• Feiringer

  17 mai


  18.05.2017


  Hei!

  Håper at dere alle hadde en fin 17.mai feiring i går! Været var ikke helt på topp da jeg våknet i går og det var litt av og på med regn. Heldigvis ble det opphold en liten stund, så vi fikk sett toget uten å måtte ha oppe paraplyene. Jeg var ferdig med å gå i tog allerede da jeg begynte på ungdomsskolen, men jeg har sett på lillesøsteren min gå i tog. Nå er jo også hun ferdig på barneskolen, men broren min har nettopp begynt. Jeg dro derfor til skolen til broren min med resten av familien for å se han gå i sitt første tog! 

  Jeg gledet meg spesielt til 17.mai i år fordi jeg endelig har fått meg bunad. Jeg har fått utrolig mange kommentarer hvor folk spør hvilken bunad jeg har og hvorfor jeg valgte akkurat den. Jeg har Rogalandsbunad og jeg valgte den fordi jeg har familie derfra. 

  Etter å ha sett toget var det kake, is og lek. Broren min fikk dessverre gnagsår da han gikk i toget og ville derfor hjem litt før. Jeg ble igjen og møtte Tuva og Ella. Vi ble selv med på lekene og koste oss masse før vi ruslet hjem til meg og hadde en deilig lunsj som også venninnen vår Elizabeth ble med på! 
   

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Hva pleier du å gjøre på 17.mai?
  Klem Jennie
  3 kommentarer

  ᑌᒪᖇIKKE
  18.05.2017 kl.21:14


  ᔕå ᖴIᑎ ᗷᑌᑎᗩᗪ😁ᕼEᕼE ᗷOᖇ I ᖇOGᗩᒪᗩᑎᗪ ᗪå😂TᖇOᖇ ᒍEG OG ᔕKᗩᒪ ᕼᗩ ᖇOGᗩᒪᗩᑎᗪᔕ ᗷᑌᑎᗩᗪ😇😉(Gåᖇ ᗷᗩᖇE I 5. ᗰEᑎ ᒍᗩ😂) ᗪEᑎ EᑎTEᑎ ᗰEᗪ ᖇøᗪ EᒪᒪEᖇ ᗪEᑎ ᐯEᔕTEᑎ ᔕOᗰ ᗪᑌ ᕼᗩᖇ 😻 ᕼåᑭEᖇ ᗪᑌ ᕼᗩᗪᗪE Eᑎ ᖴIᑎ 17. ᗰᗩI😊ᒪᑌᒪᑌ
  monica
  20.05.2017 kl.12:00


  hvor er den hvite off shoulder blusen fra?<3 den er så nydelig! håper på svar

  klem<33
  Guro
  30.05.2017 kl.20:12


  Hvilken bunad har du og de andre?👗 Håper du hadde en fin dag.❤️

  hits
  @instagram JENNIEFASHION