hits

 • Antrekk

  HVOR ER DET FRA?


  20.04.2018


  //inneholder sponsede produkter 

  Hei folkens! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Skoledagen min var faktisk veldig chill noe den også var i går. Utrolig deilig slutt på skoleuka egentlig og jeg er endelig ferdig med noen presentasjoner og andre vurderinger. 

  I dag tenkte jeg å svare på det spørsmålet jeg tror at jeg får mest av på alle min forskjellige plattformer: Hvor er det fra? 

  Får det under youtubevideoer, instagrambilder, på bloggen, på dm...egentlig overalt. Jeg tenkte derfor som jeg av og til gjør å bare svare i et innlegg her på bloggen, det er mye lettere. Denne gangen er det ikke bare et bilde jeg svarer på, men noen flere i fra instagrammen min<3 Noen av produktene har jeg fått i tidligere sammarbeid, mens andre ting har jeg nylig kjøpt selv. Bruker jo selvfølgelig klærne fordi jeg liker de:-)

   

  Fikk spørsmål om kjolen jeg hadde på meg da jeg var på Gullsnutten. Kjolen har jeg kjøpt på Zara<3

  Kjole: BikBok

  Sko: Superga

  Veske: MC

  Jakke: Junkyard

  Bukse: Gina Tricot 

  T-skjorte: Holzweiler

  Kåpe: Ivy Revel

  Bukse: Gina Tricot

  Genser: Junkyard

  Genser: Na-Kd

  Bukse: Junkyard ( Dr.Denim) 

  Sko: Puma

   

  Håper du fikk svar på noe du lurte på

  Klem Jennie

   
  0 kommentarer


  Antrekk

  Blir en braaaa helg!


  13.04.2018


  Hei folkens

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg sluttet tidlig på skolen noe som var skikkelig digg. Hjemme ventet Thomas på meg og vi har spilt litt, vært på butikken, lagd mat og bakt! Sykt deilig med helg og jeg har spesielt gledet meg til denne. Det er nemlig GULLSNUTTEN i morgen! Jeg var der i fjor for første gang og jeg var så heldig å bli invitert i år også! Jeg drar med Thomas som jeg også gjorde i fjor og vi er begge veldig spente. Helt annet sted i år og nye nominerte youtubere! Tror det blir en fin kveld! I går var vi en tur i byen og været var bare helt nydelig! Det har vært helt fantastisk de siste dagene og jeg har kunnet gå uten jakka til og med. Her er gårsdagens look❤

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  VÅROUTFIT


  11.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen, tatt meg en tur til byen og kost meg i finværet. Thomas møtte meg på Brygga og vi fikk kjøpt oss noen ting hver og tittet litt rundt! Nå har jeg spist middag, gjort litt lekser og nå sitter jeg her og blogger for dere. 

  La ut et bilde på instagram i går og fikk maaaange dm´s og flere kommentarer på hvor hvert plagg var fra. Igjen velger jeg å svare her fordi det er så mye lettere enn å svare hver enkelt person. Buksa er fra Dr. Demin og det er helt klart min favorittbukse. Sitter veldig fint på, samtidig syns jeg at den er veldig behagelig. Har to av akkurat denne<3 Jakka er fra Urban og den har jeg lagt ut mange bilder av før. Kaller den for sauejakka fordi jeg ser litt ut som en sau med den. (Ikke ekte pels btw). Den svarte toppen under er fra BikBok tror jeg, men det er veldig gammel. Kanskje 2-3 år gammel, så litt usikker på om den er i butikk. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  GIGI SIN JAKKE???


  31.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! jeg har kost meg på eggjakt i sola og en slitsom, men morsom skitur. I tillegg hadde jeg en liten "photoshoot" med mamsen ute fordi lyset var så fint. Bildene tok vi bare med mobilen min, men syns de ble kule anyways. De fleste bildene mine er faktisk tatt me mobil. Trenger egentlig ikke noe mer<3 Har bodd i denne jakka de siste dagene. Jeg har fått låne den og den er av merke Holzweiler for dere som har lurt på det. Skal levere den tilbake, men vurderer å kjøpe den fordi den er så sykt fin. Det er samme jakka som Gigi Hadid har og det syns jeg er ganske kult:-)

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Antrekk

  ANTREKK + RABATT KODE TIL DERE!!!


  05.03.2018


  //annonselinker

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Jeg har bare vært på skolen i dag og siden jeg kom hjem har jeg jobbet med skolearbeid. Det blir en hektisk uke, men slik er det jo bare noen ganger. Det vil alltid komme en uke eller periode det er litt hektisk og det må man bare tåle tenker nå jeg. Slik som jeg sa i går filmet jeg to videoer. I går delte jeg den ene og i dag tenkte jeg å dele med dere hva den andre er! Nemlig en...Junkyard haul! Det er faktisk ganske lenge siden jeg lagde min forrige haul, men det har hatt litt å gjøre med at mye har skjedd og været har ikke vært helt på topp. Veldig mye vind og kaldt. Denne helgen var det derimot veldig fint, så jeg beit tenna sammen og filmet ute haha! Gleder meg masse til å redigere den og dele den med dere! Mamsen tok noen bilder ute av meg i samme slengen i et av antrekkene! Bildene ble ganske kule så jeg deler noen få her i dag!

  Genseren finner du //HER. Digga virkelig denne, spesielt kombinert med den høye bukse. 

  Buksa finner du //HER. Det er en helt vanlig høytlivsbukse fra Dr.Demin, men den er en life saver haha! Elsker virkelig denne buksa og det er nok grunnen til at jeg bestiller en nesten hver gang jeg plukker ut noen produkter på junkyard. Kan aldri få nok av svarte busker;-)

   

  Jeg har også en rabattkode til dere som ønsker det på Junkyard!!! Ved å bruke koden "JENNIES15" på kjøp over 500kr får du 15% rabatt! ( Dette gjelder ikke salgsprodukter, deal eller kampanje) Koden varer til og med 18. Mars, så dere har den i ca 2 uker og kan bruke den som dere vil<3

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Antrekk

  HER ER MINE KLÆR


  05.01.2018


  //inneholder annonselinker

  Hei folkens!

  God fredag! Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg tenkte det var på tide med et innlegg flere av dere etterspør og det er hvor klærne mine er i fra. Dette er de tingene jeg har fått flest dm`s om den siste tiden, så jeg valgte derfor å lage et innlegg med linkene til produktet så dere kan sjekke det ut om dere vil. Alle disse klærne er faktisk fra Junkyard som en god del av det jeg går med er. Jeg shopper så og si aldri klær og er skikkelig dårlig på det. Da jeg var i London, byen flere reiser til for bare å shoppe...der kjøpte jeg meg en bukse! EN BUKSE HAHA! Elsker derfor å bare finne meg noen kule plagg på Junkyard sin side, da slipper jeg å dra ut og prøve på klær. Jeg er så heldig at klærne også alltid passer så har ikke problemer med å finne riktig størrelse når de har en størrelseguide på siden. Flere av bildene her et tatt av @hakonjorgensen, som jeg har vist til dere før! 

   

  Jakke fra Urban Classics //HER

   

  Bukse fra Kappa //HER

  Hoodie fra Kappa //HER

  Genseren har en stor hvit logo på ryggen som du kan se litt av i speilbildet. I tillegg er et en liten logo på venstre bryst:-)

  Velvet Body fra Urban Classics //HER

  Processed with VSCO with b1 preset

  Lue fra Adias //HER

   

  Håper dere likte innlegget! 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Antrekk

  OVER FOR I ÅR


  25.12.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin første juledag og at dere hadde en super feiring i går med familie og venner❤ Gårsdagen her hjemme var superfin. Vi hadde en deilig avslappende morgen med julestrømpe og julefilm. Kvelden var også utrolig koselig. Vi spiste deilig ribbe, medisterkaker, surkål og mer! Vi så deretter siste episode av jul i Svingen før lillebror var for spent på gavene. Vi åpnet opp litt gaver, spiste litt dessert, åpnet gaver og spiste mer haha. Utrolig morsomt å se reaksjonene til lillebror på enkelte gaver. Etterpå skypet vi med familien i Østerrike og takket hverandre for gavene. Både lillesøster og jeg prøvde på klær vi hadde fått og gikk med det resten av kvelden. Vi spilte et syyyykt morsomt spill på kvelden som heter « ryktet går». Anbefaler det virkelig om du vil få deg en skikkelig latter. Vi lo og koste oss hih!

  Jeg endte med å legge meg ganske sent og sov derfor ganske lenge også. I dag ryddet jeg rommet og gikk nok en gang gjennom det jeg fikk. Deretter fikset jeg meg litt og dro til byen. Nå ligger Thomas og jeg og ser på TV. Utrolig deilig med ferie...og bare 14 dager til bursdagen min!! Wæææææ! Jula er i hvert fall over for i år

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Antrekk

  NY JAKKE!


  26.11.2017


  Hei!

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! I går jobbet jeg hele dagen og fikk derfor ikke tid til å blogge. Thomas ble med meg hjem i fra byen etter jobb og vi hadde det skikkelig koselig...som ALLTID! Vi drakk julebrus og spiste julekaker. Flere av dere kommer sikkert til å arrestere meg på det med at man ikke drikker julebrus eller spiser julekaker før desember, men sånn ble det i år haha! Han dro i dag tidlig og neste gang vi sees skal vi noe skikkelig gøy! Kan du tenke deg hva det er? Bare å gjette haha!

  I går kjøpte jeg meg også en jakke jeg har ønsket meg lenge. Den er sykt deilig og kosete. Den heter Teddy og det er jo fordi den minner om en my og deilig teddybjørn hihi! Jakka er det lagd av bjørnepels, eller bjørnebamsepels haha! Stylet den med en lys demin jeans og mamma sitt skjerf;-) 

  JAKKE FRA URBAN

   

  Jeg er klar for en kort skoeuke siden jeg har fri på fredag fordi det er planleggingsdag. En prøve i tysk på onsdag, men ellers vet jeg ikke om noe. Sykt digg og snart er det desember!

  Har du drukket julebrus eller spist julekaker ennå?

  Klem Jennie

   
  28 kommentarer


  Antrekk

  Ikke alle følger reglene


  05.11.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin søndag! Jeg sov lenge i dag og det føltes skikkelig godt. Våknet med et stort smil om munnen rett og slett fordi jeg fikk den søvnen jeg trengte. I tillegg begynner jeg å følge meg bedre etter å ha vært syk i et par uker. 

  Jeg begynte dagen med å se på youtubevideoer, men forstod at det vil bli litt kjedelig å gjøre det hele dagen så jeg gikk ut og tok noen antrekksbilder. Det er jo egentlig bare i helgen at jeg kan gjøre det , fordi det blir mørkt så fort. Allerede i 15.00 tiden merker jeg at det blir mørkere på lyset. Jeg la ut et av bildene på instagram og fikk med en gang spørsmål om hvor plaggene var i fra. Jeg tagget butikken i bildet, så kanskje de som lurte ville se det. Personlig liker jeg veldig godt antrekksinnlegg på blogg og instagram. Jeg liker å ta den type bilder, style antrekk og slikt, men må si at jeg syns det er litt "skummelt" også. Jeg vil gjerne dele mer med dere av hva jeg liker, men er redd dere og skal tro at det er reklame. Jeg må bare si det nå, all reklame jeg gjør markerer jeg! Dere kan se det ved at jeg på blogg skriver øverst i innlegget " annonse" eller "reklame". På instagram må første hastag være "annonse" eller "reklame". ( Det holder ikke med #ad)  I en youtubevideo må det stå tydelig i videoen. Som dere ser er ikke dette innlegge markert med det, så dette er plagg og har kjøpt selv. Innlegge er til de som kanskje syns det er gøy med litt moteinspirasjon, så enkelt<3<3

  Når man driver med blogg, youtube og instagram er det mange regler man skal sette seg inn i. De fleste, aller største bloggerne, youtuberne og insagrammerne vet om disse reglene. Noen er litt mer slurvete på disse reglene enn andre og de instagrammerne med noen tusen følgere som gjør samarbeid tror jeg ikke vet om reglene en gang, fordi jeg ser at utrolig mange som ikke følger de.

  Personlig syns jeg reglene har blitt litt for strenge når det kommer til markering av "reklame". Fikk en mail denne uka fra medietilsynet og de hadde sjekket om jeg fulgte reglene i mine medier. Det hadde jeg gjort 100% riktig og de oppfordret meg til å fortsette med den gode markering. Så jeg følger jo reglene selv, men syns at enkelte ting blir for dumt. Jeg forstår at en Junkyard Haul må markeres med "annonse", men at en vlogg fra London hvor jeg har betalt hele reisen selv må markeres med "reklame" fordi buksa jeg hadde på meg på flyplassen var fra et samarbeid for 2 år siden. Buksa går jeg med fordi jeg liker den, ikke fordi jeg MÅ. Eksempel.

  Nå snakket jeg veldig mye, men håper dere forstod hva jeg mente hihi;-) Vil gjerne si hvor ting jeg bruker og har er fra, men vil heller ikke virke som en åpen reklamekatalog. I tilegg vil jeg si at jeg takker jo bare ja til ting jeg liker selv, så dere kan være 100% trygge på at jeg snakker sant<3 

  Her er noen bilder jeg tok foran "my famous instagram wall" som noen kaller den haha!

   

  Nå skal jeg sette meg ned med litt skolearbeid før jeg skal se på Farmen med familien i kveld<3 Har to innleveringer, en skriveøkt og en prøve til uka. Supergøy..NOT:( haha!

  Hvordan har din søndag vært?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Antrekk

  JEG GIDDER IKKE


  02.09.2017


   

  Hei!

  Kom nettopp hjem fra konfirmasjon og skjønte med en gang at dette kommer til å bli et sent innlegg. Heldigvis er det helg og flere av dere får være våkene lenger, så dere får kanskje med dere dette blogginnlegget allikevel! Jeg hadde det utrolig koselig i konfirmasjon og det var alt fra deilig mat og kaker til rørende taler og morsomme bilder. Konfirmanten var nydelig og virket som hun hadde det veldig koselig! Husker selv da jeg hadde konfirmasjon, det var en stor dag. 

  Jeg så at et innlegg jeg postet for litt siden var ganske populært blant dere og det var innlegget der jeg fortalte hvor plaggene jeg hadde på meg var fra! Jeg har lagt ut flere bilder på instagram siden da,  så tenkte derfor at det hadde vært lurt og gøy å poste et slikt innlegg igjen! 

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Dette bildet la jeg ut i går da broren min, søsteren min og jeg koste oss med noen makroner. Fikk flere spørsmål om hvor klokka og armbåndet var fra. Begge delene er fra Daniel Wellington. 

   

  Fikk utrolig mange spørsmål om denne toppen også! Den er faktisk ikke min. Fikk låne den til shoot, men om jeg finner ut av hvor den er fra skal jeg si det

  Skinnjakka er fra Boda Skins<3

  Notatboka var det mange som spurte om hvor er fra og det er en eller annen bokhandel. Tror det kan være notabene, men er ikke sikker. På videregående må vi elever på skolen skaffe oss skrivebøker selv. 

  Jakke fra LMTD, finner den på NAME IT:-)

   

  Nå hadde jeg faktisk tenkt å skrive ferdig en oppgave jeg har begynt på på skolen, men jeg gidder faktisk ikke. Eller...det er vel mer riktig å si at jeg ikke orker. Ganske sliten, så tenker at jeg slenger meg ned og ser på noen episoder med FRIENDS. My new obsession!

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie

   
  3 kommentarer


  Antrekk

  Sitter 24/7 på Instagram?


  05.08.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost med masse i Drammen med Thomas og en del av familien hans. Jeg blir her helt til mandag og jeg gleder meg til flere gøyale dager med de her!

  Jeg får daglig spørsmål om hvor ting jeg har på meg er fra, ting dere ser i bakgrunnen av bildene mine, smykker, briller osv. Jeg har sagt at jeg svarer så mange jeg kan på Instagram, men jeg får dessverre ikke tid til alle. Jeg sitter ikke 24/7 på instagram. De fleste ser heller ikke opp i kommentarfeltet, så de legger ikke merke til at jeg har svart på akkurat det samme spørsmål litt over. Jeg tenkte derfor å dele med dere i dag litt hvor ting er fra, rett og slett fordi dere lurer. Jeg tar det jo også positivt, om dere lurer på hvor klærne mine er fra haha!

  Jeg fikk utrolig mange spørsmål om dette settet på Instagram og det kjøpte jeg i Østerrike på Bikbok.

  Fikk flere spørsmål om bikinien min og den er fra Hollister.

  Denne shortsen fikk jeg også mange spørsmål om og den er fra Urban.

  Hettegenser fra Urban!

  Jeg håper du fikk svar på noe du lurte på. Dette er i hvert fall noen "plagg" flere har lurt på hvor er fra💕

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Antrekk

  Beachy summer look


  24.06.2017


  Hei folkens!

  Endelig er det skikkelig sommer! Det er varmt, sola skinner og det er null skole! Ahhh så utrolig digg! Jeg følte i dag at det var en stund siden jeg har delt en "outfit" med dere her på bloggen, så bestemte meg for å gjøre det i dag! Antrekket er supersøtt spør du meg og det passer perfekt til sommeren. Ettersom jeg dusja i dag tidlig lot jeg også håret være litt vått for å gi håret en "beachy look". Som om du har badet i salt vann og latt håret tørke litt. Da får man naturlig litt bølgete og stilig hår. Ettersom jeg er sikker på at 90% av kommentarene på dette innlegget vil være "Hvor er klærne fra?", tenkte jeg bare å svare med en gang. Nei, det er ikke reklame, men ser på det som en lettere måte enn å svare hver eneste en. Toppen og belte er fra H&M og skjørtet er fra TOPSHOP. Jeg kjøpte skjørtet da jeg var i London, men de selges overalt i tillegg til slite "off-shoulder" topper<3 Skoene er Adidas og er fra Junkyard.    

  Jeg ønsker der alle en fin dag videre!

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Antrekk

  Kendall og jeg


  18.04.2017


  Hei

  //samarbeid

   En liten stund tilbake hadde jeg en liten unboxing på Snapchat, fordi jeg mottok en pakke fra Daniel Wellington. Mange spurte om jeg kunne legge ut bilder på bloggen også. 

  Jeg la først merke til denne klokken på Kendall Jenner, og syntes at den var kjempefin. Jeg ble derfor superglad over å få min egen. Den er mye mer feminin enn den tidligere modelle og heter Classic Petite 2017, urskiven er 32 mm. Jeg bruker til vanlig mest sølv "accessories", men denne klokken syns jeg var helt nydelig i "Rose Gold" og svart. 

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Jeg har fått en kode som kan benyttes på Daniel Wellington sin nettside som gir 15 % rabatt på bestilling frem til 30.april. Trykk //HER for å komme til nettsiden og for å se alle de ulike modellene. Oppgir du "JENNIEFASHION"  får du 15 % på din bestilling. 

  I videoen i fra Gullsnutten har jeg på meg min andre Daniel Wellington klokke som har en større urskive og er litt mer "rocka" kanskje. Syns i hvert fall klokken satte prikken over i`en på et ellers ikke så veldig pyntet antrekk.
  4 kommentarer


  Antrekk

  JEG LIKER


  09.03.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Skoledag i dag har vært ganske slitsom og jeg gleder meg bare utrolig til helgen<3 La ut et bilde på instagram og fikk utrolig mange spørsmål hvor klærne jeg hadde på var i fra! Tenkte derfor å bare svare en gang her felles på bloggen<3 Begge plaggene er fra Junkyard. Jeg har bare link til selve buksa, så legger i hvert fall med den til dere som vil skjekke den ut. Jeg hadde faktisk den samme buksa i hvit og likte den så godt at jeg skaffa en i svart. 

  Adidas bukse HER   

  Får også utrolig mange spørsmål om jeg liker Nike eller Adidas best. Jeg liker begge veldig godt. Dett er jo bare to forskjellige merker, men har vel mest Adidas<3

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Antrekk

  DETTE GIDDER DU SIKKERT IKKE LESE...?


  26.02.2017


  Hei på dere!

  I dag filmet jeg nok en JUNKYARD HAUL og det var skikkelig gøy. Siden jeg også var i et unormalt godt humør i dag bestemte jeg meg for å snappe det hele. Altså hvordan jeg setter opp kamera, hva jeg gjør, vanskeligheter og lignende. Hvorfor ikke liksom? Det viser også at det faktisk tar litt tid å filme en video som det. Jeg må jo både filme inne, ute, bytte klær, bytte kort, lade batteri og masse mer! Det var i hvert fall utrolig gøy og jeg gleder meg masse til å redigere den videoen! 

  Ellers i dag har jeg tatt litt bilder til bloggen, spist fastelavensboller og gått på ski! Jeg bestemte meg faktisk bare for å dra opp på stadioen her jeg bor og pushe meg skikkelig. Som jeg har nevnt før gikk jeg på ski for to år siden men måtte velge mellom ski og håndball, ble så mye tilsammen. Det ble derfor håndball siden den treninga varer hele året og fordi det rett og slett ikke er så mye snø her vi bor. Det var utrolig deilig å gå på ski igjen men også slitsomt. Sånn det skal være!

  Nå sitter jeg og blogger før jeg skal gjøre siste "finish" på SMS- rouletten<3 I morgen er det skole igjen så jeg tar nok en litt tidligere kveld også. Misunner dere som har fri til uka! Kos dere!

  Klem Jennie


   
  5 kommentarer


  Antrekk

  JULEANTREKK!


  14.11.2016


  //annonselink

  Hei!

  I dag tenkte jeg å lege et litt inspirasjonsinnlegg til dere som leser bloggen min! Nå er det faktisk ikke lenge til jul og det betyr kalender, julemusikk, julestemning og julekos! Kanskje du blir invitert på julebord, juletrefest, skoleavslutning, ball eller noe annet. I hvert fall tenker jeg mye på antrekk jeg kan ha på meg. Selv har jeg skoleball i desember og trenger en kjole, men i tillegg skal jeg jo også feire jul. Jeg prøver å tenke ut stilige antrekk jeg kan bruke til disse forskjellige anledningene. Jeg tenkte hvorfor ikke lage et innlegg med litt antrekk og plagg som inspirasjon. 

  Alle disse kule plaggene fant jeg på WOW sin nettside. De har en ny "lookbook" med masse kule bilder så sjekk det ut ved å trykke //HER

   


  Nå som det nærmer seg jul har jeg også fått noen spørsmål om jeg kan lage youtubevideoer som har med julen å gjøre. Synes du dette høres interessant ut? Hvordan "julevideo" kunne du tenke deg?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Antrekk

  SÅÅÅ MANGE BILDER<3<3


  31.10.2016


  //enkelte plagg er sponset

  Hei!

  Da har jeg endelig fått bildene fra photoshooten jeg hadde i helgen med Håkon Jørgensen. Som sagt fotograferte vi litt tilfeldig rundt i Oslo og vi endte opp med utrolig mange bilder i forskjellige antrekk og på forskjellige steder. Jeg har mottatt maaaaange av bildene nå og tenkte å dele noen av de. Selvfølgelig kan jeg ikke legge ut ca. 80 bilder men jeg kommer til å legge ut litt og litt hvis dere forstår<3 Jeg er super takknemlig for at Håkon tok seg til til å ta bilder av meg siden jeg sist ble så fornøyd med de bildene han tok den gangen. Ved å trykke HER kommer du til nettsiden hans. Der poster han masse kule og fine bilder!

  Jeg elsker disse bildene blandt annet fordi jeg elsker dette antrekket!  De lange kåpen er fra Urban og det samme med genseren og buksa. Skoene er fra Junkyard og capsen er fra River Island. 


   

  Nå har jeg faktisk kommet hjem fra trening og skal hoppe inn i dusjen før jeg setter meg ned og ser på en av favoritt seriene mine. I morgen har jeg min siste vanlige skoledag for denne uka. Onsdag har vi ikke en vanlig dag med fag, torsdag har vi OD-dagen og fredag har vi fri!!! Yeahhhh! Jeg har allikevel en del lekser så det er ikke bare kos. Heheh

  Hva skal du gjøre i kveld? Skal du gå knask eller knep??

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Antrekk

  IKKE ALLE FORSTÅR


  18.09.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Her kommer noen plagg som er nye i klesskapet mitt. Det er disse skjørtene fra WOW og jeg synes de var superkule. Man kan ikke bare gå med skjørt om sommeren, høsten passer også helt perfekt.  Man kan gjøre det litt mer "cozy" ved å ta på en strømpebukse, et skjerf eller en deilig genser i stede for en t-skjorte. 

  Man kan dessverre ikke kjøpe klærne til WOW på nett men om du likte plaggene finner du de nok i din nærmeste WOW butikk.    

  Forrige dagen fikk jeg en kommentar om at en leser ikke likte bloggen min så godt noe mer fordi at jeg har hatt noen samarbeidsinnlegg. Jeg forsøker så godt jeg kan å ha en positiv blogg og blogge om ting som interesserer meg, men også få laget etterspurte innlegg og innlegg i kategorier dere skriver at dere liker. Det mange sier at de liker er inspirasjonsinnlegg, hauls og unboxing videoer på Youtube. Dette er innlegg av den type hvor jeg vil være avhengig av noen samarbeid. Jeg gjør aldri samarbeid med noen om produkter jeg ikke liker. Jeg har HAUL´s med Junkyard fordi jeg digger produktene de har og jeg hadde challenge med NOBE fordi jeg synes drikken deres er supergod. Om jeg ikke hadde hatt samarbeid med dem kunne jeg heller ikke laget innleggene med inspirasjon om antrekk, unboxing eller morsomme videoer på youtube der jeg blir utfordret til ting jeg aldri har prøvd før. I desember har jeg de siste årene hatt samarbeid for å kunne ha julekalender på bloggen. Det må merkes samarbeid eller sponsing ettersom produktene jeg da får mulighet til å gi bort er ting jeg får gratis for å kunne ha som premier. Da må jeg også skrive om produktene. Julekalenderene har også vært veldig populære og jeg tenker å ha en julekalender i år også. Men husk at dette lages for inspirasjon. Kanskje du liker et av produktene, kanskje du finner inspirasjon til å sette sammen et antrekk av plagg du allerede har. 

  Tro meg, det er tusen ganger flere ting jeg takker NEI til å samarbeide om enn de få tingene jeg takker ja til. Eksemler på ting jeg ikke har samarbeid om er: 

  • Falske øyevipper
  • Solarium
  • Energidrikker
  • Selvbruningskremer
  • Løshår
  • Slankeprodukter
  • Tannbleking


  Så jeg forsøker virkelig å tenke på dere lesere når jeg blogger, er det så ille å lage disse innleggene med inspirasjon til antrekk?

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Antrekk

  FOR DE SOM IKKE ORKER Å HANDLE I BUTIKK


  16.09.2016


  //annonselinker

  Hei

  Endelig fredag men også litt kjipt. Det blir utrolig godt med en pause fra skolen, men må allikevel arbeide til prøve i starten av neste uke i to fag og en presentasjon. Det blir derfor ikke så mye tid til å dra ut på shopping etter deilige høstgensere, luer, bukser ol. Jeg tok meg derfor heller en titt på JUNKYARD og plukket ut nok en gang noen superkule plagg jeg satte sammen til stilige antrekk. De er bestilt nå og med en gang jeg mottar pakken planlegger jeg å filme enda en "try on haul" siden så mange likte den og ville at jeg skulle lage flere. Jeg gleder meg masse til å prøve på tingene jeg har bestilt og sist men ikke minst filme og redigere videoen etterpå. 

  Jeg skal ikke vise dere hva jeg har bestilt før pakken kommer men her er noen bilder fra sist gang jeg lagde HAUL!  Legger med videoen for dere som kanskje vil se den igjen, hehe<3

  //KLIKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET SOM INNEHOLDER ALLE LINKENE TIL PRODUKTENE. 

  God fredagskveld til dere alle!

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Antrekk

  Hektiske dager


  15.09.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg på båten på vei hjem i fra byen. Med en gang jeg kommer hjem har jeg 2 min på å fikse meg før jeg fyker av sted på trening! Huff. Litt hektisk dager men gøy at ting skjer.

  I går hadde jeg besøk av Bahare fra Juliabladet hjemme hos meg på Nesodden. Vi brukte mye tid på å jobbe med et blad vi lager som skal handle om YouTube og kjente youtubere, bloggere og andre kule folk fra sosiale medier! Jeg er utrolig takknemlig og glad for at jeg får lov til å være med på dette.

  Nå har jeg vært i byen på et annet spennende møte. I tillegg til dette har jeg andre spennende ting i vente. Det er en del som skjer for tiden men det er utrolig gøy og spennende.

  Bahare og jeg utenfor "selfieveggen" min! Haha

  Fra i dag

  Pizza på vei ut fra møte. På min pizza har jeg ananas og pepperoni!

  Hva liker du som topping på din pizza?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Antrekk

  more outfits for you!!!


  31.08.2016


  //annonselinker

   

  Hei folkens

  Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger på min nyeste Youtube-video. Det betyr utrolig mye at dere tar dere tid til å kommentere til meg. Veldig mange spør om jeg alltid kan skrive hvor alt det jeg har på meg er i fra, svaret er nei. Da ville jeg følt meg som en levende reklame, noe jeg ikke vil være ...he he. Men av og til kan jeg lage videoer som jeg gjorde i går og innlegg sånn som dette. Jeg svarer jo også en god det i kommentarfeltet på Instagram når jeg får spørsmål om klærne mine. Ps, mange av plaggene er dessuten lillesøster sine. Kjekt med en søster som bruker samme størrelse, he he.

  Det jeg har på meg i dette innlegget har jeg linket til her: 

  Sko fra Vans //HER

  Nike t-skjorte //HER

  New Era Caps //HER

  Denne snekkerbuksa har vært utrolig etterspurt! Den er fra WOW og kan dessverre ikke bestilles på nettet. Det er derfor det ikke er noen link. Du finner den kanskje i din nærmeste WOW butikk. 

   

  Jeg lurer veldig på hvilken type blogginnlegg du liker aller best. Håper at du tar deg tid til å svare :)

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Antrekk

  Hvor reiser jeg neste gang?


  03.08.2016


  Da er jeg hjemme etter en lang dag med mye reising. Jeg måtte stå opp klokken 05.00 for å kjøre til flyplassen i Wien. Vi fikk spist litt frokost og sagt ha det bra, til familien før vi satte oss i bilen og kjørte drøye to timer til Wien. Flyturen gikk også utrolig greit. Jeg sov det meste av tiden siden jeg ikke fikk så mye søvn kvelden før. Vi hentet bagasjen på Gardemoen, tok buss til bilen og bilen hjem til huset vårt på Nesodden. Utrolig deilig å slenge seg ned i senga mi, men også litt kjipt med tanke på at jeg ikke er i Østerrike lenger. Heldigvis er flere av vennene mine hjemme og jeg har faktisk litt jobb å få gjort.

  Jeg lurer allerede på det neste stedet jeg skal reise til. Neste gang jeg setter meg på et fly, hvor er jeg på vei hen? Jeg elsker å oppleve nye steder og det har jeg faktisk fått gjort i sommer. Jeg hadde 2 faktiske uker på Malta, og en liten mellomlanding i Sveits, hvis det tels ( noe jeg tror det ikke gjør) haha!

  Jeg skal faktisk være med på noe spennende senere i August, kanskje vi sees?

  Noen bilder fra fine dager i Graz og Grado💕

  Har du en drømmedestinasjon?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Antrekk

  SOMMER ANTREKK (INSPO)


  27.07.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å lage ett innlegg med noen av mine favorittantrekk hittil i sommer. Jeg har lagt ut en del bilder på instagram av antrekkene og har fått mange spørsmål on hvor plaggene er i fra. Jeg vil også takke til alle dere som skriver så mye hyggelig og positivt på brukeren min! Det gjør meg utrolig glad og jeg skal prøve å kommentere tilbake til flere av dere. 

  Da jeg la ut bilde av denne kjolen på instagram bestod 50% av kommentarfeltet av "hvor er kjolen fra?". Det ble etter hvert vanskelig å svare alle. Kjolen er fra Bikbok, men jeg kjøpte den for over et år siden. De som har fulgt meg litt lenger på IG har kanskje sett at jeg har lagt ut bilde av den tidligere. Jeg tror ikke den er i butikk lenger nå, men man vet jo aldri. 

  Til denne kjolen har jeg et par toms som jeg lever i på sommeren siden de er så lette og behagelig å gå i.   Dette antrekket la jeg også ut på instagram. Da jeg kjøpte toppen tenkte jeg hvor kul den hadde blitt til et bilde. Hehe! Toppen er fra BikBok. Shortsen husker jeg ikke helt, men hvor får man ikke tak i en ripped shorts. Sko er igjen fra toms og vesken er fra Michael Kors som jeg fikk til konfirmasjonen min. 


  Denne siste kjolen vil jeg si jeg nesten har brukt for mye i sommer. Hahaha! Jeg kjøpte den på River Island da jeg var i London og filmet med Disney. Elsker detaljene helt øverst og det at den er "off-shoulder". Hodeplagget jeg har på er fra Glitter og jeg synes det er superfint når man har en fin "sommerglød" i ansiktet. Skoene er adidas men jeg fikk de på Junkyard. Kamerat jeg har rundt meg er fra Olympus. 


  Det var alle antrekkene!

  Hvilket antrekk likte du best?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Antrekk

  "OUTFITTEN DIN ER SYKT TUMBLR"


  01.06.2016


  Hei

  I dag startet dagen med at jeg faktisk tok noen kjappe bilder ute foran huset, før jeg dro på skolen. Min kjære søster var så snill og knipset noen bilder av "dagens antrekk" før jeg løp av sted til skolebussen. Den bussen var det også veldig viktig at jeg rakk fordi jeg hadde nynorsktentamen i dag. Litt kjipt å være inne når været er så fint, men med en gang vi fikk lov til å dra og jeg var ferdig med prøven så tok jeg bussen hjem. Jeg pakket strandbaggen og tok en tur ned på stranda med flere venner. Blant annet Tuva og Ella. Vi fikk kost oss i varmen og bada masse. En utrolig fin dag!

  Fikk flere fine kommentarer på IG om antrekket mitt, og det gjorde meg utrolig glad. Tenkte derfor jeg kunne legge ut antrekket og skrive hvor plaggene er fra:-)


  Solbriller- Bik Bok

  Kjole- River Island

  Jakke- WOW

  Sko- Vans 

  Dette er andre gangen jeg bader i sjøen i Norge i år?

  Er det saltvann eller ferskvann der du pleier å bade?

  Klem Jennie

   
  16 kommentarer


  Antrekk

  Cuplivet


  15.05.2016


  Hei!

  Flere av dere har sikkert fått med dere at jeg er på Fredrikstadcup! Jeg har delt noen bilder på instagram og snappet litt, så det er mulighet å se flere bilder og videoer der. I går hadde vi to kamper og i dag har vi hatt to. Vi har en til litt senere i kveld med det er ganske lenge til så nå er vi på skolen hvor vi overnatter og bare slapper av. I dag har vi vunnet alle kampene våre og vi er spente på neste kamp. Om vi vinner den i kveld skal vi overnatte en dag til og om ikke drar vi hjem.

  Jeg elsker virkelig "cuplivet" som vennene mine og jeg kaller det. Vi får ha det gøy med venner,møte andre, spille håndball og bare ha det helt fantastisk!

  Har du noen gang spilt håndball?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Antrekk

  BUNAD


  27.02.2016


  Hei

  //Samarbeid

  På torsdag dro jeg til byen med mamma for å gjøre de siste målene til bunaden min. Turen dit er heller ikke så lang. Den ligger to stopp fra Majorstuen med t-bane og så ligger "Norske bunader" rett ved holdeplassen. Da jeg og mamma kom frem fikk jeg på meg en bunadsskjorte og et par bunadssko før de begynte å måle. Neste gang jeg drar dit er faktisk bunaden ferdig. Det som gjør det hele lettere er at jeg bare må vente på å få en melding der det står at jeg kan komme og prøve den, når det passer meg. Man trenger altså ikke bestille en time eller avtale en tid. Målingen tok bare noen minutter og da jeg var ferdig dro vi tilbake til Majorstuen og tittet litt i butikker. Siden jeg allerede var i Oslo var det fint å titte og se seg rundt, pluss at det var herlig vær.


   

  Bestemte meg også for bunadssølv, for noe skal jo monteres på bunaden og på vesken som hører til. Søljer og smykker er ting jeg setter opp på ønskelisten til selve konfirmasjonen min. 

  Jeg har også sendt ut innbydelser, og nå må jeg snart velge fargetema for festen også. Første helgen i april skal jeg også på siste konfirmasjonsleir, nå nærmer den store dagen seg veldig. Mamma har også fortalt at hun allerede har skrevet en sang og det skal bli flere. Har aldri vært i en konfirmasjon før, så jeg er veldig spent på dagen.

  Hvilken farge hadde du som tema da du konfirmerte deg, eller hvilken farge ville du valgt?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Antrekk

  MEMORIES


  25.02.2016


  Hei

  Nok et antreksinnlegg her på bloggen. Har hatt noen av disse nå og jeg liker det. Elsker å sette sammen forskjellige antrekk, ta bilder ute, deretter skrive innlegge og legge til bilder. Jeg bare eeeeeelsker jakker, spesielt til våren. Da er det lett å slenge på seg en tynn jakke over et stilig antrekk. Jeg har ikke sett det før nå men jeg har en del kule jakker som jeg fint kan bruke til våren. 

  Dette antrekket synes jeg er utrolig stilig og kult. " All black" under men slenger på en lys jakke og noen lyse sko for litt kontrast. 


  Denne jakka bringer faktisk tilbake en del minner. Dette var en jakke jeg kjøpte i Stavanger i fjor under Vinterlyd turnéen og brukte den så og si hele tiden. Hver gang jeg har den på tenkter jeg på alt jeg opplevde under vinterlyd og alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. I tillegg fikk jeg tilbringe tid med gode venner jeg ellers ikke får vært med.En opplevelse for livet.

  Derfor en liten tb i bilder <3

   

  Skal du se en av konsertene til Vinterlyd i år?? Hvor??

  Klem Jennie
   
  34 kommentarer


  Antrekk

  BASIC BLACK


  16.02.2016


  //annonselink

  Hei! I dag blir det enda et antrekk her på bloggen.  Har bare elsket å sette sammen antrekk og har fått tilbakemelding på at flere av dere liker at jeg gjør det. Dette er heller ikke noe jeg har kjøpt inn som et antrekk men satt sammen av ting jeg har funnet i skapet. Dette er et antrekk jeg syns passer fint om jeg skal på senteret, til byen, være med venner og ganske mye annet. Det er ganske enkelt men samtidig veldig classy og kult. Love it!!   

  Trench coat - Bik Bok

  Genser - Wow

  Sko -  Stockholm Designer group

  Caps - Junkyard ( HER 

  Bukse - Dr. Denim

  Mobilveske - MOO design

  Fant ikke linker til de andre produktene.

   


  Hvordan innlegg vil du ha mer av??

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Antrekk

  BOMB


  13.02.2016


  Hei

  //Annonselink

  I dag følte jeg for å ta noen kule bilder ute i det fine været. Har nettop fått en pakke fra Junkyard med utrolig kule ting som jeg bare elsker. Jeg satte sammen et antrekk og fikk min flotte mamma til å ta noen bilder for meg. Se jakken ved å trykke //HER

  Typisk at det kom litt snø i dag også, akkurat når jeg kjente at våren MÅ komme så dette kan brukes oftere. Disse jakkene kommer du garantert til å se mer av fremover, det er vårens store trend ser det ut til og finnes i mange ulike merker, butikker og farger. Jeg digger denne jakka og syns det er utrolig fint med den knæsje oransje fargen inni jakken. 

  Nå har jeg faktisk kledd meg helt "loco" og skal på "bad taste party med tema" fyker snart ut døra. 

      Håper dere likte innlegget. Flere har gitt tilbakemelding på at de liker slike antrekksinnlegg og tips i fra meg. 

  Hvordan er været hos deg nå, gleder du deg til våren?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Antrekk

  VALGET ER TATT


  29.01.2016


  Hei

  //samarbeid 

  Jeg er helt i ekstase og så fornøyd med valget mitt av bunad. Tidligere denne måneden dro jeg til Norske Bunader for første gang. Både for å bestemme meg for bunad og for å ta mål til bunaden min. Jeg konfirmeres allerede denne våren og bunaden skal blir ferdig til det. Man bør jo være litt tidligere ute enn meg kanskje men de er veldig raske med å ferdigstille bunader der, pluss at det er veldig lett å komme seg dit. T-banen stopper rett utenfor. 

  Trykk //HER om du vil se hjemmesiden til Norske Bunader

  Jeg trodde det skulle bli et enkelt valg, men det var så utrolig mye fint å se på og utallige varianter å velge i mellom. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for Rogalandsbunaden og trodde jeg skulle gå for blå stakk og rød vest. Jeg fikk prøve på en svart bunad med rød vest og plutselig syns jeg den var kjempefin. Så hadde de mange ulike vester jeg kunne prøve på og plutselig stod valget mellom rød og en lys blomstrete vest. Det er jo et stort valg å ta, for bunaden er jo et plagg man skal ha i mange år, ja kanskje hele livet. Jeg vet at mange ønsker seg bunad men at de syns det er litt dyrt. Ja, bunad koster mer enn en vanlig kjole som man ellers bruker til fest, 17 mai og andre festligheter. Men når man har bunad så trenger man jo ikke ny kjole like ofte heller. Om man vet at man veldig gjerne har lyst å konfirmere seg i bunad kan man jo dessuten ønske seg bunaden i gave og den kan jo både være julegave/bursdagsgave og konfirmasjonsgave det året du konfirmeres. 

   

  Gleder meg til å dele bilder av min bunad <3

  Når jeg dro der i fra var jeg kjempefornøyd med valget og fant ut at en annen blogger har nesten samme bunad og hun er kjempefin i den.

  Jeg er veldig spent på hvordan resultatet blir og gleder meg til å prøve den før eventuelle tilpassinger. Gleder meg utrolig mye til å stå konfirmant i bunaden og tror at selv om den kanskje blir klar til Nasjonaldagen vår at jeg vil vente med å bruke den til selve konfirmasjonen. 

  Jeg vet allerede at jeg får litt sølv til bunaden i konfirmasjonsgaver og det har jeg jo ikke da på 17 mai, så det er nok best å vente uansett. Det er jo kjempefint slik at man faktisk kan ønske seg sølv til bunaden i gaver. Det er jo alt i fra øredobber, til søljer og spenner som man kan ha til den. Jeg har ikke bestemt meg for hvordan sølv jeg ønsker meg. 

  Har du bunad, hvilken bunad har du?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Antrekk

  DEL 2 / MITT ANTREKK


  17.01.2016


  Dette blir ikke et så langt innlegg men jeg tenkte bare å vise dere antrekket mitt fra gårsdagen. I fjor brukte jeg ingen penger på kjole, fordi jeg fikk låne kjole av en venn. Og i år brukte jeg neste ingenting heller. Det var en helt enkel svart kjole fra HM som jeg har hatt en liten stund nå. Jeg brukte den også på julaften og jeg elsker den!!!


     Hva liker du å gå med i bursdag?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Antrekk

  PARTYYYYYY!


  16.01.2016


  Heyyy!

  I kveld blir det fest. Jeg skal endelig feire 15 års dagen min med nære venner. I hele dag har mamma og jeg pyntet, bakt og styra rundt. Jeg tuller ikke. I hele dag!!! Turen gikk først til butikken. Da vi kom hjem pynta vi bord og stua. Deretter bakte jeg cupcakes og pynta de. Deretter lagde jeg klar masse annen snacks for så å ordne meg. Huff huff! Men det er verdt det.

  Det kommer helt klart flere bilder i morgen men fikk ikke tid i dag til å dele så mye. Om du ønsker å følge med på bursdagsfeiringen i kveld følg meg på instagram der jeg heter @jenniefashion🎈

  I mens kan du jo sjekke ut feiringen min fra i fjor om du ønsker det.

  Ønsker du at jeg lager innlegg som det i år også.

   

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Antrekk

  Superstar


  14.12.2015


  Hei

  //Annonselink

  Etter gårsdagens innlegg fikk jeg en del spørsmål hvor skoene jeg hadde på meg var i fra. De skoene er faktisk helt nye, og jeg fikk de nettopp i fra Junkyard. Har ønsket meg skoene helt siden starten av sommeren men hvorhen jeg gikk var det utsolgt eller ikke mer i min størrelse. Sykt irriterende. De er tydeligvis ganske populære så jeg tenkte jeg ikke ville få de noen gang, men så hadde de dem. Yeeeahhhhh! Det er alt for kaldt til å gå med de ute nå, men jeg er klar når våren/sommer inntar sin plass. Skal helt klart ha de med på språkreisen min! 

  Nå holder jeg faktisk på med et innlegg angående språkreisen jeg skal på til sommeren med EF. Jeg har tenkt å avsløre hvor jeg skal ;-O

  P.S: Bildene er tatt med den nye linsa mi og elsker at den blurry bakgrunnene er på bilde med en gang. 
  For å komme til skoene trykk HER.

  Hvor tror du jeg skal på språkreise til sommern?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Antrekk

  DU ER SÅ KALD


  04.11.2015


  Hei

  //Samarbarbeid

  For et par dager siden da jeg var og gikk tur med familien, så fant mamma ut at jeg trengte en ny jakke. Det var fukt i lufta og selv om jeg elsker min "Jennie jakke", så er den jo ikke vannavvisende/vanntett. Jeg er faktisk ikke så flink til å kle på meg etter været og heller ikke sååå flink til å høre på mamma og pappa når det gjelder hva man bør ha på seg. Sko og yttertøy er også noe jeg er dårlig på å se etter når jeg er på storsenteret, jeg fikk faktisk kjøpt meg gummistøvler først for en uke siden og "rapper" lillesøster sin vinterjakke om jeg syns det er kaldt. 

  Etter turen som vi gikk var jeg kald og fikk liksom ikke varmen i meg igjen den kvelden. Det å se etter jakke på et senter er for meg et håpløst prosjekt, så jeg besøkte Junkyard :) På nettsiden deres fant jeg mange fine jakker. Jeg falt helt for denne som du kan se ved å trykke //HER. Det er jo ingen regnjakke, men den er litt vannavvisende i stoffet og i tillegg veldig varm :) Nå er jeg klar for å møte vinteren, selv om jeg håper høsten holder seg litt til slik som den er nå og solen må gjerne titte frem slik at jeg og "Jennie" kan gå på tur i sammen også ;) Som flere av dere sikker ha sett liker jeg å ha lange jakker. Liker at den rekker lenger ned så jeg ikke fryser. Spesielt på vinter når du vil sette deg ned, så er det fint med en lenger jakke. 

  En ting som var litt "dumt" var jo at når jeg var inne på nettsiden til Junkyard som du kan komme til ved å trykke //HER , var at jeg så utrolig mye annet kult jeg ville ha, he he. Nå er det bare å lage ønskeliste til jul. I tillegg var det salg der. 

  Noe kult er at ved å bruke rabattkode: jennie ,  kan du nå få 15% på hele ditt kjøp frem til og med onsdag 11 november. 

  Bare elsker blåfargen!   Har du funnet din høst og vinterjakke eller passer fortsatt den fra i fjor ;-)

  Klem Jennie 
  18 kommentarer


  Antrekk

  FAVORITT TRENINGSANTREKK


  30.10.2015


  Hei

  I dag deler jeg et nytt antrekk, men ikke et som er typisk til hverdags. I dag ble det et treningsantrekk. Klarer virkelig ikke å trene i dette på håndball siden jeg blir alt for varm i tights og genser, håndball klarer jeg bare å trene i shorts og t-skjorte. Syns dette antrekket passer perfekt til hjemme trening eller om man skal ut å jogge. Da trenger man kanskje å slenge på en tynn jakke og et pannebånd så man ikke blir kald på øra. Hvis du løper ute er det også fint med høye sokker så du ikke blir kald. 

  Om man ikke trener ofte kan det jo også være fint til gymmen på skolen! 

  Fargerike treningsklær gjør meg ganske enkelt glad. 


  Blurry jump...


  Håper alle har hatt en fin fredag!
  Nå skal jeg snart på trening. 

  Denne toppen er i merket Craft, men jeg vet ikke akkurat hvor den er kjøpt. Jeg brukte genseren under Vinterlyd tidligere i år og da var den en del av "uniformen" som holdt oss gode og varme. 

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Antrekk

  LAZY ME


  24.10.2015


   Hei

  I dag har jeg vært i pysjamasen så og si hele dagen. Jeg sov ganske lenge + at jeg har ryddet en del så hadde ikke tid til å skifte....(orket ikke) hahahah! Men etter at jeg hadde rydda valgte jeg å være enda litt effektiv og tok noen bilder ute med hjelp i fra min fantastiske mamma. Hun er som oftest den som tar bilder av meg og jeg liker best at hun gjør det. Alltid gjort det<3

  Antrekket jeg velger å dele litt i dag er inspirert av dagen min egentlig. Om du ønsker å gå i pysj men ikke kan, da er dette perfekt.

  En svart enkelt topp som jeg satte med sammen med denne teppe-cardiganen. Den er fra WOW er spesielt tilpasset for å ha rundt seg. 
   Nå skal jeg til en venn og overnatte<3
   Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Antrekk

  HØSTANTREKK #2


  18.10.2015


  Hei

  //Annonselink

  I går var jeg i Ski med mamma og Tuva for litt shopping. Jeg trengte en bukse, støvler noen gensere og mye mer så det var koselig å ha med en venn. Jeg kom hjem med i hvert fall 2 kule antrekk pluss litt tilbehør, så jeg valgte å legge 1 av de 2 antrekkene i dag og heller det andre en annen gang. Her har jeg på meg en grå strikkagenser fra WOW med turtleneck, en helt svart bukse og et superkult skjerf også fra WOW. Dette er et antrekk jeg tenker passer fint til en kald høstdag der du bare vi krype inn i en deilig genser. 

  Trykk her for å komme til WOW sin nettsiden

     I dag har jeg også spilt kamp og nå skal jeg snart i bursdag og skal ordne meg til den. Det er Halloweenbursdag, så skal kle meg ut, det blir gøy. 

  Hva er ditt favoritt plagg på høsten?

  Jeg er som sikkert mange har fått med seg, veldig glad i skjerf.
  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Antrekk

  AUTMN IS HERE


  14.10.2015


  Hei

  For noen dager siden kjøpte jeg denne superfine kjolen og måtte bare ta noen bilder i den. Liker kjolen ekstra godt siden den har lange armer og rekker ganske langt ned. Det er jo høst og jeg er ikke så komfortabel i korte sommerkjoler på denne tiden av året. Da blir det nok veldig kaldt. Det var faktisk helt nede i -3 grader i dag tidlig. Valgte å matche kjolen med et stort skjerf som gjorde at outfitten fikk litt liv i seg og så den holder deg varm. Dette er jo ikke noe jeg vill gått med på skolen men en bursdag eller annen anledning. Jeg digga i hvert fall antrekket og vil nok bruke det flere ganger. 

  Til antrekket slang jeg bare på noen svarte støvletter fra i fjorhøst.
  Ønsker ikke si hvor plaggene er fra ettersom flere ser på det som reklame. Dette var rett og og slett en liten ide/inspirasjon til et kult og søtt høst antrekk.

  Burde jeg lage flere innlegg med inspirasjonsantrekk for høsten???

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Antrekk

  Roadtrip


  13.07.2015


  Hei

  I dag ble det et sent blogginnlegg akkurat som jeg informerte om på IG. I kveld har vi ankommet hotellet i Tyskland og i morgen kjører vi den siste biten til Østerrike. I går var vi på Liseberg i Sverige før vi sov over på et hotell i Danmark. I Liseberg fikk jeg kjørt noen attraksjoner og favoritten min ut av de var HELIX som er en stor berg og dalbane med masse fart og looper. I dag tidlig tok vi båten fra Danmark til Tyskland og hadde pause i dyreparken i Hannover. Det er en utrolig fin dyrepark og jeg anbefaler å besøke den om du er i nærheten.

  Grunnen til at jeg har vært lite på IG og blogg er at jeg bare har nett på hotellene. I morgen kommer vi frem til familien i Graz og da blir det mye mer insta spamming og blogginnlegg. Skal redigere innkjøpsvideo fra England, den filment jeg før vi dro fra Norge.

  Håper du har en god sommer hvor enn du er:)

  Hvor er du nå?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Antrekk

  Brilledilla


  23.04.2015


  Hei

  //sponset

  I dag fikk jeg en megakul pakke i posten i fra "Shady Fruits".  Som flere av dere har lagt merke til så er jeg glad i å bruke solbriller og disse jeg fikk i dag er jo superkule. I dag på skolen knakk forresten brillene som jeg kjøpte på Lindex, så jeg ble kjempeglad da jeg åpnet pakken med ikke mindre enn 5 par solbriller :)

  Jeg la merke til Shady Fruits på Instagram, de har brukeren @shadyfruits. Brillene kan bestilles på nettsiden som du kommer til ved å trykke //HER. Ser at de har tilbud på solbrillene frem til 20 mai. Det finnes briller til en hver smak. Fikk noen litt crazy par men også noen litt mer rolig og classic;-)

    

  Hva syns du om brillene? Jeg er i hvertfall hekta på dem!

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Antrekk

  Stavanger


  06.03.2015


  Hei

  Blir et litt sent blogginnlegg i dag ettersom det var litt trøbbel med nettet på flyplassen og ikke noe nett i det hele tatt på flyet. Sitter nå i taxi på vei til hotellet. Reiste i dag litt etter skolen til byen med mamma og tok flytoget til flyplassen. Flyturen tok utrolig kort tid, rakk ikke engang spise en liten sjokoladebar før vi skulle lande. Hahahaha;-) I morgen er det konsert i Stavanger og jeg gleder meg masse. Er desverre meldt regn men det får vi bare tåle??

  Skal du se konserten i morgen?

  klem Jennie
  18 kommentarer


  Antrekk

  Temaserie


  07.02.2015


  Hei

  Nå sitter jeg jeg i bilen med Tuva på vei hjem fra Temaserie. Det var utrolig gøy men også forferdelig slitsom. Vi hadde noen kamper rett etter hverandre så rakk nesten ikke få tilbake pusten. Hahaha!! Syns vi spilte veldig bra og de andre lagene var også veldig flinke.Når jeg kommer hjem skal jeg dusje og kose meg med familien<3

  Litt svette jenter;-)

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Antrekk

  Endelig helg


  30.01.2015


  Hei

  I dag har jeg vært på skole og håndball. Treningen var faktisk veldig gøy. Fint å trene litt håndball igjen. Har ikke trent så mye den siste tiden fordi jeg har vært syk, vært på Vixen og gjort lekser. Neste uke er det ikke akuratt mindre lekser. Vi har 2 prøver og 2 foredrag. Huff, håper det snart roer seg. Nå skal vi hvertfall kose oss uten å tenke på skole. Kan hende det kommer flere bilder på IG brukeren min @jenniefashion!

  Hvordan har din uke vært?

  Klem Jennie<3
  10 kommentarer


  Antrekk

  NEW IN


  16.01.2015


  Hei

  Denne uka har vært ganske slitsom ettersom at jeg har vært syk ganske lenge. Lovet dere at det skulle komme antrekksbilder så det ble i dag. Føler meg bedre nå og håper jeg blir klar for å spille kamp på søndag. Klærne har jeg fått til bursdagen min, liker de veldig god og gleder meg masse til å bruke dem. Mye her er mer vår/sommer antrekk men med en strømpebukse går det ann å bruke det nå på vinteren også.
   


  Klærne som foreldrene mine ga meg til bursdagen er kjøpt i butikken Brandy Melville. Fikk også bursdagsgave i fra søte Ingvill i WOW. Antrekkene er derfor i fra Brandy Melville og WOW. Skjerfet fikk jeg til jul og jeg tror det er kjøpt i en butikk som heter CMYK.

  Hvilket antrekk likte du best? 

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Antrekk

  Lille Juleaften


  23.12.2014


  Hei i dag etter frokost satte vi oss i bilen og kjørte strake veien til Kragerø. Turen tok 3 timer og jeg brukte mye av tiden på å bare slappe av. Så også på film med lillesøster og lillebror. Da vi kom frem spiste vi god middag og deretter tok vi en spasertur i byen.

  Håper dere alle har hat en fin lille juleaften??

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Antrekk

  NEW IN


  28.10.2014


  Hei

  //link til annonser for produktene

  I dag etter at alle leksene var gjort valgte jeg å style et litt søt men samtidig kult antrekk til en fin høst dag. Elsker mønstrene og fargene i antrekket og det bringer virkelig frem høsten. Alle disse tingene er fra Sheinside .

  I gårsdagens blogginnlegg skrev jeg at jeg skulle jobbe på Oslo City på OD-DAGEN men det er blitt flyttet til Storo Storsenter istedet. Håper på å møte deg:-)

   

  - Skjørtet finner du //HER

  - Genseren finner du //HER

  - Vesten finner du //HER


  Hva syns du om antrekket?
  Klem Jennie 
  15 kommentarer


  Antrekk

  SWEATER WEATHER


  23.10.2014


  Hei

  //annonselink til produkter

  I dag har det vært en skikkelig høstdag. Orienteringstiden min i gymmen er snart over, det vil si at siste gymtime for meg med orientering er i morgen. Jeg vet faktisk om flere som har orientering som sin hobby, men jeg har ikke fått noe lyst til å holde på mer med denne sporten.  Mye av skylda skal været få og at Nora, Ella og jeg faktisk nesten holdt på å forsvinne ned i en myr i dag. 

  Etter skolen skulle jeg ta bussen til fysioterapauten min, men skolebussen gadd visst ikke stoppe der han skulle så jeg fikk meg en fin liten gåtur i regnet også. 

  Det var veldig deilig å komme hjem til rommet mitt i dag. Tente stearinlys, tok på meg en deilig genser og krøp under koseteppet og blogget litt. Elsker strikkegensere nå om høsten. Dessverre strikker ikke mamma, den jeg har på på bildet kan du se nærmere på //HER 

   

  Gensere øvers //HER, midten //HER, nederst //HER

   

   

  I morgen legger jeg ut "Svar på spørsmålsrunde del 2" her på bloggen, du kan også se min YouTube kanal og følge den "Jennie Sofie"

  Klem Jennie 

   
  25 kommentarer


  Antrekk

  Enda en dag i flotte Tyrkia


  13.07.2014


  Hei

  I dag ble det første hele dag på oss på hotellet. Dagen startet med bading i bassenget og kl 11.00 ble jeg og lillesøster med på The Hangout (om du lurer på hva det er, trykk HER) Det er at mange barn på samme alder finner på morsomme ting å gjøre i sammen. I dag ble det mini golf. Utrolig gøy men det ble veldig varmt mot slutten. Lederne bestemte derfor at vi også skulle ha noen leker i vannet for å kjøle oss ned litt.

  Etter The Hangout gikk jeg og Emilie Mari til baren for å ta oss en is. Koste oss med den ved bassenget. Måtte spise den fort for den smeltet nesten med en gang.

  Helt til nå har vi badet i de forskjellig bassengene og prøvd en sklie. I denne sklien satt du med hjelm og redingsvest oppi en stor badering. Så kjørte du ned sklia. Jeg og mamma trodde vi nesten at vi skulle dø noen ganger men det gjorde vi ikke. Vi skadet oss ikke heller. Bra med sikkerhet:)

  Noe som var litt trist å høre er at de ikke har bølgebasseng lenger. Det var visst fordi de fikk klager i fra noen gjester i fjor fordi at noen små barn ikke kunne leke i vannet da. Jeg satt og ventet og ventet på bølgene, men de kom jo aldri, he he... Men bassenget er jo stort og flott uten bølger også. Lillebror elsker sklia i barnebassenget og han bor nesten i vannet. I morgen skal vi på stranda også, da skal det visst være enda varmere enn i dag. Nå skal vi gjøre oss i stand til å spise middag og se på show.

  Vil dere se kveldens antrekk på bloggen?

  Klem Jennie
  52 kommentarer


  Antrekk

  SUMMER OUTFIT


  26.05.2014


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å ta bilder av en outfit jeg bare elsker. Den er litt for stor, men den får henge i skapet til den passer. Det er en onepiece som jeg stylet opp med et hjertesmykke og håret litt bakover. Ekstra deilig å ta bilder ute i det fine været. Nå er det helt perfekt, ikke for varmt og ikke for kaldt. Bildene er tatt på en nabotomt som har blitt solgt, Utrolig fin hage, men hytta som står der skal nok rives fordi det skal bygges flere hus der. 

  Nå skal jeg jobbe litt med videoen jeg startet på i går.   I morgen skal vi ta klasse og portrettbilde på skolen. Gleder meg masse. Har allerede funnet frem det jeg skal ha på meg.

  Har du tatt portrettbilde enda?

  Klem Jennie

  onepiece/sheinside

  #outfit  #antrekk #mote #Reklamelenke

  Reklame 
  57 kommentarer


  Antrekk

  Outfits


  07.03.2014


  Hei

  Reklamelinker i innlegget

  Endelig er helgen her :) Til uken er det også meldt sol og jeg gleder meg til å ta i bruk litt vårlige klær. Dagen jeg var i byen og møtte Isac kjøpte jeg meg en jakke og topp på salg hos Vero Moda. I går fikk jeg pakke i posten med tre gensere og en T-shirt i fra nettsiden Sheinside.com. Den nettsiden har utrolig mye fint. Mye er i One Size, men syns alt passet bra. T-skjorta var litt i største laget, men det fikset jeg lett med litt DIY :D Til bildene lagde jeg knute på den og brettet opp armene.

     Favorittgenseren er Enjoy your life, som du finner HER

  London-genser med blomstrete armer, som du finner HER

  Galaxy- genser som du finner HER

  Barman  T-skjorte, som du finner HER  

   

  I dag kom Embla til meg etter håndballtreninga og hun skal overnatte. Hun var så snill å ta bilder av meg til bloggen. Det har regnet her jeg bor i evigheter, så blitt dårlig med fotografering ute. Har faktisk planer om å få tatt nye headerbilder en dag om ikke så ALT for lenge også. 

  Nå skal vi stappe i oss masse chips og annen godis, se på TV og kose oss.


  Kom forrsten akkurat på at jeg trenger vårsko....... :-O

  Har du forslag til noen kule vårsko?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  Antrekk

  DAGENS ANTREKK


  27.01.2014


  Hei

  Egentlig veldig sliten i dag, men tok noen bilder i full fart før jeg skulle på skitrening. Har vært en hektisk helg og jeg syns at  skoleuka kom alt for fort. I dag skal vi gå klassisk på skitreninga og det blir nok kjempegøy i all nysnøen som har kommet. 

  Nei, jeg har ikke farget håret. Ser kanskje slik ut på grunn av blitzen da jeg tok bildene, også har jeg brukt programmet Picmonkey til å legge filter på bildene. 

  DAGENS ANTREKK

  Likte du noe av dette?

  Alle plaggene er ikke helt min størrelse. Kjolen er litt for stor, men jeg syns den er kjempekul.

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  Antrekk

  Teater


  16.01.2014


  Hei
  I dag dro jeg med klassen på teater etter skolen. Vi skulle se Tonje Glimmerdal på Det Norske Teateret. Nå sitter jeg på BURGER KING og spiser kveldsmat. Ikke så spennende blogginnlegg, men men.

  Hva har du gjort i dag?
  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Antrekk

  Hjemreise


  30.12.2013


  Da har dagen kommet og det er klart for hjemreise. Om en time setter vi oss i bilen og kjører til Wien. Alltid trist å reise her i fra. Når jeg kommer hjem skal jeg begynne på PROSJEKT "fikse rommet" , planlegge bursdag, lage julegavevideo og innkjøpsvideo/innlegg.

  Kule luer, ikke sant ?
  Klem Jennie
  80 kommentarer


  Antrekk

  Klippa meg


  20.12.2013


  Hei
  I dag var jeg alene hjemme fordi mamma og pappa var på jobb. Lillesøster var hos en venn. Da jeg var hjemme dusja jeg, lagde meg noe å spise, så på tv og lagde armbånd. Så tok jeg bussen til nærsenteret og møtte mamma. Der skulle vi klippe håret. Ble svært fornøyd. Deilig å ikke ha slitte tupper. I morgen reiser vi til Østerrike også, mens bestefar er hjemme og passer på huset. Gleder meg.

  Hvor lang/kort hår har du???
  Klem Jennie
  75 kommentarer


  Antrekk

  Superfredag


  30.11.2013


  Hei

  #reklame #reklamelinker

  Fredagen i går begynte jo så bra og jeg hadde egentlig tenkt til å blogge et kult innlegg i går. Men så døde jo marsvinet mitt Elvis i går kveld og jeg orket ikke blogge noe særlig. Det kule innlegget kommer altså i dag i stedet. 

  Fredager er vel egentlig alltid supert, men at håndballtrening som jeg syns er kjempegøy også er på fredager gjør den jo enda bedre. Mange av dere har også fått med dere at fredager som oftest er Tacofredag hos oss, og det er jo også tipp topp tommel opp. I går ble dagen helt Superduper hos Superdry i Ski. Ski storsenter er jo senteret jeg pleier å være på og mange av grunnene er at de har utrolig mange kule butikker som ikke alle andre sentere har. Vi har egentlig et annet senter som ligger litt nærmere oss som heter Vinterbro, men jeg syns at Ski er mye bedre. Tenk at jeg skulle få den jakka som jeg skrev om forrige dagen, det kan jeg jo ikke takke nei til. Syns den er så kul :D Jeg skrev jo et innlegg for et par dager siden om vinterjakker og mine meninger, du kan lese blogginnlegget her SUPERDYR ELLER SUPERDRY. Skikkelig fin julegave å få av snilleste Superdrymannen Axel og hans butikk i Ski. Da jeg kom dit viste det seg at han ville gi meg enda flere klær og det er faktisk helt sant at jeg nesten holdt på å svime av fordi jeg ble så glad og overrasket. Butikken er som en stor godteributikk for meg, masse fine fargerike klær. 

  BILDE FRA INSTAGRAM  Bildene under tok jeg i kveld, hater å ta bilder med blitz, men ville ikke vente til i morgen med å ta bilder ute i dagslys. 

  JEG SOM ELSKER NEON OG ROSA, SÅ DISSE PLAGGENE ER EN DRØM

  GENSEREN SÅ JEG MED EN GANG JEG KOM INN, DEN ER MIN FAVORITT

  UTROLIG DEILIG KOSEDRESS, DEN FANTES I EN LEKKER LYS RUSTRØD FARGE OGSÅ

  GNALL GULT OG KNALL ROSA I SAMMEN, ELSK <3


  Hva syns du om klærene? 

  Hadde du hørt om Superdry før dette innlegget?

   Klem Jennie
  48 kommentarer


  Antrekk

  En dag som måtte komme


  29.11.2013


  Hei
  I dag dro jeg på håndball etter skolen med noen venner. Etter håndball måtte jeg forte meg hjem fordi vi måtte rekke å hente noe. Måtte dusje først da. Da vi hadde kommet fram til Ski henta vi det vi skulle og ordna noen andre ting. Så måtte vi kjøre hjem.( det jeg henta kommer i et innlegg i morgen) men orker ikke nå fordi det er ganske seint og alle er egentlig ganske lei seg. Da vi kom hjem hadde kjæledyret vårt Elvis sovnet inn, han var død. Så jeg føler meg ikke helt tipp topp nå:( Det viktigste for meg er nå å vite at han har det bra. Vi aldri glemme deg Elvis. Litt bilder fra dagen. Blir faktisk mer enn ett innlegg på bloggen i morgen, følg med.

  Har du noen gang mista noen du var glad i?????
  Klem Jennie<3
  279 kommentarer


  Antrekk

  I Kragerø


  12.10.2013


  Hei

  I dag våknet jeg opp til sol fra skyfri himmel et par meter fra vannkanten. Kragerø er på sitt vakreste i solskinn og vannet var helt stille. Etter frokost gikk vi til byen og spiste softis, det er en tradisjon, hehe.Deretter ble det noen runder gjennom den lille byen for å titte i butikker. Etter å ha handlet noen småting, så var jeg faktisk ganske sliten og da gikk vi tilbake til øya. Vi må gå over to små bruer for å komme inn til den lille byen. Nå sitter jeg bare og slapper av og nyter været og plassen. Senere i dag blir det pizza, lørdagskos og sikkert noen rundetr med Yatzy. 

  God lørdagskveld til deg

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Antrekk

  Antrekk


  09.10.2013


  Hei

  Mange spør hvor jeg kjøper klærene mine, så lagde derfor dette innlegget i fra Kreta. Legger også til at den rosa bikinitoppen er fra New Yorker, Bikiniunderdelen med palmer er fra New Yorker. Den andre bikinien er fra H&M. Girl Capsen som mange har spurt om er kjøpt hos Bernhardsport på Nesodden for leeeenge siden.  Her kommer noen outfits: 

  Shorts - WOW

  Topp - Bik Bok

  Solbriller - Cubus

  Kjole - Cubus

  Sandaler Roots

  Detter er #lovelife toppen - Vero Moda

  Svart shorts - H&M

   

  Bukse og singlet - New Yorker

  Tubetopp (en butikk på Tåsensenteret)

  Solbriller - butikk i Agia Marina

  Meg = Kjole - Lindex

  Emilie Marì = Topp - Wow

  Shorts H&M

  Meg= Skjørt og topp - New Yorker

  Håndveske - Butikk i Chania

  Emilie Marì = Usikker, fått kjolen.

  Topp - Butikk i Østerrike (husker ikke hva den het)

  Shorts - H&M (Er den svarte jeg har festet nagler på)

  Om du liker antrekkene, hvilket liker du best?

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  Antrekk

  RIGHT NOW


  01.09.2013


  Hei
  Nå drar jeg hjemmenifra:) Gleder meg sykt? Legger ut bilder i morgen:)

  Klem Jennie
  100 kommentarer


  Antrekk

  Første skoledag


  15.08.2013


  Hei

  I dag var det tungt å stå opp selv om jeg gledet meg å se vennene mine igjen. Vi begynte på skolen 08.30 og sluttet 13.00. Jeg sov med en flette i håret i natt , derfor hadde jeg litt krøller i håret på bildet jeg postet på Instagram i dag tidlig. Antrekket mitt er fra WOW @wowandme  og jeg digger toppen, litt tøff liksom.

  BILDE FRA INSTAGRAM


   

  Nå har jeg fått med meg et tonn av bøker hjem som må få bokbind på seg og både jeg og alle andre i familien hater å legge bokbind på bøker. Etter skolen dro jeg på stranda med noen venner, er så bra at det fortsatt er deilig vann, ikke kaldt i det hele tatt. Så er jeg veldig glad for at jeg bor slik til at det bare er en liten gåtur ned til stranda også. For dere som ikke vet det er Nesodden en halvøy som har Oslofjorden og Bundefjorden rundt seg. Jeg bader i Bundefjorden. Håper det blir flere slike fine sommerdager. Det var bare 13,5 grader ute da jeg stod opp i dag, men det ble jo 20 grader utover dagen.

  BILDER FRA STRANDA I DAG


   

  Etter stranda ble Alice med meg hjem og nå har jeg tatt noen bilder av "Førsteskoledag-antrekket" mitt. Det er superdeilig at det er fredag i morgen for det betyr jo at det snart er helg igjen. Jeg håper på fint vær og kanskje en siste tur til Tusenfryd denne sesongen. 

  Liker du antrekket? Jeg har vært heldig å fått det av WOW 

  Klem Jennie

  #wow #wowers

  / / GAVE
  83 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION