HURRA MEG RUNDT

Hei

I dag hadde vi familiebursdagen for Mathias, Emilie Mari og meg. Mest Mathias siden han er den minste  Det var pynta med masse kult i mange farger. Tok mange bilder av pynten men siden det er gangske sent velger jeg å vise dere kaker og pynt i morgen. 

Som noen av dere sikkert vet har Lila sluppet ut en ny singel, så hun har derfor vært i Oslo i noen dager. I dag var det den siste dagen hennes her så vi måtte selvfølgelig møtes før hun reiser i morgen. Har jo skole i morgen så kunne ikke møtt hun da. Lila kom med båten inn hit til Nesodden og vi henta hun på brygga. Vi spilte Wii og tok maaaaaaaaaasse bilder. Fint å se jenta mi igjen. 

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

10 kommentarer
    1. Kan du begynne å blogge om noe annet enn hva du gjør med vennene dine? Du legger ikke ut så veldig ofte, og når det endelig kommer et innlegg står det bare om enten ting du har fått, hva du skal i feriene eller hva du har gjort med vennene dine. Hadde vært så mye mer interessant hvis du kunne lagt ut innlegg om for eksempel hjertesaker som pels, dyretesting og slike ting, og prøve å få litt fyldighet i innleggene dine, fordi det er som regel utrolig lite å lese..

    2. Marte: nei, jeg blogger om mitt liv og det jeg fyller dagene mine med. Jeg har blogget hver dag, med unntak av maks 10 dager siden mai 2012, det er ofte. Pluss mange ønsker ikke for mye å lese, har mange yngre lesere. Men det fins sikkert andre blogger å lese for de som vil lese om hjertesaker. Jeg kommer til å fortsette slik jeg gjør. Det vil bli innlegg fra Vinterlyd turnè, språkreise, noen videoer, månedensfavoritter osv i tiden fremover. Utrolig fornøyd med å vinne årets ungblogger og kommer ikke til å lage innlegg som skaper debatt og diskusjon.

    3. Så fine bilder av dere! 🙂 Jeg elsker sangen til Lila har hørt på den nesten hele tiden denne helga <3 Har ennå ikke gått lei den! 🙂 Ser ut som du og Lila har hatt det veeeeeldig gøy! 🙂 🙂

    4. lila er sykt flink <3 du er så heldig som skjenner henne ! skulle faktisk gjeren hatt en autograf av henne ! kan du ta med det i give awayen ? 🙂 legg gjerne igjen en kommentar på bloggen min <3 de hadde gjort meg sykt stolt og starstrucka <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg