• Video

  I HODET PÅ HAN


  30.04.2017


  Hei

  Forrige uke fikk kanskje noen av dere med dere at jeg var hos TOPP og filmet inn noen videoer. Den ene videoen er nå allerede publisert og jeg spør kjekkasene Andreas og Thomas noen spørsmål rundt sjalusi når man har kjæreste. 

  TOPP har en fast "spalte" med gutta på Youtubekanalen sin og jeg syns personlig videoene er morsomme og interessante også, he he. Utrolig morsomt å høre gutters tanker om forelskelse, jenter og lignende. Noen av dere kjenner kanskje også Thomas og Andreas igjen fra "Boybandet" Suite 16. 

  Jeg elsker å være med på å spille inn videoer på denne måten enten det er med TOPP, Juliabladet eller andre Youtubere. Da slipper jeg også å redigere videoene, som ofte er det som gjør at det tar litt tid for meg. Jeg har så mye annet som må gjøres først. 

  Men her er videoen, sjekk den gjerne ut og kommenter gjerne hva dere syns. Det er alltid koselig med tilbakemeldinger selv om videoen ikke er på min kanal. 

  Har du sett "I HODET PÅ HAN" før ? 

  God langhelg folkens

  Klem Jennie
  1 kommentar

  Monica
  01.05.2017 kl.21:46


  Hei<3

  Lurte på om du kan lage en video hvor du viser oss hvordan du forbereder deg til prøver i ulike fag? dine metoder, du viser hvordan du tar notater osv.

  Så snittet ditt er på 5,7 - det er helt sykt, mye arbeid for å oppnå det, du er flink!!!

  Vil gjerne ha et bedre snitt, selv om mitt også er høyt, men ikke like bra som ditt, hadde vært artig å sett hvordan du velger ut informasjon.

  Mvh: Monica

  hits
  @instagram JENNIEFASHION