helt til slutt legger jeg med en Trailer til filmen jeg skal se på mandag. Da skal jeg på en eksklusiv førpremiere av filmen og gleder meg veldig.  Filmen har premiere på norske kinoer 4 april, som ikke er så lenge til. 

   

   NATT TIL 17.

  Filmen handler jo om ungdom som er litt eldre enn meg og jeg kjenner meg ikke igjen i filmen, men syns den ser spennende ut. Kommer til å skrive ett innlegg på bloggen om hva jeg syns om filmen etter jeg har vært på førpremieren 

   

  Hvilket av innleggene likte du best?

  Hva syns du om Traileren til filmen?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Blogg

  NY HEADER


  19.03.2014


  Hei

  Jeg som var så glad for vårværet, og i dag våknet jeg opp til snø :( Håper virkelig det forsvinner like fort som det kom. Ser at det snart er på tide med en ny header igjen, så jeg skal forsøke å få tatt noen bilder en dag jeg har litt tid til det. Da må det jo også være fint vær ute, for jeg vil ta headerbilder i dagslys. 

  Når jeg får tatt bilder, så kommer jeg til å legge ut noen bilder her på bloggen som jeg ønsker å ha i den nye headeren. Det er mange som spør om de kan lage header til meg og mange er veldig flinke til dette. Jeg kan ikke love at jeg kommer til å bruke en av dem, men jeg kan jo legge ut noen på bloggen.  

   

  DETTE ER DET FØRSTE BILDET JEG LA UT PÅ BLOGGEN

  (Min første header og første design)

  Innlegget kan du lese HER

  Hvor lenge har du lest bloggen min?

  Klem Jennie

   
  94 kommentarer


  Blogg

  JIPPI


  18.03.2014


  Hei

  Når jeg satt og kjedet meg i går og innså at denne uken har jeg ingen spennende avtaler så tikket det inn en invitasjon i mailboksen min :) Det er ikke slik at jeg ikke har noe å gjøre altså, jeg har jo treninger jeg skal på og oppgaver jeg må gjøre. Allikevel så klarte jeg å kjede meg og tenke at uka blir BLÆH. I helgen kjedet jeg meg også litt, føltes som at alle andre hadde planer bare ikke jeg. Ville til byen i det flotte været men ingen kunne bli med.

  Nå ser det i hvertfall ut som neste uke begynner spennende for da er jeg invitert på førpremiere på kommende kinofilm. Gleder meg allerede masse. Kommer til å anmelde filmen her på bloggen så det er bare å følge med. Aldri vært på førpremiere før jeg.

   Om du kjeder deg i dag så har jeg noen tips til hva du kan gjøre. Det skal vist være sunt å kjede seg i blandt sier mamma, he he.

   

  1. Rydd rommet ditt, vet det er kjedelig...men du kjeder deg jo allerede uansett.

  2. Gå en tur og ta med kamera. Ta naturbilder og nyt stillheten.

  3. Lag en collage med bilder du syns er fine.

  4. Lag deg en kopp te/kakao og sett deg godt til rette og les i blader/bok 

  5. Skriv et brev til noen du kjenner. Nå for tiden er det mest vanlig med mailer og hilsner på instagram ol. Det er alltid koselig å få brev i postkassa.

   

  VENNER ER BEST  I dag hentet jeg og Emilie Mari, Mathias i barenhagen.

  Kjeder du deg i dag?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Blogg

  SØNDAG


  16.03.2014


  Hei

  Nå er det tid for et nytt innlegg med instagram bilder til dere bloggleser som ikke har instagram. 

  I dag har jeg vært på håndballkamp og det er det, men det er jo ikke alle dager det skjer noe spesielt. Jeg lurer på om du har noen blogg tips til meg. Noe du vil jeg skal blogge om eller mer om. Om jeg snart skal ha en ny konkurranse, lage ny video. Hva slags video??? Jeg trenger litt tips, men jeg gjør ikke ting som sminkevideo og dagens-antrekk for det er liksom ikke helt meg.

  Har du noen tips???

  Klem Jennie
  152 kommentarer


  Blogg

  VINTERLYD


  15.03.2014


  Hei 

  I dag har jeg vært hjemme og slappet av. Ganske støl etter treningen i går, men jeg fikk trent meg godt. Nå er det ikke skitrening lenger så nå har jeg litt mer tid til venner, lek og blogging. I ettermidag så jeg også Vinterlyd konsert live på Ipaden. Det var veldig gøy å se en slik konsert live. Nå gleder jeg meg enda mer til jeg skal på konsert. Jeg skal kanskje på Vinterlyd konserten på Hafjell i April.  Vi er ganske sikre på at vi skal dit nå, men ting kan jo komme i veien så det er jo ikke HELT sikkert. 

  LITT DÅRLIG KVALITET MEN DET ER FORDI JEG TOK SCREENSHOOTS AV SKJEMEN

   

  Har du vært på vinerlyd konsert eller skal du???

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Blogg

  Vinterlyd


  03.03.2014


  Hei

  I dag er "Vinterlyd" i Stavanger, heldige de som er der. Jeg skulle så gjerne vært i Bergen på lørdag også. Ikke bare hadde de sol og pent vær som det er evigheter siden vi har hatt, men de hadde Isac Elliot også. Mange jeg følger på instagram la ut bilder fra konserten og jeg sjekket også bilder på #vinterlyd og #krafttakmotkreft på Instagram. 

  "Vinterlyd"  er en gratis konsertturne med artister som samler inn penger til Kreftforeningen. I år er artistene ISAC ELLIOT, MARCUS OG MARTINUS, MADCON og RAYLEE.

  Du kan lese mer om "Vinterlyd"  og det de samler inn til og om reiseruten til konsertene. Det er konserter flere steder i landet frem til 19 april. Trykk HER for Informasjon.


  Det er mange som ikke får dratt på konsertene, men det er fortsatt mulig å støtte kreftforeningen ved å gi penger med SMS eller ved å sette inn på kontonummer. Du kan trykke HER for å komme til en side hvor det er mulig å gi en gave, men husk å snakke med foreldrene dine først.  Jeg håper virkelig at de når målet sitt og at mange bidrar.

  Veldig mange har opplevd kreft. Enten har de kreft selv, har hatt kreft, har foreldre eller søsken som har kreft eller andre familiemedlemmer som har sykdommen. Mange av mine lesere har også sett filmen "Kule Kidz gråter ikke" Den viser jo kreft på en veldig sterk måte. 

   


  Har hørt at det er kjempekoselig og god stemning på konsertene og sett at de selger noen kule fargerike luer hvor inntekten også går til Krafttak mot kreft. Isac har på seg luen på bildet høyere opp <3

   

  Har du vært eller skal du på "Vinterlyd"? 

  Klem Jennie

  #vinterlyd #krafttakmotkreft #isacelliot 
  67 kommentarer


  Blogg

  Æsj


  24.02.2014


  Hei

  I dag måtte jeg dra hjem fra skolen fordi jeg ikke føler meg noe bra. Har ikke orket noe annet enn å slappe av i senga. I går la jeg jo ut video  "SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1" og i morgen skal jeg blogge om noe UTROLIG kult, derfor lager jeg bare et lite innlegg i dag. 

  Nå skal jeg lage meg en kopp te og se på "OVER HEKKEN" med lillebror.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM I GÅR, DRIKKER MYE VARMT I DAG OGSÅ

  EN COLLAGE FRA INSTAGRAM I GÅR, BILDER FRA VIDEOEN JEG LA UT I GÅR

   

  Har du Instagram?

  Klem Jennie

   

   

   
  101 kommentarer


  Blogg

  Slappavdag


  19.02.2014


  Hei

  I dag sov jeg egentlig alt for lenge, men det er jo tross alt vinterferie. Jeg har forsøkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men kamera mitt har klikka. Får ikke filmet mer enn 8 sekunder før det slår seg av. Om jeg tar på laveste kvalitet får jeg filmet mer, men jeg er i så såfall i gang.

  I kveld tror jeg at det blir filmkveld med familien, Gåten Ragnarok. Så den filmen på kino med noen venner også, men syns den var så bra at jeg kan se den en gang til. 

  I morgen blir det kanskje en tur i slalombakken eller en tur på langrenn. Oma kommer også i morgen og  det gleder jeg meg veldig til,  alltid koselig med besøk i fra familien. 

  Når det gjelder rommet mitt så har jeg ikke kommet noe lenger med det, men lillesøster har fått det kjempefint syns jeg. Håper vi snart finner en god løsning på rommet mitt også. 

  I går kjøpte jeg forresten en T-skjorte på salg, slik ser den ut. Kjøpte en maken en til en Instagramvenn av meg også. 

   

  Liker du best slalom, snowboard eller langrenn?

   

  Klem Jennie
  90 kommentarer


  Blogg

  I AVISEN


  12.02.2014


  Hei

  Da mamma og pappa kom hjem fra jobb i dag hadde de med seg VG. Jeg var ganske spent på å se resultatet. Jeg er ganske fornøyd med artikelen, det er jo bare litt av alt det vi snakket om. Jeg syns alikevel at det kom frem at jeg har mange interesser og aktiviteter utenfor blogg og instagram. Det er jo ting som står i artikelen som psykologer sier som jeg ikke er enig i. Som at jenter blir kvinner alt for tidlig og at jenter har mistet fire år av barndommen. Jeg er mer enig i at barndommen nå er annerledes enn før og det er også bra. 

  Mere gidder jeg ikke tenke over det. Jeg er fornøyd med livet og barndommen jeg har og jeg vokser opp i en leken familie. 

  Nå skal jeg snart avgårde for å gå skirenn her hvor vi bor. Tenkte å fort legge ut noen bilder av avisen som flere har spurt om jeg kan gjøre. Legger da ut den delen hvor det er om Ella og meg. 


  BILDET I AVISEN


   Ha du noen gang vært i avisa?

  Klem Jennie<3

   

   
  128 kommentarer


  Blogg

  MEG


  31.01.2014


  Hei

  Det er veldig mange som spør meg om jeg kan skype med dem, ringe dem være brevvennen dems osv. Jeg skulle gjerne gjort alt for alle, men sannheten er at jeg ikke har tid. Jeg trener 4 dager i uka og på søndager spiller jeg som oftest håndballkamp om jeg ikke har andre avtaler. Vi er i gang med sesong 3 med JENTER og det er veldig moro, fått flere venner som bor i Oslo også. Jeg gjør lekser, blogger og er på instagram. Gjør så godt jeg kan med å kommentere tilbake og syns det er veldig koselig med alle kommentarene. Setter stor pris på dere alle. Men dere er vel enig i at Instagram skal være gøy, det mener jeg i så fall. Jeg kommer aldri til å blogge eller ha instagrambruker om jeg ikke syns det er gøy og sannheten er at det ikke er gøy å bruke flere timer på dette. Jeg sitter altså ikke med mobil eller data hele tiden klar til å kommentere tilbake. Når jeg har tid så ønsker jeg å bruke den på klassevenner og venner som jeg ikke ser så ofte, de kan det hende jeg skyper med. Jeg skyper dessuten alt for sjeldent. Har litt dårlig samvittighet....noen jeg savner som jeg burde skypet med. Er det noe jeg liker å gjøre så er det å sende og motta direct meldinger på Instagram i fra gode venner. Er nok noen som blir spammet en del av min crazy side, men jeg blir masse spammet jeg også da ;)

  Ønsker dere en superduper fredagskveld <3 <3 <3 

  Her er noen spambilder fra denne uken

   Etter på skal jeg se på Norske talenter med mamma og pappa.

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Blogg

  DETTE KOMMER


  30.01.2014


  Hei

  Tenkte å lage et innlegg igjen om hva som kommer til å komme på bloggen fremover. Samtidig tar jeg gjerne i mot forslag til hva jeg kan blogge om, skriv det i kommentarfeltet. Ikke skriv SMINKEVIDEO eller MÅGJØREVIDEO. Jeg har hørt det maaaaange ganger før og jeg gjør det når jeg får tid og lyst.

   

  1. SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN. Kommer når jeg får tid til å gå igjennom alle spørsmålene, filme/skrive svar og lage eventuell video. Alt dette er ting som tar tid, men kommer om ikke så lenge :D

  2. NOE SOM GLEDET MEG DENNE UKEN <3 <3 <3 

  3. NY KONKURRANSE (Planlegger en ny konkurranse, men i og med at jeg ikke har sponsorer, så må jeg finne premie selv) 

  4. PAPPA GJESTEBLOGGER. Ha ha ha, det blir sikkert latterlig morsomt. 

  5. KAKEBAKING (Lillebror har bursdag snart og jeg skal lage kake til han <3)

  6. Favorittantrekk

  7. Ønsker meg

   

  Legger med noen bilder jeg tok i dag. I morgen blir det håndballtrening, lørdag forbredelser til bursdagsfeiring på søndag og på søndag bursdag. 

   

  ØVERSTE BILDET HAR FILTER I FRA PICMONKEY , DE TO ANDRE HAR IKKE FILTER


  Har du planer for helgen?

  Forslag til ting jeg kan blogge om?

  Klem Jennie 

   
  72 kommentarer


  Blogg

  HAPPY


  28.01.2014


  Hei

  I dag er jeg sliten, men glad. Mamma og pappa har drassa meg igjennom en svær sportsbutikk hvor jeg måtte passe på lillebror, det stjeler en del energi. Så pleier jeg jo å spise missag hver dag klokken 17.00 og i dag har vi ennå ikke spist middag. Pappa holder på å lage veldig god mat nå, gleder meg. Vi skal ha kyllingspyd med peanøttsaus, sitrongress og ris. 

  Jeg er glad i dag for en liten ting og en stor ting :D Den lille tingen er en Baby Lips Electro som heter Strike a rose. Kjempefin <3

  Den andre tingen er at vi i familien nå er helt sikre på at det blir en sydentur denne sommeren også. Nå er vi i gang med å planlegge, men har funnet ut at turen skal gå med Star Tour. Jeg elsker å planlegge reiser så selv om det er lenge til så er det jo også veldig gøy å glede seg og se frem til å reise. Så fort vi finner ut av avreisedato begynner jeg nedtelling. 

  Nå blir det mat.

      

  Hva hadde du til middag i dag?

  Klem Jennie
  110 kommentarer


  Blogg

  Kos


  23.01.2014


  Hei

  I dag dro jeg ikke på trening fordi jeg er ganske sliten. Stod opp ganske tidlig i dag og har både vært i både Oslo og i Moss. I kveld ville jeg bare ta det rolig. Da er det veldig delig å kunne sette seg i kosestolen, ta en kopp te og lese et blad. Jeg får JULIA bladet i posten og jeg fikk deres nyeste nummer i dag (det bladet kommer i butikk på mandag). Elsker å lese i blader og skulle ønske jeg kunne gjøre det hver dag. 


  Liker du te?

  Hvilken te liker du best?

  Klem Jennie

   

   
  59 kommentarer


  Blogg

  ONSDAG


  22.01.2014


  Hei
  Nå er det endelig onsdag og jeg skal gå onsdagsrenn. Det blir det første rennet i år siden det ikke har vært nok snø ute, men det er det nå. Jippi! Jeg har gått skirenn så lenge jeg kan huske. Langrenn er min favorittsport og jeg syns det er suuuuper gøy. I dag har det egentlig vært en vanlig dag på skolen.
  Jeg har ikke trent ski mer en en gang i år så jeg lurer på hvordan det kommer til å gå. Heldigvis begynner vi med den stilen jeg liker best, fristil.

  Gleder meg masse.
  Er det skirenn der du bor?
  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Blogg

  Trist


  12.01.2014


  Hei

  Nå hadde jeg egentilig tenkt til å blogge om bursdagsfeiringen min, men har valgt å vente litt med det. Leste avisen etter at venninnene mine hadde dratt hjem, og der var det dårlige nyheter. Ble veldig lei meg over å lese at det ikke gikk bra med jentene som ble påkjørt da de var ute på treningstur med hest i går. Jeg kjente ikke jentene men bare det at den ene var like gammel som meg og den andre på alder med min lillesøster ga meg en ekstra vondt følelse. Tenker på familien til jentene og på vennene dems. Den store sorgen de har nå og hvor urettferdig livet er. Jeg har selv mistet noen jeg var veldig glad i og vet hvor vond også følelsen av at alle andre går videre som om ingen ting har hendt er.

  Jeg vet også at noen tror at livet mitt er problemfritt og jeg kan si det en gang for alle, at livet mitt IKKE er problemfritt. Det består av det folk vil kalle bagateller til det jeg kaller for enorme tenåringsproblemer. Det består av krangler, uenigheter, mas i fra foreldre, savn, sorg og andre tenåringsproblemer. Jeg ser meg i speilet og får noen ganger bare lyst til å begynne å grine. Men hallo, jeg bestemmer meg for å blogge om positive ting og gleder, for jeg vet at jeg ikke burde klage i det hele tatt.

  Mine ting er jo bagateller, det sitter barn i dette landet som mangler en arm, som er syke som har mistet søsken/foreldre og som har mistet alt i husbrann. To av mine beste venner har mistet både hus og pappa og opplevd ulykke med masse operasjoner i ettertid. HALLO, jeg kan ikke klage, skammer meg noen ganger over at jeg klager over en kvise eller to. Jeg er kjempestolt av jentene mine, at de klarer å være så fantastiske selv om de har opplevd mye vobdt. Men jeg er jo tenåring og vi kommer alltid til å klage over bagateller, men jeg kommer ikke til å blogge om det.

  Så dette innlegget ble et helt annet enn det dere kanskje hadde forventet dere. 

  Varme klemmer til alle, ber om at familien til jentene vil bli fylt med styrke i denne vonde tiden. 

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Blogg

  Jobber med video


  06.01.2014


  Filmet julegavevideo i dag, men må jo laste inn, redigere ol, før jeg kan legge den ut på bloggen. Usikker på hvilken dag den blir lagt du, men det blir jo denne uken. Når det kommer til å trekke vinner av lue konkurransen så blir det også i løpet av denne uken. Mye som skjer akkurat nå.....bursdag på onsdag, nyttårsball på fredag og bursdagsfeiring med venninner fra lørdag til søndag. 

  Det er jo bare å titte innom bloggen daglig, så vil du jo til slutt finne både julegavevideo, trekning av vinner av konkurransen, bilder og mulig liten film av forbredelser til ballet (ikke lov til å ha med mobil eller kamera dit :(  ),  og sist men ikke minst moro i fra bursdagen min. 

  I tillegg så har jeg jo lekser og treninger, så det er en hektisk, men fantastisk uke. Onsdag klokken 07.27 er jeg tenåring, JIPPI!!!!

   

  I DAG BEGYNTE DET Å SNØ MASSE, MEN DET SMELTET BORT :(

  RETT FØR FILMING

  DA JEG FILMET KOM LILLEBROR FOR Å SI NATTA <3  Noe moro du gleder deg til?

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Blogg

  BLIR SÅ GLAD


  04.01.2014


  Hei

  Jeg er utolig glad for alle kommentarene mine her på bloggen og jeg skulle gjerne svart alle. I dag fikk jeg denne kommentaren, den gjorde meg utrolig glad. Utrolig glad fordi jeg liker å få folk til å smile og å vite at jeg kan gjøre dagen til noen bedre med et innlegg, det er jo fantastisk. 

  Måtte bare dele den med dere. Bildet viser hvordan en kommentar ser ut før jeg godkjenner den og den vises på bloggen. 

  Ønsker dere alle en riktig god helg. 

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Blogg

  JIPPI


  16.12.2013


  Hei

  Nå er livet tipp topp. Håndball på TV og ny header på plass <3 <3 <3 Til dere som titter innom for første gang i dag så har jeg allerede blogget tidligere i dag om at jeg hadde problemer med å få på plass den nye headeren min. Headeren har målene 1090 x 540 og bildet jeg ønsker å ha i headeren ligger nederst i dette innlegget. Det er flere av dere som har skrevet til meg at dere ønsker å lage header til meg, men jeg er veldig fornøyd med min nye header også. 

  Hva syns du om mitt nye design?

  Klem Jennie  69 kommentarer


  Blogg

  SLITER MED HEADER


  16.12.2013


  Hei

  Jeg har laget en header og vil gjerne få den inn i designet, men uansett hva jeg gjør får jeg den ikke til å passe. Kjempe frustrerende . Har nå fått kontakt med henne som ha vært så flink og lage designet, og håper nå på at henne kan hjelpe meg. Gleder meg veldig til å få den på plass. Gått en god del tid med på dette, så har egentlig ikke noe særlig å blogge om. I kveld blir det håndball på TV og det gleder jeg meg til. 

  3  skoledager til ferie, JIPPI


  Når begynner din juleferie?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Blogg

  MYE TULL


  15.12.2013


  Hei 

  I dag tok mamma og jeg headerbilder siden jeg har sakt så lenge at jeg skal det. Det som er litt dumt er at for at bloggen min skal få ny header må vi endre på designet. Hun som lagde designet mitt får vi ikke kontakt med så jeg må finne meg et annent design. Så jeg har søkt litt på nettet og fant et veldig fint gratis. Tok også å lagde en ny header med mamma i dag. Det kommer nok ikke til å bli endret i dag, men KANSKJE i løpet av noen dager. Gleder meg til å se hvordan det blir. I dag feiret vi også bursdagen til bestefar med pølser, bløtkake og julekaker......mmmmmmmmmm.........<3<3<3 

  På grunn av at jeg skal ha nytt design, vil kanskje bloggen min se litt rar ut når du titter innom, det kan bety at jeg jobber med å endre designet akkurat da. Håper på forståelse for dette. 

  HER ER BILDE SOM ER MED I HEADEREN

  Gleder du deg til å se hvordan det blir???

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Blogg

  SUPERDYR ELLER SUPERDRY?


  27.11.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på håndballtrening og ellers bare gjort lekser. I dag var det plutselig ikke så kaldt igjen, men jeg ønsker meg jo snø og da må det jo være kaldt. Jeg har fått spørsmål om hva jeg syns om Parajumpers og Canada Goose jakker noe jeg ikke svarte på i spørsmålsrunden på bloggen min, men velger å svare litt på nå. Jeg syns jakkene er fine, ingen tvil om det, men jeg ville ikke hatt en slik jakke. Både fordi jeg syns de er latterlig dyre og også fordi jeg i det siste har lest mye om dyremishandling fordi folk ønsker ekte pels. Men jeg har ikke ønsket å uttale meg fordi jeg ikke ønsker å starte noen krig på min blogg. Jeg respekterer dine valg om du ønsker deg en Parajumper eller Ganada Goose, men respekter også mitt - jeg er i mot dyremishandlig.

  Jeg har falt totalt for denne jakken og den er ikke superdyr men fra SUPERDRY, den er satt på ønskelisten min. 

  Den har fuskepels og holder deg god og varm i vinter uten å grave alt for dypt i lommeboka til mamma og pappa og pelsen er altså ikke ekte. Leste også en artikkel om man egentlig ser så stor forskjell på ekte pels og fuskepels. Artikkelen kan du lese ved å trykke HER. 

   

  Juliabladet sier også NEI til ekte pels. Dette leste jeg på julia.no 

  SE SÅ SØT

  Håper dette innlegget slipper å lage en stor diskusjon.

  Hva syns du om Superdry jakken?

  Klem Jennie

   #superdry #parajumper #canadagoose
  59 kommentarer


  Blogg

  ME AND MYSELF


  09.11.2013


  Hei 

  I dag har jeg bare slappet av, eller... Først så ryddet og vasket jeg badet og rommet mitt. Så har jeg vært på rommet og tegna litt. Var også en tur innom nærsenteret vårt der vi handla. Nå sitter jeg med PHOTOBOOTH og koser meg...hehe<3 Blogget litt tidligere i dag, det er fordi jeg skal sove borte i natt. Til dere som har instagram så er det godt mulig det blir lagt ut noen bilder utover kvelden. Gleder meg i såfall veldig. Men å svare noe særlig på instagram i kveld får jeg dessverre ikke tid til. 

  Nå skal jeg snart til en venn!!!

  Hva skal du i kveld?????

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Blogg

  Ikke tid til blogg


  07.11.2013


  Noen dager strekker ikke tiden til og man rekker ikke alt man vil. I dag har jeg ikke mye tid til bloggen. Legger ut en video i morgen ??

  Har du hatt en hektisk dag?
  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Blogg

  FAN-POST


  04.11.2013


  Hei

  På Lørdag da jeg kom hjem etter å ha vært i byen lå det en pakke til meg på borde. Det var fra en jente som het Sandra. Jeg åpnet pakken og der lå det fanbrev!!!!!!!! Ble så utrolig glad da jeg leste alt som sto der<3 Hun hadde ikke sendt det direkte tl meg, men først til NRK som da sendte det videre til meg. Måtte bare skrive å takke for brevene. Takker også alle dere so skriver så mye hyggelig til meg instagram og bloggen, det betyr mye. Dette var faktisk min aller føste fanpost. Litt rart også, for jeg føler meg jo som en helt vanlig 12 åring. (som snart blir tretten da...he he) Men jeg bruker jo masse tid på instagram og blogg og svarer så godt jeg kan. Igjen...Takk <3

  Har du instagram?????

  Klem Jennie Sofie

   
  133 kommentarer


  Blogg

  OMG SÅÅÅÅ BRA


  29.10.2013


  Hei hei

  Sitter og gjør siste finpuss på videoen med svar på spørsmålsrunden for oktober,  legger videoen ut senere i kveld. Men har i dag funnet ut noe som jeg syns er sååååå bra. Når jeg skal på storsenter pleier jeg å dra til Ski Storenter men har alltid misunnet Sandvika blant annet Frozen Yoghurt og SmoothieXchange, men nå skal både SmoothieXchange og Funky Frozen Yoghurt komme til Ski Storsenter i november. Jippi!!! Det er ikke slik at jeg drar til senteret ofte altså, for vi må jo alltid kjøre med bil dit. Det tar ca 30 minutter med bil. Til Oslo kan jeg komme meg alene, for da går det jo buss og båt, men det gjør jeg enda sjeldnere. 

  JIPPI for Funky Frozen Yoghurt og SmothieXchange.

     Hvilket senter pleier du å shoppe på?

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  Blogg

  BILDER


  14.10.2013


  Hei

  Mandag......trøtt dag på skolen. Håper at skitreninga får opp energien min. Veldig glad i å gå på ski, men håper også at det er en stund til det kommer snø. Lite å blogge om i dag, men har jo lovet noen flere bilder i fra Kragerø i helgen. Jeg har altså besøkt familie i Kragerø og jeg syns det er superkoselig på Øya. Huset ligger helt ved vannet og det er så utrolig deilig å våkne opp til bølgeskvulp og måkeskrik.   Hva syns du om bildene???

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  Blogg

  PAKKER - Igjen


  10.10.2013


  Hei

  Da pakker jeg igjen da, men bare fordi at jeg skal reise bort i helgen altså. Det har blitt en del pakking i det siste. Superland Weekend hos Norges morsomste Hotell, til Kristiansand, til sommerferien, til leirskole, til høstferien på Kreta, og nå pakker jeg igjen. Syns det er veldig morsomt å reise og å dra bort på besøk. Denne gangen går turen til Kragerø, bare elsker den plassen og det er alltid veldig koselig å besøke familien min der. Har ikke vært i Kragerø i sommer, pleier egentlig det, men syns at den lille byen er koselig uansett årstid jeg. 

   

  Dette bildet fant jeg på visit kragerø sin Facebookside. Vakkert i Kragerø om høsten ikke sant :)

  Sist gang jeg var i Kragerø hadde jeg instagram, men ikke blogg. Her er et par bilder jeg la ut da.   HI HI, meg og lillesøster for mange år siden :)

  OGSÅ NOEN ÅR SIDEN. KOSELIG Å PUSSE TENNA PÅ BRYGGA :)

  Da er det bare en skoledag igjen, så er det helg.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Blogg

  FØRSTE SKOLEDAG


  07.10.2013


  Hei

  Dag var det første skoledag etter høstferien. Dagen var egentlig helt normal. Begynner skoledagen 9.30 og slutter 14.30. Vi begynner bare 9.30 på mandager. På skolen pleier jeg å spille bortennis i friminuttet. Da jeg kom hjem var det lekser så måtte jeg finne frem ting til skitrening. Om høsten kan vi jo ikke stå på ski men vi trener løping med staver i bakker og kanskje litt rulleski. Elsker å stå på ski. Gleder meg til snøen kommer og skirenn begynner igjen. Til middag hadde vi sushi. Mmmmmmmmm. Så nå må jeg gå og ordne meg før trening.. Litt kort tinnlegg i dag, men i morgen kommer det mange bilder fra Kreta på bloggen igjen. 
  Hva hadde du/skal du ha til middag i dag?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Blogg

  Forstatt ikke i form


  18.09.2013


  Hei

  Har vært hjemme i fra skolen i dag også. Faktisk veldig kjedelig å være hjemme fra skolen, eller......det er kjedelig å ikke være i form.  Lillebror er også syk og han har vært hjemme i fra barnehagen hele uken. Blir forresten avhengig av leppepomader når jeg er forkjøla. Godt jeg hadde noen i skuffen min. He he og min herlige leppeskrubb. 

  Når jeg er dårlig så lurer jeg på om jeg bare skal blåse i å blogge, men så vil jeg ikke svikte de gode faste leserene mine. Lesertallet har dessuten gått litt ned i det siste, og om det ikke øker litt igjen så kan det være at jeg tar en liten bloggpause når jeg reiser på høstferie. Ting jeg har tenkt til å blogge om fremover, for jeg elsker jo å blogge :

  1. Hvor jeg skal på Kreta

  2. Innlegg fra hotellet, standa, shoppig osv på Kreta

  3. Video fra sydenferien

  4. Innkjøpsvideo når jeg kommer hjem fra høstferien, om jeg shopper litt da. 

  5. Fjortiss-sminkevideo

  6. Mine deksler innlegg/video

  Hvilket innlegg av de 6 over gleder du deg til? Er det noe du ønsker at jeg skal skrive om?

  SOLBRILLENE LIGGER KLARE TIL FERIE
  Beklager at innlegget ble litt kort men er altså ikke helt i form, men forsøker å kose meg med kjeks, te og å blogge litt.   Om du ønsker å tipse andre om bloggen min på for eksempel instagram husk å tagge meg @jenniefashion og #jenniesofiebloggno slik at jeg kan få se. Alltid veldig koselig :D Har dere noe annet tips til hvordan flere kan oppdage bloggen min? 

  Takk til alle som er så snille på instagram mot meg  Klem Jennie
  71 kommentarer


  Blogg

  SYK:(


  17.09.2013


  Hei

  I dag i dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Begynte å føle meg dårlig i går kveld. Klarte ikke sove om natta heller. I dag har jeg jo som sagt vært hjemme og bare slappet av. Mamma var så snill at hun kjøpte is og et TOPP blad til meg. Har veldig vondt i halsen.Vil bli frisk så fort som mulig for vi reiser til Kreta neste uke. Gleder meg veeeeeldiiiiig. 
  Har du følt deg litt slapp i dag eller dårlig???
  Klem Jennie

  154 kommentarer


  Blogg

  Minner


  11.09.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på håndballtrening og slappet av. Tenker ofte på alle de herlige vennene jeg fikk på leirskolen, savner fler av dem. Det er jo flere uker siden vi kom hjem fra leirskolen på Høvringen nå, men jeg har ennå ikke fått noen bilder i fra lærerene. De tok visst masse bilder i løpet av den uken og jeg gleder meg til å vise bildene til både familie og venner. Håper veldig at jeg får dem snart. Inntil da har jeg bare noen få ubrukelige bilder som jeg tok med engangskamera. Bildene er dessverre veldig utydelige. 

  En annen ting er at jeg syns det kan være litt vanskelig å blogge av og til for det er saker og ting jeg ikke kan blogge om. Så når dere stiller meg spørsmål om hva som skjer i jenter fremover og om jeg kan ta bilder og filmer på settet, så vil alltid svaret være at jeg ikke har mulighet til å fortelle noe eller legge ut bilder i fra opptak/backstage. 

  Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Har tenkt å slappe av og skype med noen venner resten av kvelden.  Nå er det heller ikke lenge til jeg skal ta sprøyte....BUHU:( Ja,ja

  Har du trent en sport i dag???

  Klem Jennie

   
  79 kommentarer


  Blogg

  Da har det hendt meg også


  06.09.2013


  Hei

  Jeg har skrivesperre. Vet ikke hva jeg skal skrive. Har vært på skolen og håndballtrening, that is it liksom. Så har jeg tatt drøye 500 venneforespørsler på instagram. Nå sitter jeg her og vet hverken hva jeg skal gjøre eller skrive. Sukk, sukk, sukk. Vet vel egentlig ikke hva jeg skal i morgen heller, men på søndag er det altså håndballkamp. Har liksom ikke lyst til å gjøre noe spesielt heller og mamma sier jo at det er sunt å kjede seg av og til.... he he.

  Legger med noen bilder av meg som kjeder meg, men som uansett ikke gidder å gjøre noe. Fordi jeg ganske enkelt vil kjede meg. Ha ha.

  Hva gjør du når du kjeder deg???

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Blogg

  LEIRSKOLE


  26.08.2013


  Hei 

  Da er jeg klar. Kofferten er pakka, sekken er stappa og matpakker smurt, da gjenstår det bare å dra avgårde til bussen. Den kjører 07.30 til Høvringen leirskole.

  KJEMPETRØTT  Håper dere vil like gjestebloggeren min og gleder dere til bilder i fra leirskolen når jeg kommer hjem igjen på fredag. 

   Klem Jennie

  JENNIE SOFIE HAR IKKE TILGANG TIL BLOGG OG INSTAGRAM FØR PÅ FREDAG KVELD
  78 kommentarer


  Blogg

  VIDEO?


  21.08.2013


  Hei

  Nå har jeg tenkt litt. Når jeg er på leir så får jeg jo ikke blogget, men jeg har tenkt å ha en gjesteblogger de dagene jeg er borte. Den pesonen skal blogge om seg selv og hva den gjør i mens jeg er på leir og kanskje den setter i gang en spørsmålsrunde. Har også tenkt å lagen en "10 TING SOM IRRITERER MEG video"  før jeg drar så gjestebloggeren bare kan legge ut den når jeg er på leirskolen. Er det en god ide???

  Jeg må jo først finne ut 10 ting som irriterer meg.

  DAGENS ANTREKK


   DEILIG JAKKE FRA WOW<3

  (Vet ikke hvor hårbåndet er fra)
  VIL DU HA 10 TING SOM IRRITERER MEG VIDEO???

  Klem Jennie
  130 kommentarer


  Blogg

  FORKJØLET


  18.08.2013


  Hei

  I går kveld etter å ha kommet hjem fra Tusenfyd begynte jeg å føle meg litt dårlig. Jeg forsøkte å legge meg litt tidligere men våknet uansett opp i dag med tett nese, sår hals og slapp kropp. Så i dag har jeg bare tatt på meg utrolig behagelige klær og tatt det helt med ro. Når jeg er dårlig føler jeg meg helt blæh, så da syns jeg i såfall at det er deilig å ta på seg noe som er både behagelig og fint for da føler jeg meg i såfall litt mindre blæh - he he. Jeg har drukket te, tatt litt medisiner, laget meg slush og sett på TV i senga. I morgen er det jo ny skoleuke og håndballtreningen begynner også igjen. Håper jeg snart vil føle meg bedre, for jeg har en del planer denne uken som jeg absolutt vil gjennomføre. 

  HVEM LIKER EGENTLIG Å BLI TATT BILDE AV NÅR DE IKKE FØLER SEG BRA ?

  UTROLIG DEILIG GENSER FRA WOW

  COLA SOM HAR LIGGET I FRYSEREN I NOEN TIMER

   

  Tenkte å fortelle dere litt om hvilke planer jeg har for bloggen fremover. 

  1. Jeg kommer til å ha en gjestebloggger

  2. Det vil bli en konkurranse

  3. Den etterspurte spørsmålsrunden vil snart komme, med videosvar

  4. 10 ting som irriterer meg -video

   

  Jeg lurer også på å ha: 

  - Fjortis sminkevideo (mange har spurt om dette)

  - Vise dekslene mine (Flere har spurt om det, men er det interessant)

  - Noen outfits jeg liker veldig godt

   

  Det er så mye som skjer fremover og jeg skal selvsagt blogge om det også. Nå er det bare 14 dager til Selena Gomez konserten <3 <3 <3 og etter den begynner jeg nedtelling til vi reiser til Kreta i høstferien. Før det er høstferie skal jeg også på leirskole med klassen min og det gleder jeg meg også til.  Alt dette skal jeg også blogge om pluss andre ting jeg ikke kan fortelle om riktig ennå. 

  NEDTELLING PÅ TELEFONEN

  Mange spør meg om hvor jeg skal på leirskole, men det ønsker jeg ikke å si ennå. Men jeg kan jo spørre dere....hvor skal du på leirskole? 

  Og helt til slutt god bedring til alle dere som ikke føler dere helt bra <3< 3< 3

  Klem Jennie

   / /GAVE 
  186 kommentarer


  Blogg

  Dagen i dag


  11.08.2013


  Hei 

  I dag har jeg vært sammen med en klassevenninne hjemme hos meg. Gjort ting som de fleste andre på vår alder gjør når de er i sammen. Nå har hun dratt hjem og jeg skal trene. Må få opp kondisen og formen til håndballsesongen og skitreninga starter opp igjen. Når jeg trener hjemme trener jeg enten på elipsemaskinen eller kjører sirkeltrening. Syns det er kjedelig å trene alene, men det føles godt når jeg er ferdig med å trene. Etter jeg har trent tenkte jeg å rydde på rommet slik at jeg kan begynne på en romvideo, mange som spør om det. Jeg syns som sikkert mange andre av dere at det er gørrkjedelig å rydde rommet. Blæh, men det blir jo fint å få en ryddig start på det nye skoleåret, jeg begynner på skolen på torsdag. 

  (Vet at jeg ikke hadde sko på, men varmet bare opp på maskina)

  Har du trent noe i sommerferien?

  Klem Jennie

  (Bildene er tatt med selvutløser)

  #spory #trening
  65 kommentarer


  Blogg

  Shopping


  10.08.2013


  Hei

  Nå har jeg tatt på meg det fargerike antrekket mitt og skal avgårde til storsenteret for å shoppe litt. Fått en laaaaaang pakkeliste med ting jeg trenger til leirskolen. På torsdag begynner skolen igjen og da blir jo hverdagen litt mer stressende også, men jeg gleder meg litt. Håndballen begynner 21 august og skitreninga litt etter det tror jeg. Blir deilig etter en ganske slapp sommer det. 

  Skal du på leirskole i år?

  Klem Jennie 
  126 kommentarer


  Blogg

  VIDEO PÅ VEI


  07.08.2013


  Hei

  I dag dro familen som var på besøk hos oss. Da de hadde dratt kunne jeg begynne å gjøre klar til innkjøpsvideo. Jeg har lagt fram ting og sortert det i grupper. Dette blir bra:D Jeg må jo også snart velge vinner av "WE ARE THE CRAZY PEOPLE" konkurransen. Masse å gjøre. Men jeg har også vært ute og lekt i dag. Super fint vær.


  Gleder du deg til video????

  Klem Jennie
  103 kommentarer


  Blogg

  Reiser


  02.08.2013


  Hei

  I dag reiser vi fra Østerrike. Ganske trist men jeg har masse anent å tenke på og glede meg til. Jeg skal på leir,Selena Gomez konsert og til Kreta i høstferien.Nå holder vi på å pakke det siste og ordner og styrer. Flyet går også veldig sent så vi har litt tid igjen her. Gleder meg også til å se alle vennene mine. Blogger mer i morgen, ikke tid til mer i dag. 

  Adios, bye, auf wiedersehen, tschüss, hejdå, au revoir, arrivederci

  Kan du si ha det bra/ på gjensyn på flere språk?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Blogg

  JEG ER LITT SJOKKERT


  29.07.2013


  Hei

  Nå har jeg faktisk nettopp stått opp. Det er veldig varmt i dag også, men vi skal avgårde til et Friluftsmuseum. Aldri vært der før, så det kan jo bli gøy. Men aller først må jeg bare takke alle dere FANTASTISKE lesere. Alle dere SØTINGER som legger igjen så utrolig mange KOSELIGE kommentarer til meg. Det gjør at jeg får lyst til å fortsette med å blogge. Gleder meg til jeg kommer hjem og skal lage innkjøpsvideo til dere også. Men hallo.....jeg er på PLASS 22 i dag på blogglisten til blogg.no  SJOKKERT. Har liten tro på at jeg blir værende der oppe altså, men jeg syns jo det var litt gøy for i dag uansett. 

   TIL ALLE DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM. JEG HAR PLANER OM Å LEGGE UT FLERE AV MINE INSTAGRAM FILMER I LØPET AV DAGEN ELLER MORGENDAGEN. 

  ET BILDE I FRA EN INSTAGRAMFILM

  Nå må jeg faktisk forte meg å ta igjen de andre som spiser forokost og gjør seg klare for å dra av sted. Ønsker dere en strålende dag. 

  Hva syns dere om instagramfilmene mine dere som følger meg på instagram?

  Klem Jennie
  86 kommentarer


  Blogg

  OM JENNIE SOFIE!


  27.07.2013


  Hei

  Mitt navn er Jennie Sofie og jeg er en 17 år gammel jente i fra Nesodden utenfor Oslo. Jeg har allerede blogget i over 4 år og har de siste årene også blitt en influencer på Instagram med brukeren min @jenniefashion. Det hele startet med en liten birolle i nettserien Jenter på NRK, og jeg begynte egentlig å blogge og instagramme for å vise at jeg langt i fra var som den bitchy rollefiguren jeg spilte med navn Hedwig. Hihi!

  Den positive holdningen min trakk til seg oppmerksomhet og siden den vårdagen i 2012 har jeg designet tre kolleksjoner med kleskjeden WOW, laget mange youtubevideoer, fått være en del av P4s Vinterlyd-turné, vært backstagereporter på festivalen Oslo Sommertid og kanskje det største av alt: blitt headhuntet av Disney og vært programleder for tre sesonger av The Club på Disney Channel. Fordi jeg driver med det jeg gjør har jeg fått muligheten til å gjøre noe av det jeg elsker mest: Møte følgerne mine og reise rundt i verden!

  Nå går jeg første året på videregående på medier og kommunikasjon og trives like godt bak kamera som foran. Hva jeg vil bli som voksen vet jeg ikke helt ennå, men jeg trives utrolig godt med det jeg gjør nå. Jeg lever i nuet og føler meg veldig heldig. Jeg er veldig opptatt av å få særlig yngre jenter til å syns at de selv er bra nok som de er og at man ikke trenger å fikse på seg selv. Tweens og tenåringsjenter blir i dagens samfunn dessverre eksponert for alt for mye photoshop, og utseende og kropper som er fikset på. Dette er ikke det som er normalt og vi kan ikke normalisere denne utviklingen av hvordan man bør se ut. 

  Følgerne mine betyr alt for meg. Det er de som løfter meg opp og det er de som lar meg få holde på med det jeg gjør. Min gave tilbake er å strø om meg med positivitet og stadig minne dem om at de er bra nok som de er, at de kan nå drømmene sine og at man ikke kommer opp eller frem i livet ved å tråkke andre ned.  
  74 kommentarer


  Blogg

  BILDER TIL HEADER


  17.07.2013


  Hei

  Dette er et innlegg spesielt til dere som vil lage header til meg. Jeg har laget en selv i dag også, men du skal ikke se bort i fra at jeg kanskje velger å bruke akkurat den du lager.

  For at jeg muligens skal kunne ønske å bruke headeren du lager må et par punkter være oppfylt.

  1. Kun bilder fra dette innlegget brukes. 

  2. Det skal stå Jenniesofie.blogg.no i fine bokstaver tydelig i headeren

  3. Det skal også stå Mitt liv i headeren

  4. Jeg ønsker nøytrale og lyse farger som bakgrunn. Se eventuelt www.love.blogg.no og www.andreabadendyck.blogg.no Slike farger eventuelt 

  Her kommer bildene  Du kan sende header til denne adressen jenniesofieheader@gmail.com

  Merk mailen med HEADER i emnefeltet. Jeg svarer dessverre ikke på mail. Husk å ha riktige mål på headeren jeg bruker 1000 x 500 i Photoshop.

  Klem Jennie
  101 kommentarer


  Blogg

  HEADER


  16.07.2013


  Hei

  I dag var vi på Ski storsenter og kjøpte inn litt ting vi trenger til Østerrike. Nå er det jo bare 3 dager til vi reiser. Jeg tok også header-bilder i dag. Men alt gikk ikke som planlagt fordi jeg får bare lastet inn et bilde. Så resten kommer i morgen:)

  Hva har du gjort i dag????

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Blogg

  FERIEFORBREDELSER


  15.07.2013


  Hei

  Familien min forbreder seg på ferie, det vil si at vi ordner i hus og hage og kjøper inn småsaker som vi trenger. I dag trakk jeg vinnere på Instagram-konkurransen og jeg skal kjøpe premier til de to søte jentene i Østerrike. Finner helt sikkert noe kult i butikken Claire`s. Kjenner ingen av de to jentene som vant, og jeg brukte random.org til å trekke vinnere for meg. En hadde åpen profil og en hadde lukket. Vel....nok om det. 

  I morgen tenker jeg å ta nye bilder til ny header. Kanskje en av dere har lyst til å lage en header til meg?

  I dag legger med noen sommerlige bilder som jeg tok tidligere i dag. Toppen kjøpte jeg på Kypros i fjor sommer.

  (Disse bildene ønsker jeg IKKE i en ny header) 


  Klem Jennie
  62 kommentarer


  Blogg

  FERIE


  11.07.2013


  Hei
  Merker at lesertallet på bloggen synker nå som det er sommerferie, men jeg har også mange trofaste lesere.

  Setter pris på alle de hyggelige kommentarene deres<3
  Akuratt nå teller jeg dager til vi reiser på ferie. 7 dager til nå, så sitter jeg på flyet på vei til Østerrike . Gleder meg veldig til å vise dere hvor fint det er i mitt andre hjemland.Vise dere mine favoritt butikker, favoritt steder og innkjøp jeg gjør i løper av oppholdet mitt der.

  Er det noen som ønsker seg et spesielt bilde, noe jeg skal fotografere når jeg er på ferie???
  Klem Jennie<3
  108 kommentarer


  Blogg

  Take it easy


  10.07.2013


  Hei
  I dag blir det ikke et så langt innlegg. Jeg gjorde egentlig ikke gjort noe spesielt i dag. Jeg har vært ute på trampolina, i hagen og inne. Jeg har også plukket markjorbær med lillesøster og lillebror. Vi brukte det som topping på vaniljeis.

  Litt senere, etter middag kom isbilen og vi kjøpte. Jeg valgte Sorbella fordi de var utsolgt for mini spookis.

  Hva er din favoritt is???

  Klem Jennie<3
  49 kommentarer


  Blogg

  Sarpsborg


  05.07.2013


  Hei
  Nå er jeg i Sarpsborg og koser meg. Vi har ikke gjort så mye i dag men i morgen skal vi til Fredrikstad på Glommafestivalen, bade, være i superland og masse mer. Lover å ta masse bilder.

  Mitt favoritt godteri:)

  Hva er ditt favoritt godteri???
  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Blogg

  Kinokos....igjen


  03.07.2013


  Hei
  I dag dro jeg og lillesøster til byen for å se på filmen Rive-Rolf. Da vi skulle gå in for å se filmen møtte vi noen venner fra Halden?! Filmen var ganske bra og jeg koste meg masse med lillesøster.

  Sorry for at det ikke ble så mange bilder i dag. Tiden løp liksom fra meg:)
  Har du sett Rive-Rolf???
  Klem Jennie
  68 kommentarer


  Blogg

  Fredag


  28.06.2013


  Hei
  I dag var det siste dag med Lea og vi koste oss masse. Nå har hun vært hos meg fra tirsdag til fredag. I dag hadde også lillebror avslutning i barnehagen og vi koste oss masse med morsom frukt.

  Da jeg kom hjem dro jeg til en venninne og vi koste oss med smoothie og film. Nå sitter jeg hjemme og holder på med videoen. Sorry at den blir litt forsinket.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Blogg

  Let it rain


  26.06.2013


  Hei
  I dag var det en skikkelig regnværsdag, så vi var inne og spilte Wii og koste oss. Vi var også på Skistorsenter og shoppet litt. Jeg får ikke lagt ut så mye bilder men det kommer mer i morgen. Vi har problemer med nettet vårt i dag, utrolig kjedelig. Nå skal vi se på film og kose oss enda mere. Lea skal dessuten overnatte helt til fredag , JIPPI <3

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Blogg

  KONTAKT MEG!


  24.06.2013


   

  Booking og samarbeid: Kirsti@anti.as

   

  For lesere, så kan dere skrive til meg i kommentar her på bloggen, instagrammen min eller på facebooksiden min<3

   

  Instagram: @jenniefashion // Snapchat: jenniesofiesnap // Facebooksiden min : HER // Youtube : Jennie Sofie 

   
  63 kommentarer


  Blogg

  Endelig fredag


  21.06.2013


  Hei
  I dag var det siste skoledag!!! Sommerferie<3 Etter skolen ble jeg med en venninne hjem og hadde vannkrig med vannballonger. Det var SUPERgøy.

  Se så kult!!!

  Nå har jeg tatt på "Daffe" klærne og er klar for film og fredagskos. Har hatt en super dag og et flott skole år. Til høsten begynner jeg i 7klasse. Gleder meg. Men nå skal jeg nyte sommeren om det er sol eller regn.

  Små godt og fanta drue:)

  Hva har du gjort/skal i kveld???
  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Blogg

  Mandag


  17.06.2013


  Hei
  I dag var det mandag og starten på en ny skoleuke. Men ikke hvilken som helst uke. Det er den siste skoleuken før sommerferien. Jippi!!! I dag var det også super varm ute. Etter skolen dro jeg på stranda med lillesøster og noen venner og vi koste oss masse. Da jeg kom hjem var jeg ute med lillebror på trampolina og hoppet. En flott mandag.

  Lillebror som hopper:)

  Elsker deg<3
  Var det varmt ute hos deg???
  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Blogg

  Baker


  13.06.2013


  Hei igjen

  Da har jeg bakt boller med mamma. Kjempekoselig med en rolig dag hjemme. Det har vært så mye som har skjedd i det siste at det passet meg perfekt med en slik rolig avslutning på dagen. Det eneste dumme med å bake boller er at det tar så lang tid. All denne hevinga....... Jeg liker mye mer å bake cupcakes, muffins og andre ting som går ganske fort.  Det var faktisk ikke så enkelt heller for mye av vaniljekremen bare rant utover toppen på bolla selvom vi lagde grop i bollene og la kremen oppi der. Men nå er bollene ferdig og det blir herlig kveldsmat. 

  HVA DU TRENGER +++ TÅLMODIGHET

  HER ER DET HEVINGSPROSESS BÅDE ETTER ELTING OG FØR STEKING (KJEDELIG)


  Tenkte dere kanskje ville se bilder av fine cupcakes og muffins jeg har bakt en annen gang. Vil du? 

  Klem Jennie

  #baking
  37 kommentarer


  Blogg

  Overnatting


  08.06.2013


  Hei
  I dag var jeg hos en venninne og jeg skal også overnatte. Vi har vært ute, lakket negler, sminket oss og gjort masse gøy. Nå har vi spist popcorn og sett på filmen So undercover. Dette er første gang jeg blogger på telefonen, så jeg håper det blir bra. Bildene er tatt med IPhonen.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Blogg

  EN FRYDEFULL DAG


  25.05.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på Tusenfryd i sammen med gode venner. Vi var der fra det åpnet til det stengte og vi hadde det såååååå gøy og hadde soooool hele dagen. Jeg har tatt en god del filmer og noen bilder, og jeg skal selvfølgelig dele noe av det på bloggen. Akkurat nå vil jeg bare sitte på terrassen og grille marshmallows med familien og en venn av søster. Elsker grillet marshmallows, men jeg er ganske dårlig til å grille dem, he he. Lover å blogge om dagen på Tusenfryd, men ikke i dag.

   

  ER JEG IKKE FLINK TIL Å GRILLE ?

  PAPPA ER LITT FLINKERE

  LILLESØSTER

  Har du hatt en fin dag i sommerværet? 

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Blogg

  10 TING JEG ELSKER


  12.05.2013


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å gjøre enda et av deres tips om hva jeg kan skrive om på bloggen. Jeg skal skrive 10 ting jeg elsker. Selvsagt elsker jeg flere ting, men dette er de 10 første tingene jeg tenkte på.

  JEG ELSKER

  Bilde av meg og min bestevenn på skolens talentshow i fjor.

  1. å være med venner og familie . 

  2. sydenferier, elsker sol og varme.

  Bilde fra Kypros i september i fjor. Fikk verdens beste ferievenner.

   

  3. å gå på langrenn.

  4. å ha noe ekstra morsomt å se frem til. Å ha nedtellinger til konserter, ferier osv.

  5. at Selena Gomez kommer til norge og at jeg skal på konserten hennes 1.september.

   

  Denne plakaten har jeg på rommet mitt.

  6. drama og skuespill, og å få spille i serien JENTER.

  7. fornøyelsesparker og karuseller.

  8. å sove lenge og drømme gode drømmer. (Som å reise til Paris for eksempel)

  9. å shoppe i butikken Claire`s. De har så mye morsomt og fint.

  Dette ville jo vært perfekt for en vakker dag i Paris.


  Eller disse fargerike morsomme smykkene til et enkelt sommerantrekk.

  10. å besøke familie i Østerrike. Elsker både byen Graz og de herlige turene høyt oppe på fjellet.

   

  Hva gleder du deg aller mest til i år?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Blogg

  God morgen


  06.05.2013


  Et lite morgeninnlegg i fra trøtte meg. Det er mandag opp og hopp. Det syns jeg egentlig er ganske vanskelig for jeg liker veldig godt å sove lenge, typisk B-menneske. Noe som er veldig bra med denne uken er at jeg bare skal på skolen i dag og i morgen, men jeg liker meg godt på skolen altså. Jeg ville også takke for alle de koselige kommentarene jeg fikk på mitt aller første blogginnlegg i går kveld. Mange fine tips om hva jeg kan blogge om. Akkurat nå slenger jeg bare med et instagram bilde, men lover at det skal komme nye bilder i fra mitt liv her på bloggen i tiden fremover.

  Klem Jennie  49 kommentarer


  Blogg

  Velkommen til min blogg <3


  05.05.2013


  Dette er mitt første blogginnlegg. Jeg har gledet meg til å teste ut det å blogge, og vet ikke helt hva jeg skal bruke bloggen til ennå. Gøy å prøve noe nytt:D Kom gjerne med forslag om hva dere vil lese om og synes er interessant <3

   

  Nå har jeg i hvertfall kommet litt i gang med den nye bloggen min. Kan ikke love når neste innlegg kommer, men følg gjerne med videre :D

  Klem Jennie <3            
  96 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION