hits

 • Hverdag

  I KVELD BLIR DET...


  08.02.2018


  ...LIVESTREM!

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har finfin dag<3 Skoledagen min var faktisk veldig morsom med tanke på at vi jobber med et morsomt prosjekt i tysken<3 I klassen jeg går i nå, altså media, er det ingen jeg gikk i klasse med fra ungdomsskolen. I tyskklassen min er nesten hele forrige klassen min aha! Utrolig koselig å ha et fag med de og timene med dem er alltid superkoselige. 

  Tante fra Østerrike kom også til oss i går og skal være her i noen dager! Det er skikkelig koselig. Pappa og mamma tok hun nettopp med på konsert og resten av oss er hjemme + pluss Thomas som kom over for litt siden. Vi skal ha en koselig kveld, spille litt spill, se film og ha livestream på instagram! Følg meg på insta for å få den med deg. 

  Instagram: @jenniefashion

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Nå er det også snart vinterferie og jeg gleder meg syyyykt! Jeg har det ikke neste uke, men uka etter der igjen. Håper på en spatur med kjæresten og noen skiturer i norsk, nydelig natur. Jeg elsker faktisk skiturer med familie eller venner. Ski, grillepølser, kvikklunsj, kakao, frisk luft og latter<3 Det er det beste!

  Når har du vinterfeire?

  Klem Jennie
  2 kommentarer

  CamyReed
  08.02.2018 kl.22:53


  høres ut som du har hatt en fin dag. Så deilig med vinterferie. kos deg masse når den kommer<3
  Tonje
  09.02.2018 kl.19:01


  Koselig innlegg ;))

  @instagram JENNIEFASHION