IKKE LENGER SÅ VANSKELIG

Hei

Yeahhhh! Jeg er så glad. Jeg har jeg kjøpt meg en ny lise til kamera og et stort film/bilde lys. Linsen har jeg ønsket å kjøpe lenge siden den gir bildene en blurry bakgrunn men det går også når jeg skal filme. Har sett mange bloggere bruke en slik linse og syns bakgrunnen blir så fin. Lyset skal hjelpe meg nå som det blir mye tidligere mørkt ute. Jeg har helt siden jeg begynte å blogge brukt naturlig lys fra sola, både når jeg filmer inne og tar bilder ute. Jeg har syntes det har vært vankselig å filme siden det blir fort mørkt ute og det har flere ganger skjedd at jeg ikke kan bruke videoen. Men det er det slutt på nå, håper jeg.

Må nok øve litt og eksperimentere og leke meg litt med både lys og kamera. Her er hvert fall noen bilder tatt med den nye linsa, rett etter at jeg kjøpte den.

Til dere som lurer på hvor antrekket er i fra, så ser dere her meg i min “Jennie jakke” Skjerfet er også fra WOW, dette kan du se i min nyeste video “Månedens favoritter i fra oktober” Trykk //HER for å komme til videoen

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

26 kommentarer

Siste innlegg